Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

11 minutes ago, marina_86 said:

Αγαπημένη, τι ωραία που τα καλύπτει όλα η ασφάλεια!!!!

Λοιπόν, η υστεροσκοπηση γίνεται σε συγκεκριμένες μέρες του κύκλου και δεν χρειάζεται προετοιμασία. Στην υστεροσκοπηση βάζουν μια κάμερα μέσα στη μήτρα και ο γιατρός βλέπει ακριβώς τι γίνεται (αν υπάρχουν φλεγμονές, πολύποδες, συμφυσεις κτλ).Αν δει κάτι περίεργο το διορθώνει κι όλας. 

Στη βιοψία παίρνει ο γιατρός κ δείγμα μέσα από τη μήτρα και το στέλνουν σε εργαστήριο για ανάλυση για να δουν μικρόβια, βακτήρια, γαλακτοβακιλλους κτλ. Να δουν δηλ σε τι κατάσταση είναι το ενδομήτριο κ αν βρουν κάποιο μικρόβιο να σου δώσουν κατάλληλη αντιβίωση. Βιοψίες υπάρχουν διάφορες. Πολύ καλή βιοψία, που γίνεται κ στο εξωτερικό, είναι τα δύο από τα τρία τεστ της ισπανικής τριπλέτας: το Emma και το Alice. Αυτά τα δύο ελέγχουν με τη μέθοδο ngs το δείγμα, που είναι μοριακή μέθοδος, και βρίσκουν όχι μόνο μικρόβια αλλά κ γαλακτοβακιλλους που είναι πολύ σημαντικοί για το περιβάλλον του ενδομητρίου. Ούτε αυτά τα δύο τεστ χρειάζονται προετοιμασία. Εκτός αν η γιατρός σου προτείνει κάποια άλλη βιοψία.

Αυτό που χρειάζεται προετοιμασία είναι το τρίτο της ισπανικής τριπλέτας, το ERA. Ο γιατρός κατά την υστεροσκοπηση θα πάρει δείγμα για το ΕΡΑ για να δει το παράθυρο εμφύτευσης. Ποια είναι, δηλαδή, η κατάλληλη μέρα για εμβρυομεταφορά. Για να το δουν αυτό πρέπει να προετοιμαστείς ΣΑΝ να είναι να κάνεις εμβρυομεταφορά. Από τη δεύτερη μέρα της περιόδου σου, δηλαδή, να ξεκινήσεις cyclacur και όταν παχύνει το ενδομήτριο να ξεκινήσεις προγεστερόνη. Θα πάρεις για πέντε μέρες προγεστερόνη κ την έκτη μέρα θα πρέπει να σου πάρει δείγμα. Γι'αυτό σου είπα για προετοιμασία... Όχι λόγω υστεροσκοπησης ή βιοψίας, αλλά λόγω ΕΡΑ. Απλά το καλύτερο είναι να τα κάνεις όλα μαζί. 

Ελπίζω να σε κατατοπισα! Χαχαχα

Παρα πολύ όμως! Θα τους πάρω ξανά αύριο γιατί αυριο είναι η 2η μέρα περιόδου για να μην χάνω χρόνο άσκοπα. Εγώ ότι μπορώ να κάνω θα το κάνω και από εκεί και πέρα ο θεός βοηθός! Εννοείτε Θα σε ενημερώνω:)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Μπορεί και από το kinder bueno που έφαγα πριν να έπαθε ντελίριο χαχαχαχαχαχα Δεν αγχώνομαι..πολυ :) Ούτως η άλλως είπα να προσπαθησω να το ξαναβρώ και να χαλαρώνω γιατί ζορίστηκα αυτές τις μέρες. Πολύ πάνω κάτω ψυχολογία χωρίς λόγο ουσιαστικό. οοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ λοιπόν και μουσικουλα γατούλα να το ξαναβρώ !

Γλυκιά μου ορχιδέα! Υδατάνθρακες έχουν και τα φρούτα , λαχανικά , ξηροί καρποί. Μήλα ,αχλάδια, μπανάνες, όσπρια, φασόλια, μπρόκολο κτλ. Α και το γιαούρτι έχει λίγους. Δεν το ψάχνω πολύ πολύ να σου πω την αλήθεια.. πάντα έτρωγα πολλά φρούτα , κάνα γιαουρτάκι, όσπρια 2 φορές τη βδομάδα . Απλα εχω κόψει τελείως ζυμαρικά, ψωμιά, πίτες πίτσες . 

