Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

@marina_86 πως εισαι θεαρα μας??? πως πήγαν τα πραματα???? σε σκέφτομαστε πολύ...περιμένουμε νεα σ ....ειμαστε διπλα  σ σε οτι θες....φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Κορίτσια γεια σας, παρακολουθώ καιρό το group αλλά μόλις τώρα αποφάσισα να γράψω και την δίκη μου ιστορία. Για την ακρίβεια είμαι σε πτήση για την Αγγλία όπου ζω μόνιμα. Μετά από μεταφορά 2 εμβριων 5 ημερών με δότρια ωαρίων, σήμερα η χωριακη μου ήταν αρνητική. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό εφόσον ήταν ποιότητας ΑΑ και άρα οι πιθανότητες υψηλές. Η κοπέλα είναι μόλις 20 ετών. Εγώ είμαι 40 και κατέληξα σ αυτή την λύση επειδή από τα 35 μου έχω χαμηλό απόθεμα ωαρίων. Είμαι παρα πολύ απογοητευμένη και δεν ξέρω από που να πιαστώ. Δεν έχω προλάβει να μιλησω με τον γιατρό μου(Ψαθας/Ιασώ). Επίσης είχαμε συμφωνήσει με τον άντρα μου ότι αν δεν πετύχαινε θα κάναμε μόνο αλλη 1 προσπάθεια αλλά τώρα φοβάμαι. Σας παρακαλώ πείτε μου τις σκέψεις και την εμπειρία σας…δεν ξέρω τι να κάνω/σκεφτώ…

Με εκτιμηση

• Λυπημένη/-ος 7

πρίν από 4 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Κορίτσια γεια σας, παρακολουθώ καιρό το group αλλά μόλις τώρα αποφάσισα να γράψω και την δίκη μου ιστορία. Για την ακρίβεια είμαι σε πτήση για την Αγγλία όπου ζω μόνιμα. Μετά από μεταφορά 2 εμβριων 5 ημερών με δότρια ωαρίων, σήμερα η χωριακη μου ήταν αρνητική. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό εφόσον ήταν ποιότητας ΑΑ και άρα οι πιθανότητες υψηλές. Η κοπέλα είναι μόλις 20 ετών. Εγώ είμαι 40 και κατέληξα σ αυτή την λύση επειδή από τα 35 μου έχω χαμηλό απόθεμα ωαρίων. Είμαι παρα πολύ απογοητευμένη και δεν ξέρω από που να πιαστώ. Δεν έχω προλάβει να μιλησω με τον γιατρό μου(Ψαθας/Ιασώ). Επίσης είχαμε συμφωνήσει με τον άντρα μου ότι αν δεν πετύχαινε θα κάναμε μόνο αλλη 1 προσπάθεια αλλά τώρα φοβάμαι. Σας παρακαλώ πείτε μου τις σκέψεις και την εμπειρία σας…δεν ξέρω τι να κάνω/σκεφτώ…

Με εκτιμηση

Κοριτσάκι μ λυπάμαι πολύ για την αρνητική χοριακη σ. 

Μίλησε μας όμως λίγο είχες ποτέ εμφύτευση; είναι η πρώτη εμ που κάνεις με δοτρια; 

Το σπέρμα το έχετε ελέγξει; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , MelissaRobert είπε:

Με εκτιμηση

Λυπάμαι πολύ για την αρνητική χοριακή σου,,,αλήθεια σε καταλαβαινω απόλυτα , καθώς το έχω περάσει και εγώ,,,και μάλιστα με 2 διαφορετικές δότριες σε 2 διαφορετικά κέντρα. Μακάρι να ήταν απλά τα πράγματα και μακάρι τώρα να μας έγραφες και εσύ άλλα νεα, χαρούμενα. Αντικειμενικά οι πιθανοτητες είναι περισσότερες με δότρια εφόσον όντως η ηλικία τους βοηθά, σαφέστατα όμως δεν παίζει ρόλο μόνο το ωάριο αλλά και το σπέρμα και το ενδομήτριο και η τύχη. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, πάρε μια αγκαλιά το σύζυγό σου , μίλα με το γιατρό σου και με το χρόνο θα αποφασίσετε για τα επομενα βήματα. Σε αυτή τη φάση χρειάζεσαι ανασυγκρότηση. Και δύναμη και πολλές αγκαλιές. Μια μεγάλη και από μένα. Μην το παρατήσεις, αξίζει όσο τίποτα. Όλες εδώ οι κοπέλες το παλεύουμε όσο μπορούμε. Να είσαι δυνατή.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Με εκτιμηση

