Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , MK2012 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Μαρή μην το βάζεις κάτω! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος θα δεις! Εδώ είμαστε όλες στο ίδιο καζάνι και βράζουμε στο ζουμί μας, δεν τα παρατάμε όμως επιμένουμε! Συνεχίζεις κανονικά, θα πας στον φυσικό σου κύκλο θα πάρεις το ωαριάκι σου θα το κάνεις βλαστοκύστη. Άλλο κέντρο, άλλος γιατρός, άλλος αέρας. Η FSH εντωμεταξύ μπορεί να έτυχε στον κύκλο τόσο υψηλή, μην απογοητεύεσαι και άσε τις εξετάσεις στην άκρη για την ώρα. 

πρίν από 47 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Εγώ πάντως όταν ψιλιάστικα ίωση στους γονείς μου τους εγκατέλειψα πριν ακόμα εκδηλώσουν συμπτώματα βαριά, ήταν ακόμα με βραχνάδα στο λαιμό και έδωσα στον σύζυγο βιταμίνη D3, Ω3 και ένα τσάι για το λαιμό, άσε που τον εμβολίασα για την γρίπη νωρίτερα φέτος και ευτυχώς γιατί όλοι αρρώστησαν τελικά εκτός από εμάς που τους παρατήσαμε να κάνουν γιορτές μόνοι τους. Είμαι κακιά; Μπορεί! Αλλά δεν το αντέχω! Πέρσι πρωτοχρονιά κόλλησα κοξάκι ε δηλαδή έλεος πια!
      Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγει από το σπίτι και να πάει αλλού για 2-3 μέρες να μην είστε σε επαφή. Κι ας ελπίσουμε να μην κόλλησε. Το καταλαβαίνω το άγχος σου, έχω μονίμως τον ίδιο φόβο γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και η θέση του επιβάλει να έρχεται σε επαφή με όλα τα τμήματα και μπορεί να περάσει από 200 άτομα κάθε μέρα. Τρέμω κάθε φορά που τον ακούω να ξεροβήχει! Ο πυρετός σε πάει 3 μήνες πίσω αλλά μιλάμε για 38 και πάνω, τώρα αν κάνει απλά δέκατα δεν θα έχει θέμα. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Condios είπε:

Εντάξει κλαιω απο συγκινηση σε αυτό που μόλις διάβασα να ξέρεις! Είναι θεούλης και ηχοληπτης,,,και στριμενος και αγαπησιαρης και τρελος και Ζακυνθινος και κοντος αλλά ξερει ο π...στης πολύ καλά τί κανει. Εγώ αφού αρπαχτούμε για κανα 10' λεκτικά πάντα του λεω,,,,"ξερεις πως σε εκτιμώ , σε εμπιστεύομαι και πως σε σένα ήρθα για το μυαλό σου, τα χερια σου και όχι το στόμα σου" και εκεί γελαμε και οι δυο. Εγώ όταν τα παίρνω πάντως στο κρανίο απλά είμαι κοφτή και απαιτώ και φαίνεται στο πρόσωπό μου και στον τόνο της φωνής μου,,,,μόνο η Μαρ....λα με ηρεμεί επειδή συνενοούμαστε,,,την Αφροδίτη δεν την ξέρω που λες. Γενικά όμως δεν αργεί στα ρντβ του όταν εχεις να κανεις το οτιδηποτε. Και τα περισσοτερα κοριτσια ειναι γλυκά πολύ. 

Η Αφροδίτη είναι η μαία. Αυτή θα την βλέπεις από τον πρώτο υπέρηχο μετά την θετική. Πολύ καλό κορίτσι και αυτή. Έχει ίδια μέρα Γενέθλια με τον γιο μου. Της χάλασα τα γενέθλια την είχα μέχρι τις 11 το βράδυ στο χειρουργείο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 2 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Η Αφροδίτη είναι η μαία. Αυτή θα την βλέπεις από τον πρώτο υπέρηχο μετά την θετική. Πολύ καλό κορίτσι και αυτή. Έχει ίδια μέρα Γενέθλια με τον γιο μου. Της χάλασα τα γενέθλια την είχα μέχρι τις 11 το βράδυ στο χειρουργείο. 

