Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Έτσι Κ αλλιώς ο γιατρός είναι υπεύθυνος να εξηγήσει όλα τα σενάρια κ να κάνει τις προτάσεις του κ ο ασθενής να δει αν εμπιστεύετε ή όχι . 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Marla@ είπε:

Αγαπητές φίλες από σήμερα ανηκω και επίσημα στην ομάδα.Αρνητικη η χοριακη...Το περίμενα αφού είχα κάνει τεστ χθές κι ήταν αρνητικό.Πηρα κιόλας τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού με τον Τσιριγώτη!!Μου είπαν μετά τις τρεις.Σας φιλώ και σας χρωστώ ευγνωμοσύνη γιατί αν δεν είχα μπει στο φόρουμ να σας παρακολουθώ δεν μπορώ να διανοηθω πως θα ήμουν σήμερα.

Τωρα το ειδα. Λυπαμαι για το αρνητικο. Καλωσηρθες και επισημα στη γουρλιδικη ομαδα μας. Με τοση μπεμπεδοσκονη και θετικη ενεργεια εδω θα τα καταφερεις σιγουρα!

@Neli83 ναι ειδες; Φαινεται οτι ουτε ο οργανισμος μου θελει να περιμεμει αλλο και αδιαθετησα νωριτερα χαχαχα! Προσοχη με τον παγο! Εκει που νομιζεις οτι ελιωσε κσι περπατας πιο ελευθερα εκει τρως τη γλιστρα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Viv37 είπε:

Πωπω κατι τετοια ακουω και μου ρχεται να της δωσω μπουνια!!! Αλλα εχεις δικιο στο τελος αυτη ουτε το μακρυτερο θα παρει. Αγαμ$#τη θα μεινει ακομα και αν ειναι παντρεμενη. 

Λοιπον κοριτσακια μου σας λεω τα νεα μου και μετα θα σας διαβασω και θα σχολιασω. Αυριο γινεται η ωοληψια της δοτριας μου! Με παιρνουν καθε μερα να νου το θυμισου λες και το ξεχναω χαχαχα! Επισης μου ηρθε περιοδος χθες ενω ηταβ να ερθει στις 9/3. Με πηρε λοιπον η γραμματεας του γιατρου και μου λεει τι ειπατε με το γιατρο θα παρεις φαρμακα ή θα κανετε φυσικο κυκλο; Εγω νομιζσ οτο φυσικο κυκλο λεμε αυτο που παρακολουθουμε ποτε εχουνε ωαριο και το βγαζουμε χωρις ορμονες! Χαχαχα! Λογικα λεει με cyclacur  θα το παμε γιατι εμεβς δε μου ερχεται περιοδος μονη της αλλα θα ρωτησει το γιατρο και θα μου πει. Ειπε να παω και για υπερηχο αλλα εννοειται οτι εγω ειμαι ακομα Φλωρινα. Ειπα να ερθω να δω τους γονεις μου αλλα με βλεπω να γυριζω αν και μου ειπαν αν θελω να κανω εδω υπερηχο. Αυτα τα νεα μου. Παω για διαβασμα και επιστρεφω.

Viv37  μου καλή επιτυχία στην exotic δότρια! Εύχομαι πολλές κ καλες βλαστοκυστουλες!! 

πρίν από 52 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αυτά κ αν είναι νέα!!! Καλή επιτυχία στην ωοληψια της exotic!! Καλέ σε λίγο θα έχουμε τις βλαστοκυστουλες μας!! Πολύ συγκινήθηκα να ξέρεις που ήρθε η ώρα!! 

Αχ αγαπη μου ευχαριστω! Κ εγω ειμαι στην πριζα! Κατενθουσιασμενη αλλα και αγχωμενη γιατι δεν ξερουμε τι γινεται με το σπερμα του αγαπουλη μου μετα απο 9 χρονια στην καταψυξη και αν θα καταγερουμε να παρουμε βλαστοκυστες. Μακαρι!!!♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Viv37 είπε:

Πωπω κατι τετοια ακουω και μου ρχεται να της δωσω μπουνια!!! Αλλα εχεις δικιο στο τελος αυτη ουτε το μακρυτερο θα παρει. Αγαμ$#τη θα μεινει ακομα και αν ειναι παντρεμενη. 

