Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Viv37 είπε:

Ελπιζω η εξωγηινη δοτρια να την κανει τη δουλεια της γιατι εχουμε καει τοσες μερες με το διλημμα 1 ή 2 βλαστοκυστες οεο; χαχαχα! Μεχρι τελευταια μερα θα το σκεφτομαι μου φαινεται! 

Έχει πολύ δίκιο η @Chrussa1982 . Να ζητήσεις να καταψυχθουν μονά κ όχι σε δυάδες. Βέβαια αν έχεις πολλά θα σου βγει πολύ ακριβή η κρυοσυντηρηση, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα έχεις επιλογή. Εγώ πχ που είχα 7 βλαστοκυστες κατέψυξαν 2 δυάδες κ 3 μονά. Δεν με ρώτησαν, συνήθως δεν ρωτάνε. Γι'αυτό αν θες κάτι διαφορετικό πρέπει να το πεις κοντά στην ωοληψια κ ξανά μετά στις μέρες που θα βλέπετε την πορεία τους μέχρι να γίνουν βλαστοκυστες. Εκεί θα έχεις κ τη δυνατότητα να πεις κ κάτι πιο συγκεκριμένο γιατί θα ξέρεις αριθμό. Να τους ζητήσεις δηλαδή μόλις σιγουρευτούν για το πόσες βλαστοκυστες προέκυψαν να σε πάρουν τηλ πριν τα χωρίσουν για κρυοσυντηρηση.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

@Ελισάβετ καπ 2 χαρά στο κουράγιο σου και τη δύναμη σου καλή μου!! Εδώ εμένα επειδη λείπει συχνά (σαββατοκύριακα και ίσως και καθημερινές κάποιες με δουλειά) ώρες ώρες μου φαίνεται πφφφφφ. Ιδίως τώρα με τις ορμόνες τρελαμένες και που δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Αλλά γέννα μόνη δε θα θελα ούτε να το σκεφτώ! 

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αισθητή η απουσία σου!! Έχουμε λυσσαξει τόση ώρα και κουτσουμπολευουμε τον γιατρό σου και λέω που είναι να πάρει θέση;; Όλοι οι γιατροί κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όλης της εν γένει συμπεριφοράς τους. Για εμένα τουλάχιστον.

Σε χωριό τυχερουλα ε; Δεν θα σε ρωτήσω πως πέρασες θα σε ρωτήσω χωρίς ντροπή τι έφαγες !!! Είμαι με αυγό βραστό και σαλάτα μπας και σώσω τιποτα γιατί ξέφυγα αυτές τις μέρες.

Κουτσομπολεψτε τον οσο θέλετε,,, είναι τρελός ο Ζακυνθινός,,, και ναι ρε κορίτσια είναι κοντός,,,πάνω από 1,70 δεν είναι με τίποτα,,,, και φορά και τα σαμπο ε? Χαχαχαχα αλλά είναι εξαιρετικος ο άτιμος,,, είναι ευαίσθητος αλλά με μάσκα δυναμίτη ,,,, όπως ακριβώς τα περιγράφει η @Ελισάβετ καπ 2 είναι,,,, να σου ζήσει ο γιοκαρινος σου κορίτσι μου, μπράβο σου για όλα όσα πέρασες μπράβο,άξιζε όσο τίποτα στον κόσμο. 

Χρυσουλακι έφαγα σα τζωακι πάλι, αλλά πως να αντισταθώ? ,,, απ'το πουθενά μαζευτηκαμε 10 άτομα άμεση οικογένεια,,,αν το κανονίζαμε τόσο ωραίο δε θα έβγαινε αλήθεια,,,, είχε η μανούλα : σουφλέ ζυμαρικών με αλλαντικά - τυρια,,,αρνάκι γάστρας, μαρούλι κήπου βιολογικό, πατάτες κήπου τηγανητές βιολογικές, τυριά, τζατζίκι αλοιφές διάφορες και γαλατοπιτα. Μιλφειγ χειροποίητο για γλυκό! Φεύγοντας πήρα Κολυβα λόγω ημέρας και κάτι ζαρζαβατικά κλασικά!!!! Αύριο θα φάμε στη Ρούλα (απ'το πεθερουλα) πάλι κρέας κοκκινιστό μοσχάρι με τηγανιτές πατάτες ( @Kiddo μη σκουζεις, μια μέρα είναι το παλιομουσχαρο,θα περάσει) 

