Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Marla@ είπε:

Αγαπητές φίλες, καλησπέρα!!Σας παρακολουθώ καιρό.Χαίρομαι με τις χαρές σας, λυπάμαι με τις στεναχώριες σας ..Στις δεκαεφτά του μήνα έβαλα ένα τελευταίο εμβρυάκι  τριών ημερών από την εξωσωματική που είχα κάνει πριν πέντε χρόνια περίπου.Στο διάστημα που μεσολάβησε είχα τρεις φυσιολογικές συλλήψεις χωρίς ευτυχή κατάληξη..Η πρώτη βιοχημική,η δεύτερη κενός σάκκος κι η τρίτη παλινδρόμησε στην όγδοη βδομάδα.Εκλεισα τα 48 πρόσφατα αλλά δεν μπορώ να παραιτηθώ από το όνειρο της μητρότητας...Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κι αυτή η προσπάθεια θα είναι αποτυχημένη αλλά πλέον έχω πάρει την απόφαση μου κι είμαι χαρούμενη γι'αυτό.Με το που θα λάβω την αρνητική χοριακη θα πάρω να κλείσω ραντεβού για δωρεά ωαρίων!!Χάρη σ'αυτο το φόρουμ δεν έχω πλέον κανένα ενδοιασμό!!!Σας φιλώ κι εύχομαι αργά ή γρήγορα να σφίξουμε στην αγκαλιά μας το μωράκι μας!!

καλώς την!! Εύχομαι το τελευταίο εμβρυακι που αυτή τη στιγμή έχεις στην κοιλίτσα σου να είναι το τυχερουλι σου!! Αν όμως (φτου μακρυά από εμας) γίνει αυτό που πιστεύεις τότε να ξέρεις ότι πήρες την καλύτερη απόφαση!! Δεν χωρούν ενδοιασμοί στον δρόμο της μητρότητας!! Και αφού μας διαβάζεις κ αποφάσισες να μας μιλήσεις ξέρεις φαντάζομαι πόσο γουρλιδικο παρεάκι ειμαστε. @Annaforyou το καλό όταν δίνεται απλόχερα, επιστρέφεται  στο πολλαπλάσιο λέει η μανούλα μου. Η προσφορά σου τεραστια σε παιδιά, ζωάκια και σε εμάς τις τζουφιες χαχαχαχα. Οπότε εύχομαι σε λίγες μερουλες να δεις το θετικό τεστακι που τόσο λαχταράει η καρδούλα σου. Εμείς ήδη στέλνουμε θετική ενέργεια προς πάσα κατεύθυνση!! @marina_86 καλά ρε θηρίο μπαμ μπαμ σηκώθηκες;; Τι κομάντο είσαι εσύ παιδάκι μου. Θα τρελάνεις όλο τον ιατρικό σύλλογο μου φαίνεται! Αν και μεταξύ μας για ένα σουβλάκι κ εγώ θα έκανα τα πάντα!! Σιδερένια και πάλι κούκλα μου!! @Fili μου και @Viv37 αγαπημένες μου. Καταρχήν ήπια νεράκι μπόλικο σήμερα!! Είναι μια κάποια πρόοδος ε καλά μου κορίτσια;  Είμαι κάπως σήμερα πολύ down. άτιμες ορμόνες!! Τρώγομαι με τα ρούχα μου. Τι μια σκέφτομαι σαν ηλίθια ότι κάνω σε λάθος σημείο τις ενέσεις και δεν θα καταφέρω την καταστολή. Μετά νευρίασα από μόνη μου γιατί έχω να πάω στον χαλαρό εδώ κ 2 βδομάδες. Δηλαδή τι; Δεν θέλει να δει αν όντως έφυγε το ωάριο με  την οβιτρελ; Δεν θέλει να δει πως πάω με τις ενέσεις; Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα τελευταία φορά μου έδωσε το χαρτί με  τις οδηγίες και μου ειπε να ξεκινήσω την καταστολή 24/2 και όταν δω περίοδο να τον πάρω τηλ να πάω να κάνουμε υπέρηχο. Μετά με ξεχεσε και ο άντρας μου ότι είμαι υπερβολική. Αλλά ένα άγχος σήμερα κορίτσια ώρες ώρες δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αύριο θα πάρω την Στεφ .να ρωτήσω αν χρειάζεται να πάω πριν την αδιαθετησω.

