Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Κορίτσια μου δεν μπήκα καθόλου σήμερα γτ είχα ένα μικροατυχημα με το αυτοκίνητο, μόνο υλικές ζημιές αλλά πάρα πολύ σύγχυση!!! Τώρα ηρέμησα κ μπήκα να δω τα νέα σας!!

Μου έκανε σωστό έλεγχο για το θυρεοειδή και υπέρηχο αλλά δεν Μ έγραψε κάτι άλλο ούτε ψάξαμε κάτι άλλο ορμονολογικα. Μπορεί να με είδε έτσι μικρή :P κ να μην το θεώρησε απαραίτητο. Ξεκίνησα Τ4 και βλέπουμε! ευχαριστώ όλα τα κορίτσια που μου απαντήσανε! ❤️❤️❤️ 

Τώρα εγώ έχω άλλη απορία; Η  υψηλη ΤSH δυσκολεύει στο να μείνω έγκυος;; Δηλαδή τζάμπα η προσπάθεια αυτό το μήνα? :roll: Με αλλά λόγια θα κάνω πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης;;:P

Στο σκούπισμα με την @aria και γω... Όχι τπτ άλλο αλλά απεχθάνομαι και τις δουλειές!! 

ΩΧ!!!!Χαίρομαι που δεν έπαθες τίποτα πουλάκι!! Γενικά εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η TSH ευθύνεται για αποβολές αλλά δεν πρέπει να επηρεάζει το αν θα μείνεις έγκυος ή όχι. Συνέχισε να βγάζεις τα μάτια σου λοιπόν. Ε όχι κι εσύ για το τέλος!! Δε φτάνει που μας κάνεις τέτοιο δώρο θα σε βάλουμε και να σκουπίσεις? Εσύ θέλω μέσα στο Μάρτιο  άντε Απρίλιο να μας πεις ευχάριστα!

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Πωπω κοριτσάκι μου!! Σημασία έχει ότι είσαι καλά και δεν έπαθες τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι ρυθμίζεται πανευκολα οποτε μην ανησυχείς!! Και τώρα πες μας....ποτέ κανείς είπαμε το τεστακι?? 

Εντάξει κορίτσια...σας παρακολουθώ όλη μέρα να λέτε για προβιοτικα, παράθυρα εμφύτευσης και προγεστερόνη που την μετράμε με την ώρα και νιώθω ότι μιλάτε κινέζικα χαχαχαχα.

Κι εγώ το ίδιο Χρυσουλάκι μου! Μακάρι να μη χρειαστεί να τα μάθουμε ποτέ!

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αχ, Χρυσουλακι μακάρι να μην χρειαστεί να τα μάθει καμία άλλη κοπέλα! Σαματις εμάς θα μας δώσουν το βραβείο; Ας όψεται η ανάγκη... 

Εντάξει βραβείο όχι αλλά ένα πτυχίο θα το πάρεις εσύ!

1 hour ago, Condios είπε:

18/2 + 14 μέρες minimum για πρόωρης ανίχνευσης τεστ ,,,, gool luck sweety 

Επιτέλους,,,μια ξεματιαστρα!!!!! Τώρα που σε βρήκα ,,, αχρειαστη να είσαι ,,, θα μοιραστούμε τη δουλειά και τα κέρδη μισά μισά ε???? Ξέρω και εγώ να ξεματιαζω,,,,εγώ εσένα και εσύ εμένα ,,,και εμείς όλο τον κόσμο , Αχαχαχαχαχχα

Χρυσουλακι μου αγαπημένο,,,,αχρειαστα και άχρηστα να είναι για σένα και για όλες ,,,μη νομίζεις. Σκοτουρες να τα ξέρεις και να τα ψάχνεις , ζήσε τη στιγμή και με πίστη θα έρθουν όλα. Η @Viv37 η άγρια ορχιδέα που είναι σήμερα????

Σήμερα πήρα απουσία όλη μέρα! Στις 9 το βράδυ κατάφερα να μπω και από  τότε διαβάζω και γράφω (10:44 είναι τώρα) ! Έχει πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο αλλά δεν τελειώνουν οι σελίδες! χαχαχα

1 hour ago, Fili είπε:

@Chrussa1982 μου στο λέω μέσα από την καρδιά μου όλες εσείς είστε ένας ακόμα λόγος να νιώθω ευγνωμοσύνη στη ζωή μου. Έχω πάρει πολύ δύναμη, στήριξη, αισιοδοξία από καθεμία εδώ μέσα.