Καταλαβα,,,ας ερθει η ωρα να γεννησω εγω και βλεπουμε που θα γεννησω,,,,γιατι μενω Λαρισα. 

2 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Μαρίνα τι απίστευτες πληροφορίες είναι αυτές!!! Αυτό το γκρουπ είναι απίστευτο. 
Αδιαθετησα σήμερα όποτε μάλλον θα το κάνω την άλλη εβδομάδα. Θα ρωτήσω και για την τριπλέτα. Όσο για την θεραπεία…μου είπε πως κρατά περίπου 15 μέρες. Μπορώ να την ξεκινήσω εδώ αλλά για τις τελευταίες 10 θέλει να με παρακολουθεί. Εννοείτε θα σας ενημερώσω κορίτσια:)

Ακόμα μια ερώτηση, οι περισσότερες κοπέλες που έχετε συλλάβει…είναι με την 2η η 3ή φορά; Γιατί κανείς δεν στα λέει αυτά και τρελαίνομαστε μετά. Αχ στείλτε λίγο ήλιο εδώ πέρα γιατί βρέχει για 3η μέρα. Επίσης πως αντιμετωπίζεται το γεγονός ότι πρέπει να πείτε σε φίλους και γνωστούς για μια ενδεχόμενο»ως απογοητευτική προσπάθεια. Δεν θέλω να πω τίποτα σε κανένα…ακόμα και σε φίλες μου που ξερουν ότι ήμουν στην Ελλάδα για IVF.

Αδιαθετησα σήμερα όποτε μάλλον θα το κάνω την άλλη εβδομάδα. Θα ρωτήσω και για την τριπλέτα. Όσο για την θεραπεία…μου είπε πως κρατά περίπου 15 μέρες. Μπορώ να την ξεκινήσω εδώ αλλά για τις τελευταίες 10 θέλει να με παρακολουθεί. Εννοείτε θα σας ενημερώσω κορίτσια:)

Ακόμα μια ερώτηση, οι περισσότερες κοπέλες που έχετε συλλάβει…είναι με την 2η η 3ή φορά; Γιατί κανείς δεν στα λέει αυτά και τρελαίνομαστε μετά. Αχ στείλτε λίγο ήλιο εδώ πέρα γιατί βρέχει για 3η μέρα. Επίσης πως αντιμετωπίζεται το γεγονός ότι πρέπει να πείτε σε φίλους και γνωστούς για μια ενδεχόμενο»ως απογοητευτική προσπάθεια. Δεν θέλω να πω τίποτα σε κανένα…ακόμα και σε φίλες μου που ξερουν ότι ήμουν στην Ελλάδα για IVF.

Nai Villi αισθάνομαι καλύτερα ευχαριστώ. Απίστευτη σφαλιάρα πάντως!!! Έμαθα ότι  μια φίλη μου έμεινε έγκυος και παρότι χαίρομαι πολύ για εκείνη, ντρέπομαι/Νοιώθω άσχημα λίγο να της πω ότι άλλη μια εξωσωματική δεν πέτυχε. Καταλαβαίνετε έτσι δεν είναι…

πως αντιμετωπίζεται εσείς τέτοιες καταστάσεις. Πως λέτε σε ανθρώπους που αγαπάτε για μια αποτυχία ακόμα. Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι υστερώ…δεν μπορώ να κάνω ότι οι περισσότερες γυναίκες μπορούν εύκολα. Το θέμα επίσης είναι ότι έχω μικρό απόθεμα ωαρίων από μικρή ηλικία, δεν είναι επειδή τώρα είμαι 40!

Καλημέρα καλή μου! Ευχομαι να νιωθεις καλυτερα σιγα σιγα. Ναι η σφαλιαρα της πρωτης αποτυχίας με δωρεά ειναι τεράστια... Λες εντάξει, μου τελειωνουν νωρις τα ωαρια ας παω με δωρεα ωαριων τι να κάνουμε; και μετά πλατσ η σφαλιαρα!

Εγω ειμαι 8 εβδομαδων εγκυος με την τριτη προσπαθεια.

