Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ελπίζω να μην χρειαστεί να αλλάξω κέντρο και γιατρό αλλά Θεσσαλονίκη θα ερχόμουν με 1000 για να σας γνωρίσω όλες εσάς τις βόρειες!! Άσε που δεν ξέρεις κάτι βασικό. Τον γιατρό τον επιλέγει ο άντρας μου χαχαχα. Δεν σου κάνω πλάκα. Άλλαξα γυναικολόγο και πήγα σε γυναίκα γιατί ήταν νέος και μου έκανε χαβαλε. Πήγαινα για τον κλασικό γυναικολογικό έλεγχο και έμπαινε μέσα και ο καλός μου. Ρόμπα ένιωθα. Μου έπιανε το βυζί ο γιατρός να μου κάνει ψηλάφηση και μας άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Τώρα πως του  έκανε κλικ ο χαλαρός κ εγώ απορώ!!!

Εντάξει...μπαίνω να γκουγκλαρω 

Χαχαχαχαχα ο γλυκουλης μωρε! Σ αγαπαει πολυ και ζηλευει χαχαχα!

Δεν ξερω αν θα ερθεις εσυ πανω ή εμεις κάτω αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα βρεθουμε απο κοντα! Σε εναν μεγαλο χωρο για να χωρανε ολα τα καροτσακια μας!!!♥️♥️♥️

@marina_86 δεν το ηξερα νωριτερα οτι υπαρχουν τετοια κομματια στον κλαδο! Θα διαλεγα γιατρο με διαφορετικα κριτηρια χαχαχα! 

@marla τα χαπια τα πηρες ή σταματησες; Υπαρχει και μια πιθανοτητα να μην ηταν σωστα τα τεστ. Εχει συμβει πολλες φορες αλλα αν ηταν παρε το χρονο σου κοριτσσκι μου. Οταν νιωσεις ετοιμη προχωρας με δωρεα. Εγω πιυ το επεξεργαζομαι χρονια στο μυαλο μου δε νιωθω καν οτι θα ειναι ωαριο αλλης. Ουτε ξαν τωρα που μου ειπαν για τη δοτρια. Δικο μου παιδι ειναι. Αλλα εχω ακουσει και πολλες ιστοριες που οι κοπελες ενιωθαν περιεργα ακομα και στην εγκυμοσυνη και οτα ηρθαν τα μωρακια τους τους εφυγαβ ολες οι αμφιβολιες. Αλλα παρε το χρονο σου. Μην πιεζεις τον εαυτο σου. Λογικο ειναι να στεναχωρηθεις και να κλαψεις. Εμεις ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις. Μεγαλη αγκαλια ♥️♥️♥️

Πωπω κοριτσια μπαινω να τους ψαξω και τους 2!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 14 λεπτά , Viv37 είπε:

Πωπω κατι τετοια ακουω και μου ρχεται να της δωσω μπουνια!!! Αλλα εχεις δικιο στο τελος αυτη ουτε το μακρυτερο θα παρει. Αγαμ$#τη θα μεινει ακομα και αν ειναι παντρεμενη. 

Λοιπον κοριτσακια μου σας λεω τα νεα μου και μετα θα σας διαβασω και θα σχολιασω. Αυριο γινεται η ωοληψια της δοτριας μου! Με παιρνουν καθε μερα να νου το θυμισου λες και το ξεχναω χαχαχα! Επισης μου ηρθε περιοδος χθες ενω ηταβ να ερθει στις 9/3. Με πηρε λοιπον η γραμματεας του γιατρου και μου λεει τι ειπατε με το γιατρο θα παρεις φαρμακα ή θα κανετε φυσικο κυκλο; Εγω νομιζσ οτο φυσικο κυκλο λεμε αυτο που παρακολουθουμε ποτε εχουνε ωαριο και το βγαζουμε χωρις ορμονες! Χαχαχα! Λογικα λεει με cyclacur  θα το παμε γιατι εμεβς δε μου ερχεται περιοδος μονη της αλλα θα ρωτησει το γιατρο και θα μου πει. Ειπε να παω και για υπερηχο αλλα εννοειται οτι εγω ειμαι ακομα Φλωρινα. Ειπα να ερθω να δω τους γονεις μου αλλα με βλεπω να γυριζω αν και μου ειπαν αν θελω να κανω εδω υπερηχο. Αυτα τα νεα μου. Παω για διαβασμα και επιστρεφω.

