Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Annaforyou είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Καλό μήνα!! Καλή Άνοιξη!!! Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα!! Εγώ πήρα αρνητικό τεστακι! Δεν πειράζει! Τον άλλον μήνα πάλι!!! 

Καλημέρα κορίτσι μου καλό μήνα. Ίσως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δείξει 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 2 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσια μου καλο μηνα σε ολες! Ευχομαι να μας μπει ωραια η ανοιξη (εγω ειμαι στη Φλωρινα και δεν εχει σταματησει να χιονιζει) και να συνεχιστει ακομα καλυτερα!♥️♥️

Μα τι όμορφη εικόνα να χιονίζει. Εδώ τρώμε το κρύο τζάμπα!!! Απόλαυσε το κοριτσάρα μου!!

Κοριτσια μου καλο μηνα σε ολες! Ευχομαι να μας μπει ωραια η ανοιξη (εγω ειμαι στη Φλωρινα και δεν εχει σταματησει να χιονιζει) και να συνεχιστει ακομα καλυτερα!

@marina_86 εισαι καλυτερα σημερα; Πονάς ακομα; Ευχομαι να σου περασαν ολα!

@chitaneta τι ωραια! Θα ακουσουμε καρδουλα δυνατα τατατα!!! Αναμενουμε!

@Chrussa1982 χαιρομαι που σου εφυγε η μαυριλα! Με τοσα φαρμακα αφου δε χασαμε το μυαλο μας ακομα μια χαρα ειμαστε χαχαχα! Ειναι ο μηνας μας!! Ξεκιναμεεεεεε!!!!!!

@Annaforyou τον αλλο μηνα γλυκουλα μου. Να προλαβει να κανει και λιγο δουλιτσα το χαπι για την ΤSH. 

♥️♥️

πρίν από 16 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μα τι όμορφη εικόνα να χιονίζει. Εδώ τρώμε το κρύο τζάμπα!!! Απόλαυσε το κοριτσάρα μου!!

Ειναι ωραια ναι! Μου ειχε λειψει το χιονακι. Να στειλω καμια νιφαδα προς τα εκει; Οχι τιποτα αλλο απ οτο φαινεται ειναι γουρλιδικο το χιονι στα νοτια!! 

Υ.Γ. Νερο πινεις;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλο μηνα να έχουμε με ευχάριστα νέα!

Εγω μολις γύρισα απο τον υπέρηχο, όλα καλά, το φασουλινι μεγαλωνει καλά και ακουσαμε παλι την καρδουλα του τατατατατττααααα!

Την χαρά μου βεβαια μου την μειωσε λιγο το γεγονος οτι η αποκόλληση φαινεται ακόμα. Θα αργήσει να απορροφηθεί μαλλον ετσι γινεται πάντα, αλλά με τρομάζει η ιδέα οτι υπαρχει... Και φυσικά συνεχιζω την ξάπλα και την προσοχή μου ειπε ο γιατρος.

Αχ φοβαμαι βρε κορίτσια μην παω μια μέρα και πια δεν μεγαλώνει σωστά...Κι ενιωσα λιγο να σας πω την ανησυχια μου...

Σε μια εβδομαδα πάλι επομενος υπέρηχος...

• Μου αρέσει 14

πρίν από 7 λεπτά , chitaneta είπε:

Εγω μολις γύρισα απο τον υπέρηχο, όλα καλά, το φασουλινι μεγαλωνει καλά και ακουσαμε παλι την καρδουλα του τατατατατττααααα!

Την χαρά μου βεβαια μου την μειωσε λιγο το γεγονος οτι η αποκόλληση φαινεται ακόμα. Θα αργήσει να απορροφηθεί μαλλον ετσι γινεται πάντα, αλλά με τρομάζει η ιδέα οτι υπαρχει... Και φυσικά συνεχιζω την ξάπλα και την προσοχή μου ειπε ο γιατρος.

Αχ φοβαμαι βρε κορίτσια μην παω μια μέρα και πια δεν μεγαλώνει σωστά...Κι ενιωσα λιγο να σας πω την ανησυχια μου...

