Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Με αφορμή την ερώτηση, να πω ότι η προηγούμενη γυναικολόγος μου δεν ήθελε να παίρνω για πολλές μέρες κορτιζόνη γιατί κάποιες φορές εμποδίζει στη πάχυνση του ενδομητρίου. Μου την άρχιζε κάνα δυο μέρες πριν την έναρξη της προγεστερόνης. Ωστόσο, η Λευκού μου είχε πει ότι θα ήθελε να παίρνω για κάνα 15ημερο πριν την ετ κ όταν της είπα για την πάχυνση μου είπε δεν το ξέρω αυτό. Εγώ το είχα ψάξει κ οντως στο εξωτερικό, σε γυναίκες με πιο λεπτό ενδομητριο, αποφεύγουν τις πολλές μέρες κορτιζόνης. Τέλος πάντων, εγώ ποτέ δεν πήρα πάντως για 15 ημέρες. Καλό - κακό δεν ξέρω... Αλλά έχει καταλήξει η κορτιζόνη, όπως κ τα αντιπηκτικά, να δίνονται τυφλά. Τα χρειάζεσαι δεν τα χρειάζεσαι. Εγώ, βέβαια, μάλλον την κορτιζόνη τη χρειάζομαι αλλά θα φανεί μετά την επέμβαση στα σίγουρα.

Εγω τωρα επειδη εχω παει σε δυο αιματολόγους δεν ξερω τι να κάνω. Απο τη μια σύμφωνα με τις οδηγίες τις λευκού πρέπει να παίρνω κορτιζόνη τουλάχιστον 20 ημερες πριν την ετ. Σύμφωνα με τον άλλο αιματολόγο αρκεί μια εβδομάδα πριν την ετ. Δεν ξερω τι θα κάνω. Και εχω και αυτοάνοσο εγω, εσείς γιατι παίρνετε;

Καλή επιτυχία για αύριο Μαρινακι. Εύχομαι ολα  να πανε καλα. Να μας ενημερώσεις ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

@Villi μου δεν ξέρω γιατί μου το έδωσε η αλήθεια; και δεν ρώτησα κιόλας. Μου το είχε αναφέρει και ο καλουλης ότι στη δεύτερη ετ θα μου δώσει. Στην πρώτη δεν έπαιρνα ούτε κορτιζόνη ούτε salospir. Ρωγτα και το γιατρό σου να σου πει

Αχ ποια είπε για παστίτσιο; θα το τσάκισω θαρρώ όταν μου επιτρέψουν γλουτενη ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

1 hour ago, chitaneta είπε:

Ναι ε; εμενα τα καφε μπορει καπου να με πειραζανε αλλά με τα άσπρα δεν παρατηρησα ποτε πρηξιμο ή να παιρνω κιλά... Αλλά τα παίρνω τοσο καιρο τωρα μετα την ετ, τα ασπρα, που τα βλεπω και με ανακατευουνε. Γενικα τα εχω σιχαθει ολα τα φάρμακα αλλά ειδικά σικλακουρ και κορτιζονη μου εχουν μπει στο ματι τελευταία! Οπως λεει κι η @marina_86, τα δίνουν πακετο στις εξωσωματικες...

Τι να πω δεν ξέρω κιόλας για ποιο λόγο με πρήζουν. Πάντως με τα καφέ είχα και νεύρα πολλά και πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Τα έπαιρνα βέβαια πάνω από μήνα .

Όσο για τα φάρμακα με τόσα που πήρες πριν και μετά την ετ και τώρα εξακολουθείς να παίρνεις λογικό να τα σιχαθείς!! Ελπίζω τουλάχιστον την κορτιζόνη να στη κόψει μόλις πας. Και ένα έστω  λιγότερο χαπακι θα σου αλλάξει την διάθεση πιστεύω. 

