Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μα πες μου είναι όνομα αυτό να κάνουμε καριέρα στο φόρουμ;;; ;; και εγώ έβαλα αυτό που θα ήθελα να μου έχουν δώσει. 

Ωραιότατο! Καριέρα μάνας θέλω ! Τις υπόλοιπες μια χαρά τις βολευω ως τώρα τις καριέρες αχαχχαχαχχαχα ,,, ελπίζω σε επιτυχία με το γιατρουλη μας ,,,, αμήν! 

Just now, Chrussa1982 είπε:

Καλή βάρδια στον άντρα σου. Και ο δικός μου φευγατος είναι αλλά για διασκέδαση!! Αφού περιδρομιασα μισό κιλό χαλβά τώρα έριξα ένα ζακετακι πάνω από τις μπλε πυτζαμουλες μου και βγήκα βεράντα για τσιγάρο επίσης. Το πρόγραμμα μετά έχει αραγμα στον καναπέ, αγκαλιές με το τετράποδο και χάζι στο ίντερνετ μέχρι να έρθει ο καλός μου μπας και δω χαρά στα σκ@@@λια μου . Μη πάει τζάμπα και η αποτρίχωση που έκανα δηλαδη

Βάλε , έχει "θα σε κάνω Βασίλισσα" αχαχαχχαχαχα ταινιαρα!!!!!! Και μετά όταν έρθει πες του,,,,"κάνε με βασίλισσα του έρωτα" ,,, να αναστεναξουν οι σουμιεδες, να πέσουν οι σοβάδες !!!!!! 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 1 λεπτό , Condios είπε:

Ωραιότατο! Καριέρα μάνας θέλω ! Τις υπόλοιπες μια χαρά τις βολευω ως τώρα τις καριέρες αχαχχαχαχχαχα ,,, ελπίζω σε επιτυχία με το γιατρουλη μας ,,,, αμήν! 

Θα την κάνεις σίγουρα. Όλες θα την κάνετε. Θέμα χρόνου είναι. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, chitaneta είπε:

Αν δεν ειστε σιγουροι οτι θελετε 2, να το επισημανετε απο πριν να μην στις καταψυξουνε δυο δυο και μετα δεν μπορειτε να επιλεξετε...

Κουρ ο χαλαρος :lol:

Ωχ δεν το σκεφτηκα! Καλα που μου το ειπες!!

15 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλή βάρδια στον άντρα σου. Και ο δικός μου φευγατος είναι αλλά για διασκέδαση!! Αφού περιδρομιασα μισό κιλό χαλβά τώρα έριξα ένα ζακετακι πάνω από τις μπλε πυτζαμουλες μου και βγήκα βεράντα για τσιγάρο επίσης. Το πρόγραμμα μετά έχει αραγμα στον καναπέ, αγκαλιές με το τετράποδο και χάζι στο ίντερνετ μέχρι να έρθει ο καλός μου μπας και δω χαρά στα σκ@@@λια μου . Μη πάει τζάμπα και η αποτρίχωση που έκανα δηλαδη

Ααα κι εγώ καναπέ με γατούλα και ψάχνω για καμιά ταινιούλα. Αχ μαρσάρε μαρσάρε Χρύσα και για εμάς που προς το παρόν δεν.. Οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμ χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 48 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όχι καλέ μη σκας. Σήμερα μόνο έτσι για να πω ότι έφαγα κάτι healthy. Για αύριο έχει παστίτσιο το μενού. Η φιλενάδα μας αποφεύγει να μας πει τι έφαγε και θα σκάσω. Λες να τσάκισε κανένα χωριάτικο λουκάνικο, τίποτα χωριάτικα ζυμωτα ψωμιά; Και μόνο που τα έγραψα ρέει το σαλιο άφθονο χαχαχα. Τον γιατρό σου πάντως τον έχω ακούσει και μάλιστα θεωρείται πολύ καλός!! Πες μας όμως και εσύ κάτι...έχουμε μέχρι τώρα τον κοντό, τον χαλαρό, τον κουκλο της @Fili που μόνο από την περιγραφή λιγωθηκα. @Condios γράφαμε ταυτόχρονα . Είσαι.πολυ γλυκιά και μας ισιωνεις και εμάς τις τρελές που εκεί που είμαστε ζεν και οοομμμμμ παθαίνουμε ταραχή με τις εξετάσεις. Δε μου λες...η Ρούλα που μένει;; Αν πάρω το πρώτο πρωινο.κτελ.προλαβαινω λίγο μοσχαράκι; Όπως είδες αποφεύγω να σχολιάσω το γεύμα σου γιατί είχατε δεν είχατε με κάνατε να σηκωθώ με το κινητό ανά χείρας να ψαχουλεψω στα ντουλάπια κάτι απαγορευμενο..ας φάω λοιπόν σοκολατένιο χαλβά!!

