Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Villi είπε:

Μετα θα το συνήθισε, γιατί εγω που ξεσηκωθηκα απο Θεσσαλονίκη να πάω σε αυτόν, δεν με ρώτησε ποτέ. 

Σοβαρά τώρα? Του είπες ότι ήρθες από την άλλη άκρη της Ελλάδας και δεν ρώτησε; Εμένα ήταν το πρώτο που ρώτησε. Πριν προλάβω καν να κάτσω στην καρέκλα. 

πρίν από 9 λεπτά , Condios είπε:

Εγω πάλι απορώ πως δεν τον πάτησες καταλάθος απ'το 1.78 που είσαι αχχαχαχαχαχαχαχχα ,,,,,, χαίρομαι πολύ που σου έδωσε το θαυματακι σου, να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις, και εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρω και εγώ μαζί του. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ

@Ελισάβετ καπ 2 γλυκός είναι,αν θέλει, προλαβαίνει και δεν ακούει κουλές ερωτήσεις. Αλλά ξαναλέω,,,τον προτιμώ ρεαλιστή και ωμό παρά γλυφτη και μλκα να στο πω έτσι απλά. Και ευτυχώς αποδεικνύονται οι γνώσεις του στα βήματα της αντιμετώπισης, για μένα τουλάχιστον είναι εξαιρετικός.

Καλησπέρα τσουπριτσες μου όμορφες...ήμουν σε κάτι γκραβαρα στο χωριό στους γονείς μου, ορεινά Τρίκαλα και δεν είχα σήμα ,,,,μου λείψατε και με ξελιγωσατε στα γέλια. 

Τέλος, θα πω για τους γιατρουληδες όλους : ψηλοί, κοντοί, αδύνατοι, χοντροί, ξανθοί, μελαχρινοί,,,,όλοι καλοί γιατροί και τυχεροί πολύ να είναι! Αμήν και Αλληλούια δηλαδή! 

Αισθητή η απουσία σου!! Έχουμε λυσσαξει τόση ώρα και κουτσουμπολευουμε τον γιατρό σου και λέω που είναι να πάρει θέση;; Όλοι οι γιατροί κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όλης της εν γένει συμπεριφοράς τους. Για εμένα τουλάχιστον.

Σε χωριό τυχερουλα ε; Δεν θα σε ρωτήσω πως πέρασες θα σε ρωτήσω χωρίς ντροπή τι έφαγες !!! Είμαι με αυγό βραστό και σαλάτα μπας και σώσω τιποτα γιατί ξέφυγα αυτές τις μέρες.

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 5 λεπτά , Condios είπε:

Εγω πάλι απορώ πως δεν τον πάτησες καταλάθος απ'το 1.78 που είσαι αχχαχαχαχαχαχαχχα ,,,,,, χαίρομαι πολύ που σου έδωσε το θαυματακι σου, να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις, και εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρω και εγώ μαζί του. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ

@Ελισάβετ καπ 2 γλυκός είναι,αν θέλει, προλαβαίνει και δεν ακούει κουλές ερωτήσεις. Αλλά ξαναλέω,,,τον προτιμώ ρεαλιστή και ωμό παρά γλυφτη και μλκα να στο πω έτσι απλά. Και ευτυχώς αποδεικνύονται οι γνώσεις του στα βήματα της αντιμετώπισης, για μένα τουλάχιστον είναι εξαιρετικός.

Καλησπέρα τσουπριτσες μου όμορφες...ήμουν σε κάτι γκραβαρα στο χωριό στους γονείς μου, ορεινά Τρίκαλα και δεν είχα σήμα ,,,,μου λείψατε και με ξελιγωσατε στα γέλια. 

Τέλος, θα πω για τους γιατρουληδες όλους : ψηλοί, κοντοί, αδύνατοι, χοντροί, ξανθοί, μελαχρινοί,,,,όλοι καλοί γιατροί και τυχεροί πολύ να είναι! Αμήν και Αλληλούια δηλαδή! 

