Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ πολύ παρέα μου πήγαμε κατευθείαν και στο Μοναστήρι της Αγίας ειρήνης , έχουμε πίστη 

ο γιατρός μας είπε ότι του δίνουμε άλλη μια εβδομάδα αν δεν … σημαίνει  ότι είχε κάποια χρωμοσωμικη ανωμαλία 

το θετικό είναι ότι μεγαλώνει και ότι στην οθόνη είδε κάτι να πάλλετε αλλά ήχος ΝΟ 

ειπε ίσως να φταίει και η θέση 

το θελουμε τοσο πολύ αυτό το μωράκι ❤️❤️❤️

κοριτσι μου ισως ηταν νωρις...εμεις π πηγαμε χθες πριν κανουμε υπαρηχο μας προειδοποιησε οτι μπορει να μην ακουσουμε και να μην ανησυχησουμε! παιζει ρολο το μηχανημα, η θεση του εμβρυου, η κληση της μητρας σου ακομη και το πως εσυ καθεσαι και ποσο ανετη εισαι εκεινη την ωρα! 

ολα θα πανε καλα και θα πας την επομενη εβδομαδα και θα το ακουσετε! ❤️❤️❤️εχε πιστη στο θαυματακι σου!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 34 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ πολύ παρέα μου πήγαμε κατευθείαν και στο Μοναστήρι της Αγίας ειρήνης , έχουμε πίστη 

ο γιατρός μας είπε ότι του δίνουμε άλλη μια εβδομάδα αν δεν … σημαίνει  ότι είχε κάποια χρωμοσωμικη ανωμαλία 

το θετικό είναι ότι μεγαλώνει και ότι στην οθόνη είδε κάτι να πάλλετε αλλά ήχος ΝΟ 

ειπε ίσως να φταίει και η θέση 

το θελουμε τοσο πολύ αυτό το μωράκι ❤️❤️❤️

Αγαπημένη, το μωράκι το θέλετε και θα το έχετε!  Εγώ δεν ξέρω κ πολλά από αυτή τη φάση, οπότε το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και μια αγκαλιά! Μια εβδομάδα είναι, θα περάσει και την άλλη Πέμπτη θα κάνουμε πάρτυ! ❤️❤️❤️ 

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Στον φυσικό κύκλο ο γιατρός με υπερηχο και καποιες ορμονικες εξετασεις μας παρακολουθεί για να δει ποτε θα εχουμε ωορρηξία και σύμφωνα με το ποτε κανονιζεται η ετ.

Ελπιζω να στο εξηγησα καλα...

Με το καλο λοιπόν να γινουν και οι βλαστοκυστουλες σας και συντομα να προχωρησετε στην ετ!!!

Ααα καταλαβα. Δυστυχως δεν εχω ωορρηξια πια. Απο τα 26 μου δηλαδη μου τελειωσαν τα ωα. Με πηρε πριν λιγο τηλ και μου ειπε cyclacur και πιο μετα prolutex αν ολα ειναι οκ στον υπερηχο και στις εξετασεις. Αρα οχι φυσικο κυκλο.

@marina_86 ευχαριστω μαναρι μου!!! Εχω τρομερη αγωνια!! Ευχομαι να εχουνε βλαστοκυστες και να ειναι καλες!! Ομμμμμμμμμμ!

@Chrussa1982 ναιιιι! Καλα πηρε το ματι μου! Ηταν να αδιαθετησω στις 9 αλλα μου ηρθε χθες το βραδυ!! Θα παω αυριο πρωι για εξετασεις και υπερηχο και αν ολα ειναι οκ θα ξεκινησω cyclacur και μετα prolutex. Ηδη ειδα βιντεακια για το πώς τις κανουν και τρομαξα λιγο αλλα δεν πειραζει χαχα! Λες να σου ερθει κ εσενα νωριτερα; 

8 hours ago, Rafaelatarzan said:

καλημερα κουκλα μ....δεν σε καλωσορίσα κ εγω ...χάνομαι  πολλες φορες εδω μεσα κ δεν απαντώ σε ολους ( φαίνεται οτι το κανω επιλεγμενα ) αλλα οχι κορίτσια μ δνε το κανω κορίτσια  μ...δεν τα διαβάζω ολα αυτο ειναι...δεν προλαβαίνω....να ζητησω συγνώμη αν σε καποια δεν εχω στείλει....

