Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

@Kiddo βγαίνει και για τον μπαμπά!!!! Εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή να βγάζεις φωτογραφίες ανάμεσα σε δύο σπερματοζωαρια!!!! 

Καλοοοοοοοο!!!! Χαχαχαχαχαχα!!! Νταξει..!! Πέθανα!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!! Τέλειο..!!!!! :lol::lol::lol:

Σε ευχαριστώ ολόψυχα!!:wub:

Αν όχι του χρόνου, κάποια στιγμή στο μέλλον πάντως σίγουρα!!! Όλες μας δηλαδή! Δεν υπάρχει περίπτωση!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 2

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Οργιασατε παλι το βραδυ ε;

Καλα @Condios με την περιγραφη του τραπεζιού και μενα μου τρεξαν τα σαλια! Και με το μιλφειγ με χτυπησες στα βαθη της καρδιας! Αυτες τις μερες ολο μιλφεγ λιγουρευομαι, αλλά μου εχει πει η ανοσολογος να μην τρωω καλυτερα ζάχαρη ωσπου να σταματησω την κορτιζόνη και έχω τρελαθεί! Την επομενη φορα που θα παω στον "χαλαρο" θα παζαρεψω μπας και την κόψω... Ας ειναι καλα βεβαια το φασολακι και κανω υπομονη για τα γλυκά!

Απο εχτές ειμαι λιγο πιο ηρεμη γιατί δεν εχω βγάλει ουτε καφέ σταγόνες. Παραμένω ξαπλα και ξεκουραση βέβαια ωσπου να παω ξανα στον γιατρο και να δουμε οτι ολα ειναι καλά

@Viv37 ναι, ναι να τους το πεις εγκαίρως! Εγω το εμαθα κατοπιν εορτής

Καλημέρα!! Πολύ καλά τα νέα σου , μπράβο κοριτσάκι μου. Έτσι με ξάπλα μέχρι τα γίνει πλακέ ο κ@@λος και όλα θα πάνε περίφημα!! Ικανό τον έχω τον γιατρουλη να σου την κόψει την κορτιζόνη!! Εδώ εμένα μου είπε αν είναι να μπω στο Δαφνί να συνεχίζω να καπνίζω αρκεί να κάνω το τελευταίο τσιγάρο την ημέρα της ετ!! Μας θέλει ζεν και εμάς προφανώς για να μην τον ζαλιζουμε. Και αποδεδειγμένα οπαδός της ζάχαρης που με έχει πρήξει να τρώω γλυκά για να παχύνω χαχαχα.

Κορτιζόνη σου έδωσε προληπτικά η έχεις κάποιο θέμα; Δεν θυμάμαι ρε γμτ έχω και Αλτσχάιμερ η σιτεμενη

πρίν από 4 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!! Πολύ καλά τα νέα σου , μπράβο κοριτσάκι μου. Έτσι με ξάπλα μέχρι τα γίνει πλακέ ο κ@@λος και όλα θα πάνε περίφημα!! Ικανό τον έχω τον γιατρουλη να σου την κόψει την κορτιζόνη!! Εδώ εμένα μου είπε αν είναι να μπω στο Δαφνί να συνεχίζω να καπνίζω αρκεί να κάνω το τελευταίο τσιγάρο την ημέρα της ετ!! Μας θέλει ζεν και εμάς προφανώς για να μην τον ζαλιζουμε. Και αποδεδειγμένα οπαδός της ζάχαρης που με έχει πρήξει να τρώω γλυκά για να παχύνω χαχαχα.

Κορτιζόνη σου έδωσε προληπτικά η έχεις κάποιο θέμα; Δεν θυμάμαι ρε γμτ έχω και Αλτσχάιμερ η σιτεμενη

Οχι μωρε δεν εχω καποιο θεμα...ειναι μεσα στο πρωτοκολο του που τη δινει λιγο πριν απο την ετ και συνηθως τη σταματαει γυρω στην 11 εβδομάδα.

Εγω ρωτησα και την ανοσολογο του Ελενα που εχει το ιστορικο μου και μου ειπε αφου δεν εχεις κατι στην 10 εβδομ μπορεις να την σταματήσεις. 

Ασε ο κ@#*ος πως εχει γινει. Αλλά ακομα αντέχει!

Τυχερη εσυ να σου λεει φαε γλυκα να παχυνεις! Τέλειο!