Σας αγαπώ όλες ρε παλιοκοριτσα ❤️❤️❤️

Απλά γμτ τελευταία ξεχνάω ποια μέρα περιμένουμε τι.. Σήμερα περιμέναμε νέα από @MELINASP και Δευτέρα ή ντοκτορ μαρίνα πάει για λαπαροσκοπηση κτλ Και κάπου εκεί έχει και υπέρηχο η @silvy22@silvy22... Όρκο δεν παίρνω 

Κι εμείς σ' αγαπάμε Φιλάκι! Συνέχισε να σκορπάς μπεμπεδόσκονη και ας μη θυμάσαι πότε περιμένει νέα η καθεμία! Είμαστε και πολλές! χαχα

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Λες να ανοίξουμε φάμπρικα ξεμάτιασματος; Θα βγάλουμε καλό χαρτζιλίκι σκέψου το!! Εγώ πάντως ψηθηκα να ξέρεις.

Καλέ έχεις δίκιο που είναι σήμερα η συμπεθέρα μου?? Ίσως παρά έφαγε χτες και ακόμα να χωνέψει!!

Παρούσα! χαχαχα! Τώρα που έμαθα το ταλέντο σας θα σας ζητήσω ένα ξεμάτιαγμα τη μέρα της ετ. Θα με δουν έτσι όμορφη με φρεσκοβαμμένη ρίζα. Μη με ματιάσουν....χαχαχα

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΥΤΤΑΡΟΜΕΓΑΛΟΙΟΥ ΟΡΟΥ (CMV) lgG :184.4 με τιμές αναφοράς < 6.0 IU/mL [Αρνητικό]

>= 6.0 IU/mL [Θετικό]

Τι ειν' τούτο ρε κορίτσια? Πήρα σήμερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Αυτό γιατί είναι τόσο εκτός ορίων????

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

6 ώρες πρίν, Condios είπε:

Αν υποψιαστώ ότι θα κάτσω να μετράω και τις ώρες της προγεστερόνης θα "πηδηχτω απ'το παράθυρο" πραγματικά,,, ας εμπιστευθούμε μια φορά και τους γιατρούς (είπε η ψυχαναγκαστική Psycho μουαχαχα,,,) αλλά ναι @marina_86 μου εμπιστευσου τον .

Σωστά τα λες Βιλλακι !!!!!

Εμένα ναι,,,ούτε εγώ την ήξερα ,,, αλλά εσείς που ψάχνετε το σπέρμα και περιμένετε δε σας την πρότειναν? Αν όχι ρώτα,,,για αυτό είμαστε εδώ,,,για να ρωτάμε και να μαθαίνουμε ! 

Όχι δ μας την είπαν κ σκέψου πήγα σε δύο ουρολόγους!!?αχ δ μπορώ άλλο ...

4 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

Χμμγκχ Χμγκχ.. γκουχου γκουχου.. 

(Καθαρίζω το λαιμό μου και βήχω διακριτικά.. τελείως όμως..!!) 

Για το fish λέω.. 

Γκουχου γκουχου αγαπημένη.. γκουχου γκουχου!! :mrgreen::P:lol::lol:

@Kiddo βήχεις βήχεις για πες το ξέρεις για το fish????όεοοοο???να ρωτήσω τον Κούρτη ? Να ρωτήσω ουρολόγο ??να πάρω τα βουνά?

πρίν από 44 λεπτά , Viv37 είπε:

ΩΧ!!!!Χαίρομαι που δεν έπαθες τίποτα πουλάκι!! Γενικά εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η TSH ευθύνεται για αποβολές αλλά δεν πρέπει να επηρεάζει το αν θα μείνεις έγκυος ή όχι. Συνέχισε να βγάζεις τα μάτια σου λοιπόν. Ε όχι κι εσύ για το τέλος!! Δε φτάνει που μας κάνεις τέτοιο δώρο θα σε βάλουμε και να σκουπίσεις? Εσύ θέλω μέσα στο Μάρτιο  άντε Απρίλιο να μας πεις ευχάριστα!

Σήμερα πήρα απουσία όλη μέρα! Στις 9 το βράδυ κατάφερα να μπω και από  τότε διαβάζω και γράφω (10:44 είναι τώρα) ! Έχει πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο αλλά δεν τελειώνουν οι σελίδες! χαχαχα

Κι εμείς σ' αγαπάμε Φιλάκι! Συνέχισε να σκορπάς μπεμπεδόσκονη και ας μη θυμάσαι πότε περιμένει νέα η καθεμία! Είμαστε και πολλές! χαχα

Παρούσα! χαχαχα! Τώρα που έμαθα το ταλέντο σας θα σας ζητήσω ένα ξεμάτιαγμα τη μέρα της ετ. Θα με δουν έτσι όμορφη με φρεσκοβαμμένη ρίζα. Μη με ματιάσουν....χαχαχα

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΥΤΤΑΡΟΜΕΓΑΛΟΙΟΥ ΟΡΟΥ (CMV) lgG :184.4 με τιμές αναφοράς < 6.0 IU/mL [Αρνητικό]

>= 6.0 IU/mL [Θετικό]

Τι ειν' τούτο ρε κορίτσια? Πήρα σήμερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Αυτό γιατί είναι τόσο εκτός ορίων????

