Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , Condios είπε:

@Villi  @marina_86

Θύμισε μου? Εγώ δηλαδή του το ρώτησα και αυτός είπε ναι να το κάνουμε (επειδή μου είπες εσύ τί είναι αναλυτικά????? ) Ή μόνος του μου το είπε? Εγώ θυμάμαι του είπα για το SORP που είπε η μαία και αυτός είπε και για το fish? Πωπωωωωωω προτείνετε κάτι και για τη μνήμη αν ξέρετε βλέπω την άνοια να έρχεται νωρίς νωρίς ,, και τρομάζω 

:ph34r::lol::lol::lol:

Όχι μόνος του στο είπε! Αλλά το συζητούσαμε νωρίτερα που σου είχε πει η μαία για sorp και σου ανέφερα τη fish και το συζητήσαμε.. 300€ που σου είπαν στη Λάρισα.. και είπαμε εντέλει πολλά τα λεφτά άστο..;! Και εντέλει στη ζήτησε και αυτή ο κοντός το μεσημέρι μόνος του, στο alpha lab 250€.. :lol::lol::lol:

Θυμάσαι τώρα...;! Μα δεν είμαι πολύ διακριτική βρε παιδάκι μου...;! Μη χάσω τα εύσημα..!!:oops: :P:lol::lol:

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Χαχα 2

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 26 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πωπω κοριτσάκι μου!! Σημασία έχει ότι είσαι καλά και δεν έπαθες τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι ρυθμίζεται πανευκολα οποτε μην ανησυχείς!! Και τώρα πες μας....ποτέ κανείς είπαμε το τεστακι?? 

Εντάξει κορίτσια...σας παρακολουθώ όλη μέρα να λέτε για προβιοτικα, παράθυρα εμφύτευσης και προγεστερόνη που την μετράμε με την ώρα και νιώθω ότι μιλάτε κινέζικα χαχαχαχα.

Κ γω η καημένη δεν ξέρω ποτε να κάνω τεστ!! Χαχαχαχα άσε σήμερα τις έπιασαν τα επιστημονικά τους, ειδικά με αυτό το παράθυρο!! Λέω τι παράθυρο είναι τώρα αυτό;; 

Λοιπόν δεν μπορώ να προσδιορίσω την ωορρηξία μου γιατί άλλη μέρα λέει το ημερολόγιο κ άλλη την ένιωσα. Ας πούμε είχα ωορρηξία την Παρασκευή 18 φεβρ.

πρίν από 3 λεπτά , Kiddo είπε:

:lol::lol::lol:

Όχι μόνος του στο είπε! Αλλά το συζητούσαμε νωρίτερα που σου είχε πει η μαία για sorp και σου ανέφερα τη fish και το συζητήσαμε.. 300€ που σου είπαν στη Λάρισα.. και είπαμε εντέλει πολλά τα λεφτά άστο..;! Και εντέλει στη ζήτησε και αυτή ο κοντός το μεσημέρι μόνος του, στο alpha lab 250€.. :lol::lol::lol:

Θυμάσαι τώρα...;! Μα δεν είμαι πολύ διακριτική βρε παιδάκι μου...;! Μη χάσω τα εύσημα..!!:oops: :P:lol::lol:

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Εσύ έχεις τα εύσημα της καρδιάς μου πάντα,,,οι πολύτιμες σου γνώσεις με κάνουν να έχω θράσος και να ρωτάω και να ζητάω ,,,,, εν τω μεταξύ τη σειρά ακόμα δε μπορώ να τη θυμηθώ αλλά σε πιστεύω και σε εμπιστεύομαι να ξες !!!!! Σημασία έχει να καταλήξουμε και ποιος ζητάει πόσα και για τί εξέταση,,,μετά θα είμαστε σούπερ νομιζω κυριολεκτικά. 

@Chrussa1982 & @Filli καλύτερα που δεν τα γνωρίζετε ,,, αχρειαστα να είναι,,, εσύ εγκυουλα οοοομμμμμμμ και εσύ μελλοντική εγκυουλα διπλό οοοοοομμμμμμ ,,,, 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 38 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εντάξει κορίτσια...σας παρακολουθώ όλη μέρα να λέτε για προβιοτικα, παράθυρα εμφύτευσης και προγεστερόνη που την μετράμε με την ώρα και νιώθω ότι μιλάτε κινέζικα χαχαχαχα.