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Α και σημειωτέων ειναι πολυ μικρη η δοση κορτιζονης που δινει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Κατατοπιστική και επεξηγηματική όπως πάντα άλλωστε!! Με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος ήδη από πέρυσι και έχω θυροειδή ελεγμένο. Ζάχαρο είμαι οκ, τεστ Παπ έκανα τον προηγούμενο μήνα και είμαι οκ και από εκεί. Θα πω μόνο ότι για τον θυροειδή διαβάζοντας το δίπλα καφέ πήγα και επέμεινα να μου δώσει χάπι παρόλο που η ενδοκρινολόγος δεν ήθελε.

Ουφφφφ ηρέμησα αρκετά. Τα βασικά (αν μπορώ να το πω έτσι) τα έχω κάνει. Για την ώρα στέλνω αρνητική ενέργεια στο ωάριο μου να μην τολμήσει και εμφανιστεί πάλι. Κάνω καταστολή βέβαια αλλά δύο μήνες τώρα κάνει θεαματική εμφάνιση και με πάει πίσω..τον έχω τρελάνει τον Κουρ...

Κλαιωωω!!!! Λες να υπάρχει στολή ωάριο?? Έτσι εγκυκλοπαιδικά ρωτάω .

πρίν από 2 λεπτά , chitaneta είπε:

Ευχαριστώ καλή μου για τα εμψυχωτικα λογακια σου! Με την τρομαρα που πηρα τις προάλλες φοβαμαι και την σκια μου. Αλλά προσπαθώ οσο μπορώ να τον διωχνω τον φόβο. Ο φοβος καλο πραγμα δεν είναι. Ναι θετικη σκεψη και οοοομμμμμ για όλες μας!

Εγώ είμαι αισιόδοξη πολύ και για τις δύο σας!! Όλα καλά θα πάνε! Έχετε και καλό γιατρό, δεν έχετε τίποτα να αγχώνεστε!! @Chrussa1982 μου με τη καταστολή τώρα, δε θα εμφανιστεί τίποτα!! Μη φοβάσαι! Ειδικά για εσένα @chitaneta μου είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε κατ'ευχήν! Ακόμα και τώρα με τη τρομάρα που πήρες με το αίμα πάλι σίγουρη ήμουν ότι όλα βαίνουν καλώς! Προγεστερόνη, ξεκούραση και οοοοοομμμμμμμμ! Έτσι το ίδιο σίγουρη είμαι πως θα πάρεις ένα υγιέστατο και τελειόμηνο μωράκι στην αγκαλιά σου! Όλα θα πάνε καλά!! Σας στέλνω μπόλικη θετική σκέψη και ενέργεια κορίτσια μου και οοοοομμμμμμμμμμ...!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️

Υ.Γ. Αχχ το λατρεύω αυτό το οοομμμμ!! @Fili με έχεις κάψει!! Χαχαχαχαχαχα!! ♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Kiddo είπε:

Καλοοοοοοοο!!!! Χαχαχαχαχαχα!!! Νταξει..!! Πέθανα!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!! Τέλειο..!!!!! :lol::lol::lol:

Σε ευχαριστώ ολόψυχα!!:wub:

Αν όχι του χρόνου, κάποια στιγμή στο μέλλον πάντως σίγουρα!!! Όλες μας δηλαδή! Δεν υπάρχει περίπτωση!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Όλες κάποια στιγμή θα τα καταφέρετε. Τίποτα δεν είναι αδύνατο πια κορίτσια. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Κατατοπιστική και επεξηγηματική όπως πάντα άλλωστε!! Με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος ήδη από πέρυσι και έχω θυροειδή ελεγμένο. Ζάχαρο είμαι οκ, τεστ Παπ έκανα τον προηγούμενο μήνα και είμαι οκ και από εκεί. Θα πω μόνο ότι για τον θυροειδή διαβάζοντας το δίπλα καφέ πήγα και επέμεινα να μου δώσει χάπι παρόλο που η ενδοκρινολόγος δεν ήθελε.

Ουφφφφ ηρέμησα αρκετά. Τα βασικά (αν μπορώ να το πω έτσι) τα έχω κάνει. Για την ώρα στέλνω αρνητική ενέργεια στο ωάριο μου να μην τολμήσει και εμφανιστεί πάλι. Κάνω καταστολή βέβαια αλλά δύο μήνες τώρα κάνει θεαματική εμφάνιση και με πάει πίσω..τον έχω τρελάνει τον Κουρ...