Αλλά μην σκεφτεσαι οτι θα χρειαστείς κι εσυ τρίτη...συνηθως οσες δεν πετυχαινουν με την πρωτη πετυχαινουν με την δεύτερη. 

Τωρα θα τα κοιταξετε καλύτερα όλα να ειστε πιο ησυχοι και αισιοδοξα θα πατε για την επομενη προσπάθεια!

Οσο αναφορα για τους φιλους. Εγω επέλεξα λιγους ανθρωπους που ξερανε οτι ειμαι σε διαδικασια εξωσωματικής και την καθε αποτυχια την ξερανε μονο αυτοι... Και τώρα μόνο αυτοι ξερουν που ειμαι έγκυος εκτις απο την οικογενεια. Κι αν δεν περασω και τον 3ο μηνα να μην σου πω και τον 4ο δεν λεω τιποτα σε κανεναν άλλον!

Θυμάμαι οταν πριν 3 χρονια προσπαθουσαμε ακομα με φυσικη συλληψη, το ιδιο διάστημα προσπαθουσε και μια φίλη μου. Η πορεια μας διαγράφηκε τελειως διαφορετική. Οταν εμενα μου ειπανε οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα και μου αναφεραν για πρωτη φορα τη λεξη δοτρια εκείνη καταφερε να μεινει έγκυος. Κι οταν εγω αποτυχενα στην πρωτη προσπάθεια εκεινη ηταν εγκυος στο δεύτερο.

Σιγουρα ειναι δυσκολη η θεση μας...εννοείται οτι χαιρεσαι για τον φιλο που αγαπάς αλλά ας μην αυτομαστιγωνομαστε κι απο πανω αν μας περνάει καμια μαυρη σκεψη ή νιωθουμε ζήλια... Ανθρωπινο ειναι...

Ας προσπαθουμε να το επεξεργαστουμε και να το διαχειριστουμε οσο καλυτερα μπορουμε και στην τελικη ας σκεφτουμε οτι το δικο μας μελλον για το αν θα καταφερουμε να αποκτησουμε παιδακια δεν εξαρταται απο το αν οι αλλοι εχουν 1, κανενα ή 10 παιδια. Κι ας ελπιζουμε οτι θα τα καταφερουμε όλες εδώ!

• Μου αρέσει 9

πρίν από 24 λεπτά , Condios είπε:

Καταλαβα,,,ας ερθει η ωρα να γεννησω εγω και βλεπουμε που θα γεννησω,,,,γιατι μενω Λαρισα. 

Θα έρθει θα έρθει. Είσαι σε καλά χέρια έκανες και ότι υπάρχει και δεν υπάρχει από εξετάσεις οπότε ετοιμάσου!!!!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Nai Villi αισθάνομαι καλύτερα ευχαριστώ. Απίστευτη σφαλιάρα πάντως!!! Έμαθα ότι  μια φίλη μου έμεινε έγκυος και παρότι χαίρομαι πολύ για εκείνη, ντρέπομαι/Νοιώθω άσχημα λίγο να της πω ότι άλλη μια εξωσωματική δεν πέτυχε. Καταλαβαίνετε έτσι δεν είναι…

πως αντιμετωπίζεται εσείς τέτοιες καταστάσεις. Πως λέτε σε ανθρώπους που αγαπάτε για μια αποτυχία ακόμα. Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι υστερώ…δεν μπορώ να κάνω ότι οι περισσότερες γυναίκες μπορούν εύκολα. Το θέμα επίσης είναι ότι έχω μικρό απόθεμα ωαρίων από μικρή ηλικία, δεν είναι επειδή τώρα είμαι 40!

Καλημέρα κ απο μένα κορίτσι μου!! Εύχομαι  να έχεις πολύ σύντομα στην αγκαλιά σου το μωράκι σου. Έχεις τραβήξει κ συ τόσα πολλά... 

