Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Κανε εκει τη γυμναστική σου αφου εχεις πληρωσει κιολας..  

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Neli83 είπε:

Και μονο στη σκεψη κλαιω..ασε που φοβαμαι μην εχω κολλησει ηδη και παρω κανεναν αλλο στο λαιμο μου..ασε σου λεω τον εχω σκασει τον καημενο!

Ας ελπισουμε οτι αν κολλησω δεν θα γινει τιποτα κακο...

Σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση! Ειστε πολυτιμες!! ❤❤❤

Καλησπέρα! Εύχομαι γρήγορα περαστικά στον σύζυγο !Δεν έχεις εμβολιαστεί; Συνέχισε να φοράς την μάσκα σου κι όλα θα πάνε καλά!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , Marla@ είπε:

Καλησπέρα! Εύχομαι γρήγορα περαστικά στον σύζυγο !Δεν έχεις εμβολιαστεί; Συνέχισε να φοράς την μάσκα σου κι όλα θα πάνε καλά!

Σ'ευχαριστω πολυ! Τις 2 δοσεις εχουμε κανει..ναι μασκα παντου!!

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

1 ώρα πρίν, Neli83 είπε:

Ειμαστε ενας στο σαλονι,ενας στο δωματιο..με μασκες ολη μερα..ευτυχως ειναι καλα..μια μερα εκανε πυρετο..συναντιομαστε βεβαια στο σαλονι αλλα απο μακρια..εκεινος φοβαται για μενα και τα μωρα και θελει να παω να μεινω αλλου,εγω φοβαμαι να τον αφησω μονο του και ο θεος να βαλει το χερι του...

Νελη μου, μην ανησυχείς. Αν θυμάμαι καλά είσαι εμβολιασμενη, σωστά; Εμένα όσες εμβολιασμενες φίλες μου πέρασαν κοβιντ στην εγκυμοσύνη τους ούτε που το κατάλαβαν! Εγώ που πέρασα τα Χριστούγεννα (εμβολιασμενη) έκανα σαν τον άντρα σου την πρώτη μέρα λίγο πυρετό και μετά μια χαρά. Και στις 5 μέρες βγήκα αρνητική. Κι ο άντρας σου μπορεί να αρνητικοποιηθει γρηγορα. Οπότε λίγη προσοχή και όλα καλά!!! Εσύ παιδί μου είσαι ντουρασελ!!! ❤️❤️❤️

πρίν από 34 λεπτά , MaryH είπε:

Τον κοντο τον ειχα υποψιαστει. Ειναι κ γατα ο κοντος, χαχαχαχ

Ο ψηλός είναι ο Κυριάκος Παπανικολάου! Χαχαχαχα 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

πρίν από 17 λεπτά , marina_86 είπε:

Νελη μου, μην ανησυχείς. Αν θυμάμαι καλά είσαι εμβολιασμενη, σωστά; Εμένα όσες εμβολιασμενες φίλες μου πέρασαν κοβιντ στην εγκυμοσύνη τους ούτε που το κατάλαβαν! Εγώ που πέρασα τα Χριστούγεννα (εμβολιασμενη) έκανα σαν τον άνΑΑΑτρα σου την πρώτη μέρα λίγο πυρετό και μετά μια χαρά. Και στις 5 μέρες βγήκα αρνητική. Κι ο άντρας σου μπορεί να αρνητικοποιηθει γρηγορα. Οπότε λίγη προσοχή και όλα καλά!!! Εσύ παιδί μου είσαι ντουρασελ!!! ❤️❤️❤️

Ο ψηλός είναι ο Κυριάκος Παπανικολάου! Χαχαχαχα 

Ααααααα, τωρα καταλαβα. Ψηλος ο Παπ. Για τον δικο μου δεν θυμαμαι να ειχαμε βγαλει παρατσουκλι. Παραλειψη, χαχαχαχ

πρίν από 47 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Πολύ γάτα όμως!!!!! 