ΔΕΝ το έχω κοιτάξει. Και αυτό τυχαία μου το έβγαλε. Θα κοιτάξω και θα σε ενημερώσω 

πρίν από 55 λεπτά , Kiddo είπε:

@Chrussa1982 & @marina_86

@marina_86 μου αν θυμάμαι καλά εσείς πάτε με διπλή δωρεά τώρα και έχετε και έτοιμα εμβρυακια ήδη να σε περιμένουν.. (διόρθωσε με αν θυμάμαι κάτι λάθος..:oops:).. οπότε αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πάει ξέχασε τα! Κοιτάμε μπροστά, σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε τώρα και στα ωραία που έρχονται!♥️♥️♥️♥️

@chitaneta μου! Τι σκέψεις είναι αυτές βρε;! Είναι δυνατόν; Το εμβρυακι σου είναι σούπερ δυνατό και φάνηκε από την αρχή! Όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους και θα κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου!!! Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι!! Εγώ είμαι σίγουρη για εσένα! Μη μου σκέφτεσαι βλακειουλες σε παρακαλώ..! Θετική σκέψη και ενέργεια, χάιδευε κοιλίτσα και οοοοοοοοομμμμμμμμμμμ..!!! Όπως λέει και η φίλη μας!! Χαχαχα! ♥️♥️♥️♥️♥️

Να χαίρεσαι το θαυματακι σας!!:wub: Τι πέρασες και εσύ.. ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

Και τι φανταστική ιδέα για απόκριες!! Τέλειο..;! Στην έκλεψα να ξέρεις, το είπα ήδη και στον άντρα μου!! Γελαγε και αυτός.. χαχαχαχα!! 

Χαχαχαχαχαχα!! Τρελή!! Σ'αγαπώ να ξέρ'ς!!:wub:♥️♥️♥️♥️♥️

Άσε μαναμ και μας άνοιξες την όρεξη με τις περιγραφές σου.. αχ αχ τι μας κάνεις!! Και εγώ σα τη @Chrussa1982 με αυγουλάκι (το ασπράδι μόνο) και με σαλατουλα είμαι δύο μέρες τώρα μπας και μαζέψουμε τον ασυμμαζευτο της Πέμπτης!! Χαχαχαχαχαχα!! Στη Ρούλα δεν έρχομαι βέβαια αλλά μια βόλτα από τη μανούλα σου τη κάνω για πλάκα με αυτά που μας γράφεις!! :lol::lol:

Τις καλημέρες μου σε όλα τα κορίτσια!! Καρδούλωμα σε όλες!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Αγαπημένη καλημέρα! Ναι, μια χαρα θυμάσαι. Απλά διαβάζοντας αυτά που έγραψες μου ήρθε φλασιά κ σκέφτηκα πόσο άσχετη ήμουν κ πόσο χρόνο κ χρήμα ξόδεψα. ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη καλημέρα! Ναι, μια χαρα θυμάσαι. Απλά διαβάζοντας αυτά που έγραψες μου ήρθε φλασιά κ σκέφτηκα πόσο άσχετη ήμουν κ πόσο χρόνο κ χρήμα ξόδεψα. ❤️❤️❤️

Όλες μας! Πίστεψε με... Δεν είσαι μόνη, δεν είσαι η μόνη! ♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 2

OiAXp2.pngbfhkp3.png

4 ώρες πρίν, Villi είπε:

Πες τα βρε κορίτσι μου, κι εγώ επειδη δεν έχει αναφερθεί ποτέ νόμιζα οτι μονο εγω παχαίνω απο τα cyclacur. 

Βρε έχω πάρει 3 κιλά!!! Άσε ζω ένα δραμα τρώω τα πάντα !!!!

