Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , marina_86 είπε:

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ❤️❤️❤️ Αχ, είμαι έτοιμη να κάνω το υπερπακετο εξετάσεων να φύγει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από το κεφάλι μου!!! 

@lizard12 καλή αρχή σου εύχομαι!!! Πολλές κοπέλες πέτυχαν με δωρεά ωαρίου κ το δικό τους σπέρμα, παρ' όλο που μπορεί να είχε θέματα. Γενικά λένε ότι το υγιές ωάριο μπορεί να διορθώσει ένα κακό σπέρμα. Και μια χαρά βλαστοκυστες είχαν κ μια χαρά γέννησαν κ τα μωράκια τους. Επειδή, ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα σίγουρο, καλό θα είναι να το ψάξετε λίγο παραπάνω το θέμα σπέρμα. Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες αλλά και γενικώς τις αναρτήσεις της @Kiddo θα δεις ότι λέει πολλά σχετικά πράγματα. Πχ μιλούσαμε για την εξέταση FISH που ελέγχει χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Αυτό δεν φαίνεται στο εργαστήριο. Ίσως, λοιπόν, θα ήταν καλό (αν δεν θέλετε να πάτε κ σε δότη σπέρματος απευθείας) να κάνετε κάποιες πιο ψαγμενες εξετάσεις πρώτα. Τέλος, να σου πω ότι εγώ είμαι με διπλή δωρεά στο new life, γιατί είχαμε κι εμείς θέματα κ με σπέρμα κ με ωάρια. Σ' εμάς όμως ήταν που εύκολη επιλογή, θα το ξαναεπελεγα δηλαδή! Όμως, να τονίσω ότι ακόμα δεν έχουμε πετύχει. Οπότε, δεν είναι πανάκεια... Πρέπει να ελεγχθούν καλά όλα τα θέματα γιατί όπως είπες είναι πολλά τα λεφτά. Εγώ μάλλον τα ελέγχω κατόπιν εορτής...  Για ο,τι θελήσεις είμαστε εδώ!❤️

σε ευχαριστω για την απαντηση. η αληθεια ειναι οτι το ειχαμε παρει αποφαση το διπλη δωρεα αλλα μας προβληματισε ο γιατρος που ειδαμε τελευταια κ μας προτεινε να προχωρησουμε με δικο μας σπερμα και σκεφτομαστε μηπως το παραταμε πολυ ευκολα . και αρχισαν παλι οι προβληματισμοι. ο συζυγος δεν ειναι αρνητικος καθολου στο δοτη και ειπε με την πρωτη το παμε σε δοτη να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες και να μην ταλαιπωρουμαστε αλλο . απλως οταν σου δινουν ελπιδες σε βαζουν σε δευτερες σκεψεις. εχω διαβασει τα παντα , ολες τις σελιδες του θεματος. θα παμε και στα αλλα κεντρα που εχουμε μιλησει να δουν το σπερμα ,γιατι ειδαν μονο παλιες εξετασεις και το ιστορικο μας και περιμενουμε να δουμε τι θα μας πουν αλλα προφανως και κανενας δεν δινει εγγυησεις, το ξερουμε αυτο! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

@lizard12 καλή αρχή κοπέλα μου. Μιλά με όσους μπορείς, πάρε όσες πληροφορίες χρειάζεσαι και εύχομαι να προχωρήσετε σύντομα.

@Ελισάβετ καπ 2 πόση δύναμη κι αντοχή . Ευχαριστώ που τα μοιράστηκες μαζί μας. Δεν ήξερα καθόλου την ιστορία σου.. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Με τόση υποστήριξη κι αγάπη πιστεύω πως θα προχωρήσει και θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Δυνατό παιδί σα τη μαμά του. Να μοιράζεσαι όσες σκέψεις θέλεις και να μας μιλάς συχνά. ❤️❤️ Ασε που με έσωσες με το βούτυρακι! Σε μνημονευω σε κάθε ένεση πρωί κ απόγευμα να ξέρεις.

@marina_86 ελπίζω να κοιμάσαι τώρα ηρεμα ήρεμα και να πας επιτέλους αύριο να τα κάνεις όλα και να είσαι πανέτοιμη για να υποδεχτείς μετά τα παιδάκια σου. Θα σε σκέφτομαι και θα σου στέλνω οοοοοοολη μου τη θετική ενέργεια.

Οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμ ❤️❤️❤️❤️

@Condios γλυκιά εκτός από το λιακαδιτσες που λατρεύω, η φράση ότι η αγάπη όσο μοιράζεται πολλαπλασιαζεται είναι ότι πιο όμορφο και ανθρωπιστικο έχω ακούσει τελευταία. Σε φιλώ γλυκά 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

@lizard12 καλή αρχή κοπέλα μου. Μιλά με όσους μπορείς, πάρε όσες πληροφορίες χρειάζεσαι και εύχομαι να προχωρήσετε σύντομα.

@Ελισάβετ καπ 2 πόση δύναμη κι αντοχή . Ευχαριστώ που τα μοιράστηκες μαζί μας. Δεν ήξερα καθόλου την ιστορία σου.. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Με τόση υποστήριξη κι αγάπη πιστεύω πως θα προχωρήσει και θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Δυνατό παιδί σα τη μαμά του. Να μοιράζεσαι όσες σκέψεις θέλεις και να μας μιλάς συχνά. ❤️❤️ Ασε που με έσωσες με το βούτυρακι! Σε μνημονευω σε κάθε ένεση πρωί κ απόγευμα να ξέρεις.

@marina_86 ελπίζω να κοιμάσαι τώρα ηρεμα ήρεμα και να πας επιτέλους αύριο να τα κάνεις όλα και να είσαι πανέτοιμη για να υποδεχτείς μετά τα παιδάκια σου. Θα σε σκέφτομαι και θα σου στέλνω οοοοοοολη μου τη θετική ενέργεια.

Οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμ ❤️❤️❤️❤️

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τα καλά σας λόγια όλες. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλες να κρατήσετε στα χέρια σας τα μωράκια σας. Απλά ίσως παρασύρθηκα και έγραψα πιο πολλά από ότι θα έπρεπε και ίσως να τρόμαξα άθελά μου κάποια κορίτσια. Όμως να ξέρετε ότι αν αγχωσα κάποια ζητάω συγνώμη. Δεν σημαίνει ότι επειδή πέρασα εγώ δύσκολα περνάνε όλες οι εγγυουλες. Σας φιλώ μια προς μια ξεχωριστά και σας ευχαριστώ που με ανεχτηκατε σήμερα. Μακάρι να μπορούσα να σας φανώ κάπου χρήσιμη και όχι μόνο στο τιπ με το βουτυρο. 

• Μου αρέσει 6

4 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τα καλά σας λόγια όλες. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλες να κρατήσετε στα χέρια σας τα μωράκια σας. Απλά ίσως παρασύρθηκα και έγραψα πιο πολλά από ότι θα έπρεπε και ίσως να τρόμαξα άθελά μου κάποια κορίτσια. Όμως να ξέρετε ότι αν αγχωσα κάποια ζητάω συγνώμη. Δεν σημαίνει ότι επειδή πέρασα εγώ δύσκολα περνάνε όλες οι εγγυουλες. Σας φιλώ μια προς μια ξεχωριστά και σας ευχαριστώ που με ανεχτηκατε σήμερα. Μακάρι να μπορούσα να σας φανώ κάπου χρήσιμη και όχι μόνο στο τιπ με το βουτυρο. 

Εισαι χρήσιμη όχι μόνο για το βουτυρο (πολλες καρδούλες βέβαια και για αυτό) αλλά γιατί αποτελείς με τη διάθεση και την ενέργεια σου μέλος της ομάδας μας. Μοιράζεσαι,  μαθαίνεις τα νέα μας και συνεισφέρεις σε όλη αυτή τη μαγεία που έχουμε δημιουργήσει. Καλό βράδυ!!! 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ναι σιγουρα δεν στο είπα έτσι. Εννοείται ότι γιαυτό το θέμα άλλωστε μόνο εμείς αποφασίζουμε και γιαυτό σου είπα δεν κάνω άλλο παρά το ότι έχω κατάψυξη. Πιο πολύ εννοούσα το να μην φοβάσαι ότι θα σου τύχει πάλι. Εκεί πήγαινε η ηλικία. Άλλωστε δεν ξέρω αν είδατε την προηγούμενη εβδομάδα γυναίκες 55 ετών ταξίδεψαν στο εξωτερικό για να κάνουν παιδάκι και μια χαρά γέννησε κιόλας η πρώτη. 

ναι το είδα...ποοοοοο τι δύναμη  ειχε αυτη η γυναίκα...απιστευτη....ναι θελω αλλο αλλα φοβαμαι...οπως το ειπες ειναι....θα δειξει το μελλον αγαπη....καλημερα ομορφες

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε αγαπημενες μου!! @marina_86 καλή επιτυχία κορίτσι μου και όλα να πάνε καλά!!! Θα δεις που όλα θα είναι οκ και μετά ποιος σε πιάνει!! Η σκέψη μου μαζί σου.

