Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Kiddo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλό και ήρεμο Σαββατοκύριακο να έχουμε! ♥️♥️♥️

@Aria. άντε καλέ που θα πάρεις τα βουνά βρε κοριτσάκι μου! Κανά τσόκαρο το πολύ πολύ να πάρεις να πετάξεις σε κανά γιατρό.. χαχαχαχαχαχα! :lol: 

Λοιπόν πολύ λαϊκά να πω είναι είδος εξέτασης καρυότυπου στο σπέρμα, δηλαδή ελέγχει για χρωμοσωμικες ανωμαλίες στην αλυσίδα του DNA των σπερματοζωαρίων. Δεν είναι το ίδιο με την εξέταση κατακερματισμού όπου εκεί ελέγχεται σε τι ποσοστό είναι κατεστραμμένη η αλυσίδα του DNA των σπερματοζωαρίων, η εξέταση fish ελέγχει συγκεκριμένα χρωμοσώματα της αλυσίδας του DNA των σπερματοζωαρίων όπου δίνουν συγκεκριμένα σύνδρομα σε έμβρυα όπως είναι τα χρωμοσώματα 13/18/21/22/X/Y, αν υπάρχουν ευρύματα στο καρυότυπο του ανδρός τότε συμπεριλαμβάνονται στην εξέταση και αυτά τα χρωμοσώματα. Η λέξη fish προέρχεται από τα αρχικά Fluorescence In Situ Hybridization και ουσιαστικά εκχυουν στο δείγμα σπέρματος κάποια φθορίζοντα μόρια όπου "βάφουν" τα χρωμοσώματα στο DNA των σπερματοζωαρίων επιτρέποντας να αναγνωριστούν συγκεκριμένες δομές χρωμοσωμάτων και οι τυχόν αλλοιώσεις τους να παρατηρηθούν στο μικροσκόπιο. Εάν η εξέταση fish δε βγεί καλή και βρεθούν αλλοιώσεις σε μεγάλο ποσοστό που δίνουν μη υγιή έμβρυα με σύνδρομα τότε απαιτείται προεμφυτευτικός έλεγχος των εμβρύων. Αλλοιώσεις στα χρωμοσώματα των σπερματοζωαρίων μπορεί να υπάρχουν χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχα ευρύματα στο καρυότυπο του άντρα.

@MELINASP δεν θυμάμαι αν μου έχεις πει ή αν σε είχα ρωτήσει.. εσείς που τα έμβρυα σας βρίσκονται από προεμφυτευτικό με διάφορα σύνδρομα χωρίς όμως να υπάρχουν ευρύματα στο καρυότυπο ζεύγους σας.. εξέταση fish έχετε κάνει; Σας το έχει προτείνει κάποιος γιατρός..; Θύμησε μου.. αν όχι μήπως να το κοιταζατε..;!

Καλημερα κουκλες!

Κυρια κυρια εχω απορια! Αν δεν εχουμε κανει τη fish και τα εμβρυα δεν ειναι υγιει αυτο το βλεπουν καπως πριν την ετ ή οχι; Και αν δεν το δουν αυτο σημαινει οτι δε θα προχωρησει η εγκυμοσυνη ή οτι ισως το παιδι να γεννηθει αλλα να εχει καποιο προβλημα;

@silvy22  πωπω τρομαρα που πρεπει να πηρες!!! Ευτυχως δεν ηταν τπτ!

@gigi 72 κι εγω εχω ευερεθιστο εντερο και ποναει με τα παντα. Ε ρε γλεντια! 

@chitaneta ωραια! Καλα νεα! Ετσι οπως το ειδα χθες τρομαξα! Αλλα τη γλιτωσαμε♥️

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 16 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλημερα κουκλες!

Κυρια κυρια εχω απορια! Αν δεν εχουμε κανει τη fish και τα εμβρυα δεν ειναι υγιει αυτο το βλεπουν καπως πριν την ετ ή οχι; Και αν δεν το δουν αυτο σημαινει οτι δε θα προχωρησει η εγκυμοσυνη ή οτι ισως το παιδι να γεννηθει αλλα να εχει καποιο προβλημα;

@Viv37γλέντια δεν λες τίποτα.. Άρχισαν τα όργανα και ακολουθούν τα γλέντια.. Χαχαχα.. Ξέχασα να αναφερθώ στα ρεψιματα.. Άστα να πάνε... 

