Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Villi είπε:

Κάηκα τώρα… πως γίνεται απο ετ 8εβδ και απο τελευταία περίοδο 7εβδ? Ανάποδα πάει? Τεσπα, γερό να ειναι το φασολάκι σου.

Ναι ανάποδα κ μένα για κάποιο λόγο μου πρόσθεσε κ 2 μέρες απο την περίοδο δηλ αντί να μετράμε απο 12.01 το μέτρησε απο 14.01 

πρίν από 3 λεπτά , Fili είπε:

Ερώτηση !!! Είχαμε πει αν έχουμε μεγάλο αριθμό σε αντισώματα κυτταρομεγαλοϊόυ σημαίνει ότι το έχουμε περάσει; Και το ίδιο και ερυθράς;

Ναι κ γώ έχω αντισώματα igG σ αυτά κ στο τοξόπλασμα 

για να νοσεί κάποιος πρέπει να είναι αυξημένα τα igm

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Ερώτηση !!! Είχαμε πει αν έχουμε μεγάλο αριθμό σε αντισώματα κυτταρομεγαλοϊόυ σημαίνει ότι το έχουμε περάσει; Και το ίδιο και ερυθράς;

Ναι το εχουμε περασει...τις εκανα κ εγω και μου το εξηγησαν...

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

1 hour ago, Neli83 είπε:

Σ'ευχαριστω πολυ! Τις 2 δοσεις εχουμε κανει..ναι μασκα παντου!!

Ελα κορίτσι μου μακαρι να μην κολλήσεις αλλά δυστυχώς κολλάει πολύ εύκολα… 

εμενα ο άντρας μ είχε έρθει σ επαφή με κρούσμα με μάσκες … κ έκανε κάθε μέρα σελφ ήταν αρνητικό δεν κοιμόμασταν μαζί , το πρωί π βγήκε θετικός έφυγε απο το σπιτι 4η απο την  ετ εγω … απολύμανα τα πάντα άνοιξα 

ε μετα απο 4 μέρες κόλλησα …βγαίνει το σελφ θετικό κ το εγκυμοσύνης !!! Φαντάζεσαι άγχος  δέκατα έκανα μονο αλλά επειδή έχω άσθμα απίστευτο βήχα και μπούκωμα , μονο ντεπόν κ ένα φυτικό σπρέι για τη μύτη πήρα 4 μέρες έκανα να κοιμηθώ 

ειναι μια ταλαιπωρία για τον οργανισμό αλλά όπως σου είπαν τα κορίτσια σε 5 μέρες βγήκα αρνητική ! Όσο είναι περιορισμένος όλα καλά θα πάνε 

πρίν από 1 λεπτό , silvy22 είπε:

Ελα κορίτσι μου μακαρι να μην κολλήσεις αλλά δυστυχώς κολλάει πολύ εύκολα… 

εμενα ο άντρας μ είχε έρθει σ επαφή με κρούσμα με μάσκες … κ έκανε κάθε μέρα σελφ ήταν αρνητικό δεν κοιμόμασταν μαζί , το πρωί π βγήκε θετικός έφυγε απο το σπιτι 4η απο την  ετ εγω … απολύμανα τα πάντα άνοιξα 

ε μετα απο 4 μέρες κόλλησα …βγαίνει το σελφ θετικό κ το εγκυμοσύνης !!! Φαντάζεσαι άγχος  δέκατα έκανα μονο αλλά επειδή έχω άσθμα απίστευτο βήχα και μπούκωμα , μονο ντεπόν κ ένα φυτικό σπρέι για τη μύτη πήρα 4 μέρες έκανα να κοιμηθώ 

ειναι μια ταλαιπωρία για τον οργανισμό αλλά όπως σου είπαν τα κορίτσια σε 5 μέρες βγήκα αρνητική ! Όσο είναι περιορισμένος όλα καλά θα πάνε 

Πω πω ναι το θυμαμαι...και ολα πηγαν καλα ευτυχως! Θα δουμε τι θα γινει..τουλαχιστον αν κολλησω να το περασω ελαφρια σαν εκεινον..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Just now, Neli83 είπε:

Πω πω ναι το θυμαμαι...και ολα πηγαν καλα ευτυχως! Θα δουμε τι θα γινει..τουλαχιστον αν κολλησω να το περασω ελαφρια σαν εκεινον..