@lizard12 είναι λογικό να μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις. Όλες το περάσαμε λίγο πολύ. Φαντάσου ότι ο γιατρός μου με θεωρεί βρέφος χαχαχα και ήθελε να δώσω μια ευκαιρία ακόμα στο δικό μου υλικό και να μην παραιτηθώ έτσι εύκολα. Βέβαια έχω μόνο μια ετ με δικό μου οπότε ίσως γι αυτό να επέμεινε. Τα λεφτά όμως τα ρημάδια είναι πολλά. Οπότε προχωρήσαμε στη δωρεά που ναι μεν δεν είναι πανάκεια αλλά έχεις  περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις. Αν νιώθεις ότι κουράστηκες ψυχολογικά και οικονομικά, προχωρά το!! Μιλά με κέντρα και γιατρούς, σήκωσε ψηλά το κεφάλι και χέρι χέρι με τον άντρα σου θα τα καταφέρετε!! 

Καλώς ήρθες στην τυχερή και γουρλιδικη παρέα μας!!

• Μου αρέσει 3

On 25/2/2022 at 6:34 ΜΜ, Annaforyou είπε:

Κορίτσια μου δεν μπήκα καθόλου σήμερα γτ είχα ένα μικροατυχημα με το αυτοκίνητο, μόνο υλικές ζημιές αλλά πάρα πολύ σύγχυση!!! Τώρα ηρέμησα κ μπήκα να δω τα νέα σας!!

Μου έκανε σωστό έλεγχο για το θυρεοειδή και υπέρηχο αλλά δεν Μ έγραψε κάτι άλλο ούτε ψάξαμε κάτι άλλο ορμονολογικα. Μπορεί να με είδε έτσι μικρή :P κ να μην το θεώρησε απαραίτητο. Ξεκίνησα Τ4 και βλέπουμε! ευχαριστώ όλα τα κορίτσια που μου απαντήσανε! ❤️❤️❤️ 

Τώρα εγώ έχω άλλη απορία; Η  υψηλη ΤSH δυσκολεύει στο να μείνω έγκυος;; Δηλαδή τζάμπα η προσπάθεια αυτό το μήνα? :roll: Με αλλά λόγια θα κάνω πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης;;:P

Στο σκούπισμα με την @aria και γω... Όχι τπτ άλλο αλλά απεχθάνομαι και τις δουλειές!! 

Κοριτσάκι μ πάλι καλά είσαι εντάξει. Οι υλικές ζημιές στα κομμάτια να πάνε εσύ να είσαι καλά!!! Η tsh αν είναι εκτός ορίων ναι μπορεί να μην μείνεις έγκυος. Αλλά τώρα που το είδες είσαι οκ. 

On 25/2/2022 at 6:40 ΜΜ, Fili είπε:

@MELINASPμου διαβάζω διαβαζω αλλά έχει ακόμα σελίδες. Σε πήρανε; Είχες κανα νέο; η πηρες εσύ; που λέει και η φίλη μας η Μαρίνα! 

Ιιιιιι ευτυχώς εισαι καλά Αννουλα μας!!! Οοοοοομμμμμμμμμ και άλλο κακό να μη σε βρει ❤️❤️❤️

Αχ @marina_86 δεν το πηρες χωρίς κόπο και κόστος προσωπικο καλή μου το ντοκτορά! Τέλος πια εύχομαι όλα αυτά και από εδώ και πέρα να γίνουν όλα ένα ένα και να σε ακουμε μετά να μας λες για διατροφες, και κρέμες, και λάδια και βιταμίνες με την κοιλιά γεμάτη ❤️❤️❤️

@Villi μου θέλω απλά να σου στείλω μια ❤️ και μια μεγάλη αγκαλιά! 

Όχι τίποτα ακόμα γκρρρρρρ τους πηρ; και σήμερα πάλι μ είπαν ότι μπορεί να πάρει και μήνα πφφφφ

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

@Ελισάβετ καπ 2 ευχαριστω που μπαινεις και μοιραζεσαι την ιστορια σου! Μονο βοηθεια και θαρρος μας στελνεις με τις εμπειριες σου. Δεν μπορω να φανταστω καν την αγαπη που νιωθετε για το παιδακι που τοσο ριψοκυνδυνα ηρθε στον κοσμο. Αλλά ειμαι σιγουρη οτι του δινετε και θα του δινετε όσο πιο πολύ μπορει να δωσει ενας γονιος στο παιδι του, γι αυτο πιστευω οτι θα τα καταφερει μεσα απο την διαφορετικοτητα του να μεγαλωσει καλα και να ομορφυνει αυτον τον κοσμο.:)

πρίν από 8 λεπτά , MELINASP είπε:

Κοριτσάκι μ πάλι καλά είσαι εντάξει. Οι υλικές ζημιές στα κομμάτια να πάνε εσύ να είσαι καλά!!! Η tsh αν είναι εκτός ορίων ναι μπορεί να μην μείνεις έγκυος. Αλλά τώρα που το είδες είσαι οκ. 