Αυτά κ αν είναι νέα!!! Καλή επιτυχία στην ωοληψια της exotic!! Καλέ σε λίγο θα έχουμε τις βλαστοκυστουλες μας!! Πολύ συγκινήθηκα να ξέρεις που ήρθε η ώρα!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Viv37 είπε:

Πωπω κατι τετοια ακουω και μου ρχεται να της δωσω μπουνια!!! Αλλα εχεις δικιο στο τελος αυτη ουτε το μακρυτερο θα παρει. Αγαμ$#τη θα μεινει ακομα και αν ειναι παντρεμενη. 

Λοιπον κοριτσακια μου σας λεω τα νεα μου και μετα θα σας διαβασω και θα σχολιασω. Αυριο γινεται η ωοληψια της δοτριας μου! Με παιρνουν καθε μερα να νου το θυμισου λες και το ξεχναω χαχαχα! Επισης μου ηρθε περιοδος χθες ενω ηταβ να ερθει στις 9/3. Με πηρε λοιπον η γραμματεας του γιατρου και μου λεει τι ειπατε με το γιατρο θα παρεις φαρμακα ή θα κανετε φυσικο κυκλο; Εγω νομιζσ οτο φυσικο κυκλο λεμε αυτο που παρακολουθουμε ποτε εχουνε ωαριο και το βγαζουμε χωρις ορμονες! Χαχαχα! Λογικα λεει με cyclacur  θα το παμε γιατι εμεβς δε μου ερχεται περιοδος μονη της αλλα θα ρωτησει το γιατρο και θα μου πει. Ειπε να παω και για υπερηχο αλλα εννοειται οτι εγω ειμαι ακομα Φλωρινα. Ειπα να ερθω να δω τους γονεις μου αλλα με βλεπω να γυριζω αν και μου ειπαν αν θελω να κανω εδω υπερηχο. Αυτα τα νεα μου. Παω για διαβασμα και επιστρεφω.

με το καλό να πάρετε πολλά πολλά εμβρυάκια !!!

πρίν από 30 λεπτά , silvy22 είπε:

Είμαι αγκαλιά με θερμοφορα γιατί είναι όλο το κεφάλι απο τον αυχιενα ξεκινησα κ Ομοιοπαθητικά σήμερα 

χθες έκανα και το πρώτο μάθημα γυμναστικής prenatal χάρηκα τοσο πολύ !!

Ευχομαι να σε πιασουν τα ομοιοπαθητικά!

Ωραία που ξεκινησες γυμναστική! Ασε εγω με την αποκόλληση την ψωνισα!

3 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Μαρίνα τι απίστευτες πληροφορίες είναι αυτές!!! Αυτό το γκρουπ είναι απίστευτο. 
Αδιαθετησα σήμερα όποτε μάλλον θα το κάνω την άλλη εβδομάδα. Θα ρωτήσω και για την τριπλέτα. Όσο για την θεραπεία…μου είπε πως κρατά περίπου 15 μέρες. Μπορώ να την ξεκινήσω εδώ αλλά για τις τελευταίες 10 θέλει να με παρακολουθεί. Εννοείτε θα σας ενημερώσω κορίτσια:)

Ακόμα μια ερώτηση, οι περισσότερες κοπέλες που έχετε συλλάβει…είναι με την 2η η 3ή φορά; Γιατί κανείς δεν στα λέει αυτά και τρελαίνομαστε μετά. Αχ στείλτε λίγο ήλιο εδώ πέρα γιατί βρέχει για 3η μέρα. Επίσης πως αντιμετωπίζεται το γεγονός ότι πρέπει να πείτε σε φίλους και γνωστούς για μια ενδεχόμενο»ως απογοητευτική προσπάθεια. Δεν θέλω να πω τίποτα σε κανένα…ακόμα και σε φίλες μου που ξερουν ότι ήμουν στην Ελλάδα για IVF.

