Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Μια χαρά !! Εγώ δεν είχα κάνει ωοληψια σε εκείνο τον κύκλο της ετ σκέψου ήταν τελείως τεχνητό. 
      Δε νομίζω να τραβηχτείς, δεμένες μας έχουν κιόλας 🤣 Πάρε μια βαθιά ανάσα. Εγώ συνήθως έσφιγγα το χέρι της μαίας μέχρι να το σπάσω 🤣

Ναι ναι κ αυτό βοηθάει....ας πονέσουν κ εκείνες λίγο!!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Viv37 είπε:

Θα σε ελεγχω κανονισε! Καθε φορα που θα βλεπεια ριακτιον θα πρεπει να πινεις 4 γουλιες νερο! 

Εχεις δικιο για τη @MELINASP. Ευχομαι να εχει να μας πει ευχαριστα! 

Καλο βραδυ κοριτσια μου! ♥️♥️♥️

αυτό περιμενει κ αυτη αλλιως θα τους ξεχεσει μ ειπε...χάθηκε  γιατι ειχε τον χρονο τ πατέρας της...αυριο θα μπει μ ειπε να γράψει κατεβατα χαχαχα

πρίν από 4 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ειχα έναν πλακούντα ο οποίος ήταν πολύ χαμηλά στον τράχηλο. Είχα υψηλή αντισταση και στις μητριαιες αρτηρίες, διαβήτη κύησης και τελικά γέννησα και απο προεκλαμψια 

κ γω τέτοιο πλακούντα ειχα ....παιζει ρολο???? τι να πω Παναγία μ ποια...ποσα σκατα μπορεί να πάθουμε ελεος ποια....ειχες απ ολα εσυ δεν αφησες κ τιποτα αγαπη μ...βουρ τα πηρες...ευτυχώς ομως Παναγία μ εισται καλα κ οι 2 σας..ολα τα αλλα αστα βραστα...εχουμε τα παιδια μας ευτυχως κ ας ξανπερασουμε αλλα τοσα...αξίζουν τα παντα...με δωρεα εισαι κ συ??? σορρυ ειναι η ανοια τον 40 μ....αχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 12 λεπτά , Viv37 είπε:

Πωπω ποσο αγχος πρεπει να ειχες τοσους μηνες. Και μονο που σκεφτομαι τι τραβηξες....! Τωρα ομως οσο μεγσλωμει η διαφορα σιγουρα θα σβησει. Τα κανει με το δικο του ρυθμο. Δε χρειαζεται να τα κανει ολα με το ρυθμο των υπολοιπων. Ειναι ξεχωριστο παιδακι!♥️♥️♥️

Σίγουρα όλα τα παιδάκια έχουν τον ρυθμό τους απλά είναι κάποια που θέλουν και βοήθεια για να πάρουν τα πάνω τους και αυτό είναι στο δικό μας χέρι να το δούμε και να το αποδεχτούμε. Όμως κορίτσια είναι πολύ όμορφος και τώρα που άρχισε να εκδηλώνεται είναι το κάτι άλλο. Όσο παράξενο και αν σας φανεί τώρα άρχισε να με αγκαλιάζει να με φιλάει και εδώ και λίγες μέρες με λέει μανουλιτσα. Ίσως γιαυτό μου βγήκε όλη αυτή η φόρτιση και έκανα κατάχρηση του topic σας σήμερα. Συγνώμη κορίτσια μου 