Ο δικος μου ειναι ζεν. Δεν ξερω αν νευριαζει ποτε ή εστω αν μπορει να μιλησει σε ντεσιμπελ που να τα πιανει το ανθρωπινο αφτι! Πραγματικα! Ο γκυκουλης το καταλαβαινει κ την τελευταια φορα μας ειπε θα βγαλω τη μασκα για να με ακουτε χαχαχαχαχα!

πρίν από 30 λεπτά , Condios είπε:

Βάλε , έχει "θα σε κάνω Βασίλισσα" αχαχαχχαχαχα ταινιαρα!!!!!! Και μετά όταν έρθει πες του,,,,"κάνε με βασίλισσα του έρωτα" ,,, να αναστεναξουν οι σουμιεδες, να πέσουν οι σοβάδες !!!!!! 

Δε φτανει που μας εκανες να πειναμε τωρα μας κολαζεις κιολας! Αντε παω να κολαστω λοιπον, να ριξβμω κ εγω κανενα σοβα γιατι αν φαω κ αλλο θα εκραγω

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Villi είπε:

Τι εννοείς φορές; Εγώ μόνο ζεν τον έχω δει, βγαίνει και σε άλλη έκδοση; Αυτό με το παρατσούκλι μου άρεσε όμως… πως να τον πούμε; 

Βρε πάντα ήρεμος είναι !!!μπορούμε κ ζεν να τον λέμε!!!

Έχω πόση ώρα που διαβάζω...πότε γράψατε όλα αυτά λυσαξατε σήμερα!!!

@Kiddo σε ευχαριστώ για την απάντηση του fish δ ξέρω όμως εάν πρέπει να κάνουμε κ αυτή γιατί καριωτυπο έχουμε καλό κ υπάρχει ήδη ένα παιδάκι...ο κουρτης -χαλαρος δ μου είπε τπτ για αυτό...

Κορίτσια κ εγώ έχω φάει τα πάντα, από γλυκό σε αλμυρό κ πάμε πάλι έχω πάρει κιλά με τα cyclacur να δω πως θα τα χασω....

Εγώ έλεγα να πάει ο σύζυγός να κάνει το dfi στον Λυμπερόπουλο έχει πάει καμία σας τον ξέρει? Μου τον έχει προτείνει μαία αλλά κ κάπου αλλού τον διάβασα...

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Κορίτσια κ εγώ έχω φάει τα πάντα, από γλυκό σε αλμυρό κ πάμε πάλι έχω πάρει κιλά με τα cyclacur να δω πως θα τα χασω....

Πες τα βρε κορίτσι μου, κι εγώ επειδη δεν έχει αναφερθεί ποτέ νόμιζα οτι μονο εγω παχαίνω απο τα cyclacur. 

Παρούσα! Κι εγώ με τόσα cyclacur που είχα πάρει ( και συνεχίζω φυσικά) είχα κατά πρηστεί. για ένα τριμηνο που τα είχα σταματήσει μετά την αποτυχημένη ετ είχα ξαναδεί τον εαυτό μου όπως χρόνια πριν τη χρήση και μπήκα σε παντελόνια που ούτε για αστείο. Κι όλα αυτά ενω γενικά είμαι αδύνατη και γυμνάζομουν πολύ. 

Καλημέραααα. Μπρρρρρ τι αέρας και κρύο σήμερα.. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου!! Μας πήρε και μας σήκωσε ο αέρας σήμερα!! Για τα σικλακουρ που λέτε ενιωθα ένα ενοχλητικό πρήξιμο στην κοιλιά όταν τα έπαιρνα. Σα να είχα να πάω 2 μέρες τουαλέτα ένα πράγμα.  Τώρα που δεν παίρνω η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολύ καλύτερα. Το πρήξιμο το έχω κάθε φορά που χλαπακιαζω όμως.

16 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Γονιμοποιηθηκε την 2η μέρα το δικό μου!! Και επειδή είχα ένα μόνο το βάλαμε κιόλας. Βέβαια από προγεστερόνη πάλι προλουτεξ και κολπική κρέμα κάθε πρωί και τίποτα άλλο. 

Αχ με καθησυχασες κάπως κορίτσι μου ευχαριστώ πολύ πολύ!! Ίσως γι αυτό δεν μου είπε και εμένα να ψάξουμε κάτι άλλο. Μια χαρά θα είναι τα εμβρυακια μας και το δικό σου που είναι στη ζέστη κοιλίτσα σου και τα δικά μου που ξεπαγιαζουν!!

Πρέπει κ εμείς να βρούμε κωδικό για τον γιατρό μας. Τι δηλαδή μόνο ο κοντός; 

Κορίτσια κάντε μου μια χάρη όσες τον έχετε γιατρό. Πείτε μας λίγο πως είναι εμφανισιακά. Τον έχω στον μυαλό μου πως είναι κάτι γιατροί σκυμμένοι από βιβλία και υπολογιστές, να μουρμουραει μόνος του για φάρμακα και θεραπείες χαχαχαχα. Και να απαντάει στις κοπέλες με μπινελικια.

