Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Καλημέρα αγαπημένες μου !!!! Καλό μήνα να έχουμε όλες!! @marina_86 για μια ακόμα φορά σε ευχαριστώ πολύ!! Με ηρέμησαν τα λόγια σου. έχεις δίκιο λες και είσαι εσύ ο γιατρός μου. Απλά χθες...λίγο φοβήθηκα, λίγο κλαταρε το νευρικό μου σύστημα δεν ξέρω πως να το πω. Σήμερα είμαι χαρούμενη όμως!! Γιατί είναι ο μήνας που αν όλα πάνε καλά θα υποδεχθω τα μωράκια μου! Υπάρχει καλύτερο κίνητρο από αυτό; @Villi μου ο γιατρός μας είναι ζεεενννν και πρέπει να του δείξουμε εμπιστοσύνη. Και εγώ βλέπεις πολλές φορές απορώ που δεν ζητάει εξετάσεις. Αλλά κάτι ξέρει δεν μπορεί... Οοοομμμμμ και όλα θα πάνε καλά!! @Fili και @Ελισάβετ καπ 2 καλό μήνα και σε εσάς!! Μας πάει το 2022 είναι αλήθεια αυτό που είπες!! Ας είναι λοιπόν ένας μήνας με χαρούμενα και αισιόδοξα νέα για όλες!! Μπαίνει η άνοιξη σιγά σιγά η διάθεση ανεβαινει και όλες ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής μας!! Πωπω τέτοια χαρά σήμερα που έχω!!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

10 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

καλώς την!! Εύχομαι το τελευταίο εμβρυακι που αυτή τη στιγμή έχεις στην κοιλίτσα σου να είναι το τυχερουλι σου!! Αν όμως (φτου μακρυά από εμας) γίνει αυτό που πιστεύεις τότε να ξέρεις ότι πήρες την καλύτερη απόφαση!! Δεν χωρούν ενδοιασμοί στον δρόμο της μητρότητας!! Και αφού μας διαβάζεις κ αποφάσισες να μας μιλήσεις ξέρεις φαντάζομαι πόσο γουρλιδικο παρεάκι ειμαστε. @Annaforyou το καλό όταν δίνεται απλόχερα, επιστρέφεται  στο πολλαπλάσιο λέει η μανούλα μου. Η προσφορά σου τεραστια σε παιδιά, ζωάκια και σε εμάς τις τζουφιες χαχαχαχα. Οπότε εύχομαι σε λίγες μερουλες να δεις το θετικό τεστακι που τόσο λαχταράει η καρδούλα σου. Εμείς ήδη στέλνουμε θετική ενέργεια προς πάσα κατεύθυνση!! @marina_86 καλά ρε θηρίο μπαμ μπαμ σηκώθηκες;; Τι κομάντο είσαι εσύ παιδάκι μου. Θα τρελάνεις όλο τον ιατρικό σύλλογο μου φαίνεται! Αν και μεταξύ μας για ένα σουβλάκι κ εγώ θα έκανα τα πάντα!! Σιδερένια και πάλι κούκλα μου!! @Fili μου και @Viv37 αγαπημένες μου. Καταρχήν ήπια νεράκι μπόλικο σήμερα!! Είναι μια κάποια πρόοδος ε καλά μου κορίτσια;  Είμαι κάπως σήμερα πολύ down. άτιμες ορμόνες!! Τρώγομαι με τα ρούχα μου. Τι μια σκέφτομαι σαν ηλίθια ότι κάνω σε λάθος σημείο τις ενέσεις και δεν θα καταφέρω την καταστολή. Μετά νευρίασα από μόνη μου γιατί έχω να πάω στον χαλαρό εδώ κ 2 βδομάδες. Δηλαδή τι; Δεν θέλει να δει αν όντως έφυγε το ωάριο με  την οβιτρελ; Δεν θέλει να δει πως πάω με τις ενέσεις; Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα τελευταία φορά μου έδωσε το χαρτί με  τις οδηγίες και μου ειπε να ξεκινήσω την καταστολή 24/2 και όταν δω περίοδο να τον πάρω τηλ να πάω να κάνουμε υπέρηχο. Μετά με ξεχεσε και ο άντρας μου ότι είμαι υπερβολική. Αλλά ένα άγχος σήμερα κορίτσια ώρες ώρες δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αύριο θα πάρω την Στεφ .να ρωτήσω αν χρειάζεται να πάω πριν την αδιαθετησω.

αυτά τα όμορφα φίλες μου. Δεν ήθελα να σας τα πω γιατί είναι βλακείες άνευ λόγου συζητήσεως. Τώρα είμαι σε φάση εντελώς οοομμμμμ και μπήκα να δώσω το παρόν η κουτσομπολα μη χάσω και τίποτα από αυτά που λέτε!! Βλέπω και μέλισσες ταυτόχρονα.

Αύριο μπαίνει Μάρτης φίλες μου!! Ελπίζω να είναι και τυχερός για όλες μας!!! 

Καλημέρα Χρύσα μου και καλο μήνα!

Μην κατηγορείς τον εαυτο σου αν εχεις καποιες μερες πεσμενες, ειδικα τώρα που κανεις και τις αρβεκαπ

Με τις αβερκαπ ας πουμε οτι εναι λιγο σαν μεγεθυντικος φακος στις ανησυχιες μας και στις μαυρες σκεψεις μας, αλλά κι αυτο οχι ολες τις μερες. Κι εγω το ενιωθα ωρες ωρες σαν να μου θολωνε το μυαλο...