Λοιπον κοριτσακια μου σας λεω τα νεα μου και μετα θα σας διαβασω και θα σχολιασω. Αυριο γινεται η ωοληψια της δοτριας μου! Με παιρνουν καθε μερα να νου το θυμισου λες και το ξεχναω χαχαχα! Επισης μου ηρθε περιοδος χθες ενω ηταβ να ερθει στις 9/3. Με πηρε λοιπον η γραμματεας του γιατρου και μου λεει τι ειπατε με το γιατρο θα παρεις φαρμακα ή θα κανετε φυσικο κυκλο; Εγω νομιζσ οτο φυσικο κυκλο λεμε αυτο που παρακολουθουμε ποτε εχουνε ωαριο και το βγαζουμε χωρις ορμονες! Χαχαχα! Λογικα λεει με cyclacur  θα το παμε γιατι εμεβς δε μου ερχεται περιοδος μονη της αλλα θα ρωτησει το γιατρο και θα μου πει. Ειπε να παω και για υπερηχο αλλα εννοειται οτι εγω ειμαι ακομα Φλωρινα. Ειπα να ερθω να δω τους γονεις μου αλλα με βλεπω να γυριζω αν και μου ειπαν αν θελω να κανω εδω υπερηχο. Αυτα τα νεα μου. Παω για διαβασμα και επιστρεφω.

Σου εύχομαι πολλές, γερές υπέροχες και δυναμικές βλαστοκύστες. Σου εύχομαι γρήγορα εγκυουλα γιατί είσαι υπέροχη και έκανες τόσο υπομονή για αυτή τη δότρια, που πρέπει να πανε ολα τέλεια τωρα. Καλή αρχή. Για τα διαδικαστικά μη σκας, είναι δουλειά του γιατρού, οχι δικη σου. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , silvy22 είπε:

με το καλό να πάρετε πολλά πολλά εμβρυάκια !!!

Ευχαριστω καλη μου!!!♥️

πρίν από 30 λεπτά , chitaneta είπε:

Μακάρι κατά τη γνωμη μου να μπορεις να πας με φυσικο κυκλο γιατι γλυτωνεις πολλααα φάρμακα. Αλλά θα σου πει ο γιατρος αν είναι.

Καλή ωοληψια λοιπόν!

Τι ακριβως ειναι ο φυσικος κυκλος;;; 

πρίν από 13 λεπτά , Condios είπε:

Καλέ τί ωραία νεα!!!!!!!!!!!!!!! με το καλό να παρετε βλαστοκυστούλες με μωρούλια γερα!!!!!!!!!!!! και με το καλυτερο να ετοιμαστεις για να τα δεχτεις μαναρακι μου. Καλέ κάτσε εκεί στη μανούλα και απολαυσε,.,,τοσοι γυναικολογοι,,,ενας υπερηχος και ορμονικες? κλαιν,,,ευκολακια. exotic blastocysts ,,,exotic babies coming!!!!!!!!  δυνατα τα τα τα

@silvy22 & @chitaneta με το καλό και εσείς περισσότερο φουσκίτσες,,,λιγότεροι πονοκέφαλοι, καθόλου αποκολλήσεις, και μπεμπεδογυμναστικούλα!!!!!!!! 

@Marla@ καλώς ήρθες στην ομάδα φωτιά και μπεμπεδόσκονη. Με το καλό να πας στο γιατρούλη Τσιρ,,,ειναι και δικος μου,,,,να είσαι ηρεμη, να ξερεις να ακους και να ρωτησεις τα παντα!!!!!!!!!!! οτι σου κατεβει,,,,και οτι και να σου πει εσυ θα πεις,,,,"αν δε μου τα πεις εσυ οσα με απασχολουν ποιος τοτε?" να ξες! εδώ είμαστε όλες μια μεγαλη αγκαλιά! 

Ευχαριστω τοσο πολυ!! Αχ με συγκινησατε αγαπημενες μου!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

πρίν από 8 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Viv37  μου καλή επιτυχία στην exotic δότρια! Εύχομαι πολλές κ καλες βλαστοκυστουλες!! 

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!

