Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Mαρινα αυτές είναι παρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες . Ευχαριστώ πολύ. Εννοείτε βέβαια πως αγχώνεσαι μετά από καθε αποτυχημενη προσπάθεια. Τώρα που όλα είναι καλά..ποτε θα προσπαθήσεις πάλι. Τι σου πρότεινε ο γιατρός σου;

Δεν είδε κάτι ανησυχητικό στη λαπαροσκοπηση. Στην υστεροσκοπηση είδε μία φλεγμονή για την οποία θα περιμένουμε και τα αποτελέσματα του ngs για να δούμε τι αντιβίωση θα χρειαστώ. Επίσης, θα περιμένουμε κ τ' αποτελέσματα από το ΕΡΑ τεστ για να σιγουρευτούμε για το παράθυρο εμφύτευσης (δηλ. για το πόσες μέρες πρέπει να πάρω προγεστερόνη πριν την ετ). Όταν βγουν τ' αποτελέσματα κ όταν ολοκληρώσω την αγωγή μου, τότε θα προσπαθήσω πάλι. Οπότε, στην αναμονή...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Ολόκληρο παιδάκι καλέ τι έμβρυο λένε τώρα; Καλά οι υπολογισμοί των γιατρών και εμένα με μπερδεύουν πάντα!! Αλλά σα να μετράει ανάποδα μου φαίνεται!! Ζεν ακόμα κ στον υπέρηχο!!

Μάλιστα!! Προλαβαίνω να με αναλάβει? Φέρνω και τις βλαστοκυστες μου μαζί άμα λάχει!! Άμα είναι να βλέπουμε κούκλο γιατρό όσο να πεις πάμε με ανεβασμένη διάθεση. 

Και εμείς μη νομίζεις αναστατωμένοι είμαστε. Φοβάμαι μη με ρωτήσεις τι ακριβώς αλλά φοβάμαι... 

Εν τω μεταξύ είναι ιδέα μου η όλα έχουν εκτοξευτεί στα ύψη; Μου ήρθε ΔΕΗ 480 ευρώ ρε κορίτσια .για σπίτακι ποντικοτρυπα μόνο μια σομπιτσα καίμε στα πολλά κρύα. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του να βάλουν μυαλό οι ηγέτες όλοι...τόσος κόσμος στο δρόμο στο άγνωστο .τόσοι νεκροί...εσύ τι βλέπεις στη δουλειά σου; Θα χειροτερεύσει η κατάσταση; Τώρα πριν λίγο κουβεντιάζαμε με τη μαμά μου κ τον άντρα μου και λέγαμε σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδάκια μας; Θα μπορέσουμε να τα μεγαλώσουμε; Γιατί κακά τα ψέματα ένα πιάτο φαι δεν σημαίνει ότι ένα παιδί μεγαλώνει όπως πρέπει..άσε που φοβάμαι μη ξεσηκώθουν και οι Τούρκοι κ αρχίσουν να εισβάλλουν κ σε εμάς..

Ομμμμμμμμ και ο Θεός μαζί μας!!

Πως να μην αναστατωνομαστε; Η αληθεια ειναι οτι παντα το σκεφτομουνα σε τι κοσμο θα το φερω αν εκανα παιδι και τωρα κοιτα τι μας ετυχε... Αλλά μια σκεψη που με κραταει ειναι οτι παντα κατι γινεται δυστυχως...και πολεμοι και κρισεις και οι ανθρωποι συνεχιζουν να κανουν παιδακια και να τα μεγαλωνουν. Σκεφτομαι τη γιαγια μου ωρες ωρες, μια γεννα το 1944 κι η αλλη 1945...Φανταζεστε χρονια δυσκολα ε; Ειναι η δυναμη της ζωης...και συνεχιζουμε!

