Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 28 λεπτά , Viv37 είπε:

Εγω απο τοτε που ξεκινησα να τα παιρνω μονιμα (βεβαια 1 τη μερα οχι 100) παρατηρησα οτι μονο αν κοψω τους υδατανθρακες και τη ζαχαρη εντελως δε βαζω κιλα. Τρωω δηλαδη μονο καμια γλυκοπατατα για υδατανθρακα ή κολοκυθα. Ψωμι ή ζυμαρικα μια φορα στις 10 μερες.  Αλλιως μπαινουν τα κιλα σε χρονο dt. Οπως τωρα που αφεθηκα και με πηρε η κατω βολτα απο την αγωνια να φτασει η εξωγηινη δοτρια και εβαλα σε 3 μηνεε 4 κιλα!!!

Δεν πειραζει ομως. Ας κανουμε τα παιδακια μας και θα γινουμε κορμαρες μετα. Θα εχουμε αλλο φορουμ για να ξαναγινουμε φιτ♥️

Ε ειπαμε εκανε εμφανιση γιατι περιμενε την exotic. Τωρα τερμα αυτα! Εκλεισε τα μωρα μας θα τα ντυσουμε του χρονου ωαρια ή σπερματοζωαρια κ εμεις θα ντυθουμε cyclacur  ή συριγγες.

Ευχαριστω καλη μου! Ναι πολυ σωστα θυμασαι. Καλα το οτι θυμασσι το ιστορικο ολων μας με ξεπερναει!! 

Εμένα πάλι τα κιλά μου είναι λίγο περίεργα. Δηλαδή αν πχ ξεσκιστω στη μάσα ένα ΣΚ θα βάλω το κιλακι. Αν προσέξω τις επόμενες 2 3 μέρες θα το χάσω. Οπότε πράττω κατά βούληση χαχαχα. Εν τω μεταξύ έγραψε και η @chitaneta ότι δίνει κορτιζόνη ο γιατρός μας οπότε κομμένη η ζάχαρη οπότε πρέπει να βγάλω το άχτι μου να μην έχω και αποθυμενα έγκυος γυναίκα. 

Σικλακουρ ούτε σε φώτο δεν αντέχω να βλέπω χαχαχαχα χίλιες φορές η σύριγγα κορίτσια!!!

2 hours ago, chitaneta said:

Στη Θεσσαλονίκη;; Έλα, τέλειο!

Αθήνα βροχή μονο...

Πως πας εσυ @Fili μου; εσύ κάνα γλυκακι τρως;:-P

Μπα με τη διατροφή είμαι πολύ προσεχτικη. Καθόλου ζάχαρη, καθόλου ζυμαρικά κτλ γλουτενη  δλδ. Ελπίζω Τρίτη που θα δω τη Λευκού να μου πει τι κάνω από εδω και πέρα με κορτιζόνη κ γλουτενη. Δεν είμαι ούτως ή άλλως πολύ του γλυκού εγώ..( Αν και ένα κορμό τώρα πολύ θα τον ήθελα.) Παγωτό δώσε μου και είμαι χαρούμενη! 

52 minutes ago, Rafaelatarzan said:

μωρε ακριβώς  το ιδιο κ εγω..μονη μ Γεννησα....παω στο γιατρό ντυμένη με νυχια να τεράστια κοκκινα( ειναι η δουλεια μ) ειχα κανει κ lash lift στις φλεβαριδες μ ειχα βαφτει κιολας ωραια  ( γιατι μετα το ντοπλερ) θα πήγαινα  για μωρουδιακα( ημουν ακομα 33 βδομαδες..για την ακρίβεια 32+4) κ μπαινω στο μητερα οοοο μ λεει κουκλα εισαι ελα να σε δω μ λεει κ παμε για καφε μ λεει  θα ερθει κ η γυναικα μ να σ πει που να πας...ε δεν προλαβα η ερμη Γεννησα ( ο αντρας μ 5 κ ωρες μακριά απο μενα) ....παντως μπορω να πω Γεννησα  σικατη.. χαχαχαχχαχα χαχαχαχαχα οποτε Ελισάβετ μ σε καταλαβαίνω απολυτα... να ναι καλα τα παιδια μας κ ας γενναμε κ μονες μας.. 

υγ.κ εγωτιποτα δεν ειχα μαζι μ....αχχαχαχχαχαχαχ

Ω  κι άλλη που γέννησε μοναχη! Ταρζαν το παιδι Ταρζαν και η μαμά από ότι κατάλαβα απλά πιο σικάτη! Χαχχαχχα

45 minutes ago, Viv37 said:

Πού πού; Χορτιατη εισαι; Στο κεντρο μονο χαμος απο βροχη γινεται! 