• Μου αρέσει 9

κοριτσια καλησπερα! αν μπορει καποια να με βοηθησει με τους προβληματισμους μας. θα παω με δωρεα ωαρίων (poor responder, αχαμηλη αμη, υψηλη fsh, 1 ωαριο το χρονο με φυσικους). απο φυσικους εκανα 2 φορες βλαστοκυστη. και τις 2 φορες θετικη χοριακή και μετά έπεφτε. τωρα οκ θα παμε με δωρεά ωαριων. το προβλημα ειναι στο σπερμα. ολιγοασθενοτερατοσπερμια. παντα εβρισκαν με την πρώτη και οποτε είχα ωάριο το γονιμοποιούσαν. ωστόσο τώρα μας λένε ότι οι πιθανότητες με ξένο σπέρμα είναι πολύ καλύτερες γιατί με δωρεά, μπορεί μεν να κανουμε βλαστοκυστεις, αλλά μπορεί κ παλι να μην είναι καλές λόγω σπέρματος. ίσως λένε να εφταιγε και το σπέρμα στις προηγούμενες αποτυχίες-αποβολές. παρόλο που εχω κακής ποιότητας ωάρια. μας προετοιμάζουν δηλαδή ότι αν παμε μόνο με ξένα ωάρια μπορεί να αποτυχουμε κ παλι λόγω σπέρματος. ναι μεν θα τα ξεδιαλεξουν κτλ κτλ , αλλά το τι κρύβει μέσα του κάθε σπερματοζωάριο δεν μπορούν να το ξέρουν. ωστόσο ένα κέντρο (newlife) μας είπε δεν υπάρχει λόγος να πάτε σε δότη σπέρματος (εξετασαν το σπέρμα κ είδαν ότι βρίσκουν ένα ποσοστό με καλη κινητικότητα και μορφολογία). Εϊμαστε σε δίλημμα! είναι πολλά τα λεφτά (πέρα από την ψυχολογική φθορά). αλλά μηπως κ εμείς απογοητευτήκαμε υπερβολικά πολύ και θα πρεπε να δωσουμε μια ευκαιρια και στο σπέρμα με ξενα ωάρια ; υπάρχει κάποια που να είχε παρόμοιο πρόβλημα στο σπέρμα και τα καταφερε με ξένα ωάρια και έκανε καλές βλαστοκύστεις και επιτυχή έκβαση; τα φώτα σας!!! 

πρίν από 10 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

αυτό περιμενει κ αυτη αλλιως θα τους ξεχεσει μ ειπε...χάθηκε  γιατι ειχε τον χρονο τ πατέρας της...αυριο θα μπει μ ειπε να γράψει κατεβατα χαχαχα

κ γω τέτοιο πλακούντα ειχα ....παιζει ρολο???? τι να πω Παναγία μ ποια...ποσα σκατα μπορεί να πάθουμε ελεος ποια....ειχες απ ολα εσυ δεν αφησες κ τιποτα αγαπη μ...βουρ τα πηρες...ευτυχώς ομως Παναγία μ εισται καλα κ οι 2 σας..ολα τα αλλα αστα βραστα...εχουμε τα παιδια μας ευτυχως κ ας ξανπερασουμε αλλα τοσα...αξίζουν τα παντα...με δωρεα εισαι κ συ??? σορρυ ειναι η ανοια τον 40 μ....αχαχαχαχα 

Όχι κορίτσι μου. Τρομάρα μου στα 44 τον έκανα με δικά μου ωάρια. Έφτασα σχεδόν στην δωρεά αλλά ο γιατρός ήθελε άλλη μια προσπάθεια με δικό μας. Κάποια στιγμή τον ρώτησα μήπως φταίει αυτό αλλά μου είπε όχι. Ξέρω και γω; το εχω σκεφτεί πολλές φορές ότι αν ήμουν με δωρεά ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

It' s complicated... Κοίτα, απ' ότι κατάλαβα από τα κορίτσια ο Κούρ τη δίνει τη κορτιζόνη του. Αν θες ρώτησε τον για πόσο διάστημα θέλει αυτός να την παίρνεις. Και αν σου πει κι αυτός καμιά βδομάδα στείλε mail στη Λευκού. Εγώ ως ασθενής της σε κάποια φάση ήθελα να τη ρωτήσω κάτι κι επειδή δεν μπορούσα να πω τηλεφωνικά όλο το κατεβατο στη γραμματεία έστειλα ένα mail. Μπορείς να της πεις ότι σας έχω επισκεφτεί, ότι μου είχατε βρει το τάδε αυτοάνοσο, ότι μου είχατε δώσει αυτό το πρωτόκολλο (επισυναψε το κι όλας). Και πες της (για να μην πεις για άλλο αιματολογο) ότι ο γυναικολόγος προτείνει μια βδομάδα. Θεωρείτε με καλύπτει; Μπορεί να με επιβαρύνει με κάποιο τρόπο η παραπάνω κορτιζόνη; Εγώ όταν της είχα στείλει με πήρε τηλέφωνο μια ανοσολογος που έχει ως συνεργάτη στο ιατρείο της κ με καθοδήγησε τηλεφωνικά. 

Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου για αύριο... Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Θα πιαστούμε χέρι χέρι με τον γιατρό, θα τον κοιτάξω στα μάτια και θα του πω "όση ώρα είμαστε εδώ, θα σκέφτεσαι μόνο εμένα! Δεν θέλω να σου ξεφύγει τίποτα!" Χαχαχαχα  Εννοείται μόλις συνέλθω από τη νάρκωση θα σας στείλω. Αλήθεια, πόση ώρα παίρνει να επανέλθω από λαπαροσκοπηση; Γιατί μόνο μέθη έχω κάνει που είναι πιο γρήγορη η επαναφορά. Το χειρουργείο είναι στις 9... Τι ώρα θα είμαι πάλι ο εαυτός μου; Χαχαχαχα 

Πολύ καλή επιτυχία !!! Όλα θα πάνε καλά! Περιμένουμε αύριο τα νεότερα ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Σίγουρα όλα τα παιδάκια έχουν τον ρυθμό τους απλά είναι κάποια που θέλουν και βοήθεια για να πάρουν τα πάνω τους και αυτό είναι στο δικό μας χέρι να το δούμε και να το αποδεχτούμε. Όμως κορίτσια είναι πολύ όμορφος και τώρα που άρχισε να εκδηλώνεται είναι το κάτι άλλο. Όσο παράξενο και αν σας φανεί τώρα άρχισε να με αγκαλιάζει να με φιλάει και εδώ και λίγες μέρες με λέει μανουλιτσα. Ίσως γιαυτό μου βγήκε όλη αυτή η φόρτιση και έκανα κατάχρηση του topic σας σήμερα. Συγνώμη κορίτσια μου 

τι συγνώμη καλε....πας καλα....τοσα περασες..να μας μιλας γιατι μαζι σ χαιρόμαστε κ μεις....θαυμάζουμε τα βήματα σας....γιαυτό λοιπον ναας μιλάς για τον  γιο σ( τον γαμπρό μας) θα χαρώ πολυ να μαθαινω νεα τ.κ οτι θες στειλε μ κ προσωπικο μνμ...

να σκασω εγω που σε ειπε μανουλιτσα...παμπερς ειχες η κατουρηθηκες πανω σ???? ειμαι σιγουρη οτι τρελάθηκες απι την χαρα σ

πρίν από 6 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Όχι κορίτσι μου. Τρομάρα μου στα 44 τον έκανα με δικά μου ωάρια. Έφτασα σχεδόν στην δωρεά αλλά ο γιατρός ήθελε άλλη μια προσπάθεια με δικό μας. Κάποια στιγμή τον ρώτησα μήπως φταίει αυτό αλλά μου είπε όχι. Ξέρω και γω; το εχω σκεφτεί πολλές φορές ότι αν ήμουν με δωρεά ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα 

φτου σ κοπελα μ ...μπραβο σ ....αξια....οχι κ εγω δεν πιστεύω οτι φταίει αυτο....θες αλλο????

πρίν από 7 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

τι συγνώμη καλε....πας καλα....τοσα περασες..να μας μιλας γιατι μαζι σ χαιρόμαστε κ μεις....θαυμάζουμε τα βήματα σας....γιαυτό λοιπον ναας μιλάς για τον  γιο σ( τον γαμπρό μας) θα χαρώ πολυ να μαθαινω νεα τ.κ οτι θες στειλε μ κ προσωπικο μνμ...