Γεια σου καλώς ήρθες στην παρέα και επίσημα. Λυπάμαι πολύ για την αποτυχία σας, αν όμως μας παρακολουθείς καιρό θα ξέρεις σίγουρα ότι δεν είσαι η μόνη που απέτυχε στην πρώτη προσπάθεια με δωρεά, είμαστε πολλές. Καταλαβαίνω όμως το σοκ σου,  όλες μας θεωρούμε οτι μόλις αποφασίσουμε να προχωρήσουμε με δωρεά θα πάμε περίπατο. Το πέρασα και σε καταλαβαίνω. Δεν ξέρω όμως καθόλου την ιστορία σου οπότε για αρχή θα σου πω μόνο ότι πολλές κοπέλες πέτυχαν με τη δεύτερη, με την τρίτη κλπ. Μην απογοητεύεσαι, μίλησε και με το γιατρό σου, μπορεί κάπου να οφείλεται μπορεί και να ειναι τυχαίο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Γεια σου Μελινα, 

ναι είναι η 1η φορά που έκανα έμβρυο μεταφορά γενικότερα. Βλέπεις εγώ έβγαζα 2 ωάρια με φάρμακα και ποτε δεν γονιμοποιούνταν. Κάναμε την μεταφορά στις 18/2…όσο για ο σπερμα το ελέγξαμε ναι. Δεν είχε καλή  μορφολογία αλλά ο γιατρός είπε ότι στην εξωσωματικη αυτό δεν ήταν θέμα. Τι λέτε εσείς, είχατε μήπως ανάλογη εμπειρία; Παρότι ξεκουράστηκα αυτές τις μέρες…δεν θα έλεγα ότι δεν έκανα τίποτα. Πήγαινα για χαλαρό περπάτημα και μαγείρευα. Εσείς πως αντιμετωπίσατε αυτό το διάστημα αναμονής; Μήπως απλά θα έπρεπε να κάτσω στο κρεβάτι/ καναπέ;

7 minutes ago, Condios said:

Λυπάμαι πολύ για την αρνητική χοριακή σου,,,αλήθεια σε καταλαβαινω απόλυτα , καθώς το έχω περάσει και εγώ,,,και μάλιστα με 2 διαφορετικές δότριες σε 2 διαφορετικά κέντρα. Μακάρι να ήταν απλά τα πράγματα και μακάρι τώρα να μας έγραφες και εσύ άλλα νεα, χαρούμενα. Αντικειμενικά οι πιθανοτητες είναι περισσότερες με δότρια εφόσον όντως η ηλικία τους βοηθά, σαφέστατα όμως δεν παίζει ρόλο μόνο το ωάριο αλλά και το σπέρμα και το ενδομήτριο και η τύχη. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, πάρε μια αγκαλιά το σύζυγό σου , μίλα με το γιατρό σου και με το χρόνο θα αποφασίσετε για τα επομενα βήματα. Σε αυτή τη φάση χρειάζεσαι ανασυγκρότηση. Και δύναμη και πολλές αγκαλιές. Μια μεγάλη και από μένα. Μην το παρατήσεις, αξίζει όσο τίποτα. Όλες εδώ οι κοπέλες το παλεύουμε όσο μπορούμε. Να είσαι δυνατή.

