Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Fili είπε:

Καλά δεν το συζητάω.έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Απλα είναι στιγμές που θέλεις τον άνθρωπο σου δίπλα σου. Βέβαια σημασία έχει να είστε καλα, αγαπημένοι κ να επικοινωνείτε ουσιαστικά μεταξύ σας. Έστω κ με απόσταση :)

Έτσι είναι κορίτσι μου. Είναι τρόπος ζωής νομίζω. Αφού του λέω για πλάκα όταν είναι εδώ το ξέρεις ότι όταν βγεις σε σύνταξη μπορεί να χωρίσουμε; θα αντέξουμε μέρα νύχτα ξαφνικά να είμαστε μαζί μόνιμα; και μου λέει το σκέφτομαι και εγώ και με βλέπω ναυτικό μέχρι το τέλος μου.. Χαχαχαχαχα

• Χαχα 9

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ήταν 85. Κινητικά προβλήματα είχε. Φαντάσου ότι δεν είχε βγει από το σπίτι από την δεύτερη δόση. Την πήγα για την τρίτη και κόλλησε εκεί. Μετά από τρεις μέρες έπεσε το οξυγόνο της οπότε αναγκαστικά την πήγα στο νοσοκομείο και μετά από μια εβδομάδα έφυγε. Πως γίνετε τώρα αυτό να έφυγε 13 μέρες δηλαδή μετά που κόλλησε ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει. Υποτίθεται ότι κρατάει 5μερες. 

δεν ειναι καθολου απιθανο....η αδερφή της γιαγια μ ετων κ αυτη 85 περασε τον κορονοιο βγηκε απο το νοσοκομείο κ σε λια βδομαδα πεθανε κ αυτη.  τις αφησε καταλοιπα πολλα ...ειχε βέβαια  κ προβληματα υγειας...ομως δεν περασε την 0κρον..ειχε την δελτα...καθε οργανισμος αντιδρα αλλιως .  

7 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αγαπημένη καλημέρα. Μα έτσι κι αλλιώς είναι αμφίβολο το ότι η ενδομητριωση επηρεάζει το αποτέλεσμα... Πολλοί γιατροί θεωρούν ότι με την εξωσωματική προσπερνάς το πρόβλημα της ενδομητριωσης. Παίζει αρνητικό ρόλο όταν η ενδομητριωση έχει επηρεάσει τις ωοθήκες κ αυτό μπορεί να επηρεάσει την ποσότητα κ την ποιότητα των ωαρίων. Από 'κει κ πέρα σίγουρα κ ο έλεγχος των σαλπίγγων παίζει τον ρόλο του. Αλλά, ειδικά αν είσαι σίγουρη ότι έχεις, το καλύτερο είναι να την καθαρίσεις για να είσαι ήσυχη! 

Τώρα για το μικρόβιο στο ενδομήτριο, το έχω σίγουρο γιατί κ με το μάτι είδε φλεγμονή κατά την υστεροσκοπηση. Οπότε κι εγώ θεωρώ δεδομένο ότι έχω μικρόβιο, αλλιώς πώς έχω φλεγμονή; Μωρέ μακάρι να μην έχω! Δεν το συζητώ! Έχουμε κάψει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα!!!.... Σε κάνα 15ημερο μου είπαν θα έχω τα αποτελέσματα. 

