Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Θα συμφωνήσω σε όλα!Και θέλω να μοιραστώ κάτι πολύ προσωπικό: τις σάλπιγγες μου,τις "έχασα" από λάθη γιατρών,διότι έπαθα περιτονίτιδα και με κάνανε μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.Δεν τους αγιοποιω σε καμία περίπτωση.Γλιτωσα στο τσαφ τη σηψεμια κ το θανατο.Ειμαι τυχερή γιατί ζω και από όλο αυτο,απλά έφραξαν οι σάλπιγγες μου.Το ότι δεν έχω κάνει πολλές ωοληψιες,δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω το.ποσο ταλαιπωρούνται οι γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία της εξωσωματικής.Ειμαι τυχερή που έπεσα σε καλό γιατρό και σκοπός μου δεν είναι να συγκρίνω ποια έχει τον καλύτερο γιατρό και ποια όχι.Θελω να βοηθήσω όπως μπορώ όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι,γιατί και εγώ είμαι μια από αυτές που παλευω με την υπογονιμότητα και τις καταλαβαίνω

Λυπαμαι πολυ για αυτα που περασες και ειναι εντελως κατανοητο αυτα που γραφεις! Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι αγιοποιουμε γιατρους επειδη υποστηριζουμε οτι ακουμε τους γιατρούς μας! Προσωπικα τον γυναικολογο μου τον γνωριζω απο 20 χρονων, τον αγαπω η αληθεια, με στηριξε παρα πολυ στο θεμα της εξωσωματικης, ποτε του δεν με αγχωσε, αλλα και τα νευρα μου εχει σπασει καποιες φορες και εχουμε διαφωνησει και σιγουρα δεν τα έκανε ολα τελεια.. και αντιστοιχα κολλητη μου δεν την προσεξε οσο θα ηθελε σε νεοτερη ηλικια.. πρωτη της ειπα πηγαινε αλλου να παρεις αλλη γνώμη.. κανεις δεν ειναι Θεος.. και για αυτο οταν δεν ειμαστε σίγουρες παίρνουμε 2η και 3η γνωμη.. εδω απλώς την αποψη μας παραθετουμε και μοιραζομαστε αγχη, εμπειριες, συναισθηματα.. δεν επηρεαζουμε και δεν τρομοκρατούμε

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Fili είπε:

@Condiosκαι @Ελισάβετ καπ 2 νομίζω δε θα σας ήθελα για ασθενής μου αν ήμουν γιατρός... Χαχαχαχα Φίλες 100% χαχχαχα Ελισάβετ απίστευτη περιγραφή της πρώτης φοράς που άκουσες την καρδουλα του ❤️❤️❤️είμαι κι ευσυγκινητη αυτές τις μέρες, δε θέλω και πολύ.

@MelissaRobert εγώ στην πρώτη ετ το ήξεραν όλοι κ όλες οι πολύ καλοί μου φίλοι και αδερφή μου. Μετά το γερό χαστουκι της αρνητικής χοριακης που δεν το περιμένα καθόλου (κακώς) δε ζορίστηκα μαζί τους. Εστειλα ένα μηνυματακι και κατάλαβαν ότι δεν ήμουν σε φάση για πολλά πολλά. Αυτή τη φορά το ειπαμε στη μαμά μου ( ήθελα την καλή της ενέργεια,) αδέρφια και πολύ πολύ καλούς μας φίλους και κι δύο. Εμεν; με βοήθησε με την έννοια ότι μοιραζομουν σκέψεις. Και ναι μετά είτε το ναι είτε το όχι η αγκαλιά αυτών που αγαπάμε βοηθάει. Αλλά όπως νιώθει ο καθένας και η καθεμία. Κατανοητά ολα