Μπράβο κοριτσάκι μου, υπέροχα νέα αφού είναι ολα καλά. Τωρα για την αποκόλληση εγώ τι να σου πω, ιδέα δεν έχω, ακούω όμως οτι είναι κατι πολυ συνηθισμένο, θα φύγει. Όλες μου οι φίλες είχαν, μια χαρά γέννησαν τα παιδάκια τους.  Ξάπλα και οοοοομμμμμμμμ. Με την κορτιζόνη τι έγινε; Σου έκανε καμία αλλαγή στα φαρμακα; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , chitaneta είπε:

Μπραβο κοπελα μου που ειδες το μωρουλι σου και ειναι καλα!! Κανε υπομονη και θα περασει και η αποκολληση.. επισης για την φοβια σου σε νιωθω απολυτα...σημερα ειχα υπερυχο και τον ακυρωσα γιατι ο αντρας μου κολλησε covid και δεν εχω πως να παω Λαρισα..και εχω βαλει πλερεζες..απο τοτε που σταματησε το ενα μωρο φοβαμαι μην σταματησουν και τ'αλλα..φοβαμαι μην κολλησω και covid και εχουμε αλλα...απο ανησυχιες οπως βλεπεις αλλο τιποτα!!

• Λυπημένη/-ος 2

nzSsp2.png

21 minutes ago, chitaneta said:

Και τώρα έψαχνα τα νέα σου! Υπέροχα ❤️❤️❤️ λιγη υπομονή ακόμα κορίτσι μου. Είναι δύσκολο να είσαι συνέχεια ξαπλα και να ανησυχείς. Το φασουλινι σου είναι αποφασισμένο να μεγαλώσει και να το πάρεις αγκαλίτσα οπότε όλα καλά θα πάνε. 

5 minutes ago, Neli83 said:

Μπραβο κοπελα μου που ειδες το μωρουλι σου και ειναι καλα!! Κανε υπομονη και θα περασει και η αποκολληση.. επισης για την φοβια σου σε νιωθω απολυτα...σημερα ειχα υπερυχο και τον ακυρωσα γιατι ο αντρας μου κολλησε covid και δεν εχω πως να παω Λαρισα..και εχω βαλει πλερεζες..απο τοτε που σταματησε το ενα μωρο φοβαμαι μην σταματησουν και τ'αλλα..φοβαμαι μην κολλησω και covid και εχουμε αλλα...απο ανησυχιες οπως βλεπεις αλλο τιποτα!!

Νελη μου ωχ φαντάζομαι τη στεναχώρια σου. Κι εγώ τις μετράω τις μέρες, ώρες για τον υπέρηχο. Το ένα σταμάτησε για να σε απαλλάξει από δύσκολες αποφάσεις. Όλα καλα θα πάνε. Μπεμπεδοσκονη και αγάπη πολυυυυυυ. Επίσης στον καλό σου δώσε βιταμίνη d, βοηθάει πολύ. Εύκολη και γρήγορη ανάρρωση να έχει. 

@Viv37 τι καλά που εισαι Φλώρινα!!! Χιόνια παντού. Αχ δεν μπορείς να μας στείλεις και φωτογραφία ❤️❤️❤️ το χιόνι είναι όντως τυχερό κι εγώ έτσι το έτσι το χω στο μυαλό μου. 

1 hour ago, Villi said:

Ειναι καλα το κοριτσι μας; Ειχα μάθει οτι πέρασε covid πρόσφατα. 

Ααα γλυκιά και χαμογελαστή ως συνήθως! 

Μου μειώνει σταδιακά και κορτιζόνη ξεκινώντας από αυριο και μέχρι τέλη μήνα. Και ίσως και innohep μετά την αυχενική. Αν και θα ρωτησω και τον καλουλη-κούκλο μου. 

@Annaforyouνεραιδουλα ίσως είναι νωρίς ακόμα για το τεστ; αλλιώς εύχομαι τον άλλο μήνα να είναι ο τυχερός!!! ❤️

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 30 λεπτά , chitaneta είπε:

Όλα καλά θα συνεχίσουν ,,,, οοομμμμ και ηρεμία και ξάπλα,,,,το μωράκι σου είναι εκεί,,,πίστεψέ το όσο πιστευει και αυτο σε σένα!!!!!!

πρίν από 9 λεπτά , Neli83 είπε:

Υπομονή και προσοχή κοριτσάκι μου,,,τα μωράκια σου ειναι μια χαρά,,,,αύριο σε εσας είπε χιόνι,,,να προσέχετε πολύ και να είσαι ήρεμη. Δεν τελειώνει ποτέ η ανησυχία αλλά πρέπει να έχετε πίστη και ελπιδα. 