Όχι τίποτα ακόμα γκρρρρρρ τους πηρ; και σήμερα πάλι μ είπαν ότι μπορεί να πάρει και μήνα πφφφφ

Αμαν κι αλλη αναμονη;

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , chitaneta είπε:

@Ελισάβετ καπ 2 ευχαριστω που μπαινεις και μοιραζεσαι την ιστορια σου! Μονο βοηθεια και θαρρος μας στελνεις με τις εμπειριες σου. Δεν μπορω να φανταστω καν την αγαπη που νιωθετε για το παιδακι που τοσο ριψοκυνδυνα ηρθε στον κοσμο. Αλλά ειμαι σιγουρη οτι του δινετε και θα του δινετε όσο πιο πολύ μπορει να δωσει ενας γονιος στο παιδι του, γι αυτο πιστευω οτι θα τα καταφερει μεσα απο την διαφορετικοτητα του να μεγαλωσει καλα και να ομορφυνει αυτον τον κοσμο.:)

Αμαν κι αλλη αναμονη;

Καλημέρα καλή εβδομάδα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Νομίζω ότι όσες μπαίνουμε στο δρόμο της εξωσωματικης είμαστε σίγουρες γιαυτό που πάμε να κάνουμε. Ότι θέλουμε ένα παιδάκι δηλαδή. Και πολλές φορές ξέρουμε ότι ίσως να μην είναι και όλα ρόδινα αλλά προχωράμε. Και έτσι πρέπει κορίτσια μου. 

• Μου αρέσει 2

On 26/2/2022 at 9:43 ΠΜ, silvy22 είπε:

Καλημέρα ηλιαχτίδες μου ( που λέει και η φίλη μου) @gigi 72 χθες κατά τις 1:30 ξύπνησα απο τρομερούς πόνους δεξιά κ αριστερά της κοιλιάς που με χτύπαγε στη μέση κ σχεδόν είχα παραλησει προσπάθησα να μην πανικοβληθώ, αφού έβαλα έξτρα ουτρο κ δεν ηρεμούσε κατάλαβα ότι δεν ήταν απο τη μήτρα αλλά κολικος εντέρου 

προσπαθησα να πάω «τουαλετα» κ μετα ηρέμησα 

τρομακτικη εμπειρία και δεν ήταν η πρώτη φορά, καλά πάλι έβλεπα περίεργα όνειρα αλλά αυτό είναι δεδομένο πλέον αρα δεν είναι Ονείρωξη σε μένα είναι το εντερακι μου 

Ίσως που μεγαλώνει η μήτρα να παραγκωνίζεται και να διαμαρτύρετε θα ρωτήσω και το γιατρό ,

θα πάω και ομοιοπαθητικό αυτή την εβδομάδα μήπως με βοηθήσει !

αλλη μια περίεργη ιστορία !!!

σας φιλώ να έχουμε ένα υπέροχο Σκ❤️❤️❤️❤️
ερχετε νέα εβδομάδα με πολλές εξελίξεις !!!

Πάλι καλά κοριτσάκι μ κολικός ε πωωω κουράγιο πέρασε τώρα!! 

On 26/2/2022 at 11:51 ΠΜ, Kiddo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλό και ήρεμο Σαββατοκύριακο να έχουμε! ♥️♥️♥️

@Aria. άντε καλέ που θα πάρεις τα βουνά βρε κοριτσάκι μου! Κανά τσόκαρο το πολύ πολύ να πάρεις να πετάξεις σε κανά γιατρό.. χαχαχαχαχαχα! :lol: 