Και εδώ τώρα σταμάτησε.. Συκιές είμαι ψηλά! Το πρωί βροχή μετά έριχνε όμως. Έστω για λίγο ωραία ήταν. 

Οσο για τα κορμιά, ας γεννήθουν τα παιδάκια όλωνων μας και θα κανονίσουμε ομάδα εκγύμνασης με το καλό! 

Αχ   @Chrussa1982 αυτά τα cyclacur πραγματικά.... Πέρα από πρηξιματα διάθεση κ όλα αυτά σκέφτομαι που έψαχνα σαν την τρελή να μαζέψω κουτιά πέρσι που ήταν σε έλλειψη στην Ελλάδα. Φρίκη.

Φουσκωμένες κοιλίτσες χαρούμενες και τα ξεχνάμε αυτά ❤️

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

μωρε ακριβώς  το ιδιο κ εγω..μονη μ Γεννησα....παω στο γιατρό ντυμένη με νυχια να τεράστια κοκκινα( ειναι η δουλεια μ) ειχα κανει κ lash lift στις φλεβαριδες μ ειχα βαφτει κιολας ωραια  ( γιατι μετα το ντοπλερ) θα πήγαινα  για μωρουδιακα( ημουν ακομα 33 βδομαδες..για την ακρίβεια 32+4) κ μπαινω στο μητερα οοοο μ λεει κουκλα εισαι ελα να σε δω μ λεει κ παμε για καφε μ λεει  θα ερθει κ η γυναικα μ να σ πει που να πας...ε δεν προλαβα η ερμη Γεννησα ( ο αντρας μ 5 κ ωρες μακριά απο μενα) ....παντως μπορω να πω Γεννησα  σικατη.. χαχαχαχχαχα χαχαχαχαχα οποτε Ελισάβετ μ σε καταλαβαίνω απολυτα... να ναι καλα τα παιδια μας κ ας γενναμε κ μονες μας.. 

υγ.κ εγωτιποτα δεν ειχα μαζι μ....αχχαχαχχαχαχαχ

Ασε νύχι ημιμονιμο και εγώ και όσο περίμενα στο σαλόνι για το ντοπλερ λέω κάτσε να κλείσω ραντεβού αύριο να τα βγάλω και Δευτέρα να βάψω μαλλιά. Έκλεισα ραντεβού αλλά δεν πρόλαβα να πάω ποτέ. Θυμάμαι στο νοσοκομείο προσπαθουσαν με λίμα να μου βγάλουν από το ένα νύχι το ημιμονιμο για το οξυγόνο. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

12 minutes ago, Villi said:

@Fili μου με πόσο κορτιζόνη σε έχει η Λευκού; Και πόσες μέρες πριν την ετ την ξεκίνησες μήπως θυμάσαι;

Κορτιζόνη παίρνω δύο χαπάκια prezolon το πρωί. Ετ έκανα στις 17/1 και αν δεν κάνω λάθος την ξεκίνησα στις 21-23/12 κάπου εκει

πρίν από 30 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ασε νύχι ημιμονιμο και εγώ και όσο περίμενα στο σαλόνι για το ντοπλερ λέω κάτσε να κλείσω ραντεβού αύριο να τα βγάλω και Δευτέρα να βάψω μαλλιά. Έκλεισα ραντεβού αλλά δεν πρόλαβα να πάω ποτέ. Θυμάμαι στο νοσοκομείο προσπαθουσαν με λίμα να μου βγάλουν από το ένα νύχι το ημιμονιμο για το οξυγόνο. 

αχχαχαχαχαχαχ η αλήθεια ειναι οτι εμενα τα χαζευε η αναισθησιολογιος...δεν μ ζητησε να τα βγαλω καθολου κ την ειπα κιολας....κ μ λεει οχι καλε πως θα σε δει το παιδι σ μ λεει??? χαχαχχα ασχετο που με ριδε μετα απο 20 μερες κ ειχε κατεβει κιολας χαχαχχαχαχα 

χαλαλι τους ολα κ ας πηγες κομμωτήριο εσυ κ ας μην ψωνισα εγω....

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Εμένα πάλι τα κιλά μου είναι λίγο περίεργα. Δηλαδή αν πχ ξεσκιστω στη μάσα ένα ΣΚ θα βάλω το κιλακι. Αν προσέξω τις επόμενες 2 3 μέρες θα το χάσω. Οπότε πράττω κατά βούληση χαχαχα. Εν τω μεταξύ έγραψε και η @chitaneta ότι δίνει κορτιζόνη ο γιατρός μας οπότε κομμένη η ζάχαρη οπότε πρέπει να βγάλω το άχτι μου να μην έχω και αποθυμενα έγκυος γυναίκα. 