ακριβως επειδη τους αγαπάμε τους το ελεγα πάντα...ηθελα μονο μια αγκαλιά  εκρινη την στιγμή...να το πεις να νιωσεις οτι σ φεύγει απο μεσα σ...ειναι λύτρωση...φυσικα κ δεν υστερεις σε τιποτα απο τους υπόλοιπους...απλως δεν ειναι η σειρα σ αυτο να σκέφτεσαι αγαπη  μ ...μικρο αποθεμα ειχα κ εγω απο μικρη εξου κ εγω με δωρεά ειμαι...κ ποια ειμαι κ σε εμμηνόπαυση...

μην το βάζεις  κατι κ κοιτα μονο μπροστά....το μωρο σ θα ερθει κ μαλιστα γρήγορα...

καλως ηρθες κ παλι στην παρέα με τα χρυσα αυγα...

η @anoulious μαλλον θυμάται αυτη το ειχε κανει αυτο...ναι δεν ειναι με την πρώτη ειναι με την δεύτερη η 3η...

Καλησπέρα στα ομορφοκόριτσα!Σελ.908-909 αν θυμάμαι καλά.

8 hours ago, Rafaelatarzan said:

καλημερα κουκλα μ....δεν σε καλωσορίσα κ εγω ...χάνομαι  πολλες φορες εδω μεσα κ δεν απαντώ σε ολους ( φαίνεται οτι το κανω επιλεγμενα ) αλλα οχι κορίτσια μ δνε το κανω κορίτσια  μ...δεν τα διαβάζω ολα αυτο ειναι...δεν προλαβαίνω....να ζητησω συγνώμη αν σε καποια δεν εχω στείλει....

ακριβως επειδη τους αγαπάμε τους το ελεγα πάντα...ηθελα μονο μια αγκαλιά  εκρινη την στιγμή...να το πεις να νιωσεις οτι σ φεύγει απο μεσα σ...ειναι λύτρωση...φυσικα κ δεν υστερεις σε τιποτα απο τους υπόλοιπους...απλως δεν ειναι η σειρα σ αυτο να σκέφτεσαι αγαπη  μ ...μικρο αποθεμα ειχα κ εγω απο μικρη εξου κ εγω με δωρεά ειμαι...κ ποια ειμαι κ σε εμμηνόπαυση...

μην το βάζεις  κατι κ κοιτα μονο μπροστά....το μωρο σ θα ερθει κ μαλιστα γρήγορα...

καλως ηρθες κ παλι στην παρέα με τα χρυσα αυγα...

η @anoulious μαλλον θυμάται αυτη το ειχε κανει αυτο...ναι δεν ειναι με την πρώτη ειναι με την δεύτερη η 3η...

Σωστά θυμάσαι!Τι κάνεις κορίτσι;Θα το ξαναπιάσω όταν πετύχουν κάνα δυο κορίτσια που τα έχω ιδιαίτερη αδυναμία (να με συγχωρέσουν τα άλλα κορίτσια)όπως η thalasa..Θέλω πάρα πολύ να τις αλλάξω στήλη!