Λοιπόν πολύ λαϊκά να πω είναι είδος εξέτασης καρυότυπου στο σπέρμα, δηλαδή ελέγχει για χρωμοσωμικες ανωμαλίες στην αλυσίδα του DNA των σπερματοζωαρίων. Δεν είναι το ίδιο με την εξέταση κατακερματισμού όπου εκεί ελέγχεται σε τι ποσοστό είναι κατεστραμμένη η αλυσίδα του DNA των σπερματοζωαρίων, η εξέταση fish ελέγχει συγκεκριμένα χρωμοσώματα της αλυσίδας του DNA των σπερματοζωαρίων όπου δίνουν συγκεκριμένα σύνδρομα σε έμβρυα όπως είναι τα χρωμοσώματα 13/18/21/22/X/Y, αν υπάρχουν ευρύματα στο καρυότυπο του ανδρός τότε συμπεριλαμβάνονται στην εξέταση και αυτά τα χρωμοσώματα. Η λέξη fish προέρχεται από τα αρχικά Fluorescence In Situ Hybridization και ουσιαστικά εκχυουν στο δείγμα σπέρματος κάποια φθορίζοντα μόρια όπου "βάφουν" τα χρωμοσώματα στο DNA των σπερματοζωαρίων επιτρέποντας να αναγνωριστούν συγκεκριμένες δομές χρωμοσωμάτων και οι τυχόν αλλοιώσεις τους να παρατηρηθούν στο μικροσκόπιο. Εάν η εξέταση fish δε βγεί καλή και βρεθούν αλλοιώσεις σε μεγάλο ποσοστό που δίνουν μη υγιή έμβρυα με σύνδρομα τότε απαιτείται προεμφυτευτικός έλεγχος των εμβρύων. Αλλοιώσεις στα χρωμοσώματα των σπερματοζωαρίων μπορεί να υπάρχουν χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχα ευρύματα στο καρυότυπο του άντρα.

@MELINASP δεν θυμάμαι αν μου έχεις πει ή αν σε είχα ρωτήσει.. εσείς που τα έμβρυα σας βρίσκονται από προεμφυτευτικό με διάφορα σύνδρομα χωρίς όμως να υπάρχουν ευρύματα στο καρυότυπο ζεύγους σας.. εξέταση fish έχετε κάνει; Σας το έχει προτείνει κάποιος γιατρός..; Θύμησε μου.. αν όχι μήπως να το κοιταζατε..;!

Έλα αγάπη μ όχι δεν μας το είχε πει κανένας εγώ το είχα πει αλλά εφόσον κάναμε προεμφυτευτικους μας είπαν δεν χρειάζεται. Γτ αν βγει θέμα σε αυτό πας σε προεμφυτευτικους. Ο Θεός και η ψυχή τους χαχαχαχα

Ακόμα και ο Πάγκαλος μέτα τα αποτελέσματα από τους προεμφυτευτικους του το ξαναειπ; κ μ είπε δεν έχει νόημα αφού κάνεις προεμφυτευτικους 

Βέβαια εγώ το έχω κρατήσει 

On 26/2/2022 at 5:06 ΜΜ, marina_86 είπε:

Και σκέψου ότι ρώτησα εμβρυολογο, όχι γυναικολόγο. Και μου είπε είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν ανωμαλίες και με τη μικρογονιμοποιηση το λύνουμε. Αχ δεν μπορώ. Πού να χτυπηθω! 

Αααα επίσης μου είχε πει ότι στον πολύ μικρό αριθμό δεν γίνεται!!!! Πού να ξαναχτυπηθω;

Μην ανησυχείς! Θα ρωτήσω εγώ τον δικό μου. Θα καραφλιασει λίγο αλλά δεν πειράζει! Χαχαχαχα Θα μου πει όλα τα άλλα τα λύσαμε, αυτό μας έμεινε σαν απορία! Χαχαχαχα

Χτυπησου ανεταααα εμείς κ με θέμα στον καταλερματισμο όταν έλεγα για φις μ έλεγαν όχι καλεεε

Καλή επιτυχία αγάπη μ σήμερα!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Fili είπε:

Άσχετο... ΧΙΟΝΊΖΕΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙ γιουπι γιουπι ❤️❤️❤️❤️❤️

Τελειοοοο που είσαι εσύ καλέ;; 

Τωρσ το διάβασα ωραία είστε εκεί!!! 

13 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Θέλω να πω μια πολύ καλή επιτυχία στην Μαρίνα μας.αυριο το πρωί θα είσαι στη σκέψη μας, να ξέρεις ότι θα μας κουβαλάς μαζί σου έστω και νοερά! Να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση και όταν συνέλθεις με το καλό μπες να πεις δύο λόγια. 

@Viv37 θα ακολουθήσω την συμβουλή σου ξεκιναω από αύριο κιόλας!! Όχι τίποτα άλλο αλλά στην φάση του κλω κλω πόσους καφέδες να πίνω; Θα έχω το μπουκαλάκι μου και τσουκου τσουκου θα ξεγελιέμαι. 