Αχ, Χρυσουλακι μακάρι να μην χρειαστεί να τα μάθει καμία άλλη κοπέλα! Σαματις εμάς θα μας δώσουν το βραβείο; Ας όψεται η ανάγκη... 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 31 λεπτά , Condios είπε:

Εσύ έχεις τα εύσημα της καρδιάς μου πάντα,,,οι πολύτιμες σου γνώσεις με κάνουν να έχω θράσος και να ρωτάω και να ζητάω ,,,,, εν τω μεταξύ τη σειρά ακόμα δε μπορώ να τη θυμηθώ αλλά σε πιστεύω και σε εμπιστεύομαι να ξες !!!!! Σημασία έχει να καταλήξουμε και ποιος ζητάει πόσα και για τί εξέταση,,,μετά θα είμαστε σούπερ νομιζω κυριολεκτικά. 

@Chrussa1982 & @Filli καλύτερα που δεν τα γνωρίζετε ,,, αχρειαστα να είναι,,, εσύ εγκυουλα οοοομμμμμμμ και εσύ μελλοντική εγκυουλα διπλό οοοοοομμμμμμ ,,,, 

Αγάπη μου!!! :wub:♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Οχι δεν ειναι σε έλλειψη ολα. Σε έλλειψη ειναι τα υποθετα της frezyderm που ηταν πολυ καλα. Τωρα βολευόμαστε με τα αντίστοιχα της Eva.

Α, τέλεια ! Νόμιζα ότι τα σταμάτησαν και αυτά . Μια χαρά είναι κι αυτά , τη δουλειά τους την κάνουν  . Και τα lactotune vaginal balance υπάρχουν , που τα παίρνεις από το στόμα , αλλά ο γιατρος μου μου είπε ότι μπορείς να τα βάλεις και κολπικά , βολεύει η σύσταση τους . Εγώ τα παιρνω από το στόμα βεβαια , γιατί έχω τα Eva ακόμα :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , Annaforyou είπε:

Κ γω η καημένη δεν ξέρω ποτε να κάνω τεστ!! Χαχαχαχα άσε σήμερα τις έπιασαν τα επιστημονικά τους, ειδικά με αυτό το παράθυρο!! Λέω τι παράθυρο είναι τώρα αυτό;; 

Λοιπόν δεν μπορώ να προσδιορίσω την ωορρηξία μου γιατί άλλη μέρα λέει το ημερολόγιο κ άλλη την ένιωσα. Ας πούμε είχα ωορρηξία την Παρασκευή 18 φεβρ.

Άστα...καλύτερα εμείς στην άγνοια μας χαχαχα. Φαντάσου τι έχουν περάσει ώστε να γνωρίζουν τόσα πράγματα..

Όσο για το τεστακι πιστεύω ότι αν κάνεις από Τετάρτη κάτι θα δείξει. Βασικά θα δείξει αυτό που θέλεις εσύ είμαι σίγουρη!!

πρίν από 47 λεπτά , marina_86 είπε:

Αχ, Χρυσουλακι μακάρι να μην χρειαστεί να τα μάθει καμία άλλη κοπέλα! Σαματις εμάς θα μας δώσουν το βραβείο; Ας όψεται η ανάγκη... 

Σίγουρα φίλη μου όλα αυτά δηλώνουν μεγάλο αγώνα και τεράστια ταλαιπωρία. Και έτσι που βλέπω ότι κάνετε και κάνετε και ξανά Μάτα κάνετε θέλω να πάρω τηλ τον Κουρ...και να του πω " εγώ στο πηγάδι κατούρησα και δεν μου κάνεις τέτοια" χαχαχα. 

Λοιπόν Δευτέρα δεν είσαι εσύ αγάπη? Θα σε ξεματιαζω όλο το σκ και θα σου στέλνω θετικά vibes. Βασικά νομίζω όλες το ιδιο θα κάνουμε! 

@Fili πάτησες delete μου φαίνεται χαχαχαχα. Έχεις αλλά να σκεφτείς εσύ τώρα. Έχεις το μωράκι σου, έχεις και όλες εμάς φτάνει νομίζω!!

1 hour ago, Annaforyou είπε:

18/2 + 14 μέρες minimum για πρόωρης ανίχνευσης τεστ ,,,, gool luck sweety 

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Άστα...καλύτερα εμείς στην άγνοια μας χαχαχα. Φαντάσου τι έχουν περάσει ώστε να γνωρίζουν τόσα πράγματα..