Καλησπερα,,,ζω ενα δραμα,,,εχω προισταμενο ολη μερα σημερα και αυριο 2 γενικους απο Αθηνα,,,,ευτυχως η μια μερα τελειωσε. Στα δικά μας τώρα. Άκου,,,ή μάλλον διαβασε,,,,ο Πιστοφ λεει,,,υπαρχει μια "σχολη" που λεει οτι δεν επηρεαζει η ενδομητριωση την εξωσωματική ,,,, αλλά ,,, υπάρχει και μια άλλη "σχολή" (ιατρών παντα) που λεει οτι μετα απο αποτυχημένες εξωσωματικές ή βιοχημικες πρέπει να τη δούμε. Εγώ λοιπόν είμαι στη 2η σχολη οπως αντιλαμβανεσαι πλεον.....ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τη δουμε και αυτη,,,,η μητρα και το ενδομητριο ειναι πεντακαθαρα,,,το ειπε και ο Πιστοφ και το απεδειξαν και τα τεστ τωρα για μια ακομη φορα,,,το θεμα ειναι η ενδομητριωση στην αριστερη ωοθηκη και τι βγαζει αυτη μεσα στη σαλπιγγα και τι φτανει να "στάζει" στο ενδομητριο. Καταλαβες? αρα? να παω να τα βγαλω να ησυχασω θα πω εγω. και μετα, έχει ο Θεος,,,,τελος Μαρτη θα κανει και ο συζυγος , ξεκίνα μέτρα λεφτά ομποου μανουλι μου δηλαδη παλι,,,,στον κοντο καλλιεργεια σπερματος και οξειδωτικο στρες,,,,,160€ ,,,,,, και μετα παίρνουμε το υπολοιπο δείγμα και παμε εκει κοντα στο Α lab για να συνεχισουν το dfi & fish,,,,310 € αυτοι.....παει η 500άρα χοντρα χοντρα και εκει,,,χαλαλι αν μπορουμε να το περικυκλωσουμε απο παντου φυσικα (αν και μεταξύ μας το σπερμα ειναι σουπερ γενικα , ελπιζω να βγουν και αυτα σουπερ)

αλλά τουλαχιστον θα ξερουμε,,,,αν για οποιοδηποτε λογο υπαρχει χρωμοσωμική και στο σπερμα ή παμε για διπλή δωρεά καλή ωρα σαν και εσας ή κανουμε προεμφυτευτικο αναλογα τις χρωμοσωμικες ή κανουμε μια παυση και αποσταση να τα σκεφτουμε ολα πολυ πολυ σοβαρα. αυτααααααααααααααααα

και μια μεγαλη αγκαλια,,,,εσυ πως εισαι σημερα? εχεις αιματακι?

οσο για τη φλεγμονη ,,,, δε σημαινει μικροβιο,,,,μπορει να ειναι τραυμα τυπου ή κατι αλλο,,,,θα δεις,,,μην προδικαζεις. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Neli83 είπε:

Ναι ευτυχως,και σημερα την ειδα αλλιως..λεω αν κολλησω θα κανω 1-2 μερες πυρετο...τι κακο μπορει να συμβει?  Οσο για το χιονι..να στο στειλω ολο..πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που το μισει..δεν μου αρεσει καθολου..βρωμια,ταλαιπωρια,παγωνια για μερες...γγγρρρ....ασε με.. 

Α μην το λες. Κι εγω οταν πρωτοπεφτει λεω αχ τι ωραια αλλα μετα ειναι πολυ δυσκολο. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Παντου ή παγοι ή λασπονερο. Βεβαια τωρα που μετακομισα Θεσσαλονικη και δε χιονιζει μου λειπει αλλα μια μερα να το δω μου αρκει. Δε θελω να το στρωνει και να μη λιωνει χαχα!

@Fili τα σαλοσπιρ ειναι για τη χοληστερινη; Για προεκλαμψια τα παιρνεις;; Εχω χασει τη μπαλα με τοσο χαπι ρε κουκλες!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Χαχαχα! Κι εγω το ιδιο σκεφτομουν! Λεω λες εκει που θα κανω μπανιο να φυγει; Απαπα! Ασε να πιασει καλα πρωτα! Τις 2 πρωτες μερες μας νλεπω να κανουμε στεγνω καθαρισμα χαχαχα!