Όσο για τις μανουλες με τα προωρακια ένα μεγάλο respect από έμενα που εδωσαν αγώνα μαζί με τα μωράκια τους και τώρα απολαμβάνουν παιδικά χαδακια και λεξουλες. Να είναι καλά τα βλαστάρια σας και όλα θα στρώσουν. @Rafaelatarzan δεν θυμόμουν τις λεπτομέρειες για τον κόκοβιο σου!! Αλλά μόνο που την αποκαλούσες έτσι όσο σας διάβαζα τόσο σιγουρευομουν μέσα μου ότι πήρα την σωστότερη απόφαση!! @Condios μου όχι μόνο τσαγκαροδευτέρα αύριο αλλά Δευτέρα εφιάλτης στο γραφείο. Πάλι με το κινητο στο χέρι θα είμαι να σας διαβάζω στα κλέφτα. Ελπίζω να πέρασες καλά στην Ρούλα σου και να ανακτήσεις δυναμεις για την εβδομαδα που έρχεται!! Και τώρα συνειδοποιησα ότι ίσως αύριο έχουμε και νέα από τη @MELINASP η οποία έχει πάρει απουσία από την παρέα χαχαχαχα και αύριο θα ποσταρει ένα τρισέλιδο σεντόνι για να τα σχολιάσει όλα χαχαχαχα.

καλό βράδυ αγαπημένες μου 

οοοοομμμμμμ και αγάπη!!!

Χαχαχαχαχαχα αγάπη μ με έμαθες πια ε; ρε συ 15 σελίδες γράψετε δεν το κάνω σεντόνι χαχαχαχα

Πήρα απουσία ναι σήμερα είναι ο χρόνος του μπαμπα μ το κάναμε το μνημόσυνο το Σάββατο και ήμουν κάπως αυτές τις μέρες. Διαβάζω τώρα να επανέλθω στα νέα μας

Ακόμα τίποτα γκρρρρ

13 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Θα σε ελεγχω κανονισε! Καθε φορα που θα βλεπεια ριακτιον θα πρεπει να πινεις 4 γουλιες νερο! 

Εχεις δικιο για τη @MELINASP. Ευχομαι να εχει να μας πει ευχαριστα! 

Καλο βραδυ κοριτσια μου! ♥️♥️♥️

Ακόμα περιμένω αγάπη μ μου είπαν μπορεί να φτάσει και τις 30 μέρες να βγουν τα αποτελέσματα ενώ μ είχαν πει 20 μέρες σήμερα είμαστε 24.

13 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ειχα έναν πλακούντα ο οποίος ήταν πολύ χαμηλά στον τράχηλο. Είχα υψηλή αντισταση και στις μητριαιες αρτηρίες, διαβήτη κύησης και τελικά γέννησα και απο προεκλαμψια 

Ωχ βρε κορίτσι μ τι τράβηξες και εσύ δόξα τον Θεό όλα καλά να χαίρεσαι το αγοράκι σ το γλυκό!!! 

13 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

κοριτσια καλησπερα! αν μπορει καποια να με βοηθησει με τους προβληματισμους μας. θα παω με δωρεα ωαρίων (poor responder, αχαμηλη αμη, υψηλη fsh, 1 ωαριο το χρονο με φυσικους). απο φυσικους εκανα 2 φορες βλαστοκυστη. και τις 2 φορες θετικη χοριακή και μετά έπεφτε. τωρα οκ θα παμε με δωρεά ωαριων. το προβλημα ειναι στο σπερμα. ολιγοασθενοτερατοσπερμια. παντα εβρισκαν με την πρώτη και οποτε είχα ωάριο το γονιμοποιούσαν. ωστόσο τώρα μας λένε ότι οι πιθανότητες με ξένο σπέρμα είναι πολύ καλύτερες γιατί με δωρεά, μπορεί μεν να κανουμε βλαστοκυστεις, αλλά μπορεί κ παλι να μην είναι καλές λόγω σπέρματος. ίσως λένε να εφταιγε και το σπέρμα στις προηγούμενες αποτυχίες-αποβολές. παρόλο που εχω κακής ποιότητας ωάρια. μας προετοιμάζουν δηλαδή ότι αν παμε μόνο με ξένα ωάρια μπορεί να αποτυχουμε κ παλι λόγω σπέρματος. ναι μεν θα τα ξεδιαλεξουν κτλ κτλ , αλλά το τι κρύβει μέσα του κάθε σπερματοζωάριο δεν μπορούν να το ξέρουν. ωστόσο ένα κέντρο (newlife) μας είπε δεν υπάρχει λόγος να πάτε σε δότη σπέρματος (εξετασαν το σπέρμα κ είδαν ότι βρίσκουν ένα ποσοστό με καλη κινητικότητα και μορφολογία). Εϊμαστε σε δίλημμα! είναι πολλά τα λεφτά (πέρα από την ψυχολογική φθορά). αλλά μηπως κ εμείς απογοητευτήκαμε υπερβολικά πολύ και θα πρεπε να δωσουμε μια ευκαιρια και στο σπέρμα με ξενα ωάρια ; υπάρχει κάποια που να είχε παρόμοιο πρόβλημα στο σπέρμα και τα καταφερε με ξένα ωάρια και έκανε καλές βλαστοκύστεις και επιτυχή έκβαση; τα φώτα σας!!! 