Τωρα το οικονομικο ειναι πολυ αγχωτικο, το ξερω. Κι αυτο το 480 ευρω απαραδεκτο! Να πω μονο οτι η ακριβεια στην χωρα μας στον χωρο της ενεργειας φυσικα ξεκιναει απο την παγκοσμια κατσταση αλλά εντεινεται σε μεγαλο βαθμο απο την πολυ υψηλη φορολογια της χωρας μας στα καυσιμα... Τις προαλες διαβαζα που εχουμε απο τις ακριβοτερες τιμες στα καυσιμα μαζι με χωρες οπως Ισραηλ, Φιλανδια, Σουηδια και παει λεγοντας. Χωρες οι οποιες εχουν πολυ υψηλοτερο βιοτικο επιπεδο απο την Ελλαδα με αλλους μισθους κλπ.

Γι αυτο το θεωρω απαραδεκτο να μας ερχονται τετοια πεσκεσια!:wacko:

• Μου αρέσει 6

1 ώρα πρίν, MelissaRobert είπε:

Θα το κάνω…ευχαριστώ πολύ! Μια ερώτηση…όταν κάνατε την έμβρυο μεταφορά σας, καθίσατε στο σπίτι η δουλεύατε; Απλά για να δω πως να το διαχειριστώ την επόμενη φορά. Θα μπορούσα να δουλέψω εξ αποστάσεως αλλά ίσως είναι καλύτερα να ζητήσω άδεια;

Στις τελευταίες δυο ετ που ηταν με δωρεά έκανα τηλεργασια. Και με βοήθησε να σου πω παρα πολύ, περνούσε η μέρα πιο εύκολα και έβγαλα απίστευτη δουλειά. Μου έχει τύχει όμως παλιότερα να κάνω μονο ταβανοθεραπεια, όλη μερα σπίτι καναπέ. Στη δουλειά σε φάση ετ δεν έχω παει ποτέ, αν και λενε οτι το να συνεχίσεις φυσιολογικά τη ζωή σου ειναι το καλύτερο. Εγώ δεν μπορώ, φοβάμαι πλέον πολύ. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Ναι, τα αντισωματα iGg οτι το ειχαμε περασει παλια. Αλλά αν ειναι θετικα και τα αντισωματα IGm σημαινει οτι το περνας τωρα.

Ναι μηπως ειναι αναποδα κι εγω δεν το θυμαμαι; Πιο λογικο ακουγεται!

Εγω τωρα η ασχετη να κανω μια ακυρη ερωτηση; Γιατι μετραμε απο την τελευταια περιοδο και οχι απο τη μετα της ετ;;;

1 ώρα πρίν, MelissaRobert είπε:

Εύχομαι να έρθει με το καλό!

Marla δεν έχω καταφέρει να γίνω ακόμα μητέρα αλλά να ξέρεις πως ακόμα και τα σπορακια που μου βάλανε και τα έχασα με πόνεσαν πολύ. Δεν τα αισθάνθηκα σαν ξένα αλλά σαν δικό μου κομμάτι. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και σύντομα με το παιδάκι σου

Θα το κάνω…ευχαριστώ πολύ! Μια ερώτηση…όταν κάνατε την έμβρυο μεταφορά σας, καθίσατε στο σπίτι η δουλεύατε; Απλά για να δω πως να το διαχειριστώ την επόμενη φορά. Θα μπορούσα να δουλέψω εξ αποστάσεως αλλά ίσως είναι καλύτερα να ζητήσω άδεια;

Να σου πάνε όλα καλά από καρδιάς!

Εμενα ο γιατρος με ρωτησε τι εχω σκοπο να κανω μετα την ετ και οταν του ειπα οτι αυτην την περιοδο δε υα δουλεψω ενθουσιαστηκε! Ειπε οτι ειναι τα καλυτερα νεα και οτι θα πρεπει να κανω πραγματα που με ευχαριστουν, καθολου αγχος και να μενω ηρεμη γιατι αλλιως η μητρα επηρεαζεται με συσπασεις κ αλλα τετοια. Οποτε αν εχεις το περιθωριο θα σου ελεγα να παρεις αδεια.

