Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Τι να πω δεν ξέρω κιόλας για ποιο λόγο με πρήζουν. Πάντως με τα καφέ είχα και νεύρα πολλά και πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Τα έπαιρνα βέβαια πάνω από μήνα .

Όσο για τα φάρμακα με τόσα που πήρες πριν και μετά την ετ και τώρα εξακολουθείς να παίρνεις λογικό να τα σιχαθείς!! Ελπίζω τουλάχιστον την κορτιζόνη να στη κόψει μόλις πας. Και ένα έστω  λιγότερο χαπακι θα σου αλλάξει την διάθεση πιστεύω. 

Ναι , σίγουρα, ας ειναι και ενα χαπακι λιγότερο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, marina_86 είπε:

It' s complicated... Κοίτα, απ' ότι κατάλαβα από τα κορίτσια ο Κούρ τη δίνει τη κορτιζόνη του. Αν θες ρώτησε τον για πόσο διάστημα θέλει αυτός να την παίρνεις. Και αν σου πει κι αυτός καμιά βδομάδα στείλε mail στη Λευκού. Εγώ ως ασθενής της σε κάποια φάση ήθελα να τη ρωτήσω κάτι κι επειδή δεν μπορούσα να πω τηλεφωνικά όλο το κατεβατο στη γραμματεία έστειλα ένα mail. Μπορείς να της πεις ότι σας έχω επισκεφτεί, ότι μου είχατε βρει το τάδε αυτοάνοσο, ότι μου είχατε δώσει αυτό το πρωτόκολλο (επισυναψε το κι όλας). Και πες της (για να μην πεις για άλλο αιματολογο) ότι ο γυναικολόγος προτείνει μια βδομάδα. Θεωρείτε με καλύπτει; Μπορεί να με επιβαρύνει με κάποιο τρόπο η παραπάνω κορτιζόνη; Εγώ όταν της είχα στείλει με πήρε τηλέφωνο μια ανοσολογος που έχει ως συνεργάτη στο ιατρείο της κ με καθοδήγησε τηλεφωνικά. 

Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου για αύριο... Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Θα πιαστούμε χέρι χέρι με τον γιατρό, θα τον κοιτάξω στα μάτια και θα του πω "όση ώρα είμαστε εδώ, θα σκέφτεσαι μόνο εμένα! Δεν θέλω να σου ξεφύγει τίποτα!" Χαχαχαχα  Εννοείται μόλις συνέλθω από τη νάρκωση θα σας στείλω. Αλήθεια, πόση ώρα παίρνει να επανέλθω από λαπαροσκοπηση; Γιατί μόνο μέθη έχω κάνει που είναι πιο γρήγορη η επαναφορά. Το χειρουργείο είναι στις 9... Τι ώρα θα είμαι πάλι ο εαυτός μου; Χαχαχαχα 

Αχ κοριτσακι μου να πανε ολα καλα ευχομαι και να επανελθεις χωρις παρενεργειες και χωρις σημαδια και να σε εχει ο γιατρος σου στα ωπα ωπα! Εγω θα καταφερω να μπω το βραδυ στο φορουμ γιατι αυριο εχουμε πολυ τρεξιμο αλλα θα σε εχω στο μυαλο μου και θα σου στελνω θετικη ενεργεια συνεχεια!♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Γεννήθηκε 1500γραμμαρια. Ήταν όμως πίσω ένα μήνα στην ανάπτυξη. Δεν μπορούσε να πιάσει ούτε μπιμπερό ούτε στήθος. Μόνο με σωληνάκι. Δηλαδή στην ουσία ήταν ένα μωρό 29 εβδομάδων και όχι 33. Και αυτό ότι έμεινε τόσο καιρό μέσα τον άφησε πολύ πίσω στις αισθήσεις όλες. Φαντάσου ότι με το μπιμπερό μετά από έναν μήνα κατάφερνα να του δώσω 10-15μλ σε 30-40 λεπτά το υπόλοιπο μέχρι τα 50 τα έπαιρνε με το σωληνάκι 

ααααα τωρα καταλαβα αγαπη μ.ηταν κ η κύηση πισω.. παιζει κ αυτο το ρολο τ τελικα ε??? κοιτα να δεις που δεν το ξερα καθολου αυτο.( εννοω οτι εχει αντίκτυποστο παιδι) . εμενα έβγαινε απο την αρχη 1 βδομαδα μεγαλύτερη απ οτι υπολογιζαμε.. 5+ 2 μερων ακουσα μπαμ την καρδιά της   σοκ εγω κ ο ντοκ επισης που δνε το περιμένει.η εβδομάδα ομως αυτη εσβησε κ έφτασε  στα κανονικα της καποια στιγμη( ποτε δεν θυμάμαι ακριβώς) εμενα δεν τρεφοταν αλλο απο πλακούντα.. εχασε σχεδον μισο κιλο σε μια βδομάδα περιπου ....κ μενα με σωληνάκι ετρωγε..ασε σ λεω το σκέφτομαι κ κλαιω ακομα.  