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ασε αυτός έβαλε την καρδιά που χτυπούσε και εγώ κοίταγα έξω και ούτε που κατάλαβα. Μετά μου λέει πως λες δεν υπάρχει τίποτα και αυτό που ακούω εγώ τι είναι;;; σοκ!!!! Αφού συνήλθα του λεω κάτσε να τραβήξω βίντεο για τον άντρα μου. Κάτσε λέει θα το πάμε από την αρχή να φτιάξουμε ένα ωραίο βίντεο. Και φτιάξαμε ένα βιντεακια ρε κορίτσια άλλο πράγμα!!!! Ακόμα το βλέπουμε και κλαίμε 

Τι υπεροχο!!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε κοριτσι μου! Μα να μην μπορουμε να τα δουμε ολα αυτα στο φορουμ! Αλλα απο την αλλη θα επεφτε πολυ κλαμα οποτε μαλλον καλυτερα χαχα!

@Fili το boho beautiful να τσεκαρεις. Εχουν και αρκετα δωρεαν στο youtube και η τυπισσα γεννησε πριν 2 χρονια οποτε εχει και prenatal πολυ καλο!

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Κορίτσια μου καρδούλα δεν … 

Έχει  έναν παλμό που φαίνεται στον υπερυχο αλλά καρδιά δεν χτυπάει 

του δίνουμε άλλη μια εβδομάδα :?: αύριο θα είμαι 7

Αχ κοριτσι μου!  Αφου φαινεται στον υπερηχο και ειπε και ο γιατρος αλλη μια βδομαδα να δεις που θα δυναμωσει! Ασε που για να εχεις κςι συμπτωματα εγκυμοσυνης (ημικρανια) μαλλομ σημαινει οτι ειναι εκει γερο και δυνατο το νινακι σου! Στο ευχομαι μεσα απ οτην καρδια μου και σου στελνω τονους θετικης ενεργειας!♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη, το μωράκι το θέλετε και θα το έχετε!  Εγώ δεν ξέρω κ πολλά από αυτή τη φάση, οπότε το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και μια αγκαλιά! Μια εβδομάδα είναι, θα περάσει και την άλλη Πέμπτη θα κάνουμε πάρτυ! ❤️❤️❤️ 

Ευχαριστώ πολύ 

μου τελείωσαν οι καρδούλες 

πρίν από 5 λεπτά , Viv37 είπε:

Τι υπεροχο!!!!!!!!!!!! Μπραβο βρε κοριτσι μου! Μα να μην μπορουμε να τα δουμε ολα αυτα στο φορουμ! Αλλα απο την αλλη θα επεφτε πολυ κλαμα οποτε μαλλον καλυτερα χαχα!

@Fili το boho beautiful να τσεκαρεις. Εχουν και αρκετα δωρεαν στο youtube και η τυπισσα γεννησε πριν 2 χρονια οποτε εχει και prenatal πολυ καλο!

Αχ κοριτσι μου!  Αφου φαινεται στον υπερηχο και ειπε και ο γιατρος αλλη μια βδομαδα να δεις που θα δυναμωσει! Ασε που για να εχεις κςι συμπτωματα εγκυμοσυνης (ημικρανια) μαλλομ σημαινει οτι ειναι εκει γερο και δυνατο το νινακι σου! Στο ευχομαι μεσα απ οτην καρδια μου και σου στελνω τονους θετικης ενεργειας!♥️♥️♥️

Απο συμπτώματα άλλο τίποτα αντε να δούμε άλλη μια εβδομάδα να χτυπάει η δικιά μου καρδιά δυνατά τα τα τα τα 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 24 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ πολύ 

Απο συμπτώματα άλλο τίποτα αντε να δούμε άλλη μια εβδομάδα να χτυπάει η δικιά μου καρδιά δυνατά τα τα τα τα 

Silvy22 μου όλα καλά θα πάνε!Έχε πίστη στη Παναγία Κ στο μωράκι σας!Σου στέλνω θετική ενέργεια κ μια αγκαλιά!!! ❤️❤️

1 hour ago, Viv37 είπε:

Ααα καταλαβα. Δυστυχως δεν εχω ωορρηξια πια. Απο τα 26 μου δηλαδη μου τελειωσαν τα ωα. Με πηρε πριν λιγο τηλ και μου ειπε cyclacur και πιο μετα prolutex αν ολα ειναι οκ στον υπερηχο και στις εξετασεις. Αρα οχι φυσικο κυκλο.

