Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , MK2012 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Μαρή μην το βάζεις κάτω! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος θα δεις! Εδώ είμαστε όλες στο ίδιο καζάνι και βράζουμε στο ζουμί μας, δεν τα παρατάμε όμως επιμένουμε! Συνεχίζεις κανονικά, θα πας στον φυσικό σου κύκλο θα πάρεις το ωαριάκι σου θα το κάνεις βλαστοκύστη. Άλλο κέντρο, άλλος γιατρός, άλλος αέρας. Η FSH εντωμεταξύ μπορεί να έτυχε στον κύκλο τόσο υψηλή, μην απογοητεύεσαι και άσε τις εξετάσεις στην άκρη για την ώρα. 

πρίν από 47 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Εγώ πάντως όταν ψιλιάστικα ίωση στους γονείς μου τους εγκατέλειψα πριν ακόμα εκδηλώσουν συμπτώματα βαριά, ήταν ακόμα με βραχνάδα στο λαιμό και έδωσα στον σύζυγο βιταμίνη D3, Ω3 και ένα τσάι για το λαιμό, άσε που τον εμβολίασα για την γρίπη νωρίτερα φέτος και ευτυχώς γιατί όλοι αρρώστησαν τελικά εκτός από εμάς που τους παρατήσαμε να κάνουν γιορτές μόνοι τους. Είμαι κακιά; Μπορεί! Αλλά δεν το αντέχω! Πέρσι πρωτοχρονιά κόλλησα κοξάκι ε δηλαδή έλεος πια!
      Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγει από το σπίτι και να πάει αλλού για 2-3 μέρες να μην είστε σε επαφή. Κι ας ελπίσουμε να μην κόλλησε. Το καταλαβαίνω το άγχος σου, έχω μονίμως τον ίδιο φόβο γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και η θέση του επιβάλει να έρχεται σε επαφή με όλα τα τμήματα και μπορεί να περάσει από 200 άτομα κάθε μέρα. Τρέμω κάθε φορά που τον ακούω να ξεροβήχει! Ο πυρετός σε πάει 3 μήνες πίσω αλλά μιλάμε για 38 και πάνω, τώρα αν κάνει απλά δέκατα δεν θα έχει θέμα. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 58 λεπτά , Villi είπε:

@Chrussa1982 μου απο όσο ξερω η οβιτρελ προκαλεί ωορηξια εντός 36 ωρών απο τη χορήγηση της. βάλε και μετά 14 μέρες … μέσα στο ΣΚ το κόβω να σου έρχεται. Ελπίζω να τα είπα σωστα, ας πουν και τα υπόλοιπα κοριτσια. 

Ευχαριστώ βιλακι μου. Νόμιζα ότι οι 36 ώρες ήταν για την ωοληψια και όχι για την ωορρηξία. Μα τέτοια λαχτάρα για περίοδο πια;;

1 hour ago, marina_86 είπε:

Αγαπημένη μου, εννοείται ότι είμαστε 2η σχολή με τις μπάντες! Δεν μας παίρνει για μαγκιες! Και εννοείται ότι θα την κάνεις τη λαπαροσκοπηση κ θα καθαρίσεις. Αχ, condios μου αγαπημένη, πώς το λες αυτό το ωραίο με τα λεφτά και το κουράγιο; Ε, αυτό!❤️

Εγώ είμαι αρκετά καλύτερα σήμερα. Ο αέρας έχει μειωθεί κ οι τρυπιτσες δεν με τραβάνε τόσο πολύ.

Αυτή η κοιλιά πότε θα ξεπρηστει;;;;;;;;;; Καλέ δεν μπορώ να κουμπώσω τα παντελόνια μου! Ξέρει καμία;;; Χαχαχα Μου την έχει δώσει!!!

Μέσα Μαρτίου θα έχω τ' αποτελέσματα απ' όλα! Ομμμμμμ Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! 

Μπορεί να πω και βλακεία αλλά θα βοηθούσε μήπως να πιεις πολύ νεράκι;  

Βάλε τα όμορφα τσαχπινικα φορεματακια σου και άσε τα παντελόνια!! Θέλουμε να είμαστε άνετες!! 