1 ώρα πρίν, Kiddo είπε:

@Chrussa1982 & @marina_86 για να σας δώσω να καταλάβετε μικρογονιμοποιηση (icsi) είναι όταν παίρνουν ένα σπερματοζωάριο το οποίο έχουν διαλέξει οι εμβρυολογοι με το μάτι και το βάζουν μέσα στο ωάριο απευθείας ώστε να γίνει η γονιμοποίηση του ωαρίου. Το μόνο που ξεπερναται με αυτή τη τεχνική γονιμοποίησης είναι ο αριθμός σπερματοζωαρίων (αφού παίρνουν ένα σπερματοζωάριο και το βάζουν απευθείας στο ωάριο μέσα), η μορφολογία (αφού το επιλέγουν με μορφολογικά χαρακτηριστικά οι εμβρυολογοι) και η κινητικότητα (από τη στιγμή που δεν χρειάζεται να φτάσει στο ωάριο αλλά το βάζουν οι εμβρυολογοι μέσα στο ωάριο). Από εκεί και πέρα όμως δε μπορούν οι εμβρυολογοι να γνωρίζουν τι γίνεται στην αλυσίδα DNA του σπερματοζωαρίου που επέλεξαν αφού μόνο μορφολογικά μπορούν να το ελέγξουν εκείνη τη στιγμή.. ακόμα και αν επιλεγεί άλλη τεχνική γονιμοποίησης όπως picsi/ imsi/ zymot ή testi-icsi μόνο ποσοστιαία μπορεί να μειωθεί λίγο η πιθανότητα επιλογής σπερματοζωαρίου με πρόβλημα στην αλυσίδα του DNA από τους εμβρυολογους, να τονίσω εδώ ότι τα καλύτερα αποτελέσματα φαίνονται με τη τεχνική γονιμοποίησης testi-icsi όπου παίρνουν σπερματοζωάρια απευθείας από τους όρχεις (ήτε με παρακέντηση ήτε με βιοψία) και γίνεται μικρογονιμοποίηση με αυτά τα σπερματοζωάρια.

@Chrussa1982 μου για αυτό ακριβώς έγραψα ότι δεν είναι εξέταση αυτή που γίνεται από την αρχή, για να μη μου τρελαθείς και εσύ και τα άλλα κορίτσια που δεν σας την έχουν ζητήσει.. πρέπει να υπάρχει ένα Α ιστορικό και επειδή ως συνήθως ρίχνουν το βάρος στη γυναίκα, αφού έχουν αποκλείσει τυχόν παράγοντες της γυναίκας.. στη θέση σου το μόνο που θα έκανα στη φάση που βρίσκεσαι (αν δεν έχεις κάνει ήδη) θα ήταν να πάω στο Έλενα στο τμήμα καθ'εξιν αποβολών που είναι εξαιρετικό και δωρεάν να κοιταχτώ αιματολογικά/ανοσολογικά να αποκλείσω από πριν τυχόν παράγοντες αποτυχίας, επίσης και ενδοκρινολογικά (δεν ξέρω αν έχεις πάει σε ενδοκρινολόγο) πάλι στο ενδοκρινολογικό του Έλενα που είναι επίσης εξαιρετικό και δωρεάν να αποκλείσω και από εκεί τυχόν παράγοντες που επηρεάζουν όπως το ζάχαρο και ο θυρεοειδής.. τέλος θα έκανα ένα τεστ Παπ & μια απλή καλλιέργεια να αποκλείσουμε τυχόν μικρόβια στη μήτρα, αν δεν έχουν ήδη γίνει πρόσφατα βέβαια (επίσης μπορούν να γίνουν και τα δύο δωρεάν στο Έλενα)..

@Viv37 μου ούτε εσύ χρειάζεται να μου αγχώνεσαι τσάμπα! Ούτε εσύ έχεις κάποιο βαρύ ιστορικό για να στη ζητήσουν αλλά δύο φορές σε εσάς καθώς δεν μπορείτε να κάνετε αυτή την εξέταση ούτως ή άλλως! Αν θυμάμαι καλά ο άντρας σου παθαίνει παλινδρόμηση σπέρματος (διόρθωσε με αν θυμάμαι λάθος..:oops:) οπότε πως θα μπορούσε να γίνει αυτή η εξέταση; Θα προχωρήσετε με κατεψυγμένο δείγμα το οποίο επίσης δε μπορεί να ελεγχθεί! Οπότε σε παρακαλώ μη μου αγχώνεσαι για πράγματα τα οποία δεν είναι στο χέρι σου να ελέγξεις και επικεντρώσου σε όσα μπορείς! Την άποψη μου την έγραψα και στη @Chrussa1982 από επάνω και η Λε...ού στη Θεσσαλονίκη κάνει αντίστοιχο έλεγχο με την Οικ....λου στο Έλενα, αν δεν έχεις ελεγχθεί ήδη αιματολογικά/ανοσολογικά δηλαδή..