πρίν από 59 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Άι Μαρή χαχαχαχα!!! Τι να μας αγχωσεις; Αφού μετά θα σε πρηξουμε και θα αναγκαστείς να γράψεις όχι μόνο σεντόνια αλλά ολόκληρο μαγαζί με λευκά είδη για να μας ηρεμήσεις. Οπότε όχι δεν ταραζομαι δεν ταραζομαι!! Ακολουθώ τη βουδιστική νιρβάνα που μου μεταδίδει ο γιατρός μου. Όλα καλά ..όλα καλά....οοοομμμμμ 

Να σας πω την πρόοδο μου την σημερινή...έχω πιει νερό πολύ γιατί δέχομαι απειλές από την συμπεθέρα μου χαχαχα. Έφαγα και έξτρα υγειινα αμέ!!! 

Ετσι μπραβο συνπεθερα! Θα μπουν και τα εμβρυακια μας το μηνα του ψαριου οποτε θα χρειαζονται πολυ νερακι για να κολυμπησιουν ανενοχλητα! 

Καλα τα ειπες στη @marina_86. Συμφωνω! Χαχα

• Μου αρέσει 3

πρίν από 18 λεπτά , chitaneta είπε:

Πως να μην αναστατωνομαστε; Η αληθεια ειναι οτι παντα το σκεφτομουνα σε τι κοσμο θα το φερω αν εκανα παιδι και τωρα κοιτα τι μας ετυχε... Αλλά μια σκεψη που με κραταει ειναι οτι παντα κατι γινεται δυστυχως...και πολεμοι και κρισεις και οι ανθρωποι συνεχιζουν να κανουν παιδακια και να τα μεγαλωνουν. Σκεφτομαι τη γιαγια μου ωρες ωρες, μια γεννα το 1944 κι η αλλη 1945...Φανταζεστε χρονια δυσκολα ε; Ειναι η δυναμη της ζωης...και συνεχιζουμε!

Τωρα το οικονομικο ειναι πολυ αγχωτικο, το ξερω. Κι αυτο το 480 ευρω απαραδεκτο! Να πω μονο οτι η ακριβεια στην χωρα μας στον χωρο της ενεργειας φυσικα ξεκιναει απο την παγκοσμια κατσταση αλλά εντεινεται σε μεγαλο βαθμο απο την πολυ υψηλη φορολογια της χωρας μας στα καυσιμα... Τις προαλες διαβαζα που εχουμε απο τις ακριβοτερες τιμες στα καυσιμα μαζι με χωρες οπως Ισραηλ, Φιλανδια, Σουηδια και παει λεγοντας. Χωρες οι οποιες εχουν πολυ υψηλοτερο βιοτικο επιπεδο απο την Ελλαδα με αλλους μισθους κλπ.

Το ότι η κατάσταση στον χωρο της ενέργειας είναι παγκόσμια είναι το μοναδικό αν θέλεις που με "παρηγορεί". Λεω μπορα είναι και θα περάσει όπως τόσα και τόσα άλλα..θυμάμαι να μου λέει η μαμά μου η οποία είναι και νεότατη μόλις 62 χρόνων, ότι η γενιά μας είναι τυχερή αφού δεν έχουμε ζήσει χούντα η πόλεμο. Και να που ήρθαν μνημόνια, covid, πόλεμος και ακρίβεια και εμείς εξακολουθούμε να κάνουμε όνειρα!! Και αυτό εμένα με κρατάει ζωντανή. Παντού ακούω γκρίνια και μιζέρια. Στη δουλειά να δεις τι γίνεται. Κ όμως ξυπνάω το πρωί, διώχνω τις μαύρες σκέψεις γιατί άνθρωποι είμαστε και επηρεαζόμαστε, χαμογελάω στον καθρέφτη και εξακολουθώ να ονειρεύομαι..χάπι στο χάπι, ένεση στην ένεση και τσουπ να το το μωράκι μου. Το μωράκι σου .τα μωράκια όλων μας!! Υγεία, ελπίδα, αγάπη και όλα θα γίνουν καλύτερα!!