@marina_86 ευχαριστω μαναρι μου!!! Εχω τρομερη αγωνια!! Ευχομαι να εχουνε βλαστοκυστες και να ειναι καλες!! Ομμμμμμμμμμ!

@Chrussa1982 ναιιιι! Καλα πηρε το ματι μου! Ηταν να αδιαθετησω στις 9 αλλα μου ηρθε χθες το βραδυ!! Θα παω αυριο πρωι για εξετασεις και υπερηχο και αν ολα ειναι οκ θα ξεκινησω cyclacur και μετα prolutex. Ηδη ειδα βιντεακια για το πώς τις κανουν και τρομαξα λιγο αλλα δεν πειραζει χαχα! Λες να σου ερθει κ εσενα νωριτερα; 

Δεν πειράζει, σημασια εχει οτι ξεκινας! Κι εγω τελικα δεν μπορεσα να παω με φυσικο...

Μόλις παρουν τα ωαρια της δοτριας θα γινει αμεσως η γονιμοποιηση; Σου ειπαν σε ποσες μερες θα ξερεις ποσες βλαστοκυστουλες εγιναν;

Αντε με το καλο να πανε ολα καλα να σου φυγει ενα βαρος!

8 hours ago, chitaneta said:

Καλημέρα καλή μου! Ευχομαι να νιωθεις καλυτερα σιγα σιγα. Ναι η σφαλιαρα της πρωτης αποτυχίας με δωρεά ειναι τεράστια... Λες εντάξει, μου τελειωνουν νωρις τα ωαρια ας παω με δωρεα ωαριων τι να κάνουμε; και μετά πλατσ η σφαλιαρα!

Εγω ειμαι 8 εβδομαδων εγκυος με την τριτη προσπαθεια.

Αλλά μην σκεφτεσαι οτι θα χρειαστείς κι εσυ τρίτη...συνηθως οσες δεν πετυχαινουν με την πρωτη πετυχαινουν με την δεύτερη. 

Τωρα θα τα κοιταξετε καλύτερα όλα να ειστε πιο ησυχοι και αισιοδοξα θα πατε για την επομενη προσπάθεια!

Οσο αναφορα για τους φιλους. Εγω επέλεξα λιγους ανθρωπους που ξερανε οτι ειμαι σε διαδικασια εξωσωματικής και την καθε αποτυχια την ξερανε μονο αυτοι... Και τώρα μόνο αυτοι ξερουν που ειμαι έγκυος εκτις απο την οικογενεια. Κι αν δεν περασω και τον 3ο μηνα να μην σου πω και τον 4ο δεν λεω τιποτα σε κανεναν άλλον!

Θυμάμαι οταν πριν 3 χρονια προσπαθουσαμε ακομα με φυσικη συλληψη, το ιδιο διάστημα προσπαθουσε και μια φίλη μου. Η πορεια μας διαγράφηκε τελειως διαφορετική. Οταν εμενα μου ειπανε οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα και μου αναφεραν για πρωτη φορα τη λεξη δοτρια εκείνη καταφερε να μεινει έγκυος. Κι οταν εγω αποτυχενα στην πρωτη προσπάθεια εκεινη ηταν εγκυος στο δεύτερο.

Σιγουρα ειναι δυσκολη η θεση μας...εννοείται οτι χαιρεσαι για τον φιλο που αγαπάς αλλά ας μην αυτομαστιγωνομαστε κι απο πανω αν μας περνάει καμια μαυρη σκεψη ή νιωθουμε ζήλια... Ανθρωπινο ειναι...