Ο δικός μας πάντως είναι χαλαααααροοοος τύπου να πας με μαλλί όρθιο από την αγωνια και να σου λέει "έλα μωρέ για αυτό σκας"?? Και να σου έρχεται να τον κοπανησεις πάνω στο γραφείο του. Και την ώρα που φεύγεις τσουπ να σου πει θα κάνεις αυτό αυτό και αυτό!! Τι λέτε κ εσείς η Κουρ....τσες δεν είναι φορές που είναι τόσο άνετος;

μονιμος ομως ρε παιδι μ....ζεν παντα....αλεξαδρε τ ελεγα εγω γιατι ετσι??? κ αν??? ( κ μ λεγε ..... μανα μ πολυ ανχος εχεις ε και τ εγινε αν εγινε ετσι...κατσε φρόνημα μ λεει κ βρε μ τωρα μια γκόμενά  κ πες μ κ τα δικασκ τα αλλα αστα μην σκας κ πολυ  ) ....ο μπο τι είναι τουτος...την τελευταία φορα μαλιστα μ λεει...εισαι  η τελευταία παμε για καφε κ τσιγαρο πριν με πρηξεις κ αλλο...δεν αντεχεσαι μαναμ...αχαχχαχαχαχα 

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλησπέρα λουλουδενιες μου, ελπίζω να περνάτε καλά και να έχουμε ένα όμορφο ΣΚ.. @gigi 72 και @silvy22 με τα προβληματικά εντερακια σας υπομονή, ομμμμμ και πολλές πολλές φυτικές ίνες!! Μεγαλώνει και η μήτρα σιγά σιγά και οι ενοχλήσεις υποθέτω θα είναι περισσότερες .έφαγα και εγώ κόλλυβα τα έκανε η πεθερά μου και μάλιστα τα ονομάζει και super food με τόσα που βάζει μέσα χαχαχα. Και φυσικά με πείραξαν κ εμένα οπότε συμπάσχω!! @Kiddo σε χρηζω καθηγήτρια πλέον μιας και οι γνώσεις σου μας ανοίγουν τα μάτια για τα καλά. Δεν σου κρύβω δε ότι ούτε κ σε εμάς ζήτησαν εξέταση fish διότι κάνουν μικρογονιμοποιηση. Και τώρα διαβάζω ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και με ζώνουν τα φίδια. Ό γιατρός μου δεν θέλει να μας φορτώσει με εξετάσεις τόσο ειδικές , δεδομένου ότι δεν έχω μεγάλο ιστορικό αποτυχιών. Και μάλιστα μου βάζει και χέρι όταν του λέω διάβασα, μου είπαν κλπ. @chitaneta μου εύστοχο το ερώτημα σου που με αφορά και προσωπικά. Μήπως λέω για αυτό μας δίνουν μεγάλες δόσεις προγεστερόνης; Όταν δεις τον γιατρουλη μας κάνε μια ερώτηση. 

Να σας πω ένα κουλό που θυμήθηκα. Στην πρώτη μου προσπάθεια, κάνω Δευτέρα ωοληψια και ο γιατρός μου λέει να ξεκινήσω την επόμενη μέρα, την τρίτη δηλαδή με μια προλουτεξ το πρωί και κρέμα vasclor πάλι το πρωί. Εν τω μεταξύ η κολπική κρέμα δεν μου γεμίζει το μάτι. Ξεκινάω τρίτη πρωί και με τα 2. Τρίτη μεσημέρι με παίρνει τηλ ότι δεν γονιμοποιηθηκε το ωάριο οπότε και να κόψω την προγεστερόνη. Τετάρτη πρωί δεν παίρνω τίποτα και πάω δουλειά. Με παίρνει Τετάρτη μεσημέρι ότι γονιμοποιηθηκε και να πάμε Πέμπτη για ετ. Οπότε θεωρώ ότι δεν καλύφθηκα σχεδόν καθόλου από προγεστερόνη. Όχι ότι πιστεύω ότι αυτό έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην αρνητική χοριακη αλλά σίγουρα δεν πήρα σωστή δόση. 

αμάν σεντόνι για υπερδιπλο κρεββάτι βγήκε πάλι 

Έλα να πάρουμε φορά να χτυπήθουμε μαζί!! Διάβασα την @Kiddo και με έλουζε κρύος ιδρώτας. Και σκέφτηκα πάλι η χαζή; Μήπως για αυτό δεν έχω περισσότερες βλαστοκυστες;  Εμείς πχ έχουμε σούπερ κινητικότητα. Αλλά μιλάμε για σούπερ. Ομαλές μορφές 1%.ειναι λίγο ζαβα δηλαδή χαχαχα. Τo ρημαδι το fish τόσο δύσκολο είναι να το ζητήσουν; Όχι ότι έχει σημασία πλέον μιας και λεφτά για άλλη προσπάθεια άλλη δοτρια δεν παίζουν και δεν θα ξανα παίξουν. Βέβαια οι βλαστοκυστες, κρύβουν τα μωράκια μου μέσα απλά εγώ δεν το ξέρω ακόμα χαχαχαχα. Είμαι αισιόδοξη, θετική και έχω και τον αχαστο για γιατρό!! Αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται..