Αν ανησυχεις ομως για το αν εφυγε το ωαριο σου, δεν χανεις τιποτα να παρεις τον ιδιο τον...χαλαρο να τον ρωτήσεις. Βραδακι ειναι καλη ωρα να τον πάρεις νομίζω.

Κι εμενα σε ολη την διαρκεια που επαιρνα αβερκαπ αν με ειδε θα ηταν μια φορα μονο νομιζω

Μην ανησυχείς παντως, ολα καλα θα πανε!

Φιλια!

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Ξύπνησα από το χάραμα, αφού χθες κοιμόμουν σχεδόν όλη μέρα! Εν τω μεταξύ ήθελα τόσο πολύ να σας γράψω κ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα αλλά θολωναν τα μάτια μου κ δεν έβλεπα. Απορώ πώς έγραψα το μακρυναρι!! Μου πήρε κάνα μισάωρο! 

Για τη μήτρα μου τη δονητρια μου είπε ότι δεν φαίνεται τίποτα ανατομικό που μπορεί να την επηρεάζει. Θα πάρουμε φουλ buscopan κ μαγνησιο (που δεν έχω ξαναπάρει σε προηγούμενες ετ) και περισσότερη προγεστερόνη για να την έχουμε σε ηρεμία. Τι να πω... Πολύ καλά με λέει η @Condios νευροσπαστη! Χαχαχα

Για τη φλεγμονή θα περιμένουμε τα αποτελέσματα του ngs για να μου πει ακριβώς θεραπεία. Προς το παρόν μου έδωσε μια γενική αντιβίωση λόγω επέμβασης. Δυστυχώς @Condios δεν μου έδωσε αυτά τα trimar για τον πόνο του αέρα... Μου είπε παναντολ έξτρα ή voltaren των 50.. 

@MelissaRobert  καλώς ήρθες!!! Η αλήθεια είναι ότι η αποτυχία με δωρεά είναι ένα χαστούκι πρώτης ποιότητας. Ένα χαστούκι, όμως, που πολλές το έχουμε φάει... Τι έχεις κάνει από εξετάσεις ως προετοιμασία; Είδες ορμόνες, αιματολογικά και έχεις κάνει ποτέ κάποια διαγνωστική υστεροσκοπηση; Ίσως θα έπρεπε να γίνουν αυτά πριν την επόμενη ετ. Για να ήταν τα δύο πρώτα ΑΑ και τα άλλα τρία καλά θα είναι, μην ανησυχείς. Αχ, καταλαβαίνω απόλυτα αυτό το ότι "είπαμε με τον σύζυγο μια προσπάθεια και τώρα φοβάμαι"... Είμαι κι εγώ σε παρόμοια θέση. Ήδη του πετάω καμιά φορά για μια ακόμη δοτρια και μου λέει περίμενε να δούμε πρώτα τι θα γίνει... Αλλά τον βλέπω έχει κουραστεί να με βλέπει να παιδευομαι κ να δίνουμε ένα κάρο λεφτά... Οπότε να σιγουρευτείς πριν την επόμενη ετ για το περιβάλλον του σώματος σου.

@Marla@  προφανώς κ εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη χοριακη σου αλλά να είσαι ήρεμη πως όπως κ να πάνε τα πράγματα ότι θα προβείς στην καλύτερη λύση!!! Και πίστεψέ με, ούτε ένα λεπτό δεν θα σκεφτείς ότι αυτά τα εμβρυακια δεν θα είναι από δικό σου υλικό. Θα είναι τα καταδικά σου μωράκια! Εδώ εγώ βλέπω αυτές τις μέρες αυτά τα παιδάκια από την Ουκρανία και μου έρχεται να μπω στην οθόνη να τα αγκαλιάζω όλα ένα ένα, να τα προστατεύσω όπως μπορώ. Στο δικό μας το παιδί που θα γεννήσουμε δεν θα το νιώσουμε; Απλά ήθελα να ρωτήσω (συγγνώμη αν το είπες ήδη) έχεις ψάξει καθόλου τους λόγους που οδήγησαν σε αποτυχία τις 3 τελευταίες φορές; Σίγουρα θα παίζουν ρόλο κ οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες, αλλά επειδή είναι τρείς οι φορές, θα πρέπει να κάνεις ένα καλό ψαχτηρι όσο το κέντρο ψάχνει δοτρια. Μην θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Που βέβαια εύχομαι να μην χρειαστεί! Σε ποιο κέντρο είσαι τώρα; 