Σικλακουρ ούτε σε φώτο δεν αντέχω να βλέπω χαχαχαχα χίλιες φορές η σύριγγα κορίτσια!!!

Ααα τυχερη!! Εγω αν βαλω ενα χρειαζομαι 1 μηνα για να το χασω με γυμναστικη και διατροφη. Αλλα το καλο ειναι οτι αν το χασω φαινεται αμεσως και φευγει απο την κοιλια που πανε και καθονται ολα λογω των χαζοορμονων μου χαχα! Εγω η αληθεια ειναι οτι ειπα να αποτοξινωθω τωρα για να ειναι καθαρος ο οργανισμος μου και ετοιμος να υποφεχτει το εμβρυακι μου αλλα απο την αλλη ολο κατι γινεται τωρα τελευταια και δεν μπορω χαχαχαχα!

Σε νιωθω με τα cyclacur αλλα εχω την αισθηση οτι τις συριγγες θα τις σιχαθουμε περισσοτερο αν τρυπιομαστε για 3 μηνες! Πφφφ!

πρίν από 5 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

αχχαχαχαχαχαχ η αλήθεια ειναι οτι εμενα τα χαζευε η αναισθησιολογιος...δεν μ ζητησε να τα βγαλω καθολου κ την ειπα κιολας....κ μ λεει οχι καλε πως θα σε δει το παιδι σ μ λεει??? χαχαχχα ασχετο που με ριδε μετα απο 20 μερες κ ειχε κατεβει κιολας χαχαχχαχαχα 

χαλαλι τους ολα κ ας πηγες κομμωτήριο εσυ κ ας μην ψωνισα εγω....

Εγώ έπρεπε να βγάλουμε ένα γιατί μπήκα εντατική και έπρεπε να έχω το μηχάνημα συνέχεια στο χέρι. Καλά μετά από δύο μέρες για να μπω στην εντατική να τον δω τα έκοψα στη ρίζα μόνη μου. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Fili είπε:

Μπα με τη διατροφή είμαι πολύ προσεχτικη. Καθόλου ζάχαρη, καθόλου ζυμαρικά κτλ γλουτενη  δλδ. Ελπίζω Τρίτη που θα δω τη Λευκού να μου πει τι κάνω από εδω και πέρα με κορτιζόνη κ γλουτενη. Δεν είμαι ούτως ή άλλως πολύ του γλυκού εγώ..( Αν και ένα κορμό τώρα πολύ θα τον ήθελα.) Παγωτό δώσε μου και είμαι χαρούμενη! 

Ω  κι άλλη που γέννησε μοναχη! Ταρζαν το παιδι Ταρζαν και η μαμά από ότι κατάλαβα απλά πιο σικάτη! Χαχχαχχα

Και εδώ τώρα σταμάτησε.. Συκιές είμαι ψηλά! Το πρωί βροχή μετά έριχνε όμως. Έστω για λίγο ωραία ήταν. 

Οσο για τα κορμιά, ας γεννήθουν τα παιδάκια όλωνων μας και θα κανονίσουμε ομάδα εκγύμνασης με το καλό! 

Αχ   @Chrussa1982 αυτά τα cyclacur πραγματικά.... Πέρα από πρηξιματα διάθεση κ όλα αυτά σκέφτομαι που έψαχνα σαν την τρελή να μαζέψω κουτιά πέρσι που ήταν σε έλλειψη στην Ελλάδα. Φρίκη.

Φουσκωμένες κοιλίτσες χαρούμενες και τα ξεχνάμε αυτά ❤️

Εγώ τρωω γλουτενη αλλα οσο πιο λιγο γίνεται. Ψωμια κοιταω να μην τρωω πολλά άλλα τελευταια με τις ανακατωσουρες χτυπαω κανα κρακερακι γιατι με βοηθάνε.

Καλά παγωτό επισης το λιγουρευομαι. Νομιζω καμια μερα θα φαω μια μπαλιτσα...:-P

Τυχερή εισαι που δεν εισαι του γλυκού...εγω παντα ημουν μονο του γλυκου!

