Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 minute ago, Chrussa1982 said:

Ομμμμμμμμ 

Όλα καλά θα πάνε με το αιμάτωμα μην μου αγχωθεις. Ώστε έτσι το ζουζούνι σας έκανε τσαχπινιες από τώρα;; Έχει βολεύει μάλλον εκεί που ήταν σου λέει που να μετακινηθω να με απολαυσει η μαμά μου!!!

Μπορεί και από το kinder bueno που έφαγα πριν να έπαθε ντελίριο χαχαχαχαχαχα Δεν αγχώνομαι..πολυ :) Ούτως η άλλως είπα να προσπαθησω να το ξαναβρώ και να χαλαρώνω γιατί ζορίστηκα αυτές τις μέρες. Πολύ πάνω κάτω ψυχολογία χωρίς λόγο ουσιαστικό. οοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ λοιπόν και μουσικουλα γατούλα να το ξαναβρώ !

5 minutes ago, Viv37 said:

Αμεσως θα γινει ναι. Δε μου ειπαν σε ποσες μερες αλλα επειδη και μια πολυ καλη μου φιλη εκανε εκει την επαιρναν καθε μερα τηλ για ενημερωση οποτε θα με παιρνουν κ εμενα φανταζομαι. Ευχαριστωωωω!

@Fili σου κανει ναζακια απο τωρα χαχαχα! Ξεκουραση λοιπον αλλα οχι ξαπλα. Ευχομαι να περασει συντομα το αιματωμα! Ηθελα να σε ρωτησω: τωρα που δεν τρως γλουτενη απο υδατανθρακες τι τρως; Γιατι σκεφτομαι κ εγω να την κοψω για λιγο λογω χασιμοτο να δω αν ηρεμισει λιγο το στομαχι μου που ολα το ενοχλουν αλλα μην κανω καμια βλακεια και κοψω καταλαθος πραγματα απαραιτητα!

@MelissaRobert ευχαριστω! Ευχομαι σε τρεις μηνες να εχεις ευχαριστα νεα για ολους :)

Γλυκιά μου ορχιδέα! Υδατάνθρακες έχουν και τα φρούτα , λαχανικά , ξηροί καρποί. Μήλα ,αχλάδια, μπανάνες, όσπρια, φασόλια, μπρόκολο κτλ. Α και το γιαούρτι έχει λίγους. Δεν το ψάχνω πολύ πολύ να σου πω την αλήθεια.. πάντα έτρωγα πολλά φρούτα , κάνα γιαουρτάκι, όσπρια 2 φορές τη βδομάδα . Απλα εχω κόψει τελείως ζυμαρικά, ψωμιά, πίτες πίτσες . 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 6 λεπτά , Fili είπε:

Μπορεί και από το kinder bueno που έφαγα πριν να έπαθε ντελίριο χαχαχαχαχαχα Δεν αγχώνομαι..πολυ :) Ούτως η άλλως είπα να προσπαθησω να το ξαναβρώ και να χαλαρώνω γιατί ζορίστηκα αυτές τις μέρες. Πολύ πάνω κάτω ψυχολογία χωρίς λόγο ουσιαστικό. οοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ λοιπόν και μουσικουλα γατούλα να το ξαναβρώ !

Δεν σε φοβαμαι εσένα, έχεις ομαδάρα το γλυκάκι, τον καλουλη, τη γατούλα, τα οοομμμμ θα το βρεις. Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι, αν δεν έχεις πρόβλημα.. το αιμάτωμα απο τι γίνεται; Το είχε και η @gigi 72 και δεν έχω καταλάβει τι το προκαλεί..Σπάει κάποιο αγγείο πχ; 

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, Villi said:

Δεν σε φοβαμαι εσένα, έχεις ομαδάρα το γλυκάκι, τον καλουλη, τη γατούλα, τα οοομμμμ θα το βρεις. Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι, αν δεν έχεις πρόβλημα.. το αιμάτωμα απο τι γίνεται; Το είχε και η @gigi 72 και δεν έχω καταλάβει τι το προκαλεί..Σπάει κάποιο αγγείο πχ; 

Έλα ντε!!! Με ρώτησε αν σήκωσα τίποτα βάρη . Μόνο μάρκετ πήγα λίγα πράγματα μη φανταστείς και μου το απέκλεισε . Ότι δε μιλάει δλδ για τοσο μόνο βάρος…

7 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ειναι η τριτη φορα που γραφω το ιδιο γιατι πατησα κατι κατα λαθος και σβηστηκαν ολα! Παμε παλι λοιπον. Εγω αυτο που λεω σε αυτους που ξερουν ειναι το εξης. Ξεκιναω εξωσωματικη. Αν τα καταφερω θα σας το πω αφου κλεισω το τριμηνο. Αν δε το πω σημαινει οτι δεν τα καταφερα ή οτι συνεχιζω να προσπαθω. Ετσι δεν μπορουν να στεναχωρηθουν ουτε να περινενουν να πω οτι ειμαι εγυος. Οταν δουλευα σε εταιρεια ηταν πιο δυσκολο αλλα τωρα ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και ησυχασα.

@Rafaelatarzan εσυ ειδικα μονο συγγνωμη δεν πρεπει να ζητας! Και νονο που συνεχιζεις και μπαινεις και μας δινεις δυναμη και αισιοδοξια και φυσικα τα τιπς που βοηθησαν εσενα να αποκτησεις την μπουμπουκα σου ειναι για μας τεραστια βοηθεια. Οταν απαντας σε μια ειναι σαν να απαντας σε ολες και σ' αγαπαμε γι αυτο. Κι εσενα και ολα τα κοριτσια που απεκτησαν παιδακια αλλα δε μας ξεχνανε!♥️♥️♥️

γλυκουλα μ ομορφη...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Fili είπε:

Λοιποοοοοον. Μόλις γυρίσαμε από καλουλη μου. Το γλυκο μας σποράκι δε μας έκανε τη χάρη να το απολαύσουμε. Είχε πάει πίσω πίσω και δε φαινόταν πολύ καθαρά. Τρελαμένο και σκασμένο σαν τον μπαμπά του που λεω κι εγω χιχιχι . Εχω ένα αιμάτωμα περίπου 1 εκατοστό με 0.7 μου είπε που δεν υπήρχε προηγούμενη Πέμπτη. Όποτε prolutex αγαπημένη δυο φορές την ημέρα για τρεις μέρες και χαλαρούς ρυθμους(όχι ξάπλα λέει όλη μέρα). Οοοομμμμμμμμμμμμμ

Ομμμμ και Άγιος ο θεός 

ε ρε πάνε και κρύβονται και μας κόβουν το αίμα , δεν ειχες αίμα ε ;

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Fili είπε:

Λοιποοοοοον. Μόλις γυρίσαμε από καλουλη μου. Το γλυκο μας σποράκι δε μας έκανε τη χάρη να το απολαύσουμε. Είχε πάει πίσω πίσω και δε φαινόταν πολύ καθαρά. Τρελαμένο και σκασμένο σαν τον μπαμπά του που λεω κι εγω χιχιχι . Εχω ένα αιμάτωμα περίπου 1 εκατοστό με 0.7 μου είπε που δεν υπήρχε προηγούμενη Πέμπτη. Όποτε prolutex αγαπημένη δυο φορές την ημέρα για τρεις μέρες και χαλαρούς ρυθμους(όχι ξάπλα λέει όλη μέρα). Οοοομμμμμμμμμμμμμ

Καλέ γινεται αυτο, να κρυφτει και να μην μπορει να το δουμε;;; Ακου τωρα! Καλα που το ειπες ωστε αμα μου συμβει να μην τρομαξω! Ξεκουρασου κι εσυ με τη γατουλα και ολα καλα θα πανε! Ποτε θελει να σε ξαναδει;