Χρυσουλακι μου, δεν κατάλαβα. Τι μας νοιάζει αυτό το ωάριο; Η καταστολή έχει στόχο τον επόμενο κύκλο, όχι αυτόν. Εσύ ξεκίνησες τις ενέσεις την Πέμπτη. Μόλις αδιαθετησεις θα πας να σε δει για να σου ξεκινήσει cyclacur με σκοπό να μην εμφανιστεί ωάριο σε εκείνον τον κύκλο. Ουσιαστικά, σου έδωσε τις ενέσεις για να σιγουρευτεί ότι στον κύκλο της ετ δεν θα.πεταξεις πάλι ωάριο, να ανέβει η LH και να χαλάσει την προετοιμασία. Σε αυτόν τον κύκλο ο,τι έγινε έγινε. Μη στενοχωριέσαι χωρίς λόγο, καλά τα είπε ο χαλαρός. Τώρα αν εσύ θέλεις να πάρεις τηλ να ρωτήσεις, ξέρεις ότι είμαι η τελευταία που θα σου πει να μην πάρεις! Χαχαχαχα Αλλά αλήθεια, στην προκειμένη περίπτωση δεν γίνεται κάτι λάθος. Στον επόμενο κύκλο, με την ησυχία του, θα σου δώσει στην 1η φάση οιστρογόνα (cyclacur ή και dermestril) για να παχύνει το ενδομήτριο κ μόλις το δει τέλειο τέλειο, θα σου ξεκινήσει τεχνητά τη δεύτερη φάση με προγεστερόνη. Χωρίς να σας πιέζει η φυσική σου ωορρηξία για το πέρασμα από τη μία φάση στην άλλη. Και αποκλείεται να κάνεις λάθος τις ενέσεις! Μη σε αγχωνει αυτό! Τι να πω κι εγώ που την έκανα μόνη μου πίσω στον γλουτό; Είχα πει στον σύζυξ αν τώρα έγινε σωστά, θα πάω για νοσηλεύτρια! Καλά ο σύζυξ πήγαινε να μου την κάνει κ έτρεμε το χέρι του, με έπιασαν τα νεύρα μου, λέω άστο μη με νευριάζεις, την αρπάζω, κάνω περιστροφή το σώμα μου σαν τον Εξορκιστή και τη βαράω! Μετά έπαθα μια κράμπα πρώτης ποιότητας! Χαχαχαχα

Καλημέρα Μαρινακι και καλό μηνα!

Ωραία να σε βλέπω ζωηρη ζωηρη να μας γραφεις πρωι πρωι! Εισαι ντουρασελ! 

Τα αποτελεσματα σας απο Ιταλία, θα αργησουν πολύ;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημέρα Χρύσα μου και καλο μήνα!

Μην κατηγορείς τον εαυτο σου αν εχεις καποιες μερες πεσμενες, ειδικα τώρα που κανεις και τις αρβεκαπ

Με τις αβερκαπ ας πουμε οτι εναι λιγο σαν μεγεθυντικος φακος στις ανησυχιες μας και στις μαυρες σκεψεις μας, αλλά κι αυτο οχι ολες τις μερες. Κι εγω το ενιωθα ωρες ωρες σαν να μου θολωνε το μυαλο...

Αν ανησυχεις ομως για το αν εφυγε το ωαριο σου, δεν χανεις τιποτα να παρεις τον ιδιο τον...χαλαρο να τον ρωτήσεις. Βραδακι ειναι καλη ωρα να τον πάρεις νομίζω.

Κι εμενα σε ολη την διαρκεια που επαιρνα αβερκαπ αν με ειδε θα ηταν μια φορα μονο νομιζω

Μην ανησυχείς παντως, ολα καλα θα πανε!

Φιλια!

Καλημέρα κορίτσι μου. Το πιστεύω ότι ήταν κάποια αν θες παρενέργεια από τις ενέσεις. Μια μαυρίλα με έπιασε απαπαπα. Ευτυχώς σήμερα συνήλθα εντελώς όμως!! Θα τον πάρω τηλ να μου πει να μην αγχώνομαι πάλι! 

Ποτέ θα πας για υπέρηχο;; Έτσι να ακούμε και εμείς για μωράκια που μεγαλώνουν στην κοιλίτσα!!

πρίν από 1 λεπτό , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Το πιστεύω ότι ήταν κάποια αν θες παρενέργεια από τις ενέσεις. Μια μαυρίλα με έπιασε απαπαπα. Ευτυχώς σήμερα συνήλθα εντελώς όμως!! Θα τον πάρω τηλ να μου πει να μην αγχώνομαι πάλι! 

Ποτέ θα πας για υπέρηχο;; Έτσι να ακούμε και εμείς για μωράκια που μεγαλώνουν στην κοιλίτσα!!

Ναι...ετσι ακριβως ξαφνικα μπορει να αου ελθει μια μαυριλα και λες τωρα αυτο τι ειναι; Αλλά μετα φευγει κι ολα καλά!

Σήμερα παω για υπέρηχο στις 12... Ευχομαι να ειναι όλα καλά! Θα σας πω βεβαίως μολις γυρίσω!

• Μου αρέσει 7

πρίν από 3 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι...ετσι ακριβως ξαφνικα μπορει να αου ελθει μια μαυριλα και λες τωρα αυτο τι ειναι; Αλλά μετα φευγει κι ολα καλά!

Σήμερα παω για υπέρηχο στις 12... Ευχομαι να ειναι όλα καλά! Θα σας πω βεβαίως μολις γυρίσω!

Άντε με το καλό!! Περιμένουμε σούπερ νέα!!

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Αγαπητές φίλες, καλησπέρα!!Σας παρακολουθώ καιρό.Χαίρομαι με τις χαρές σας, λυπάμαι με τις στεναχώριες σας ..Στις δεκαεφτά του μήνα έβαλα ένα τελευταίο εμβρυάκι  τριών ημερών από την εξωσωματική που είχα κάνει πριν πέντε χρόνια περίπου.Στο διάστημα που μεσολάβησε είχα τρεις φυσιολογικές συλλήψεις χωρίς ευτυχή κατάληξη..Η πρώτη βιοχημική,η δεύτερη κενός σάκκος κι η τρίτη παλινδρόμησε στην όγδοη βδομάδα.Εκλεισα τα 48 πρόσφατα αλλά δεν μπορώ να παραιτηθώ από το όνειρο της μητρότητας...Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κι αυτή η προσπάθεια θα είναι αποτυχημένη αλλά πλέον έχω πάρει την απόφαση μου κι είμαι χαρούμενη γι'αυτό.Με το που θα λάβω την αρνητική χοριακη θα πάρω να κλείσω ραντεβού για δωρεά ωαρίων!!Χάρη σ'αυτο το φόρουμ δεν έχω πλέον κανένα ενδοιασμό!!!Σας φιλώ κι εύχομαι αργά ή γρήγορα να σφίξουμε στην αγκαλιά μας το μωράκι μας!!