• Χαχα 1

1 hour ago, Viv37 είπε:

Καλημερα κουκλες!

:lol::lol::lol:

Μόνο με προεμφυτευτικό έλεγχο μπορούν να ελεγχθούν τα έμβρυα εάν είναι υγιή από χρωμοσωμικες ανωμαλίες πριν την έμβρυομεταφορά.. διαφορετικά δε μπορούν να το γνωρίζουν.. δεν είναι κάτι που φαίνεται μορφολογικά δηλαδή σε ένα έμβρυο. Εάν γίνει εμβρυομεταφορά με τέτοια έμβρυα μπορεί να μην εμφυτεύονται, να δώσουν βιοχημικές κυήσεις, να δώσουν παλινδρομες κυήσεις ή και να προχωρήσει ακόμα το έμβρυο να έχει κάποιο σύνδρομο το οποίο θα φανεί σε κάποια από τις μεγάλες εξετάσεις και εντέλει να προχωρήσεις ούτως ή άλλως σε τερματισμό της κύησης..

Η fish δεν είναι μια εξέταση που γίνεται με το καλημέρα σας βέβαια.. είναι μια από τις τελευταίες εξετάσεις που θα γίνει σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δε μπορεί να γίνει κατακερματισμός (πχ πολύ μικρός αριθμός σπερματοζωαρίων), σε περίπτωση που υπάρχει ευρυμα στο καρυότυπο του ανδρός, σε περίπτωση που υπάρχουν πολλές παλινδρομες/βιοχημικές ή και αρνητικές εμβρυομεταφορες και ειδικά με φυσιολογικό κατακερματισμό των σπερματοζωαρίων ή όταν γενικότερα δεν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση κτλ.. πρέπει να υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να ζητήσει ένας γιατρός τη συγκεκριμένη εξέταση.. βέβαια όταν έχεις καεί από το χυλό φυσάς και το γιαούρτι.. και εμείς εδώ έχουμε κάνει πολλές "περιττές" εξετάσεις προληπτικά για να είμαστε σίγουρες πριν την όποια επικείμενη διέγερση/εμβρυομεταφορά.. ειδικά πιστεύω στη δωρεά ωαρίων που παίζουν και τόσα λεφτά κάθε φορά αλλά και ο παράγων "κακά ωάρια/ηλικία ωαρίων" βγαίνει εκτός της εξίσωσης αυτό που πρέπει να ξεψαχνιστεί είναι το σπέρμα και το περιβάλλον της μήτρας με τα ανοσολογικά/αιματολογικά της ληπτριας.. οπότε ας την έχετε και αυτή την εξέταση υπόψιν ειδικά όταν έχει ελεγχθεί πλήρως το περιβάλλον της μήτρας + αιματολογικά/ανοσολογικά αλλά οι αρνητικές εμβρυομεταφορες ή οι παλινδρομες/βιοχημικές συνεχίζουν..

• Μου αρέσει 5

OiAXp2.pngbfhkp3.png

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Προσπαθώ να καταλάβω την διαδικασια με το ωχρο σωματιο και την παραγωγη προγεστερόνης στο σωμα... Η ερώτηση είναι: οσες παμε με καταστολή πριν την ετ(arvekap) δεν εχουμε καθόλου ωχρο σωματιο οπότε δεν παράγουμε καθολου προγεστερόνη; και υποστηριζομαστε πληρως με προγεστερονη φαρμακευτική ωσπου να παραγει ο πλακουντας μετα το 1ο τρίμηνο;

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί στις σπουδές μου! Είναι σε επόμενο εξάμηνο. Βασικά, θεωρώ σίγουρο ότι παίρνεις προγεστερόνη μέχρι κάποιο μήνα, εδώ παίρνουν κοπέλες που δεν πήραν arvekap. Η ερώτηση μου όμως είναι  δεν θα έπρεπε όσες είναι σε καταστολή να παίρνουν μεγαλύτερη δόση προγεστερόνης; Ή ο οργανισμός λόγω εγκυμοσύνης αρχίζει να παράγει, ανεξάρτητα από το ωάριο; Αν ρωτήσεις τον γιατρό σου πες μας. 