Μη μου πεις οτι φοραει κ γραβατα, χαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , MaryH είπε:

Ααααααα, τωρα καταλαβα. Ψηλος ο Παπ. Για τον δικο μου δεν θυμαμαι να ειχαμε βγαλει παρατσουκλι. Παραλειψη, χαχαχαχ

Μη μου πεις οτι φοραει κ γραβατα, χαχα

Μπαααα. Ερχετε στο κέντρο πρωί πρωί και φοράει την ποδιά από το σπίτι μάλλον. Χα χα χα χα χα χα χα 

• Χαχα 1

πρίν από 13 λεπτά , MaryH είπε:

Ο Χριστοφ είναι "ο αριστοκράτης"!!! Δεν είναι λίγο; Έτσι μια ευγένεια ρε παιδί μου... Μια αρχοντιά! Χαχαχα

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Κορίτσια μου καλο μηνα να έχουμε με ευχάριστα νέα!

Εγω μολις γύρισα απο τον υπέρηχο, όλα καλά, το φασουλινι μεγαλωνει καλά και ακουσαμε παλι την καρδουλα του τατατατατττααααα!

Την χαρά μου βεβαια μου την μειωσε λιγο το γεγονος οτι η αποκόλληση φαινεται ακόμα. Θα αργήσει να απορροφηθεί μαλλον ετσι γινεται πάντα, αλλά με τρομάζει η ιδέα οτι υπαρχει... Και φυσικά συνεχιζω την ξάπλα και την προσοχή μου ειπε ο γιατρος.

Αχ φοβαμαι βρε κορίτσια μην παω μια μέρα και πια δεν μεγαλώνει σωστά...Κι ενιωσα λιγο να σας πω την ανησυχια μου...

Σε μια εβδομαδα πάλι επομενος υπέρηχος...

Μπραβο κοριτσακι μου! Ειναι λογικο να φοβασαι και να ανησυχεις αλλα ολα θα πανε καλα! Στις ποσες βδομαδες εισαι τωρα; 

@Neli83 ωχ περαστικα του! Ευχομαι να μη σε κολλησει κ εσενα! Η αληθεια ειναι οτι με τοση προσπαθεια υα στανατησουμε να ανυσηχουμε μονο οταν θα τα παρουμε αγκαλια τα μικρουλια μας και σιγουρευτουμε οτι ολα ειναι καλα! Μεχρι τοτε υπομονη, πολλα ομμμμμμμ και θετικη σκεψη...οσο γινεται. Αν δε γινεται σας τη στελνουμε εμεις.

@Condios μου ασε εγω σκεφτομουν σημερα οτι θα τα καταφερω να κανω μωρακι αλλα μεσα σε πολεμο; Δεν μπορω να πιστεψω οτι συμβαινουν τετοια πραγματα στην Ευρωπη στον αιωνα που διανυουμε!!! Αχορταγοι οι "μεγαλοι". Τα κανουν ολα κ@#λο και μετα κρυβονται στο καβουκι τους και τα φορτωνουν αλλου... Τι να πω. Ευχοναι νσ υπερισχυσει η λογικη και να το σταματησουν ολο αυτο. Μ' αρεσει που μου ειπε ο γιατρος να εισαθ ηρεμη και να μη στεναχωριεσαι με τιποτα. Ουτε ειδησεις ουτε τηλεοραση δε θα ανοιξω νου φαινεται μετα την ετ!! Θα παω στο Θηβετ να εξασκηθω στο ομμμμμμμμμ.

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , marina_86 είπε:

Ο Χριστοφ είναι "ο αριστοκράτης"!!! Δεν είναι λίγο; Έτσι μια ευγένεια ρε παιδί μου... Μια αρχοντιά! Χαχαχα

Να τον λέμε λόρδο ή άρχοντα, πράγματι κι εγώ αυτό είχα σκεφτεί στο ραντεβού μαζί του. Τωρα κάποια να βγάλει και ένα για τον Σφακ, εδώ σας θέλω… @silvy22 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου! Ειναι λογικο να φοβασαι και να ανησυχεις αλλα ολα θα πανε καλα! Στις ποσες βδομαδες εισαι τωρα; 

@Neli83 ωχ περαστικα του! Ευχομαι να μη σε κολλησει κ εσενα! Η αληθεια ειναι οτι με τοση προσπαθεια υα στανατησουμε να ανυσηχουμε μονο οταν θα τα παρουμε αγκαλια τα μικρουλια μας και σιγουρευτουμε οτι ολα ειναι καλα! Μεχρι τοτε υπομονη, πολλα ομμμμμμμ και θετικη σκεψη...οσο γινεται. Αν δε γινεται σας τη στελνουμε εμεις.