Κορίτσια, τα cyclacur που λέτε οτι σας παχαίνουν, εννοείτε τα ασπρα;

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Villi είπε:

@Fili μου με πόσο κορτιζόνη σε έχει η Λευκού; Και πόσες μέρες πριν την ετ την ξεκίνησες μήπως θυμάσαι;

Με αφορμή την ερώτηση, να πω ότι η προηγούμενη γυναικολόγος μου δεν ήθελε να παίρνω για πολλές μέρες κορτιζόνη γιατί κάποιες φορές εμποδίζει στη πάχυνση του ενδομητρίου. Μου την άρχιζε κάνα δυο μέρες πριν την έναρξη της προγεστερόνης. Ωστόσο, η Λευκού μου είχε πει ότι θα ήθελε να παίρνω για κάνα 15ημερο πριν την ετ κ όταν της είπα για την πάχυνση μου είπε δεν το ξέρω αυτό. Εγώ το είχα ψάξει κ οντως στο εξωτερικό, σε γυναίκες με πιο λεπτό ενδομητριο, αποφεύγουν τις πολλές μέρες κορτιζόνης. Τέλος πάντων, εγώ ποτέ δεν πήρα πάντως για 15 ημέρες. Καλό - κακό δεν ξέρω... Αλλά έχει καταλήξει η κορτιζόνη, όπως κ τα αντιπηκτικά, να δίνονται τυφλά. Τα χρειάζεσαι δεν τα χρειάζεσαι. Εγώ, βέβαια, μάλλον την κορτιζόνη τη χρειάζομαι αλλά θα φανεί μετά την επέμβαση στα σίγουρα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Viv37 είπε:

Ααα τυχερη!! Εγω αν βαλω ενα χρειαζομαι 1 μηνα για να το χασω με γυμναστικη και διατροφη. Αλλα το καλο ειναι οτι αν το χασω φαινεται αμεσως και φευγει απο την κοιλια που πανε και καθονται ολα λογω των χαζοορμονων μου χαχα! Εγω η αληθεια ειναι οτι ειπα να αποτοξινωθω τωρα για να ειναι καθαρος ο οργανισμος μου και ετοιμος να υποφεχτει το εμβρυακι μου αλλα απο την αλλη ολο κατι γινεται τωρα τελευταια και δεν μπορω χαχαχαχα!

Σε νιωθω με τα cyclacur αλλα εχω την αισθηση οτι τις συριγγες θα τις σιχαθουμε περισσοτερο αν τρυπιομαστε για 3 μηνες! Πφφφ!

Εγώ δεν γυμνάζομαι οπότε καταλαβαίνεις είναι αδύνατη αλλά χλαπατσα λόγω χαλάρωσης. Η αποτοξίνωση που σκέφτεσαι πάντως να ξέρεις ότι μόνο καλό θα σου κάνει. Φάε σήμερα και αύριο ότι ποθεί η ψυχούλα σου και από πρώτη του μήνα γυρνά στα εντελώς healthy. Με σώζει το γεγονός ότι δεν τρώω ψωμιά, λιπαρά, τηγανητά και το τελευταίο μου γεύμα είναι γύρω στις 8 γιαουρτακι με δημητριακα. Με βοηθάει και στο θέμα τουαλέτας. Επίσης έχω μια μέρα την εβδομάδα τα φάω τα πάντα όλα τα απαγορευμένα κ έτσι δεν νιώθω τόσο την στέρηση. Είδες προγράμματακι; Ότι με συμφέρει χαχα. 

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δε μπορώ να το τηρήσω γιατί δεν έχω χρόνο να μαγειρεύω για τον άντρα μου και διαφορετικό για εμένα. Σήμερα είχαμε παστίτσιο. Ε τι να κάνω έφαγα!! Αλλά έφαγα και πολύ σαλάτα. 

Τα μόνα μου βάσανα είναι 2...το τσιγάρο..και το νερό που δεν πίνω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε νιώθω να διψάω κιόλας 

πρίν από 35 λεπτά , chitaneta είπε:

Εγώ τρωω γλουτενη αλλα οσο πιο λιγο γίνεται. Ψωμια κοιταω να μην τρωω πολλά άλλα τελευταια με τις ανακατωσουρες χτυπαω κανα κρακερακι γιατι με βοηθάνε.

Καλά παγωτό επισης το λιγουρευομαι. Νομιζω καμια μερα θα φαω μια μπαλιτσα...:-P

Τυχερή εισαι που δεν εισαι του γλυκού...εγω παντα ημουν μονο του γλυκου!

Κορίτσια, τα cyclacur που λέτε οτι σας παχαίνουν, εννοείτε τα ασπρα;

Εννοώ και τα 2. Ένιωθα πρήξιμο περίεργο στην κοιλιά. 