1 ώρα πρίν, Kiddo είπε:

:lol::lol::lol:

Μόνο με προεμφυτευτικό έλεγχο μπορούν να ελεγχθούν τα έμβρυα εάν είναι υγιή από χρωμοσωμικες ανωμαλίες πριν την έμβρυομεταφορά.. διαφορετικά δε μπορούν να το γνωρίζουν.. δεν είναι κάτι που φαίνεται μορφολογικά δηλαδή σε ένα έμβρυο. Εάν γίνει εμβρυομεταφορά με τέτοια έμβρυα μπορεί να μην εμφυτεύονται, να δώσουν βιοχημικές κυήσεις, να δώσουν παλινδρομες κυήσεις ή και να προχωρήσει ακόμα το έμβρυο να έχει κάποιο σύνδρομο το οποίο θα φανεί σε κάποια από τις μεγάλες εξετάσεις και εντέλει να προχωρήσεις ούτως ή άλλως σε τερματισμό της κύησης..

Η fish δεν είναι μια εξέταση που γίνεται με το καλημέρα σας βέβαια.. είναι μια από τις τελευταίες εξετάσεις που θα γίνει σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δε μπορεί να γίνει κατακερματισμός (πχ πολύ μικρός αριθμός σπερματοζωαρίων), σε περίπτωση που υπάρχει ευρυμα στο καρυότυπο του ανδρός, σε περίπτωση που υπάρχουν πολλές παλινδρομες/βιοχημικές ή και αρνητικές εμβρυομεταφορες και ειδικά με φυσιολογικό κατακερματισμό των σπερματοζωαρίων ή όταν γενικότερα δεν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση κτλ.. πρέπει να υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να ζητήσει ένας γιατρός τη συγκεκριμένη εξέταση.. βέβαια όταν έχεις καεί από το χυλό φυσάς και το γιαούρτι.. και εμείς εδώ έχουμε κάνει πολλές "περιττές" εξετάσεις προληπτικά για να είμαστε σίγουρες πριν την όποια επικείμενη διέγερση/εμβρυομεταφορά.. ειδικά πιστεύω στη δωρεά ωαρίων που παίζουν και τόσα λεφτά κάθε φορά αλλά και ο παράγων "κακά ωάρια/ηλικία ωαρίων" βγαίνει εκτός της εξίσωσης αυτό που πρέπει να ξεψαχνιστεί είναι το σπέρμα και το περιβάλλον της μήτρας με τα ανοσολογικά/αιματολογικά της ληπτριας.. οπότε ας την έχετε και αυτή την εξέταση υπόψιν ειδικά όταν έχει ελεγχθεί πλήρως το περιβάλλον της μήτρας + αιματολογικά/ανοσολογικά αλλά οι αρνητικές εμβρυομεταφορες ή οι παλινδρομες/βιοχημικές συνεχίζουν..

Εν τω μεταξύ εγώ αυτή τη fish την είχα ζητήσει κ μου την είχαν αρνηθεί! Δεν είχαμε κάτι στον καρυότυπο αλλά λόγω μικρού αριθμού σπερματοζωαρίων το είχα προτείνει κ μου είχαν πει ότι δεν χρειάζεται γιατί πάμε σε μικρογονιμοποιηση. Ο,τι να 'ναι μου είπαν, ε; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , marina_86 είπε:

Εν τω μεταξύ εγώ αυτή τη fish την είχα ζητήσει κ μου την είχαν αρνηθεί! Δεν είχαμε κάτι στον καρυότυπο αλλά λόγω μικρού αριθμού σπερματοζωαρίων το είχα προτείνει κ μου είχαν πει ότι δεν χρειάζεται γιατί πάμε σε μικρογονιμοποιηση. Ο,τι να 'ναι μου είπαν, ε; 

Εντελώς όμως...!! Μα είναι δυνατόν;; Τι σχέση έχει αν θα γίνει μικρογονιμοποιηση με το αν υπάρχουν αλλοιώσεις στα χρωμοσώματα των σπερματοζωαρίων;; :blink::huh: 

Αχχ δε μπορώ...!! Γελάω!! Τι άλλο θα ακούσουμε;!!! Χαχαχαχαχαχα! :lol::lol::lol:

Βέβαια..οκ, έχω ακούσει γιατροί να λένε και χειρότερα... Χαχαχαχαχαχα!!:lol::lol:

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , marina_86 είπε:

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί στις σπουδές μου! Είναι σε επόμενο εξάμηνο. Βασικά, θεωρώ σίγουρο ότι παίρνεις προγεστερόνη μέχρι κάποιο μήνα, εδώ παίρνουν κοπέλες που δεν πήραν arvekap. Η ερώτηση μου όμως είναι  δεν θα έπρεπε όσες είναι σε καταστολή να παίρνουν μεγαλύτερη δόση προγεστερόνης; Ή ο οργανισμός λόγω εγκυμοσύνης αρχίζει να παράγει, ανεξάρτητα από το ωάριο; Αν ρωτήσεις τον γιατρό σου πες μας. 