Μια βολτουλα εμενα μου ειπε να την κανω να κινουμαστε λιγακι χαλαρα να αιματωνετσι η μητρα. Οχι ολη μερα ξαπλα. Αυτο για τη δουλεια κυριως λογω του αγχους πιστρυω οτι το ειπε. Αλλιως δεν υπαρχει θεμα. Θελει ισσοροπια. Καλα θα κανεις με το σουπερ. Εμεις οργανωνουμε με την κουμπαρα μου υο γαμο της μας ειπαμ αγοραστε οτι χρειαζεστε τωρα γιατι η επομεμη παρτιδα θα ειναι 40% πανω! 

Το καυτο νερο απαγορευεται μετα απο ετ.,,,της @Fili μας ήρθε για να μεινει και επειδη δεν το γνωριζε,,,και αυτο γαντζωθηκε εκει καλα ολα εξελισσονται σουπερ,,,,αλλά γενικά απαγορευεται για το πρωτο 5ημερο τουλαχιστον,,,εγω 2η μερα ετ κανω το πιο γρηγορο χλυαρό ντους της ζωής μου. σωστα τα λενε,,,αλλα αν καεις στο χυλο φυσας και το γιαουρτι δεν ξερεις???? παντρευεται το κοριτσι? με το καλο,,,οτι μπορειτε παρτε τα ναι,,,εγω στο δικο μου τα περισσοτερα τα εφτιαξα μονη μου,,,,μπομπονιερες κουτακι χαρτινο με ροζ σαπιο μηλο κορδελα ,  και κουφετα χτζγννκη χονδρικη τα στρατσιατελα (τον εχει η κουμπαρα μου πελατη) , και παρανυφακια (9 τα εραψα). Νυφικο 500€ αγορα,,,,απο bazzar Νυφικων,,,,ουτε παραγγελια να το ειχα,,,,σιγα τα ωά,,,,τωρα που ειναι πιο φθηνα ναι ορματε,,,ωραια ειναι αυτα,,,,και μπατσελορ να κανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

το σαλοσπιρ ειναι για καλη αιματωση και μικρη τυπου θρομβοφιλια,,,πιο πολυ προληπτικο απ'οσο ξερω

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

38 minutes ago, Viv37 said:

Α μην το λες. Κι εγω οταν πρωτοπεφτει λεω αχ τι ωραια αλλα μετα ειναι πολυ δυσκολο. Δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Παντου ή παγοι ή λασπονερο. Βεβαια τωρα που μετακομισα Θεσσαλονικη και δε χιονιζει μου λειπει αλλα μια μερα να το δω μου αρκει. Δε θελω να το στρωνει και να μη λιωνει χαχα!

@Fili τα σαλοσπιρ ειναι για τη χοληστερινη; Για προεκλαμψια τα παιρνεις;; Εχω χασει τη μπαλα με τοσο χαπι ρε κουκλες!

Τα είπε ήδη η βοηθός ντοκτορ @Condiosπροληπτικά μου το έδωσε το salospir από ότι είδα χω καταλάβει για καλή αιμάτωση της μήτρας (;)

Οσο για το χιονακι στις πόλεις όντως μωρέ είναι δύσκολο και δεν είμαστε και συνηθισμένοι οπότε συμπεριφορά χάλια. Έλα που εγώ αγαπάω τα βουνά χειμώνα καλοκαίρι και τα χιονισμένα ειδικά αααααχ❤️❤️❤️❤️❤️ 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Συλλυπητήρια @Ελισάβετ καπ 2 κι εγω αυτό σκεφτόμουν ρε Βιλακι . Και παραπονιέμαι εγω ότι λείπει το γλυκακι μου συνέχεια. Όχι ότι δε λείπει δλδ αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο μακριά..

@MELINASP μου έλειψαν τα σεντόνια σου,!! Μου σταματάει η Λευκού σταδιακά κορτιζόνη. Μέχρι τέλος του μήνα θα την εχω κόψει. Γνώμη της μετά την αυχενική να σταματήσω και innohep και να συνεχίσω μόνο τα Σαλοσπίρ . Θα δω βέβαια τι θα πει και ο καλουλης μου την Πέμπτη που θα πάω για υπέρηχο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων. 