Μαρίνα τι απίστευτες πληροφορίες είναι αυτές!!! Αυτό το γκρουπ είναι απίστευτο. 
Αδιαθετησα σήμερα όποτε μάλλον θα το κάνω την άλλη εβδομάδα. Θα ρωτήσω και για την τριπλέτα. Όσο για την θεραπεία…μου είπε πως κρατά περίπου 15 μέρες. Μπορώ να την ξεκινήσω εδώ αλλά για τις τελευταίες 10 θέλει να με παρακολουθεί. Εννοείτε θα σας ενημερώσω κορίτσια:)

Ακόμα μια ερώτηση, οι περισσότερες κοπέλες που έχετε συλλάβει…είναι με την 2η η 3ή φορά; Γιατί κανείς δεν στα λέει αυτά και τρελαίνομαστε μετά. Αχ στείλτε λίγο ήλιο εδώ πέρα γιατί βρέχει για 3η μέρα. Επίσης πως αντιμετωπίζεται το γεγονός ότι πρέπει να πείτε σε φίλους και γνωστούς για μια ενδεχόμενο»ως απογοητευτική προσπάθεια. Δεν θέλω να πω τίποτα σε κανένα…ακόμα και σε φίλες μου που ξερουν ότι ήμουν στην Ελλάδα για IVF.

Nai Villi αισθάνομαι καλύτερα ευχαριστώ. Απίστευτη σφαλιάρα πάντως!!! Έμαθα ότι  μια φίλη μου έμεινε έγκυος και παρότι χαίρομαι πολύ για εκείνη, ντρέπομαι/Νοιώθω άσχημα λίγο να της πω ότι άλλη μια εξωσωματική δεν πέτυχε. Καταλαβαίνετε έτσι δεν είναι…

πως αντιμετωπίζεται εσείς τέτοιες καταστάσεις. Πως λέτε σε ανθρώπους που αγαπάτε για μια αποτυχία ακόμα. Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι υστερώ…δεν μπορώ να κάνω ότι οι περισσότερες γυναίκες μπορούν εύκολα. Το θέμα επίσης είναι ότι έχω μικρό απόθεμα ωαρίων από μικρή ηλικία, δεν είναι επειδή τώρα είμαι 40!

Ειναι η τριτη φορα που γραφω το ιδιο γιατι πατησα κατι κατα λαθος και σβηστηκαν ολα! Παμε παλι λοιπον. Εγω αυτο που λεω σε αυτους που ξερουν ειναι το εξης. Ξεκιναω εξωσωματικη. Αν τα καταφερω θα σας το πω αφου κλεισω το τριμηνο. Αν δε το πω σημαινει οτι δεν τα καταφερα ή οτι συνεχιζω να προσπαθω. Ετσι δεν μπορουν να στεναχωρηθουν ουτε να περινενουν να πω οτι ειμαι εγυος. Οταν δουλευα σε εταιρεια ηταν πιο δυσκολο αλλα τωρα ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και ησυχασα.

@Rafaelatarzan εσυ ειδικα μονο συγγνωμη δεν πρεπει να ζητας! Και νονο που συνεχιζεις και μπαινεις και μας δινεις δυναμη και αισιοδοξια και φυσικα τα τιπς που βοηθησαν εσενα να αποκτησεις την μπουμπουκα σου ειναι για μας τεραστια βοηθεια. Οταν απαντας σε μια ειναι σαν να απαντας σε ολες και σ' αγαπαμε γι αυτο. Κι εσενα και ολα τα κοριτσια που απεκτησαν παιδακια αλλα δε μας ξεχνανε!♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Viv37 είπε:

Μακάρι κατά τη γνωμη μου να μπορεις να πας με φυσικο κυκλο γιατι γλυτωνεις πολλααα φάρμακα. Αλλά θα σου πει ο γιατρος αν είναι.

Καλή ωοληψια λοιπόν!

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλημέρα καλημέρααααααααααααα!!!!!!!!!!! Σε όλες τις αγαπημένες που ξεσαλώσατε χθες και δεν ήξερα τί να πρωτοδιαβάσω!!!!!!!!!! 