Αν τον βρω καποια στιγμή σε πιο χαλαρή στιγμή θα τον ρωτήσω...

Αυτό που θυμάμαι είναι οτι αν πας με φυσικο κυκλο στην ετ, μου ειχε πει οτι δεν παίρνεις τιποτα απο φάρμακα μετά. Δυστυχώς το προσπαθήσαμε αλλά τελικα με το ορμονικο προφιλ που είχα θεωρησε οτι ειναι ρισκο και καταλήξαμε στην καταστολη. Τουλάχιστον το προσπάθησα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , Kiddo είπε:

Εντελώς όμως...!! Μα είναι δυνατόν;; Τι σχέση έχει αν θα γίνει μικρογονιμοποιηση με το αν υπάρχουν αλλοιώσεις στα χρωμοσώματα των σπερματοζωαρίων;; :blink::huh: 

Αχχ δε μπορώ...!! Γελάω!! Τι άλλο θα ακούσουμε;!!! Χαχαχαχαχαχα! :lol::lol::lol:

Βέβαια..οκ, έχω ακούσει γιατροί να λένε και χειρότερα... Χαχαχαχαχαχα!!:lol::lol:

Και σκέψου ότι ρώτησα εμβρυολογο, όχι γυναικολόγο. Και μου είπε είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν ανωμαλίες και με τη μικρογονιμοποιηση το λύνουμε. Αχ δεν μπορώ. Πού να χτυπηθω! 

Αααα επίσης μου είχε πει ότι στον πολύ μικρό αριθμό δεν γίνεται!!!! Πού να ξαναχτυπηθω;

πρίν από 41 λεπτά , chitaneta είπε:

Αν τον βρω καποια στιγμή σε πιο χαλαρή στιγμή θα τον ρωτήσω...

Αυτό που θυμάμαι είναι οτι αν πας με φυσικο κυκλο στην ετ, μου ειχε πει οτι δεν παίρνεις τιποτα απο φάρμακα μετά. Δυστυχώς το προσπαθήσαμε αλλά τελικα με το ορμονικο προφιλ που είχα θεωρησε οτι ειναι ρισκο και καταλήξαμε στην καταστολη. Τουλάχιστον το προσπάθησα...

Μην ανησυχείς! Θα ρωτήσω εγώ τον δικό μου. Θα καραφλιασει λίγο αλλά δεν πειράζει! Χαχαχαχα Θα μου πει όλα τα άλλα τα λύσαμε, αυτό μας έμεινε σαν απορία! Χαχαχαχα

• Χαχα 7

Καλησπέρα λουλουδενιες μου, ελπίζω να περνάτε καλά και να έχουμε ένα όμορφο ΣΚ.. @gigi 72 και @silvy22 με τα προβληματικά εντερακια σας υπομονή, ομμμμμ και πολλές πολλές φυτικές ίνες!! Μεγαλώνει και η μήτρα σιγά σιγά και οι ενοχλήσεις υποθέτω θα είναι περισσότερες .έφαγα και εγώ κόλλυβα τα έκανε η πεθερά μου και μάλιστα τα ονομάζει και super food με τόσα που βάζει μέσα χαχαχα. Και φυσικά με πείραξαν κ εμένα οπότε συμπάσχω!! @Kiddo σε χρηζω καθηγήτρια πλέον μιας και οι γνώσεις σου μας ανοίγουν τα μάτια για τα καλά. Δεν σου κρύβω δε ότι ούτε κ σε εμάς ζήτησαν εξέταση fish διότι κάνουν μικρογονιμοποιηση. Και τώρα διαβάζω ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και με ζώνουν τα φίδια. Ό γιατρός μου δεν θέλει να μας φορτώσει με εξετάσεις τόσο ειδικές , δεδομένου ότι δεν έχω μεγάλο ιστορικό αποτυχιών. Και μάλιστα μου βάζει και χέρι όταν του λέω διάβασα, μου είπαν κλπ. @chitaneta μου εύστοχο το ερώτημα σου που με αφορά και προσωπικά. Μήπως λέω για αυτό μας δίνουν μεγάλες δόσεις προγεστερόνης; Όταν δεις τον γιατρουλη μας κάνε μια ερώτηση. 