Ωραία, σιγα σιγα να τα κόβεις! Σου ειχε πει η Λευκου γιατι παιρνουμε κορτιζονη;

1 ώρα πρίν, Rafaelatarzan είπε:

δεν ειναι καθολου απιθανο....η αδερφή της γιαγια μ ετων κ αυτη 85 περασε τον κορονοιο βγηκε απο το νοσοκομείο κ σε λια βδομαδα πεθανε κ αυτη.  τις αφησε καταλοιπα πολλα ...ειχε βέβαια  κ προβληματα υγειας...ομως δεν περασε την 0κρον..ειχε την δελτα...καθε οργανισμος αντιδρα αλλιως .  

Εμάς είχε την όμικρον. Τώρα έφυγε 6 του μήνα. Αχχχχχ κορίτσια μόλις έκανα το πρώτο ραντεβού για παιδικό σταθμό. Πολύ συγκίνηση!!!! 

• Μου αρέσει 7

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

Συλλυπητήρια @Ελισάβετ καπ 2 κι εγω αυτό σκεφτόμουν ρε Βιλακι . Και παραπονιέμαι εγω ότι λείπει το γλυκακι μου συνέχεια. Όχι ότι δε λείπει δλδ αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο μακριά..

@MELINASP μου έλειψαν τα σεντόνια σου,!! Μου σταματάει η Λευκού σταδιακά κορτιζόνη. Μέχρι τέλος του μήνα θα την εχω κόψει. Γνώμη της μετά την αυχενική να σταματήσω και innohep και να συνεχίσω μόνο τα Σαλοσπίρ . Θα δω βέβαια τι θα πει και ο καλουλης μου την Πέμπτη που θα πάω για υπέρηχο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων. 

Αντε μπράβο κοριτσάκι μ με το καλό ποτέ η αυχενική; 

3 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Κοπελα μου καλα ειναι! Ειναι απυρετος εδω και 2 μερες..εγω μια χαρα νιωθω μεχρι στιγμης! Δεν πηρα self test η χαζη,ελεγα να παω σημερα 3η μερα για rapid αλλα εχουμε χιονι και δεν βγαινω απο το σπιτι με τιποτα.. αυριο τωρα βλεπουμε!

Μπράβο ελαφριά το περασε τέλεια. Και εσύ μι; χαραα θα είσαι κοριτσάκι μ! 

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Καλησπερα,,,ζω ενα δραμα,,,εχω προισταμενο ολη μερα σημερα και αυριο 2 γενικους απο Αθηνα,,,,ευτυχως η μια μερα τελειωσε. Στα δικά μας τώρα. Άκου,,,ή μάλλον διαβασε,,,,ο Πιστοφ λεει,,,υπαρχει μια "σχολη" που λεει οτι δεν επηρεαζει η ενδομητριωση την εξωσωματική ,,,, αλλά ,,, υπάρχει και μια άλλη "σχολή" (ιατρών παντα) που λεει οτι μετα απο αποτυχημένες εξωσωματικές ή βιοχημικες πρέπει να τη δούμε. Εγώ λοιπόν είμαι στη 2η σχολη οπως αντιλαμβανεσαι πλεον.....ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τη δουμε και αυτη,,,,η μητρα και το ενδομητριο ειναι πεντακαθαρα,,,το ειπε και ο Πιστοφ και το απεδειξαν και τα τεστ τωρα για μια ακομη φορα,,,το θεμα ειναι η ενδομητριωση στην αριστερη ωοθηκη και τι βγαζει αυτη μεσα στη σαλπιγγα και τι φτανει να "στάζει" στο ενδομητριο. Καταλαβες? αρα? να παω να τα βγαλω να ησυχασω θα πω εγω. και μετα, έχει ο Θεος,,,,τελος Μαρτη θα κανει και ο συζυγος , ξεκίνα μέτρα λεφτά ομποου μανουλι μου δηλαδη παλι,,,,στον κοντο καλλιεργεια σπερματος και οξειδωτικο στρες,,,,,160€ ,,,,,, και μετα παίρνουμε το υπολοιπο δείγμα και παμε εκει κοντα στο Α lab για να συνεχισουν το dfi & fish,,,,310 € αυτοι.....παει η 500άρα χοντρα χοντρα και εκει,,,χαλαλι αν μπορουμε να το περικυκλωσουμε απο παντου φυσικα (αν και μεταξύ μας το σπερμα ειναι σουπερ γενικα , ελπιζω να βγουν και αυτα σουπερ)