Και τις 4 ετ το έλεγα πάντα στην οικογένεια μου κ στην κολλητή παρέα μου. Πάντα μετά την κουλουρα, είχα να διαχειριστώ την στεναχώρια μου κ τον περίγυρο μου, στο γιατί πάλι;;; κ γιατι σε μένα...... Τώρα που είμαι σε αναζητηση κέντρου κ θα πάω με διπλή δωρεά αποφάσισα να μην το πω πουθενά, ούτε στην οικογένεια... Βασικα μόνο η μία κολλητή μου θα το ξέρει... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , silvy22 είπε:

Ηλιολουστες καλημερες σημερα ναι τα τα τα !
8η μερα ημικρανιας-πονοκεφαλου-νευραυλγιων...:ph34r:

Θα σου πω κουράγιο και υπομονή γιατί τόσες μέρες σερί ημικρανία δεν ξέρω πως παλεύεται!! Σκέψου ότι θα ακούσεις δυνατά τα τα τα καρδούλα!!! Στείλε μας νέα μόλις μπορέσεις..η μάλλον μόλις συνέλθεις από την χαρά σου που θα δεις το μωρουλι σου!!

πρίν από 2 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Καλημέρα κ απο μένα κορίτσι μου!! Εύχομαι  να έχεις πολύ σύντομα στην αγκαλιά σου το μωράκι σου. Έχεις τραβήξει κ συ τόσα πολλά... 

Και τις 4 ετ το έλεγα πάντα στην οικογένεια μου κ στην κολλητή παρέα μου. Πάντα μετά την κουλουρα, είχα να διαχειριστώ την στεναχώρια μου κ τον περίγυρο μου, στο γιατί πάλι;;; κ γιατι σε μένα...... Τώρα που είμαι σε αναζητηση κέντρου κ θα πάω με διπλή δωρεά αποφάσισα να μην το πω πουθενά, ούτε στην οικογένεια... Βασικα μόνο η μία κολλητή μου θα το ξέρει... 

Καλημέρα και από εμένα!! Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα το έλεγα πουθενά ότι προσπαθώ πάλι. Αλλά στη μαμά και στην πεθερά μου έπρεπε αν μπορώ να το πω έτσι, διότι μετά την ετ θα χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Έχω αποφασίσει να κάνω μόνο ένα μαγείρεμα και αυτό μετά την τρίτη Τετάρτη μέρα καθαρά για ψυχολογικούς λόγους όμως. Βοήθεια θα θέλω για τις βόλτες του σκύλου και καμιά καθαριότητα γιατί ο αντρουλης μου δουλεύει πολλές ώρες και κάνει και δουλειά βαριά χειρονακτική 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

Αγαπητές φίλες από σήμερα ανηκω και επίσημα στην ομάδα.Αρνητικη η χοριακη...Το περίμενα αφού είχα κάνει τεστ χθές κι ήταν αρνητικό.Πηρα κιόλας τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού με τον Τσιριγώτη!!Μου είπαν μετά τις τρεις.Σας φιλώ και σας χρωστώ ευγνωμοσύνη γιατί αν δεν είχα μπει στο φόρουμ να σας παρακολουθώ δεν μπορώ να διανοηθω πως θα ήμουν σήμερα.

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 7

πρίν από 55 λεπτά , silvy22 είπε:

Ηλιολουστες καλημερες σημερα ναι τα τα τα !
8η μερα ημικρανιας-πονοκεφαλου-νευραυλγιων...:ph34r:

Καλημέρα κορίτσι μου! Αντε με το καλό τατατα τα τα τα!

Και ευχομαι να σου περασουν επιτελους οι ημικρανίες...τόσες μέρες πρεπει να ειναι ανυπόφορο...

Δεν ξερω αν θα σε βοηθούσε αλλά θυμάμαι μια φίλη που οταν την πιάνανε έκανε κομπρεσες στο κουτελο κ κροταφους με οσο πιο πολυ ζεστο νερο άντεχε και την ανακουφιζε... 

14 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλα έχω κάνει εικόνα την @marina_86 να βλέπει το dvd με καφέ και τσιγάρο δίπλα στον γιατρό και να τον διορθώνει κιόλας χαχαχα!! 

Σκύλα η αφεντικινα δε λες τίποτα. Αλλά να σου πω και κάτι; Χαρούμενη δεν είναι πάντα. Πιστεύω πολύ στο ότι δίνεις παίρνεις. Αν είσαι γρουσουζα και σκατοψυχη πάντα άτυχη θα είσαι στη ζωή σου.  Όσο για την αύξηση...έκανε στην κοπέλα που δουλεύουμε μαζί. Χωρίς να της ζητήσει. Εγώ της ζήτησα με το νέο έτος και μάντεψε τι πήρα?? Ω ναι!!! Το μακρύτερο που λένε!! 