Σε ευχαριστώ παρα πολύ. Έχω βουρκώσει…μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε πως είναι να το περνάς αυτο

Just now, MelissaRobert είπε:

Γεια σου Μελινα, 

ναι είναι η 1η φορά που έκανα έμβρυο μεταφορά γενικότερα. Βλέπεις εγώ έβγαζα 2 ωάρια με φάρμακα και ποτε δεν γονιμοποιούνταν. Κάναμε την μεταφορά στις 18/2…όσο για ο σπερμα το ελέγξαμε ναι. Δεν είχε καλή  μορφολογία αλλά ο γιατρός είπε ότι στην εξωσωματικη αυτό δεν ήταν θέμα. Τι λέτε εσείς, είχατε μήπως ανάλογη εμπειρία; Παρότι ξεκουράστηκα αυτές τις μέρες…δεν θα έλεγα ότι δεν έκανα τίποτα. Πήγαινα για χαλαρό περπάτημα και μαγείρευα. Εσείς πως αντιμετωπίσατε αυτό το διάστημα αναμονής; Μήπως απλά θα έπρεπε να κάτσω στο κρεβάτι/ καναπέ;

Σε ευχαριστώ παρα πολύ. Έχω βουρκώσει…μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε πως είναι να το περνάς αυτο

Δε φταις πουθενα μα πουθενα εσυ, αυτό να το βγάλεις απο το μυαλό σου,,,,φυσιολογικα ολα οσα εκανες και επιτρεπτα και επιθυμητα,,,εφοσον δε σηκωνες βαρος και δεν εσκυβες 230 φορες τη μερα να ζοριστείς. Ποτέ να μην ξανακατηγορήσεις τον εαυτό σου,,,,ίσα ίσα που εις γνώση σου αποδεχτηκες τα δανεικά ωάρια και μπράβο σου. Να παρεις ανασες,,,,να αδιαθετησεις και να καθαρισεις ιδανικά μονη σου και να μιλησεις με το γιατρο και τα επομενα βηματα που προτεινει. Έχετε και αλλες βλαστοκύστες να υποθέσω κατάψυξη ε?

@marina_86 η σκέψη μας μαζί σου κοριτσάκι μου!!!!! Και η παναγιά μαζί σου

• Μου αρέσει 2

17 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Σίγουρα όλα τα παιδάκια έχουν τον ρυθμό τους απλά είναι κάποια που θέλουν και βοήθεια για να πάρουν τα πάνω τους και αυτό είναι στο δικό μας χέρι να το δούμε και να το αποδεχτούμε. Όμως κορίτσια είναι πολύ όμορφος και τώρα που άρχισε να εκδηλώνεται είναι το κάτι άλλο. Όσο παράξενο και αν σας φανεί τώρα άρχισε να με αγκαλιάζει να με φιλάει και εδώ και λίγες μέρες με λέει μανουλιτσα. Ίσως γιαυτό μου βγήκε όλη αυτή η φόρτιση και έκανα κατάχρηση του topic σας σήμερα. Συγνώμη κορίτσια μου 

Αυτο μας ελειπε να μας ζητας και συγγνωμη εσυ που μας δινεις θαρρος! Πολυ χαιρομαι που αρχισε να ξεδιπλωνει τον υπεροχο χαρακτηρα του ο λεβεντης σου με βοηθεια ή χωρις δεν εχει καμια σημασια. Να του δωσεις και ενα φιλι απο μας κι εσύ και η @Rafaelatarzan στον κοκοβιο της!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4 minutes ago, Condios said:

Δε φταις πουθενα μα πουθενα εσυ, αυτό να το βγάλεις απο το μυαλό σου,,,,φυσιολογικα ολα οσα εκανες και επιτρεπτα και επιθυμητα,,,εφοσον δε σηκωνες βαρος και δεν εσκυβες 230 φορες τη μερα να ζοριστείς. Ποτέ να μην ξανακατηγορήσεις τον εαυτό σου,,,,ίσα ίσα που εις γνώση σου αποδεχτηκες τα δανεικά ωάρια και μπράβο σου. Να παρεις ανασες,,,,να αδιαθετησεις και να καθαρισεις ιδανικά μονη σου και να μιλησεις με το γιατρο και τα επομενα βηματα που προτεινει. Έχετε και αλλες βλαστοκύστες να υποθέσω κατάψυξη ε?