Τα αποτελέσματα σου θα είναι όλα σούπερ!! Και μετά θα απορεις που δεν σου βρήκαν τίποτα και θα ρωτάς τον γιατρό (τον λόρδο έχεις εσύ η τον ψηλό; ) "Γιατρέ είστε σίγουρος όλα οκ? Μήπως να ξανακάνω μια απολα για double cheek?", Μέχρι τότε οοομμμμμ και υπομονή...σε αγαπάμε πολύ όλες τι ξέρεις αυτό ε?

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Κορίτσι μου όλες έτσι νομίζουμε αλλά τελικά έχουμε πολύ δύναμη μέσα μας. Άλλωστε πόση δύναμη έχετε δείξει όλες σας μέχρι τώρα για να γεμίσει η αγκαλιά σας; στο μετά θα κολλήσετε; αντέχουμε πολύ πιο πολύ από όσο πιστεύουμε!!!! Εδώ έστειλα γιο φαντάρο αφού ξεπέρασα και αυτό δεν με σταματάει τίποτα. Χαχαχαχα. 

Είσαι θεά!!! Έτσι να μας λες τα μυστικά της επιτυχίας σου. Εδώ καλέ βλέπεις αγχωνόμαστε για το αν θα κάνουμε η όχι εξετάσεις...μας φαντάζεσαι με μωρά??

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ευχαριστώ βιλακι μου. Νόμιζα ότι οι 36 ώρες ήταν για την ωοληψια και όχι για την ωορρηξία. Μα τέτοια λαχτάρα για περίοδο πια;;

Βάλε τα όμορφα τσαχπινικα φορεματακια σου και άσε τα παντελόνια!! Θέλουμε να είμαστε άνετες!! 

Τα αποτελέσματα σου θα είναι όλα σούπερ!! Και μετά θα απορεις που δεν σου βρήκαν τίποτα και θα ρωτάς τον γιατρό (τον λόρδο έχεις εσύ η τον ψηλό; ) "Γιατρέ είστε σίγουρος όλα οκ? Μήπως να ξανακάνω μια απολα για double cheek?", Μέχρι τότε οοομμμμμ και υπομονή...σε αγαπάμε πολύ όλες τι ξέρεις αυτό ε?

Χαχαχαχα Τον ψηλό, τον γίγαντα!!! 

Χρυσουλακι μου,αυτό έλεγα σήμερα στην κολλητή μου. Λέω να ήταν λίγο καλύτερος ο καιρός να έβαζα τα φουστανακια μου αλλά χωρίς καλσόν δύσκολα.... 

Μωρέ ας βγουν καθαρά και ούτε θα το ξανασυζητησω!!! Χαχαχαχα Εν τω μεταξύ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πάω να μου βγάλει τα ράμματα ο ψηλός κ θα τον καθίσω κάτω να δούμε μαζί το dvd να μου το εξηγήσει λεπτό προς λεπτό!!! (Σου δίνουν dvd με την υστεροσκοπηση). 

Αυτό με το νερό το πιστεύεις ότι το σκεφτόμουν την ώρα που έστειλες το μνμ; Το σκεφτόμουν, ακούω μνμ, ανοίγω κ βλέπω αυτό! Εντάξει!!! Έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Είσαι θεά!!! Έτσι να μας λες τα μυστικά της επιτυχίας σου. Εδώ καλέ βλέπεις αγχωνόμαστε για το αν θα κάνουμε η όχι εξετάσεις...μας φαντάζεσαι με μωρά??

Καλά αυτό με τις εξετάσεις όταν τα διαβάζω καίγεται και εμένα ο εγκέφαλος μου. Ούτε υστεροσκοπηση δεν έχω κάνει όχι όλα αυτά που έχουν χρειαστεί να κάνουν τα κορίτσια. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλά αυτό με τις εξετάσεις όταν τα διαβάζω καίγεται και εμένα ο εγκέφαλος μου. Ούτε υστεροσκοπηση δεν έχω κάνει όχι όλα αυτά που έχουν χρειαστεί να κάνουν τα κορίτσια. 