Στο σπέρμα έχετε κάνει dfi? 

1 hour ago, chitaneta είπε:

Αμαν κι αλλη αναμονη;

Καλημέρα μανούλιτσα μας ωωωωω ναι ακόμα περιμένω το βλέπω να φτάνουμε στο μήνα που μ έλεγε κ η ταρζανιτσα 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Έλα αγάπη μ όχι δεν μας το είχε πει κανένας εγώ το είχα πει αλλά εφόσον κάναμε προεμφυτευτικους μας είπαν δεν χρειάζεται. Γτ αν βγει θέμα σε αυτό πας σε προεμφυτευτικους. Ο Θεός και η ψυχή τους χαχαχαχα

Ακόμα και ο Πάγκαλος μέτα τα αποτελέσματα από τους προεμφυτευτικους του το ξαναειπ; κ μ είπε δεν έχει νόημα αφού κάνεις προεμφυτευτικους 

Βέβαια εγώ το έχω κρατήσει 

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Καλά ναι Μελίνα μου, ισχύει αυτό..! Εγώ το είπα καθαρά μήπως και σας δοθεί μια απάντηση για τις χρωμοσωμικες ανωμαλίες των εμβρύων σας και των παλινδρομων/αποβολών που έχεις βιώσει.. γιατί προσωπικά τουλάχιστον δε δέχομαι ότι δεν υπάρχει απάντηση ως προς το γιατί συμβαίνει αυτό σε εσάς... Και ίσως αν πάρετε από εκεί μια απάντηση να ξέρετε πχ ότι χρειάζεται μόνο δότης και όχι διπλή δωρεά.. ίσως πάλι να το δεί και διαφορετικά ο άντρας σου για το δότη... Γιατί και με δωρεά ωαρίων να προχωρήσεις αλλά με το ίδιο σπέρμα εάν εκεί κρύβεται ο λόγος των χρωμοσωμικων ανωμαλιών (επιβεβαιωμένα δηλαδή ύστερα από εξέταση fish) δε θα είναι "πεταμένα" 5000€...;! Τη σκέψη μου σου λέω εγώ τώρα.. έτσι;!

• Μου αρέσει 2

OiAXp2.pngbfhkp3.png

13 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

σε ευχαριστω για την απαντηση. η αληθεια ειναι οτι το ειχαμε παρει αποφαση το διπλη δωρεα αλλα μας προβληματισε ο γιατρος που ειδαμε τελευταια κ μας προτεινε να προχωρησουμε με δικο μας σπερμα και σκεφτομαστε μηπως το παραταμε πολυ ευκολα . και αρχισαν παλι οι προβληματισμοι. ο συζυγος δεν ειναι αρνητικος καθολου στο δοτη και ειπε με την πρωτη το παμε σε δοτη να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες και να μην ταλαιπωρουμαστε αλλο . απλως οταν σου δινουν ελπιδες σε βαζουν σε δευτερες σκεψεις. εχω διαβασει τα παντα , ολες τις σελιδες του θεματος. θα παμε και στα αλλα κεντρα που εχουμε μιλησει να δουν το σπερμα ,γιατι ειδαν μονο παλιες εξετασεις και το ιστορικο μας και περιμενουμε να δουμε τι θα μας πουν αλλα προφανως και κανενας δεν δινει εγγυησεις, το ξερουμε αυτο! 

Αυτο σας το ειπαν κ στο εμβρυολαμπ? Να δοκιμασετε με δικο σας? Αν ναι καλως. Εχουν καλο εμβρυολογικο αλλα δεν κανουν κ θαυματα.Αν σου ειπαν οχι σκεψου το. Δεν το λενε συχνα. Του αντρα μου που ειχε καποια θεματακια πηγε καλα παντως