υγ ....  απο την αρχη ηταν η κύηση σ πισω η έγινε  πιο αγαπη???? 

Επεξεργάστηκαν by Rafaelatarzan

@Villi  μου, είχα ρωτησει για την κορτιζόνη δεν τα θυμαμαι ολα που μου είπε, αλλά θυμαμαι που θεωρουν οτι εχει ηπιοι αντιφλεγμονωδης δράση και γενικα οι εξωσωματικοι το δινουν πακετακι και θεμα να μην εχεις...

Τώρα αν εχεις αυτοανοσο θα σου πει η αιματολογος. Αν δεν εισαι σιγουρη ποια απο τις 2 να ακολουθησεις μηπως ρωτησεις και τη γνωμη του Κουρ κι ας ειναι και γυναικολ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Γεννήθηκε 1500γραμμαρια. Ήταν όμως πίσω ένα μήνα στην ανάπτυξη. Δεν μπορούσε να πιάσει ούτε μπιμπερό ούτε στήθος. Μόνο με σωληνάκι. Δηλαδή στην ουσία ήταν ένα μωρό 29 εβδομάδων και όχι 33. Και αυτό ότι έμεινε τόσο καιρό μέσα τον άφησε πολύ πίσω στις αισθήσεις όλες. Φαντάσου ότι με το μπιμπερό μετά από έναν μήνα κατάφερνα να του δώσω 10-15μλ σε 30-40 λεπτά το υπόλοιπο μέχρι τα 50 τα έπαιρνε με το σωληνάκι 

Ηρωίδες και εσύ και η @Rafaelatarzan πραγματικά,,,, μπράβο και στα δυνατά παιδάκια σας,,,τα άντεξαν και τα ξεπέρασαν όλα για σας,να το ξέρετε! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το γιο σου και να είναι πάνω απ'όλα ένα ευτυχισμένο και γερό παιδάκι,,, η διάδραση με άλλα παιδάκια νομίζω πως θα του κάνει καλό οντως,, είμαι σίγουρη όμως πως εσείς κάνετε ήδη το καλύτερο για αυτόν! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

ααααα τωρα καταλαβα αγαπη μ.ηταν κ η κύηση πισω.. παιζει κ αυτο το ρολο τ τελικα ε??? κοιτα να δεις που δεν το ξερα καθολου αυτο.( εννοω οτι εχει αντίκτυποστο παιδι) . εμενα έβγαινε απο την αρχη 1 βδομαδα μεγαλύτερη απ οτι υπολογιζαμε.. 5+ 2 μερων ακουσα μπαμ την καρδιά της   σοκ εγω κ ο ντοκ επισης που δνε το περιμένει.η εβδομάδα ομως αυτη εσβησε κ έφτασε  στα κανονικα της καποια στιγμη( ποτε δεν θυμάμαι ακριβώς) εμενα δεν τρεφοταν αλλο απο πλακούντα.. εχασε σχεδον μισο κιλο σε μια βδομάδα περιπου ....κ μενα με σωληνάκι ετρωγε..ασε σ λεω το σκέφτομαι κ κλαιω ακομα.  

υγ ....  απο την αρχη ηταν η κύηση σ πισω η έγινε  πιο αγαπη???? 

Ξεκινησα με δύο μωρά και είχαμε αποβολή του ενός εμβρύου το οποίο δημιούργησε ένα μεγάλο αιματωμα. Ήταν γενικά μια πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Από την αρχή σχεδόν ήταν πάντα πίσω. Έκανα νιπτ μετά την αυχενική για να αποκλείσουμε το σύνδρομο νταουν. Ο γιατρός που μου έκανε τους μεγάλους υοερηχους κόντεψε να σκίσει τα πτυχία του. Πάντα μου έλεγε σε κάθε υπέρηχο αν δεν είχες κάνει νιπτ θα μιλούσα για ένα παιδί με σύνδρομο νταουν τόσο πίσω που είναι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Villi είπε:

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, να σου πω μπορεί και να το κάνω. Αν και πιστεύω θα επιμείνει γιατί στις οδηγίες της γράφει οτι στα άτομα με αυτοανοσία η κορτιζόνη βοηθάει την εμφύτευση. Ουφ δεν ξέρω πια, κουράστηκα και ειμαι και πεσμένη και μου φαίνονται όλα βουνό. 
Καλα βρε, που να είναι το μυαλό του γιατρού την ωρα που θα σου κανει την επέμβαση;; Πως να του ξεφύγει κάτι; Ωχ Μαρίνα πρέπει να τον έχεις τρομοκρατήσει .. είναι και καλουλης ο καημένος. Εγώ εύχομαι να μη βρει τίποτα, να είναι ολα τέλεια.  