Ναι μωρέ σαν ένα κρυώματακι

εμενα ήταν η 2η φορά και είχα κάνει κ 2 εμβόλια με αγάπησε ο κορώνα 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Fili είπε:

Ναι, τα αντισωματα iGg οτι το ειχαμε περασει παλια. Αλλά αν ειναι θετικα και τα αντισωματα IGm σημαινει οτι το περνας τωρα.

πρίν από 18 λεπτά , Villi είπε:

Κάηκα τώρα… πως γίνεται απο ετ 8εβδ και απο τελευταία περίοδο 7εβδ? Ανάποδα πάει? Τεσπα, γερό να ειναι το φασολάκι σου.

Ναι μηπως ειναι αναποδα κι εγω δεν το θυμαμαι; Πιο λογικο ακουγεται!

9 hours ago, chitaneta said:

Καλημέρα Χρύσα μου και καλο μήνα!

Μην κατηγορείς τον εαυτο σου αν εχεις καποιες μερες πεσμενες, ειδικα τώρα που κανεις και τις αρβεκαπ

Με τις αβερκαπ ας πουμε οτι εναι λιγο σαν μεγεθυντικος φακος στις ανησυχιες μας και στις μαυρες σκεψεις μας, αλλά κι αυτο οχι ολες τις μερες. Κι εγω το ενιωθα ωρες ωρες σαν να μου θολωνε το μυαλο...

Αν ανησυχεις ομως για το αν εφυγε το ωαριο σου, δεν χανεις τιποτα να παρεις τον ιδιο τον...χαλαρο να τον ρωτήσεις. Βραδακι ειναι καλη ωρα να τον πάρεις νομίζω.

Κι εμενα σε ολη την διαρκεια που επαιρνα αβερκαπ αν με ειδε θα ηταν μια φορα μονο νομιζω

Μην ανησυχείς παντως, ολα καλα θα πανε!

Φιλια!

Καλημέρα Μαρινακι και καλό μηνα!

Ωραία να σε βλέπω ζωηρη ζωηρη να μας γραφεις πρωι πρωι! Εισαι ντουρασελ! 

Τα αποτελεσματα σας απο Ιταλία, θα αργησουν πολύ;

Κορίτσια συγνώμη αλλά τι είναι η εξέταση Ngs που αναφέρετε;

21 hours ago, Fili said:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.κι εγώ στην πρώτη μου ετ με δανεικά πήγα με μεγάλη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά και θα είναι πετυχημένη. Γερό χαστούκι η αρνητική χοριακη. Πάρε το χρόνο σου να πενθησεις να κλάψεις να ξαναγελασεις και μετά μιλά με γιατρό σου. Δες τι άλλες εξετάσεις ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις και εύχομαι η επόμενη να είναι πετυχημένη και να αποκτήσετε τ@ παιδακι@ που λαχταρατε. 

Εμείς εδώ είμαστε για να σε ακουμε και να τα λέμε. ❤️❤️❤️

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση σας χθες και συγνώμη για την καθυστέρηση…αλλα ταξίδευα. Ήμουν σοκαρισμένη και μέχρι τώρα προσπαθώ να συνέλθω ακόμα. Ο γιατρός μου είπαν θα με καλέσει απόψε οποτε θα τον ρωτήσω για όλες τις συμβουλές σας. Να δούμε τι θα μου προτείνει να κάνουμε από εδώ και στο εξής. Το δύσκολο είναι ότι δεν ζω στην Ελλάδα να επίσπευση την διαδικασία. Ότι είναι να γίνει θα γίνει τον Μαη τώρα.