1 hour ago, chitaneta είπε:

Γενικα τα εχω σιχαθει ολα τα φάρμακα αλλά ειδικά σικλακουρ και κορτιζονη μου εχουν μπει στο ματι τελευταία

Η κορτιζόνη απο όσο ξέρω βοηθάει στον πλακούντα, και συνήθως η διακοπη της αρχίζει σταδιακά απο την όγδοη εβδομάδα. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ευτυχώς εγώ γέννησα τον Οκτώβριο του 19 και μπορούσα και πήγαινα κάθε μέρα όλη μέρα. Έμπαινα κάθε τρεις ώρες. Να είσαι καλά κορίτσι μου να χαίρεσαι και εσύ τον κοκοβιο σου. Να σε ρωτήσω εσείς είσαστε οκ σε όλα παρά την προωροτητα; εμείς έχουμε αρκετά θεματακια ακόμα. Φαντάσου ότι εκτός από το βάρος ύψος που είναι οκ τώρα στα υπόλοιπα είναι σχεδόν ένα χρόνο πίσω. Τα δουλεύουμε βέβαια με λόγο έργο αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα 

ναι ειναι πολυ  καλα κ αρκετα μπροστά κιολας για την ηλικία της...τον επόμενο μηνα γινεται 24 μηνων ενω στην ουσια ειναι 21 κ κατι    καπως ετσι δεν μετράμε??? δεν ξερω κ ακριβώς. απο υψος κ βαρος ξέφυγε  κ μενα πολυ δεν φαινεται κατι....μιλάει  ποια λεει λέξεις δηλ συννενοησε ανετα ποια μαζι της...γενικα ενω τις φαίνοταν η προωροτητα της δεν υστερησε πουθενά  σε κατι   φαντάσου οτι 4 μηνων καθόταν στον ποπο της 5.5 μπουσουλησε κ 9 περπατησε...ο παιδιατρος δεν την μετρησε ποτε με την διορθωμένη γιατι δεν έβλεπε κατι.. το παιδακι σ μονο λογο εχει ε???? αυτο φτιάχνει αγαπη μ μην σε ανχωνει.. ποσο ειναι τωρα?? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Villi είπε:

Εγω τωρα επειδη εχω παει σε δυο αιματολόγους δεν ξερω τι να κάνω. Απο τη μια σύμφωνα με τις οδηγίες τις λευκού πρέπει να παίρνω κορτιζόνη τουλάχιστον 20 ημερες πριν την ετ. Σύμφωνα με τον άλλο αιματολόγο αρκεί μια εβδομάδα πριν την ετ. Δεν ξερω τι θα κάνω. Και εχω και αυτοάνοσο εγω, εσείς γιατι παίρνετε;

Καλή επιτυχία για αύριο Μαρινακι. Εύχομαι ολα  να πανε καλα. Να μας ενημερώσεις ❤️

It' s complicated... Κοίτα, απ' ότι κατάλαβα από τα κορίτσια ο Κούρ τη δίνει τη κορτιζόνη του. Αν θες ρώτησε τον για πόσο διάστημα θέλει αυτός να την παίρνεις. Και αν σου πει κι αυτός καμιά βδομάδα στείλε mail στη Λευκού. Εγώ ως ασθενής της σε κάποια φάση ήθελα να τη ρωτήσω κάτι κι επειδή δεν μπορούσα να πω τηλεφωνικά όλο το κατεβατο στη γραμματεία έστειλα ένα mail. Μπορείς να της πεις ότι σας έχω επισκεφτεί, ότι μου είχατε βρει το τάδε αυτοάνοσο, ότι μου είχατε δώσει αυτό το πρωτόκολλο (επισυναψε το κι όλας). Και πες της (για να μην πεις για άλλο αιματολογο) ότι ο γυναικολόγος προτείνει μια βδομάδα. Θεωρείτε με καλύπτει; Μπορεί να με επιβαρύνει με κάποιο τρόπο η παραπάνω κορτιζόνη; Εγώ όταν της είχα στείλει με πήρε τηλέφωνο μια ανοσολογος που έχει ως συνεργάτη στο ιατρείο της κ με καθοδήγησε τηλεφωνικά. 

Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου για αύριο... Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Θα πιαστούμε χέρι χέρι με τον γιατρό, θα τον κοιτάξω στα μάτια και θα του πω "όση ώρα είμαστε εδώ, θα σκέφτεσαι μόνο εμένα! Δεν θέλω να σου ξεφύγει τίποτα!" Χαχαχαχα  Εννοείται μόλις συνέλθω από τη νάρκωση θα σας στείλω. Αλήθεια, πόση ώρα παίρνει να επανέλθω από λαπαροσκοπηση; Γιατί μόνο μέθη έχω κάνει που είναι πιο γρήγορη η επαναφορά. Το χειρουργείο είναι στις 9... Τι ώρα θα είμαι πάλι ο εαυτός μου; Χαχαχαχα 

πρίν από 9 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

ναι ειναι πολυ  καλα κ αρκετα μπροστά κιολας για την ηλικία της...τον επόμενο μηνα γινεται 24 μηνων ενω στην ουσια ειναι 21 κ κατι    καπως ετσι δεν μετράμε??? δεν ξερω κ ακριβώς. απο υψος κ βαρος ξέφυγε  κ μενα πολυ δεν φαινεται κατι....μιλάει  ποια λεει λέξεις δηλ συννενοησε ανετα ποια μαζι της...γενικα ενω τις φαίνοταν η προωροτητα της δεν υστερησε πουθενά  σε κατι   φαντάσου οτι 4 μηνων καθόταν στον ποπο της 5.5 μπουσουλησε κ 9 περπατησε...ο παιδιατρος δεν την μετρησε ποτε με την διορθωμένη γιατι δεν έβλεπε κατι.. το παιδακι σ μονο λογο εχει ε???? αυτο φτιάχνει αγαπη μ μην σε ανχωνει.. ποσο ειναι τωρα?? 

Εμείς κάναμε φυσικοθεραπειες από οκτώ μηνών και περπάτησε 14. Τώρα άρχισε να μιλάει σιγά σιγά και έκοψε τα αλεσμένα φαντάσου. Είχαμε θέμα και με το φαγητό δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις τροφές. Επίσης με όλες τις αισθήσεις. Διαγνώστηκε στον χρόνο με απτική αμυντικοτητα. 

Τώρα είναι 28 μηνών αλλά φαντάσου ότι κάνει πράγματα που θα έπρεπε να κάνει ένα χρόνο πριν 

• Μου αρέσει 1

@marina_86 καλή τύχη αύριο αγαπημένη,,,όλα θα πάνε εξαιρετικά τέλεια και να ξυπνήσεις με το καλό και να συνέλθεις γρήγορα,,,!!!!!! Βήμα βήμα προς το στόχο ,,,με το καλό όλα! Μεγάλη αγκαλιά και θετική σκέψη ! 

@Ελισάβετ καπ 2 μπράβο σας για την όλη προσπάθεια και αποτέλεσμα με τον μικρό σας. Οι έννοιες υποθέτω δεν τελειώνουν ποτέ,πόσο μάλλον αν είναι πιο ευαίσθητα τα μαναρακια! Άνετα γαμπρός για την κορακλα της @Rafaelatarzan ,,, είστε ίδια σειρά εσείς!!!!!! 

Πολλές οι συμπεθεριες εδώ μέσα προβλέπω @Chrussa1982 & @Viv37 ε? 

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες με την αυριανή τσαγκαροδευτέρα τη ρημαδα πφφφφφφφ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Condios είπε:

@marina_86 καλή τύχη αύριο αγαπημένη,,,όλα θα πάνε εξαιρετικά τέλεια και να ξυπνήσεις με το καλό και να συνέλθεις γρήγορα,,,!!!!!! Βήμα βήμα προς το στόχο ,,,με το καλό όλα! Μεγάλη αγκαλιά και θετική σκέψη ! 