4 minutes ago, chitaneta said:

Καλέ γινεται αυτο, να κρυφτει και να μην μπορει να το δουμε;;; Ακου τωρα! Καλα που το ειπες ωστε αμα μου συμβει να μην τρομαξω! Ξεκουρασου κι εσυ με τη γατουλα και ολα καλα θα πανε! Ποτε θελει να σε ξαναδει;

Χαχαχαχ  μα κι εγω στην αρχή δεν είδα κάτι κ λεω ώπα ! Που είναι;;;;Φαινόταν λίγο με πολύ προσπάθεια κ ζούληγμα στην κοιλιά . Είπε ήταν πίσω και κάτω κάτω. Σε δέκα μέρες . Θα του τηλ την επόμενη Πέμπτη να κανονίσουμε 

πρίν από 40 λεπτά , Viv37 είπε:

Αμεσως θα γινει ναι. Δε μου ειπαν σε ποσες μερες αλλα επειδη και μια πολυ καλη μου φιλη εκανε εκει την επαιρναν καθε μερα τηλ για ενημερωση οποτε θα με παιρνουν κ εμενα φανταζομαι. Ευχαριστωωωω!

@Fili σου κανει ναζακια απο τωρα χαχαχα! Ξεκουραση λοιπον αλλα οχι ξαπλα. Ευχομαι να περασει συντομα το αιματωμα! Ηθελα να σε ρωτησω: τωρα που δεν τρως γλουτενη απο υδατανθρακες τι τρως; Γιατι σκεφτομαι κ εγω να την κοψω για λιγο λογω χασιμοτο να δω αν ηρεμισει λιγο το στομαχι μου που ολα το ενοχλουν αλλα μην κανω καμια βλακεια και κοψω καταλαθος πραγματα απαραιτητα!

@MelissaRobert ευχαριστω! Ευχομαι σε τρεις μηνες να εχεις ευχαριστα νεα για ολους :)

Ωραιααα, θα εχουμε συντομα νεα!:)

πρίν από 1 λεπτό , Fili είπε:

Χαχαχαχ  μα κι εγω στην αρχή δεν είδα κάτι κ λεω ώπα ! Που είναι;;;;Φαινόταν λίγο με πολύ προσπάθεια κ ζούληγμα στην κοιλιά . Είπε ήταν πίσω και κάτω κάτω. Σε δέκα μέρες . Θα του τηλ την επόμενη Πέμπτη να κανονίσουμε 

Τον υπερηχο πια στον κανει απο την κοιλια και τερμα οι κολπικοι; Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα;

Διαφημίσεις

4 minutes ago, chitaneta said:

Ωραιααα, θα εχουμε συντομα νεα!:)

Τον υπερηχο πια στον κανει απο την κοιλια και τερμα οι κολπικοι; Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα;

Από την προηγούμενη εβδομάδα κοιλιά. Μου είπε ότι αν κάναμε σήμερα κολπικά θα πάθαινα σοκ με το πως θα φαινόταν . Θεώρησε ότι όλα είναι καλά όποτε δεν υπάρχει λόγος . Όσο μπόρεσε να το μετρήσει βέβαια 9 κ 2 μέρες αλλά πιστεύει ότι είμαι λίγο παραπάνω. Θα φανεί. 

4 hours ago, Condios said:

Κοριτσάκι μου ,,, αλήθεια μπορεί να ήταν νωρίς , εφόσον υπάρχει παλμός μακάρι να έρθει και ο ήχος την άλλη εβδομάδα,,,,σε παρακαλώ πίστεψε και ήλπιζε για το μωράκι σου,,,,όσο μπορείς να είσαι δυνατή και για αυτό και για σένα ,,,,αχ Παναγία μου εσύ που είσαι μεγάλη κράτα το εκεί για να το κρατήσει και η φίλη μας !!!!!! Αχ ρε Σιλβυ μου συγκινούμαι αλλά σε παρακαλώ,,,να ελπίζεις όπως εμείς μαζί σου πως όλα θα πάμε καλά ,,,μια μεγάλη αγκαλιά με πολλή αγάπη

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μωράκι!!! 