On 2/28/2022 at 4:30 PM, marina_86 said:

Κορίτσια μου επιτέλους γύρισα σπίτι !!! Πήγε καλά νομίζω, με πονάει λίγο ο ώμος, τα πλευρά κ ο θώρακας μάλλον από τον αέρα της λαπαροσκοπισης. Ελπίζω να ξεκινήσει να περνάει σιγά σιγά. Κατά τ' αλλά όλα πήγαν βάσει σχεδίου απλά ήμουν όλη μέρα μεταξύ ύπνου κ ξύπνιου.... Ακόμα και τώρα την έχω τη νταγκλα μου! 

Πήραμε δείγματα, έκανε υστεροσκοπηση, ο γιατρός είδε φλεγμονή στον πυθμένα της μητρας κ στο ένα τοίχωμα - οπτικά την χαρακτήρισε ήπια. Αλλά θα δούμε από το ngs.

Στη λαπαροσκοπηση όλα φάνηκαν φυσιολογικά μου είπε. Βρήκε δύο υποψίες ενδομητριωσης κ τις καυτηρίασε για καλό κ για κακό. Μου είπε ότι η εικόνα κ η υφή της μήτρας είναι καλή, οι ωοθήκες όπως θα πρεπε και οι σάλπιγγες κ οι δύο διαβατες κ μια χαρά. Τώρα κάτι μου είπε κ για το έντερο αλλά δεν το θυμάμαι. 

Στον Άγιο Λουκά το έκανα, έμεινα νομίζω πιο ευχαριστημένη από το Γεν. Αφήστε που με έχουν ντοπαρει φουλ! Είμαι ζεν κ ομμμμ, μόνο ο σύζυξ με νευρίασε που όταν γυρνούσαμε πήγαινε αργά αργά !!! Χαχαχα Εδώ η νοσοκόμα με σήκωσε για να περπατήσω λέω εγώ α ωραία, αρπάζω τους ορούς κ αρχίζω να περπατάω κανονικά. Μου λέει κάτσε χριστιανή μου, δεν σε προλαβαίνω. Πώς γκαζωσες έτσι απευθείας; Λέω φέρε μου μια πίτα σουβλάκι γιατί δεν είμαι καλά! Χαχαχαχαχα

Σας φιλώ όλες!!!! Θα διαβάσω τώρα ο,τι έχετε γράψει! Έχω μελέτη! 

❤️❤️❤️❤️

Μαρίνα αν επιτρέπετε γιατί κάνατε λαπαροσκόπηση και ποσο κόστισε;

πρίν από 15 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Κορίτσια συγνώμη αλλά τι είναι η εξέταση Ngs που αναφέρετε;

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση σας χθες και συγνώμη για την καθυστέρηση…αλλα ταξίδευα. Ήμουν σοκαρισμένη και μέχρι τώρα προσπαθώ να συνέλθω ακόμα. Ο γιατρός μου είπαν θα με καλέσει απόψε οποτε θα τον ρωτήσω για όλες τις συμβουλές σας. Να δούμε τι θα μου προτείνει να κάνουμε από εδώ και στο εξής. Το δύσκολο είναι ότι δεν ζω στην Ελλάδα να επίσπευση την διαδικασία. Ότι είναι να γίνει θα γίνει τον Μαη τώρα.

Μάρτιο έχουμε δεν ειναι τρομερή η αναμονή. ;Ούτε δυο μήνες και τους χρειάζεσαι πίστεψε με για ανασυγκρότηση. Να ρωτήσεις τον γιατρό οτι σε προβληματίζει για να ηρεμήσεις λίγο. 

• Μου αρέσει 1

21 hours ago, Aria. said:

Καλή ανάρρωση σου εύχομαι κ όλα να πάνε κατά ευχήν από εδώ κ πέρα !!!!

Ξεκουρασου κ μείνε λίγο ζεν δεν κάνει καλό ....

Μακάρι να σου έρθει αυτό που ποθείς!!!τόσα καλά έχεις κάνει οι ευχές όλων μας μαζί σου ❤️❤️❤️

Εύχομαι να έρθει με το καλό!