@Ελισάβετ καπ 2 μπράβο σας για την όλη προσπάθεια και αποτέλεσμα με τον μικρό σας. Οι έννοιες υποθέτω δεν τελειώνουν ποτέ,πόσο μάλλον αν είναι πιο ευαίσθητα τα μαναρακια! Άνετα γαμπρός για την κορακλα της @Rafaelatarzan ,,, είστε ίδια σειρά εσείς!!!!!! 

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες με την αυριανή τσαγκαροδευτέρα τη ρημαδα πφφφφφφφ 

Όχι κορίτσι μου δεν τελειώνουν. Το θέμα είναι να έχεις ανοιχτά μάτια και να μπορείς να δεχτείς όταν βλέπεις κάποια πράγματα στο παιδί σου. Εμείς ευτυχώς δεν είχαμε τέτοια θέματα με τον άντρα μου. Βλέπαμε από την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί. Στην αρχή φοβηθηκσμε για αυτισμό όμως ευτυχώς μας το απέκλεισε η αναπτυξιολογος. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 47 λεπτά , marina_86 είπε:

It' s complicated... Κοίτα, απ' ότι κατάλαβα από τα κορίτσια ο Κούρ τη δίνει τη κορτιζόνη του. Αν θες ρώτησε τον για πόσο διάστημα θέλει αυτός να την παίρνεις. Και αν σου πει κι αυτός καμιά βδομάδα στείλε mail στη Λευκού. Εγώ ως ασθενής της σε κάποια φάση ήθελα να τη ρωτήσω κάτι κι επειδή δεν μπορούσα να πω τηλεφωνικά όλο το κατεβατο στη γραμματεία έστειλα ένα mail. Μπορείς να της πεις ότι σας έχω επισκεφτεί, ότι μου είχατε βρει το τάδε αυτοάνοσο, ότι μου είχατε δώσει αυτό το πρωτόκολλο (επισυναψε το κι όλας). Και πες της (για να μην πεις για άλλο αιματολογο) ότι ο γυναικολόγος προτείνει μια βδομάδα. Θεωρείτε με καλύπτει; Μπορεί να με επιβαρύνει με κάποιο τρόπο η παραπάνω κορτιζόνη; Εγώ όταν της είχα στείλει με πήρε τηλέφωνο μια ανοσολογος που έχει ως συνεργάτη στο ιατρείο της κ με καθοδήγησε τηλεφωνικά. 

Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου για αύριο... Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Θα πιαστούμε χέρι χέρι με τον γιατρό, θα τον κοιτάξω στα μάτια και θα του πω "όση ώρα είμαστε εδώ, θα σκέφτεσαι μόνο εμένα! Δεν θέλω να σου ξεφύγει τίποτα!" Χαχαχαχα  Εννοείται μόλις συνέλθω από τη νάρκωση θα σας στείλω. Αλήθεια, πόση ώρα παίρνει να επανέλθω από λαπαροσκοπηση; Γιατί μόνο μέθη έχω κάνει που είναι πιο γρήγορη η επαναφορά. Το χειρουργείο είναι στις 9... Τι ώρα θα είμαι πάλι ο εαυτός μου; Χαχαχαχα 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, να σου πω μπορεί και να το κάνω. Αν και πιστεύω θα επιμείνει γιατί στις οδηγίες της γράφει οτι στα άτομα με αυτοανοσία η κορτιζόνη βοηθάει την εμφύτευση. Ουφ δεν ξέρω πια, κουράστηκα και ειμαι και πεσμένη και μου φαίνονται όλα βουνό. 
Καλα βρε, που να είναι το μυαλό του γιατρού την ωρα που θα σου κανει την επέμβαση;; Πως να του ξεφύγει κάτι; Ωχ Μαρίνα πρέπει να τον έχεις τρομοκρατήσει .. είναι και καλουλης ο καημένος. Εγώ εύχομαι να μη βρει τίποτα, να είναι ολα τέλεια.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Εμείς κάναμε φυσικοθεραπειες από οκτώ μηνών και περπάτησε 14. Τώρα άρχισε να μιλάει σιγά σιγά και έκοψε τα αλεσμένα φαντάσου. Είχαμε θέμα και με το φαγητό δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις τροφές. Επίσης με όλες τις αισθήσεις. Διαγνώστηκε στον χρόνο με απτική αμυντικοτητα. 