Ασε αυτός έβαλε την καρδιά που χτυπούσε και εγώ κοίταγα έξω και ούτε που κατάλαβα. Μετά μου λέει πως λες δεν υπάρχει τίποτα και αυτό που ακούω εγώ τι είναι;;; σοκ!!!! Αφού συνήλθα του λεω κάτσε να τραβήξω βίντεο για τον άντρα μου. Κάτσε λέει θα το πάμε από την αρχή να φτιάξουμε ένα ωραίο βίντεο. Και φτιάξαμε ένα βιντεακια ρε κορίτσια άλλο πράγμα!!!! Ακόμα το βλέπουμε και κλαίμε 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

4 hours ago, silvy22 said:

Ηλιολουστες καλημερες σημερα ναι τα τα τα !
8η μερα ημικρανιας-πονοκεφαλου-νευραυλγιων...:ph34r:

Ωχ ακόμα κορίτσι μου? Εγώ χθες είχα ημιικρανια κι αναγούλα απαπαππα σήμερα ευτυχώς τίποτα. Ελαφρύ πονοκέφαλο. Ελπίζω με το που ακούσεις καρδούλα να περάσουν όλα ❤️ τι ώρα θα πας; 

3 hours ago, Viv37 said:

Πωπω κατι τετοια ακουω και μου ρχεται να της δωσω μπουνια!!! Αλλα εχεις δικιο στο τελος αυτη ουτε το μακρυτερο θα παρει. Αγαμ$#τη θα μεινει ακομα και αν ειναι παντρεμενη. 

Λοιπον κοριτσακια μου σας λεω τα νεα μου και μετα θα σας διαβασω και θα σχολιασω. Αυριο γινεται η ωοληψια της δοτριας μου! Με παιρνουν καθε μερα να νου το θυμισου λες και το ξεχναω χαχαχα! Επισης μου ηρθε περιοδος χθες ενω ηταβ να ερθει στις 9/3. Με πηρε λοιπον η γραμματεας του γιατρου και μου λεει τι ειπατε με το γιατρο θα παρεις φαρμακα ή θα κανετε φυσικο κυκλο; Εγω νομιζσ οτο φυσικο κυκλο λεμε αυτο που παρακολουθουμε ποτε εχουνε ωαριο και το βγαζουμε χωρις ορμονες! Χαχαχα! Λογικα λεει με cyclacur  θα το παμε γιατι εμεβς δε μου ερχεται περιοδος μονη της αλλα θα ρωτησει το γιατρο και θα μου πει. Ειπε να παω και για υπερηχο αλλα εννοειται οτι εγω ειμαι ακομα Φλωρινα. Ειπα να ερθω να δω τους γονεις μου αλλα με βλεπω να γυριζω αν και μου ειπαν αν θελω να κανω εδω υπερηχο. Αυτα τα νεα μου. Παω για διαβασμα και επιστρεφω.

Ααααα μα πήραμε φορά λέμε!! Να κάνεις ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Ένας υπέρηχος εδώ η εκεί δε θα αλλάξει τίποτα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Condios είπε:

αχαχχαχαχαχα μαλλον ουτε αυτός μας θέλει αλλά τι να κάνει? αν και μαζόχα τον κόβω,,,,οι περισσότερες είναι ή τρομοκρατημένες ή άπειρες ή συνεσταλμένες ή ήσυχες ή νορμάλ μάλλον αν κρινω απο την τρελα τη δική μου και της @Ελισάβετ καπ 2. Για αυτό η λύση είναι μία,,,,μωράκι,,,,η συνονόματη το πέτυχε.....εγώ έρχομαι απο πίσω σιγά σιγά και εύστοχα ελπίζω. γμ τα μιτινγκ μου γμ αστα....αχαχαχα

Ναι εμείς πρέπει να είμαστε αγκάθια!!!! Όταν μου είπε ότι θα πάμε με δικό μας υλικό από το τηλέφωνο κιόλας του λέω καλέ πας καλά; έχεις καταλάβει με ποια μιλάς; έχουν περάσει και τρία χρόνια που έχεις να με δεις. Ξέρω ξέρω λέει!!!! Αλλά αυτή την φορά δεν θα μιλάς πολύ. Οκ λέω ξέρει ότι μιλάει μαζί μου. Χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

• Χαχα 4

2 hours ago, silvy22 said:

μακαρι!
κοιτα ηταν ολες φουσκες μπραβο που εκαναν γυμν μεχρι τοσο προχωρημενη εβδομαδα
μπορει αργοτερα να εισαι καλυτερα δεν ξερεις!!! το ευχομαι!! θα σ στειλω την παλτφορμα να κανουμε μαζι!!!

