Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , Condios είπε:

Μόνο ΕΡΑ και εγώ... και pcr endometrium που γαλακτοβακιλους δεν έδειξε,,, μένω σε αυτό που είπε η @Villi μας,,,εφόσον είμαι αρνητική σε βακτήρια,μύκητες και κάτι άλλα ακαταλαβιστικα εκεί ας ελπίσουμε ότι είμαι κομπλέ και από γαλακτοβακιλους,,,, παρόλα αυτά και κολπική γελη θα πάρω μετά τη λαπαροσκοπηση και προβιοτικα. Το ngs είναι το ίδιο με το pcr endometrium που έκανα εγώ ? Δείχνει αυτά τα σιχαμερά που έγραψα πιο πάνω? Ή είναι άλλο? 

Πάρτι πες του συζύγου! Τζάμπα !!!!!!! Ερχόμαστε από πίσω και εμείς ,,, αργά αλλά σταθερά ελπίζω! 

Του το είπα κ γέλασε κ είπε πόσο παραπάνω να έκαναν δηλαδή; Χαχαχαχα 

Αυτό που έκανα εγώ δείχνει μικρόβια, βακτήρια, γαλακτοβακιλλους κ τα συναφή. Άντε να δούμε! Σαματις ήξερα ότι θα το στείλουμε Ιταλία; Αφού όταν με πήραν τηλ απο την κλινική κ μου το είπαν, ήμουν κ από τη νάρκωση, λέω τι μου λέει αυτή τώρα! Εγώ το έχω δεδομένο το μικρόβιο... Είμαι πλήρως προετοιμασμένη ψυχολογικά!!! Χαχαχαχα 

Εσυ για να μην έχεις τίποτα, σημαίνει ότι το περιβάλλον του ενδομητρίου είναι υγιές. Άρα, έχεις κ γαλακτοβακιλλους. Άντε πάμε δυναμικά τώρα για τη λαπαροσκοπηση!!! Εμένα μου έκανε ο αναισθησιολογος κ ένα έξτρα μούδιασμα στην κοιλιά (πέρα από τη γενική αναισθησία) που κράτησε για περίπου 24ώρες. Σήμερα το μεσημέρι κατάλαβα τράβηγμα στις τρυπιτσες. Βοηθητικό αυτό, στο λέω μήπως το ζητήσεις. 

❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 44 λεπτά , marina_86 είπε:

Του το είπα κ γέλασε κ είπε πόσο παραπάνω να έκαναν δηλαδή; Χαχαχαχα 

Αυτό που έκανα εγώ δείχνει μικρόβια, βακτήρια, γαλακτοβακιλλους κ τα συναφή. Άντε να δούμε! Σαματις ήξερα ότι θα το στείλουμε Ιταλία; Αφού όταν με πήραν τηλ απο την κλινική κ μου το είπαν, ήμουν κ από τη νάρκωση, λέω τι μου λέει αυτή τώρα! Εγώ το έχω δεδομένο το μικρόβιο... Είμαι πλήρως προετοιμασμένη ψυχολογικά!!! Χαχαχαχα 

Εσυ για να μην έχεις τίποτα, σημαίνει ότι το περιβάλλον του ενδομητρίου είναι υγιές. Άρα, έχεις κ γαλακτοβακιλλους. Άντε πάμε δυναμικά τώρα για τη λαπαροσκοπηση!!! Εμένα μου έκανε ο αναισθησιολογος κ ένα έξτρα μούδιασμα στην κοιλιά (πέρα από τη γενική αναισθησία) που κράτησε για περίπου 24ώρες. Σήμερα το μεσημέρι κατάλαβα τράβηγμα στις τρυπιτσες. Βοηθητικό αυτό, στο λέω μήπως το ζητήσεις. 

❤️❤️❤️

Σίγουρα θα το ζητήσω,,,, ευχαριστώ για το tip. 

Ρε φίλη? Αν το περιβάλλον του ενδομητρίου είναι υγιές,,,πως επηρεάζει η ενδομητριωση τότε? Και επειδή όχι, αρνούμαι να κάτσω να σκάσω και άλλο,,, θα πάω να καθαρίσω να σωνω πια. Πες του συζύγου ΕΡΑ, pcr + λαπαροσκοπηση βγαίνω μέχρι στιγμής στα 5200€,,,,, να τα αφήσω???? Κλάψ και οιμε μαζί δηλαδή. Αντάρα κακιά και αυτά! Να ανοίξει ο ορίζοντας να φέρει μόνο ευχάριστα νέα από δω και μπρος για όλες εμάς που μείναμε πίσω ακόμα.