αχ!!! Επιτέλους κάποια που δεν έχει κάνει υστεροσκοπηση!! Ούτε εγώ έχω κάνει. Ακούω ότι είναι must εξέταση ωστόσο δεν μου ζητήθηκε ποτέ.

πρίν από 2 λεπτά , marina_86 είπε:

Μωρέ ας βγουν καθαρά και ούτε θα το ξανασυζητησω!!! Χαχαχαχα Εν τω μεταξύ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πάω να μου βγάλει τα ράμματα ο ψηλός κ θα τον καθίσω κάτω να δούμε μαζί το dvd να μου το εξηγήσει λεπτό προς λεπτό!!! (Σου δίνουν dvd με την υστεροσκοπηση). 

Τι καλός  που είναι ο ψηλός..μου έχει λείψει έχω να τον δω απο το Δεκέμβριο. Θα σου έλεγα να μου τον φιλήσεις αλλά  απο το Villi δεν θα καταλάβει… 

πρίν από 2 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

αχ!!! Επιτέλους κάποια που δεν έχει κάνει υστεροσκοπηση!! Ούτε εγώ έχω κάνει. Ακούω ότι είναι must εξέταση ωστόσο δεν μου ζητήθηκε ποτέ.

Ασε Χρυσά κι εγώ που εχω κάνει πέντε-έξι τι κατάλαβα; Μην ασχολείσαι. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , marina_86 είπε:

Χρυσουλακι μου,αυτό έλεγα σήμερα στην κολλητή μου. Λέω να ήταν λίγο καλύτερος ο καιρός να έβαζα τα φουστανακια μου αλλά χωρίς καλσόν δύσκολα.... 

Αυτό με το νερό το πιστεύεις ότι το σκεφτόμουν την ώρα που έστειλες το μνμ; Το σκεφτόμουν, ακούω μνμ, ανοίγω κ βλέπω αυτό! Εντάξει!!! Έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Μπορείς όντως να καθίσεις μαζί με τον γιατρό να σου εξηγήσει το dvd; Από άγνοια ρωτάω. Απ' όσο ξέρω δίνουν γνωμάτευση που λέει τυχόν ευρήματα; Εν τω μεταξύ καλά είπα για το φουστάνι αλλά ότι απαιτεί καλσόν ο καιρός δεν πήγε το καμμένο μου μυαλό χαχαχαχα. 

Είδες παιδί μου ότι έχουμε και τηλεπάθεια; Εν τω μεταξύ προσπαθώ να θυμηθώ τι βοηθούσε τη μαμά μου μετά από λαπαροσκόπηση που έκανε για αφαίρεση χολής αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο πέρα από το νερό γιατί έχουν περάσει αιώνες από τότε..κάτσε να πω την μπούρδα μου...λοιπόν...αν έβαζες καμια φόρμα του άντρα σου να μη σε πιέζει στην κοιλιά θα βοηθούσε λίγο περπάτημα η είναι επικίνδυνο για τις τρυπουλες που έχουν ράμματα;

πρίν από 2 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εγώ την ζήτησα μου είπε δεν χρειάζεται. Του λέω μα όλες κάνουν. @Condios κάνε εικόνα όταν του το είπα!!!! Μου λέει όταν λες όλες τι εννοείς;;; του λέω σε ένα φόρουμ που διαβάζω... Δεν με άφησε να τελειώσω την φράση μου. Μου λέει οκ άκου με την ωοληψια θα σου πω ότι σου έκανα και υστεροσκοπηση θα σου πω ασε αν δεις τι είχες και τι αφερεσα άλλο πράγμα και επειδή είμαι καλός θα μου δώσεις μόνο 400ευρω. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

Τι καλός  που είναι ο ψηλός..μου έχει λείψει έχω να τον δω απο το Δεκέμβριο. Θα σου έλεγα να μου τον φιλήσεις αλλά  απο το Villi δεν θα καταλάβει… 

Έλα μαζί μου να δούμε το dvd! Κερνάω ποπ κορν! Χαχαχαχαχα

• Χαχα 4

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Ασε Χρυσά κι εγώ που εχω κάνει πέντε-έξι τι κατάλαβα; Μην ασχολείσαι. 