Ότι είναι ρεαλιστής και ωμός είναι. Όμως έχει και μια άλλη πλευρά που εμένα αυτό με μάγεψε. Λόγω επαγγέλματος του συζύγου έκανα μόνη μου την προσπάθεια με σπέρμα που είχαμε βάλει κατάψυξη πριν φύγει. Η εγκυμοσύνη όλη ένα παλούκι με πολύ πρόωρο τοκετό. Σε κάθε ραντεβού μου έλεγε ακριβώς τα πράγματα πως είναι και μετά μου έλεγε έλα τώρα να φτιάξουμε και ένα ωραίο βίντεο για τον σύζυγο. Έλεγε σχεδόν τα ίδια πράγματα όμως τα έλεγε έτσι που ο άντρας μου ποτέ δεν κατάλαβε πραγματικά πόσο δύσκολη ήταν η εγκυμοσύνη. Γέννησα μόνη μου χωρίς τον άντρα μου μπήκα εντατική και όμως αυτός ο άνθρωπος ήταν εκεί στήριγμα. Δεν ξέρω εγώ απλά τον αγαπώ. 

• Μου αρέσει 10

πρίν από 13 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ότι είναι ρεαλιστής και ωμός είναι. Όμως έχει και μια άλλη πλευρά που εμένα αυτό με μάγεψε. Λόγω επαγγέλματος του συζύγου έκανα μόνη μου την προσπάθεια με σπέρμα που είχαμε βάλει κατάψυξη πριν φύγει. Η εγκυμοσύνη όλη ένα παλούκι με πολύ πρόωρο τοκετό. Σε κάθε ραντεβού μου έλεγε ακριβώς τα πράγματα πως είναι και μετά μου έλεγε έλα τώρα να φτιάξουμε και ένα ωραίο βίντεο για τον σύζυγο. Έλεγε σχεδόν τα ίδια πράγματα όμως τα έλεγε έτσι που ο άντρας μου ποτέ δεν κατάλαβε πραγματικά πόσο δύσκολη ήταν η εγκυμοσύνη. Γέννησα μόνη μου χωρίς τον άντρα μου μπήκα εντατική και όμως αυτός ο άνθρωπος ήταν εκεί στήριγμα. Δεν ξέρω εγώ απλά τον αγαπώ. 

Φοβερό!!!❤️ Respect!!!

Να σου ζήσει γλυκούλα μου!

πρίν από 2 λεπτά , marina_86 είπε:

Φοβερό!!!❤️ Respect!!!

Να σου ζήσει γλυκούλα μου!

Ευχαριστώ κορίτσι μου. Και εσείς εύχομαι όλες με γερά μωράκια. Μακάρι να μπορούσα να σας βάλω ένα από αυτά τα βίντεο. 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Γονιμοποιηθηκε την 2η μέρα το δικό μου!! Και επειδή είχα ένα μόνο το βάλαμε κιόλας. Βέβαια από προγεστερόνη πάλι προλουτεξ και κολπική κρέμα κάθε πρωί και τίποτα άλλο. 

Αχ με καθησυχασες κάπως κορίτσι μου ευχαριστώ πολύ πολύ!! Ίσως γι αυτό δεν μου είπε και εμένα να ψάξουμε κάτι άλλο. Μια χαρά θα είναι τα εμβρυακια μας και το δικό σου που είναι στη ζέστη κοιλίτσα σου και τα δικά μου που ξεπαγιαζουν!!

Πρέπει κ εμείς να βρούμε κωδικό για τον γιατρό μας. Τι δηλαδή μόνο ο κοντός; 

Κορίτσια κάντε μου μια χάρη όσες τον έχετε γιατρό. Πείτε μας λίγο πως είναι εμφανισιακά. Τον έχω στον μυαλό μου πως είναι κάτι γιατροί σκυμμένοι από βιβλία και υπολογιστές, να μουρμουραει μόνος του για φάρμακα και θεραπείες χαχαχαχα. Και να απαντάει στις κοπέλες με μπινελικια.

Ο δικός μας πάντως είναι χαλαααααροοοος τύπου να πας με μαλλί όρθιο από την αγωνια και να σου λέει "έλα μωρέ για αυτό σκας"?? Και να σου έρχεται να τον κοπανησεις πάνω στο γραφείο του. Και την ώρα που φεύγεις τσουπ να σου πει θα κάνεις αυτό αυτό και αυτό!! Τι λέτε κ εσείς η Κουρ....τσες δεν είναι φορές που είναι τόσο άνετος;

Λοιπόν και τους δύο τους έχω δει μόνο μια φορά . Τον κουρτ.. τον πέτυχες ακριβώς όμως !!! Χαχαχα . Έτσι ακριβώς είναι 