@Chrussa1982 & @marina_86 για να σας δώσω να καταλάβετε μικρογονιμοποιηση (icsi) είναι όταν παίρνουν ένα σπερματοζωάριο το οποίο έχουν διαλέξει οι εμβρυολογοι με το μάτι και το βάζουν μέσα στο ωάριο απευθείας ώστε να γίνει η γονιμοποίηση του ωαρίου. Το μόνο που ξεπερναται με αυτή τη τεχνική γονιμοποίησης είναι ο αριθμός σπερματοζωαρίων (αφού παίρνουν ένα σπερματοζωάριο και το βάζουν απευθείας στο ωάριο μέσα), η μορφολογία (αφού το επιλέγουν με μορφολογικά χαρακτηριστικά οι εμβρυολογοι) και η κινητικότητα (από τη στιγμή που δεν χρειάζεται να φτάσει στο ωάριο αλλά το βάζουν οι εμβρυολογοι μέσα στο ωάριο). Από εκεί και πέρα όμως δε μπορούν οι εμβρυολογοι να γνωρίζουν τι γίνεται στην αλυσίδα DNA του σπερματοζωαρίου που επέλεξαν αφού μόνο μορφολογικά μπορούν να το ελέγξουν εκείνη τη στιγμή.. ακόμα και αν επιλεγεί άλλη τεχνική γονιμοποίησης όπως picsi/ imsi/ zymot ή testi-icsi μόνο ποσοστιαία μπορεί να μειωθεί λίγο η πιθανότητα επιλογής σπερματοζωαρίου με πρόβλημα στην αλυσίδα του DNA από τους εμβρυολογους, να τονίσω εδώ ότι τα καλύτερα αποτελέσματα φαίνονται με τη τεχνική γονιμοποίησης testi-icsi όπου παίρνουν σπερματοζωάρια απευθείας από τους όρχεις (ήτε με παρακέντηση ήτε με βιοψία) και γίνεται μικρογονιμοποίηση με αυτά τα σπερματοζωάρια.

@Chrussa1982 μου για αυτό ακριβώς έγραψα ότι δεν είναι εξέταση αυτή που γίνεται από την αρχή, για να μη μου τρελαθείς και εσύ και τα άλλα κορίτσια που δεν σας την έχουν ζητήσει.. πρέπει να υπάρχει ένα Α ιστορικό και επειδή ως συνήθως ρίχνουν το βάρος στη γυναίκα, αφού έχουν αποκλείσει τυχόν παράγοντες της γυναίκας.. στη θέση σου το μόνο που θα έκανα στη φάση που βρίσκεσαι (αν δεν έχεις κάνει ήδη) θα ήταν να πάω στο Έλενα στο τμήμα καθ'εξιν αποβολών που είναι εξαιρετικό και δωρεάν να κοιταχτώ αιματολογικά/ανοσολογικά να αποκλείσω από πριν τυχόν παράγοντες αποτυχίας, επίσης και ενδοκρινολογικά (δεν ξέρω αν έχεις πάει σε ενδοκρινολόγο) πάλι στο ενδοκρινολογικό του Έλενα που είναι επίσης εξαιρετικό και δωρεάν να αποκλείσω και από εκεί τυχόν παράγοντες που επηρεάζουν όπως το ζάχαρο και ο θυρεοειδής.. τέλος θα έκανα ένα τεστ Παπ & μια απλή καλλιέργεια να αποκλείσουμε τυχόν μικρόβια στη μήτρα, αν δεν έχουν ήδη γίνει πρόσφατα βέβαια (επίσης μπορούν να γίνουν και τα δύο δωρεάν στο Έλενα)..

@Viv37 μου ούτε εσύ χρειάζεται να μου αγχώνεσαι τσάμπα! Ούτε εσύ έχεις κάποιο βαρύ ιστορικό για να στη ζητήσουν αλλά δύο φορές σε εσάς καθώς δεν μπορείτε να κάνετε αυτή την εξέταση ούτως ή άλλως! Αν θυμάμαι καλά ο άντρας σου παθαίνει παλινδρόμηση σπέρματος (διόρθωσε με αν θυμάμαι λάθος..:oops:) οπότε πως θα μπορούσε να γίνει αυτή η εξέταση; Θα προχωρήσετε με κατεψυγμένο δείγμα το οποίο επίσης δε μπορεί να ελεγχθεί! Οπότε σε παρακαλώ μη μου αγχώνεσαι για πράγματα τα οποία δεν είναι στο χέρι σου να ελέγξεις και επικεντρώσου σε όσα μπορείς! Την άποψη μου την έγραψα και στη @Chrussa1982 από επάνω και η Λε...ού στη Θεσσαλονίκη κάνει αντίστοιχο έλεγχο με την Οικ....λου στο Έλενα, αν δεν έχεις ελεγχθεί ήδη αιματολογικά/ανοσολογικά δηλαδή..