Ας προσπαθουμε να το επεξεργαστουμε και να το διαχειριστουμε οσο καλυτερα μπορουμε και στην τελικη ας σκεφτουμε οτι το δικο μας μελλον για το αν θα καταφερουμε να αποκτησουμε παιδακια δεν εξαρταται απο το αν οι αλλοι εχουν 1, κανενα ή 10 παιδια. Κι ας ελπιζουμε οτι θα τα καταφερουμε όλες εδώ!

Wow συγχαρητήρια…χαίρομαι πολύ για σένα!!! Ακριβώς αυτό…σκέφτεσαι δεν μπορώ με τα δικά μου αλλά ούτε με τα ξένα!!! Τι γκαντεμιά …

Πολυ σωστή η συμβουλή σου!!! Το αν θα αποκτήσουμε παιδί δεν εξαρτάται από τους άλλους.

Παρεπιπτόντως ευχαριστώ όλες τις φίλες που έγραψαν πάνω σε αυτό το θέμα. Από εδώ και στο εξής θα λέω και εγώ…είμαι σε διαδικασία ΙVF και με το καλό θα σας ενημερώσω όταν έχω περάσει τον 3ο μήνα. Μέχρι τότε αν δεν πω κάτι σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί ακόμα. 

7 hours ago, Marla@ said:

Αγαπητές φίλες από σήμερα ανηκω και επίσημα στην ομάδα.Αρνητικη η χοριακη...Το περίμενα αφού είχα κάνει τεστ χθές κι ήταν αρνητικό.Πηρα κιόλας τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού με τον Τσιριγώτη!!Μου είπαν μετά τις τρεις.Σας φιλώ και σας χρωστώ ευγνωμοσύνη γιατί αν δεν είχα μπει στο φόρουμ να σας παρακολουθώ δεν μπορώ να διανοηθω πως θα ήμουν σήμερα.

Λυπάμαι πολύ! Μπράβο σου πάντως που αποφάσισες για την δωρεά άμεσα!

7 hours ago, silvy22 said:

Είμαι αγκαλιά με θερμοφορα γιατί είναι όλο το κεφάλι απο τον αυχιενα ξεκινησα κ Ομοιοπαθητικά σήμερα 

χθες έκανα και το πρώτο μάθημα γυμναστικής prenatal χάρηκα τοσο πολύ !!!

Πρέπει να είναι πολύ ωραίο συναίσθημα!!!

7 hours ago, Viv37 said:

Ειναι η τριτη φορα που γραφω το ιδιο γιατι πατησα κατι κατα λαθος και σβηστηκαν ολα! Παμε παλι λοιπον. Εγω αυτο που λεω σε αυτους που ξερουν ειναι το εξης. Ξεκιναω εξωσωματικη. Αν τα καταφερω θα σας το πω αφου κλεισω το τριμηνο. Αν δε το πω σημαινει οτι δεν τα καταφερα ή οτι συνεχιζω να προσπαθω. Ετσι δεν μπορουν να στεναχωρηθουν ουτε να περινενουν να πω οτι ειμαι εγυος. Οταν δουλευα σε εταιρεια ηταν πιο δυσκολο αλλα τωρα ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και ησυχασα.

@Rafaelatarzan εσυ ειδικα μονο συγγνωμη δεν πρεπει να ζητας! Και νονο που συνεχιζεις και μπαινεις και μας δινεις δυναμη και αισιοδοξια και φυσικα τα τιπς που βοηθησαν εσενα να αποκτησεις την μπουμπουκα σου ειναι για μας τεραστια βοηθεια. Οταν απαντας σε μια ειναι σαν να απαντας σε ολες και σ' αγαπαμε γι αυτο. Κι εσενα και ολα τα κοριτσια που απεκτησαν παιδακια αλλα δε μας ξεχνανε!♥️♥️♥️

Εξαιρετική συμβουλή! Αυτό θα λέω από εδώ και στο εξής…:)

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλημέρα καλημέρααααααααααααα!!!!!!!!!!! Σε όλες τις αγαπημένες που ξεσαλώσατε χθες και δεν ήξερα τί να πρωτοδιαβάσω!!!!!!!!!! 