Κοριστακι μου ρωτα και τον κουρ να δεις. Ισως σου πει τα ιδια με την αιματολογο και το σκεφτεσαι χωρις λογο. Στη θεση σου θα εστελνα και στη Λ...κου. Δε χανεις τιποτα. Το πολυ πολυ να σου πει καντα οπως σου ειπα. Θα τα καταφερεις γλυκεια μου. Λογικο να εισαι πεσμενη. Σου στελνω μεγαλη ζεστη αγκαλια♥️

• Ευχαριστώ 1

Θέλω να πω μια πολύ καλή επιτυχία στην Μαρίνα μας.αυριο το πρωί θα είσαι στη σκέψη μας, να ξέρεις ότι θα μας κουβαλάς μαζί σου έστω και νοερά! Να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση και όταν συνέλθεις με το καλό μπες να πεις δύο λόγια. 

@Viv37 θα ακολουθήσω την συμβουλή σου ξεκιναω από αύριο κιόλας!! Όχι τίποτα άλλο αλλά στην φάση του κλω κλω πόσους καφέδες να πίνω; Θα έχω το μπουκαλάκι μου και τσουκου τσουκου θα ξεγελιέμαι. 

Όσο για τις μανουλες με τα προωρακια ένα μεγάλο respect από έμενα που εδωσαν αγώνα μαζί με τα μωράκια τους και τώρα απολαμβάνουν παιδικά χαδακια και λεξουλες. Να είναι καλά τα βλαστάρια σας και όλα θα στρώσουν. @Rafaelatarzan δεν θυμόμουν τις λεπτομέρειες για τον κόκοβιο σου!! Αλλά μόνο που την αποκαλούσες έτσι όσο σας διάβαζα τόσο σιγουρευομουν μέσα μου ότι πήρα την σωστότερη απόφαση!! @Condios μου όχι μόνο τσαγκαροδευτέρα αύριο αλλά Δευτέρα εφιάλτης στο γραφείο. Πάλι με το κινητο στο χέρι θα είμαι να σας διαβάζω στα κλέφτα. Ελπίζω να πέρασες καλά στην Ρούλα σου και να ανακτήσεις δυναμεις για την εβδομαδα που έρχεται!! Και τώρα συνειδοποιησα ότι ίσως αύριο έχουμε και νέα από τη @MELINASP η οποία έχει πάρει απουσία από την παρέα χαχαχαχα και αύριο θα ποσταρει ένα τρισέλιδο σεντόνι για να τα σχολιάσει όλα χαχαχαχα.

καλό βράδυ αγαπημένες μου 

οοοοομμμμμμ και αγάπη!!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 8 λεπτά , Condios είπε:

Ηρωίδες και εσύ και η @Rafaelatarzan πραγματικά,,,, μπράβο και στα δυνατά παιδάκια σας,,,τα άντεξαν και τα ξεπέρασαν όλα για σας,να το ξέρετε! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το γιο σου και να είναι πάνω απ'όλα ένα ευτυχισμένο και γερό παιδάκι,,, η διάδραση με άλλα παιδάκια νομίζω πως θα του κάνει καλό οντως,, είμαι σίγουρη όμως πως εσείς κάνετε ήδη το καλύτερο για αυτόν! 

Μέχρι πριν ένα δύο μήνες δεν μπορούσε να διαχειριστεί το να βρίσκετε με άλλα παιδιά έβγαζε νεύρα εκνευρισμό. Ούτε με τα ξαδέλφια του. Τώρα τον τελευταίο καιρό άρχισε να τις δέχεται και να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους ή να αρχίσει να πλησιάζει άλλα παιδάκια στο κέντρο που πάμε. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ξεκινησα με δύο μωρά και είχαμε αποβολή του ενός εμβρύου το οποίο δημιούργησε ένα μεγάλο αιματωμα. Ήταν γενικά μια πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Από την αρχή σχεδόν ήταν πάντα πίσω. Έκανα νιπτ μετά την αυχενική για να αποκλείσουμε το σύνδρομο νταουν. Ο γιατρός που μου έκανε τους μεγάλους υοερηχους κόντεψε να σκίσει τα πτυχία του. Πάντα μου έλεγε σε κάθε υπέρηχο αν δεν είχες κάνει νιπτ θα μιλούσα για ένα παιδί με σύνδρομο νταουν τόσο πίσω που είναι. 