Ωραια θα το δοκιμασω κι εγω τωρα λοιπον! Να δω ποσο θα αντεξω χωρις πιτσα...χαχαχα!

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Αγαπημένη, τι ωραία που τα καλύπτει όλα η ασφάλεια!!!!

Λοιπόν, η υστεροσκοπηση γίνεται σε συγκεκριμένες μέρες του κύκλου και δεν χρειάζεται προετοιμασία. Στην υστεροσκοπηση βάζουν μια κάμερα μέσα στη μήτρα και ο γιατρός βλέπει ακριβώς τι γίνεται (αν υπάρχουν φλεγμονές, πολύποδες, συμφυσεις κτλ).Αν δει κάτι περίεργο το διορθώνει κι όλας. 

Στη βιοψία παίρνει ο γιατρός κ δείγμα μέσα από τη μήτρα και το στέλνουν σε εργαστήριο για ανάλυση για να δουν μικρόβια, βακτήρια, γαλακτοβακιλλους κτλ. Να δουν δηλ σε τι κατάσταση είναι το ενδομήτριο κ αν βρουν κάποιο μικρόβιο να σου δώσουν κατάλληλη αντιβίωση. Βιοψίες υπάρχουν διάφορες. Πολύ καλή βιοψία, που γίνεται κ στο εξωτερικό, είναι τα δύο από τα τρία τεστ της ισπανικής τριπλέτας: το Emma και το Alice. Αυτά τα δύο ελέγχουν με τη μέθοδο ngs το δείγμα, που είναι μοριακή μέθοδος, και βρίσκουν όχι μόνο μικρόβια αλλά κ γαλακτοβακιλλους που είναι πολύ σημαντικοί για το περιβάλλον του ενδομητρίου. Ούτε αυτά τα δύο τεστ χρειάζονται προετοιμασία. Εκτός αν η γιατρός σου προτείνει κάποια άλλη βιοψία.

Αυτό που χρειάζεται προετοιμασία είναι το τρίτο της ισπανικής τριπλέτας, το ERA. Ο γιατρός κατά την υστεροσκοπηση θα πάρει δείγμα για το ΕΡΑ για να δει το παράθυρο εμφύτευσης. Ποια είναι, δηλαδή, η κατάλληλη μέρα για εμβρυομεταφορά. Για να το δουν αυτό πρέπει να προετοιμαστείς ΣΑΝ να είναι να κάνεις εμβρυομεταφορά. Από τη δεύτερη μέρα της περιόδου σου, δηλαδή, να ξεκινήσεις cyclacur και όταν παχύνει το ενδομήτριο να ξεκινήσεις προγεστερόνη. Θα πάρεις για πέντε μέρες προγεστερόνη κ την έκτη μέρα θα πρέπει να σου πάρει δείγμα. Γι'αυτό σου είπα για προετοιμασία... Όχι λόγω υστεροσκοπησης ή βιοψίας, αλλά λόγω ΕΡΑ. Απλά το καλύτερο είναι να τα κάνεις όλα μαζί. 

Ελπίζω να σε κατατοπισα! Χαχαχα

Πω πω!!Τα ζητάνε όλοι αυτά;

πρίν από 27 λεπτά , Marla@ είπε:

Πω πω!!Τα ζητάνε όλοι αυτά;

Όχι, καλέ. Δεν είναι απαραίτητο να τα κάνει κάποια κοπέλα. Απλά η MelissaRobert ρώτησε για τη διαδικασία γιατί θα τα κάνει. Προφανώς κ τα ζητάνε όταν κρίνουν ότι είναι καλό να γίνουν.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα αγαπημενες μου!!! Να περάσουμε ένα όμορφο και ήρεμο τριήμερο ελπίζω!! @Viv37 καλή επιτυχία στην ωοληψια της exotic!! Να δώσει πολλά πολλά αυγουλάκια ΑΑΑ ποιότητας που θα κρύβουν τα μωράκια σας!! Έχω μεγάλη αγωνία να ξέρεις..στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!! 