πρίν από 6 λεπτά , Viv37 είπε:

Εγω τωρα η ασχετη να κανω μια ακυρη ερωτηση; Γιατι μετραμε απο την τελευταια περιοδο και οχι απο τη μετα της ετ;;;

Εμενα ο γιατρος με ρωτησε τι εχω σκοπο να κανω μετα την ετ και οταν του ειπα οτι αυτην την περιοδο δε υα δουλεψω ενθουσιαστηκε! Ειπε οτι ειναι τα καλυτερα νεα και οτι θα πρεπει να κανω πραγματα που με ευχαριστουν, καθολου αγχος και να μενω ηρεμη γιατι αλλιως η μητρα επηρεαζεται με συσπασεις κ αλλα τετοια. Οποτε αν εχεις το περιθωριο θα σου ελεγα να παρεις αδεια.

Ετσι μπραβο συνπεθερα! Θα μπουν και τα εμβρυακια μας το μηνα του ψαριου οποτε θα χρειαζονται πολυ νερακι για να κολυμπησιουν ανενοχλητα! 

Και πόσο λατρεύω τα ψαράκια!!! Είναι ο ανηψιος μου, η τεράστια αδυναμία!! Εμένα πάντως μου είπε ο γιατρός ότι θα μου δώσει κάποιες μέρες άδεια στην ετ. Ελπίζω να εννοεί την 7ημερη που δικαιούμαστε βάση νόμου. Καλύτερα να γίνει ο κ@@@λος μου κόντρα πλακέ παρά να με πρήζουν στο γραφείο. Κάνω και πολλά εξωτερικά δρομολόγια δεν ρισκάρω τίποτα. Εδώ καλά καλά σκέφτομαι να κάνω μπάνιο την επόμενη μη σου πω την μεθεπόμενη της ετ για παν ενδεχόμενο. Αχ σαν την ωραία κοιμωμένη μες τη μπιχλα θα είμαι χαχαχαχα. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , marina_86 είπε:

Δεν είδε κάτι ανησυχητικό στη λαπαροσκοπηση. Στην υστεροσκοπηση είδε μία φλεγμονή για την οποία θα περιμένουμε και τα αποτελέσματα του ngs για να δούμε τι αντιβίωση θα χρειαστώ. Επίσης, θα περιμένουμε κ τ' αποτελέσματα από το ΕΡΑ τεστ για να σιγουρευτούμε για το παράθυρο εμφύτευσης (δηλ. για το πόσες μέρες πρέπει να πάρω προγεστερόνη πριν την ετ). Όταν βγουν τ' αποτελέσματα κ όταν ολοκληρώσω την αγωγή μου, τότε θα προσπαθήσω πάλι. Οπότε, στην αναμονή...

Μαρινακι? Μαζί με το ΕΡΑ δε θα δουν και γαλακτοβακιλους ? Αν πάνε στην igenomix την 3πλετα (ΕΡΑ,ΕΜΜΑ & ALICE) τη χρεώνουν συνήθως 850€....εν τω μεταξύ τζάμπα τα πλήρωσες όλα έχω να σχολιάσω να ξες ,,,πάλι καλά!!!!!! Καλά αποτελέσματα κοριτσαρα μου,,,τα καλύτερα που θα σε οδηγήσουν στο όνειρο. 

πρίν από 21 λεπτά , chitaneta είπε:

Η γιαγιά σου και οι γιαγιάδες μας είναι παραδείγματα προς μίμηση. Παιδιά πάντα γεννιόντουσαν και δόξα το Θεό όλα προχωράνε γιατί έτσι είναι το σχέδιο Του. Όσο για την ενέργεια , δυστυχώς εκεί που βλέπαμε εξομάλυνση της κατάστασης τώρα με την εισβολή στην Ουκρανία, πήραν πάλι τον ανήφορο. Πλέον είναι ελεύθερη αγορά,,,κατανοώ την εξίσωση που λες σε σχέση με άλλες χώρες κράτη και τους μισθούς τους ,και έχεις δίκιο,,,αλλά σε ελεύθερη αγορά κάνουν ότι θέλουν....ο πρώην υπουργός ενέργειας Μανιάτης είπε κάτι ωραία χθες αν αναζητήσετε άρθρα σε διαδικτυακές εφημερίδες θα τα διαβάσετε. Δυστυχώς είμαστε μαριονέτες της Ευρώπης και της Αμερικής ως χώρα. Να φυλάξει ο Θεός να μη βγουν οι προφητείες των Αγίων μας. Επίσης σήμερα έμαθα πως πολλά προϊόντα σε δύο μήνες από τώρα θα πάρουν αύξηση ως και 70% ,,,ίσα που είμαι έτοιμη να κάνω ντου στο σούπερ μάρκετ και σε ότι ξηρό φορτίο δε λήγει στον επόμενο χρόνο,,, @Chrussa1982 μου είναι δύσκολα δυστυχώς. Θέλει έλεγχο και σωστή διαχείριση συσκευών και ενέργειας. Κοινώς οικονομία σε ότι βλέπεις αναμμένο ή έστω σε αναμονή. 

@Villi μου και εγώ το ίδιο με σένα αισθάνομαι απ'τη μια,, αλλά,,, ειλικρινά σκέφτομαι να είμαι πιο δραστήρια μετά την 3-4η μέρα στην επόμενη ετ με το καλό! Εννοώ σε ένα περπάτημα χαλαρό, μια βόλτα για καφέ,ένα φαγητό. Είδα και το "πρόσεξε αυτό,πρόσεξε εκείνο"  που τηρούσα ευλαβικά τί έκανε ,,, ότι είναι γραμμένο θα έρθει! Αυτό λέω ,,,συν Αθηνά και χείρα κίνει αλλά ως ένα σημείο όλα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Condios είπε:

Μαρινακι? Μαζί με το ΕΡΑ δε θα δουν και γαλακτοβακιλους ? Αν πάνε στην igenomix την 3πλετα (ΕΡΑ,ΕΜΜΑ & ALICE) τη χρεώνουν συνήθως 850€....εν τω μεταξύ τζάμπα τα πλήρωσες όλα έχω να σχολιάσω να ξες ,,,πάλι καλά!!!!!! Καλά αποτελέσματα κοριτσαρα μου,,,τα καλύτερα που θα σε οδηγήσουν στο όνειρο. 

Εγώ θα κάνω μόνο το ΕΡΑ. Αντί για emma και alice έκανα αυτό το ιταλικό ngs endometriome, που τελικά δείχνει κ γαλακτοβακιλλους. Εσύ έκανες και την τριπλέτα και το ngs;

Τζάμπα, ε; Θα το πω στον σύζυξ να χαρεί! Χαχαχαχα 

Μακάρι αγαπημένη μου @Condios να ανταμειφθούν οι κόποι μας κ ο αγώνας μας!!!❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Viv37 είπε:

Τι να σου πω, νομιζω, αν θυμαμαι καλά, οτι ολες τις εγκυμοσυνες και απο φυσικη συλληψη το μετρανε απο την τελευταια περίοδο. Και να ξέρεις ακριβώς την μερα που συνελαβες αυτοι τίποτα μετράνε απο εκει που θελουνε! :lol:

πρίν από 15 λεπτά , Condios είπε:

Η γιαγιά σου και οι γιαγιάδες μας είναι παραδείγματα προς μίμηση. Παιδιά πάντα γεννιόντουσαν και δόξα το Θεό όλα προχωράνε γιατί έτσι είναι το σχέδιο Του. Όσο για την ενέργεια , δυστυχώς εκεί που βλέπαμε εξομάλυνση της κατάστασης τώρα με την εισβολή στην Ουκρανία, πήραν πάλι τον ανήφορο. Πλέον είναι ελεύθερη αγορά,,,κατανοώ την εξίσωση που λες σε σχέση με άλλες χώρες κράτη και τους μισθούς τους ,και έχεις δίκιο,,,αλλά σε ελεύθερη αγορά κάνουν ότι θέλουν....ο πρώην υπουργός ενέργειας Μανιάτης είπε κάτι ωραία χθες αν αναζητήσετε άρθρα σε διαδικτυακές εφημερίδες θα τα διαβάσετε. Δυστυχώς είμαστε μαριονέτες της Ευρώπης και της Αμερικής ως χώρα. Να φυλάξει ο Θεός να μη βγουν οι προφητείες των Αγίων μας. Επίσης σήμερα έμαθα πως πολλά προϊόντα σε δύο μήνες από τώρα θα πάρουν αύξηση ως και 70% ,,,ίσα που είμαι έτοιμη να κάνω ντου στο σούπερ μάρκετ και σε ότι ξηρό φορτίο δε λήγει στον επόμενο χρόνο,,, @Chrussa1982 μου είναι δύσκολα δυστυχώς. Θέλει έλεγχο και σωστή διαχείριση συσκευών και ενέργειας. Κοινώς οικονομία σε ότι βλέπεις αναμμένο ή έστω σε αναμονή. 

@Villi μου και εγώ το ίδιο με σένα αισθάνομαι απ'τη μια,, αλλά,,, ειλικρινά σκέφτομαι να είμαι πιο δραστήρια μετά την 3-4η μέρα στην επόμενη ετ με το καλό! Εννοώ σε ένα περπάτημα χαλαρό, μια βόλτα για καφέ,ένα φαγητό. Είδα και το "πρόσεξε αυτό,πρόσεξε εκείνο"  που τηρούσα ευλαβικά τί έκανε ,,, ότι είναι γραμμένο θα έρθει! Αυτό λέω ,,,συν Αθηνά και χείρα κίνει αλλά ως ένα σημείο όλα.

Ναι @condios μαριονετες ειμαστε και παντα θα την πληρωνουν οι πιο αδύναμοι...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 1

@Chrussa1982 @Villiεγώ την επόμενη μέρα της ετ έκανα καυτό μπάνακι γιατί θεώρησα ότι θα κάνει καλό! Ντόινγκ.. Μετα διάβασα ότι δεν κάνουν τα καυτά μπάνια κ καλύτερα είναι χλιαρά ντουζ. Συγκοπή όταν το διάβασα!! Έμεινα τρεις μέρες καναπέ βιβλίο μουσική με μόνη απασχόληση το μαγείρεμα. Και μετά ναι χαλαρά λίγο δουλίτσα και ανάπαυση πολύ στο σπίτι. Και τελικά αν είναι να μείνει έχουν δίκιο που λένε θα μείνει... ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 4

πρίν από 19 λεπτά , Condios είπε:

Ευχαριστω πολύ κοριτσάκι μου για τις πληροφορίες. Ας μας ευλογήσει ο Θεός με ειρήνη και ομονοια και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. 

Τώρα σχετικά με την ετ φοβάμαι να πάω στη δουλειά. Όχι μόνο για την κούραση αλλά για την γρουσουζιά των αφεντικών. Στην προηγούμενη ετ κάθισα σπίτι 4 μέρες χαλαρά. Όχι ξάπλα απλά καθόμουν καναπέ κ δεν έκανα τίποτα από δουλειές. Την 5η μέρα γύρισα στο γραφείο. Ξέρανε ότι είχα κάνει ετ. Ε ..λυσαξανε. πήγαινε εδώ, πήγαινε εκεί κατέβασε ντοσιέ. Μέχρι και σε δημόσια υπηρεσία πήγα και στήθηκα στην ουρά. Όταν διαμαρτυρήθηκα μου είπαν το ακίνητο " ε δε σε βάλαμε κ να σκάψεις" . Οπότε σπιτάκι μου χαλαρά άντε κανένα μαγείρεμα, διάβασμα και θα πρήζω κ εσάς. Ε τσακ μπαμ θα περάσουν οι μέρες!!