αλλά τουλαχιστον θα ξερουμε,,,,αν για οποιοδηποτε λογο υπαρχει χρωμοσωμική και στο σπερμα ή παμε για διπλή δωρεά καλή ωρα σαν και εσας ή κανουμε προεμφυτευτικο αναλογα τις χρωμοσωμικες ή κανουμε μια παυση και αποσταση να τα σκεφτουμε ολα πολυ πολυ σοβαρα. αυτααααααααααααααααα

οσο για τη φλεγμονη ,,,, δε σημαινει μικροβιο,,,,μπορει να ειναι τραυμα τυπου ή κατι αλλο,,,,θα δεις,,,μην προδικαζεις. 

Για τη δουλειά καλό κουράγιο θα πω πάει η μία μέρα, άλλη μια έμεινε να χαλαρώσεις! 

Για τα υπόλοιπα τώρα και εγώ τα ίδια με σένα θα έλεγα ωγαλτα να ησυχάσεις. Τώρα για το σπέρμα αν κάνει χρωμοσωμικες εκεί εγώ θα έλεγα διπλή δωρεά η διαφορά είναι πολύ μικρή στα λεφτά. Αλλά δεν πιστεύω να πάτε εκεί γτ είναι σούπερ από ότι έχεις πει κοριτσάκι μ. 

πρίν από 45 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Εμάς είχε την όμικρον. Τώρα έφυγε 6 του μήνα. Αχχχχχ κορίτσια μόλις έκανα το πρώτο ραντεβού για παιδικό σταθμό. Πολύ συγκίνηση!!!! 

Με το καλό να πάει το παιδάκι σου σκέψου τη πρώτη μέρα που θα το δεις και με σακίδιο κλάμα ♥️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , MELINASP είπε:

Αντε μπράβο κοριτσάκι μ με το καλό ποτέ η αυχενική; 

Μπράβο ελαφριά το περασε τέλεια. Και εσύ μι; χαραα θα είσαι κοριτσάκι μ! 

Για τη δουλειά καλό κουράγιο θα πω πάει η μία μέρα, άλλη μια έμεινε να χαλαρώσεις! 

Για τα υπόλοιπα τώρα και εγώ τα ίδια με σένα θα έλεγα ωγαλτα να ησυχάσεις. Τώρα για το σπέρμα αν κάνει χρωμοσωμικες εκεί εγώ θα έλεγα διπλή δωρεά η διαφορά είναι πολύ μικρή στα λεφτά. Αλλά δεν πιστεύω να πάτε εκεί γτ είναι σούπερ από ότι έχεις πει κοριτσάκι μ. 

