Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Neli83 είπε:

Ειμαστε ενας στο σαλονι,ενας στο δωματιο..με μασκες ολη μερα..ευτυχως ειναι καλα..μια μερα εκανε πυρετο..συναντιομαστε βεβαια στο σαλονι αλλα απο μακρια..εκεινος φοβαται για μενα και τα μωρα και θελει να παω να μεινω αλλου,εγω φοβαμαι να τον αφησω μονο του και ο θεος να βαλει το χερι του...

Αμα νιωθεις να ειστε μαζι, ας ειστε μαζι. Ας αεριζετε το σαλονι οταν ερχεται ομως. Οπως και να εχει εγω πιστευω οτι οι πιο πολλες εγκυες και να το κολλησουν δεν θα παθουν κατι σοβαρο, ουτε αυτες ουτε τα μωρα. Οποτε εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου! Αλλά αν ειναι να φοβασαι για την υγεια σου, μπορει να μην ειναι ασχημη ιδεα να πας σε αλλο σπιτι.

Ευχομαι γρηγορη αναρρωση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , MaryH είπε:

Ειμαι σιγουρη οτι η καρδουλα αυτη θα χτυπαει κ θα χτυπαει και θα σας παρει τα μυαλα, τατατατα!

Μηπως ν ακουσεις τον αντρουλη σου κ να πας να μεινεις αλλου? Μην φοβασαι γι αυτον, ολοι ελαφρα την περνανε την Ομικρον

Και μονο στη σκεψη κλαιω..ασε που φοβαμαι μην εχω κολλησει ηδη και παρω κανεναν αλλο στο λαιμο μου..ασε σου λεω τον εχω σκασει τον καημενο!

πρίν από 6 λεπτά , chitaneta είπε:

Αμα νιωθεις να ειστε μαζι, ας ειστε μαζι. Ας αεριζετε το σαλονι οταν ερχεται ομως. Οπως και να εχει εγω πιστευω οτι οι πιο πολλες εγκυες και να το κολλησουν δεν θα παθουν κατι σοβαρο, ουτε αυτες ουτε τα μωρα. Οποτε εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου! Αλλά αν ειναι να φοβασαι για την υγεια σου, μπορει να μην ειναι ασχημη ιδεα να πας σε αλλο σπιτι.

Ευχομαι γρηγορη αναρρωση!

Ας ελπισουμε οτι αν κολλησω δεν θα γινει τιποτα κακο...

Σας ευχαριστω ολες για την συμπαρασταση! Ειστε πολυτιμες!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 6

nzSsp2.png

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Κοριτσια μου καλο μηνα σε ολες! Ευχομαι να μας μπει ωραια η ανοιξη (εγω ειμαι στη Φλωρινα και δεν εχει σταματησει να χιονιζει) και να συνεχιστει ακομα καλυτερα!

@marina_86 εισαι καλυτερα σημερα; Πονάς ακομα; Ευχομαι να σου περασαν ολα!

@chitaneta τι ωραια! Θα ακουσουμε καρδουλα δυνατα τατατα!!! Αναμενουμε!

@Chrussa1982 χαιρομαι που σου εφυγε η μαυριλα! Με τοσα φαρμακα αφου δε χασαμε το μυαλο μας ακομα μια χαρα ειμαστε χαχαχα! Ειναι ο μηνας μας!! Ξεκιναμεεεεεε!!!!!!

@Annaforyou τον αλλο μηνα γλυκουλα μου. Να προλαβει να κανει και λιγο δουλιτσα το χαπι για την ΤSH. 

♥️♥️

Ειναι ωραια ναι! Μου ειχε λειψει το χιονακι. Να στειλω καμια νιφαδα προς τα εκει; Οχι τιποτα αλλο απ οτο φαινεται ειναι γουρλιδικο το χιονι στα νοτια!! 

Υ.Γ. Νερο πινεις;

Πίνω πίνω!!!! Εμ σε φοβήθηκε το μάτι μου έτσι άγρια που ρωτάς χαχαχαχα!!! 