20 hours ago, Marla@ said:

Αγαπητές φίλες, καλησπέρα!!Σας παρακολουθώ καιρό.Χαίρομαι με τις χαρές σας, λυπάμαι με τις στεναχώριες σας ..Στις δεκαεφτά του μήνα έβαλα ένα τελευταίο εμβρυάκι  τριών ημερών από την εξωσωματική που είχα κάνει πριν πέντε χρόνια περίπου.Στο διάστημα που μεσολάβησε είχα τρεις φυσιολογικές συλλήψεις χωρίς ευτυχή κατάληξη..Η πρώτη βιοχημική,η δεύτερη κενός σάκκος κι η τρίτη παλινδρόμησε στην όγδοη βδομάδα.Εκλεισα τα 48 πρόσφατα αλλά δεν μπορώ να παραιτηθώ από το όνειρο της μητρότητας...Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κι αυτή η προσπάθεια θα είναι αποτυχημένη αλλά πλέον έχω πάρει την απόφαση μου κι είμαι χαρούμενη γι'αυτό.Με το που θα λάβω την αρνητική χοριακη θα πάρω να κλείσω ραντεβού για δωρεά ωαρίων!!Χάρη σ'αυτο το φόρουμ δεν έχω πλέον κανένα ενδοιασμό!!!Σας φιλώ κι εύχομαι αργά ή γρήγορα να σφίξουμε στην αγκαλιά μας το μωράκι μας!!

Marla δεν έχω καταφέρει να γίνω ακόμα μητέρα αλλά να ξέρεις πως ακόμα και τα σπορακια που μου βάλανε και τα έχασα με πόνεσαν πολύ. Δεν τα αισθάνθηκα σαν ξένα αλλά σαν δικό μου κομμάτι. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και σύντομα με το παιδάκι σου

8 minutes ago, Villi said:

Μάρτιο έχουμε δεν ειναι τρομερή η αναμονή. ;Ούτε δυο μήνες και τους χρειάζεσαι πίστεψε με για ανασυγκρότηση. Να ρωτήσεις τον γιατρό οτι σε προβληματίζει για να ηρεμήσεις λίγο. 

Θα το κάνω…ευχαριστώ πολύ! Μια ερώτηση…όταν κάνατε την έμβρυο μεταφορά σας, καθίσατε στο σπίτι η δουλεύατε; Απλά για να δω πως να το διαχειριστώ την επόμενη φορά. Θα μπορούσα να δουλέψω εξ αποστάσεως αλλά ίσως είναι καλύτερα να ζητήσω άδεια;

4 hours ago, Villi said:

Μπράβο κοριτσάκι μου, υπέροχα νέα αφού είναι ολα καλά. Τωρα για την αποκόλληση εγώ τι να σου πω, ιδέα δεν έχω, ακούω όμως οτι είναι κατι πολυ συνηθισμένο, θα φύγει. Όλες μου οι φίλες είχαν, μια χαρά γέννησαν τα παιδάκια τους.  Ξάπλα και οοοοομμμμμμμμ. Με την κορτιζόνη τι έγινε; Σου έκανε καμία αλλαγή στα φαρμακα; 

Να σου πάνε όλα καλά από καρδιάς!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, chitaneta είπε:

Σημερα με μπερδεψε με τις εβδομαδες ο γιατρος... Μου λεει αν μετρησουμε απο την ετ εισαι 8 και μια μερες και αυτο εγραφε και στον υπερηχο πανω. Αλλά μετα μου λεει αν μετρησουμε απο την τελευταια σου περιοδο εισαι 7 εβ. και κατι... Δεν θυμαμαι τωρα.

Αυτοι οι υπολογισμοι των γιατρων παντα με μπερδευαν

Εγω κραταω το 8 +1 και βλεπουμε! 17 χιλ το μικρουλι!

Ολόκληρο παιδάκι καλέ τι έμβρυο λένε τώρα; Καλά οι υπολογισμοί των γιατρών και εμένα με μπερδεύουν πάντα!! Αλλά σα να μετράει ανάποδα μου φαίνεται!! Ζεν ακόμα κ στον υπέρηχο!!