Τώρα με τις ενεσουλες δόξα το θεό δεν έχω καμία παρενέργεια. Μόνο νεύρα, νεύρα, νεύρα. Κορίτσια δεν με αντέχω..κατά τα άλλα κομπλέ 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Εγώ έπρεπε να βγάλουμε ένα γιατί μπήκα εντατική και έπρεπε να έχω το μηχάνημα συνέχεια στο χέρι. Καλά μετά από δύο μέρες για να μπω στην εντατική να τον δω τα έκοψα στη ρίζα μόνη μου. 

αχ τι περασες κ εσυ ψυχη  μ....τουλάχιστον  τον ειδες.. εγω 20 μερες εκανε.. Γεννησα  στο πρωτο λοκ νταουν κ τοτε δεν με αφηναν να την δω καθολου.. αχ σε ειχα κοντα  τοτε θα στα ξαναεκανα εγω.....να μ φιλησεις τον κούκλο  της καρδιας σ

πρίν από 47 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εγώ δεν γυμνάζομαι οπότε καταλαβαίνεις είναι αδύνατη αλλά χλαπατσα λόγω χαλάρωσης. Η αποτοξίνωση που σκέφτεσαι πάντως να ξέρεις ότι μόνο καλό θα σου κάνει. Φάε σήμερα και αύριο ότι ποθεί η ψυχούλα σου και από πρώτη του μήνα γυρνά στα εντελώς healthy. Με σώζει το γεγονός ότι δεν τρώω ψωμιά, λιπαρά, τηγανητά και το τελευταίο μου γεύμα είναι γύρω στις 8 γιαουρτακι με δημητριακα. Με βοηθάει και στο θέμα τουαλέτας. Επίσης έχω μια μέρα την εβδομάδα τα φάω τα πάντα όλα τα απαγορευμένα κ έτσι δεν νιώθω τόσο την στέρηση. Είδες προγράμματακι; Ότι με συμφέρει χαχα. 

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δε μπορώ να το τηρήσω γιατί δεν έχω χρόνο να μαγειρεύω για τον άντρα μου και διαφορετικό για εμένα. Σήμερα είχαμε παστίτσιο. Ε τι να κάνω έφαγα!! Αλλά έφαγα και πολύ σαλάτα. 

Τα μόνα μου βάσανα είναι 2...το τσιγάρο..και το νερό που δεν πίνω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε νιώθω να διψάω κιόλας 

Εννοώ και τα 2. Ένιωθα πρήξιμο περίεργο στην κοιλιά. 

Τώρα με τις ενεσουλες δόξα το θεό δεν έχω καμία παρενέργεια. Μόνο νεύρα, νεύρα, νεύρα. Κορίτσια δεν με αντέχω..κατά τα άλλα κομπλέ 

Ναι ε; εμενα τα καφε μπορει καπου να με πειραζανε αλλά με τα άσπρα δεν παρατηρησα ποτε πρηξιμο ή να παιρνω κιλά... Αλλά τα παίρνω τοσο καιρο τωρα μετα την ετ, τα ασπρα, που τα βλεπω και με ανακατευουνε. Γενικα τα εχω σιχαθει ολα τα φάρμακα αλλά ειδικά σικλακουρ και κορτιζονη μου εχουν μπει στο ματι τελευταία! Οπως λεει κι η @marina_86, τα δίνουν πακετο στις εξωσωματικες...

πρίν από 11 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

αχ τι περασες κ εσυ ψυχη  μ....τουλάχιστον  τον ειδες.. εγω 20 μερες εκανε.. Γεννησα  στο πρωτο λοκ νταουν κ τοτε δεν με αφηναν να την δω καθολου.. αχ σε ειχα κοντα  τοτε θα στα ξαναεκανα εγω.....να μ φιλησεις τον κούκλο  της καρδιας σ

Ευτυχώς εγώ γέννησα τον Οκτώβριο του 19 και μπορούσα και πήγαινα κάθε μέρα όλη μέρα. Έμπαινα κάθε τρεις ώρες. Να είσαι καλά κορίτσι μου να χαίρεσαι και εσύ τον κοκοβιο σου. Να σε ρωτήσω εσείς είσαστε οκ σε όλα παρά την προωροτητα; εμείς έχουμε αρκετά θεματακια ακόμα. Φαντάσου ότι εκτός από το βάρος ύψος που είναι οκ τώρα στα υπόλοιπα είναι σχεδόν ένα χρόνο πίσω. Τα δουλεύουμε βέβαια με λόγο έργο αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...