Πωπω γεμισα ορχιδεες το φορουμ! Συγγνωμη κουκλες! Το βουλωνω τωρα χαχαχα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Viv37 είπε:

Ευχαριστω καλη μου!!!♥️

Τι ακριβως ειναι ο φυσικος κυκλος;;; 

Ευχαριστω τοσο πολυ!! Αχ με συγκινησατε αγαπημενες μου!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!

Στον φυσικό κύκλο ο γιατρός με υπερηχο και καποιες ορμονικες εξετασεις μας παρακολουθεί για να δει ποτε θα εχουμε ωορρηξία και σύμφωνα με το ποτε κανονιζεται η ετ.

Ελπιζω να στο εξηγησα καλα...

Με το καλο λοιπόν να γινουν και οι βλαστοκυστουλες σας και συντομα να προχωρησετε στην ετ!!!

1 ώρα πρίν, Marla@ είπε:

Αγαπητές φίλες από σήμερα ανηκω και επίσημα στην ομάδα.Αρνητικη η χοριακη...Το περίμενα αφού είχα κάνει τεστ χθές κι ήταν αρνητικό.Πηρα κιόλας τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού με τον Τσιριγώτη!!Μου είπαν μετά τις τρεις.Σας φιλώ και σας χρωστώ ευγνωμοσύνη γιατί αν δεν είχα μπει στο φόρουμ να σας παρακολουθώ δεν μπορώ να διανοηθω πως θα ήμουν σήμερα.

Αγαπημένη, καλή αρχή!!! Θα πας μόνο στον Τσιρ ή θα δεις κ άλλους; Πάντως είναι πολύ καλός κ έμπειρος γιατρός απ' ότι έχω καταλάβει!!! Εκεί ήσουν κ πριν ή κάνεις αλλαγή; Να δεις ότι όλα θα πάνε καλά!!!❤️❤️❤️

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Τιιιιιιιι;;;;; Τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!! Πάει το ψηλό μοντέλο για ωοληψια;;;; Αχ αγαπημένη μου, να πάνε όλα καλά!!!!! Το αξίζεις τόσο εσύ που είσαι το πιο υπομονετικό άτομο που έχω δει (χαχαχαχα εγώ με τόση αναμονή θα είχα κατασκηνώσει έξω από το κέντρο) όσο κ ο άντρας σου ο μαχητής!!!❤️❤️❤️ Μπράβο γλυκούλα μου! Φτάνει η στιγμή!❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

1 hour ago, Viv37 είπε:

Χαχαχαχαχα ο γλυκουλης μωρε! Σ αγαπαει πολυ και ζηλευει χαχαχα!

Δεν ξερω αν θα ερθεις εσυ πανω ή εμεις κάτω αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα βρεθουμε απο κοντα! Σε εναν μεγαλο χωρο για να χωρανε ολα τα καροτσακια μας!!!♥️♥️♥️

@marina_86 δεν το ηξερα νωριτερα οτι υπαρχουν τετοια κομματια στον κλαδο! Θα διαλεγα γιατρο με διαφορετικα κριτηρια χαχαχα! 

@marla τα χαπια τα πηρες ή σταματησες; Υπαρχει και μια πιθανοτητα να μην ηταν σωστα τα τεστ. Εχει συμβει πολλες φορες αλλα αν ηταν παρε το χρονο σου κοριτσσκι μου. Οταν νιωσεις ετοιμη προχωρας με δωρεα. Εγω πιυ το επεξεργαζομαι χρονια στο μυαλο μου δε νιωθω καν οτι θα ειναι ωαριο αλλης. Ουτε ξαν τωρα που μου ειπαν για τη δοτρια. Δικο μου παιδι ειναι. Αλλα εχω ακουσει και πολλες ιστοριες που οι κοπελες ενιωθαν περιεργα ακομα και στην εγκυμοσυνη και οτα ηρθαν τα μωρακια τους τους εφυγαβ ολες οι αμφιβολιες. Αλλα παρε το χρονο σου. Μην πιεζεις τον εαυτο σου. Λογικο ειναι να στεναχωρηθεις και να κλαψεις. Εμεις ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις. Μεγαλη αγκαλια ♥️♥️♥️

Πωπω κοριτσια μπαινω να τους ψαξω και τους 2!!!