πρίν από 7 λεπτά , Fili είπε:

@Chrussa1982 @Villiεγώ την επόμενη μέρα της ετ έκανα καυτό μπάνακι γιατί θεώρησα ότι θα κάνει καλό! Ντόινγκ.. Μετα διάβασα ότι δεν κάνουν τα καυτά μπάνια κ καλύτερα είναι χλιαρά ντουζ. Συγκοπή όταν το διάβασα!! Έμεινα τρεις μέρες καναπέ βιβλίο μουσική με μόνη απασχόληση το μαγείρεμα. Και μετά ναι χαλαρά λίγο δουλίτσα και ανάπαυση πολύ στο σπίτι. Και τελικά αν είναι να μείνει έχουν δίκιο που λένε θα μείνει... ❤️❤️❤️

Καυτό μπάνιο ήθελες πουλάκι μου; Χαχαχα πως να μη πάθεις μετά συγκοπή!! Εγώ πάντως στην φυσική μου σύλληψη πριν καν καταλάβω ότι είμαι έγκυος, (διότι έκανα κάθε μέρα τεστ εγκυμοσύνης κ βγαίναν αρνητικά και στην εβδομάδα της καθυστέρησης κάνω χοριακη και ήταν 33.500) έτρωγα όλα τα απαηορευμενα, πήγαινα βόλτες τον σκύλο στην θάλασσα, κουβαλάγα ψώνια και γενικα έκανα ότι κάνω κάθε μέρα. Κ όμως γαντζωθηκε!! Οπότε καλά λένε ότι είναι να γίνει θα γίνει!! Απλά εμείς προσέχουμε λίγο παραπάνω με τόσα που έχουμε περάσει. Και καλά κάνουμε εννοείται!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ο Χριστοφ είναι "ο αριστοκράτης"!!! Δεν είναι λίγο; Έτσι μια ευγένεια ρε παιδί μου... Μια αρχοντιά! Χαχαχα

Eμεις τον λεγαμε σον σον και σινιε! Παντα στην πενα ντυμενος

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Να τον λέμε λόρδο ή άρχοντα, πράγματι κι εγώ αυτό είχα σκεφτεί στο ραντεβού μαζί του. Τωρα κάποια να βγάλει και ένα για τον Σφακ, εδώ σας θέλω… @silvy22 

Το λορδος του ταιριαζει γαντι, χαχα!

4 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μπαααα. Ερχετε στο κέντρο πρωί πρωί και φοράει την ποδιά από το σπίτι μάλλον. Χα χα χα χα χα χα χα 

Με την ποδια κοιμαται? Χαχαχαχ

• Χαχα 1

Βρε τι χαμουλης κάνατε !!!!από χθες το βράδυ εχω να μπω κ διαβάζω 7 σελίδες!!!

@Neli83 περαστηκα στον αντρουλη σου  εύχομαι !!!

@marina_86 μια χαρά σε βρισκω συνηλθες γρήγορα !!!

@chitaneta χτυπάει η καρδιά δυνατά τα τατα !!!μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε...θα περάσει η αποκόλληση 

Καλώς ορίζω και τα καινούργια μας κορίτσια !!!

Αχ τρελάθηκα τι έχετε γράψει βρε όλα τα θέματα τα αναπτύξατε 

Συνεχίζω και θα σχολιάσω ξανά 

Καλό μας μήνα είπα? 

• Μου αρέσει 10

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ολόκληρο παιδάκι καλέ τι έμβρυο λένε τώρα; Καλά οι υπολογισμοί των γιατρών και εμένα με μπερδεύουν πάντα!! Αλλά σα να μετράει ανάποδα μου φαίνεται!! Ζεν ακόμα κ στον υπέρηχο!!

Μάλιστα!! Προλαβαίνω να με αναλάβει? Φέρνω και τις βλαστοκυστες μου μαζί άμα λάχει!! Άμα είναι να βλέπουμε κούκλο γιατρό όσο να πεις πάμε με ανεβασμένη διάθεση. 