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Ο καλουλης που τον έλεγα μέχρι πρότινος και κούκλος μετά από τις σχετικές συζητήσεις στο φόρουμ είναι ο Κιουσης (Θεσσαλονίκη), χεχχεχε 

Μάλιστα!! Προλαβαίνω να με αναλάβει? Φέρνω και τις βλαστοκυστες μου μαζί άμα λάχει!! Άμα είναι να βλέπουμε κούκλο γιατρό όσο να πεις πάμε με ανεβασμένη διάθεση. 

4 ώρες πρίν, Condios είπε:

Όλα καλά θα συνεχίσουν ,,,, οοομμμμ και ηρεμία και ξάπλα,,,,το μωράκι σου είναι εκεί,,,πίστεψέ το όσο πιστευει και αυτο σε σένα!!!!!!

Υπομονή και προσοχή κοριτσάκι μου,,,τα μωράκια σου ειναι μια χαρά,,,,αύριο σε εσας είπε χιόνι,,,να προσέχετε πολύ και να είσαι ήρεμη. Δεν τελειώνει ποτέ η ανησυχία αλλά πρέπει να έχετε πίστη και ελπιδα. 

@marina_86 εμενα με κράτησε κάποιες μέρες ο πόνος στην πλατη ψηλά αλλά με εσωσαν τα tramal, αν δεν αντέχεις με τα αλλα που σου εδωσε ζήτα κάτι πιο δυνατό. Είναι σαν κάποιος να "σφίγγει" τους ώμους σου ψηλά με τανάλια. τουλαχιστον εγω ετσι το εξελαβα στη σκωληκοειδίτιδα που ηταν επισης λαπαροσκοπικη,,,και τώρα που το εγραψες εσύ το ξαναθυμήθηκα. Να προετοιμαστω και για αυτο τον πονο. Βλεπεις οταν το περνάμε το ξεχνάμε. Έτσι και αυτά όλα περαστικά είναι και προχωράμε παρακάτω.

@Chrussa1982 μου υπομονή με τη διάθεση,,,,όλα για καλό τα ξεκίνησες και σε καλύτερο να καταλήξουν.

@Viv37 μου και εσύ χιονούλα να προσέχεις εκεί,,,αν και συνηθισμένα τα βόρεια απ'τα χιονια.

@Fili με το καλό και εσυ στο δικό σου υπερηχο. οοοομμμμμμμ

@Annaforyou ίσως όντως ήτα νωρίς,,,τα πρώιμα τεστ πιανουν απο 10 μονάδες χοριακης και πανω,,,,ξανακάνε όσο δεν ερχεται η περιοδος και ευχομαι να εκπλαγεις γλυκά. 

@MELINASP έφαγες το γαιδαρο απο υπομονη, λίγο ακομα έμεινε,,,τουλαχιστον να παρεις ευχαριστα.

Πάντως με τον πολεμο στην Ουκρανία κορίτσια εχω επηρεαστεί πολύ και είμαι έτοιμη να ξεχυθώ να ψωνίσω ότι ξηρά τροφή αντέχει σε χρόνο και διάρκεια. Εργάζομαι και στο χώρο της ενεργειας και τα πραγματα δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα ήδη για τα νοικοκυριά, ειδικά στην επαρχία που οι θερμοκρασιες ειναι πολυ χαμηλες και ο χειμωνας καλά κραττεί. Να βάλει ο Θεός το χέρι του όλος αυτός ο λαός που ξεσπιτωθηκε να ηρεμήσει σύντομα και να σταματήσουν οι εχθροπραξίες,,,,γιατί αν επαληφθούν οι προφητείες και συνεχισουν να τα κανουν αχταρμα οι ΜΕΓΑΛΟΙ παμε για Γ' παγκόσμιο. ΑΜΗΝ!!!! 

Και εμείς μη νομίζεις αναστατωμένοι είμαστε. Φοβάμαι μη με ρωτήσεις τι ακριβώς αλλά φοβάμαι... 