@Aria. μου ο Κουρ είναι εξωσωματικός μεν γυναικολόγος δε! Δεν είναι η ειδικότητα του για να σας κατευθύνει με το σπέρμα και δεν έχεις λόγο να περιμένεις από ένα γυναικολόγο κατεύθυνση σε αυτό.. από εκεί και πέρα εγώ γιατρός δεν είμαι και σίγουρα είμαι η τελευταία που έχει λόγο να σου πει τι θα κάνετε.. όπως είπα πρέπει να υπάρχει ένα ανάλογο ιστορικό και πάλι δεν είναι το πρώτο που θα κοιτάξουν.. βέβαια δε χάνεις κάτι με το να ρωτήσεις τον ουρολόγο του άντρα σου και ότι σας πει!

@marina_86 μου αν θυμάμαι καλά εσείς πάτε με διπλή δωρεά τώρα και έχετε και έτοιμα εμβρυακια ήδη να σε περιμένουν.. (διόρθωσε με αν θυμάμαι κάτι λάθος..:oops:).. οπότε αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πάει ξέχασε τα! Κοιτάμε μπροστά, σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε τώρα και στα ωραία που έρχονται!♥️♥️♥️♥️

@chitaneta μου! Τι σκέψεις είναι αυτές βρε;! Είναι δυνατόν; Το εμβρυακι σου είναι σούπερ δυνατό και φάνηκε από την αρχή! Όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους και θα κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου!!! Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι!! Εγώ είμαι σίγουρη για εσένα! Μη μου σκέφτεσαι βλακειουλες σε παρακαλώ..! Θετική σκέψη και ενέργεια, χάιδευε κοιλίτσα και οοοοοοοοομμμμμμμμμμμ..!!! Όπως λέει και η φίλη μας!! Χαχαχα! ♥️♥️♥️♥️♥️

14 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Εδώ ήρθε για τον γάμο δέκα μέρες πριν!!!! 

Και του ζήτησα να ντύσω τον μικρό για τις απόκριες σπερματοζωαριο και γέλαγε. Έχε χάρη που δεν βρήκα στο νούμερο του 

Να χαίρεσαι το θαυματακι σας!!:wub: Τι πέρασες και εσύ.. ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

Και τι φανταστική ιδέα για απόκριες!! Τέλειο..;! Στην έκλεψα να ξέρεις, το είπα ήδη και στον άντρα μου!! Γελαγε και αυτός.. χαχαχαχα!! 

14 ώρες πρίν, Condios είπε:

Κουτσομπολεψτε τον οσο θέλετε,,, είναι τρελός ο Ζακυνθινός,,, και ναι ρε κορίτσια είναι κοντός,,,πάνω από 1,70 δεν είναι με τίποτα,,,, και φορά και τα σαμπο ε? Χαχαχαχα αλλά είναι εξαιρετικος ο άτιμος,,, είναι ευαίσθητος αλλά με μάσκα δυναμίτη ,,,, όπως ακριβώς τα περιγράφει η @Ελισάβετ καπ 2 είναι,,,, να σου ζήσει ο γιοκαρινος σου κορίτσι μου, μπράβο σου για όλα όσα πέρασες μπράβο,άξιζε όσο τίποτα στον κόσμο. 

Χρυσουλακι έφαγα σα τζωακι πάλι, αλλά πως να αντισταθώ? ,,, απ'το πουθενά μαζευτηκαμε 10 άτομα άμεση οικογένεια,,,αν το κανονίζαμε τόσο ωραίο δε θα έβγαινε αλήθεια,,,, είχε η μανούλα : σουφλέ ζυμαρικών με αλλαντικά - τυρια,,,αρνάκι γάστρας, μαρούλι κήπου βιολογικό, πατάτες κήπου τηγανητές βιολογικές, τυριά, τζατζίκι αλοιφές διάφορες και γαλατοπιτα. Μιλφειγ χειροποίητο για γλυκό! Φεύγοντας πήρα Κολυβα λόγω ημέρας και κάτι ζαρζαβατικά κλασικά!!!! Αύριο θα φάμε στη Ρούλα (απ'το πεθερουλα) πάλι κρέας κοκκινιστό μοσχάρι με τηγανιτές πατάτες ( @Kiddo μη σκουζεις, μια μέρα είναι το παλιομουσχαρο,θα περάσει) 

@thalasa όπως ακριβώς τον περιέγραψες είναι,,, χύμα και τσουβαλατος,,,και λίγο κυνικός ,,,εγώ τον κάνω τρελό χαβαλε όταν γίνεται τέτοιος και γελάμε 