@Condios μου ασε εγω σκεφτομουν σημερα οτι θα τα καταφερω να κανω μωρακι αλλα μεσα σε πολεμο; Δεν μπορω να πιστεψω οτι συμβαινουν τετοια πραγματα στην Ευρωπη στον αιωνα που διανυουμε!!! Αχορταγοι οι "μεγαλοι". Τα κανουν ολα κ@#λο και μετα κρυβονται στο καβουκι τους και τα φορτωνουν αλλου... Τι να πω. Ευχοναι νσ υπερισχυσει η λογικη και να το σταματησουν ολο αυτο. Μ' αρεσει που μου ειπε ο γιατρος να εισαθ ηρεμη και να μη στεναχωριεσαι με τιποτα. Ουτε ειδησεις ουτε τηλεοραση δε θα ανοιξω νου φαινεται μετα την ετ!! Θα παω στο Θηβετ να εξασκηθω στο ομμμμμμμμμ.

Σημερα με μπερδεψε με τις εβδομαδες ο γιατρος... Μου λεει αν μετρησουμε απο την ετ εισαι 8 και μια μερες και αυτο εγραφε και στον υπερηχο πανω. Αλλά μετα μου λεει αν μετρησουμε απο την τελευταια σου περιοδο εισαι 7 εβ. και κατι... Δεν θυμαμαι τωρα.

Αυτοι οι υπολογισμοι των γιατρων παντα με μπερδευαν

Εγω κραταω το 8 +1 και βλεπουμε! 17 χιλ το μικρουλι!

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Να τον λέμε λόρδο ή άρχοντα, πράγματι κι εγώ αυτό είχα σκεφτεί στο ραντεβού μαζί του. Τωρα κάποια να βγάλει και ένα για τον Σφακ, εδώ σας θέλω… @silvy22 

Χαχα ρε κορίτσια μάλλον πήρε καινούργια γυαλιά κ είναι μαύρα έντονα τον βλέπω κ Λέω ο γυαλουμπας :lol:

• Χαχα 7

πρίν από 2 λεπτά , chitaneta είπε:

Σημερα με μπερδεψε με τις εβδομαδες ο γιατρος... Μου λεει αν μετρησουμε απο την ετ εισαι 8 και μια μερες και αυτο εγραφε και στον υπερηχο πανω. Αλλά μετα μου λεει αν μετρησουμε απο την τελευταια σου περιοδο εισαι 7 εβ. και κατι... Δεν θυμαμαι τωρα.

Αυτοι οι υπολογισμοι των γιατρων παντα με μπερδευαν

Εγω κραταω το 8 +1 και βλεπουμε! 17 χιλ το μικρουλι!

Κάηκα τώρα… πως γίνεται απο ετ 8εβδ και απο τελευταία περίοδο 7εβδ? Ανάποδα πάει? Τεσπα, γερό να ειναι το φασολάκι σου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Viv37 είπε:

Κ γώ αυτό σκεφτόμουν με τον πόλεμο έχω κ τον πονοκέφαλο μου 7η μέρα , είδα κ την περίπτωση του 2χρονου στο Αγρίνιο και τη δύναμη οι γονείς να δωρίσουν τα όργανα του respect … θα πάω στον ομοιοπαθητικό μήπως με βοηθήσει πφφφ 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Και μονο στη σκεψη κλαιω..ασε που φοβαμαι μην εχω κολλησει ηδη και παρω κανεναν αλλο στο λαιμο μου..ασε σου λεω τον εχω σκασει τον καημενο!

Ας ελπισουμε οτι αν κολλησω δεν θα γινει τιποτα κακο...

Σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση! Ειστε πολυτιμες!! ❤❤❤

Neli μου προσπάθησε να μην αγχώνεσαι, η ομικρον δεν έχει βαριά συμπτώματα. Όπως λένε κ τα κοριτσια βιταμίνη d k  βιταμίνη c με ψευδάργυρο να πάρει ο συζυξ  θα βοηθησειπολυ. Αυτά μας είχε προτείνει ο παθολόγος μας όταν κολλήσαμε. Α!! Κ πολύ καλη απολύμανση στο μπάνιο κάθε φορά που γίνεται χρήση και καλό αερισμα. Όλα θα πάνε καλά κ τα μωράκια σου θα είναι μια χαρά.!! Σου στέλνω αγκαλιά μεγαλη❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...