αυτά τα όμορφα φίλες μου. Δεν ήθελα να σας τα πω γιατί είναι βλακείες άνευ λόγου συζητήσεως. Τώρα είμαι σε φάση εντελώς οοομμμμμ και μπήκα να δώσω το παρόν η κουτσομπολα μη χάσω και τίποτα από αυτά που λέτε!! Βλέπω και μέλισσες ταυτόχρονα.

Αύριο μπαίνει Μάρτης φίλες μου!! Ελπίζω να είναι και τυχερός για όλες μας!!! 

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 29 λεπτά , Marla@ είπε:

Αγαπητές φίλες, καλησπέρα!!Σας παρακολουθώ καιρό.Χαίρομαι με τις χαρές σας, λυπάμαι με τις στεναχώριες σας ..Στις δεκαεφτά του μήνα έβαλα ένα τελευταίο εμβρυάκι  τριών ημερών από την εξωσωματική που είχα κάνει πριν πέντε χρόνια περίπου.Στο διάστημα που μεσολάβησε είχα τρεις φυσιολογικές συλλήψεις χωρίς ευτυχή κατάληξη..Η πρώτη βιοχημική,η δεύτερη κενός σάκκος κι η τρίτη παλινδρόμησε στην όγδοη βδομάδα.Εκλεισα τα 48 πρόσφατα αλλά δεν μπορώ να παραιτηθώ από το όνειρο της μητρότητας...Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κι αυτή η προσπάθεια θα είναι αποτυχημένη αλλά πλέον έχω πάρει την απόφαση μου κι είμαι χαρούμενη γι'αυτό.Με το που θα λάβω την αρνητική χοριακη θα πάρω να κλείσω ραντεβού για δωρεά ωαρίων!!Χάρη σ'αυτο το φόρουμ δεν έχω πλέον κανένα ενδοιασμό!!!Σας φιλώ κι εύχομαι αργά ή γρήγορα να σφίξουμε στην αγκαλιά μας το μωράκι μας!!

Γεια σου καινουρια μας φιλη! Πολυ καλα εκανες και πηρες την αποφαση της δωρεας ωαριων αν και ευχομαι η χοριακη σου με το τελευταιο εμβρυακι σου να οδηγησει σε μια υπεροχη εγκυμοσυνη και σε 9 μηνες να κρατας το μωρακι σου στην αγκαλια σου! Οποιο και να ειναι το αποτελεσμα θα περιμενουμε να μαθουμε τα νεα σου! Ποτε ειναι η χοριακη σου;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Viv37 είπε:

Γεια σου καινουρια μας φιλη! Πολυ καλα εκανες και πηρες την αποφαση της δωρεας ωαριων αν και ευχομαι η χοριακη σου με το τελευταιο εμβρυακι σου να οδηγησει σε μια υπεροχη εγκυμοσυνη και σε 9 μηνες να κρατας το μωρακι σου στην αγκαλια σου! Οποιο και να ειναι το αποτελεσμα θα περιμενουμε να μαθουμε τα νεα σου! Ποτε ειναι η χοριακη σου;

Σ'ευχαριστώ πολύ! Λογικά την Πέμπτη πρέπει να κάνω χοριακη,στις 14 μέρες.Εκανα το πρωί ένα στο σπίτι που ανιχνεύει την χοριακη πέντε μέρες μετά την σύλληψη απ'οτι λέει και τζίφος!!!