@thalasa όπως ακριβώς τον περιέγραψες είναι,,, χύμα και τσουβαλατος,,,και λίγο κυνικός ,,,εγώ τον κάνω τρελό χαβαλε όταν γίνεται τέτοιος και γελάμε 

@Viv37 μη σκέφτεσαι τίποτα,,, και το γεγονός ότι μιλάμε οι δόλιες που έχουμε περάσει τα πάνδεινα και πλέον ψάχνουμε να βρούμε τον ψυλλο στα άχυρα , δε σημαίνει ότι κακώς δε σας έβαλαν οι γιατροί σας να ψαχτειτε και εσείς. Όχι εσύ μόνο αλλά και τόσα άλλα κορίτσια. Αυτά πάνε βήμα βήμα,,, και σωστά πάνε έτσι. Απλά το μόνο που θα ήθελα να συμβαίνει σε όλες μας είναι να έχουμε τη γνώση απ'την αρχή και να έχουμε επιλογή πχ δε με νοιάζει να "χάσω" 6 μήνες αλλά να γίνουν όλα σωστά σε εξετάσεις. Ας μου ζητούσαν οι γιατροί τα πάντα, ας μην έκανα το 1/10 και ας έφταιγα εγώ. Και στα λέω αυτά στον 3ο χρόνο πριν την 5η ετ,,,, να αυτά όλα που ξέρω τώρα και κάνω τώρα θα ήθελα να τα γνώριζα τότε ,,, για αυτό λέω να ρωτάτε, να ζητάτε, να απαιτειτε ,,,,με πολύ αγάπη και μεγάλη αγκαλιά. Επίσης είπαμε,,,, άγνωσται αι βουλαι του Κυρίου !!!!! Ας εναποθεσουμε εκεί την πίστη μας !!!!! 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

πρίν από 45 λεπτά , Viv37 είπε:

Οχι ρε πουλακι! Γιατι ετσι! Μονο εγω συμεχιζω το φαγωποτι μεχρι σημερα;;;,

@Condios σε σενα βασιζομαι!  Please πες μου οτι ντερλικωσες στο χωριο!! Αλλιως αρχιζω διαιτα αυτη τη στιγμη!

Να σου ζησει! Τελος καλο ολα καλα! Πρεπει να ηταν πολυ δυσκολο να το κανεις ολο αυτο μονη σου!!

Όχι καλέ μη σκας. Σήμερα μόνο έτσι για να πω ότι έφαγα κάτι healthy. Για αύριο έχει παστίτσιο το μενού. Η φιλενάδα μας αποφεύγει να μας πει τι έφαγε και θα σκάσω. Λες να τσάκισε κανένα χωριάτικο λουκάνικο, τίποτα χωριάτικα ζυμωτα ψωμιά; Και μόνο που τα έγραψα ρέει το σαλιο άφθονο χαχαχα. Τον γιατρό σου πάντως τον έχω ακούσει και μάλιστα θεωρείται πολύ καλός!! Πες μας όμως και εσύ κάτι...έχουμε μέχρι τώρα τον κοντό, τον χαλαρό, τον κουκλο της @Fili που μόνο από την περιγραφή λιγωθηκα. @Condios γράφαμε ταυτόχρονα . Είσαι.πολυ γλυκιά και μας ισιωνεις και εμάς τις τρελές που εκεί που είμαστε ζεν και οοομμμμμ παθαίνουμε ταραχή με τις εξετάσεις. Δε μου λες...η Ρούλα που μένει;; Αν πάρω το πρώτο πρωινο.κτελ.προλαβαινω λίγο μοσχαράκι; Όπως είδες αποφεύγω να σχολιάσω το γεύμα σου γιατί είχατε δεν είχατε με κάνατε να σηκωθώ με το κινητό ανά χείρας να ψαχουλεψω στα ντουλάπια κάτι απαγορευμενο..ας φάω λοιπόν σοκολατένιο χαλβά!!

• Χαχα 3

πρίν από 4 λεπτά , Fili είπε:

@Ελισάβετ καπ 2 χαρά στο κουράγιο σου και τη δύναμη σου καλή μου!! Εδώ εμένα επειδη λείπει συχνά (σαββατοκύριακα και ίσως και καθημερινές κάποιες με δουλειά) ώρες ώρες μου φαίνεται πφφφφφ. Ιδίως τώρα με τις ορμόνες τρελαμένες και που δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα. Αλλά γέννα μόνη δε θα θελα ούτε να το σκεφτώ! 