να είμαστε καλά φιλενάδα και τώρα μας περιμένουν αλλά πραγματα μεγάλα και όμορφα!! Σιγά μη σκάσω κιόλας για την δουλειά.

Πωπω κατι τετοια ακουω και μου ρχεται να της δωσω μπουνια!!! Αλλα εχεις δικιο στο τελος αυτη ουτε το μακρυτερο θα παρει. Αγαμ$#τη θα μεινει ακομα και αν ειναι παντρεμενη. 

Λοιπον κοριτσακια μου σας λεω τα νεα μου και μετα θα σας διαβασω και θα σχολιασω. Αυριο γινεται η ωοληψια της δοτριας μου! Με παιρνουν καθε μερα να νου το θυμισου λες και το ξεχναω χαχαχα! Επισης μου ηρθε περιοδος χθες ενω ηταβ να ερθει στις 9/3. Με πηρε λοιπον η γραμματεας του γιατρου και μου λεει τι ειπατε με το γιατρο θα παρεις φαρμακα ή θα κανετε φυσικο κυκλο; Εγω νομιζσ οτο φυσικο κυκλο λεμε αυτο που παρακολουθουμε ποτε εχουνε ωαριο και το βγαζουμε χωρις ορμονες! Χαχαχα! Λογικα λεει με cyclacur  θα το παμε γιατι εμεβς δε μου ερχεται περιοδος μονη της αλλα θα ρωτησει το γιατρο και θα μου πει. Ειπε να παω και για υπερηχο αλλα εννοειται οτι εγω ειμαι ακομα Φλωρινα. Ειπα να ερθω να δω τους γονεις μου αλλα με βλεπω να γυριζω αν και μου ειπαν αν θελω να κανω εδω υπερηχο. Αυτα τα νεα μου. Παω για διαβασμα και επιστρεφω.

• Μου αρέσει 8

πρίν από 6 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Αντε με το καλό τατατα τα τα τα!

Και ευχομαι να σου περασουν επιτελους οι ημικρανίες...τόσες μέρες πρεπει να ειναι ανυπόφορο...

Δεν ξερω αν θα σε βοηθούσε αλλά θυμάμαι μια φίλη που οταν την πιάνανε έκανε κομπρεσες στο κουτελο κ κροταφους με οσο πιο πολυ ζεστο νερο άντεχε και την ανακουφιζε... 

Είμαι αγκαλιά με θερμοφορα γιατί είναι όλο το κεφάλι απο τον αυχιενα ξεκινησα κ Ομοιοπαθητικά σήμερα 

χθες έκανα και το πρώτο μάθημα γυμναστικής prenatal χάρηκα τοσο πολύ !!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Καλημέρα καλημέρααααααααααααα!!!!!!!!!!! Σε όλες τις αγαπημένες που ξεσαλώσατε χθες και δεν ήξερα τί να πρωτοδιαβάσω!!!!!!!!!! 

Αρχικά Μαρινάκι θα πω πως η κοιλιά θα ξεπρηστεί αν θυμάμαι καλά ,,,,με πορδίτσες,,,,αχαχαχαχα. Οπότε απόλαυσε το ξαλάφρωμα. Μίλαγα χθες με μια φίλη που απέτυχε 3η με δικά της και θα πάει επίσης για διαγνωστική λαπαροσκόπηση Θεσ/νικη,,,σε εναν Φλ...ρο τον ξερετε? στο Γενν....ις μου ειπε,,,,1600€ της ειπε,,,τζαμπα μου φανηκε παλι εμενα,,,,και πηγε και σε ανοσολογο ρευματολογο πανεπιστημιακο και της ειπε για nk,,,, φλύκτενες εβγαλε ο δικος της εξωσ οταν το ακουσε,,,και συμφωνησα μαζι του. Έχουμε φτασει να φυσαμε το γιαουρτι πια ολες. Τα μεσα Μαρτιου ειναι δυο βδομαδουλες δρομος. Σιγά,,,τα καλυτερα να έρθουν. 