Ο τσιρ. κι εμένα δε μου φάνηκε κοντός ... ίσως δεν τον θυμάμαι καλά . Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όμως, και σαν επιστήμονας , και επειδή είναι «χύμα» , δηλαδη στα λέει χύμα και τσουβαλάτα , to the point όμως 

δε βαριέσαι , όλοι έχουν τα καλά τους και τα άσχημα , άνθρωποι είναι κι αυτοί . Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

:lol::lol::lol:

Μόνο με προεμφυτευτικό έλεγχο μπορούν να ελεγχθούν τα έμβρυα εάν είναι υγιή από χρωμοσωμικες ανωμαλίες πριν την έμβρυομεταφορά.. διαφορετικά δε μπορούν να το γνωρίζουν.. δεν είναι κάτι που φαίνεται μορφολογικά δηλαδή σε ένα έμβρυο. Εάν γίνει εμβρυομεταφορά με τέτοια έμβρυα μπορεί να μην εμφυτεύονται, να δώσουν βιοχημικές κυήσεις, να δώσουν παλινδρομες κυήσεις ή και να προχωρήσει ακόμα το έμβρυο να έχει κάποιο σύνδρομο το οποίο θα φανεί σε κάποια από τις μεγάλες εξετάσεις και εντέλει να προχωρήσεις ούτως ή άλλως σε τερματισμό της κύησης..

Η fish δεν είναι μια εξέταση που γίνεται με το καλημέρα σας βέβαια.. είναι μια από τις τελευταίες εξετάσεις που θα γίνει σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δε μπορεί να γίνει κατακερματισμός (πχ πολύ μικρός αριθμός σπερματοζωαρίων), σε περίπτωση που υπάρχει ευρυμα στο καρυότυπο του ανδρός, σε περίπτωση που υπάρχουν πολλές παλινδρομες/βιοχημικές ή και αρνητικές εμβρυομεταφορες και ειδικά με φυσιολογικό κατακερματισμό των σπερματοζωαρίων ή όταν γενικότερα δεν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση κτλ.. πρέπει να υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να ζητήσει ένας γιατρός τη συγκεκριμένη εξέταση.. βέβαια όταν έχεις καεί από το χυλό φυσάς και το γιαούρτι.. και εμείς εδώ έχουμε κάνει πολλές "περιττές" εξετάσεις προληπτικά για να είμαστε σίγουρες πριν την όποια επικείμενη διέγερση/εμβρυομεταφορά.. ειδικά πιστεύω στη δωρεά ωαρίων που παίζουν και τόσα λεφτά κάθε φορά αλλά και ο παράγων "κακά ωάρια/ηλικία ωαρίων" βγαίνει εκτός της εξίσωσης αυτό που πρέπει να ξεψαχνιστεί είναι το σπέρμα και το περιβάλλον της μήτρας με τα ανοσολογικά/αιματολογικά της ληπτριας.. οπότε ας την έχετε και αυτή την εξέταση υπόψιν ειδικά όταν έχει ελεγχθεί πλήρως το περιβάλλον της μήτρας + αιματολογικά/ανοσολογικά αλλά οι αρνητικές εμβρυομεταφορες ή οι παλινδρομες/βιοχημικές συνεχίζουν..

Πωπω ευχαριστώ για την ενημερωση. Καθε φορα που μιλαμε νιωιω οτι παμε γυμνοι στ' αγκαθια στην πρωτη μας ετ γιατι απο εξετασεις δεν εχουμε κανει τιποτα. Τι να πω ευχομαι και παλι να μη χρειαστει να τα μαθουμε...

@Chrussa1982 εννοειται οτι σ αυτες τις βλαστολυστες κρυβονται τα μωρακια σου! Γι αυτο δεν υπαρχει αμφιβολια αγαπημενη μου♥️

Με τον δικο μου το γιατρο μονο εγω ειμαι; Καμια αλλη δεν το εχει επιλεξει:roll:

Τους γκουγκλαρα κι εγώ από περιέργεια η κουτσομπολα. Πολύ συμπαθής φαίνεται ο Κουρ. Αυτός είπαμε είναι ο κοντός η ο χαλαρός; 

1 minute ago, Viv37 said:

Πωπω ευχαριστώ για την ενημερωση. Καθε φορα που μιλαμε νιωιω οτι παμε γυμνοι στ' αγκαθια στην πρωτη μας ετ γιατι απο εξετασεις δεν εχουμε κανει τιποτα. Τι να πω ευχομαι και παλι να μη χρειαστει να τα μαθουμε...