πρίν από 16 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

καλώς την!! Εύχομαι το τελευταίο εμβρυακι που αυτή τη στιγμή έχεις στην κοιλίτσα σου να είναι το τυχερουλι σου!! Αν όμως (φτου μακρυά από εμας) γίνει αυτό που πιστεύεις τότε να ξέρεις ότι πήρες την καλύτερη απόφαση!! Δεν χωρούν ενδοιασμοί στον δρόμο της μητρότητας!! Και αφού μας διαβάζεις κ αποφάσισες να μας μιλήσεις ξέρεις φαντάζομαι πόσο γουρλιδικο παρεάκι ειμαστε. @Annaforyou το καλό όταν δίνεται απλόχερα, επιστρέφεται  στο πολλαπλάσιο λέει η μανούλα μου. Η προσφορά σου τεραστια σε παιδιά, ζωάκια και σε εμάς τις τζουφιες χαχαχαχα. Οπότε εύχομαι σε λίγες μερουλες να δεις το θετικό τεστακι που τόσο λαχταράει η καρδούλα σου. Εμείς ήδη στέλνουμε θετική ενέργεια προς πάσα κατεύθυνση!! @marina_86 καλά ρε θηρίο μπαμ μπαμ σηκώθηκες;; Τι κομάντο είσαι εσύ παιδάκι μου. Θα τρελάνεις όλο τον ιατρικό σύλλογο μου φαίνεται! Αν και μεταξύ μας για ένα σουβλάκι κ εγώ θα έκανα τα πάντα!! Σιδερένια και πάλι κούκλα μου!! @Fili μου και @Viv37 αγαπημένες μου. Καταρχήν ήπια νεράκι μπόλικο σήμερα!! Είναι μια κάποια πρόοδος ε καλά μου κορίτσια;  Είμαι κάπως σήμερα πολύ down. άτιμες ορμόνες!! Τρώγομαι με τα ρούχα μου. Τι μια σκέφτομαι σαν ηλίθια ότι κάνω σε λάθος σημείο τις ενέσεις και δεν θα καταφέρω την καταστολή. Μετά νευρίασα από μόνη μου γιατί έχω να πάω στον χαλαρό εδώ κ 2 βδομάδες. Δηλαδή τι; Δεν θέλει να δει αν όντως έφυγε το ωάριο με  την οβιτρελ; Δεν θέλει να δει πως πάω με τις ενέσεις; Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα τελευταία φορά μου έδωσε το χαρτί με  τις οδηγίες και μου ειπε να ξεκινήσω την καταστολή 24/2 και όταν δω περίοδο να τον πάρω τηλ να πάω να κάνουμε υπέρηχο. Μετά με ξεχεσε και ο άντρας μου ότι είμαι υπερβολική. Αλλά ένα άγχος σήμερα κορίτσια ώρες ώρες δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αύριο θα πάρω την Στεφ .να ρωτήσω αν χρειάζεται να πάω πριν την αδιαθετησω.

αυτά τα όμορφα φίλες μου. Δεν ήθελα να σας τα πω γιατί είναι βλακείες άνευ λόγου συζητήσεως. Τώρα είμαι σε φάση εντελώς οοομμμμμ και μπήκα να δώσω το παρόν η κουτσομπολα μη χάσω και τίποτα από αυτά που λέτε!! Βλέπω και μέλισσες ταυτόχρονα.

Αύριο μπαίνει Μάρτης φίλες μου!! Ελπίζω να είναι και τυχερός για όλες μας!!! 

Καθολου βλακειες δεν ειναι και το παθαινουμε ολες! Σιγουρα παιζουν το ρολο τους τα φαρμακα, ισως και η μερα του κυκλου αλλα ισως ειναι και η ανυπομονησια. Εγω τοσο καιρο με την αναμονη ημουν καπως ετσι μονιμα. Ενω ηξερα οτι πλησιαζει ο καιρος παλι μακρια μου φαινοταν. Οι ψυχολογοι λενε οτι ενα ζεστο ντουζ βοηθαει. Και το να μιλας στην τρελοπαρεα που σε νιωθει επισης βοηθαει θα πω εγω και φυσικα ομμμμμμ χαχαχα! Σου στελνω τεραστια αγκαλια και αυριο μπαινει επιτελους ο μηνας που θα μπουν τα νινακια μας στην κοιλιτσα μας!!! Αποχαιρεταμε το χειμωνα (αν και τα χιονακια φετος δε λενε να σταμαρησουν) και παμε γι' αλλα ωραια!!!

Εγω αυριο εχω μαλλια και νυχια για να ειμαι ετοιμη

πρίν από 4 λεπτά , Marla@ είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ! Λογικά την Πέμπτη πρέπει να κάνω χοριακη,στις 14 μέρες.Εκανα το πρωί ένα στο σπίτι που ανιχνεύει την χοριακη πέντε μέρες μετά την σύλληψη απ'οτι λέει και τζίφος!!!