Εύχομαι να πάει καλά και να ξεκινήσεις γρήγορα ψώνια για μωράκι ♥ και αν δεν πάει μακριά από εμάς θα είσαι έτοιμη ψυχολογικά για το επόμενο βήμα κοριτσάκι μ 

15 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Πείτε μου τη γνώμη σας ρε κορίτσια! Σας θυμίζω ωορρηξία είχα 18/02 και χθες το βράδυ μεσα στην νύχτα είχα για 5 λεπτά πόνους περιόδου... Θετικό ή αρνητικό;; Επίσης από την ωορρηξία κ μετά έχω περισσότερα υγρά απ' ότι συνήθως!! Με καταλαβαίνετε έτσι ψάχνω συμπτώματα!! :P

Οι πόνοι περιόδου είναι δίκοπο μαχαιρο η θετικό η αρνητικό. Τα υγρ; καλό σημάδι θα έλεγα ψηφίζω θετικό :) το έκανες;;; :):):)

15 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Κορίτσια μου επιτέλους γύρισα σπίτι !!! Πήγε καλά νομίζω, με πονάει λίγο ο ώμος, τα πλευρά κ ο θώρακας μάλλον από τον αέρα της λαπαροσκοπισης. Ελπίζω να ξεκινήσει να περνάει σιγά σιγά. Κατά τ' αλλά όλα πήγαν βάσει σχεδίου απλά ήμουν όλη μέρα μεταξύ ύπνου κ ξύπνιου.... Ακόμα και τώρα την έχω τη νταγκλα μου! 

Πήραμε δείγματα, έκανε υστεροσκοπηση, ο γιατρός είδε φλεγμονή στον πυθμένα της μητρας κ στο ένα τοίχωμα - οπτικά την χαρακτήρισε ήπια. Αλλά θα δούμε από το ngs.

Στη λαπαροσκοπηση όλα φάνηκαν φυσιολογικά μου είπε. Βρήκε δύο υποψίες ενδομητριωσης κ τις καυτηρίασε για καλό κ για κακό. Μου είπε ότι η εικόνα κ η υφή της μήτρας είναι καλή, οι ωοθήκες όπως θα πρεπε και οι σάλπιγγες κ οι δύο διαβατες κ μια χαρά. Τώρα κάτι μου είπε κ για το έντερο αλλά δεν το θυμάμαι. 

Στον Άγιο Λουκά το έκανα, έμεινα νομίζω πιο ευχαριστημένη από το Γεν. Αφήστε που με έχουν ντοπαρει φουλ! Είμαι ζεν κ ομμμμ, μόνο ο σύζυξ με νευρίασε που όταν γυρνούσαμε πήγαινε αργά αργά !!! Χαχαχα Εδώ η νοσοκόμα με σήκωσε για να περπατήσω λέω εγώ α ωραία, αρπάζω τους ορούς κ αρχίζω να περπατάω κανονικά. Μου λέει κάτσε χριστιανή μου, δεν σε προλαβαίνω. Πώς γκαζωσες έτσι απευθείας; Λέω φέρε μου μια πίτα σουβλάκι γιατί δεν είμαι καλά! Χαχαχαχαχα

Σας φιλώ όλες!!!! Θα διαβάσω τώρα ο,τι έχετε γράψει! Έχω μελέτη! 

❤️❤️❤️❤️

Μπράβο κοριτσάκι μ σιδερένια καλά μ ακούγονται ολα αυτά με το καλό και τα αποτελέσματα!! Ο πόνος στους ώμους είναι από τον αέρα που έβαλαν μια είναι η λύση περπάτημα και πορδιτσες ιχιχιχιχιχιζ

12 ώρες πρίν, Fili είπε:

@MELINASP με το δίκιο σου καλή μου γκαζωσες. Μα είναι δυνατόν; πες τους άνθρωποι μου είμαστε 20 που περιμένουμε πως και πως τα νέα!!! Οπότε άλλη μια εβδομάδα το πολύ; πφφφ

Οοοοοοοομμμμμμμμ❤️❤️❤️

Χαχχαχααχ οοοοοοκ Ε πως να τον λέμε το δικό σου; χαχαχχα

@Chrussa1982 μου γλυκό ελπίζω να μην έγινε κάτι κι απλά να είναι η διάθεση σου.. Μεγάλη αγκαλιά και φιλί από μένα ❤️❤️❤️

Θα τους πω έτσι κ έρθουμε όλο το φόρουμ να παίρνουμε τηλ να σου πω πόσο γρήγορα θα πας εσύ Ισπανία να τα φέρεις χαχαχαχα

14 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μπράβο το κορίτσι μας το δυνατό!!! Καλή ανάρρωση και πολύ πολύ οοοομμμμμ. Α και αγκαλίτσα από εμένα και ολες μας!! Όλα καλά λοιπόν ε?? Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο μωράκι σου!! Είχα όλη μέρα έννοια να ξέρεις. 