Να σας πω ένα κουλό που θυμήθηκα. Στην πρώτη μου προσπάθεια, κάνω Δευτέρα ωοληψια και ο γιατρός μου λέει να ξεκινήσω την επόμενη μέρα, την τρίτη δηλαδή με μια προλουτεξ το πρωί και κρέμα vasclor πάλι το πρωί. Εν τω μεταξύ η κολπική κρέμα δεν μου γεμίζει το μάτι. Ξεκινάω τρίτη πρωί και με τα 2. Τρίτη μεσημέρι με παίρνει τηλ ότι δεν γονιμοποιηθηκε το ωάριο οπότε και να κόψω την προγεστερόνη. Τετάρτη πρωί δεν παίρνω τίποτα και πάω δουλειά. Με παίρνει Τετάρτη μεσημέρι ότι γονιμοποιηθηκε και να πάμε Πέμπτη για ετ. Οπότε θεωρώ ότι δεν καλύφθηκα σχεδόν καθόλου από προγεστερόνη. Όχι ότι πιστεύω ότι αυτό έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην αρνητική χοριακη αλλά σίγουρα δεν πήρα σωστή δόση. 

αμάν σεντόνι για υπερδιπλο κρεββάτι βγήκε πάλι 

πρίν από 12 λεπτά , marina_86 είπε:

Και σκέψου ότι ρώτησα εμβρυολογο, όχι γυναικολόγο. Και μου είπε είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν ανωμαλίες και με τη μικρογονιμοποιηση το λύνουμε. Αχ δεν μπορώ. Πού να χτυπηθω! 

Αααα επίσης μου είχε πει ότι στον πολύ μικρό αριθμό δεν γίνεται!!!! Πού να ξαναχτυπηθω;

Μην ανησυχείς! Θα ρωτήσω εγώ τον δικό μου. Θα καραφλιασει λίγο αλλά δεν πειράζει! Χαχαχαχα Θα μου πει όλα τα άλλα τα λύσαμε, αυτό μας έμεινε σαν απορία! Χαχαχαχα

Έλα να πάρουμε φορά να χτυπήθουμε μαζί!! Διάβασα την @Kiddo και με έλουζε κρύος ιδρώτας. Και σκέφτηκα πάλι η χαζή; Μήπως για αυτό δεν έχω περισσότερες βλαστοκυστες;  Εμείς πχ έχουμε σούπερ κινητικότητα. Αλλά μιλάμε για σούπερ. Ομαλές μορφές 1%.ειναι λίγο ζαβα δηλαδή χαχαχα. Τo ρημαδι το fish τόσο δύσκολο είναι να το ζητήσουν; Όχι ότι έχει σημασία πλέον μιας και λεφτά για άλλη προσπάθεια άλλη δοτρια δεν παίζουν και δεν θα ξανα παίξουν. Βέβαια οι βλαστοκυστες, κρύβουν τα μωράκια μου μέσα απλά εγώ δεν το ξέρω ακόμα χαχαχαχα. Είμαι αισιόδοξη, θετική και έχω και τον αχαστο για γιατρό!! Αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται..

• Μου αρέσει 7

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Να σας πω ένα κουλό που θυμήθηκα. Στην πρώτη μου προσπάθεια, κάνω Δευτέρα ωοληψια και ο γιατρός μου λέει να ξεκινήσω την επόμενη μέρα, την τρίτη δηλαδή με μια προλουτεξ το πρωί και κρέμα vasclor πάλι το πρωί. Εν τω μεταξύ η κολπική κρέμα δεν μου γεμίζει το μάτι. Ξεκινάω τρίτη πρωί και με τα 2. Τρίτη μεσημέρι με παίρνει τηλ ότι δεν γονιμοποιηθηκε το ωάριο οπότε και να κόψω την προγεστερόνη. Τετάρτη πρωί δεν παίρνω τίποτα και πάω δουλειά. Με παίρνει Τετάρτη μεσημέρι ότι γονιμοποιηθηκε και να πάμε Πέμπτη για ετ. Οπότε θεωρώ ότι δεν καλύφθηκα σχεδόν καθόλου από προγεστερόνη. 