πρίν από 12 λεπτά , Fili είπε:

Από την προηγούμενη εβδομάδα κοιλιά. Μου είπε ότι αν κάναμε σήμερα κολπικά θα πάθαινα σοκ με το πως θα φαινόταν . Θεώρησε ότι όλα είναι καλά όποτε δεν υπάρχει λόγος . Όσο μπόρεσε να το μετρήσει βέβαια 9 κ 2 μέρες αλλά πιστεύει ότι είμαι λίγο παραπάνω. Θα φανεί. 

Α τελεια! τερμα το ματσουκι! Καλυτεραα ετσι απο την κοιλιτσα! Γι αυτο μπορεσε και σας κρυφτηκε το μικρουλι!

Φανταζομαι εμενα θα θελει να με κοιταει κολπικα για καποιον καιρο για να μπορει να βλεπει πως παει κι η αποκολληση... Παντως σε μια εβδομαδα που θα ξαναπαω το ματσουκι δεν το γλυτωνω με τιποτα! :lol:

11 hours ago, marina_86 said:

Καλημέρα γλυκούλα μου! Καλέ, κάτσε μη βιάζεσαι. Πώς θα πας να κάνεις την υστεροσκοπηση την άλλη εβδομάδα; Έχεις ήδη βρει γιατρό που θα στην κάνει; Επίσης, θα σου πρότεινα να συνδυάσεις απευθείας την υστεροσκοπηση με την τριπλέτα για να μην περνάς δύο φορές από τη διαδικασία της μέθης. Οπότε, αν αποφασίσεις να το κάνεις έτσι, θα πρέπει ο γιατρός που θα σου κάνει την εξέταση να σε προετοιμάσει κατάλληλα. Για να κάνεις, δηλαδή, το ΕΡΑ τεστ σου κάνει μια προετοιμασία με cyclacur κ προγεστερόνη σαν να έκανες εμβρυομεταφορά. Οπότε, χρειάζεσαι μια προετοιμασία... Τη μέρα που θα είσαι έτοιμη θα μπεις για υστεροσκοπηση κ ο γιατρός θα ελέγξει το ενδομήτριο και θα πάρει κ τα δείγματα για τα τεστ στην Ισπανία ή όπου αλλού αποφασίσεις να τα κάνεις. Οπότε, αφού θα μπεις που θα μπεις σε αυτή τη διαδικασία, πάρε λίγο τον χρόνο σου για να το ψάξεις.

Είχαν κάνει κάποιες παλαιότερες κοπέλες ένα στατιστικό... δεν θυμάμαι όμως σε ποια σελίδα του φόρουμ είναι. Όχι, δεν πετυχαίνουν όλες με την πρώτη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα τολμήσω να πω, με την πρώτη ή τη δεύτερη... :( 

Γεια σου Μαρινα, μπορεί να μου την κάνει η γυναικολόγος μου εδώ. Επειδή έχω ιδιωτική ασφάλεια από την δουλειά  και καλύπτει σχεδόν τα πάντα είναι εύκολο. Μίλησα με τον βοηθό της αλλά περιμένω τηλέφωνο για να της πω για την Ισπανική τριπλέτα και για την βιοψία του ενδομητρίου. Δόξα τον θέλω έχω cyclacur και ultrogestan μαζί μου εδώ. Εσυ ποτε ξεκίνησες την προετοιμασία ενδομητρίου με τα φάρμακα για να κανεις την υστεροσκοπηση. Επίσης τι φάρμακα έπαιρνες ακριβώς. Οι πληροφορίες είναι πραγματικά πολύ χρήσιμες! Φιλια