Αρχικά Μαρινάκι θα πω πως η κοιλιά θα ξεπρηστεί αν θυμάμαι καλά ,,,,με πορδίτσες,,,,αχαχαχαχα. Οπότε απόλαυσε το ξαλάφρωμα. Μίλαγα χθες με μια φίλη που απέτυχε 3η με δικά της και θα πάει επίσης για διαγνωστική λαπαροσκόπηση Θεσ/νικη,,,σε εναν Φλ...ρο τον ξερετε? στο Γενν....ις μου ειπε,,,,1600€ της ειπε,,,τζαμπα μου φανηκε παλι εμενα,,,,και πηγε και σε ανοσολογο ρευματολογο πανεπιστημιακο και της ειπε για nk,,,, φλύκτενες εβγαλε ο δικος της εξωσ οταν το ακουσε,,,και συμφωνησα μαζι του. Έχουμε φτασει να φυσαμε το γιαουρτι πια ολες. Τα μεσα Μαρτιου ειναι δυο βδομαδουλες δρομος. Σιγά,,,τα καλυτερα να έρθουν. 

@MELINASP έκανα μια συζητηση που λες στο συζυγο , αν και εφοσον και το σπερμα δεν ,,,τί κανουμε? του ειπα για τη διπλη δωρεα,,,,κομπιασε λίγο (τί περίμενα από εναν παραδοσιακο Ταυρο αλλωστε?αχαχα) αλλά θα το ξεπεράσει για χάρη μου αν είναι αυτή η μονη λύση είμαι σίγουρη,χοχοχο!!!! Εσύ μετράς αντίστροφα υποθετω,,,ή για αποτελέσματα ή για βρίσιμο,,,εύχομαι να ερθουν συντομα τα πρωτα και να είναι ευχαριστα.

@Viv37 όταν θα έρθει η ώρα με το καλό της ετ,,,θα τα ξαναπουμε ολα,,,και προπαντων οτι σου πει ο γιατρός σου.

@Ελισάβετ καπ 2 έκλαψα απ'τα γελια κανοντας εικονα την κυνικοτητα χιουμορ του κοντου μας..συνηθως στη δική μου σχεση μαζι του τα κανω εγω αυτα,,,και κολλαει λιγο γιατι μαλλον δεν περιμενε ένα "ίδιο χιούμορ" , αναγνωρίζει ότι καταλαβαίνω πολλά και δε με παει κοντρα γιατι έχω την προδιαθεση "θα σε βουτήξω και δεν έχεις και μαλλιά να πιαστώ, καταλαβαίνω αλλά κάνω υπομονή" ,,,, με όρια και αυτή ε? Δοκιμάζομαι πολύ πάντως σε όλα έχω να σας πω και με θαυμάζω. Γενικότερα με τη συμπεριφορά μου προς όλο τον περίγυρο δοκιμάζομαι αλλά το 'χω,,,,,κάνει δουλίτσα το βιβλίο τελικά που ελεγα....τώρα βέβαια απόκτησα το νταλκά "αν ερθει πόλεμος τι κανουμε?" , βλέπω στον υπνο μου πως ειμαι σουπερ μαρκετ και δεν ψωνιζω αυτα που σκεφτομαι για προμηθειες πολεμου και ξυπναω και πονανε ολα,,,,χαχαχα,,,,οτι να 'ναι,,,,,,!!!!!!! 

@Rafaelatarzan περαστικά από τον ιο,,,και να ρωτησω κατι? κοριτσακι δεν εχεις? γιατι τη λες κοκοβιο? ή εχεις και 2ο παιδάκι? σορυ αλλα νομιζω οτι ειμαι εγω χαζή οποτε διαβαζω και καπου μπερδευομαι μαλλον. 