Ξεκινάμε κοριτσάρα...χέρι χέρι!!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

πρίν από 4 λεπτά , Neli83 είπε:

Και μονο στη σκεψη κλαιω..ασε που φοβαμαι μην εχω κολλησει ηδη και παρω κανεναν αλλο στο λαιμο μου..ασε σου λεω τον εχω σκασει τον καημενο!

Παντως αν φοβαστε, κανε συνεχεια τεστ κι αν σου βγαινουν αρνητικα μπορεις να πας με προφυλαξεις παντα σε αλλο σπιτθ αν υπαρχει η δυνατοτητα..

Δεν το λεω γιατι πιστευωοτι θα σου συμβει κατι κακο, αλλά πιο πολύ για να μην έχετε το άγχος... Δεν μας φτάνει το αγχος στον καθε υπερηχο...να μην εχουμε κι άλλα!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Neli83 είπε:

Κορίτσι μου να αεριζετε καλά το σαλόνι και το μπάνιο. Να ρίχνει σπρέι ντετολ σε όλα τα πόμολα που πιάνει και την τουαλέτα. Να τρώει σε πιάτα ποτήρια πιρούνια μιας χρήσης και να έχει μια σακούλα στην βεράντα να τα πετάει εκεί. Επίσης και τα ρούχα που φοράει σε σακούλα στην βεράντα. Να παίρνει d, c και όλα καλά θα πάνε. Εγώ κόλλησε ο μεγάλος γιος μου τα Χριστούγεννα και έτσι γλιτώσαμε εγώ και ο μικρός. Πολύ ντετολ σπρέι συνέχεια παντού. 

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Κορίτσια μου καλο μηνα να έχουμε με ευχάριστα νέα!

Εγω μολις γύρισα απο τον υπέρηχο, όλα καλά, το φασουλινι μεγαλωνει καλά και ακουσαμε παλι την καρδουλα του τατατατατττααααα!

Την χαρά μου βεβαια μου την μειωσε λιγο το γεγονος οτι η αποκόλληση φαινεται ακόμα. Θα αργήσει να απορροφηθεί μαλλον ετσι γινεται πάντα, αλλά με τρομάζει η ιδέα οτι υπαρχει... Και φυσικά συνεχιζω την ξάπλα και την προσοχή μου ειπε ο γιατρος.

Αχ φοβαμαι βρε κορίτσια μην παω μια μέρα και πια δεν μεγαλώνει σωστά...Κι ενιωσα λιγο να σας πω την ανησυχια μου...

Σε μια εβδομαδα πάλι επομενος υπέρηχος...

Μπράβο το μωράκι σου Μις χαρά. Μην φοβάσαι για την αποκόλληση αφού δεν έχει αιμορραγία πια θα κλείσει σύντομα. Ξεκούραση και όλα καλά θα πάνε 

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Neli83 είπε:

Μπραβο κοπελα μου που ειδες το μωρουλι σου και ειναι καλα!! Κανε υπομονη και θα περασει και η αποκολληση.. επισης για την φοβια σου σε νιωθω απολυτα...σημερα ειχα υπερυχο και τον ακυρωσα γιατι ο αντρας μου κολλησε covid και δεν εχω πως να παω Λαρισα..και εχω βαλει πλερεζες..απο τοτε που σταματησε το ενα μωρο φοβαμαι μην σταματησουν και τ'αλλα..φοβαμαι μην κολλησω και covid και εχουμε αλλα...απο ανησυχιες οπως βλεπεις αλλο τιποτα!!

Ωχ περαστικά του. Τα καλα νεα ειναι οτι η όμικρον δεν κρατάει πολύ, σε πέντε μέρες συνήθως βγαίνει αρνητικό. Μια φίλη με νεογέννητο που κόλλησε ο άντρας της και δεν ηθελε να φυγει απο το σπίτι τον είχε περιορισμένο σε ένα δωμάτιο, δεν τον άφηνε να κυκλοφορεί παντού. Σε πέντε μέρες βγήκε αρνητικός και δεν κόλλησε κανενας άλλος. Υπομονή. Δεν μας φτάνουν ολα έχουμε και τον COVID.