@MELINASP έκανα μια συζητηση που λες στο συζυγο , αν και εφοσον και το σπερμα δεν ,,,τί κανουμε? του ειπα για τη διπλη δωρεα,,,,κομπιασε λίγο (τί περίμενα από εναν παραδοσιακο Ταυρο αλλωστε?αχαχα) αλλά θα το ξεπεράσει για χάρη μου αν είναι αυτή η μονη λύση είμαι σίγουρη,χοχοχο!!!! Εσύ μετράς αντίστροφα υποθετω,,,ή για αποτελέσματα ή για βρίσιμο,,,εύχομαι να ερθουν συντομα τα πρωτα και να είναι ευχαριστα.

@Viv37 όταν θα έρθει η ώρα με το καλό της ετ,,,θα τα ξαναπουμε ολα,,,και προπαντων οτι σου πει ο γιατρός σου.

@Ελισάβετ καπ 2 έκλαψα απ'τα γελια κανοντας εικονα την κυνικοτητα χιουμορ του κοντου μας..συνηθως στη δική μου σχεση μαζι του τα κανω εγω αυτα,,,και κολλαει λιγο γιατι μαλλον δεν περιμενε ένα "ίδιο χιούμορ" , αναγνωρίζει ότι καταλαβαίνω πολλά και δε με παει κοντρα γιατι έχω την προδιαθεση "θα σε βουτήξω και δεν έχεις και μαλλιά να πιαστώ, καταλαβαίνω αλλά κάνω υπομονή" ,,,, με όρια και αυτή ε? Δοκιμάζομαι πολύ πάντως σε όλα έχω να σας πω και με θαυμάζω. Γενικότερα με τη συμπεριφορά μου προς όλο τον περίγυρο δοκιμάζομαι αλλά το 'χω,,,,,κάνει δουλίτσα το βιβλίο τελικά που ελεγα....τώρα βέβαια απόκτησα το νταλκά "αν ερθει πόλεμος τι κανουμε?" , βλέπω στον υπνο μου πως ειμαι σουπερ μαρκετ και δεν ψωνιζω αυτα που σκεφτομαι για προμηθειες πολεμου και ξυπναω και πονανε ολα,,,,χαχαχα,,,,οτι να 'ναι,,,,,,!!!!!!! 

@Rafaelatarzan περαστικά από τον ιο,,,και να ρωτησω κατι? κοριτσακι δεν εχεις? γιατι τη λες κοκοβιο? ή εχεις και 2ο παιδάκι? σορυ αλλα νομιζω οτι ειμαι εγω χαζή οποτε διαβαζω και καπου μπερδευομαι μαλλον. 

@Neli83 εσείς πως πατε? ξεχιονίσατε υποθετω αλλα με κρυο εκει ε? 

@MelissaRobert καλως ήρθες στην πιο τρελή αλλά δυνατή ομάδα....παρε ανασες και βημα βημα αρκει να ειναι το σωστό που θα σε φερει και σενα να χαρεις με το καλο το μωρακι σου οταν ερθει.

@Chrussa1982 @Fili  @Villi μου δεν ξέρω πια τί ειναι καλό,,,,να το ξέρουν ? να μην το ξέρουν? εγώ πηγαίνοντας για την 5η πλεον , όταν με το καλό φυσικά γίνει,,,,,δε θα το βγαλω ντουντουκα αλλά πχ στη δουλειά θα καταλάβουν ,,,,7 μερες ειναι αυτες,,,στο σπιτι η Ρουλα πεθερουλα παλι γιατι μενει απο πανω και ξερει και τον αγωνα μας,,,,οι αδερφες μου και η μανα μου το ίδιο.....κρύψου και φώναξε να κάνω? ετος 2022? δεν ξερω,,,,, το μόνο που με κρατα συγκρατημένη είναι το αν χτυπα ξυλο ξαναερθει αρνητικο,,,οτι αντε ξανα μανα να πεις,,,δεν πετυχα σε ολους αυτους. τίποτα αλλο. που στην τελική εγώ το περνάω αλλά οκ,,,,εκεί γυρναω αντιθετες στροφες και δε θελω να βλεπω κανεναν. απευχόμαστε τα αρνητικά και παμε μονο για καλό,,,επιτελους.