@marina_86 εμενα με κράτησε κάποιες μέρες ο πόνος στην πλατη ψηλά αλλά με εσωσαν τα tramal, αν δεν αντέχεις με τα αλλα που σου εδωσε ζήτα κάτι πιο δυνατό. Είναι σαν κάποιος να "σφίγγει" τους ώμους σου ψηλά με τανάλια. τουλαχιστον εγω ετσι το εξελαβα στη σκωληκοειδίτιδα που ηταν επισης λαπαροσκοπικη,,,και τώρα που το εγραψες εσύ το ξαναθυμήθηκα. Να προετοιμαστω και για αυτο τον πονο. Βλεπεις οταν το περνάμε το ξεχνάμε. Έτσι και αυτά όλα περαστικά είναι και προχωράμε παρακάτω.

@Chrussa1982 μου υπομονή με τη διάθεση,,,,όλα για καλό τα ξεκίνησες και σε καλύτερο να καταλήξουν.

@Viv37 μου και εσύ χιονούλα να προσέχεις εκεί,,,αν και συνηθισμένα τα βόρεια απ'τα χιονια.

@Fili με το καλό και εσυ στο δικό σου υπερηχο. οοοομμμμμμμ

@Annaforyou ίσως όντως ήτα νωρίς,,,τα πρώιμα τεστ πιανουν απο 10 μονάδες χοριακης και πανω,,,,ξανακάνε όσο δεν ερχεται η περιοδος και ευχομαι να εκπλαγεις γλυκά. 

@MELINASP έφαγες το γαιδαρο απο υπομονη, λίγο ακομα έμεινε,,,τουλαχιστον να παρεις ευχαριστα.

Πάντως με τον πολεμο στην Ουκρανία κορίτσια εχω επηρεαστεί πολύ και είμαι έτοιμη να ξεχυθώ να ψωνίσω ότι ξηρά τροφή αντέχει σε χρόνο και διάρκεια. Εργάζομαι και στο χώρο της ενεργειας και τα πραγματα δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα ήδη για τα νοικοκυριά, ειδικά στην επαρχία που οι θερμοκρασιες ειναι πολυ χαμηλες και ο χειμωνας καλά κραττεί. Να βάλει ο Θεός το χέρι του όλος αυτός ο λαός που ξεσπιτωθηκε να ηρεμήσει σύντομα και να σταματήσουν οι εχθροπραξίες,,,,γιατί αν επαληφθούν οι προφητείες και συνεχισουν να τα κανουν αχταρμα οι ΜΕΓΑΛΟΙ παμε για Γ' παγκόσμιο. ΑΜΗΝ!!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Villi είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου, υπέροχα νέα αφού είναι ολα καλά. Τωρα για την αποκόλληση εγώ τι να σου πω, ιδέα δεν έχω, ακούω όμως οτι είναι κατι πολυ συνηθισμένο, θα φύγει. Όλες μου οι φίλες είχαν, μια χαρά γέννησαν τα παιδάκια τους.  Ξάπλα και οοοοομμμμμμμμ. Με την κορτιζόνη τι έγινε; Σου έκανε καμία αλλαγή στα φαρμακα; 

Ευχαριστώ Βιλι μου! Ναι, ξαπλα και οοοοομμμμμμ...

Για την κορτιζονη δεν του ειπα τιποτα αυτην τη φορα... Λεω ασε να δουμε πως θα παει το θεμα με την αποκολληση σιγα σιγα, και την αλλη φορα ρωταω...

πρίν από 39 λεπτά , Neli83 είπε:

Αχ Νελλη μου, τωρα βρηκε να σας τυχει κι αυτο; Υπομονη ας κανουμε τι αλλο; Ολα καλα θα ειναι με τα μωρακια, ελπιζω να βρεις μια λυση συντομα και να μπορεσεις να πας και να τα δεις! Αυτο που σου ειπε η Φιλη ειναι πολυ σωστο, να παρει βιταμινη d ο συζηγος, και μαλιστα αρκετη, βοηθαει να το περασεις ευκολα! Και τωρα ειστε στο ιδιο σπιτι αλλά ειναι απομονωμενος;

πρίν από 45 λεπτά , Fili είπε:

Και τώρα έψαχνα τα νέα σου! Υπέροχα ❤️❤️❤️ λιγη υπομονή ακόμα κορίτσι μου. Είναι δύσκολο να είσαι συνέχεια ξαπλα και να ανησυχείς. Το φασουλινι σου είναι αποφασισμένο να μεγαλώσει και να το πάρεις αγκαλίτσα οπότε όλα καλά θα πάνε. 

