Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 52 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Α καλά δεν θα σκάσω κιόλας!! Και να σου εξομολογηθώ και κάτι που με κάνει να ντρέπομαι; Δεν έχω και λεφτά για να κάνω...

Άμα ο ψηλός είναι ωραίος έρχομαι!!

Κοίτα, κούκλος είναι ένας! Της @Fili!!! Χαχαχαχα Οπότε αν είναι ν' ανηφορίσεις προς Θεσσαλονίκη... ξέρεις πού θα πας!!! (Δεν έχουμε και καμιά στην παρέα με τον Παπά από το Fivi. Τον ξέρετε; Αυτός θα ήταν καλό αντίπαλο δέος στον κούκλο! Παλιά ήταν στο embryolab, έβγαινε διάδρομο και όλες οι γυναίκες ήμασταν τύπου "Whattttt???"  Χαχαχαχαχα) 

Αγάπη, εσύ μια κι έξω θα είσαι μαζί με τη συμπεθέρα σου τη @Viv37! Μην ανησυχείς καθόλου. Σε ντοπαραμε κ με βιταμίνη d, όλα καλά! ❤️

πρίν από 3 λεπτά , Marla@ είπε:

Ούτε γω έκανα υστεροσκοπηση.

Γλυκούλα μου, τι έγινε με τη χοριακη; Σε σκεφτόμουν. Την έκανες τελικά ή αύριο;

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 15 λεπτά , marina_86 είπε:

Δεν έχουμε και καμιά στην παρέα με τον Παπά από το Fivi. Τον ξέρετε; Αυτός θα ήταν καλό αντίπαλο δέος στον κούκλο! Παλιά ήταν στο embryolab, έβγαινε διάδρομο και όλες οι γυναίκες ήμασταν τύπου "Whattttt???"

Αχ, ο Πάπας, εποχή έχει αφήσει.. κούκλος.

• Χαχα 2

πρίν από 16 λεπτά , marina_86 είπε:

Κοίτα, κούκλος είναι ένας! Της @Fili!!! Χαχαχαχα Οπότε αν είναι ν' ανηφορίσεις προς Θεσσαλονίκη... ξέρεις πού θα πας!!! (Δεν έχουμε και καμιά στην παρέα με τον Παπά από το Fivi. Τον ξέρετε; Αυτός θα ήταν καλό αντίπαλο δέος στον κούκλο! Παλιά ήταν στο embryolab, έβγαινε διάδρομο και όλες οι γυναίκες ήμασταν τύπου "Whattttt???"  Χαχαχαχαχα) 

Αγάπη, εσύ μια κι έξω θα είσαι μαζί με τη συμπεθέρα σου τη @Viv37! Μην ανησυχείς καθόλου. Σε ντοπαραμε κ με βιταμίνη d, όλα καλά! ❤️

Ελπίζω να μην χρειαστεί να αλλάξω κέντρο και γιατρό αλλά Θεσσαλονίκη θα ερχόμουν με 1000 για να σας γνωρίσω όλες εσάς τις βόρειες!! Άσε που δεν ξέρεις κάτι βασικό. Τον γιατρό τον επιλέγει ο άντρας μου χαχαχα. Δεν σου κάνω πλάκα. Άλλαξα γυναικολόγο και πήγα σε γυναίκα γιατί ήταν νέος και μου έκανε χαβαλε. Πήγαινα για τον κλασικό γυναικολογικό έλεγχο και έμπαινε μέσα και ο καλός μου. Ρόμπα ένιωθα. Μου έπιανε το βυζί ο γιατρός να μου κάνει ψηλάφηση και μας άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Τώρα πως του  έκανε κλικ ο χαλαρός κ εγώ απορώ!!!

πρίν από 4 λεπτά , Villi είπε:

Αχ, ο Πάπας, εποχή έχει αφήσει.. κούκλος.

Εντάξει...μπαίνω να γκουγκλαρω 

• Χαχα 7

πρίν από 27 λεπτά , marina_86 είπε:

Δεν πήγα να την κάνω.Αυριο.Να είμαι τυπική..Μου κακοφανηκε πάρα πολύ όμως παρόλο που ήμουν προετοιμασμένη.Με βλέπει κι ο σύζυγος απογοητευμένη και νομίζει ότι δεν είμαι έτοιμη για την δωρεά.Ετερον εκάτερον αλλά δεν βγάλαμε άκρη με την κουβέντα.Αυτά.Θα έρθουν τα ανηψάκια μου αύριο οπότε θα μου φτιάξει το κέφι.Σας φιλώ!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

2 hours ago, Chrussa1982 said:

αχ!!! Επιτέλους κάποια που δεν έχει κάνει υστεροσκοπηση!! Ούτε εγώ έχω κάνει. Ακούω ότι είναι must εξέταση ωστόσο δεν μου ζητήθηκε ποτέ.

Γεια σας και από μένα. Ο Ψαθάς μου πρότεινε και εμένα να κάνω υστεροσκοπηση τελικά. Θα προσπαθήσω να την κάνω εδώ στο Λονδίνο για να επίσπευσω τα πράγματα. Κορίτσια πονάει; Μετά μου είπε θα κάνω μια θεραπεία 15 ημερών αλλά για αυτό πρέπει να είμαι στην Ελλάδα. Επίσης θεώρησε πως και το ΕΡΑ τεστ θα ήταν χρήσιμο πριν την επόμενη μεταφορά. Τον κόλλησα στον τοίχο με όλες τις συμβουλές σας:)

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Tον θυμαμαι τον κουκλο του embryolab. Oταν εμπαινε στο σαλονι, λεγαμε με τον αντρα μου, καλως το μονδελο, χαχα! Τελειως Grays anatomy φαση!