Καλησπερα! Σημαινει πως καποια στιγμη στη ζωη σου ειχες περασει κυτταρομεγαλοιο και τωρα εχεις αντισωματα οποτε δε θα φοβασαι μην το κολλησεις στην εγκυμοσυνη. IgM εκανες; Γιατι αν και το IgM ειναι θετικο σημαινει οτι το περνας τωρα. 

@Condios καθε φορα που διαβαζω που ανεφερεσαι στον κοντο γελαω πολυ! Αναρωτιεμαι γιατι εγω που ειμαι 1.78 δεν τον ειχα δει ποτε ως κοντο. Μη σου πω οτι τον θεωρουσα και ψηλο! Μαλλον επειδη τον ειχα πολυ ψηλα ως γιατρο ε; Σε μενα εκανε το θαυμα του μια φορα και ευχομαι να το κανει συντομα και σε σενα! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 15 λεπτά , Aria. είπε:

@Kiddo βήχεις βήχεις για πες το ξέρεις για το fish????όεοοοο???να ρωτήσω τον Κούρτη ? Να ρωτήσω ουρολόγο ??να πάρω τα βουνά?

@Annaforyou τα σίδερα γίνονται εσύ όχι!!!αφού είσαι εσύ καλά μην σκας.κ εμένα ήταν τόσο υψηλή η fsh μου έχω χάσιμοτο εμφανίστηκε ξαφνικά σε εγκυμοσύνη το ρύθμισα πολύ εύκολα μην αγχώνεσαι ,σκέψου πάω μια φορά το χρόνο κ κάνω εξετάσεις κ υπέρηχο δεν έχω όζους ευτυχως

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Milli είπε:

Καλησπερα! Σημαινει πως καποια στιγμη στη ζωη σου ειχες περασει κυτταρομεγαλοιο και τωρα εχεις αντισωματα οποτε δε θα φοβασαι μην το κολλησεις στην εγκυμοσυνη. IgM εκανες; Γιατι αν και το IgM ειναι θετικο σημαινει οτι το περνας τωρα. 

@Condios καθε φορα που διαβαζω που ανεφερεσαι στον κοντο γελαω πολυ! Αναρωτιεμαι γιατι εγω που ειμαι 1.78 δεν τον ειχα δει ποτε ως κοντο. Μη σου πω οτι τον θεωρουσα και ψηλο! Μαλλον επειδη τον ειχα πολυ ψηλα ως γιατρο ε; Σε μενα εκανε το θαυμα του μια φορα και ευχομαι να το κανει συντομα και σε σενα! 

Α ωραια! Ευχαριστω! Ναι εκανα και ειναι αρνητικο εκεινο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

>= 6.0 IU/mL [Θετικό]

Τελεια κάποιο πιτσιρίκι σε κόλλησε παλιότερα, το περασες σαν ιωσουλα και το μωράκι σου δεν θα κινδυνεύει γιατι εχεις αντισώματα!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Καλημέρα ηλιαχτίδες μου ( που λέει και η φίλη μου) @gigi 72 χθες κατά τις 1:30 ξύπνησα απο τρομερούς πόνους δεξιά κ αριστερά της κοιλιάς που με χτύπαγε στη μέση κ σχεδόν είχα παραλησει προσπάθησα να μην πανικοβληθώ, αφού έβαλα έξτρα ουτρο κ δεν ηρεμούσε κατάλαβα ότι δεν ήταν απο τη μήτρα αλλά κολικος εντέρου 

προσπαθησα να πάω «τουαλετα» κ μετα ηρέμησα 

τρομακτικη εμπειρία και δεν ήταν η πρώτη φορά, καλά πάλι έβλεπα περίεργα όνειρα αλλά αυτό είναι δεδομένο πλέον αρα δεν είναι Ονείρωξη σε μένα είναι το εντερακι μου 

Ίσως που μεγαλώνει η μήτρα να παραγκωνίζεται και να διαμαρτύρετε θα ρωτήσω και το γιατρό ,

θα πάω και ομοιοπαθητικό αυτή την εβδομάδα μήπως με βοηθήσει !