Κορίτσια μπαίνω σας διαβάζω αλλά σήμερα δεν είμαι στα καλά μου οπότε δεν συμμετέχω!! Θα επανέλθω αύριο δριμύτερη να ξέρετε χαχαχα.

Σας φιλώ όλες 

Μία αγκαλιά από μένα ♥ 

10 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

καλώς την!! Εύχομαι το τελευταίο εμβρυακι που αυτή τη στιγμή έχεις στην κοιλίτσα σου να είναι το τυχερουλι σου!! Αν όμως (φτου μακρυά από εμας) γίνει αυτό που πιστεύεις τότε να ξέρεις ότι πήρες την καλύτερη απόφαση!! Δεν χωρούν ενδοιασμοί στον δρόμο της μητρότητας!! Και αφού μας διαβάζεις κ αποφάσισες να μας μιλήσεις ξέρεις φαντάζομαι πόσο γουρλιδικο παρεάκι ειμαστε. @Annaforyou το καλό όταν δίνεται απλόχερα, επιστρέφεται  στο πολλαπλάσιο λέει η μανούλα μου. Η προσφορά σου τεραστια σε παιδιά, ζωάκια και σε εμάς τις τζουφιες χαχαχαχα. Οπότε εύχομαι σε λίγες μερουλες να δεις το θετικό τεστακι που τόσο λαχταράει η καρδούλα σου. Εμείς ήδη στέλνουμε θετική ενέργεια προς πάσα κατεύθυνση!! @marina_86 καλά ρε θηρίο μπαμ μπαμ σηκώθηκες;; Τι κομάντο είσαι εσύ παιδάκι μου. Θα τρελάνεις όλο τον ιατρικό σύλλογο μου φαίνεται! Αν και μεταξύ μας για ένα σουβλάκι κ εγώ θα έκανα τα πάντα!! Σιδερένια και πάλι κούκλα μου!! @Fili μου και @Viv37 αγαπημένες μου. Καταρχήν ήπια νεράκι μπόλικο σήμερα!! Είναι μια κάποια πρόοδος ε καλά μου κορίτσια;  Είμαι κάπως σήμερα πολύ down. άτιμες ορμόνες!! Τρώγομαι με τα ρούχα μου. Τι μια σκέφτομαι σαν ηλίθια ότι κάνω σε λάθος σημείο τις ενέσεις και δεν θα καταφέρω την καταστολή. Μετά νευρίασα από μόνη μου γιατί έχω να πάω στον χαλαρό εδώ κ 2 βδομάδες. Δηλαδή τι; Δεν θέλει να δει αν όντως έφυγε το ωάριο με  την οβιτρελ; Δεν θέλει να δει πως πάω με τις ενέσεις; Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα τελευταία φορά μου έδωσε το χαρτί με  τις οδηγίες και μου ειπε να ξεκινήσω την καταστολή 24/2 και όταν δω περίοδο να τον πάρω τηλ να πάω να κάνουμε υπέρηχο. Μετά με ξεχεσε και ο άντρας μου ότι είμαι υπερβολική. Αλλά ένα άγχος σήμερα κορίτσια ώρες ώρες δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αύριο θα πάρω την Στεφ .να ρωτήσω αν χρειάζεται να πάω πριν την αδιαθετησω.

αυτά τα όμορφα φίλες μου. Δεν ήθελα να σας τα πω γιατί είναι βλακείες άνευ λόγου συζητήσεως. Τώρα είμαι σε φάση εντελώς οοομμμμμ και μπήκα να δώσω το παρόν η κουτσομπολα μη χάσω και τίποτα από αυτά που λέτε!! Βλέπω και μέλισσες ταυτόχρονα.

Αύριο μπαίνει Μάρτης φίλες μου!! Ελπίζω να είναι και τυχερός για όλες μας!!! 

Όλα τα νεύρα σου και η σύγχυση σου δικαιολογημενη αγάπη μου! 

Για τις ενέσεις δεν το συζητάω καν ντοκτορά έχουμε πάρει τόσα χρόνια μια χαρά την κάνεις τη καταστολή. Όσο για τον ντοκ αν σου είπε όταν δεις περίοδο ίσως τότε φανεί καθαρα αυτό που λες κ εσύ κ όχι νωρίτερα. 

Αυτός είναι ο μήνας σου αγάπη μ έρχονται τα μωράκια σου ♥️♥️♥️

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Ξύπνησα από το χάραμα, αφού χθες κοιμόμουν σχεδόν όλη μέρα! Εν τω μεταξύ ήθελα τόσο πολύ να σας γράψω κ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα αλλά θολωναν τα μάτια μου κ δεν έβλεπα. Απορώ πώς έγραψα το μακρυναρι!! Μου πήρε κάνα μισάωρο! 

Για τη μήτρα μου τη δονητρια μου είπε ότι δεν φαίνεται τίποτα ανατομικό που μπορεί να την επηρεάζει. Θα πάρουμε φουλ buscopan κ μαγνησιο (που δεν έχω ξαναπάρει σε προηγούμενες ετ) και περισσότερη προγεστερόνη για να την έχουμε σε ηρεμία. Τι να πω... Πολύ καλά με λέει η @Condios νευροσπαστη! Χαχαχα

Για τη φλεγμονή θα περιμένουμε τα αποτελέσματα του ngs για να μου πει ακριβώς θεραπεία. Προς το παρόν μου έδωσε μια γενική αντιβίωση λόγω επέμβασης. Δυστυχώς @Condios δεν μου έδωσε αυτά τα trimar για τον πόνο του αέρα... Μου είπε παναντολ έξτρα ή voltaren των 50.. 