να σκασω εγω που σε ειπε μανουλιτσα...παμπερς ειχες η κατουρηθηκες πανω σ???? ειμαι σιγουρη οτι τρελάθηκες απι την χαρα σ

φτου σ κοπελα μ ...μπραβο σ ....αξια....οχι κ εγω δεν πιστεύω οτι φταίει αυτο....θες αλλο????

Έχω άλλες τρεις βλαστοκυστες αλλά όχι δεν νομίζω ότι μπορώ να περάσω πάλι όλο αυτό. Άσε που έχω και έναν γιό 26 χρονών. Κάποια στιγμή θα θέλει να με κάνει γιαγιά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Έρωτας ο γιος,,,, είναι τρυφερά τα αγόρια λένε με τη μανούλα,,,!!!! Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!!!!! Γερός τυχερός και ευτυχισμένος! Μπράβο χίλια μπράβο! Στο λέω και θα στο ξαναλέω αγαπημένη!!! Όσο για τη διάδραση, θα έρθει,, όλα στον καιρό τους! Συγνώμη δε θα ξαναζητησεις από εμάς,,,μόνο απ'τον εαυτό σου που επιτρέπεται να πέφτει,να αυτοσυγχωρειται και να ξανασηκώνεται όποτε αυτό συμβαίνει! Η αγάπη όταν μοιράζεται πολλαπλασιάζεται,,,,το λέω και θα το φωνάζω,,, και εσύ έχεις μπόλικη και εμείς περίσσια!!!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Έχω άλλες τρεις βλαστοκυστες αλλά όχι δεν νομίζω ότι μπορώ να περάσω πάλι όλο αυτό. Άσε που έχω και έναν γιό 26 χρονών. Κάποια στιγμή θα θέλει να με κάνει γιαγιά. 

Ουαουυυυυυυ! Αλαλη! Πόσα respect να σου γράψω?!?! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

να κανεις οπως νιωθεις εσυ...αυτο ειναι που μετράει...εχεις 2 παιδιά ειδη....παλικάρι ο μεγάλος...να σ ζησει κ αυτος παντα με υγεια ολοι σας...να εισαι παντα δυνατή κ καλόκαρδη οπως εισαι....μην μασας πουθενα...φιλια στον ομορφο σας...κ να μπαινεις να μαθαίνουμε νεα τ...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

να κανεις οπως νιωθεις εσυ...αυτο ειναι που μετράει...εχεις 2 παιδιά ειδη....παλικάρι ο μεγάλος...να σ ζησει κ αυτος παντα με υγεια ολοι σας...να εισαι παντα δυνατή κ καλόκαρδη οπως εισαι....μην μασας πουθενα...φιλια στον ομορφο σας...κ να μπαινεις να μαθαίνουμε νεα τ...

Εσυ όμως να βάλεις μπροστά για αδελφάκι. Δέκα βλαστοκυστες νομίζω έχεις ακόμα;;; αχχχχχ μακάρι να μπορούσαμε να τις δίναμε στα κορίτσια που παλεύουν τόσο καιρό!!! 

πρίν από 5 λεπτά , Condios είπε:

Έρωτας ο γιος,,,, είναι τρυφερά τα αγόρια λένε με τη μανούλα,,,!!!! Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!!!!! Γερός τυχερός και ευτυχισμένος! Μπράβο χίλια μπράβο! Στο λέω και θα στο ξαναλέω αγαπημένη!!! Όσο για τη διάδραση, θα έρθει,, όλα στον καιρό τους! Συγνώμη δε θα ξαναζητησεις από εμάς,,,μόνο απ'τον εαυτό σου που επιτρέπεται να πέφτει,να αυτοσυγχωρειται και να ξανασηκώνεται όποτε αυτό συμβαίνει! Η αγάπη όταν μοιράζεται πολλαπλασιάζεται,,,,το λέω και θα το φωνάζω,,, και εσύ έχεις μπόλικη και εμείς περίσσια!!!!! 

Ουαουυυυυυυ! Αλαλη! Πόσα respect να σου γράψω?!?! 