Α καλά δεν θα σκάσω κιόλας!! Και να σου εξομολογηθώ και κάτι που με κάνει να ντρέπομαι; Δεν έχω και λεφτά για να κάνω...

πρίν από 1 λεπτό , marina_86 είπε:

Έλα μαζί μου να δούμε το dvd! Κερνάω ποπ κορν! Χαχαχαχαχα

Άμα ο ψηλός είναι ωραίος έρχομαι!!

πρίν από 3 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μπορείς όντως να καθίσεις μαζί με τον γιατρό να σου εξηγήσει το dvd; Από άγνοια ρωτάω. Απ' όσο ξέρω δίνουν γνωμάτευση που λέει τυχόν ευρήματα; Εν τω μεταξύ καλά είπα για το φουστάνι αλλά ότι απαιτεί καλσόν ο καιρός δεν πήγε το καμμένο μου μυαλό χαχαχαχα. 

Είδες παιδί μου ότι έχουμε και τηλεπάθεια; Εν τω μεταξύ προσπαθώ να θυμηθώ τι βοηθούσε τη μαμά μου μετά από λαπαροσκόπηση που έκανε για αφαίρεση χολής αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο πέρα από το νερό γιατί έχουν περάσει αιώνες από τότε..κάτσε να πω την μπούρδα μου...λοιπόν...αν έβαζες καμια φόρμα του άντρα σου να μη σε πιέζει στην κοιλιά θα βοηθούσε λίγο περπάτημα η είναι επικίνδυνο για τις τρυπουλες που έχουν ράμματα;

Όχι, δεν είναι επικίνδυνο το περπάτημα. Πάνω κάτω, πάνω κάτω είμαι όλη μέρα. Είμαι κ νευροσπαστο, καταλαβαίνεις! Μ' έχει πιάσει τρέλα! Χαχαχαχα Πάντως χτύπησα μια ποτηραρα νερό τώρα! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Εγώ την ζήτησα μου είπε δεν χρειάζεται. Του λέω μα όλες κάνουν. @Condios κάνε εικόνα όταν του το είπα!!!! Μου λέει όταν λες όλες τι εννοείς;;; του λέω σε ένα φόρουμ που διαβάζω... Δεν με άφησε να τελειώσω την φράση μου. Μου λέει οκ άκου με την ωοληψια θα σου πω ότι σου έκανα και υστεροσκοπηση θα σου πω ασε αν δεις τι είχες και τι αφερεσα άλλο πράγμα και επειδή είμαι καλός θα μου δώσεις μόνο 400ευρω. 

Το διαβάζω για σένα και σκέφτομαι μπράβο ο γιατρός … τίμιος, (αν δεν κάνω λάθος για τον κοντό μιλάμε). Μου λέει ο δικός μου ο γιατρός το ίδιο ακριβώς πράγμα και θέλω να τον σκοτώσω. Άβυσσος…

• Χαχα 2

πρίν από 4 λεπτά , Villi είπε:

Το διαβάζω για σένα και σκέφτομαι μπράβο ο γιατρός … τίμιος, (αν δεν κάνω λάθος για τον κοντό μιλάμε). Μου λέει ο δικός μου ο γιατρός το ίδιο ακριβώς πράγμα και θέλω να τον σκοτώσω. Άβυσσος…