@MelissaRobert  καλώς ήρθες!!! Η αλήθεια είναι ότι η αποτυχία με δωρεά είναι ένα χαστούκι πρώτης ποιότητας. Ένα χαστούκι, όμως, που πολλές το έχουμε φάει... Τι έχεις κάνει από εξετάσεις ως προετοιμασία; Είδες ορμόνες, αιματολογικά και έχεις κάνει ποτέ κάποια διαγνωστική υστεροσκοπηση; Ίσως θα έπρεπε να γίνουν αυτά πριν την επόμενη ετ. Για να ήταν τα δύο πρώτα ΑΑ και τα άλλα τρία καλά θα είναι, μην ανησυχείς. Αχ, καταλαβαίνω απόλυτα αυτό το ότι "είπαμε με τον σύζυγο μια προσπάθεια και τώρα φοβάμαι"... Είμαι κι εγώ σε παρόμοια θέση. Ήδη του πετάω καμιά φορά για μια ακόμη δοτρια και μου λέει περίμενε να δούμε πρώτα τι θα γίνει... Αλλά τον βλέπω έχει κουραστεί να με βλέπει να παιδευομαι κ να δίνουμε ένα κάρο λεφτά... Οπότε να σιγουρευτείς πριν την επόμενη ετ για το περιβάλλον του σώματος σου.

@Marla@  προφανώς κ εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη χοριακη σου αλλά να είσαι ήρεμη πως όπως κ να πάνε τα πράγματα ότι θα προβείς στην καλύτερη λύση!!! Και πίστεψέ με, ούτε ένα λεπτό δεν θα σκεφτείς ότι αυτά τα εμβρυακια δεν θα είναι από δικό σου υλικό. Θα είναι τα καταδικά σου μωράκια! Εδώ εγώ βλέπω αυτές τις μέρες αυτά τα παιδάκια από την Ουκρανία και μου έρχεται να μπω στην οθόνη να τα αγκαλιάζω όλα ένα ένα, να τα προστατεύσω όπως μπορώ. Στο δικό μας το παιδί που θα γεννήσουμε δεν θα το νιώσουμε; Απλά ήθελα να ρωτήσω (συγγνώμη αν το είπες ήδη) έχεις ψάξει καθόλου τους λόγους που οδήγησαν σε αποτυχία τις 3 τελευταίες φορές; Σίγουρα θα παίζουν ρόλο κ οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες, αλλά επειδή είναι τρείς οι φορές, θα πρέπει να κάνεις ένα καλό ψαχτηρι όσο το κέντρο ψάχνει δοτρια. Μην θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Που βέβαια εύχομαι να μην χρειαστεί! Σε ποιο κέντρο είσαι τώρα; 

Χρυσουλακι μου, δεν κατάλαβα. Τι μας νοιάζει αυτό το ωάριο; Η καταστολή έχει στόχο τον επόμενο κύκλο, όχι αυτόν. Εσύ ξεκίνησες τις ενέσεις την Πέμπτη. Μόλις αδιαθετησεις θα πας να σε δει για να σου ξεκινήσει cyclacur με σκοπό να μην εμφανιστεί ωάριο σε εκείνον τον κύκλο. Ουσιαστικά, σου έδωσε τις ενέσεις για να σιγουρευτεί ότι στον κύκλο της ετ δεν θα.πεταξεις πάλι ωάριο, να ανέβει η LH και να χαλάσει την προετοιμασία. Σε αυτόν τον κύκλο ο,τι έγινε έγινε. Μη στενοχωριέσαι χωρίς λόγο, καλά τα είπε ο χαλαρός. Τώρα αν εσύ θέλεις να πάρεις τηλ να ρωτήσεις, ξέρεις ότι είμαι η τελευταία που θα σου πει να μην πάρεις! Χαχαχαχα Αλλά αλήθεια, στην προκειμένη περίπτωση δεν γίνεται κάτι λάθος. Στον επόμενο κύκλο, με την ησυχία του, θα σου δώσει στην 1η φάση οιστρογόνα (cyclacur ή και dermestril) για να παχύνει το ενδομήτριο κ μόλις το δει τέλειο τέλειο, θα σου ξεκινήσει τεχνητά τη δεύτερη φάση με προγεστερόνη. Χωρίς να σας πιέζει η φυσική σου ωορρηξία για το πέρασμα από τη μία φάση στην άλλη. Και αποκλείεται να κάνεις λάθος τις ενέσεις! Μη σε αγχωνει αυτό! Τι να πω κι εγώ που την έκανα μόνη μου πίσω στον γλουτό; Είχα πει στον σύζυξ αν τώρα έγινε σωστά, θα πάω για νοσηλεύτρια! Καλά ο σύζυξ πήγαινε να μου την κάνει κ έτρεμε το χέρι του, με έπιασαν τα νεύρα μου, λέω άστο μη με νευριάζεις, την αρπάζω, κάνω περιστροφή το σώμα μου σαν τον Εξορκιστή και τη βαράω! Μετά έπαθα μια κράμπα πρώτης ποιότητας! Χαχαχαχα

Μία χαρά αγάπη μ buscopan και μαγνήσιο μια χαρά θα στην κρατήσουν ήρεμη! Με το καλό να πάρεις τα άλλα αποτελέσματα να δούμε. 

Για τώρα ξάπλα κ ομμμμ πόσες μέρες κάνουν; 

πρίν από 18 λεπτά , chitaneta είπε:

Με το καλό αγάπη μ φωτογράφηση πάλι το φασολινι!!! ♥️

Καλημέρα αγάπες μου καλό μηναααα!!!! 