@marina_86 η σκέψη μας μαζί σου κοριτσάκι μου!!!!! Και η παναγιά μαζί σου

Ευχαριστώ κορίτσια. Ναι έχουμε άλλες 3 στην κατάψυξη…

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Με εκτιμηση

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Λυπάμαι πάρα πολύ για την αποτυχία σου. Δυστυχώς λίγο πολύ όλες όσες βαδίζουμε στο μονοπάτι της δωρεάς, ξεκινάμε με πολύ πολύ υψηλές προσδοκίες ότι θα τα καταφέρουμε αμέσως. Λίγο τα αυξημένα ποσοστά που πλασάρουν τα κέντρα και οι γιατροί και λίγο η δική μας λαχτάρα τα βλέπουμε όλα πανευκολα. Ναι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Θα είδες όμως πόσα κορίτσια εδώ πέτυχαν την 2η, 3η κλπ. Θεωρώ ότι θα πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου, να συνέλθεις ψυχολογικά και εννοείται να συνεχίσεις .

Έχεις αλλά έμβρυα στην κατάψυξη; 

5 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Κοριτσάκι μ πάλι καλά είσαι εντάξει. Οι υλικές ζημιές στα κομμάτια να πάνε εσύ να είσαι καλά!!! Η tsh αν είναι εκτός ορίων ναι μπορεί να μην μείνεις έγκυος. Αλλά τώρα που το είδες είσαι οκ. 

Όχι τίποτα ακόμα γκρρρρρρ τους πηρ; και σήμερα πάλι μ είπαν ότι μπορεί να πάρει και μήνα πφφφφ

Καλα αληθεια τωρα; Γιατι τετοια καθυστερηση;!!!!

πρίν από 39 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Με εκτιμηση

Καλησπέρα και καλώς ήρθες κι απο μένα!

Λυπάμαι για την αρνητική χοριακη σου...σε καταλαβαινω απόλυτα. Οταν πας με δοτρια και σου ερχεται το αρνητικο...ε σου καθεται πολυ άσχημα...δεν το περιμενεις καθολου! Μολις συνελθετε λιγο ομως, καντε το επομενο βημα σας και το πιο πιθανό να πανε ολα καλά! Το μονο που σκεφτομαι αναλογως με το ιστορικο σας, μηπως πρεπει να κοιταξετε πιο πολυ στο σπερμα.  Θα το συζητησετε και με τον γιατρο σας αν ειναι. Αλλά πολυ πιθανό απλά να μην ετυχε τωρα και δεν εμφυτευτηκε. Μην το βαζετε κάτω!

Εγω ξεκίνησα περσι σε διδικασια εξωσωματικης κι εγω πρώτη φορά με δοτρια. Κι εγω ειχα δυο αρνητικες χοριακες με πολύ καλες βλαστοκυστες σαν εσενα, 4ΑΑ.

Και πριν λιγο καιρό η 3η ετ με πιο μετριες βλαστοκυστες και η μια εμφυτευτηκε. Οποτε ποτε δεν ξέρεις!

Σε λίγες μερες θα νιωθεις ήδη καλύτερα. Γραψε μας οποτε θες

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια. Ναι έχουμε άλλες 3 στην κατάψυξη…

Καλωσορισες στην παρεα μας! Λυπαμαι πολυ που δεν τα καταφερες την πρωτη φορα. Οπως ειπαν και τα κοριτσια γνωμη μου ειναι να συνεχισεις και ειδικα αφου εχετε κ αλλες βλαστοκυστες και ισως να ψαξετε λιγο περισσοτερο το σπερμα. Θυροειδη εχεις ελεγξει; 

πρίν από 13 λεπτά , chitaneta είπε:

Και πριν λιγο καιρό η 3η ετ με πιο μετριες βλαστοκυστες και η μια εμφυτευτηκε. Οποτε ποτε δεν ξέρεις!

Αλήθεια; Ήταν πιο μέτριες αυτές; Δεν το ήξερα, αρα η αξιολόγηση τους είναι κάτι  πολυ σχετικό. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...