Καλα αυτα δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα. Περιμενουμε να δουμε την Πεμπτη λοιπον :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 46 λεπτά , Marla@ είπε:

Καλως ηρθες στο γουρλιδικο παρεακι μας!! Ευχομαι να εχεις θετικο αποτελεσμα στην προσπαθεια σου!! Αν οχι,χαιρομαι που θα μπεις στην διαδικασια της δωρεας με τοσο θετικη διαθεση..γι'αυτο και μονο θα την γεμισεις σιγουρα την αγκαλιτσα σου!! Στο ευχομαι ολοψυχα!!

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Neli83 είπε:

Καλως ηρθες στο γουρλιδικο παρεακι μας!! Ευχομαι να εχεις θετικο αποτελεσμα στην προσπαθεια σου!! Αν οχι,χαιρομαι που θα μπεις στην διαδικασια της δωρεας με τοσο θετικη διαθεση..γι'αυτο και μονο θα την γεμισεις σιγουρα την αγκαλιτσα σου!! Στο ευχομαι ολοψυχα!!

Είσαι πολύ γλυκιά! Σ'ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Marla@ είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι το τεστ να σε διαψεύσει. Εγώ το έκανα μια μέρα πριν την χοριακη και βγήκε αρνητικό και έκανα δύο κιόλας και την επόμενη μέρα είχα τριψηφια χοριακη. Οπότε υπομονή μέχρι Πέμπτη. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Marla@ είπε:

Καλώς ήρθες, αν και σου εύχομαι να είσαι απλά  περαστική και το έμβρυο που έβαλες να γίνει το παιδάκι σου. Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι αν έχουμε βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο τον αγώνα σου. Καλά αποτελέσματα την Πέμπτη.  

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αλλά ένα άγχος σήμερα κορίτσια ώρες ώρες δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αύριο θα πάρω την Στεφ .να ρωτήσω αν χρειάζεται να πάω πριν την αδιαθετησω.

Αν αυτό που χρειάζεσαι για να αισθανθείς καλύτερα είναι να πας στον γιατρό να πας. Και υπερβολική να είσαι δεν πειράζει, ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Εύχομαι αύριο να εισαι καλύτερα. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου καλημέρα! Ξύπνησα από το χάραμα, αφού χθες κοιμόμουν σχεδόν όλη μέρα! Εν τω μεταξύ ήθελα τόσο πολύ να σας γράψω κ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα αλλά θολωναν τα μάτια μου κ δεν έβλεπα. Απορώ πώς έγραψα το μακρυναρι!! Μου πήρε κάνα μισάωρο! 

Για τη μήτρα μου τη δονητρια μου είπε ότι δεν φαίνεται τίποτα ανατομικό που μπορεί να την επηρεάζει. Θα πάρουμε φουλ buscopan κ μαγνησιο (που δεν έχω ξαναπάρει σε προηγούμενες ετ) και περισσότερη προγεστερόνη για να την έχουμε σε ηρεμία. Τι να πω... Πολύ καλά με λέει η @Condios νευροσπαστη! Χαχαχα

Για τη φλεγμονή θα περιμένουμε τα αποτελέσματα του ngs για να μου πει ακριβώς θεραπεία. Προς το παρόν μου έδωσε μια γενική αντιβίωση λόγω επέμβασης. Δυστυχώς @Condios δεν μου έδωσε αυτά τα trimar για τον πόνο του αέρα... Μου είπε παναντολ έξτρα ή voltaren των 50.. 

@MelissaRobert  καλώς ήρθες!!! Η αλήθεια είναι ότι η αποτυχία με δωρεά είναι ένα χαστούκι πρώτης ποιότητας. Ένα χαστούκι, όμως, που πολλές το έχουμε φάει... Τι έχεις κάνει από εξετάσεις ως προετοιμασία; Είδες ορμόνες, αιματολογικά και έχεις κάνει ποτέ κάποια διαγνωστική υστεροσκοπηση; Ίσως θα έπρεπε να γίνουν αυτά πριν την επόμενη ετ. Για να ήταν τα δύο πρώτα ΑΑ και τα άλλα τρία καλά θα είναι, μην ανησυχείς. Αχ, καταλαβαίνω απόλυτα αυτό το ότι "είπαμε με τον σύζυγο μια προσπάθεια και τώρα φοβάμαι"... Είμαι κι εγώ σε παρόμοια θέση. Ήδη του πετάω καμιά φορά για μια ακόμη δοτρια και μου λέει περίμενε να δούμε πρώτα τι θα γίνει... Αλλά τον βλέπω έχει κουραστεί να με βλέπει να παιδευομαι κ να δίνουμε ένα κάρο λεφτά... Οπότε να σιγουρευτείς πριν την επόμενη ετ για το περιβάλλον του σώματος σου.