Τώρα είναι 28 μηνών αλλά φαντάσου ότι κάνει πράγματα που θα έπρεπε να κάνει ένα χρόνο πριν 

μπραβο θεωρω ομως οτι εισται σε πολύ  καλό δρομο...μεγαλώνοντας θα σβησει ολη αυτην διαφορα που εχει με τα αλλα παιδακια...απλως θελει τον χρονο τ...αυτο δνε είναι κακο καθολου...σημασια εχει οτι ανταποκρίνεται σε αυτα που κανει ....πιστευω στην ηλικια τον 4 5 χρονων θα είναι  ποια τέλειος σε ολα τ....θαυμαζω  εσενα αλλα πιστευω πολυ στην δύναμη των παιδιων μας...θα σε εκλπληξει ευχαριστα ο γιος σ σ ελιγο διαστημα..το πιστευω αυτο που λεω...ειναι μαχητες τα καμαρια μας...

πρίν από 22 λεπτά , Condios είπε:

εννοειτε τον θέλουμε για γαμπρος μας...με τετοια μαμα ειμαι σιγουρη οτι κ ο γιος ειναι ενα αστέρι...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Rafaelatarzan είπε:

μπραβο θεωρω ομως οτι εισται σε πολύ  καλό δρομο...μεγαλώνοντας θα σβησει ολη αυτην διαφορα που εχει με τα αλλα παιδακια...απλως θελει τον χρονο τ...αυτο δνε είναι κακο καθολου...σημασια εχει οτι ανταποκρίνεται σε αυτα που κανει ....πιστευω στην ηλικια τον 4 5 χρονων θα είναι  ποια τέλειος σε ολα τ....θαυμαζω  εσενα αλλα πιστευω πολυ στην δύναμη των παιδιων μας...θα σε εκλπληξει ευχαριστα ο γιος σ σ ελιγο διαστημα..το πιστευω αυτο που λεω...ειναι μαχητες τα καμαρια μας...

Ναι είναι μαχητής. Αν σκεφτείς ότι δύο μήνες στην μενν κατάφερε και δεν πήρε ούτε ένα μικρόβιο!!! Όπως τον βλέπουμε θέλει ακόμα 3-4 χρόνια δουλίτσα ακόμα. Δηλαδή μέχρι το δημοτικό. Τώρα είπαμε να δοκιμάσουμε και παιδικό σταθμό τον Σεπτέμβριο να δούμε πως θα πάει 

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Εγώ δεν γυμνάζομαι οπότε καταλαβαίνεις είναι αδύνατη αλλά χλαπατσα λόγω χαλάρωσης. Η αποτοξίνωση που σκέφτεσαι πάντως να ξέρεις ότι μόνο καλό θα σου κάνει. Φάε σήμερα και αύριο ότι ποθεί η ψυχούλα σου και από πρώτη του μήνα γυρνά στα εντελώς healthy. Με σώζει το γεγονός ότι δεν τρώω ψωμιά, λιπαρά, τηγανητά και το τελευταίο μου γεύμα είναι γύρω στις 8 γιαουρτακι με δημητριακα. Με βοηθάει και στο θέμα τουαλέτας. Επίσης έχω μια μέρα την εβδομάδα τα φάω τα πάντα όλα τα απαγορευμένα κ έτσι δεν νιώθω τόσο την στέρηση. Είδες προγράμματακι; Ότι με συμφέρει χαχα. 