Μωρέ ούτε εγώ το σκεφτόμουν αλλά μου έκατσε. Πήγα για ντοπλερ και βρέθηκα να γενναω μετά από λίγες ώρες. Ο σύζυγος Αμερική οκτώ ώρες διαφορά. Τον βρίσκω κάποια στιγμή και του λέω πάω στο ιασω γενναω. Νόμιζε ότι του κάνω πλάκα. Καλά όλοι νόμιζαν ότι τους κάνω πλάκα εκείνη την ημέρα. Ούτε βαλίτσα ούτε χαρτιά τίποτα. 

πρίν από 6 λεπτά , Condios είπε:

Κουτσομπολεψτε τον οσο θέλετε,,, είναι τρελός ο Ζακυνθινός,,, και ναι ρε κορίτσια είναι κοντός,,,πάνω από 1,70 δεν είναι με τίποτα,,,, και φορά και τα σαμπο ε? Χαχαχαχα αλλά είναι εξαιρετικος ο άτιμος,,, είναι ευαίσθητος αλλά με μάσκα δυναμίτη ,,,, όπως ακριβώς τα περιγράφει η @Ελισάβετ καπ 2 είναι,,,, να σου ζήσει ο γιοκαρινος σου κορίτσι μου, μπράβο σου για όλα όσα πέρασες μπράβο,άξιζε όσο τίποτα στον κόσμο. 

Χρυσουλακι έφαγα σα τζωακι πάλι, αλλά πως να αντισταθώ? ,,, απ'το πουθενά μαζευτηκαμε 10 άτομα άμεση οικογένεια,,,αν το κανονίζαμε τόσο ωραίο δε θα έβγαινε αλήθεια,,,, είχε η μανούλα : σουφλέ ζυμαρικών με αλλαντικά - τυρια,,,αρνάκι γάστρας, μαρούλι κήπου βιολογικό, πατάτες κήπου τηγανητές βιολογικές, τυριά, τζατζίκι αλοιφές διάφορες και γαλατοπιτα. Μιλφειγ χειροποίητο για γλυκό! Φεύγοντας πήρα Κολυβα λόγω ημέρας και κάτι ζαρζαβατικά κλασικά!!!! Αύριο θα φάμε στη Ρούλα (απ'το πεθερουλα) πάλι κρέας κοκκινιστό μοσχάρι με τηγανιτές πατάτες ( @Kiddo μη σκουζεις, μια μέρα είναι το παλιομουσχαρο,θα περάσει) 

@thalasa όπως ακριβώς τον περιέγραψες είναι,,, χύμα και τσουβαλατος,,,και λίγο κυνικός ,,,εγώ τον κάνω τρελό χαβαλε όταν γίνεται τέτοιος και γελάμε 

@Viv37 μη σκέφτεσαι τίποτα,,, και το γεγονός ότι μιλάμε οι δόλιες που έχουμε περάσει τα πάνδεινα και πλέον ψάχνουμε να βρούμε τον ψυλλο στα άχυρα , δε σημαίνει ότι κακώς δε σας έβαλαν οι γιατροί σας να ψαχτειτε και εσείς. Όχι εσύ μόνο αλλά και τόσα άλλα κορίτσια. Αυτά πάνε βήμα βήμα,,, και σωστά πάνε έτσι. Απλά το μόνο που θα ήθελα να συμβαίνει σε όλες μας είναι να έχουμε τη γνώση απ'την αρχή και να έχουμε επιλογή πχ δε με νοιάζει να "χάσω" 6 μήνες αλλά να γίνουν όλα σωστά σε εξετάσεις. Ας μου ζητούσαν οι γιατροί τα πάντα, ας μην έκανα το 1/10 και ας έφταιγα εγώ. Και στα λέω αυτά στον 3ο χρόνο πριν την 5η ετ,,,, να αυτά όλα που ξέρω τώρα και κάνω τώρα θα ήθελα να τα γνώριζα τότε ,,, για αυτό λέω να ρωτάτε, να ζητάτε, να απαιτειτε ,,,,με πολύ αγάπη και μεγάλη αγκαλιά. Επίσης είπαμε,,,, άγνωσται αι βουλαι του Κυρίου !!!!! Ας εναποθεσουμε εκεί την πίστη μας !!!!! 