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Villi είπε:

Ε ναι, το ngs που είχα κάνει δεν είχε βγει καλό άλλο ο Βούδας που έχω για γιατρό δεν το δίνει  καμία σημασία. Επίσης σκεφτόμουν το εξής για εσένα, σαν συμβουλή. Να ρωτήσεις την εταιρεία που θα κάνει το ngs αν μπορούν αν (μακριά απο εδώ )βρουν μικρόβια, να προτείνουν και το κατάλληλο αντιβιοτικό, σαν αντιβιογραμμα. Το σκεφτόμουν τις προάλλες να σου το πω, δεν χάνεις κάτι να τους στείλεις ένα μαιλ και να τους ρωτήσεις. 

Εννοείται δεν χάνω τίποτα και θα τους το ρωτήσω!!! Θα ρωτήσω κ τον "ψηλό" χαχαχα. Το έχω σίγουρο ότι θα βρουν μικρόβια, αφού κ με το μάτι φάνηκε φλεγμονή. 

Τώρα για την χαλαρότητα του χαλαρού τι να σου πω... εγώ βλέπω ότι αποδίδει στο τέλος! Από τότε που βγήκε το ngs σου παίρνεις κανονικά προβιοτικα;

πρίν από 20 λεπτά , MELINASP είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μ σιδερένια καλά μ ακούγονται ολα αυτά με το καλό και τα αποτελέσματα!! Ο πόνος στους ώμους είναι από τον αέρα που έβαλαν μια είναι η λύση περπάτημα και πορδιτσες ιχιχιχιχιχι

Μία χαρά αγάπη μ buscopan και μαγνήσιο μια χαρά θα στην κρατήσουν ήρεμη! Με το καλό να πάρεις τα άλλα αποτελέσματα να δούμε. 

Για τώρα ξάπλα κ ομμμμ πόσες μέρες κάνουν;  

Άσε,δεν μπορώ να είμαι πολύ ξάπλα γιατί χτυπάει ο αέρας θώρακα κ ώμους κ με πονάει. Οπότε ή καθιστή ή κόβω βόλτες σαν την άδικη κατάρα... Χαχαχα 

Μου είπαν σε 10 με 15 μέρες θα τα έχω... Άντε να δούμε! 

Ελπίζω κι εσύ να έχεις άμεσα τ' αποτελέσματα Μελινακι μου!❤️ Αυτή η αναμονή είναι βασανιστική, ειδικά όταν ξεπερνάει την προβλεπόμενη...

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Εννοείται δεν χάνω τίποτα και θα τους το ρωτήσω!!! Θα ρωτήσω κ τον "ψηλό" χαχαχα. Το έχω σίγουρο ότι θα βρουν μικρόβια, αφού κ με το μάτι φάνηκε φλεγμονή. 

Τώρα για την χαλαρότητα του χαλαρού τι να σου πω... εγώ βλέπω ότι αποδίδει στο τέλος! Από τότε που βγήκε το ngs σου παίρνεις κανονικά προβιοτικα;

Καλα μην εισαι και τοσο σίγουρη οτι θα έχεις μικρόβια, αν όμως έχεις ας κάνουν και αυτοί που παίρνουν τόσα λεφτά μια σωστή δουλειά, ας προτείνουν αυτοί θεραπεία. 
προβιοτικά φουλ..  καθε μέρα πάνω κάτω. Τι άλλο μπορώ να κάνω..

πρίν από 7 λεπτά , Villi είπε:

Καλα μην εισαι και τοσο σίγουρη οτι θα έχεις μικρόβια, αν όμως έχεις ας κάνουν και αυτοί που παίρνουν τόσα λεφτά μια σωστή δουλειά, ας προτείνουν αυτοί θεραπεία. 
προβιοτικά φουλ..  καθε μέρα πάνω κάτω. Τι άλλο μπορώ να κάνω..

Τους πήρα ήδη τηλέφωνο... Δεν προτείνουν φαρμακευτική αγωγή, δεν κάνουν δηλαδή κάτι σαν αντιβιογραμμα. Λέει η κλινική στην Ιταλία θα βρει τα συγκεκριμένα μικρόβια ή βακτήρια κ ο γιατρός θα προτείνει αγωγή. Τους ρώτησα αν ανιχνεύουν γαλακτοβακιλλους κ αυτή με την οποία μίλησα δεν ήξερε. Θα ρωτήσω κ τον "ψηλό" αν κ θυμάμαι ότι μου είχε πει ναι... Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι. 

Τι άλλο να κάνεις. Πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς με τόσα προβιοτικα θα είναι πολύ καλύτερο το περιβάλλον της μήτρας. Θα σου έλεγα να σου κάνει ένα επαναληπτικό ngs ο ψηλός αλλά αφού ο χαλαρός δεν το πιστεύει δε νομίζω να έχει νόημα. Αλλά δεν θέλει ούτε υστεροσκοπηση, ε; Βρε αυτόν τον λέτε χαλαρό χαλαρό αλλά τόσες γυναίκες μένουν σε αυτόν έγκυες. Δηλαδή αν όλες αυτές κάθονταν κ έκαναν ngs, ΕΡΑ τεστ και όλα τα συναφή, θα έβγαιναν όλα καθαρά;... Δε νομίζω!!! Μάλλον ξέρει τι πρέπει να κοιτάξει κ πότε. Για να σου λέει όχι, προφανώς πιστεύει πως εσύ δεν το χρειάζεσαι. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , marina_86 είπε:

Τους πήρα ήδη τηλέφωνο... Δεν προτείνουν φαρμακευτική αγωγή, δεν κάνουν δηλαδή κάτι σαν αντιβιογραμμα. Λέει η κλινική στην Ιταλία θα βρει τα συγκεκριμένα μικρόβια ή βακτήρια κ ο γιατρός θα προτείνει αγωγή. Τους ρώτησα αν ανιχνεύουν γαλακτοβακιλλους κ αυτή με την οποία μίλησα δεν ήξερε. Θα ρωτήσω κ τον "ψηλό" αν κ θυμάμαι ότι μου είχε πει ναι... Ελπίζω να μην άλλαξε κάτι. 