καλημέρα και φιλάκια πολλά πολλά,,,,σήμερα Πεμπτίτσα , πάει η βδομαδίτσα.....

εδώ έχει λιακαδίτσα,,,αλλά ψοφοοοοοοοοο ,,,,, περιμενω διευθυντες,,,και ειμαι οοοοοομμμμμμμμμ 

Καλημερα!!! Απο υγεια ειμαστε ευτυχως καλα!! Απο χιονι....παγοδρομιο...τα νευρα μου!!!γλυστραει παντου...εγω σπιτι,δεν κουνιεμαι!

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Marla@ είπε:

Αγαπητές φίλες από σήμερα ανηκω και επίσημα στην ομάδα.Αρνητικη η χοριακη...Το περίμενα αφού είχα κάνει τεστ χθές κι ήταν αρνητικό.Πηρα κιόλας τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού με τον Τσιριγώτη!!Μου είπαν μετά τις τρεις.Σας φιλώ και σας χρωστώ ευγνωμοσύνη γιατί αν δεν είχα μπει στο φόρουμ να σας παρακολουθώ δεν μπορώ να διανοηθω πως θα ήμουν σήμερα.

Λυπάμαι που βγηκε αρνητικη... Την επόμενη φορά ευχομαι να πάνε ολα καλά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Marla@ είπε:

Λυπαμαι πολυ για το αρνητικο...παντως μπραβο σου για την γρηγορη αντιδραση! Εκλεισες κιολας ραντεβου!! Αυτο δειχνει οτι εισαι απολυτα συνειδητοποιημενη και ευχομαι ολα να πανε τελεια απο δω κ περα!!

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Marla@ είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου για την αρνητική χοριακη!! Χαίρομαι όμως που δεν το βάζεις κάτω και προχωράς δυνατά τα τα τα !!! Καλή επιτυχία στον τσιρ...πες μας εντυπώσεις!! Σε καλοσοριζω και επίσημα λοιπόν στην παρεούλα μας!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Viv37 είπε:

Πωπω κατι τετοια ακουω και μου ρχεται να της δωσω μπουνια!!! Αλλα εχεις δικιο στο τελος αυτη ουτε το μακρυτερο θα παρει. Αγαμ$#τη θα μεινει ακομα και αν ειναι παντρεμενη. 

Λοιπον κοριτσακια μου σας λεω τα νεα μου και μετα θα σας διαβασω και θα σχολιασω. Αυριο γινεται η ωοληψια της δοτριας μου! Με παιρνουν καθε μερα να νου το θυμισου λες και το ξεχναω χαχαχα! Επισης μου ηρθε περιοδος χθες ενω ηταβ να ερθει στις 9/3. Με πηρε λοιπον η γραμματεας του γιατρου και μου λεει τι ειπατε με το γιατρο θα παρεις φαρμακα ή θα κανετε φυσικο κυκλο; Εγω νομιζσ οτο φυσικο κυκλο λεμε αυτο που παρακολουθουμε ποτε εχουνε ωαριο και το βγαζουμε χωρις ορμονες! Χαχαχα! Λογικα λεει με cyclacur  θα το παμε γιατι εμεβς δε μου ερχεται περιοδος μονη της αλλα θα ρωτησει το γιατρο και θα μου πει. Ειπε να παω και για υπερηχο αλλα εννοειται οτι εγω ειμαι ακομα Φλωρινα. Ειπα να ερθω να δω τους γονεις μου αλλα με βλεπω να γυριζω αν και μου ειπαν αν θελω να κανω εδω υπερηχο. Αυτα τα νεα μου. Παω για διαβασμα και επιστρεφω.

Ουαου!!! Ηταν μεχρι να βρεθει!! Αδιαθετησες κιολας!! Θα γινουν ολα πολυ γρηγορα!! Ανυπομονω!!! Να τον κανεις εκει τον υπερυχο..δεν ειναι κατι!! Μην χαλας την εκδρομουλα σου!!  

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...