Αρχικά Μαρινάκι θα πω πως η κοιλιά θα ξεπρηστεί αν θυμάμαι καλά ,,,,με πορδίτσες,,,,αχαχαχαχα. Οπότε απόλαυσε το ξαλάφρωμα. Μίλαγα χθες με μια φίλη που απέτυχε 3η με δικά της και θα πάει επίσης για διαγνωστική λαπαροσκόπηση Θεσ/νικη,,,σε εναν Φλ...ρο τον ξερετε? στο Γενν....ις μου ειπε,,,,1600€ της ειπε,,,τζαμπα μου φανηκε παλι εμενα,,,,και πηγε και σε ανοσολογο ρευματολογο πανεπιστημιακο και της ειπε για nk,,,, φλύκτενες εβγαλε ο δικος της εξωσ οταν το ακουσε,,,και συμφωνησα μαζι του. Έχουμε φτασει να φυσαμε το γιαουρτι πια ολες. Τα μεσα Μαρτιου ειναι δυο βδομαδουλες δρομος. Σιγά,,,τα καλυτερα να έρθουν. 

@MELINASP έκανα μια συζητηση που λες στο συζυγο , αν και εφοσον και το σπερμα δεν ,,,τί κανουμε? του ειπα για τη διπλη δωρεα,,,,κομπιασε λίγο (τί περίμενα από εναν παραδοσιακο Ταυρο αλλωστε?αχαχα) αλλά θα το ξεπεράσει για χάρη μου αν είναι αυτή η μονη λύση είμαι σίγουρη,χοχοχο!!!! Εσύ μετράς αντίστροφα υποθετω,,,ή για αποτελέσματα ή για βρίσιμο,,,εύχομαι να ερθουν συντομα τα πρωτα και να είναι ευχαριστα.

@Viv37 όταν θα έρθει η ώρα με το καλό της ετ,,,θα τα ξαναπουμε ολα,,,και προπαντων οτι σου πει ο γιατρός σου.

@Ελισάβετ καπ 2 έκλαψα απ'τα γελια κανοντας εικονα την κυνικοτητα χιουμορ του κοντου μας..συνηθως στη δική μου σχεση μαζι του τα κανω εγω αυτα,,,και κολλαει λιγο γιατι μαλλον δεν περιμενε ένα "ίδιο χιούμορ" , αναγνωρίζει ότι καταλαβαίνω πολλά και δε με παει κοντρα γιατι έχω την προδιαθεση "θα σε βουτήξω και δεν έχεις και μαλλιά να πιαστώ, καταλαβαίνω αλλά κάνω υπομονή" ,,,, με όρια και αυτή ε? Δοκιμάζομαι πολύ πάντως σε όλα έχω να σας πω και με θαυμάζω. Γενικότερα με τη συμπεριφορά μου προς όλο τον περίγυρο δοκιμάζομαι αλλά το 'χω,,,,,κάνει δουλίτσα το βιβλίο τελικά που ελεγα....τώρα βέβαια απόκτησα το νταλκά "αν ερθει πόλεμος τι κανουμε?" , βλέπω στον υπνο μου πως ειμαι σουπερ μαρκετ και δεν ψωνιζω αυτα που σκεφτομαι για προμηθειες πολεμου και ξυπναω και πονανε ολα,,,,χαχαχα,,,,οτι να 'ναι,,,,,,!!!!!!! 

@Rafaelatarzan περαστικά από τον ιο,,,και να ρωτησω κατι? κοριτσακι δεν εχεις? γιατι τη λες κοκοβιο? ή εχεις και 2ο παιδάκι? σορυ αλλα νομιζω οτι ειμαι εγω χαζή οποτε διαβαζω και καπου μπερδευομαι μαλλον. 

@Neli83 εσείς πως πατε? ξεχιονίσατε υποθετω αλλα με κρυο εκει ε? 

@MelissaRobert καλως ήρθες στην πιο τρελή αλλά δυνατή ομάδα....παρε ανασες και βημα βημα αρκει να ειναι το σωστό που θα σε φερει και σενα να χαρεις με το καλο το μωρακι σου οταν ερθει.