Κορίτσι πόσο ορεινά πηγές; δεν πιστεύω να πήγες προς το χωριό μου γιατί ούτε στο δικό μου έχει καλό σήμα 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μωρέ ούτε εγώ το σκεφτόμουν αλλά μου έκατσε. Πήγα για ντοπλερ και βρέθηκα να γενναω μετά από λίγες ώρες. Ο σύζυγος Αμερική οκτώ ώρες διαφορά. Τον βρίσκω κάποια στιγμή και του λέω πάω στο ιασω γενναω. Νόμιζε ότι του κάνω πλάκα. Καλά όλοι νόμιζαν ότι τους κάνω πλάκα εκείνη την ημέρα. Ούτε βαλίτσα ούτε χαρτιά τίποτα. 

Κορίτσι πόσο ορεινά πηγές; δεν πιστεύω να πήγες προς το χωριό μου γιατί ούτε στο δικό μου έχει καλό σήμα 

Εσύ πραγματικά γεννήσεις τον Μαγκάιβερ ,,,, τόση περιπέτεια ούτε σε ταινία αχαχχαχαχαχαχαχ ,,, σημασία έχει ότι είστε καλά και αγκαλιά !!!! Βρε χίλια μπράβο και με το τελευταίο που είπες ,,,μόνη σου ούτε βαλίτσα ούτε χαρτιά και να σε περνάνε και για τον "ψεύτη το βοσκό" ενώ γενναγες ? Χειροκρότημα και υπόκλιση μόνο! 

Γύρω στα 650 υψόμετρο,,,είχα σήμα αλλά το φαι ήταν πιο δελεαστικο και το βράδυ μεγάλο ,οπότε το ζυγι πήγε στη μανούλα και στο μαμ ,,,, @Chrussa1982 σωστά δεν έπραξα ε ???? 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όχι καλέ μη σκας. Σήμερα μόνο έτσι για να πω ότι έφαγα κάτι healthy. Για αύριο έχει παστίτσιο το μενού. Η φιλενάδα μας αποφεύγει να μας πει τι έφαγε και θα σκάσω. Λες να τσάκισε κανένα χωριάτικο λουκάνικο, τίποτα χωριάτικα ζυμωτα ψωμιά; Και μόνο που τα έγραψα ρέει το σαλιο άφθονο χαχαχα. Τον γιατρό σου πάντως τον έχω ακούσει και μάλιστα θεωρείται πολύ καλός!! Πες μας όμως και εσύ κάτι...έχουμε μέχρι τώρα τον κοντό, τον χαλαρό, τον κουκλο της @Fili που μόνο από την περιγραφή λιγωθξκα

Καλέ σου απάντησα πιο πανω ,,,ούτε ταβερνα να είχα δε θα τη διαφήμιζα έτσι με τέτοια περιγραφή που σου εκανα αχαχχαχαχαχχαχαχα

• Χαχα 3

πρίν από 4 λεπτά , Condios είπε:

Εσύ πραγματικά γεννήσεις τον Μαγκάιβερ ,,,, τόση περιπέτεια ούτε σε ταινία αχαχχαχαχαχαχαχ ,,, σημασία έχει ότι είστε καλά και αγκαλιά !!!! Βρε χίλια μπράβο και με το τελευταίο που είπες ,,,μόνη σου ούτε βαλίτσα ούτε χαρτιά και να σε περνάνε και για τον "ψεύτη το βοσκό" ενώ γενναγες ? Χειροκρότημα και υπόκλιση μόνο! 

Γύρω στα 650 υψόμετρο,,,είχα σήμα αλλά το φαι ήταν πιο δελεαστικο και το βράδυ μεγάλο ,οπότε το ζυγι πήγε στη μανούλα και στο μαμ ,,,, @Chrussa1982 σωστά δεν έπραξα ε ???? 

Λοιπόν σκέφτομαι ότι ίσως έχουμε και το ίδιο όνομα. Μήπως το Condios είναι από συγκρότημα και το πρώτο όνομα είναι το δικό μας;;;;;;; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Condios είπε:

Καλέ σου απάντησα πιο πανω ,,,ούτε ταβερνα να είχα δε θα τη διαφήμιζα έτσι με τέτοια περιγραφή που σου εκανα αχαχχαχαχαχχαχαχα

Το είδα καλέ και συμπλήρωσα το σεντονακια που ποσταρα!! 