Εσύ γιατί έχεις δεδομένο το μικρόβιο? Έκανες συμφωνία μαζί του μη και το χάσεις από πελάτη?! Πόσες μέρες αναμονή για τα αποτελέσματα??? Με το καλό να είναι υπέροχα θα ξαναπω

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα και σήμερα το πρωί τεστ και βγήκε αρνητικό.Να πάω να κάνω σήμερα μια χοριακη να βγει επίσημα αρνητική να τελειώνουμε;Δεν μου κάνει καρδιά να πάρω τα φάρμακα σήμερα.Ειναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου.Στις 17 έγινε η έμβρυμεταφορά.(τριών ημερών).

7 ώρες πρίν, Condios είπε:

Εσύ γιατί έχεις δεδομένο το μικρόβιο? Έκανες συμφωνία μαζί του μη και το χάσεις από πελάτη?!

Να αγιάσει το στόμα σου Condios, το ίδιο σκέφτομαι κι εγω. 

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Condios είπε:

Σίγουρα θα το ζητήσω,,,, ευχαριστώ για το tip. 

Ρε φίλη? Αν το περιβάλλον του ενδομητρίου είναι υγιές,,,πως επηρεάζει η ενδομητριωση τότε? Και επειδή όχι, αρνούμαι να κάτσω να σκάσω και άλλο,,, θα πάω να καθαρίσω να σωνω πια. Πες του συζύγου ΕΡΑ, pcr + λαπαροσκοπηση βγαίνω μέχρι στιγμής στα 5200€,,,,, να τα αφήσω???? Κλάψ και οιμε μαζί δηλαδή. Αντάρα κακιά και αυτά! Να ανοίξει ο ορίζοντας να φέρει μόνο ευχάριστα νέα από δω και μπρος για όλες εμάς που μείναμε πίσω ακόμα.

Εσύ γιατί έχεις δεδομένο το μικρόβιο? Έκανες συμφωνία μαζί του μη και το χάσεις από πελάτη?! Πόσες μέρες αναμονή για τα αποτελέσματα??? Με το καλό να είναι υπέροχα θα ξαναπω

Αγαπημένη καλημέρα. Μα έτσι κι αλλιώς είναι αμφίβολο το ότι η ενδομητριωση επηρεάζει το αποτέλεσμα... Πολλοί γιατροί θεωρούν ότι με την εξωσωματική προσπερνάς το πρόβλημα της ενδομητριωσης. Παίζει αρνητικό ρόλο όταν η ενδομητριωση έχει επηρεάσει τις ωοθήκες κ αυτό μπορεί να επηρεάσει την ποσότητα κ την ποιότητα των ωαρίων. Από 'κει κ πέρα σίγουρα κ ο έλεγχος των σαλπίγγων παίζει τον ρόλο του. Αλλά, ειδικά αν είσαι σίγουρη ότι έχεις, το καλύτερο είναι να την καθαρίσεις για να είσαι ήσυχη! 

Τώρα για το μικρόβιο στο ενδομήτριο, το έχω σίγουρο γιατί κ με το μάτι είδε φλεγμονή κατά την υστεροσκοπηση. Οπότε κι εγώ θεωρώ δεδομένο ότι έχω μικρόβιο, αλλιώς πώς έχω φλεγμονή; Μωρέ μακάρι να μην έχω! Δεν το συζητώ! Έχουμε κάψει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα!!!.... Σε κάνα 15ημερο μου είπαν θα έχω τα αποτελέσματα. 

πρίν από 39 λεπτά , Marla@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα και σήμερα το πρωί τεστ και βγήκε αρνητικό.Να πάω να κάνω σήμερα μια χοριακη να βγει επίσημα αρνητική να τελειώνουμε;Δεν μου κάνει καρδιά να πάρω τα φάρμακα σήμερα.Ειναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου.Στις 17 έγινε η έμβρυμεταφορά.(τριών ημερών).

Καλημέρα! Πότε είναι να κάνεις κανονικά τη χοριακη; Σήμερα είναι 13η μέρα, σωστά;

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Marla@ είπε:

Καλημέρα!! Να πας να κάνεις την χοριακη σου για να είσαι 100% σίγουρη. Πάρε κανονικά τα φάρμακα σου έστω και με βαριά καρδιά και πήγαινε .σε καταλαβαίνω πίστεψέ με..