Έκανα χοριακη.Ειναι σίγουρο.Οσον αφορά την δωρεά ωαρίων είναι κάτι που το έχω σκεφτεί εδώ και πολυ καιρό.Δεν είναι βιαστική απόφαση.Σ'ευχαριστω πολύ.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Viv37 είπε:

Στου γονεις και πεθερικα το λεω κ εγω γιατι δεν κρατιεμαι. Ειδικα η μαμα ξερει τα παντα με λεπτομερειες και ο μπαμπας θελει ανοιχτη ακροαση γιατι αν χασει κατι με ξαναπαιρνει τηλεφωνο να του τα πω κι αυτου χαχαχα. Παντως ευτυχως που ειστε κι εσεις να μιλαμε γιατι πιο πριν τους ειχα κανει σακους του μποξ. Τους ελεγα βεβαια οτι οταν τους τα λεω σταματαν να με απασχολουν και ξελαφρωνω οποτε δε χρειαζεται να στεναχωριουνται αλλα....

Κάτσε γιατί είμαι μέσα σε ένα λεωφορείο και αλωνιζω την Αθήνα κάπου πήρε το μάτι ότι αδιαθετησες??? Μπράβο μανάρι μου υπέροχα. Δεν πειράζει που ήρθε νωρίτερα αύριο θα έχουμε και τα σούπερ ντουπερ διαστημικά ωαριακια!! Να δεις που εγώ σε περίμενα αλλά τελικά πήρες φόρα χαχαχαχα!!! Περιμένω κ εγώ περίοδο αλλά έχει φοβηθεί το μάτι μου με την γκαντεμια μου. Ευτυχώς μου είπε το βιλακι ότι έρχεται 14 μέρες μετά την οβιτρελ και ησύχασα!!! Λογικά το σκ αναμένω και εγώ. Το καλό που της θέλω δηλ.

1 hour ago, Viv37 είπε:

Αχ αγαπη μου ευχαριστω! Κ εγω ειμαι στην πριζα! Κατενθουσιασμενη αλλα και αγχωμενη γιατι δεν ξερουμε τι γινεται με το σπερμα του αγαπουλη μου μετα απο 9 χρονια στην καταψυξη και αν θα καταγερουμε να παρουμε βλαστοκυστες. Μακαρι!!!♥️♥️♥️♥️♥️

Θα πάρετε βλαστοκυστουλες είναι σίγουρο αυτό!! Προσπάθησε να μην αγχωθεις πολύ και να απολαύσεις την διαδικασία!! Αλλά επειδή δεν κατάλαβα καλά θα ξεκινήσεις τα λατρεμένα λευκά η θα πας χωρίς φάρμακα;

πρίν από 50 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη, καλή αρχή!!! Θα πας μόνο στον Τσιρ ή θα δεις κ άλλους; Πάντως είναι πολύ καλός κ έμπειρος γιατρός απ' ότι έχω καταλάβει!!! Εκεί ήσουν κ πριν ή κάνεις αλλαγή; Να δεις ότι όλα θα πάνε καλά!!!❤️❤️❤️

Τιιιιιιιι;;;;; Τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!! Πάει το ψηλό μοντέλο για ωοληψια;;;; Αχ αγαπημένη μου, να πάνε όλα καλά!!!!! Το αξίζεις τόσο εσύ που είσαι το πιο υπομονετικό άτομο που έχω δει (χαχαχαχα εγώ με τόση αναμονή θα είχα κατασκηνώσει έξω από το κέντρο) όσο κ ο άντρας σου ο μαχητής!!!❤️❤️❤️ Μπράβο γλυκούλα μου! Φτάνει η στιγμή!❤️❤️❤️

Αρπάζω την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω ότι αφού έφτασε η ορχιδέα μας να ετοιμάζεται, έρχεται κ εμάς η σειρά μας!!! Και κάτι άλλο ήθελα να σε ρωτήσω ....η κοιλίτσα πως είναι ξεφουσκωσες καθόλου?

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Viv37 είπε:

Καλή επιτυχία!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέρα καλημέρα φιλεναδιτσες λιακαδιτσες! Δεν πρόλαβα σήμερα να μπω κι έσκασα Ξεκινάω να διαβάζω αν και στις τρεις έχω πάλι meeting μη Χ... Πφφφφ

Καλημέρα και σε σενα λιακαδιτσα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αρπάζω την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω ότι αφού έφτασε η ορχιδέα μας να ετοιμάζεται, έρχεται κ εμάς η σειρά μας!!! Και κάτι άλλο ήθελα να σε ρωτήσω ....η κοιλίτσα πως είναι ξεφουσκωσες καθόλου?