@Viv37 μη σκέφτεσαι τίποτα,,, και το γεγονός ότι μιλάμε οι δόλιες που έχουμε περάσει τα πάνδεινα και πλέον ψάχνουμε να βρούμε τον ψυλλο στα άχυρα , δε σημαίνει ότι κακώς δε σας έβαλαν οι γιατροί σας να ψαχτειτε και εσείς. Όχι εσύ μόνο αλλά και τόσα άλλα κορίτσια. Αυτά πάνε βήμα βήμα,,, και σωστά πάνε έτσι. Απλά το μόνο που θα ήθελα να συμβαίνει σε όλες μας είναι να έχουμε τη γνώση απ'την αρχή και να έχουμε επιλογή πχ δε με νοιάζει να "χάσω" 6 μήνες αλλά να γίνουν όλα σωστά σε εξετάσεις. Ας μου ζητούσαν οι γιατροί τα πάντα, ας μην έκανα το 1/10 και ας έφταιγα εγώ. Και στα λέω αυτά στον 3ο χρόνο πριν την 5η ετ,,,, να αυτά όλα που ξέρω τώρα και κάνω τώρα θα ήθελα να τα γνώριζα τότε ,,, για αυτό λέω να ρωτάτε, να ζητάτε, να απαιτειτε ,,,,με πολύ αγάπη και μεγάλη αγκαλιά. Επίσης είπαμε,,,, άγνωσται αι βουλαι του Κυρίου !!!!! Ας εναποθεσουμε εκεί την πίστη μας !!!!! 

Χαχαχαχαχαχα!! Τρελή!! Σ'αγαπώ να ξέρ'ς!!:wub:♥️♥️♥️♥️♥️

Άσε μαναμ και μας άνοιξες την όρεξη με τις περιγραφές σου.. αχ αχ τι μας κάνεις!! Και εγώ σα τη @Chrussa1982 με αυγουλάκι (το ασπράδι μόνο) και με σαλατουλα είμαι δύο μέρες τώρα μπας και μαζέψουμε τον ασυμμαζευτο της Πέμπτης!! Χαχαχαχαχαχα!! Στη Ρούλα δεν έρχομαι βέβαια αλλά μια βόλτα από τη μανούλα σου τη κάνω για πλάκα με αυτά που μας γράφεις!! :lol::lol:

Τις καλημέρες μου σε όλα τα κορίτσια!! Καρδούλωμα σε όλες!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Οργιασατε παλι το βραδυ ε;

Καλα @Condios με την περιγραφη του τραπεζιού και μενα μου τρεξαν τα σαλια! Και με το μιλφειγ με χτυπησες στα βαθη της καρδιας! Αυτες τις μερες ολο μιλφεγ λιγουρευομαι, αλλά μου εχει πει η ανοσολογος να μην τρωω καλυτερα ζάχαρη ωσπου να σταματησω την κορτιζόνη και έχω τρελαθεί! Την επομενη φορα που θα παω στον "χαλαρο" θα παζαρεψω μπας και την κόψω... Ας ειναι καλα βεβαια το φασολακι και κανω υπομονη για τα γλυκά!

Απο εχτές ειμαι λιγο πιο ηρεμη γιατί δεν εχω βγάλει ουτε καφέ σταγόνες. Παραμένω ξαπλα και ξεκουραση βέβαια ωσπου να παω ξανα στον γιατρο και να δουμε οτι ολα ειναι καλά

@Viv37 ναι, ναι να τους το πεις εγκαίρως! Εγω το εμαθα κατοπιν εορτής

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Kiddo είπε:

@Chrussa1982 & @marina_86 για να σας δώσω να καταλάβετε μικρογονιμοποιηση (icsi) είναι όταν παίρνουν ένα σπερματοζωάριο το οποίο έχουν διαλέξει οι εμβρυολογοι με το μάτι και το βάζουν μέσα στο ωάριο απευθείας ώστε να γίνει η γονιμοποίηση του ωαρίου. Το μόνο που ξεπερναται με αυτή τη τεχνική γονιμοποίησης είναι ο αριθμός σπερματοζωαρίων (αφού παίρνουν ένα σπερματοζωάριο και το βάζουν απευθείας στο ωάριο μέσα), η μορφολογία (αφού το επιλέγουν με μορφολογικά χαρακτηριστικά οι εμβρυολογοι) και η κινητικότητα (από τη στιγμή που δεν χρειάζεται να φτάσει το ωάριο αλλά το βάζουν οι εμβρυολογοι μέσα στο ωάριο). Από εκεί και πέρα όμως δε μπορούν οι εμβρυολογοι να γνωρίζουν τι γίνεται στην αλυσίδα DNA του σπερματοζωαρίου που επέλεξαν αφού μόνο μορφολογικά μπορούν να το ελέγξουν εκείνη τη στιγμή.. ακόμα και αν επιλεγεί άλλη τεχνική γονιμοποίησης όπως picsi/ imsi/ zymot ή testi-icsi μόνο ποσοστιαία μπορεί να μειωθεί λίγο η πιθανότητα επιλογής σπερματοζωαρίου με πρόβλημα στην αλυσίδα του DNA από τους εμβρυολογους, να τονίσω εδώ ότι τα καλύτερα αποτελέσματα φαίνονται με τη τεχνική γονιμοποίησης testi-icsi όπου παίρνουν σπερματοζωάρια απευθείας από τους όρχεις (ήτε με παρακέντηση ήτε με βιοψία) και γίνεται μικρογονιμοποίηση με αυτά τα σπερματοζωάρια.