αλλη μια περίεργη ιστορία !!!

σας φιλώ να έχουμε ένα υπέροχο Σκ❤️❤️❤️❤️
ερχετε νέα εβδομάδα με πολλές εξελίξεις !!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλημέρα ηλιαχτίδες μου ( που λέει και η φίλη μου) @gigi 72 χθες κατά τις 1:30 ξύπνησα απο τρομερούς πόνους δεξιά κ αριστερά της κοιλιάς που με χτύπαγε στη μέση κ σχεδόν είχα παραλησει προσπάθησα να μην πανικοβληθώ, αφού έβαλα έξτρα ουτρο κ δεν ηρεμούσε κατάλαβα ότι δεν ήταν απο τη μήτρα αλλά κολικος εντέρου 

τρομακτικη εμπειρία και δεν ήταν η πρώτη φορά, καλά πάλι έβλεπα περίεργα όνειρα αλλά αυτό είναι δεδομένο πλέον αρα δεν είναι Ονείρωξη σε μένα είναι το εντερακι μου 

Ίσως που μεγαλώνει η μήτρα να παραγκωνίζεται και να διαμαρτύρετε θα ρωτήσω και το γιατρό ,

Καλημέρα κορίτσι μου.. Η αλήθεια είναι ότι το έντερο θα μας δημιουργεί προβλήματα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ιδίως στις κοπέλες που είχαν από πριν πρόβλημα όπως εγώ.. Άλλο βάσανο τώρα και αυτό με κολικούς, τυμπανισμο, αέρια κ.τ.λ Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να πάρουμε buscopan.. Κάπου διάβασα ότι επιτρέπεται ξέχασα να ρωτήσω και τον γιατρό μου.. Αν ξέρει κάποια κοπέλα ας μας πει. 

Just now, gigi 72 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.. Η αλήθεια είναι ότι το έντερο θα μας δημιουργεί προβλήματα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ιδίως στις κοπέλες που είχαν από πριν πρόβλημα όπως εγώ.. Άλλο βάσανο τώρα και αυτό με κολικούς, τυμπανισμο, αέρια κ.τ.λ Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να πάρουμε buscopan.. Κάπου διάβασα ότι επιτρέπεται ξέχασα να ρωτήσω και τον γιατρό μου.. Αν ξέρει κάποια κοπέλα ας μας πει. 

Και κ γώ αναρωτιόμουν για buscopan, θα ρωτήσω , έφαγα και κόλυβα χθες, είχαμε κάνει που είναι Ψυχοσάββατο σήμερα και μάλλον με πείραξαν <_<

πρίν από 5 λεπτά , silvy22 είπε:

Και κ γώ αναρωτιόμουν για buscopan, θα ρω:-Dτήσω , έφαγα και κόλυβα χθες, είχαμε κάνει που είναι Ψυχοσάββατο σήμερα και μάλλον με πείραξαν <_<

Και εγώ έφαγα φασολάδα,και είχα μετά φούσκωμα όλο το βράδυ.. Όπως λέει και ο λαός φασολάδα τρομερή κάθε βήμα και π@ρδη..χαχαχα..Πέρα από την πλάκα τώρα πρέπει λέει να τρώμε όσπρια, φυτικές ίνες, λαχανικά γιατί κάνουν καλό.. Εμένα όμως μου δημιουργούν τρομερό πρόβλημα.. Άμα με πιάσει το έντερο έχω τρομερούς πόνους με διάρροια. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , silvy22 είπε:

Και κ γώ αναρωτιόμουν για buscopan, θα ρωτήσω , έφαγα και κόλυβα χθες, είχαμε κάνει που είναι Ψυχοσάββατο σήμερα και μάλλον με πείραξαν <_<

καλημερααα! μπορουμε να παρουμε! χθες εγω το πρωι ειχα λιγο ροζ στο σκουπισμα κ μικροπονακια περιοδου και μ εδωσε για να ηρεμισει η μητρα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , gigi 72 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ναι επιτρέπεται το buscopan. 

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

>= 6.0 IU/mL [Θετικό]

Κοίτα σύμπτωση και μενα μου τη ζηρησε αυτη την εξεταση ο γιατρος μου και βγηκε θετική και λεω τι ειναι αυτο;

Αλλά μην ανησυχεις καθολου! Σημαινει οτι εχουμε αντισωματα απο παλιά, της οικογενειας ιού έρπη. Διάβασα οτι ειναι πολυ συνηθισμενο να το εχεις περάσει. Και ισα ισα καλυτερα να εχεις αντισώματα γιατι αν το κολλήσεις κατα την εγκυμοσύνη μπορει να προκαλεσει προβλημα.