Και εμείς μη νομίζεις αναστατωμένοι είμαστε. Φοβάμαι μη με ρωτήσεις τι ακριβώς αλλά φοβάμαι... 

Εν τω μεταξύ είναι ιδέα μου η όλα έχουν εκτοξευτεί στα ύψη; Μου ήρθε ΔΕΗ 480 ευρώ ρε κορίτσια .για σπίτακι ποντικοτρυπα μόνο μια σομπιτσα καίμε στα πολλά κρύα. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του να βάλουν μυαλό οι ηγέτες όλοι...τόσος κόσμος στο δρόμο στο άγνωστο .τόσοι νεκροί...εσύ τι βλέπεις στη δουλειά σου; Θα χειροτερεύσει η κατάσταση; Τώρα πριν λίγο κουβεντιάζαμε με τη μαμά μου κ τον άντρα μου και λέγαμε σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδάκια μας; Θα μπορέσουμε να τα μεγαλώσουμε; Γιατί κακά τα ψέματα ένα πιάτο φαι δεν σημαίνει ότι ένα παιδί μεγαλώνει όπως πρέπει..άσε που φοβάμαι μη ξεσηκώθουν και οι Τούρκοι κ αρχίσουν να εισβάλλουν κ σε εμάς..

Ομμμμμμμμ και ο Θεός μαζί μας!!

Χρυσα σε μας ηρθε το αεριο 400 ευρω. Σπιτι ποντικοτρυπα. Οσοι συγγενεις κ φιλοι μας μενουν στο εξωτερικο , οι τιμες καμια σχεση. Τζαμπα. Μονο εμας επληξε δηλ ο πολεμος? Μας δουλευουν ψιλο γαζι. Ρε ουστ!!!

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 23 λεπτά , MaryH είπε:

Eμεις τον λεγαμε σον σον και σινιε! Παντα στην πενα ντυμενος

Το λορδος του ταιριαζει γαντι, χαχα!

Με την ποδια κοιμαται? Χαχαχαχ

Στην αρχή αυτό είχα σκεφτεί και εγώ. Όταν όμως γέννησα και είχε έρθει στην εντατική στις έξι το πρωί και μετά στο δωμάτιό πάλι το ίδιο τότε κατάλαβα γιατί πάει στο κέντρο με την ποδιά. Πρώτα πάει από το Ιασω. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, marina_86 είπε:

Εγώ θα κάνω μόνο το ΕΡΑ. Αντί για emma και alice έκανα αυτό το ιταλικό ngs endometriome, που τελικά δείχνει κ γαλακτοβακιλλους. Εσύ έκανες και την τριπλέτα και το ngs;

Τζάμπα, ε; Θα το πω στον σύζυξ να χαρεί! Χαχαχαχα 

Μακάρι αγαπημένη μου @Condios να ανταμειφθούν οι κόποι μας κ ο αγώνας μας!!!❤️❤️❤️

Μόνο ΕΡΑ και εγώ... και pcr endometrium που γαλακτοβακιλους δεν έδειξε,,, μένω σε αυτό που είπε η @Villi μας,,,εφόσον είμαι αρνητική σε βακτήρια,μύκητες και κάτι άλλα ακαταλαβιστικα εκεί ας ελπίσουμε ότι είμαι κομπλέ και από γαλακτοβακιλους,,,, παρόλα αυτά και κολπική γελη θα πάρω μετά τη λαπαροσκοπηση και προβιοτικα. Το ngs είναι το ίδιο με το pcr endometrium που έκανα εγώ ? Δείχνει αυτά τα σιχαμερά που έγραψα πιο πάνω? Ή είναι άλλο? 

Πάρτι πες του συζύγου! Τζάμπα !!!!!!! Ερχόμαστε από πίσω και εμείς ,,, αργά αλλά σταθερά ελπίζω! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...