@marina_86 πως πας ξεφουσκωσες κι άλλο;

Οι εγκυουλες μας πως είναι σήμερα; Για δώστε το παρόν!! Τα υπόλοιπα λουλούδια της παρέας; Αλήθεια θα φύγει καμία για 3ημερο;

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα αγαπημενες μου!!! Να περάσουμε ένα όμορφο και ήρεμο τριήμερο ελπίζω!! @Viv37 καλή επιτυχία στην ωοληψια της exotic!! Να δώσει πολλά πολλά αυγουλάκια ΑΑΑ ποιότητας που θα κρύβουν τα μωράκια σας!! Έχω μεγάλη αγωνία να ξέρεις..στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!! 

Οι εγκυουλες μας πως είναι σήμερα; Για δώστε το παρόν!! Τα υπόλοιπα λουλούδια της παρέας; Αλήθεια θα φύγει καμία για 3ημερο;

Καλημέρα κορίτσια μου καλό 3ήμερο , εγω έχω έτοιμες βαλίτσες θα πάμε στους γονείς μου! Να ξεφύγουμε λιγάκι να περάσουν κ οι μέρες ! 
απο διάθεση μέτρια κατάσταση , είναι λίγες οι περιπτώσεις που δεν άκουσαν καρδούλα 6κ6 θα κάνουμε υπομονη 7 μέρες ακόμη, οι πιθανότητες πιστεύω είναι 50/50… αν κρίνω κ απο το βλέμμα του γιατρού …φιλία πολλά αγκαλιές και καλή ξεκουραση !!!❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου καλό 3ήμερο , εγω έχω έτοιμες βαλίτσες θα πάμε στους γονείς μου! Να ξεφύγουμε λιγάκι να περάσουν κ οι μέρες ! 
απο διάθεση μέτρια κατάσταση , είναι λίγες οι περιπτώσεις που δεν άκουσαν καρδούλα 6κ6 θα κάνουμε υπομονη 7 μέρες ακόμη, οι πιθανότητες πιστεύω είναι 50/50… αν κρίνω κ απο το βλέμμα του γιατρού …φιλία πολλά αγκαλιές και καλή ξεκουραση !!!❤️❤️❤️

Να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς κορίτσι μου. Χάιδευε κοιλίτσα φουλ και όλα θα πάνε καλά. 

πρίν από 3 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη! 

Ανά μία ώρα πάω κ με κοιτάζω στον καθρέφτη! Χαχαχα Νομίζω ότι λίγο λίγο κάθε μέρα ξεπρηζεται! Κ σήμερα σχεδόν δεν νιώθω τσιμπήματα στις τρυπουλες. Οπότε είμαι λίγο αισιόδοξη. 

Εμείς δεν θα πάμε πουθενά το 3ημερο... Κλαψ κλάψ... Βέβαια, απ' ότι είδα, δεν θα έχει κ πολύ καλό καιρό. Είναι κ όλα αυτά που γινονται... 

@Viv37 περιμένουμε με αγωνία αγαπημένη! Να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να πάνε κ όλα καλά κ για το ψηλό μας κορίτσι!❤️ 

@silvy22 πάρα πολύ καλά θα κάνετε! Να πάτε να ξεφύγετε λίγο, να σε περιποιηθούν κ οι γονείς σου! Η ημικρανία υποχώρησε καθόλου; Δεν ξέρω για τα ποσοστά που γράφεις, να σου πω όμως ότι άλλα ποσοστά μας έχουν κάψει! Άσε τα ποσοστά... Μια ζωή προσπαθούμε να χωρέσουμε σε ένα ποσοστό. Εσύ είσαι μία και μοναδική!!!❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλή ξεκούραση κοριτσάκι μου, να περάσετε όμορφα και να ξεκουραστείτε! 

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη! 

Ανά μία ώρα πάω κ με κοιτάζω στον καθρέφτη! Χαχαχα Νομίζω ότι λίγο λίγο κάθε μέρα ξεπρηζεται! Κ σήμερα σχεδόν δεν νιώθω τσιμπήματα στις τρυπουλες. Οπότε είμαι λίγο αισιόδοξη. 

Εμείς δεν θα πάμε πουθενά το 3ημερο... Κλαψ κλάψ... Βέβαια, απ' ότι είδα, δεν θα έχει κ πολύ καλό καιρό. Είναι κ όλα αυτά που γινονται... 