15 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

κοριτσια καλησπερα! αν μπορει καποια να με βοηθησει με τους προβληματισμους μας. θα παω με δωρεα ωαρίων (poor responder, αχαμηλη αμη, υψηλη fsh, 1 ωαριο το χρονο με φυσικους). απο φυσικους εκανα 2 φορες βλαστοκυστη. και τις 2 φορες θετικη χοριακή και μετά έπεφτε. τωρα οκ θα παμε με δωρεά ωαριων. το προβλημα ειναι στο σπερμα. ολιγοασθενοτερατοσπερμια. παντα εβρισκαν με την πρώτη και οποτε είχα ωάριο το γονιμοποιούσαν. ωστόσο τώρα μας λένε ότι οι πιθανότητες με ξένο σπέρμα είναι πολύ καλύτερες γιατί με δωρεά, μπορεί μεν να κανουμε βλαστοκυστεις, αλλά μπορεί κ παλι να μην είναι καλές λόγω σπέρματος. ίσως λένε να εφταιγε και το σπέρμα στις προηγούμενες αποτυχίες-αποβολές. παρόλο που εχω κακής ποιότητας ωάρια. μας προετοιμάζουν δηλαδή ότι αν παμε μόνο με ξένα ωάρια μπορεί να αποτυχουμε κ παλι λόγω σπέρματος. ναι μεν θα τα ξεδιαλεξουν κτλ κτλ , αλλά το τι κρύβει μέσα του κάθε σπερματοζωάριο δεν μπορούν να το ξέρουν. ωστόσο ένα κέντρο (newlife) μας είπε δεν υπάρχει λόγος να πάτε σε δότη σπέρματος (εξετασαν το σπέρμα κ είδαν ότι βρίσκουν ένα ποσοστό με καλη κινητικότητα και μορφολογία). Εϊμαστε σε δίλημμα! είναι πολλά τα λεφτά (πέρα από την ψυχολογική φθορά). αλλά μηπως κ εμείς απογοητευτήκαμε υπερβολικά πολύ και θα πρεπε να δωσουμε μια ευκαιρια και στο σπέρμα με ξενα ωάρια ; υπάρχει κάποια που να είχε παρόμοιο πρόβλημα στο σπέρμα και τα καταφερε με ξένα ωάρια και έκανε καλές βλαστοκύστεις και επιτυχή έκβαση; τα φώτα σας!!! 

Κατακερματισμο ειχατε κανει? Δωσε μας τα μορφολογικα σας χαρακτηριστικα στο σπερμα

πρίν από 52 λεπτά , Kiddo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Καλά ναι Μελίνα μου, ισχύει αυτό..! Εγώ το είπα καθαρά μήπως και σας δοθεί μια απάντηση για τις χρωμοσωμικες ανωμαλίες των εμβρύων σας και των παλινδρομων/αποβολών που έχεις βιώσει.. γιατί προσωπικά τουλάχιστον δε δέχομαι ότι δεν υπάρχει απάντηση ως προς το γιατί συμβαίνει αυτό σε εσάς... Και ίσως αν πάρετε από εκεί μια απάντηση να ξέρετε πχ ότι χρειάζεται μόνο δότης και όχι διπλή δωρεά.. ίσως πάλι να το δεί και διαφορετικά ο άντρας σου για το δότη... Γιατί και με δωρεά ωαρίων να προχωρήσεις αλλά με το ίδιο σπέρμα εάν εκεί κρύβεται ο λόγος των χρωμοσωμικων ανωμαλιών (επιβεβαιωμένα δηλαδή ύστερα από εξέταση fish) δε θα είναι "πεταμένα" 5000€...;! Τη σκέψη μου σου λέω εγώ τώρα.. έτσι;!

Κοίτα λόγο των θεμάτων κατακερματισμου και προεμφυτευτικων και της ποιότητας των ωαρίων μου εκεί το εναποθετουν όλοι. Ακόμα και οι γενετιστές που είδαμε όλοι στο σπέρμα το ρίχνουν. Το θέμα με τα δικά μ ωάρια πάει στα τόσα προβλήματα υγείας που έχω βγαλει γτ δυστυχώς εγώ είμαι στην κατηγορία που κάθε διέγερση μου ξυπνάει άσχημα προβλήματα. Εσύ καλά κάνεις και μ λες τη γνώμη σου αγάπη μ γτ είναι και η φωνή της λογικής μέσα στο κεφάλι μ έτσι ακριβώς. ♥ 

Άσχετο αλλά θα χεστουμε άσχημα με το ιασω περίμενα Πέμπτη τα αποτελέσματα των προεμφυτευτικων από τα δύο τελευταία έμβρυα δικά μας που έχουμε και ακόμα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ο Πάγκαλος μ τα έβγαζε σε 12 ώρες και αυτοί θελαν 20 μέρες. Είμαστε στις 24 και τώρα μ λένε ίσως πάει και μήνα 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...