@Neli83 εσείς πως πατε? ξεχιονίσατε υποθετω αλλα με κρυο εκει ε? 

@MelissaRobert καλως ήρθες στην πιο τρελή αλλά δυνατή ομάδα....παρε ανασες και βημα βημα αρκει να ειναι το σωστό που θα σε φερει και σενα να χαρεις με το καλο το μωρακι σου οταν ερθει.

@Chrussa1982 @Fili  @Villi μου δεν ξέρω πια τί ειναι καλό,,,,να το ξέρουν ? να μην το ξέρουν? εγώ πηγαίνοντας για την 5η πλεον , όταν με το καλό φυσικά γίνει,,,,,δε θα το βγαλω ντουντουκα αλλά πχ στη δουλειά θα καταλάβουν ,,,,7 μερες ειναι αυτες,,,στο σπιτι η Ρουλα πεθερουλα παλι γιατι μενει απο πανω και ξερει και τον αγωνα μας,,,,οι αδερφες μου και η μανα μου το ίδιο.....κρύψου και φώναξε να κάνω? ετος 2022? δεν ξερω,,,,, το μόνο που με κρατα συγκρατημένη είναι το αν χτυπα ξυλο ξαναερθει αρνητικο,,,οτι αντε ξανα μανα να πεις,,,δεν πετυχα σε ολους αυτους. τίποτα αλλο. που στην τελική εγώ το περνάω αλλά οκ,,,,εκεί γυρναω αντιθετες στροφες και δε θελω να βλεπω κανεναν. απευχόμαστε τα αρνητικά και παμε μονο για καλό,,,επιτελους.

καλημέρα και φιλάκια πολλά πολλά,,,,σήμερα Πεμπτίτσα , πάει η βδομαδίτσα.....

εδώ έχει λιακαδίτσα,,,αλλά ψοφοοοοοοοοο ,,,,, περιμενω διευθυντες,,,και ειμαι οοοοοομμμμμμμμμ 

ενα παιδακι εχω κ ναι ειναι κοριτσάκι....η μαρια μ...την ειχα ταμμενη στην Παναγία.....απο την κοιλιά  ετσι την ελεγα αν κ κοριτσάκι...αν την δεις τις πάει γάντι αχαχχαχαχαχαχα

1 ώρα πρίν, anoulious είπε:

Καλησπέρα στα ομορφοκόριτσα!Σελ.908-909 αν θυμάμαι καλά.

Σωστά θυμάσαι!Τι κάνεις κορίτσι;Θα το ξαναπιάσω όταν πετύχουν κάνα δυο κορίτσια που τα έχω ιδιαίτερη αδυναμία (να με συγχωρέσουν τα άλλα κορίτσια)όπως η thalasa..Θέλω πάρα πολύ να τις αλλάξω στήλη!

ολα καλα ψυχη μ...εσεις??? το μπουμπούκι σ??? πολλα φιλακια στα πατουσια τ ....εννοείται θα αλλάξουν στήλη κ αυτες κ γρήγορα μαλιστα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

6 hours ago, Viv37 said:

Ευχαριστω καλη μου!!!♥️

Τι ακριβως ειναι ο φυσικος κυκλος;;; 

Ευχαριστω τοσο πολυ!! Αχ με συγκινησατε αγαπημενες μου!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!

Πωπω γεμισα ορχιδεες το φορουμ! Συγγνωμη κουκλες! Το βουλωνω τωρα χαχαχα!

Καλή επιτυχία εύχομαι!

1 hour ago, silvy22 είπε:

Ευχαριστώ πολύ 

Κορίτσι μου όλα παίζουν. Από το μηχάνημα του γιατρού την θέση του εμβρύου. Μπορεί να πας αύριο και να το ακούσεις καθαρά. Γιαυτό οι περισσότεροι γιατροί λένε μετά την 7 εβδομάδα υπέρηχο. Θα δεις που όλα καλά θα πάνε. Λιιιιιιγοοοοοο υπομονή. 