Για 'μενα σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτό που σου είπε! Αυτός εν τω μεταξύ τι φάση; Αφού δεν γονιμοποιηθηκε μετά πώς γονιμοποιηθηκε; Με εκαψες... :blink:

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλησπέρα λουλουδενιες μου, ελπίζω να περνάτε καλά και να έχουμε ένα όμορφο ΣΚ.. @gigi 72 και @silvy22 με τα προβληματικά εντερακια σας υπομονή, ομμμμμ και πολλές πολλές φυτικές ίνες!! Μεγαλώνει και η μήτρα σιγά σιγά και οι ενοχλήσεις υποθέτω θα είναι περισσότερες .έφαγα και εγώ κόλλυβα τα έκανε η πεθερά μου και μάλιστα τα ονομάζει και super food με τόσα που βάζει μέσα χαχαχα. Και φυσικά με πείραξαν κ εμένα οπότε συμπάσχω!! @Kiddo σε χρηζω καθηγήτρια πλέον μιας και οι γνώσεις σου μας ανοίγουν τα μάτια για τα καλά. Δεν σου κρύβω δε ότι ούτε κ σε εμάς ζήτησαν εξέταση fish διότι κάνουν μικρογονιμοποιηση. Και τώρα διαβάζω ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και με ζώνουν τα φίδια. Ό γιατρός μου δεν θέλει να μας φορτώσει με εξετάσεις τόσο ειδικές , δεδομένου ότι δεν έχω μεγάλο ιστορικό αποτυχιών. Και μάλιστα μου βάζει και χέρι όταν του λέω διάβασα, μου είπαν κλπ. @chitaneta μου εύστοχο το ερώτημα σου που με αφορά και προσωπικά. Μήπως λέω για αυτό μας δίνουν μεγάλες δόσεις προγεστερόνης; Όταν δεις τον γιατρουλη μας κάνε μια ερώτηση. 

Να σας πω ένα κουλό που θυμήθηκα. Στην πρώτη μου προσπάθεια, κάνω Δευτέρα ωοληψια και ο γιατρός μου λέει να ξεκινήσω την επόμενη μέρα, την τρίτη δηλαδή με μια προλουτεξ το πρωί και κρέμα vasclor πάλι το πρωί. Εν τω μεταξύ η κολπική κρέμα δεν μου γεμίζει το μάτι. Ξεκινάω τρίτη πρωί και με τα 2. Τρίτη μεσημέρι με παίρνει τηλ ότι δεν γονιμοποιηθηκε το ωάριο οπότε και να κόψω την προγεστερόνη. Τετάρτη πρωί δεν παίρνω τίποτα και πάω δουλειά. Με παίρνει Τετάρτη μεσημέρι ότι γονιμοποιηθηκε και να πάμε Πέμπτη για ετ. Οπότε θεωρώ ότι δεν καλύφθηκα σχεδόν καθόλου από προγεστερόνη. Όχι ότι πιστεύω ότι αυτό έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην αρνητική χοριακη αλλά σίγουρα δεν πήρα σωστή δόση. 

αμάν σεντόνι για υπερδιπλο κρεββάτι βγήκε πάλι 

Έλα να πάρουμε φορά να χτυπήθουμε μαζί!! Διάβασα την @Kiddo και με έλουζε κρύος ιδρώτας. Και σκέφτηκα πάλι η χαζή; Μήπως για αυτό δεν έχω περισσότερες βλαστοκυστες;  Εμείς πχ έχουμε σούπερ κινητικότητα. Αλλά μιλάμε για σούπερ. Ομαλές μορφές 1%.ειναι λίγο ζαβα δηλαδή χαχαχα. Τo ρημαδι το fish τόσο δύσκολο είναι να το ζητήσουν; Όχι ότι έχει σημασία πλέον μιας και λεφτά για άλλη προσπάθεια άλλη δοτρια δεν παίζουν και δεν θα ξανα παίξουν. Βέβαια οι βλαστοκυστες, κρύβουν τα μωράκια μου μέσα απλά εγώ δεν το ξέρω ακόμα χαχαχαχα. Είμαι αισιόδοξη, θετική και έχω και τον αχαστο για γιατρό!! Αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται..

Μην νομίζεις και μενα με ελουσε κρυος ιδρωτας οταν διαβασα για το fish...εύχομαι να ειναι καλα το εμβρυακι και να μην το χασουμε για κατι τετοιο...