Νελη μου ωχ φαντάζομαι τη στεναχώρια σου. Κι εγώ τις μετράω τις μέρες, ώρες για τον υπέρηχο. Το ένα σταμάτησε για να σε απαλλάξει από δύσκολες αποφάσεις. Όλα καλα θα πάνε. Μπεμπεδοσκονη και αγάπη πολυυυυυυ. Επίσης στον καλό σου δώσε βιταμίνη d, βοηθάει πολύ. Εύκολη και γρήγορη ανάρρωση να έχει. 

@Viv37 τι καλά που εισαι Φλώρινα!!! Χιόνια παντού. Αχ δεν μπορείς να μας στείλεις και φωτογραφία ❤️❤️❤️ το χιόνι είναι όντως τυχερό κι εγώ έτσι το έτσι το χω στο μυαλό μου. 

Ααα γλυκιά και χαμογελαστή ως συνήθως! 

Μου μειώνει σταδιακά και κορτιζόνη ξεκινώντας από αυριο και μέχρι τέλη μήνα. Και ίσως και innohep μετά την αυχενική. Αν και θα ρωτησω και τον καλουλη-κούκλο μου. 

@Annaforyouνεραιδουλα ίσως είναι νωρίς ακόμα για το τεστ; αλλιώς εύχομαι τον άλλο μήνα να είναι ο τυχερός!!! ❤️

Εγω δεν προλαβαινω να βγω απο τον υπερηχο και ανυπομονω για τον επομενο! οοοομμμμ και πάλι οοοοομμμμμ!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Καλό μήνα!! Καλή Άνοιξη!!! Εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα!! Εγώ πήρα αρνητικό τεστακι! Δεν πειράζει! Τον άλλον μήνα πάλι!!! 

Δεν πειραζει! Ειπαμε εισαι σουπερ ντουπερ δοτρια, οποτε το μπεμπε θα ερθει τον αλλο μηνα. Καλο μηνα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , chitaneta είπε:

Ευχαριστώ Βιλι μου! Ναι, ξαπλα και οοοοομμμμμμ...

Για την κορτιζονη δεν του ειπα τιποτα αυτην τη φορα... Λεω ασε να δουμε πως θα παει το θεμα με την αποκολληση σιγα σιγα, και την αλλη φορα ρωταω...

Αχ Νελλη μου, τωρα βρηκε να σας τυχει κι αυτο; Υπομονη ας κανουμε τι αλλο; Ολα καλα θα ειναι με τα μωρακια, ελπιζω να βρεις μια λυση συντομα και να μπορεσεις να πας και να τα δεις! Αυτο που σου ειπε η Φιλη ειναι πολυ σωστο, να παρει βιταμινη d ο συζηγος, και μαλιστα αρκετη, βοηθαει να το περασεις ευκολα! Και τωρα ειστε στο ιδιο σπιτι αλλά ειναι απομονωμενος;

Εγω δεν προλαβαινω να βγω απο τον υπερηχο και ανυπομονω για τον επομενο! οοοομμμμ και πάλι οοοοομμμμμ!

Ειμαστε ενας στο σαλονι,ενας στο δωματιο..με μασκες ολη μερα..ευτυχως ειναι καλα..μια μερα εκανε πυρετο..συναντιομαστε βεβαια στο σαλονι αλλα απο μακρια..εκεινος φοβαται για μενα και τα μωρα και θελει να παω να μεινω αλλου,εγω φοβαμαι να τον αφησω μονο του και ο θεος να βαλει το χερι του...

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

1 hour ago, chitaneta είπε:

Ειμαι σιγουρη οτι η καρδουλα αυτη θα χτυπαει κ θα χτυπαει και θα σας παρει τα μυαλα, τατατατα!

πρίν από 3 λεπτά , Neli83 είπε:

Ειμαστε ενας στο σαλονι,ενας στο δωματιο..με μασκες ολη μερα..ευτυχως ειναι καλα..μια μερα εκανε πυρετο..συναντιομαστε βεβαια στο σαλονι αλλα απο μακρια..εκεινος φοβαται για μενα και τα μωρα και θελει να παω να μεινω αλλου,εγω φοβαμαι να τον αφησω μονο του και ο θεος να βαλει το χερι του...

Μηπως ν ακουσεις τον αντρουλη σου κ να πας να μεινεις αλλου? Μην φοβασαι γι αυτον, ολοι ελαφρα την περνανε την Ομικρον

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...