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Αχχχ αν μπορούσανε να ανεβάσουμε βίντεο και φωτογραφίες όντως θα έπεφτε πολύ κλάμα!!!!! Αλλά δυστυχώς...... 

• Μου αρέσει 1

Λοιποοοοοον. Μόλις γυρίσαμε από καλουλη μου. Το γλυκο μας σποράκι δε μας έκανε τη χάρη να το απολαύσουμε. Είχε πάει πίσω πίσω και δε φαινόταν πολύ καθαρά. Τρελαμένο και σκασμένο σαν τον μπαμπά του που λεω κι εγω χιχιχι . Εχω ένα αιμάτωμα περίπου 1 εκατοστό με 0.7 μου είπε που δεν υπήρχε προηγούμενη Πέμπτη. Όποτε prolutex αγαπημένη δυο φορές την ημέρα για τρεις μέρες και χαλαρούς ρυθμους(όχι ξάπλα λέει όλη μέρα). Οοοομμμμμμμμμμμμμ

• Μου αρέσει 4

πρίν από 4 λεπτά , Fili είπε:

Λοιποοοοοον. Μόλις γυρίσαμε από καλουλη μου. Το γλυκο μας σποράκι δε μας έκανε τη χάρη να το απολαύσουμε. Είχε πάει πίσω πίσω και δε φαινόταν πολύ καθαρά. Τρελαμένο και σκασμένο σαν τον μπαμπά του που λεω κι εγω χιχιχι . Εχω ένα αιμάτωμα περίπου 1 εκατοστό με 0.7 μου είπε που δεν υπήρχε προηγούμενη Πέμπτη. Όποτε prolutex αγαπημένη δυο φορές την ημέρα για τρεις μέρες και χαλαρούς ρυθμους(όχι ξάπλα λέει όλη μέρα). Οοοομμμμμμμμμμμμμ

Ομμμμμμμμ 

Όλα καλά θα πάνε με το αιμάτωμα μην μου αγχωθεις. Ώστε έτσι το ζουζούνι σας έκανε τσαχπινιες από τώρα;; Έχει βολεύει μάλλον εκεί που ήταν σου λέει που να μετακινηθω να με απολαυσει η μαμά μου!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , chitaneta είπε:

Δεν πειράζει, σημασια εχει οτι ξεκινας! Κι εγω τελικα δεν μπορεσα να παω με φυσικο...

Μόλις παρουν τα ωαρια της δοτριας θα γινει αμεσως η γονιμοποιηση; Σου ειπαν σε ποσες μερες θα ξερεις ποσες βλαστοκυστουλες εγιναν;

Αντε με το καλο να πανε ολα καλα να σου φυγει ενα βαρος!

Αμεσως θα γινει ναι. Δε μου ειπαν σε ποσες μερες αλλα επειδη και μια πολυ καλη μου φιλη εκανε εκει την επαιρναν καθε μερα τηλ για ενημερωση οποτε θα με παιρνουν κ εμενα φανταζομαι. Ευχαριστωωωω!

@Fili σου κανει ναζακια απο τωρα χαχαχα! Ξεκουραση λοιπον αλλα οχι ξαπλα. Ευχομαι να περασει συντομα το αιματωμα! Ηθελα να σε ρωτησω: τωρα που δεν τρως γλουτενη απο υδατανθρακες τι τρως; Γιατι σκεφτομαι κ εγω να την κοψω για λιγο λογω χασιμοτο να δω αν ηρεμισει λιγο το στομαχι μου που ολα το ενοχλουν αλλα μην κανω καμια βλακεια και κοψω καταλαθος πραγματα απαραιτητα!

@MelissaRobert ευχαριστω! Ευχομαι σε τρεις μηνες να εχεις ευχαριστα νεα για ολους :)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...