@Aria. μου ο Κουρ είναι εξωσωματικός μεν γυναικολόγος δε! Δεν είναι η ειδικότητα του για να σας κατευθύνει με το σπέρμα και δεν έχεις λόγο να περιμένεις από ένα γυναικολόγο κατεύθυνση σε αυτό.. από εκεί και πέρα εγώ γιατρός δεν είμαι και σίγουρα είμαι η τελευταία που έχει λόγο να σου πει τι θα κάνετε.. όπως είπα πρέπει να υπάρχει ένα ανάλογο ιστορικό και πάλι δεν είναι το πρώτο που θα κοιτάξουν.. βέβαια δε χάνεις κάτι με το να ρωτήσεις τον ουρολόγο του άντρα σου και ότι σας πει!

@marina_86 μου αν θυμάμαι καλά εσείς πάτε με διπλή δωρεά τώρα και έχετε και έτοιμα εμβρυακια ήδη να σε περιμένουν.. (διόρθωσε με αν θυμάμαι κάτι λάθος..:oops:).. οπότε αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πάει ξέχασε τα! Κοιτάμε μπροστά, σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε τώρα και στα ωραία που έρχονται!♥️♥️♥️♥️

@chitaneta μου! Τι σκέψεις είναι αυτές βρε;! Είναι δυνατόν; Το εμβρυακι σου είναι σούπερ δυνατό και φάνηκε από την αρχή! Όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους και θα κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου!!! Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι!! Εγώ είμαι σίγουρη για εσένα! Μη μου σκέφτεσαι βλακειουλες σε παρακαλώ..! Θετική σκέψη και ενέργεια, χάιδευε κοιλίτσα και οοοοοοοοομμμμμμμμμμμ..!!! Όπως λέει και η φίλη μας!! Χαχαχα! ♥️♥️♥️♥️♥️

Να χαίρεσαι το θαυματακι σας!!:wub: Τι πέρασες και εσύ.. ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

Και τι φανταστική ιδέα για απόκριες!! Τέλειο..;! Στην έκλεψα να ξέρεις, το είπα ήδη και στον άντρα μου!! Γελαγε και αυτός.. χαχαχαχα!! 

Άσε μαναμ και μας άνοιξες την όρεξη με τις περιγραφές σου.. αχ αχ τι μας κάνεις!! Και εγώ σα τη @Chrussa1982 με αυγουλάκι (το ασπράδι μόνο) και με σαλατουλα είμαι δύο μέρες τώρα μπας και μαζέψουμε τον ασυμμαζευτο της Πέμπτης!! Χαχαχαχαχαχα!! Στη Ρούλα δεν έρχομαι βέβαια αλλά μια βόλτα από τη μανούλα σου τη κάνω για πλάκα με αυτά που μας γράφεις!! :lol::lol:

@Kiddo μου καλή καλημέρα!!!το ξέρω ότι δ είναι υποχρεωμένος να τα γνωρίζει αυτά αλλά λέω εγώ με το δικό μου το μυαλό ότι με τόσα που έχουν δει κ οι γυναικολόγοι μια εξωτερική εικόνα θα έπρεπε να έχουν...δλδ τις βασικές εξετάσεις τι να πω θα απευθυνθώ ξανά στον ουρολόγο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Fili είπε:

Άσχετο... ΧΙΟΝΊΖΕΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙ γιουπι γιουπι ❤️❤️❤️❤️❤️

Στη Θεσσαλονίκη;; Έλα, τέλειο!

Αθήνα βροχή μονο...

Πως πας εσυ @Fili μου; εσύ κάνα γλυκακι τρως;:-P

5 ώρες πρίν, Villi είπε:

Πες τα βρε κορίτσι μου, κι εγώ επειδη δεν έχει αναφερθεί ποτέ νόμιζα οτι μονο εγω παχαίνω απο τα cyclacur. 

Εγω απο τοτε που ξεκινησα να τα παιρνω μονιμα (βεβαια 1 τη μερα οχι 100) παρατηρησα οτι μονο αν κοψω τους υδατανθρακες και τη ζαχαρη εντελως δε βαζω κιλα. Τρωω δηλαδη μονο καμια γλυκοπατατα για υδατανθρακα ή κολοκυθα. Ψωμι ή ζυμαρικα μια φορα στις 10 μερες.  Αλλιως μπαινουν τα κιλα σε χρονο dt. Οπως τωρα που αφεθηκα και με πηρε η κατω βολτα απο την αγωνια να φτασει η εξωγηινη δοτρια και εβαλα σε 3 μηνεε 4 κιλα!!!