@Marla@  προφανώς κ εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη χοριακη σου αλλά να είσαι ήρεμη πως όπως κ να πάνε τα πράγματα ότι θα προβείς στην καλύτερη λύση!!! Και πίστεψέ με, ούτε ένα λεπτό δεν θα σκεφτείς ότι αυτά τα εμβρυακια δεν θα είναι από δικό σου υλικό. Θα είναι τα καταδικά σου μωράκια! Εδώ εγώ βλέπω αυτές τις μέρες αυτά τα παιδάκια από την Ουκρανία και μου έρχεται να μπω στην οθόνη να τα αγκαλιάζω όλα ένα ένα, να τα προστατεύσω όπως μπορώ. Στο δικό μας το παιδί που θα γεννήσουμε δεν θα το νιώσουμε; Απλά ήθελα να ρωτήσω (συγγνώμη αν το είπες ήδη) έχεις ψάξει καθόλου τους λόγους που οδήγησαν σε αποτυχία τις 3 τελευταίες φορές; Σίγουρα θα παίζουν ρόλο κ οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες, αλλά επειδή είναι τρείς οι φορές, θα πρέπει να κάνεις ένα καλό ψαχτηρι όσο το κέντρο ψάχνει δοτρια. Μην θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Που βέβαια εύχομαι να μην χρειαστεί! Σε ποιο κέντρο είσαι τώρα; 

8 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Είμαι κάπως σήμερα πολύ down. άτιμες ορμόνες!! Τρώγομαι με τα ρούχα μου. Τι μια σκέφτομαι σαν ηλίθια ότι κάνω σε λάθος σημείο τις ενέσεις και δεν θα καταφέρω την καταστολή. Μετά νευρίασα από μόνη μου γιατί έχω να πάω στον χαλαρό εδώ κ 2 βδομάδες. Δηλαδή τι; Δεν θέλει να δει αν όντως έφυγε το ωάριο με  την οβιτρελ; Δεν θέλει να δει πως πάω με τις ενέσεις; Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα τελευταία φορά μου έδωσε το χαρτί με  τις οδηγίες και μου ειπε να ξεκινήσω την καταστολή 24/2 και όταν δω περίοδο να τον πάρω τηλ να πάω να κάνουμε υπέρηχο. Μετά με ξεχεσε και ο άντρας μου ότι είμαι υπερβολική. Αλλά ένα άγχος σήμερα κορίτσια ώρες ώρες δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αύριο θα πάρω την Στεφ .να ρωτήσω αν χρειάζεται να πάω πριν την αδιαθετησω.