Αααα ονλαιν κάνεις;;; κι εγώ θέλω. Ειπα θα περιμένω μετά την αυχενική και θα ρωτησω καλουλη αν μπορω να συνεχίσω γιόγκα. Απλά λογικά θα πρέπει να αλλάξω στούντιο. Δεν τους ρώτησα βέβαια αλλά καλύτερα κάπου εξειδικευμένα πιστεύω. 

πρίν από 15 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ασε αυτός έβαλε την καρδιά που χτυπούσε και εγώ κοίταγα έξω και ούτε που κατάλαβα. Μετά μου λέει πως λες δεν υπάρχει τίποτα και αυτό που ακούω εγώ τι είναι;;; σοκ!!!! Αφού συνήλθα του λεω κάτσε να τραβήξω βίντεο για τον άντρα μου. Κάτσε λέει θα το πάμε από την αρχή να φτιάξουμε ένα ωραίο βίντεο. Και φτιάξαμε ένα βιντεακια ρε κορίτσια άλλο πράγμα!!!! Ακόμα το βλέπουμε και κλαίμε 

❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , silvy22 είπε:

Κορίτσια μου καρδούλα δεν … 

Έχει  έναν παλμό που φαίνεται στον υπερυχο αλλά καρδιά δεν χτυπάει 

του δίνουμε άλλη μια εβδομάδα :?: αύριο θα είμαι 7

Κοπέλα μου ίσως είναι λίγο νωρίς ακόμα για να ακουστεί καλά η καρδούλα του. Αφού φαίνεται είναι καλό σημάδι. 6η με 8η έχεις περιθώριο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Για να καταλάβω φαίνεται παλμός αλλά δεν ακούγεται? Μήπως είναι λίγο νωρίς για να ακουστεί .έχω σαστισει. Ο γιατρός τι σου είπε ακριβώς; Ποτέ θα ξαναπάς; 

Ψυχραιμία, θετική σκέψη για το εμβρυακι σου και εύχομαι σε λίγες μέρες να ακούσεις τον πιο όμορφο ήχο. 

Αγκαλιά μεγάλη πολύ μεγαλη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , silvy22 είπε:

Κοριτσάκι μου ,,, αλήθεια μπορεί να ήταν νωρίς , εφόσον υπάρχει παλμός μακάρι να έρθει και ο ήχος την άλλη εβδομάδα,,,,σε παρακαλώ πίστεψε και ήλπιζε για το μωράκι σου,,,,όσο μπορείς να είσαι δυνατή και για αυτό και για σένα ,,,,αχ Παναγία μου εσύ που είσαι μεγάλη κράτα το εκεί για να το κρατήσει και η φίλη μας !!!!!! Αχ ρε Σιλβυ μου συγκινούμαι αλλά σε παρακαλώ,,,να ελπίζεις όπως εμείς μαζί σου πως όλα θα πάμε καλά ,,,μια μεγάλη αγκαλιά με πολλή αγάπη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , silvy22 είπε:

Αφου ειδατε τον παλμο μην χανεις την ελπιδα σου..θα δειτε την επομενη βδομαδα..αγκαλια κι απο μενα!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

32 minutes ago, silvy22 said:

Καλή μου μην απελπίζεσαι και ανησυχείς. Εισαι από ότι καταλαβαίνω έκτη δλδ εβδομάδα. Το ότι φαίνεται η καρδιά να χτυπά είναι ΤΟ σημαντικό. Για να ακουστεί θέλει παραπάνω χρόνο ενδεχομένως. Εγώ την πρώτη φορά την είδαμε και χαρήκαμε πολύ πολύ κι απλά ακούστηκε αχνά για λίγο. Στον επόμενο υπέρηχο όμως μας πήρε τα αυτιά. Οπότε κάνε υπομονή και θα δεις!!! Ταττατατα ❤️❤️❤️❤️

Και οοοομμμμμμμμμμμ

Ο γιατρός τι σου είπε; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , silvy22 είπε:

Αχχ βρε Σιλβύ μου.. τρόμαξα πολύ έτσι όπως το έγραψες και πάγωσε το αίμα μου! Μετά πρόσεξα ότι τώρα μπαίνεις στην 7η.. κάνε λίγο κουράγιο ακόμα και μη χάνεις τη πίστη και την ελπίδα σου στο σπορακι που έχεις μέσα σου.. πολλές φορές δεν ακούγεται η καρδούλα στην 6η+ εβδομάδα.. για αυτό και σου λένε ότι καρδούλα ακούμε 6η-8η γιατί τυχαίνει και δε σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά απλά κάθε εγκυμοσύνη ακόμα και στην ίδια γυναίκα είναι διαφορετική και το κάθε έμβρυο αναπτύσσεται με δικούς του ρυθμούς... Κάνε λίγο ακόμα υπομονή... Σου στέλνω μια μεγάλη ζέστη και σφιχτή αγκαλιά και εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα κατ'ευχήν! Που πιστεύω θα πάνε...!:wub:♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 3

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Ευχαριστώ πολύ παρέα μου πήγαμε κατευθείαν και στο Μοναστήρι της Αγίας ειρήνης , έχουμε πίστη 

ο γιατρός μας είπε ότι του δίνουμε άλλη μια εβδομάδα αν δεν … σημαίνει  ότι είχε κάποια χρωμοσωμικη ανωμαλία 

το θετικό είναι ότι μεγαλώνει και ότι στην οθόνη είδε κάτι να πάλλετε αλλά ήχος ΝΟ 

ειπε ίσως να φταίει και η θέση 

το θελουμε τοσο πολύ αυτό το μωράκι ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 11

πρίν από 19 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ πολύ παρέα μου πήγαμε κατευθείαν και στο Μοναστήρι της Αγίας ειρήνης , έχουμε πίστη 

ο γιατρός μας είπε ότι του δίνουμε άλλη μια εβδομάδα αν δεν … σημαίνει  ότι είχε κάποια χρωμοσωμικη ανωμαλία 

το θετικό είναι ότι μεγαλώνει και ότι στην οθόνη είδε κάτι να πάλλετε αλλά ήχος ΝΟ 

Η Αγία Ειρήνη θα σε βοηθήσει κοπέλα μου!!!Βαζε λαδάκι από την Αγία Ειρήνη και αν έχεις χρόνο πήγαινε και από την εκκλησία των Αγίων Ισιδωρων στο Λυκαβηττο να προσκυνήσεις και να πάρεις λαδακι και από εκεί!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , silvy22 είπε:

Αχ @silvy22 μου στενοχωρια που θα πήρες! Πονάω μαζι σου μονο με την σκέψη πως θα ενιωσες εκείνη την στιγμή... Αλλά οπως σου λένε και τα κορίτσια μπορει να ειναι νωρις και δεν ακουγεται ακόμα. Σε μια εβδομάδα θα ακουστει και θα ξεκαθαρισει το τοπιο, αυτό θα εννοει κι ο ιατρος φαντάζομαι.

Και βεβαια το θελετε πολυ αυτο το μωρακι και εύχομαι την επομενη εβδομάδα να εχετε το πιο χαρουμενο νεο της ζωής σας.

Μια αγκαλιά απο εμένα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...