@Chrussa1982 μου για αυτό ακριβώς έγραψα ότι δεν είναι εξέταση αυτή που γίνεται από την αρχή, για να μη μου τρελαθείς και εσύ και τα άλλα κορίτσια που δεν σας την έχουν ζητήσει.. πρέπει να υπάρχει ένα Α ιστορικό και επειδή ως συνήθως ρίχνουν το βάρος στη γυναίκα, αφού έχουν αποκλείσει τυχόν παράγοντες της γυναίκας.. στη θέση σου το μόνο που θα έκανα στη φάση που βρίσκεσαι (αν δεν έχεις κάνει ήδη) θα ήταν να πάω στο Έλενα στο τμήμα καθ'εξιν αποβολών που είναι εξαιρετικό και δωρεάν να κοιταχτώ αιματολογικά/ανοσολογικά να αποκλείσω από πριν τυχόν παράγοντες αποτυχίας, επίσης και ενδοκρινολογικά (δεν ξέρω αν έχεις πάει σε ενδοκρινολόγο) πάλι στο ενδοκρινολογικό του Έλενα που είναι επίσης εξαιρετικό και δωρεάν να αποκλείσω και από εκεί τυχόν παράγοντες που επηρεάζουν όπως το ζάχαρο και ο θυρεοειδής.. τέλος θα έκανα ένα τεστ Παπ & μια απλή καλλιέργεια να αποκλείσουμε τυχόν μικρόβια στη μήτρα, αν δεν έχουν ήδη γίνει πρόσφατα βέβαια (επίσης μπορούν να γίνουν και τα δύο δωρεάν στο Έλενα)..

@Viv37 μου ούτε εσύ χρειάζεται να μου αγχώνεσαι τσάμπα! Ούτε εσύ έχεις κάποιο βαρύ ιστορικό για να στη ζητήσουν αλλά δύο φορές σε εσάς καθώς δεν μπορείτε να κάνετε αυτή την εξέταση ούτως ή άλλως! Αν θυμάμαι καλά ο άντρας σου παθαίνει παλινδρόμηση σπέρματος (διόρθωσε με αν θυμάμαι λάθος..:oops:) οπότε πως θα μπορούσε να γίνει αυτή η εξέταση; Θα προχωρήσετε με κατεψυγμένο δείγμα το οποίο επίσης δε μπορεί να ελεγχθεί! Οπότε σε παρακαλώ μη μου αγχώνεσαι για πράγματα τα οποία δεν είναι στο χέρι σου να ελέγξεις και επικεντρώσου σε όσα μπορείς! Την άποψη μου την έγραψα και στη @Chrussa1982 από επάνω και η Λε...ού στη Θεσσαλονίκη κάνει αντίστοιχο έλεγχο με την Οικ....λου στο Έλενα, αν δεν έχεις ελεγχθεί ήδη αιματολογικά/ανοσολογικά δηλαδή..

@Aria. μου ο Κουρ είναι εξωσωματικός μεν γυναικολόγος δε! Δεν είναι η ειδικότητα του για να σας κατευθύνει με το σπέρμα και δεν έχεις λόγο να περιμένεις από ένα γυναικολόγο κατεύθυνση σε αυτό.. από εκεί και πέρα εγώ γιατρός δεν είμαι και σίγουρα είμαι η τελευταία που έχει λόγο να σου πει τι θα κάνετε.. όπως είπα πρέπει να υπάρχει ένα ανάλογο ιστορικό και πάλι δεν είναι το πρώτο που θα κοιτάξουν.. βέβαια δε χάνεις κάτι με το να ρωτήσεις τον ουρολόγο του άντρα σου και ότι σας πει!

@marina_86 μου αν θυμάμαι καλά εσείς πάτε με διπλή δωρεά τώρα και έχετε και έτοιμα εμβρυακια ήδη να σε περιμένουν.. (διόρθωσε με αν θυμάμαι κάτι λάθος..:oops:).. οπότε αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πάει ξέχασε τα! Κοιτάμε μπροστά, σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε τώρα και στα ωραία που έρχονται!♥️♥️♥️♥️

@chitaneta μου! Τι σκέψεις είναι αυτές βρε;! Είναι δυνατόν; Το εμβρυακι σου είναι σούπερ δυνατό και φάνηκε από την αρχή! Όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους και θα κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου!!! Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι!! Εγώ είμαι σίγουρη για εσένα! Μη μου σκέφτεσαι βλακειουλες σε παρακαλώ..! Θετική σκέψη και ενέργεια, χάιδευε κοιλίτσα και οοοοοοοοομμμμμμμμμμμ..!!! Όπως λέει και η φίλη μας!! Χαχαχα! ♥️♥️♥️♥️♥️

Να χαίρεσαι το θαυματακι σας!!:wub: Τι πέρασες και εσύ.. ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!