Ναι ναι τον κοντό!!!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

Το καυτο νερο απαγορευεται μετα απο ετ.,,,της @Fili μας ήρθε για να μεινει και επειδη δεν το γνωριζε,,,και αυτο γαντζωθηκε εκει καλα ολα εξελισσονται σουπερ,,,,αλλά γενικά απαγορευεται για το πρωτο 5ημερο τουλαχιστον,,,εγω 2η μερα ετ κανω το πιο γρηγορο χλυαρό ντους της ζωής μου. σωστα τα λενε,,,αλλα αν καεις στο χυλο φυσας και το γιαουρτι δεν ξερεις???? παντρευεται το κοριτσι? με το καλο,,,οτι μπορειτε παρτε τα ναι,,,εγω στο δικο μου τα περισσοτερα τα εφτιαξα μονη μου,,,,μπομπονιερες κουτακι χαρτινο με ροζ σαπιο μηλο κορδελα ,  και κουφετα χτζγννκη χονδρικη τα στρατσιατελα (τον εχει η κουμπαρα μου πελατη) , και παρανυφακια (9 τα εραψα). Νυφικο 500€ αγορα,,,,απο bazzar Νυφικων,,,,ουτε παραγγελια να το ειχα,,,,σιγα τα ωά,,,,τωρα που ειναι πιο φθηνα ναι ορματε,,,ωραια ειναι αυτα,,,,και μπατσελορ να κανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

το σαλοσπιρ ειναι για καλη αιματωση και μικρη τυπου θρομβοφιλια,,,πιο πολυ προληπτικο απ'οσο ξερω

Αληθεια λες;; Πωπω καλα που μου το ειπες! Εγω οταν κανω ντουζ βγαινει ατμος απο το σωμα μου τοσο καυτο που ειναι το νερο! Απο του χαρου τα δοντια το εσωσες το εμβρυακι μου!!!!!!!!!

Υπομονη ακομα λιγο στη δουλεια! Εσυ δεν κολωνεις πουθενα δε σε φοβαμαι. Οπως επισης και με τη λαπαροσκοπση θα σκισεις και μετα ποιος σε πιανει!

Κι εγω ετσι μονη μου τα ειχα κανει στο γαμου μου αλλα γιατι δεν εμπιστευομουν κανεναν αλλον η σπαστικια! Χαχαχα! Τωρα η κουμπαρα μου μενει Γερμανια αλλα θελει και λιγο σπρωξιμο γιατι αλλιως θα τα αφησει ολα για τελευταια μερα και θα παθει κριση πανικου οποτε ανελαβα εγω την οργανωση που μ αρεσει κιολας! 

@Ελισάβετ καπ 2αχ τι ωραια! Μπραβο! Καλη αρχη στο πουλακι σου! Οντως συγκινητικο♥️♥️♥️

@Chrussa1982 αρα εχεις κ εσυ ενα αγγελακι που θα προστατευει τα παγωτινια σου!! Τα τυχερα μας θα ειναι αυτα! Καλα τραγικη η αφεντικινα σου! Ειναι και μανα; Ντροπη της. Μωρε καλα λενε οτι οι γυναικες ειναι σκυλες. Εμεις φυσικα εξαιρουμαστε!

@marina_86 χαιρομαι που βελτιωνεσαι κοριτσακι μου αλλα ρυχομαι η κοιλιτσα να φουσκωσει συντομα απο τα εμβρυακια σου και να μη σου χωραει κανενα ρουχο!!

πρίν από 40 λεπτά , marina_86 είπε:

Εγω παλι γιατι νομιζω οτι θα κανεις ακριβώς αυτο που ειπε η Χρυσα; χαχαχα! Μη σου πω θα ζητησεις να τα ελεγξεις μονη σου μηπως τους ξεφυγε κατι! Χαχαχα!

Αντε ξεκινα κ εσυ το νερο! Ετσι κ αλλιως μονο καλο κανει

πρίν από 24 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Α καλά δεν θα σκάσω κιόλας!! Και να σου εξομολογηθώ και κάτι που με κάνει να ντρέπομαι; Δεν έχω και λεφτά για να κάνω...

Άμα ο ψηλός είναι ωραίος έρχομαι!!

Σιγα μην ντραπεις κιολας!!! Λιγα εχουμε δωσει; Οι αλλες αυτα τα δινουν για διακοπαρες και σπιταρωνες. Να πεις στην βλαμ#@νη αφεντικινα σου να σου δωσει καμια αυξησουλα. Οχι μονο καψονια!!!