12 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Καλό και ήρεμο Σαββατοκύριακο να έχουμε! ♥️♥️♥️

@Aria. άντε καλέ που θα πάρεις τα βουνά βρε κοριτσάκι μου! Κανά τσόκαρο το πολύ πολύ να πάρεις να πετάξεις σε κανά γιατρό.. χαχαχαχαχαχα! :lol: 

Λοιπόν πολύ λαϊκά να πω είναι είδος εξέτασης καρυότυπου στο σπέρμα, δηλαδή ελέγχει για χρωμοσωμικες ανωμαλίες στην αλυσίδα του DNA των σπερματοζωαρίων. Δεν είναι το ίδιο με την εξέταση κατακερματισμού όπου εκεί ελέγχεται σε τι ποσοστό είναι κατεστραμμένη η αλυσίδα του DNA των σπερματοζωαρίων, η εξέταση fish ελέγχει συγκεκριμένα χρωμοσώματα της αλυσίδας του DNA των σπερματοζωαρίων όπου δίνουν συγκεκριμένα σύνδρομα σε έμβρυα όπως είναι τα χρωμοσώματα 13/18/21/22/X/Y, αν υπάρχουν ευρύματα στο καρυότυπο του ανδρός τότε συμπεριλαμβάνονται στην εξέταση και αυτά τα χρωμοσώματα. Η λέξη fish προέρχεται από τα αρχικά Fluorescence In Situ Hybridization και ουσιαστικά εκχυουν στο δείγμα σπέρματος κάποια φθορίζοντα μόρια όπου "βάφουν" τα χρωμοσώματα στο DNA των σπερματοζωαρίων επιτρέποντας να αναγνωριστούν συγκεκριμένες δομές χρωμοσωμάτων και οι τυχόν αλλοιώσεις τους να παρατηρηθούν στο μικροσκόπιο. Εάν η εξέταση fish δε βγεί καλή και βρεθούν αλλοιώσεις σε μεγάλο ποσοστό που δίνουν μη υγιή έμβρυα με σύνδρομα τότε απαιτείται προεμφυτευτικός έλεγχος των εμβρύων. Αλλοιώσεις στα χρωμοσώματα των σπερματοζωαρίων μπορεί να υπάρχουν χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχα ευρύματα στο καρυότυπο του άντρα.

@MELINASP δεν θυμάμαι αν μου έχεις πει ή αν σε είχα ρωτήσει.. εσείς που τα έμβρυα σας βρίσκονται από προεμφυτευτικό με διάφορα σύνδρομα χωρίς όμως να υπάρχουν ευρύματα στο καρυότυπο ζεύγους σας.. εξέταση fish έχετε κάνει; Σας το έχει προτείνει κάποιος γιατρός..; Θύμησε μου.. αν όχι μήπως να το κοιταζατε..;!

• Μου αρέσει 2

OiAXp2.pngbfhkp3.png

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Πω πω τρομαρα ε;

Εγω ευτυχώς προς το παρων δεν έχω προβλημα με το έντερο...αερια ομως εχω που και που

Αλλά οταν σηκώνομαι κυριως νιωθω ενα σφιξιματακι σε ολη την περιοχή, ωοθηκες, μητρα. Λεπτή αίσθηση αλλά τρομαζω γιατι δεν ξέρω αν εχει να κανει με την αποκόλληση ή με τις αλλαγες που γίνονται στην περιοχη.

Με το παραμικρό πάντως τρομάζω...

Να κανω και μια ερώτηση...ιδίως στις κοπελες που εχουν παρει μεταπτυχιακο στα γυναικολογικά:)

Προσπαθώ να καταλάβω την διαδικασια με το ωχρο σωματιο και την παραγωγη προγεστερόνης στο σωμα... Η ερώτηση είναι: οσες παμε με καταστολή πριν την ετ(arvekap) δεν εχουμε καθόλου ωχρο σωματιο οπότε δεν παράγουμε καθολου προγεστερόνη; και υποστηριζομαστε πληρως με προγεστερονη φαρμακευτική ωσπου να παραγει ο πλακουντας μετα το 1ο τρίμηνο;

Και τα οιστρογόνα γιατι πρεπει να τα παίρνουμε;

Σκυλοβαριεμαι με τοση ξαπλα και σκέφτομαι διάφορα...:lol: και να σας εξομολογηθώ εχω σιχαθει πια τα ασπρα σικλακουρ κι ολα τα χαπακια!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...