πρίν από 45 λεπτά , Marla@ είπε:

Καλημερα κορίτσι μου γλυκό. Εγώ δεν θέλω να σου πω τι να κάνεις, θα σου πω όμως ότι σε παρόμοια φάση με εσένα με τριών ημερών έμβρυα έχω πάει για  χοριακη μια μέρα νωρίτερα. Αν αποφασίσεις να πας εύχομαι τα καλύτερα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη καλημέρα. Μα έτσι κι αλλιώς είναι αμφίβολο το ότι η ενδομητριωση επηρεάζει το αποτέλεσμα... Πολλοί γιατροί θεωρούν ότι με την εξωσωματική προσπερνάς το πρόβλημα της ενδομητριωσης. Παίζει αρνητικό ρόλο όταν η ενδομητριωση έχει επηρεάσει τις ωοθήκες κ αυτό μπορεί να επηρεάσει την ποσότητα κ την ποιότητα των ωαρίων. Από 'κει κ πέρα σίγουρα κ ο έλεγχος των σαλπίγγων παίζει τον ρόλο του. Αλλά, ειδικά αν είσαι σίγουρη ότι έχεις, το καλύτερο είναι να την καθαρίσεις για να είσαι ήσυχη! 

Τώρα για το μικρόβιο στο ενδομήτριο, το έχω σίγουρο γιατί κ με το μάτι είδε φλεγμονή κατά την υστεροσκοπηση. Οπότε κι εγώ θεωρώ δεδομένο ότι έχω μικρόβιο, αλλιώς πώς έχω φλεγμονή; Μωρέ μακάρι να μην έχω! Δεν το συζητώ! Έχουμε κάψει τα εγκεφαλικά μας κύτταρα!!!.... Σε κάνα 15ημερο μου είπαν θα έχω τα αποτελέσματα. 

Καλημέρα! Πότε είναι να κάνεις κανονικά τη χοριακη; Σήμερα είναι 13η μέρα, σωστά;

Ναι...

πρίν από 11 λεπτά , Marla@ είπε:

Ναι...

Θεωρώ ότι θα δείξει η χοριακη αν την κάνεις σήμερα. Αλλά μέχρι να βγει το αποτέλεσμα να πάρεις κανονικά τα φάρμακα σου γιατί πολλές φορές μπορεί να ξεκινάει από χαμηλά κ τα τεστακια να μην την πιάσουν. 

13 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Χρυσα σε μας ηρθε το αεριο 400 ευρω. Σπιτι ποντικοτρυπα. Οσοι συγγενεις κ φιλοι μας μενουν στο εξωτερικο , οι τιμες καμια σχεση. Τζαμπα. Μονο εμας επληξε δηλ ο πολεμος? Μας δουλευουν ψιλο γαζι. Ρε ουστ!!!

Ναι ρε συ μεγάλη κοροϊδία. Ειναι που ειναι η παγκοσμια κρίση αλλά σε αυτην την χώρα παιζονται κι άλλα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Καλημερα,εγω θα σου ελεγα να παρεις τα φαρμακα σου και να κανεις υπομονη..το τεστ εγκυμοσυνης δεν μας λεει κατι σιγουρο..αν δεν κρατιεσαι με τιποτα κανε σημερα!!

nzSsp2.png

18 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Σ'ευχαριστω πολυ! Τις 2 δοσεις εχουμε κανει..ναι μασκα παντου!!

αγαπη μην φοβασαι..μτιποτα δεν θα παθεις ουτε εσυ ουτε τα μωρα σ ουτε ο αντρας σ....ειμαστε κ μεις με κοβιντ...εγω ο αντρας κ η μικρη... δεν έχουμε  τιποτα απολύτως...ολα θα πανε καλα ψυχη μ....

• Μου αρέσει 2

πρίν από 20 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

αγαπη μην φοβασαι..μτιποτα δεν θα παθεις ουτε εσυ ουτε τα μωρα σ ουτε ο αντρας σ....ειμαστε κ μεις με κοβιντ...εγω ο αντρας κ η μικρη... δεν έχουμε  τιποτα απολύτως...ολα θα πανε καλα ψυχη μ....

Περαστικα σας!! Ευτυχως ειναι ελαφρια αυτη η ομικρον! Σ'ευχαριστω πολυ!! ❤

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Neli83 είπε:

Περαστικα σας!! Ευτυχως ειναι ελαφρια αυτη η ομικρον! Σ'ευχαριστω πολυ!! ❤

ναι ειναι πολυ ελαφρια.. εισαι κ εμβολιασμενη οποτε τιποτα δεν θα γίνει...τατταττατατατα τακα τακα οι καρδούλες  απο τα μωρακια σ ...ειναι παιδακια ποια με χερακια ποδαρακια.   αχ να σκασω εγω... ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Περαστικά σας κορίτσι μου. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...