Άντε να δούμε... Εγώ τώρα ανυπομονώ να πάω την άλλη εβδομάδα να βγάλω τα ράμματα, να δω ότι όλα είναι καλά και να ηρεμήσω... Έχω την αίσθηση ότι ξεφουσκωσε ένα κλικ...

Καλά εσύ αγαπημένη μέτρα μέρες!!!!!!!! Ετοιμάσουουου!!!!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

@Condiosκαι @Ελισάβετ καπ 2 νομίζω δε θα σας ήθελα για ασθενής μου αν ήμουν γιατρός... Χαχαχαχα Φίλες 100% χαχχαχα Ελισάβετ απίστευτη περιγραφή της πρώτης φοράς που άκουσες την καρδουλα του ❤️❤️❤️είμαι κι ευσυγκινητη αυτές τις μέρες, δε θέλω και πολύ.

@MelissaRobert εγώ στην πρώτη ετ το ήξεραν όλοι κ όλες οι πολύ καλοί μου φίλοι και αδερφή μου. Μετά το γερό χαστουκι της αρνητικής χοριακης που δεν το περιμένα καθόλου (κακώς) δε ζορίστηκα μαζί τους. Εστειλα ένα μηνυματακι και κατάλαβαν ότι δεν ήμουν σε φάση για πολλά πολλά. Αυτή τη φορά το ειπαμε στη μαμά μου ( ήθελα την καλή της ενέργεια,) αδέρφια και πολύ πολύ καλούς μας φίλους και κι δύο. Εμεν; με βοήθησε με την έννοια ότι μοιραζομουν σκέψεις. Και ναι μετά είτε το ναι είτε το όχι η αγκαλιά αυτών που αγαπάμε βοηθάει. Αλλά όπως νιώθει ο καθένας και η καθεμία. Κατανοητά ολα

πρίν από 1 λεπτό , Fili είπε:

@Condiosκαι @Ελισάβετ καπ 2 νομίζω δε θα σας ήθελα για ασθενής μου αν ήμουν γιατρός... Χαχαχαχα Φίλες 100% χαχχαχα Ελισάβετ απίστευτη περιγραφή της πρώτης φοράς που άκουσες την καρδουλα του ❤️❤️❤️είμαι κι ευσυγκινητη αυτές τις μέρες, δε θέλω και πολύ.

@MelissaRobert εγώ στην πρώτη ετ το ήξεραν όλοι κ όλες οι πολύ καλοί μου φίλοι και αδερφή μου. Μετά το γερό χαστουκι της αρνητικής χοριακης που δεν το περιμένα καθόλου (κακώς) δε ζορίστηκα μαζί τους. Εστειλα ένα μηνυματακι και κατάλαβαν ότι δεν ήμουν σε φάση για πολλά πολλά. Αυτή τη φορά το ειπαμε στη μαμά μου ( ήθελα την καλή της ενέργεια,) αδέρφια και πολύ πολύ καλούς μας φίλους και κι δύο. Εμεν; με βοήθησε με την έννοια ότι μοιραζομουν σκέψεις. Και ναι μετά είτε το ναι είτε το όχι η αγκαλιά αυτών που αγαπάμε βοηθάει. Αλλά όπως νιώθει ο καθένας και η καθεμία. Κατανοητά ολα

αχαχχαχαχαχα μαλλον ουτε αυτός μας θέλει αλλά τι να κάνει? αν και μαζόχα τον κόβω,,,,οι περισσότερες είναι ή τρομοκρατημένες ή άπειρες ή συνεσταλμένες ή ήσυχες ή νορμάλ μάλλον αν κρινω απο την τρελα τη δική μου και της @Ελισάβετ καπ 2. Για αυτό η λύση είναι μία,,,,μωράκι,,,,η συνονόματη το πέτυχε.....εγώ έρχομαι απο πίσω σιγά σιγά και εύστοχα ελπίζω. γμ τα μιτινγκ μου γμ αστα....αχαχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...