• Μου αρέσει 2

@Neli83 μου κι εμένα που κόλλησε γαμπρός μου και είχε πυρετό δύο μέρες η αδερφή μιου τον είχε απομόνωσει στην κρεβατοκάμαρα. Του πήγαινε φαγητό καφέ σε δίσκο με μάσκα και καθάριζε καλά τουαλέτα με detol και τα σχετικά. Δεν κόλλησε ούτε αυτή ούτε η μικρή (3 ετών) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Neli83 είπε:

Οταν ημουν εγκυος, και ειχα στην αρχη διδυμα, ο αντρας μου ειχε κολλησει γριππη μαλλον- λεω μαλλον γιατι τοτε εσκασε ο κορωνοιος. Ειχε 39 πυρετο ανεβαινε συνεχεια, αγχωθηκαμε, εγω μολις εμπαινα στον τριτο μηνα, ειχα κ τις μιρες μου αιμορραγιες με καφε εκκρισεις. Φορουσαμε μασκες, εμεινε σε αλλο δωματιο, καθαριζα καθε μερα το σπιτι,ασε πολυ αγχος. Ημασταν κ μονοι μας, επρεπε να τα κανω ολα εγω. Τελικα τη γλιτωσα ευτυχως. Του ειχα πει βεβαια να παει να μεινει σε μια θεια του. Δεν ηθελε. Εγω ειχα φοβηθει πολυ για τα μωρα. Ευτυχως ολα καλα. Αν μπορει ο δικος σου να μεινει αλλου, μην το σκεφτεσαι. Ειναι μεγαλος ο αγωνας που δωσαμε μεχρι εδω , ο αντρας σου δεςν κινδυνευει μην ανησυχεις

• Ευχαριστώ 1

Αλλά και να κολλήσεις μην αγχώνεσαι. Εύκολο να το λέμε το ξέρω... Ο καλός κούκλος μου είχε πει σε σχετική ερώτηση ότι παρακολουθεί έγκυες με covid εμβολιασμενες και μη και δεν είχε θέμα με καμία 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Fili είπε:

Αλλά και να κολλήσεις μην αγχώνεσαι. Εύκολο να το λέμε το ξέρω... Ο καλός κούκλος μου είχε πει σε σχετική ερώτηση ότι παρακολουθεί έγκυες με covid εμβολιασμενες και μη και δεν είχε θέμα με καμία 

Ποιος ειναι βρε κοριτσια ο κουκλος ποιος ο κοντος κ ποιος ο ψηλος, χαχαχαχαχ! Πειτε κ σε μενα την ασχετη κουτσομπολα

• Χαχα 7

Διαφημίσεις

3 minutes ago, MaryH said:

Ποιος ειναι βρε κοριτσια ο κουκλος ποιος ο κοντος κ ποιος ο ψηλος, χαχαχαχαχ! Πειτε κ σε μενα την ασχετη κουτσομπολα

Ο καλουλης που τον έλεγα μέχρι πρότινος και κούκλος μετά από τις σχετικές συζητήσεις στο φόρουμ είναι ο Κιουσης (Θεσσαλονίκη), χεχχεχε 

πρίν από 1 λεπτό , Fili είπε:

Ο καλουλης που τον έλεγα μέχρι πρότινος και κούκλος μετά από τις σχετικές συζητήσεις στο φόρουμ είναι ο Κιουσης (Θεσσαλονίκη), χεχχεχε 

Γιατρος ειναι αυτος ρε κοριτσια? Πως δεν τον ανακαλυψα τοσον καιρο, χαχαχαχαχ

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Fili είπε:

@MaryH χαχχαχαχα ο χαλαρός είναι ο Κουρ.. Τώρα τον κοντό και τον ψηλό τους μπερδεύω οπότε ας μιλήσουν οι αρμόδιες 

Ο κοντός είναι ο Τσιριγωτης ο ψηλός ούτε εγώ έχω καταλάβει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...