Γιαυτό λέω ότι για όλες θα έρθει η ώρα να τα καταφέρετε. Τίποτα δεν είναι αδύνατο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Εσυ όμως να βάλεις μπροστά για αδελφάκι. Δέκα βλαστοκυστες νομίζω έχεις ακόμα;;; αχχχχχ μακάρι να μπορούσαμε να τις δίναμε στα κορίτσια που παλεύουν τόσο καιρό!!! 

Γιαυτό λέω ότι για όλες θα έρθει η ώρα να τα καταφέρετε. Τίποτα δεν είναι αδύνατο 

η αλήθεια ειναι οτι κ εγω καπου μασαω μα κανω κ αλλο..φοβαμαι μην παθω τα ιδια...μ στοιχίσε πολύ  η ξαπλα ημουν μόνιμος κατω κ η μενν τις μικρης...ακομα το σκέφτομαι κ μ ρχεται κολπος...ναι τοσες εχω ( απο δωρεα ομως εγω) γιατι δικες μ ουτε καν.  ειμαι τζουφια. αχαχχαχαχαχαα ...μακάρι  Παναγία μ να τος έδινα ολες να κανανε μωρακια γρήγορα γρήγορα  .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Rafaelatarzan είπε:

η αλήθεια ειναι οτι κ εγω καπου μασαω μα κανω κ αλλο..φοβαμαι μην παθω τα ιδια...μ στοιχίσε πολύ  η ξαπλα ημουν μόνιμος κατω κ η μενν τις μικρης...ακομα το σκέφτομαι κ μ ρχεται κολπος...ναι τοσες εχω ( απο δωρεα ομως εγω) γιατι δικες μ ουτε καν.  ειμαι τζουφια. αχαχχαχαχαχαα ...μακάρι  Παναγία μ να τος έδινα ολες να κανανε μωρακια γρήγορα γρήγορα  .

Ασε αυτή η ξάπλα δεν το συζητάω. Έξι μήνες. Ναι είναι δύσκολη απόφαση όμως εσύ είσαι πολυ πιο μικρή έχεις περιθώρια. Να κάνεις άλλο ένα κορίτσι μου να έχει παρέα το παιδάκι σου. Εγώ έχω τον σύζυγο που δεν θέλει να της δώσουμε για δωρεά. Σκέφτεται λέει ότι ίσως να έχουμε μετά κάπου εκεί έξω άλλα τρία παιδιά. Άντρες!!!! Δεν μπορούν να καταλάβουν το αγώνα μας. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ασε αυτή η ξάπλα δεν το συζητάω. Έξι μήνες. Ναι είναι δύσκολη απόφαση όμως εσύ είσαι πολυ πιο μικρή έχεις περιθώρια. Να κάνεις άλλο ένα κορίτσι μου να έχει παρέα το παιδάκι σου. Εγώ έχω τον σύζυγο που δεν θέλει να της δώσουμε για δωρεά. Σκέφτεται λέει ότι ίσως να έχουμε μετά κάπου εκεί έξω άλλα τρία παιδιά. Άντρες!!!! Δεν μπορούν να καταλάβουν το αγώνα μας. 

6 μήνες κ εγω τεζσ...ποοοοοοοοοοσε κατάλαβαινω  απόλυτα.. η ηλικία δεν με πειράζει... ακομα κ στα 50 θα πήγαινα  να κανω.δεν με ενοχλούν  αυτά.. ειμαι ζεν.. όντως οι άντρες έχουν αλλη αντίληψη. ποτε δεν θα κατάλαβαουν...η αλήθεια ειναι οσο στεγνο κ κακο αν ακουστεί αυτο που θα πω ( συγνώμη κιολας κοριτσια μ) 2ο παιδι θα έκανα μονο αν το ηθελα εγω  .. δεν ειμαι τις αποψης να εχει παρεα το παιδί  το αλλο...κ αυτο δεν παει σε σενα αλλα γενικά μιλαω.. γιατι εχω άκουσει κ την αλήθινη ενοια της γυναίκας οτι θα κανω μονο για εχει παρέα  το παιδι μ κ το εννοεί κιόλας ( δεν λεω για σενα γιατι εσυ το λες αλλιως δεν εννοείς καθαυτή την λεξη) ...μα πως γίνεται αυτο μ λες?