Ο γιατρος μας μου ειχε πει οταν τον ρωτουσα για κατακερματισμο οτι οι επαναλλημενες αποβολες σε παραπεμπουν να το ψαξεις το σπερμα κι οχι τοσο οι μη εμφυτευσεις.

Ελα μου ντε ομως που ο "κοντος" γιατρος ανεφερε κατι 1 στα 3 εμβρυα δεν θυμαμαι παρακατω χαχαχα.

Ας ειμαστε θετικές και οτι ειναι να γινει θα γινει!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , chitaneta είπε:

Μην νομίζεις και μενα με ελουσε κρυος ιδρωτας οταν διαβασα για το fish...εύχομαι να ειναι καλα το εμβρυακι και να μην το χασουμε για κατι τετοιο...

Ο γιατρος μας μου ειχε πει οταν τον ρωτουσα για κατακερματισμο οτι οι επαναλλημενες αποβολες σε παραπεμπουν να το ψαξεις το σπερμα κι οχι τοσο οι μη εμφυτευσεις.

Ελα μου ντε ομως που ο "κοντος" γιατρος ανεφερε κατι 1 στα 3 εμβρυα δεν θυμαμαι παρακατω χαχαχα.

Αν μπει στο φόρουμ ο Τσιρ κ δει ότι τον λέμε κοντό, θα μας πάρει κ θα μας σηκώσει!!!! Χαχαχαχα Εγώ τον φοβάμαι λίγο! 

Τσιρ, αν μας διαβάζεις, είσαι θεός! Μην μασάς!!! Χαχαχαχαχα

• Χαχα 10

πρίν από 1 λεπτό , marina_86 είπε:

Αν μπει στο φόρουμ ο Τσιρ κ δει ότι τον λέμε κοντό, θα μας πάρει κ θα μας σηκώσει!!!! Χαχαχαχα Εγώ τον φοβάμαι λίγο! 

Τσιρ, αν μας διαβάζεις, είσαι θεός! Μην μασάς!!! Χαχαχαχαχα

Δεν το λεω υποτιμητικά απλά το χρησιμοποιω σαν κώδικα για να μημ αναφέρω ονόματα

Μ ακουτε κ. Τσιρ; χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

πρίν από 8 λεπτά , marina_86 είπε:

Για 'μενα σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτό που σου είπε! Αυτός εν τω μεταξύ τι φάση; Αφού δεν γονιμοποιηθηκε μετά πώς γονιμοποιηθηκε; Με εκαψες... :blink:

Γονιμοποιηθηκε την 2η μέρα το δικό μου!! Και επειδή είχα ένα μόνο το βάλαμε κιόλας. Βέβαια από προγεστερόνη πάλι προλουτεξ και κολπική κρέμα κάθε πρωί και τίποτα άλλο. 

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Αχ με καθησυχασες κάπως κορίτσι μου ευχαριστώ πολύ πολύ!! Ίσως γι αυτό δεν μου είπε και εμένα να ψάξουμε κάτι άλλο. Μια χαρά θα είναι τα εμβρυακια μας και το δικό σου που είναι στη ζέστη κοιλίτσα σου και τα δικά μου που ξεπαγιαζουν!!

Πρέπει κ εμείς να βρούμε κωδικό για τον γιατρό μας. Τι δηλαδή μόνο ο κοντός; 

Κορίτσια κάντε μου μια χάρη όσες τον έχετε γιατρό. Πείτε μας λίγο πως είναι εμφανισιακά. Τον έχω στον μυαλό μου πως είναι κάτι γιατροί σκυμμένοι από βιβλία και υπολογιστές, να μουρμουραει μόνος του για φάρμακα και θεραπείες χαχαχαχα. Και να απαντάει στις κοπέλες με μπινελικια.

Ο δικός μας πάντως είναι χαλαααααροοοος τύπου να πας με μαλλί όρθιο από την αγωνια και να σου λέει "έλα μωρέ για αυτό σκας"?? Και να σου έρχεται να τον κοπανησεις πάνω στο γραφείο του. Και την ώρα που φεύγεις τσουπ να σου πει θα κάνεις αυτό αυτό και αυτό!! Τι λέτε κ εσείς η Κουρ....τσες δεν είναι φορές που είναι τόσο άνετος;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...