@Chrussa1982 @Fili  @Villi μου δεν ξέρω πια τί ειναι καλό,,,,να το ξέρουν ? να μην το ξέρουν? εγώ πηγαίνοντας για την 5η πλεον , όταν με το καλό φυσικά γίνει,,,,,δε θα το βγαλω ντουντουκα αλλά πχ στη δουλειά θα καταλάβουν ,,,,7 μερες ειναι αυτες,,,στο σπιτι η Ρουλα πεθερουλα παλι γιατι μενει απο πανω και ξερει και τον αγωνα μας,,,,οι αδερφες μου και η μανα μου το ίδιο.....κρύψου και φώναξε να κάνω? ετος 2022? δεν ξερω,,,,, το μόνο που με κρατα συγκρατημένη είναι το αν χτυπα ξυλο ξαναερθει αρνητικο,,,οτι αντε ξανα μανα να πεις,,,δεν πετυχα σε ολους αυτους. τίποτα αλλο. που στην τελική εγώ το περνάω αλλά οκ,,,,εκεί γυρναω αντιθετες στροφες και δε θελω να βλεπω κανεναν. απευχόμαστε τα αρνητικά και παμε μονο για καλό,,,επιτελους.

καλημέρα και φιλάκια πολλά πολλά,,,,σήμερα Πεμπτίτσα , πάει η βδομαδίτσα.....

εδώ έχει λιακαδίτσα,,,αλλά ψοφοοοοοοοοο ,,,,, περιμενω διευθυντες,,,και ειμαι οοοοοομμμμμμμμμ 

Καρδουλα πηγα να βαλω και μπηκε γελιο! Και μετα τελειωσαν και τα ριακτιονς. Οτι να ναι! Παρτες λοιπον εδω τις καρδουλες♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , chitaneta είπε:

Ευχομαι να σε πιασουν τα ομοιοπαθητικά!

Ωραία που ξεκινησες γυμναστική! Ασε εγω με την αποκόλληση την ψωνισα!

μακαρι!
κοιτα ηταν ολες φουσκες μπραβο που εκαναν γυμν μεχρι τοσο προχωρημενη εβδομαδα
μπορει αργοτερα να εισαι καλυτερα δεν ξερεις!!! το ευχομαι!! θα σ στειλω την παλτφορμα να κανουμε μαζι!!!

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Ηλιολουστες καλημερες σημερα ναι τα τα τα !
8η μερα ημικρανιας-πονοκεφαλου-νευραυλγιων...:ph34r:

Να ακουσουμε καρδουλα δυνατα τατατατα και ο πονοκεφαλος θα περασει καποια στιγμη ευχομαι! Ρωτα το γιατρο και γι αυτο. Αν μπορεις να παρεις κατι πιο δυνατο να σου περασει

Just now, Viv37 είπε:

Να ακουσουμε καρδουλα δυνατα τατατατα και ο πονοκεφαλος θα περασει καποια στιγμη ευχομαι! Ρωτα το γιατρο και γι αυτο. Αν μπορεις να παρεις κατι πιο δυνατο να σου περασει

περιμενωωωω.... ρωτησα η απαντηση ηταν ντεπον!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , silvy22 είπε:

μακαρι!
κοιτα ηταν ολες φουσκες μπραβο που εκαναν γυμν μεχρι τοσο προχωρημενη εβδομαδα
μπορει αργοτερα να εισαι καλυτερα δεν ξερεις!!! το ευχομαι!! θα σ στειλω την παλτφορμα να κανουμε μαζι!!!

Στειλτην ναι αμε!

Απο οτι ξερω μεχρι τον τριτο πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικες αλλά μετα και φουσκες να ειμαστε μια χαρα με την σωστη καθοδήγηση!

πρίν από 2 λεπτά , chitaneta είπε:

Στειλτην ναι αμε!

Απο οτι ξερω μεχρι τον τριτο πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικες αλλά μετα και φουσκες να ειμαστε μια χαρα με την σωστη καθοδήγηση!

aquabirth λεγετε

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Θα σου πω κουράγιο και υπομονή γιατί τόσες μέρες σερί ημικρανία δεν ξέρω πως παλεύεται!! Σκέψου ότι θα ακούσεις δυνατά τα τα τα καρδούλα!!! Στείλε μας νέα μόλις μπορέσεις..η μάλλον μόλις συνέλθεις από την χαρά σου που θα δεις το μωρουλι σου!!