Το απλωσα κ εγω το σεντονακι μου μη χασω...

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 30 λεπτά , Viv37 είπε:

Αληθεια λες;; Πωπω καλα που μου το ειπες! Εγω οταν κανω ντουζ βγαινει ατμος απο το σωμα μου τοσο καυτο που ειναι το νερο! Απο του χαρου τα δοντια το εσωσες το εμβρυακι μου!!!!!!!!!

Υπομονη ακομα λιγο στη δουλεια! Εσυ δεν κολωνεις πουθενα δε σε φοβαμαι. Οπως επισης και με τη λαπαροσκοπση θα σκισεις και μετα ποιος σε πιανει!

Κι εγω ετσι μονη μου τα ειχα κανει στο γαμου μου αλλα γιατι δεν εμπιστευομουν κανεναν αλλον η σπαστικια! Χαχαχα! Τωρα η κουμπαρα μου μενει Γερμανια αλλα θελει και λιγο σπρωξιμο γιατι αλλιως θα τα αφησει ολα για τελευταια μερα και θα παθει κριση πανικου οποτε ανελαβα εγω την οργανωση που μ αρεσει κιολας! 

@Ελισάβετ καπ 2αχ τι ωραια! Μπραβο! Καλη αρχη στο πουλακι σου! Οντως συγκινητικο♥️♥️♥️

@Chrussa1982 αρα εχεις κ εσυ ενα αγγελακι που θα προστατευει τα παγωτινια σου!! Τα τυχερα μας θα ειναι αυτα! Καλα τραγικη η αφεντικινα σου! Ειναι και μανα; Ντροπη της. Μωρε καλα λενε οτι οι γυναικες ειναι σκυλες. Εμεις φυσικα εξαιρουμαστε!

@marina_86 χαιρομαι που βελτιωνεσαι κοριτσακι μου αλλα ρυχομαι η κοιλιτσα να φουσκωσει συντομα απο τα εμβρυακια σου και να μη σου χωραει κανενα ρουχο!!

Εγω παλι γιατι νομιζω οτι θα κανεις ακριβώς αυτο που ειπε η Χρυσα; χαχαχα! Μη σου πω θα ζητησεις να τα ελεγξεις μονη σου μηπως τους ξεφυγε κατι! Χαχαχα!

Αντε ξεκινα κ εσυ το νερο! Ετσι κ αλλιως μονο καλο κανει

Σιγα μην ντραπεις κιολας!!! Λιγα εχουμε δωσει; Οι αλλες αυτα τα δινουν για διακοπαρες και σπιταρωνες. Να πεις στην βλαμ#@νη αφεντικινα σου να σου δωσει καμια αυξησουλα. Οχι μονο καψονια!!!

Το απλωσα κ εγω το σεντονακι μου μη χασω...

Καλα έχω κάνει εικόνα την @marina_86 να βλέπει το dvd με καφέ και τσιγάρο δίπλα στον γιατρό και να τον διορθώνει κιόλας χαχαχα!! 

Σκύλα η αφεντικινα δε λες τίποτα. Αλλά να σου πω και κάτι; Χαρούμενη δεν είναι πάντα. Πιστεύω πολύ στο ότι δίνεις παίρνεις. Αν είσαι γρουσουζα και σκατοψυχη πάντα άτυχη θα είσαι στη ζωή σου.  Όσο για την αύξηση...έκανε στην κοπέλα που δουλεύουμε μαζί. Χωρίς να της ζητήσει. Εγώ της ζήτησα με το νέο έτος και μάντεψε τι πήρα?? Ω ναι!!! Το μακρύτερο που λένε!! 

να είμαστε καλά φιλενάδα και τώρα μας περιμένουν αλλά πραγματα μεγάλα και όμορφα!! Σιγά μη σκάσω κιόλας για την δουλειά.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Ούτε γω έκανα υστεροσκοπηση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...