Εν τω μεταξύ είναι ιδέα μου η όλα έχουν εκτοξευτεί στα ύψη; Μου ήρθε ΔΕΗ 480 ευρώ ρε κορίτσια .για σπίτακι ποντικοτρυπα μόνο μια σομπιτσα καίμε στα πολλά κρύα. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του να βάλουν μυαλό οι ηγέτες όλοι...τόσος κόσμος στο δρόμο στο άγνωστο .τόσοι νεκροί...εσύ τι βλέπεις στη δουλειά σου; Θα χειροτερεύσει η κατάσταση; Τώρα πριν λίγο κουβεντιάζαμε με τη μαμά μου κ τον άντρα μου και λέγαμε σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδάκια μας; Θα μπορέσουμε να τα μεγαλώσουμε; Γιατί κακά τα ψέματα ένα πιάτο φαι δεν σημαίνει ότι ένα παιδί μεγαλώνει όπως πρέπει..άσε που φοβάμαι μη ξεσηκώθουν και οι Τούρκοι κ αρχίσουν να εισβάλλουν κ σε εμάς..

Ομμμμμμμμ και ο Θεός μαζί μας!!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Μαρίνα αν επιτρέπετε γιατί κάνατε λαπαροσκόπηση και ποσο κόστισε;

Γλυκούλα μου, εγώ έκανα λαπαροσκόπηση γιατί είμαι λίγο φρικουλο, γι' αυτό! Δεν υπήρχε δηλαδή κάποια ένδειξη. Αλλά σκέψου ότι εγώ πήρα δύο φορές αρνητικό με δωρεά!!! Οπότε μετά... τα ψάχνεις όλα ή δεν τα ψάχνεις; Θεωρώ ότι μετά από αρνητική χοριακη με καλές βλαστοκυστες από δωρεά, θα πρέπει να ελεγχθούν:

- υστεροσκοπηση / ίσως σε συνδυασμό με βιοψία ngs (μοριακή ανάλυση endometriome αν θες να το ψάξεις). Ανιχνεύει συγκεκριμένα μικρόβια κ βακτήρια και γαλακτοβακιλλους στο ενδομήτριο

- αιματολογικός-ανοσολογικός έλεγχος 

- ορμονικός έλεγχος (θυροειδή, προλακτίνη, βιταμίνες κτλ)

- σάλπιγγες, αν δεν έχεις κάνει σαλπιγγογραφια ή αν είναι πολύ παλιά 

Η λαπαροσκόπηση, αν δεν έχεις δείγμα ενδομητριωσης, δεν είναι απαραίτητη. Επειδή όμως βλέπει κ τις σάλπιγγες κ τη μήτρα απ' έξω εγώ αποφάσισα να την κάνω. Τη συνδύασα με υστεροσκοπηση κ πήραμε δείγματα για ΕΡΑ τεστ (το ισπανικό, που ελέγχει το παράθυρο εμφύτευσης) και για βιοψία με τη μέθοδο ngs. Όλα μαζί (με κλινική, αναισθησιολογο, όλα) μου βγήκαν 3000 και κάτι.... Άστα βράστα! Αλλά η λαπαροσκόπηση αυξάνει πολύ το κόστος. 

@Chrussa1982 και @Viv37 μην πείτε ότι σας αγχωσα θα τη φουντάρω! Χαχαχαχα 

1 hour ago, Villi είπε:

Να τον λέμε λόρδο ή άρχοντα, πράγματι κι εγώ αυτό είχα σκεφτεί στο ραντεβού μαζί του. Τωρα κάποια να βγάλει και ένα για τον Σφακ, εδώ σας θέλω… @silvy22 

Λόρδος! Τέλειοοοο! Πού τα βρίσκεις όλα τα nicknames βρε τέρας!!! Χαχαχαχαχα ❤️❤️❤️

• Χαχα 4

@Chrussa1982 μου θαρρώ πολύ ανθρώπινες οι σκέψεις σου. Με όσα γίνονται αυτή τη στιγμή γύρω μας όλοι ανησυχούμε είτε είμαστε στη διαδικασία παιδιού είτε όχι. Φύση αισιόδοξη πάντα , ελπιζω πως θα τελειώσει σύντομα και αυτο και οι υπόλοιπες συγκρούσεις που μπορεί να μην είναι στην Ευρώπη αλλά είναι το ίδιο στενάχωρες και επώδυνες . Τεράστιο , με πολύ πολύ βαθιά ανάσα διαρκείας οοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 48 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Εύχομαι να έρθει με το καλό!