Με το καλό να πάει το παιδάκι σου σκέψου τη πρώτη μέρα που θα το δεις και με σακίδιο κλάμα ♥️

Άστα να πάνε!!! Να δω πως θα τον βάλω στο σχολικό πρώτη φορά να φύγει. Νομίζω ότι δεν θα το αντέξω και μόνο που το σκέφτομαι νομίζω ότι περνάω μικρό εγκεφαλικό χαχαχαα

• Μου αρέσει 2

Πωπω μπαίνω να σας διαβάσω μετά από μια εφιαλτική μέρα στη δουλειά και βλέπω πάλι είχε ρεντα η παρεούλα!! Άντε να δω τι θυμάμαι γιατί ταυτόχρονα μαγειρεύω κιόλας!! @MELINASP αξιολατρευτα τα σεντονακια σου πολύ μου αρέσουν!! Περιμένω με αγωνία τα νέα σου για τα εμβρυακια άντε θα μας σκάσουν πια!! Είσαι και το σχόλιο σου για το αφεντικό μου..αλλά εδώ θα σε κουφανω!! Γυναίκα αφεντικό έχω και μάλιστα είναι και μάνα. @Viv37 σταμάτησε η καρδούλα του ξαφνικά, δυστυχώς έμαθα ποτέ το γιατί...αλλά τώρα μας περιμένουν δυνατά τα τα τα εμβρυακια που θα έρθουν για να μείνουν!!! @Fili μου τι καλά που κόβεις σιγά σιγά τα φάρμακα. Άντε γιατί με τόσο χάπι δεν μπορούμε ρε παιδί μου να απολαύσουμε εγκυμοσύνη. Με το ρολόι στο χέρι πότε θα είναι το επόμενο. Και το χιονακι το αγαπώ πολύ αλλά μόνο να το βλέπω όχι να χρειάζεται να μετακινηθω !!! Είμαι και επιρρεπείς στις τούμπες!! @Neli83 υπομονή με τον κορώνα. Κάτσε σπίτι μη βγαίνεις στο κρύο και ξεπαγιασεις και οοομμμμμ...ελπίζω βέβαια να μην κολλήσεις!! @Condiosγια άλλη μια φορά ευχαριστούμε για την άπειρη γνώση που μοιράζεσαι μαζί μας...και τι ωραία που έγραψες details του γάμου σου. Συγκινήθηκα πάλι...θέλω να ξαναπαντρευτω αλλά τον ίδιο άντρα γίνεται?? @Ελισάβετ καπ 2 είσαι άξια θαυμασμού. Τι να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί λόγω απόστασης του συζύγου είναι από μόνο του άθλος!! Επιπλέον χρειάζεται να διαχειρίζεσαι και όλα όσα συμβαίνουν καλά η άσχημα με ψυχραιμία. Στην θέση σου δεν ξέρω αν θα τη πάλευα. Βέβαια είμαι κλασομπανιερα εγώ δεν έχω τόση δύναμη!! @marina_86 είσαι καλύτερα ε;; @Villi μου πως είσαι;

Κορίτσια ερώτηση ασχέτως απελπισμένης wannabe μανουλας. Έκανα οβιτρελ 17/2. Ποτέ περίπου έρχεται περίοδος; Δεν έχω κανένα μα κανένα σύμπτωμα εκτός από λιγούρα για σοκολάτα αλλά αυτή δεν πιάνεται για σύμπτωμα είναι μόνιμο φαινόμενο!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Αγαπημένη μου, εννοείται ότι είμαστε 2η σχολή με τις μπάντες! Δεν μας παίρνει για μαγκιες! Και εννοείται ότι θα την κάνεις τη λαπαροσκοπηση κ θα καθαρίσεις. Αχ, condios μου αγαπημένη, πώς το λες αυτό το ωραίο με τα λεφτά και το κουράγιο; Ε, αυτό!❤️

Εγώ είμαι αρκετά καλύτερα σήμερα. Ο αέρας έχει μειωθεί κ οι τρυπιτσες δεν με τραβάνε τόσο πολύ.

Αυτή η κοιλιά πότε θα ξεπρηστει;;;;;;;;;; Καλέ δεν μπορώ να κουμπώσω τα παντελόνια μου! Ξέρει καμία;;; Χαχαχα Μου την έχει δώσει!!!