Χρυσουλακι μου, δεν κατάλαβα. Τι μας νοιάζει αυτό το ωάριο; Η καταστολή έχει στόχο τον επόμενο κύκλο, όχι αυτόν. Εσύ ξεκίνησες τις ενέσεις την Πέμπτη. Μόλις αδιαθετησεις θα πας να σε δει για να σου ξεκινήσει cyclacur με σκοπό να μην εμφανιστεί ωάριο σε εκείνον τον κύκλο. Ουσιαστικά, σου έδωσε τις ενέσεις για να σιγουρευτεί ότι στον κύκλο της ετ δεν θα.πεταξεις πάλι ωάριο, να ανέβει η LH και να χαλάσει την προετοιμασία. Σε αυτόν τον κύκλο ο,τι έγινε έγινε. Μη στενοχωριέσαι χωρίς λόγο, καλά τα είπε ο χαλαρός. Τώρα αν εσύ θέλεις να πάρεις τηλ να ρωτήσεις, ξέρεις ότι είμαι η τελευταία που θα σου πει να μην πάρεις! Χαχαχαχα Αλλά αλήθεια, στην προκειμένη περίπτωση δεν γίνεται κάτι λάθος. Στον επόμενο κύκλο, με την ησυχία του, θα σου δώσει στην 1η φάση οιστρογόνα (cyclacur ή και dermestril) για να παχύνει το ενδομήτριο κ μόλις το δει τέλειο τέλειο, θα σου ξεκινήσει τεχνητά τη δεύτερη φάση με προγεστερόνη. Χωρίς να σας πιέζει η φυσική σου ωορρηξία για το πέρασμα από τη μία φάση στην άλλη. Και αποκλείεται να κάνεις λάθος τις ενέσεις! Μη σε αγχωνει αυτό! Τι να πω κι εγώ που την έκανα μόνη μου πίσω στον γλουτό; Είχα πει στον σύζυξ αν τώρα έγινε σωστά, θα πάω για νοσηλεύτρια! Καλά ο σύζυξ πήγαινε να μου την κάνει κ έτρεμε το χέρι του, με έπιασαν τα νεύρα μου, λέω άστο μη με νευριάζεις, την αρπάζω, κάνω περιστροφή το σώμα μου σαν τον Εξορκιστή και τη βαράω! Μετά έπαθα μια κράμπα πρώτης ποιότητας! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 6

Αααα, και να μην το ξεχάσω. @Villi εμένα το δείγμα για το ngs το πήρε μια εταιρεία life line, στους ελαιώνες Πυλαίας είναι, και θα το στείλει Ιταλία.... :huh: Την ξέρεις; Άλλος για Ισπανία τράβηξε κι άλλος για Ιταλία...! 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , marina_86 είπε:

Αααα, και να μην το ξεχάσω. @Villi εμένα το δείγμα για το ngs το πήρε μια εταιρεία life line, στους ελαιώνες Πυλαίας είναι, και θα το στείλει Ιταλία.... :huh: Την ξέρεις; Άλλος για Ισπανία τράβηξε κι άλλος για Ιταλία...! 

Μπα, καθόλου δεν τη ξέρω, και να φανταστείς στους ελαιώνες ειναι το σπίτι μου. Κι εμένα πάντως στην Ιταλία είχε πάει το δείγμα. Άσε Μαρίνα, έχω  αρχίσει να βουρλιζομαι με τις τόσες εξετάσεις που κάνετε όλες κι εγώ δεν κάνω τιποτα με τον Βούδα που έχω για γιατρό. Δείξε εμπιστοσύνη εαυτέ, δείξε εμπιστοσύνη…οοομμμμμμμ

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 1 λεπτό , Villi είπε:

Μπα, καθόλου δεν τη ξέρω, και να φανταστείς στους ελαιώνες ειναι το σπίτι μου. Κι εμένα πάντως στην Ιταλία είχε πάει το δείγμα. Άσε Μαρίνα, έχω  αρχίσει να βουρλιζομαι με τις τόσες εξετάσεις που κάνετε όλες κι εγώ δεν κάνω τιποτα με τον Βούδα που έχω για γιατρό. Δείξε εμπιστοσύνη εαυτέ, δείξε εμπιστοσύνη…οοομμμμμμμ

Καλέ τι άλλες εξετάσεις θες να κάνεις εσύ; Τις έχεις κάνει όλες! Είναι κάτι που σου έχει μπει στο μυαλό; Πού θα ήθελες να ξαναδείς; 

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλέ τι άλλες εξετάσεις θες να κάνεις εσύ; Τις έχεις κάνει όλες! Είναι κάτι που σου έχει μπει στο μυαλό; Πού θα ήθελες να ξαναδείς; 

Ε ναι, το ngs που είχα κάνει δεν είχε βγει καλό άλλο ο Βούδας που έχω για γιατρό δεν το δίνει  καμία σημασία. Επίσης σκεφτόμουν το εξής για εσένα, σαν συμβουλή. Να ρωτήσεις την εταιρεία που θα κάνει το ngs αν μπορούν αν (μακριά απο εδώ )βρουν μικρόβια, να προτείνουν και το κατάλληλο αντιβιοτικό, σαν αντιβιογραμμα. Το σκεφτόμουν τις προάλλες να σου το πω, δεν χάνεις κάτι να τους στείλεις ένα μαιλ και να τους ρωτήσεις. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...