Marla δεν έχω καταφέρει να γίνω ακόμα μητέρα αλλά να ξέρεις πως ακόμα και τα σπορακια που μου βάλανε και τα έχασα με πόνεσαν πολύ. Δεν τα αισθάνθηκα σαν ξένα αλλά σαν δικό μου κομμάτι. Καλή επιτυχία σου εύχομαι και σύντομα με το παιδάκι σου

Θα το κάνω…ευχαριστώ πολύ! Μια ερώτηση…όταν κάνατε την έμβρυο μεταφορά σας, καθίσατε στο σπίτι η δουλεύατε; Απλά για να δω πως να το διαχειριστώ την επόμενη φορά. Θα μπορούσα να δουλέψω εξ αποστάσεως αλλά ίσως είναι καλύτερα να ζητήσω άδεια;

Να σου πάνε όλα καλά από καρδιάς!

Δεν έχω καμιά αμφιβολία!!! Όπως δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι την επόμενη φορά θα τα καταφέρεις!!Και στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , marina_86 είπε:

Γλυκούλα μου, εγώ έκανα λαπαροσκόπηση γιατί είμαι λίγο φρικουλο, γι' αυτό! Δεν υπήρχε δηλαδή κάποια ένδειξη. Αλλά σκέψου ότι εγώ πήρα δύο φορές αρνητικό με δωρεά!!! Οπότε μετά... τα ψάχνεις όλα ή δεν τα ψάχνεις; Θεωρώ ότι μετά από αρνητική χοριακη με καλές βλαστοκυστες από δωρεά, θα πρέπει να ελεγχθούν:

- υστεροσκοπηση / ίσως σε συνδυασμό με βιοψία ngs (μοριακή ανάλυση endometriome αν θες να το ψάξεις). Ανιχνεύει συγκεκριμένα μικρόβια κ βακτήρια και γαλακτοβακιλλους στο ενδομήτριο

Η λαπαροσκόπηση, αν δεν έχεις δείγμα ενδομητριωσης, δεν είναι απαραίτητη. Επειδή όμως βλέπει κ τις σάλπιγγες κ τη μήτρα απ' έξω εγώ αποφάσισα να την κάνω. Τη συνδύασα με υστεροσκοπηση κ πήραμε δείγματα για ΕΡΑ τεστ (το ισπανικό, που ελέγχει το παράθυρο εμφύτευσης) και για βιοψία με τη μέθοδο ngs. Όλα μαζί (με κλινική, αναισθησιολογο, όλα) μου βγήκαν 3000 και κάτι.... Άστα βράστα! Αλλά η λαπαροσκόπηση αυξάνει πολύ το κόστος. 

Λόρδος! Τέλειοοοο! Πού τα βρίσκεις όλα τα nicknames βρε τέρας!!! Χαχαχαχαχα ❤️❤️❤️

Άι Μαρή χαχαχαχα!!! Τι να μας αγχωσεις; Αφού μετά θα σε πρηξουμε και θα αναγκαστείς να γράψεις όχι μόνο σεντόνια αλλά ολόκληρο μαγαζί με λευκά είδη για να μας ηρεμήσεις. Οπότε όχι δεν ταραζομαι δεν ταραζομαι!! Ακολουθώ τη βουδιστική νιρβάνα που μου μεταδίδει ο γιατρός μου. Όλα καλά ..όλα καλά....οοοομμμμμ 

Να σας πω την πρόοδο μου την σημερινή...έχω πιει νερό πολύ γιατί δέχομαι απειλές από την συμπεθέρα μου χαχαχα. Έφαγα και έξτρα υγειινα αμέ!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 5

51 minutes ago, marina_86 said:

Mαρινα αυτές είναι παρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες . Ευχαριστώ πολύ. Εννοείτε βέβαια πως αγχώνεσαι μετά από καθε αποτυχημενη προσπάθεια. Τώρα που όλα είναι καλά..ποτε θα προσπαθήσεις πάλι. Τι σου πρότεινε ο γιατρός σου;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...