Μέσα Μαρτίου θα έχω τ' αποτελέσματα απ' όλα! Ομμμμμμ Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πωπω μπαίνω να σας διαβάσω μετά από μια εφιαλτική μέρα στη δουλειά και βλέπω πάλι είχε ρεντα η παρεούλα!! Άντε να δω τι θυμάμαι γιατί ταυτόχρονα μαγειρεύω κιόλας!! @MELINASP αξιολατρευτα τα σεντονακια σου πολύ μου αρέσουν!! Περιμένω με αγωνία τα νέα σου για τα εμβρυακια άντε θα μας σκάσουν πια!! Είσαι και το σχόλιο σου για το αφεντικό μου..αλλά εδώ θα σε κουφανω!! Γυναίκα αφεντικό έχω και μάλιστα είναι και μάνα. @Viv37 σταμάτησε η καρδούλα του ξαφνικά, δυστυχώς έμαθα ποτέ το γιατί...αλλά τώρα μας περιμένουν δυνατά τα τα τα εμβρυακια που θα έρθουν για να μείνουν!!! @Fili μου τι καλά που κόβεις σιγά σιγά τα φάρμακα. Άντε γιατί με τόσο χάπι δεν μπορούμε ρε παιδί μου να απολαύσουμε εγκυμοσύνη. Με το ρολόι στο χέρι πότε θα είναι το επόμενο. Και το χιονακι το αγαπώ πολύ αλλά μόνο να το βλέπω όχι να χρειάζεται να μετακινηθω !!! Είμαι και επιρρεπείς στις τούμπες!! @Neli83 υπομονή με τον κορώνα. Κάτσε σπίτι μη βγαίνεις στο κρύο και ξεπαγιασεις και οοομμμμμ...ελπίζω βέβαια να μην κολλήσεις!! @Condiosγια άλλη μια φορά ευχαριστούμε για την άπειρη γνώση που μοιράζεσαι μαζί μας...και τι ωραία που έγραψες details του γάμου σου. Συγκινήθηκα πάλι...θέλω να ξαναπαντρευτω αλλά τον ίδιο άντρα γίνεται?? @Ελισάβετ καπ 2 είσαι άξια θαυμασμού. Τι να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί λόγω απόστασης του συζύγου είναι από μόνο του άθλος!! Επιπλέον χρειάζεται να διαχειρίζεσαι και όλα όσα συμβαίνουν καλά η άσχημα με ψυχραιμία. Στην θέση σου δεν ξέρω αν θα τη πάλευα. Βέβαια είμαι κλασομπανιερα εγώ δεν έχω τόση δύναμη!! @marina_86 είσαι καλύτερα ε;; @Villi μου πως είσαι;

Κορίτσια ερώτηση ασχέτως απελπισμένης wannabe μανουλας. Έκανα οβιτρελ 17/2. Ποτέ περίπου έρχεται περίοδος; Δεν έχω κανένα μα κανένα σύμπτωμα εκτός από λιγούρα για σοκολάτα αλλά αυτή δεν πιάνεται για σύμπτωμα είναι μόνιμο φαινόμενο!!

Κορίτσι μου όλες έτσι νομίζουμε αλλά τελικά έχουμε πολύ δύναμη μέσα μας. Άλλωστε πόση δύναμη έχετε δείξει όλες σας μέχρι τώρα για να γεμίσει η αγκαλιά σας; στο μετά θα κολλήσετε; αντέχουμε πολύ πιο πολύ από όσο πιστεύουμε!!!! Εδώ έστειλα γιο φαντάρο αφού ξεπέρασα και αυτό δεν με σταματάει τίποτα. Χαχαχαχα. 

• Μου αρέσει 7

@Chrussa1982 μου απο όσο ξερω η οβιτρελ προκαλεί ωορηξια εντός 36 ωρών απο τη χορήγηση της. βάλε και μετά 14 μέρες … μέσα στο ΣΚ το κόβω να σου έρχεται. Ελπίζω να τα είπα σωστα, ας πουν και τα υπόλοιπα κοριτσια. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...