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

6 μήνες κ εγω τεζσ...ποοοοοοοοοοσε κατάλαβαινω  απόλυτα.. η ηλικία δεν με πειράζει... ακομα κ στα 50 θα πήγαινα  να κανω.δεν με ενοχλούν  αυτά.. ειμαι ζεν.. όντως οι άντρες έχουν αλλη αντίληψη. ποτε δεν θα κατάλαβαουν...η αλήθεια ειναι οσο στεγνο κ κακο αν ακουστεί αυτο που θα πω ( συγνώμη κιολας κοριτσια μ) 2ο παιδι θα έκανα μονο αν το ηθελα εγω  .. δεν ειμαι τις αποψης να εχει παρεα το παιδί  το αλλο...κ αυτο δεν παει σε σενα αλλα γενικά μιλαω.. γιατι εχω άκουσει κ την αλήθινη ενοια της γυναίκας οτι θα κανω μονο για εχει παρέα  το παιδι μ κ το εννοεί κιόλας ( δεν λεω για σενα γιατι εσυ το λες αλλιως δεν εννοείς καθαυτή την λεξη) ...μα πως γίνεται αυτο μ λες?

Ναι σιγουρα δεν στο είπα έτσι. Εννοείται ότι γιαυτό το θέμα άλλωστε μόνο εμείς αποφασίζουμε και γιαυτό σου είπα δεν κάνω άλλο παρά το ότι έχω κατάψυξη. Πιο πολύ εννοούσα το να μην φοβάσαι ότι θα σου τύχει πάλι. Εκεί πήγαινε η ηλικία. Άλλωστε δεν ξέρω αν είδατε την προηγούμενη εβδομάδα γυναίκες 55 ετών ταξίδεψαν στο εξωτερικό για να κάνουν παιδάκι και μια χαρά γέννησε κιόλας η πρώτη. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ❤️❤️❤️ Αχ, είμαι έτοιμη να κάνω το υπερπακετο εξετάσεων να φύγει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από το κεφάλι μου!!! 

@lizard12 καλή αρχή σου εύχομαι!!! Πολλές κοπέλες πέτυχαν με δωρεά ωαρίου κ το δικό τους σπέρμα, παρ' όλο που μπορεί να είχε θέματα. Γενικά λένε ότι το υγιές ωάριο μπορεί να διορθώσει ένα κακό σπέρμα. Και μια χαρά βλαστοκυστες είχαν κ μια χαρά γέννησαν κ τα μωράκια τους. Επειδή, ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα σίγουρο, καλό θα είναι να το ψάξετε λίγο παραπάνω το θέμα σπέρμα. Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες αλλά και γενικώς τις αναρτήσεις της @Kiddo θα δεις ότι λέει πολλά σχετικά πράγματα. Πχ μιλούσαμε για την εξέταση FISH που ελέγχει χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Αυτό δεν φαίνεται στο εργαστήριο. Ίσως, λοιπόν, θα ήταν καλό (αν δεν θέλετε να πάτε κ σε δότη σπέρματος απευθείας) να κάνετε κάποιες πιο ψαγμενες εξετάσεις πρώτα. Τέλος, να σου πω ότι εγώ είμαι με διπλή δωρεά στο new life, γιατί είχαμε κι εμείς θέματα κ με σπέρμα κ με ωάρια. Σ' εμάς όμως ήταν που εύκολη επιλογή, θα το ξαναεπελεγα δηλαδή! Όμως, να τονίσω ότι ακόμα δεν έχουμε πετύχει. Οπότε, δεν είναι πανάκεια... Πρέπει να ελεγχθούν καλά όλα τα θέματα γιατί όπως είπες είναι πολλά τα λεφτά. Εγώ μάλλον τα ελέγχω κατόπιν εορτής...  Για ο,τι θελήσεις είμαστε εδώ!❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...