πρίν από 2 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Γεια σου Μαρινα, μπορεί να μου την κάνει η γυναικολόγος μου εδώ. Επειδή έχω ιδιωτική ασφάλεια από την δουλειά  και καλύπτει σχεδόν τα πάντα είναι εύκολο. Μίλησα με τον βοηθό της αλλά περιμένω τηλέφωνο για να της πω για την Ισπανική τριπλέτα και για την βιοψία του ενδομητρίου. Δόξα τον θέλω έχω cyclacur και ultrogestan μαζί μου εδώ. Εσυ ποτε ξεκίνησες την προετοιμασία ενδομητρίου με τα φάρμακα για να κανεις την υστεροσκοπηση. Επίσης τι φάρμακα έπαιρνες ακριβώς. Οι πληροφορίες είναι πραγματικά πολύ χρήσιμες! Φιλια

Αγαπημένη, τι ωραία που τα καλύπτει όλα η ασφάλεια!!!!

Λοιπόν, η υστεροσκοπηση γίνεται σε συγκεκριμένες μέρες του κύκλου και δεν χρειάζεται προετοιμασία. Στην υστεροσκοπηση βάζουν μια κάμερα μέσα στη μήτρα και ο γιατρός βλέπει ακριβώς τι γίνεται (αν υπάρχουν φλεγμονές, πολύποδες, συμφυσεις κτλ).Αν δει κάτι περίεργο το διορθώνει κι όλας. 

Στη βιοψία παίρνει ο γιατρός κ δείγμα μέσα από τη μήτρα και το στέλνουν σε εργαστήριο για ανάλυση για να δουν μικρόβια, βακτήρια, γαλακτοβακιλλους κτλ. Να δουν δηλ σε τι κατάσταση είναι το ενδομήτριο κ αν βρουν κάποιο μικρόβιο να σου δώσουν κατάλληλη αντιβίωση. Βιοψίες υπάρχουν διάφορες. Πολύ καλή βιοψία, που γίνεται κ στο εξωτερικό, είναι τα δύο από τα τρία τεστ της ισπανικής τριπλέτας: το Emma και το Alice. Αυτά τα δύο ελέγχουν με τη μέθοδο ngs το δείγμα, που είναι μοριακή μέθοδος, και βρίσκουν όχι μόνο μικρόβια αλλά κ γαλακτοβακιλλους που είναι πολύ σημαντικοί για το περιβάλλον του ενδομητρίου. Ούτε αυτά τα δύο τεστ χρειάζονται προετοιμασία. Εκτός αν η γιατρός σου προτείνει κάποια άλλη βιοψία.

Αυτό που χρειάζεται προετοιμασία είναι το τρίτο της ισπανικής τριπλέτας, το ERA. Ο γιατρός κατά την υστεροσκοπηση θα πάρει δείγμα για το ΕΡΑ για να δει το παράθυρο εμφύτευσης. Ποια είναι, δηλαδή, η κατάλληλη μέρα για εμβρυομεταφορά. Για να το δουν αυτό πρέπει να προετοιμαστείς ΣΑΝ να είναι να κάνεις εμβρυομεταφορά. Από τη δεύτερη μέρα της περιόδου σου, δηλαδή, να ξεκινήσεις cyclacur και όταν παχύνει το ενδομήτριο να ξεκινήσεις προγεστερόνη. Θα πάρεις για πέντε μέρες προγεστερόνη κ την έκτη μέρα θα πρέπει να σου πάρει δείγμα. Γι'αυτό σου είπα για προετοιμασία... Όχι λόγω υστεροσκοπησης ή βιοψίας, αλλά λόγω ΕΡΑ. Απλά το καλύτερο είναι να τα κάνεις όλα μαζί. 

Ελπίζω να σε κατατοπισα! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...