Τι άλλο να κάνεις. Πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς με τόσα προβιοτικα θα είναι πολύ καλύτερο το περιβάλλον της μήτρας. Θα σου έλεγα να σου κάνει ένα επαναληπτικό ngs ο ψηλός αλλά αφού ο χαλαρός δεν το πιστεύει δε νομίζω να έχει νόημα. Αλλά δεν θέλει ούτε υστεροσκοπηση, ε; Βρε αυτόν τον λέτε χαλαρό χαλαρό αλλά τόσες γυναίκες μένουν σε αυτόν έγκυες. Δηλαδή αν όλες αυτές κάθονταν κ έκαναν ngs, ΕΡΑ τεστ και όλα τα συναφή, θα έβγαιναν όλα καθαρά;... Δε νομίζω!!! Μάλλον ξέρει τι πρέπει να κοιτάξει κ πότε. Για να σου λέει όχι, προφανώς πιστεύει πως εσύ δεν το χρειάζεσαι. 

Πάντως κατα την άποψη μου είναι μισή δουλειά αυτό που κάνουν.. τεσπα. Εύχομαι να είναι καθαρό και να μη χρειαστεί ποτέ να πάρεις  αντιβίωση.

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , marina_86 είπε:

Ούτε εμένα μου ζήτησε υστεροσκοπηση πάντως. Του πρότεινα διότι δεν έχω κάνει και μου είπε ότι για την ώρα δεν χρειάζεται ο χαλαρός μας μεταδίδει τόση χαλαρότητα σε βαθμό βουδισμού για αυτό πετυχαίνουν όλες!! Συν του ότι ξέρει τι κάνει!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ούτε εμένα μου ζήτησε υστεροσκοπηση πάντως. Του πρότεινα διότι δεν έχω κάνει και μου είπε ότι για την ώρα δεν χρειάζεται ο χαλαρός μας μεταδίδει τόση χαλαρότητα σε βαθμό βουδισμού για αυτό πετυχαίνουν όλες!! Συν του ότι ξέρει τι κάνει!!

Μακάρι Χρύσα  μου!

• Μου αρέσει 1

Απαππα παπά τι άγχος μας έχει πιάσει πρώτη μέρα του μήνα! 

Ένα ομαδικό οοοοοοοοοοομμμμμμ παρακαλώ ❤️❤️ @Villi μου ο γιατρός σας από ότι έχω καταλάβει εκτός από χαλαρός είναι και εξαιρετικά καλός οπότε δείξε του εμπιστοσύνη. Συζήτησε ότι σκέφτεσαι μαζί του και δες τι θα σου πει. @Chrussa1982μου χαίρομαι που σήμερα νιώθεις λιγο καλύτερα. Αχ αυτές οι ορμόνες κι αχ αυτές οι ενέσεις. Και εγώ αυτές τις μέρες είμαι με κουμπί. Μια έτσι μια αλλιώς. Αφού γελάω και κλαίω με τα πάνω κάτω μου 

@marina_86 αντε να βγουν τα αποτελεσματα να προχωρήσεις κι εσύ αγαπημένη μου ντοκτορ!! 

@chitanetaμου τατταταταττατα και χεράκια ποδαράκια χαρούμενα ❤️❤️

Είμαι αναμονή στη Λευκού οπότε βρήκα χρόνο να σας διαβάσω χεχχεεχ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

πρίν από 50 λεπτά , Fili είπε:

Απαππα παπά τι άγχος μας έχει πιάσει πρώτη μέρα του μήνα! 

Ένα ομαδικό οοοοοοοοοοομμμμμμ παρακαλώ ❤️❤️ @Villi μου ο γιατρός σας από ότι έχω καταλάβει εκτός από χαλαρός είναι και εξαιρετικά καλός οπότε δείξε του εμπιστοσύνη. Συζήτησε ότι σκέφτεσαι μαζί του και δες τι θα σου πει. @Chrussa1982μου χαίρομαι που σήμερα νιώθεις λιγο καλύτερα. Αχ αυτές οι ορμόνες κι αχ αυτές οι ενέσεις. Και εγώ αυτές τις μέρες είμαι με κουμπί. Μια έτσι μια αλλιώς. Αφού γελάω και κλαίω με τα πάνω κάτω μου 

@marina_86 αντε να βγουν τα αποτελεσματα να προχωρήσεις κι εσύ αγαπημένη μου ντοκτορ!! 

@chitanetaμου τατταταταττατα και χεράκια ποδαράκια χαρούμενα ❤️❤️

Είμαι αναμονή στη Λευκού οπότε βρήκα χρόνο να σας διαβάσω χεχχεεχ

Τα φιλιά μας στην Ελμίνα! χαχαχα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...