@Chrussa1982 εννοειται οτι σ αυτες τις βλαστολυστες κρυβονται τα μωρακια σου! Γι αυτο δεν υπαρχει αμφιβολια αγαπημενη μου♥️

Με τον δικο μου το γιατρο μονο εγω ειμαι; Καμια αλλη δεν το εχει επιλεξει:roll:

Αγάπη μου έχεις εσύ δοτρια out of space Δε χρειάζεσαι άλλες εξετάσεις ❤️ ποιος είναι καλε ο δικός σου; 

Ο δικός μου πάντως κορίτσια είναι και καλουλης και κούκλος έχω να πω. Την πρώτη φορά που τον γνώρισε το γλυκάκι μου ήμασταν στη βάφτιση που έγινα νονά (πριν τις προσπάθειες κτλ) και βλέπει ένα μελαχροινο κούκλο γυμνασμένο με τατουάζ να έρχεται κοντά μου γελια φιλιά ευχές και λέω εγώ κυρία.. (Γλυκάκι από εδώ ο Γιώργος ο γυναικολόγος μου.! Χιχιιχ νομίζω ξεροκαταπιε για λίγο. Όχι ότι υστερεί δλδ το γλυκάκι μου... Ίσα ίσα ❤️❤️πουφ καρδούλες που σκανε

• Χαχα 8

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Σοβαρά τώρα? Του είπες ότι ήρθες από την άλλη άκρη της Ελλάδας και δεν ρώτησε; Εμένα ήταν το πρώτο που ρώτησε. Πριν προλάβω καν να κάτσω στην καρέκλα. 

Αισθητή η απουσία σου!! Έχουμε λυσσαξει τόση ώρα και κουτσουμπολευουμε τον γιατρό σου και λέω που είναι να πάρει θέση;; Όλοι οι γιατροί κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όλης της εν γένει συμπεριφοράς τους. Για εμένα τουλάχιστον.

Σε χωριό τυχερουλα ε; Δεν θα σε ρωτήσω πως πέρασες θα σε ρωτήσω χωρίς ντροπή τι έφαγες !!! Είμαι με αυγό βραστό και σαλάτα μπας και σώσω τιποτα γιατί ξέφυγα αυτές τις μέρες.

Οχι ρε πουλακι! Γιατι ετσι! Μονο εγω συμεχιζω το φαγωποτι μεχρι σημερα;;;,

@Condios σε σενα βασιζομαι!  Please πες μου οτι ντερλικωσες στο χωριο!! Αλλιως αρχιζω διαιτα αυτη τη στιγμη!

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου. Και εσείς εύχομαι όλες με γερά μωράκια. Μακάρι να μπορούσα να σας βάλω ένα από αυτά τα βίντεο. 

Να σου ζησει! Τελος καλο ολα καλα! Πρεπει να ηταν πολυ δυσκολο να το κανεις ολο αυτο μονη σου!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Viv37 είπε:

Οχι ρε πουλακι! Γιατι ετσι! Μονο εγω συμεχιζω το φαγωποτι μεχρι σημερα;;;,

@Condios σε σενα βασιζομαι!  Please πες μου οτι ντερλικωσες στο χωριο!! Αλλιως αρχιζω διαιτα αυτη τη στιγμη!

Να σου ζησει! Τελος καλο ολα καλα! Πρεπει να ηταν πολυ δυσκολο να το κανεις ολο αυτο μονη σου!!

Τρεις εξωσωματικες έχω κάνει και όλες μόνες μου. Ούτε επίτηδες να το έκανε ο άντρας μου. Και μου έλεγε στην γέννα θα είμαι εκεί. Αμ δε!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Fili είπε:

Τους γκουγκλαρα κι εγώ από περιέργεια η κουτσομπολα. Πολύ συμπαθής φαίνεται ο Κουρ. Αυτός είπαμε είναι ο κοντός η ο χαλαρός; 

Αγάπη μου έχεις εσύ δοτρια out of space Δε χρειάζεσαι άλλες εξετάσεις ❤️ ποιος είναι καλε ο δικός σου; 