Δεν πειραζει ομως. Ας κανουμε τα παιδακια μας και θα γινουμε κορμαρες μετα. Θα εχουμε αλλο φορουμ για να ξαναγινουμε φιτ♥️

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ε ειπαμε εκανε εμφανιση γιατι περιμενε την exotic. Τωρα τερμα αυτα! Εκλεισε τα μωρα μας θα τα ντυσουμε του χρονου ωαρια ή σπερματοζωαρια κ εμεις θα ντυθουμε cyclacur  ή συριγγες.

4 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

@Chrussa1982 & @marina_86 για να σας δώσω να καταλάβετε μικρογονιμοποιηση (icsi) είναι όταν παίρνουν ένα σπερματοζωάριο το οποίο έχουν διαλέξει οι εμβρυολογοι με το μάτι και το βάζουν μέσα στο ωάριο απευθείας ώστε να γίνει η γονιμοποίηση του ωαρίου. Το μόνο που ξεπερναται με αυτή τη τεχνική γονιμοποίησης είναι ο αριθμός σπερματοζωαρίων (αφού παίρνουν ένα σπερματοζωάριο και το βάζουν απευθείας στο ωάριο μέσα), η μορφολογία (αφού το επιλέγουν με μορφολογικά χαρακτηριστικά οι εμβρυολογοι) και η κινητικότητα (από τη στιγμή που δεν χρειάζεται να φτάσει στο ωάριο αλλά το βάζουν οι εμβρυολογοι μέσα στο ωάριο). Από εκεί και πέρα όμως δε μπορούν οι εμβρυολογοι να γνωρίζουν τι γίνεται στην αλυσίδα DNA του σπερματοζωαρίου που επέλεξαν αφού μόνο μορφολογικά μπορούν να το ελέγξουν εκείνη τη στιγμή.. ακόμα και αν επιλεγεί άλλη τεχνική γονιμοποίησης όπως picsi/ imsi/ zymot ή testi-icsi μόνο ποσοστιαία μπορεί να μειωθεί λίγο η πιθανότητα επιλογής σπερματοζωαρίου με πρόβλημα στην αλυσίδα του DNA από τους εμβρυολογους, να τονίσω εδώ ότι τα καλύτερα αποτελέσματα φαίνονται με τη τεχνική γονιμοποίησης testi-icsi όπου παίρνουν σπερματοζωάρια απευθείας από τους όρχεις (ήτε με παρακέντηση ήτε με βιοψία) και γίνεται μικρογονιμοποίηση με αυτά τα σπερματοζωάρια.

@Chrussa1982 μου για αυτό ακριβώς έγραψα ότι δεν είναι εξέταση αυτή που γίνεται από την αρχή, για να μη μου τρελαθείς και εσύ και τα άλλα κορίτσια που δεν σας την έχουν ζητήσει.. πρέπει να υπάρχει ένα Α ιστορικό και επειδή ως συνήθως ρίχνουν το βάρος στη γυναίκα, αφού έχουν αποκλείσει τυχόν παράγοντες της γυναίκας.. στη θέση σου το μόνο που θα έκανα στη φάση που βρίσκεσαι (αν δεν έχεις κάνει ήδη) θα ήταν να πάω στο Έλενα στο τμήμα καθ'εξιν αποβολών που είναι εξαιρετικό και δωρεάν να κοιταχτώ αιματολογικά/ανοσολογικά να αποκλείσω από πριν τυχόν παράγοντες αποτυχίας, επίσης και ενδοκρινολογικά (δεν ξέρω αν έχεις πάει σε ενδοκρινολόγο) πάλι στο ενδοκρινολογικό του Έλενα που είναι επίσης εξαιρετικό και δωρεάν να αποκλείσω και από εκεί τυχόν παράγοντες που επηρεάζουν όπως το ζάχαρο και ο θυρεοειδής.. τέλος θα έκανα ένα τεστ Παπ & μια απλή καλλιέργεια να αποκλείσουμε τυχόν μικρόβια στη μήτρα, αν δεν έχουν ήδη γίνει πρόσφατα βέβαια (επίσης μπορούν να γίνουν και τα δύο δωρεάν στο Έλενα)..