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Ελπίζω να μην χρειαστεί να αλλάξω κέντρο και γιατρό αλλά Θεσσαλονίκη θα ερχόμουν με 1000 για να σας γνωρίσω όλες εσάς τις βόρειες!! Άσε που δεν ξέρεις κάτι βασικό. Τον γιατρό τον επιλέγει ο άντρας μου χαχαχα. Δεν σου κάνω πλάκα. Άλλαξα γυναικολόγο και πήγα σε γυναίκα γιατί ήταν νέος και μου έκανε χαβαλε. Πήγαινα για τον κλασικό γυναικολογικό έλεγχο και έμπαινε μέσα και ο καλός μου. Ρόμπα ένιωθα. Μου έπιανε το βυζί ο γιατρός να μου κάνει ψηλάφηση και μας άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Τώρα πως του  έκανε κλικ ο χαλαρός κ εγώ απορώ!!!

Εντάξει...μπαίνω να γκουγκλαρω 

Να γκουγκλαρης , να γκουγκλαρεις! Κι ο δικος μου ο λορδος δεν ηταν κι ασχημος. Γενικα η κλινικη μου ειχε πολλα μονδελα, χαχα!

• Χαχα 4

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Κι εγώ τον παπά ήξερα για τον πιο όμορφο , κούκλος όμως !!! Α, θα ψάξω να δω και της @Fili!!! Είμαι πολύ περίεργη , μα πιο κούκλος από τον παπά ;;

• Χαχα 1

πρίν από 49 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Γεια σας και από μένα. Ο Ψαθάς μου πρότεινε και εμένα να κάνω υστεροσκοπηση τελικά. Θα προσπαθήσω να την κάνω εδώ στο Λονδίνο για να επίσπευσω τα πράγματα. Κορίτσια πονάει; Μετά μου είπε θα κάνω μια θεραπεία 15 ημερών αλλά για αυτό πρέπει να είμαι στην Ελλάδα. Επίσης θεώρησε πως και το ΕΡΑ τεστ θα ήταν χρήσιμο πριν την επόμενη μεταφορά. Τον κόλλησα στον τοίχο με όλες τις συμβουλές σας:)

Αν κάνεις υστεροσκοπηση, οπωσδήποτε θα κάνεις και βιοψία ενδομητρίου. Και ψαξτο λίγο τι είδους βιοψίες γίνονται στο Λονδίνο. Ενδεχομένως να σε βολευε η ισπανική τριπλέτα που είναι πιο αξιόπιστη κ γίνεται στο εξωτερικό (δηλαδή εκτός από το ΕΡΑ να κάνεις και τα άλλα δύο το Emma και το Alice). Μπες λίγο στο σάιτ της εταιρείας να δεις. Επίσης, εκεί που θα κάνεις υστεροσκοπηση να ζητήσεις κ dvd για να το δώσεις και στον γιατρό σου να το δει. Η υστεροσκοπηση δεν πονάει σχεδόν καθόλου. Γίνεται με μέθη και θα έχεις λίγο αίμα κ πόνους περιόδου μετά. Σκέψου εγώ τις προηγούμενες φορές έκανα Υστεροσκοπηση το πρωί κ το μεσημέρι πήγαινα γραφείο. 

Η θεραπεία που ανέφερε ο Ψαθάς για μετά την υστεροσκοπηση δεν την έπιασα... Λογικά μπορεί να εννοεί κάποια αντιβίωση αν βρεθεί φλεγμονή, αλλά γιατί πρέπει να είσαι εδώ για να την κάνεις; Δεν το κατάλαβα...

πρίν από 49 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Δεν θα καταλάβεις και τίποτα μην ανησυχείς, μόλις ξυπνήσεις μπορεί να έχεις μια μικρή ενόχληση που περνάει με ένα απλό παυσίπονο. Εύχομαι να νιώθεις καλύτερα σημερα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , thalasa είπε:

Κι εγώ τον παπά ήξερα για τον πιο όμορφο , κούκλος όμως !!! Α, θα ψάξω να δω και της @Fili!!! Είμαι πολύ περίεργη , μα πιο κούκλος από τον παπά ;;

Τρίζει η καρέκλα του Παπάααα!!! Χαχαχαχα

• Χαχα 3

πρίν από 7 λεπτά , marina_86 είπε:

Η θεραπεία που ανέφερε ο Ψαθάς για μετά την υστεροσκοπηση δεν την έπιασα... Λογικά μπορεί να εννοεί κάποια αντιβίωση αν βρεθεί φλεγμονή, αλλά γιατί πρέπει να είσαι εδώ για να την κάνεις; Δεν το κατάλαβα...

Κι εγω πολύ περίεργη είμαι για αυτή τη θεραπεία. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

6 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Εμάς είχε την όμικρον. Τώρα έφυγε 6 του μήνα. Αχχχχχ κορίτσια μόλις έκανα το πρώτο ραντεβού για παιδικό σταθμό. Πολύ συγκίνηση!!!! 

το παιδακι μας..τι ομορφα νεα ειναι αυτα..μπραβο πολύ καλά έκανες...

πρίν από 17 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

το παιδακι μας..τι ομορφα νεα ειναι αυτα..μπραβο πολύ καλά έκανες...

Έχω να δω άλλους δύο και να επιλέξω τον καλύτερο για τον καλύτερο!!! Χα χα χα χα χα χα χα χα 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...