@Viv37 περιμένουμε με αγωνία αγαπημένη! Να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να πάνε κ όλα καλά κ για το ψηλό μας κορίτσι!❤️ 

@silvy22 πάρα πολύ καλά θα κάνετε! Να πάτε να ξεφύγετε λίγο, να σε περιποιηθούν κ οι γονείς σου! Η ημικρανία υποχώρησε καθόλου; Δεν ξέρω για τα ποσοστά που γράφεις, να σου πω όμως ότι άλλα ποσοστά μας έχουν κάψει! Άσε τα ποσοστά... Μια ζωή προσπαθούμε να χωρέσουμε σε ένα ποσοστό. Εσύ είσαι μία και μοναδική!!!❤️❤️❤️

Ναι κάπως καλύτερα, μειώθηκε  χθες χωρίς ντεπόν ίσως να άρχισε η δράση των ομοιοπαθητικών ! Ελα σε περιποιήθηκε ο γιατρός σου !

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Καλή ξεκούραση κοριτσάκι μου, να περάσετε όμορφα και να ξεκουραστείτε! 

Ευχαριστώ πολύ επίσης !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλημέρα αγαπημένη! 

Δεν πειράζει καρδούλα μου ούτε εμείς θα πάμε πουθενά. Με άρρωστο το σκυλάκι μας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πολλά. Θα πάμε όμως Κυριακή στη μαμά μου για φαγητό και όλο και καμιά βολτιτσα θα έχει το πρόγραμμα. 

Αχ τι ωραία που ξεφουσκώνεις. Θα αλλάξει και η διάθεσή σου και αφού δεν πονάνε κ οι τρυπουλες σημαίνει ότι αναρρώνεις άψογα!!

Κοριτσιαααααα μόλις είδα λίγο ελάχιστο καφέ στο σερβιετακι. Λέτε να αδιαθετησω επιτέλους?

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα καλά μου κορίτσια!

Αχ μακαρι να μπορουσα να φυγω εστω και για τρες μέρες απο την Αθήνα...αλλά που τετοια τυχη...Σπιτι και παλι σπίτι. Υπομονή τι να κάνουμε!

Ας έχουμε καλο τριήμερο οπου κι αν είμαστε!

@silvy22 καλα κάνετε και φεύγετε!  Να περασουν οι μερες γρηγορα σου εύχομαι και να εχουμε χαρουμενα νεα την εβδομαδα που έρχεται! Καλά να περάσετε!

πρίν από 4 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Δεν πειράζει καρδούλα μου ούτε εμείς θα πάμε πουθενά. Με άρρωστο το σκυλάκι μας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πολλά. Θα πάμε όμως Κυριακή στη μαμά μου για φαγητό και όλο και καμιά βολτιτσα θα έχει το πρόγραμμα. 

Αχ τι ωραία που ξεφουσκώνεις. Θα αλλάξει και η διάθεσή σου και αφού δεν πονάνε κ οι τρυπουλες σημαίνει ότι αναρρώνεις άψογα!!

Κοριτσιαααααα μόλις είδα λίγο ελάχιστο καφέ στο σερβιετακι. Λέτε να αδιαθετησω επιτέλους?

Ε ε έρχεται!!!

Οτι θα πανυγιριζαμε με την περίοδο ποιος θα μας το λεγε!

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημέρα καλά μου κορίτσια!

Αχ μακαρι να μπορουσα να φυγω εστω και για τρες μέρες απο την Αθήνα...αλλά που τετοια τυχη...Σπιτι και παλι σπίτι. Υπομονή τι να κάνουμε!

Ας έχουμε καλο τριήμερο οπου κι αν είμαστε!

@silvy22 καλα κάνετε και φεύγετε!  Να περασουν οι μερες γρηγορα σου εύχομαι και να εχουμε χαρουμενα νεα την εβδομαδα που έρχεται! Καλά να περάσετε!

Ε ε έρχεται!!!

Οτι θα πανυγιριζαμε με την περίοδο ποιος θα μας το λεγε!

Είδες που έφτασε το χάλι μας;; Να την λαχταράμε!! Και εσύ σπίτι ε; Δεν πειράζει είναι για καλό σκοπό!! Εσύ ξεκούραση τώρα και οοομμμμμ. Έχεις το μωράκι σου!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Villi είπε:

Εννοείται, άντε καλή αρχή!!!

Το ότι πάω κάθε 5 λεπτά και τσεκαρω είναι υπερβολή λέτε ε;; Έχω κ κάτι πονακια βέβαια οπότε μάλλον κάνει την έλευση της. Άντε γιατί μου έλειψε το άσπρο σικλακουρ!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...