Και τι φανταστική ιδέα για απόκριες!! Τέλειο..;! Στην έκλεψα να ξέρεις, το είπα ήδη και στον άντρα μου!! Γελαγε και αυτός.. χαχαχαχα!! 

Άσε μαναμ και μας άνοιξες την όρεξη με τις περιγραφές σου.. αχ αχ τι μας κάνεις!! Και εγώ σα τη @Chrussa1982 με αυγουλάκι (το ασπράδι μόνο) και με σαλατουλα είμαι δύο μέρες τώρα μπας και μαζέψουμε τον ασυμμαζευτο της Πέμπτης!! Χαχαχαχαχαχα!! Στη Ρούλα δεν έρχομαι βέβαια αλλά μια βόλτα από τη μανούλα σου τη κάνω για πλάκα με αυτά που μας γράφεις!! :lol::lol:

Καλημέρα!!! Κατατοπιστική και επεξηγηματική όπως πάντα άλλωστε!! Με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος ήδη από πέρυσι και έχω θυροειδή ελεγμένο. Ζάχαρο είμαι οκ, τεστ Παπ έκανα τον προηγούμενο μήνα και είμαι οκ και από εκεί. Θα πω μόνο ότι για τον θυροειδή διαβάζοντας το δίπλα καφέ πήγα και επέμεινα να μου δώσει χάπι παρόλο που η ενδοκρινολόγος δεν ήθελε.

Ουφφφφ ηρέμησα αρκετά. Τα βασικά (αν μπορώ να το πω έτσι) τα έχω κάνει. Για την ώρα στέλνω αρνητική ενέργεια στο ωάριο μου να μην τολμήσει και εμφανιστεί πάλι. Κάνω καταστολή βέβαια αλλά δύο μήνες τώρα κάνει θεαματική εμφάνιση και με πάει πίσω..τον έχω τρελάνει τον Κουρ...

πρίν από 7 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

@Kiddo βγαίνει και για τον μπαμπά!!!! Εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή να βγάζεις φωτογραφίες ανάμεσα σε δύο σπερματοζωαρια!!!! 

Κλαιωωω!!!! Λες να υπάρχει στολή ωάριο?? Έτσι εγκυκλοπαιδικά ρωτάω .

• Χαχα 4

πρίν από 16 λεπτά , Kiddo είπε:

@Chrussa1982 & @marina_86 για να σας δώσω να καταλάβετε μικρογονιμοποιηση (icsi) είναι όταν παίρνουν ένα σπερματοζωάριο το οποίο έχουν διαλέξει οι εμβρυολογοι με το μάτι και το βάζουν μέσα στο ωάριο απευθείας ώστε να γίνει η γονιμοποίηση του ωαρίου. Το μόνο που ξεπερναται με αυτή τη τεχνική γονιμοποίησης είναι ο αριθμός σπερματοζωαρίων (αφού παίρνουν ένα σπερματοζωάριο και το βάζουν απευθείας στο ωάριο μέσα), η μορφολογία (αφού το επιλέγουν με μορφολογικά χαρακτηριστικά οι εμβρυολογοι) και η κινητικότητα (από τη στιγμή που δεν χρειάζεται να φτάσει το ωάριο αλλά το βάζουν οι εμβρυολογοι μέσα στο ωάριο). Από εκεί και πέρα όμως δε μπορούν οι εμβρυολογοι να γνωρίζουν τι γίνεται στην αλυσίδα DNA του σπερματοζωαρίου που επέλεξαν αφού μόνο μορφολογικά μπορούν να το ελέγξουν εκείνη τη στιγμή.. ακόμα και αν επιλεγεί άλλη τεχνική γονιμοποίησης όπως picsi/ imsi/ zymot ή testi-icsi μόνο ποσοστιαία μπορεί να μειωθεί λίγο η πιθανότητα επιλογής σπερματοζωαρίου με πρόβλημα στην αλυσίδα του DNA από τους εμβρυολογους, να τονίσω εδώ ότι τα καλύτερα αποτελέσματα φαίνονται με τη τεχνική γονιμοποίησης testi-icsi όπου παίρνουν σπερματοζωάρια απευθείας από τους όρχεις (ήτε με παρακέντηση ήτε με βιοψία) και γίνεται μικρογονιμοποίηση με αυτά τα σπερματοζωάρια.

Ευχαριστώ καλή μου για τα εμψυχωτικα λογακια σου! Με την τρομαρα που πηρα τις προάλλες φοβαμαι και την σκια μου. Αλλά προσπαθώ οσο μπορώ να τον διωχνω τον φόβο. Ο φοβος καλο πραγμα δεν είναι. Ναι θετικη σκεψη και οοοομμμμμ για όλες μας!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...