Ο δικός μου πάντως κορίτσια είναι και καλουλης και κούκλος έχω να πω. Την πρώτη φορά που τον γνώρισε το γλυκάκι μου ήμασταν στη βάφτιση που έγινα νονά (πριν τις προσπάθειες κτλ) και βλέπει ένα μελαχροινο κούκλο γυμνασμένο με τατουάζ να έρχεται κοντά μου γελια φιλιά ευχές και λέω εγώ κυρία.. (Γλυκάκι από εδώ ο Γιώργος ο γυναικολόγος μου.! Χιχιιχ νομίζω ξεροκαταπιε για λίγο. Όχι ότι υστερεί δλδ το γλυκάκι μου... Ίσα ίσα ❤️❤️πουφ καρδούλες που σκανε

Χαχαχαχαχα! Γιατρο μοντελο μονο εδυ εχεις!! Εγω ειμαι στον Κολυμπ@#κη. Ολες λενε οτο τον ξερουν και πτι εχει πολλες γνωσεις αλλα ολες αλλου πανε χαχαχα! 

Ελπιζω η εξωγηινη δοτρια να την κανει τη δουλεια της γιατι εχουμε καει τοσες μερες με το διλημμα 1 ή 2 βλαστοκυστες οεο; χαχαχα! Μεχρι τελευταια μερα θα το σκεφτομαι μου φαινεται! 

πρίν από 3 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Τρεις εξωσωματικες έχω κάνει και όλες μόνες μου. Ούτε επίτηδες να το έκανε ο άντρας μου. Και μου έλεγε στην γέννα θα είμαι εκεί. Αμ δε!!!!! 

Αληθεια τωρα; Πωπω τι να πω μπραβο σου βρε κοριτσι μου!!! Πρεπει να εχεις παρα παρα παρα πολυ υπομονη και επιμονη!

πρίν από 2 λεπτά , Viv37 είπε:

Χαχαχαχαχα! Γιατρο μοντελο μονο εδυ εχεις!! Εγω ειμαι στον Κολυμπ@#κη. Ολες λενε οτο τον ξερουν και πτι εχει πολλες γνωσεις αλλα ολες αλλου πανε χαχαχα! 

Ελπιζω η εξωγηινη δοτρια να την κανει τη δουλεια της γιατι εχουμε καει τοσες μερες με το διλημμα 1 ή 2 βλαστοκυστες οεο; χαχαχα! Μεχρι τελευταια μερα θα το σκεφτομαι μου φαινεται! 

Αν δεν ειστε σιγουροι οτι θελετε 2, να το επισημανετε απο πριν να μην στις καταψυξουνε δυο δυο και μετα δεν μπορειτε να επιλεξετε...

πρίν από 18 λεπτά , Fili είπε:

Κουρ ο χαλαρος :lol:

πρίν από 3 λεπτά , Viv37 είπε:

Αληθεια τωρα; Πωπω τι να πω μπραβο σου βρε κοριτσι μου!!! Πρεπει να εχεις παρα παρα παρα πολυ υπομονη και επιμονη!

Εδώ ήρθε για τον γάμο δέκα μέρες πριν!!!! 

Και του ζήτησα να ντύσω τον μικρό για τις απόκριες σπερματοζωαριο και γέλαγε. Έχε χάρη που δεν βρήκα στο νούμερο του 

• Χαχα 8

πρίν από 35 λεπτά , Fili είπε:

Εννοείται ότι έχω γκουγκλαρει κ τον δικό σου στο παρελθόν, γιατί είναι κ Θεσσαλονίκη κ με έκαιγε περισσότερο, και έχω να πω ότι πράγματι κούκλοςςςςς!!!! Χαχαχαχαχαχαχα Γι'αυτό εσύ πας συνέχεια με καλή διάθεση κ τριαλαλι τριαλαλο! Χαχαχαχαχα

• Χαχα 4

5 minutes ago, marina_86 said:

Εννοείται ότι έχω γκουγκλαρει κ τον δικό σου στο παρελθόν, γιατί είναι κ Θεσσαλονίκη κ με έκαιγε περισσότερο, και έχω να πω ότι πράγματι κούκλοςςςςς!!!! Χαχαχαχαχαχαχα Γι'αυτό εσύ πας συνέχεια με καλή διάθεση κ τριαλαλι τριαλαλο! Χαχαχαχαχα

Μαρη χακερ που βρήκες φωτογραφία του; νόμιζα δεν έχει πουθενά στο ίντερνετ!! Χαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...