πρίν από 2 λεπτά , Fili είπε:

@Condios μέχρι και μενα που δεν τρώω κρέας μου τρέξανε τα σάλια με την περιγραφή σου!! Χαχαχχαχαχ

Μα τα γράφει όλα με τόσο πάθος που λες και είμαστε εκεί δίπλα της. Είτε σε ιατρείο είτε σε τραπέζι χαχαχαχα

• Χαχα 2

1 minute ago, Chrussa1982 said:

Μα τα γράφει όλα με τόσο πάθος που λες και είμαστε εκεί δίπλα της. Είτε σε ιατρείο είτε σε τραπέζι χαχαχαχα

Χαχαχαχ ισχύει!!!! 

πρίν από 11 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Λοιπόν σκέφτομαι ότι ίσως έχουμε και το ίδιο όνομα. Μήπως το Condios είναι από συγκρότημα και το πρώτο όνομα είναι το δικό μας;;;;;;; 

Γάτα είσαι !!!!!! Αχαχχαχαχαχχαχα 

Επίσης ξέρεις ότι το condios σημαίνει"ο Θεός μαζί μας" ε? 

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αχαχχαχαχαχαχαχχαχαχχα 

Η Ρούλα μένει από πάνω μου ,,,, και απαγορεύεται να βάλω και emoji να περιγράψω τη χαρά μου,,,κριμααααααααα

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Χαχαχαχ ισχύει!!!! 

Αχαχχαχαχαχαχαχαχ σας αγαπώ και συνεχίζω 

Εφυγε σύζυγος για βάρδια (ένστολο το αγόρι μου) , έβαλα μπουφάν, μια asti martini και βγήκα πυλωτη για τσιγαρακι,,,,ούτε καλοκαίρι να ήταν ,,,απόλαυση ! 

Εσείς τι κάνετε ???? Καλά @Fili ζηλεύω τον κούκλο γιατρό σου έχω να πω,,, ποτέ, κανένας ωραίος γυναικολογος δε μου έτυχε

• Χαχα 4

πρίν από 4 λεπτά , Condios είπε:

Αχαχχαχαχαχαχαχχαχαχχα 

Η Ρούλα μένει από πάνω μου ,,,, και απαγορεύεται να βάλω και emoji να περιγράψω τη χαρά μου,,,κριμααααααααα

Εφυγε σύζυγος για βάρδια (ένστολο το αγόρι μου) , έβαλα μπουφάν, μια asti martini και βγήκα πυλωτη για τσιγαρακι,,,,ούτε καλοκαίρι να ήταν ,,,απόλαυση ! 

Εσείς τι κάνετε ???? Καλά @Fili ζηλεύω τον κούκλο γιατρό σου έχω να πω,,, ποτέ, κανένας ωραίος γυναικολογος δε μου έτυχε

Μα πες μου είναι όνομα αυτό να κάνουμε καριέρα στο φόρουμ;;; ;; και εγώ έβαλα αυτό που θα ήθελα να μου έχουν δώσει. 

Και φώτο στο βαιμπερ μεσετζερ έχουμε σχεδόν την ίδια μόνο που εγώ έχω του μπέμπη αλλά είναι με μπλε φόντο. Πες στον (κοντό) μου είπε η συνονόματη έχει τρία έμβρυα τι αυτή τι εγώ το ίδιο είναι δεν μου τα βάζεις;;;; 

• Χαχα 3

πρίν από 3 λεπτά , Condios είπε:

Αχαχχαχαχαχαχαχχαχαχχα 

πρίν από 3 λεπτά , Condios είπε:

Αχαχχαχαχαχαχαχχαχαχχα 

Καλή βάρδια στον άντρα σου. Και ο δικός μου φευγατος είναι αλλά για διασκέδαση!! Αφού περιδρομιασα μισό κιλό χαλβά τώρα έριξα ένα ζακετακι πάνω από τις μπλε πυτζαμουλες μου και βγήκα βεράντα για τσιγάρο επίσης. Το πρόγραμμα μετά έχει αραγμα στον καναπέ, αγκαλιές με το τετράποδο και χάζι στο ίντερνετ μέχρι να έρθει ο καλός μου μπας και δω χαρά στα σκ@@@λια μου . Μη πάει τζάμπα και η αποτρίχωση που έκανα δηλαδη

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...