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δε μπορώ να το τηρήσω γιατί δεν έχω χρόνο να μαγειρεύω για τον άντρα μου και διαφορετικό για εμένα. Σήμερα είχαμε παστίτσιο. Ε τι να κάνω έφαγα!! Αλλά έφαγα και πολύ σαλάτα. 

Τα μόνα μου βάσανα είναι 2...το τσιγάρο..και το νερό που δεν πίνω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε νιώθω να διψάω κιόλας 

Εννοώ και τα 2. Ένιωθα πρήξιμο περίεργο στην κοιλιά. 

Τώρα με τις ενεσουλες δόξα το θεό δεν έχω καμία παρενέργεια. Μόνο νεύρα, νεύρα, νεύρα. Κορίτσια δεν με αντέχω..κατά τα άλλα κομπλέ 

Για το νερο αν ξεκινησεις να πινεις σιγα σιγα θα αρχισεις νς διψας. Εγω δεν επινα καθολου αλλα αρχισα λιγο λιγο (την πρωτη βδομαδα κατουριομουν καθε 10 λεπτα) αλλα μετα συνηθισε ο οργανισμος και αρχισα να διψαω και τωρα πλεον αν δεν πιω τουλαχιστον 1,5 λιτρο τη μερα δεν μπορω. Δοκιμασέ το! Την πρωτη βδομαδα θα νομιζουν στη δουλεια οτι επαθες ουρολοιμωξη αλλα μετα....!!

Ετσι θα κανω. Θα πλακωσω το φαι τωρα και απο 1 Μαρτιου ξεκιναω detox για να υποδεχτω το νινακι μου. Το ομμμμμμμ το κανω ηδη χαχαχα♥️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ναι είναι μαχητής. Αν σκεφτείς ότι δύο μήνες στην μενν κατάφερε και δεν πήρε ούτε ένα μικρόβιο!!! Όπως τον βλέπουμε θέλει ακόμα 3-4 χρόνια δουλίτσα ακόμα. Δηλαδή μέχρι το δημοτικό. Τώρα είπαμε να δοκιμάσουμε και παιδικό σταθμό τον Σεπτέμβριο να δούμε πως θα πάει 

πιστεύω  στο ενστικτο σ οτι εως τοτε θα ειναι ενα αλλο παιδι...θα το κανει γιατι μπορεί να το κανει ο γιος σ...να τον πας παιδικο κ βλεπεις κ κρινεις πως θα τα παει.. ισα ισα καλο θα τ κανει κ οχι κακο....

ρε συ αγαπη  γιατί εκατσε τοσο στην  μενν??? ποσο γεννηθηκε???? εμενα 1.700 γρ.  ειχε κατι αλλο εχτος απο βάρος ???? 

πρίν από 1 λεπτό , Rafaelatarzan είπε:

πιστεύω  στο ενστικτο σ οτι εως τοτε θα ειναι ενα αλλο παιδι...θα το κανει γιατι μπορεί να το κανει ο γιος σ...να τον πας παιδικο κ βλεπεις κ κρινεις πως θα τα παει.. ισα ισα καλο θα τ κανει κ οχι κακο....

ρε συ αγαπη  γιατί εκατσε τοσο στην  μενν??? ποσο γεννηθηκε???? εμενα 1.700 γρ.  ειχε κατι αλλο εχτος απο βάρος ???? 

Γεννήθηκε 1500γραμμαρια. Ήταν όμως πίσω ένα μήνα στην ανάπτυξη. Δεν μπορούσε να πιάσει ούτε μπιμπερό ούτε στήθος. Μόνο με σωληνάκι. Δηλαδή στην ουσία ήταν ένα μωρό 29 εβδομάδων και όχι 33. Και αυτό ότι έμεινε τόσο καιρό μέσα τον άφησε πολύ πίσω στις αισθήσεις όλες. Φαντάσου ότι με το μπιμπερό μετά από έναν μήνα κατάφερνα να του δώσω 10-15μλ σε 30-40 λεπτά το υπόλοιπο μέχρι τα 50 τα έπαιρνε με το σωληνάκι 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...