Καλημέρα και από εμένα!! Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα το έλεγα πουθενά ότι προσπαθώ πάλι. Αλλά στη μαμά και στην πεθερά μου έπρεπε αν μπορώ να το πω έτσι, διότι μετά την ετ θα χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Έχω αποφασίσει να κάνω μόνο ένα μαγείρεμα και αυτό μετά την τρίτη Τετάρτη μέρα καθαρά για ψυχολογικούς λόγους όμως. Βοήθεια θα θέλω για τις βόλτες του σκύλου και καμιά καθαριότητα γιατί ο αντρουλης μου δουλεύει πολλές ώρες και κάνει και δουλειά βαριά χειρονακτική 

Στου γονεις και πεθερικα το λεω κ εγω γιατι δεν κρατιεμαι. Ειδικα η μαμα ξερει τα παντα με λεπτομερειες και ο μπαμπας θελει ανοιχτη ακροαση γιατι αν χασει κατι με ξαναπαιρνει τηλεφωνο να του τα πω κι αυτου χαχαχα. Παντως ευτυχως που ειστε κι εσεις να μιλαμε γιατι πιο πριν τους ειχα κανει σακους του μποξ. Τους ελεγα βεβαια οτι οταν τους τα λεω σταματαν να με απασχολουν και ξελαφρωνω οποτε δε χρειαζεται να στεναχωριουνται αλλα....

• Μου αρέσει 2

πρίν από 56 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλέ τί ωραία νεα!!!!!!!!!!!!!!! με το καλό να παρετε βλαστοκυστούλες με μωρούλια γερα!!!!!!!!!!!! και με το καλυτερο να ετοιμαστεις για να τα δεχτεις μαναρακι μου. Καλέ κάτσε εκεί στη μανούλα και απολαυσε,.,,τοσοι γυναικολογοι,,,ενας υπερηχος και ορμονικες? κλαιν,,,ευκολακια. exotic blastocysts ,,,exotic babies coming!!!!!!!!  δυνατα τα τα τα

@silvy22 & @chitaneta με το καλό και εσείς περισσότερο φουσκίτσες,,,λιγότεροι πονοκέφαλοι, καθόλου αποκολλήσεις, και μπεμπεδογυμναστικούλα!!!!!!!! 

@Marla@ καλώς ήρθες στην ομάδα φωτιά και μπεμπεδόσκονη. Με το καλό να πας στο γιατρούλη Τσιρ,,,ειναι και δικος μου,,,,να είσαι ηρεμη, να ξερεις να ακους και να ρωτησεις τα παντα!!!!!!!!!!! οτι σου κατεβει,,,,και οτι και να σου πει εσυ θα πεις,,,,"αν δε μου τα πεις εσυ οσα με απασχολουν ποιος τοτε?" να ξες! εδώ είμαστε όλες μια μεγαλη αγκαλιά! 

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Marla@ είπε:

Αγαπητές φίλες από σήμερα ανηκω και επίσημα στην ομάδα.Αρνητικη η χοριακη...Το περίμενα αφού είχα κάνει τεστ χθές κι ήταν αρνητικό.Πηρα κιόλας τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού με τον Τσιριγώτη!!Μου είπαν μετά τις τρεις.Σας φιλώ και σας χρωστώ ευγνωμοσύνη γιατί αν δεν είχα μπει στο φόρουμ να σας παρακολουθώ δεν μπορώ να διανοηθω πως θα ήμουν σήμερα.

Λυπάμαι πολυ για το αποτέλεσμα, αλλά απο την άλλη σε θαυμάζω για την δύναμη και την αποφασιστικότητα σου. Εμενα μου πήρε αρκετό καιρό να νιώσω καλά και να προχωρήσω στη δωρεά. Έτσι δυναμικά συνέχισε και στο τέλος όλα θα πάνε καλά.  Ο Τσιριγ είναι πολύ καλός απο ότι ακούω εδώ απο τα κορίτσια. Συγνώμη που δεν θυμάμαι, μέχρι τώρα σε ποιον γιατρό ήσουν; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...