Πωπω ποσο αγχος πρεπει να ειχες τοσους μηνες. Και μονο που σκεφτομαι τι τραβηξες....! Τωρα ομως οσο μεγσλωμει η διαφορα σιγουρα θα σβησει. Τα κανει με το δικο του ρυθμο. Δε χρειαζεται να τα κανει ολα με το ρυθμο των υπολοιπων. Ειναι ξεχωριστο παιδακι!♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

κατάλαβα..εμαθες ποτε γιατι ομως ηταν τοσο πισω παντα??? πολλα παιδιά ειναι πισω εινσι συνηθες αλλα ομως σε εσενα ηταν αρκετά..Ακομα κ συνδρομο να ειχε παιδια μας είναι κ ολα ποια γινονται με την επιστήμη. 

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Θέλω να πω μια πολύ καλή επιτυχία στην Μαρίνα μας.αυριο το πρωί θα είσαι στη σκέψη μας, να ξέρεις ότι θα μας κουβαλάς μαζί σου έστω και νοερά! Να έχεις μια γρήγορη ανάρρωση και όταν συνέλθεις με το καλό μπες να πεις δύο λόγια. 

@Viv37 θα ακολουθήσω την συμβουλή σου ξεκιναω από αύριο κιόλας!! Όχι τίποτα άλλο αλλά στην φάση του κλω κλω πόσους καφέδες να πίνω; Θα έχω το μπουκαλάκι μου και τσουκου τσουκου θα ξεγελιέμαι. 

Όσο για τις μανουλες με τα προωρακια ένα μεγάλο respect από έμενα που εδωσαν αγώνα μαζί με τα μωράκια τους και τώρα απολαμβάνουν παιδικά χαδακια και λεξουλες. Να είναι καλά τα βλαστάρια σας και όλα θα στρώσουν. @Rafaelatarzan δεν θυμόμουν τις λεπτομέρειες για τον κόκοβιο σου!! Αλλά μόνο που την αποκαλούσες έτσι όσο σας διάβαζα τόσο σιγουρευομουν μέσα μου ότι πήρα την σωστότερη απόφαση!! @Condios μου όχι μόνο τσαγκαροδευτέρα αύριο αλλά Δευτέρα εφιάλτης στο γραφείο. Πάλι με το κινητο στο χέρι θα είμαι να σας διαβάζω στα κλέφτα. Ελπίζω να πέρασες καλά στην Ρούλα σου και να ανακτήσεις δυναμεις για την εβδομαδα που έρχεται!! Και τώρα συνειδοποιησα ότι ίσως αύριο έχουμε και νέα από τη @MELINASP η οποία έχει πάρει απουσία από την παρέα χαχαχαχα και αύριο θα ποσταρει ένα τρισέλιδο σεντόνι για να τα σχολιάσει όλα χαχαχαχα.

οοοοομμμμμμ και αγάπη!!!

κοκοβιος κ με την  βουλα...εξου κ το όνομα αχαχαχαχα.....ομμμμμμ καληνυχτα γλυκουλα μας

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

οοοοομμμμμμ και αγάπη!!!

Θα σε ελεγχω κανονισε! Καθε φορα που θα βλεπεια ριακτιον θα πρεπει να πινεις 4 γουλιες νερο! 

Εχεις δικιο για τη @MELINASP. Ευχομαι να εχει να μας πει ευχαριστα! 

Καλο βραδυ κοριτσια μου! ♥️♥️♥️

πρίν από 10 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μέχρι πριν ένα δύο μήνες δεν μπορούσε να διαχειριστεί το να βρίσκετε με άλλα παιδιά έβγαζε νεύρα εκνευρισμό. Ούτε με τα ξαδέλφια του. Τώρα τον τελευταίο καιρό άρχισε να τις δέχεται και να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους ή να αρχίσει να πλησιάζει άλλα παιδάκια στο κέντρο που πάμε. 

ο γλυκούλης μ...τον αγαπω πολυ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

κατάλαβα..εμαθες ποτε γιατι ομως ηταν τοσο πισω παντα??? πολλα παιδιά ειναι πισω εινσι συνηθες αλλα ομως σε εσενα ηταν αρκετά..Ακομα κ συνδρομο να ειχε παιδια μας είναι κ ολα ποια γινονται με την επιστήμη. 

Ειχα έναν πλακούντα ο οποίος ήταν πολύ χαμηλά στον τράχηλο. Είχα υψηλή αντισταση και στις μητριαιες αρτηρίες, διαβήτη κύησης και τελικά γέννησα και απο προεκλαμψια 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...