@Viv37 μου ούτε εσύ χρειάζεται να μου αγχώνεσαι τσάμπα! Ούτε εσύ έχεις κάποιο βαρύ ιστορικό για να στη ζητήσουν αλλά δύο φορές σε εσάς καθώς δεν μπορείτε να κάνετε αυτή την εξέταση ούτως ή άλλως! Αν θυμάμαι καλά ο άντρας σου παθαίνει παλινδρόμηση σπέρματος (διόρθωσε με αν θυμάμαι λάθος..:oops:) οπότε πως θα μπορούσε να γίνει αυτή η εξέταση; Θα προχωρήσετε με κατεψυγμένο δείγμα το οποίο επίσης δε μπορεί να ελεγχθεί! Οπότε σε παρακαλώ μη μου αγχώνεσαι για πράγματα τα οποία δεν είναι στο χέρι σου να ελέγξεις και επικεντρώσου σε όσα μπορείς! Την άποψη μου την έγραψα και στη @Chrussa1982 από επάνω και η Λε...ού στη Θεσσαλονίκη κάνει αντίστοιχο έλεγχο με την Οικ....λου στο Έλενα, αν δεν έχεις ελεγχθεί ήδη αιματολογικά/ανοσολογικά δηλαδή..

@Aria. μου ο Κουρ είναι εξωσωματικός μεν γυναικολόγος δε! Δεν είναι η ειδικότητα του για να σας κατευθύνει με το σπέρμα και δεν έχεις λόγο να περιμένεις από ένα γυναικολόγο κατεύθυνση σε αυτό.. από εκεί και πέρα εγώ γιατρός δεν είμαι και σίγουρα είμαι η τελευταία που έχει λόγο να σου πει τι θα κάνετε.. όπως είπα πρέπει να υπάρχει ένα ανάλογο ιστορικό και πάλι δεν είναι το πρώτο που θα κοιτάξουν.. βέβαια δε χάνεις κάτι με το να ρωτήσεις τον ουρολόγο του άντρα σου και ότι σας πει!

Ευχαριστω καλη μου! Ναι πολυ σωστα θυμασαι. Καλα το οτι θυμασσι το ιστορικο ολων μας με ξεπερναει!! 

• Χαχα 4

17 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μωρέ ούτε εγώ το σκεφτόμουν αλλά μου έκατσε. Πήγα για ντοπλερ και βρέθηκα να γενναω μετά από λίγες ώρες. Ο σύζυγος Αμερική οκτώ ώρες διαφορά. Τον βρίσκω κάποια στιγμή και του λέω πάω στο ιασω γενναω. Νόμιζε ότι του κάνω πλάκα. Καλά όλοι νόμιζαν ότι τους κάνω πλάκα εκείνη την ημέρα. Ούτε βαλίτσα ούτε χαρτιά τίποτα. 

Κορίτσι πόσο ορεινά πηγές; δεν πιστεύω να πήγες προς το χωριό μου γιατί ούτε στο δικό μου έχει καλό σήμα 

μωρε ακριβώς  το ιδιο κ εγω..μονη μ Γεννησα....παω στο γιατρό ντυμένη με νυχια να τεράστια κοκκινα( ειναι η δουλεια μ) ειχα κανει κ lash lift στις φλεβαριδες μ ειχα βαφτει κιολας ωραια  ( γιατι μετα το ντοπλερ) θα πήγαινα  για μωρουδιακα( ημουν ακομα 33 βδομαδες..για την ακρίβεια 32+4) κ μπαινω στο μητερα οοοο μ λεει κουκλα εισαι ελα να σε δω μ λεει κ παμε για καφε μ λεει  θα ερθει κ η γυναικα μ να σ πει που να πας...ε δεν προλαβα η ερμη Γεννησα ( ο αντρας μ 5 κ ωρες μακριά απο μενα) ....παντως μπορω να πω Γεννησα  σικατη.. χαχαχαχχαχα χαχαχαχαχα οποτε Ελισάβετ μ σε καταλαβαίνω απολυτα... να ναι καλα τα παιδια μας κ ας γενναμε κ μονες μας.. 

υγ.κ εγωτιποτα δεν ειχα μαζι μ....αχχαχαχχαχαχαχ

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...