Όσο για το τεστακι πιστεύω ότι αν κάνεις από Τετάρτη κάτι θα δείξει. Βασικά θα δείξει αυτό που θέλεις εσύ είμαι σίγουρη!!

Σίγουρα φίλη μου όλα αυτά δηλώνουν μεγάλο αγώνα και τεράστια ταλαιπωρία. Και έτσι που βλέπω ότι κάνετε και κάνετε και ξανά Μάτα κάνετε θέλω να πάρω τηλ τον Κουρ...και να του πω " εγώ στο πηγάδι κατούρησα και δεν μου κάνεις τέτοια" χαχαχα. 

Λοιπόν Δευτέρα δεν είσαι εσύ αγάπη? Θα σε ξεματιαζω όλο το σκ και θα σου στέλνω θετικά vibes. Βασικά νομίζω όλες το ιδιο θα κάνουμε! 

@Fili πάτησες delete μου φαίνεται χαχαχαχα. Έχεις αλλά να σκεφτείς εσύ τώρα. Έχεις το μωράκι σου, έχεις και όλες εμάς φτάνει νομίζω!!

Επιτέλους,,,μια ξεματιαστρα!!!!! Τώρα που σε βρήκα ,,, αχρειαστη να είσαι ,,, θα μοιραστούμε τη δουλειά και τα κέρδη μισά μισά ε???? Ξέρω και εγώ να ξεματιαζω,,,,εγώ εσένα και εσύ εμένα ,,,και εμείς όλο τον κόσμο , Αχαχαχαχαχχα

Χρυσουλακι μου αγαπημένο,,,,αχρειαστα και άχρηστα να είναι για σένα και για όλες ,,,μη νομίζεις. Σκοτουρες να τα ξέρεις και να τα ψάχνεις , ζήσε τη στιγμή και με πίστη θα έρθουν όλα. Η @Viv37 η άγρια ορχιδέα που είναι σήμερα????

• Μου αρέσει 2

@Chrussa1982 μου στο λέω μέσα από την καρδιά μου όλες εσείς είστε ένας ακόμα λόγος να νιώθω ευγνωμοσύνη στη ζωή μου. Έχω πάρει πολύ δύναμη, στήριξη, αισιοδοξία από καθεμία εδώ μέσα.

Σας αγαπώ όλες ρε παλιοκοριτσα ❤️❤️❤️

Απλά γμτ τελευταία ξεχνάω ποια μέρα περιμένουμε τι.. Σήμερα περιμέναμε νέα από @MELINASP και Δευτέρα ή ντοκτορ μαρίνα πάει για λαπαροσκοπηση κτλ Και κάπου εκεί έχει και υπέρηχο η @silvy22@silvy22... Όρκο δεν παίρνω 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 3 λεπτά , Condios είπε:

18/2 + 14 μέρες minimum για πρόωρης ανίχνευσης τεστ ,,,, gool luck sweety 

Επιτέλους,,,μια ξεματιαστρα!!!!! Τώρα που σε βρήκα ,,, αχρειαστη να είσαι ,,, θα μοιραστούμε τη δουλειά και τα κέρδη μισά μισά ε???? Ξέρω και εγώ να ξεματιαζω,,,,εγώ εσένα και εσύ εμένα ,,,και εμείς όλο τον κόσμο , Αχαχαχαχαχχα

Χρυσουλακι μου αγαπημένο,,,,αχρειαστα και άχρηστα να είναι για σένα και για όλες ,,,μη νομίζεις. Σκοτουρες να τα ξέρεις και να τα ψάχνεις , ζήσε τη στιγμή και με πίστη θα έρθουν όλα. Η @Viv37 η άγρια ορχιδέα που είναι σήμερα????

Λες να ανοίξουμε φάμπρικα ξεμάτιασματος; Θα βγάλουμε καλό χαρτζιλίκι σκέψου το!! Εγώ πάντως ψηθηκα να ξέρεις.

Καλέ έχεις δίκιο που είναι σήμερα η συμπεθέρα μου?? Ίσως παρά έφαγε χτες και ακόμα να χωνέψει!!

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Fili είπε:

@Chrussa1982 μου στο λέω μέσα από την καρδιά μου όλες εσείς είστε ένας ακόμα λόγος να νιώθω ευγνωμοσύνη στη ζωή μου. Έχω πάρει πολύ δύναμη, στήριξη, αισιοδοξία από καθεμία εδώ μέσα.

Σας αγαπώ όλες ρε παλιοκοριτσα ❤️❤️❤️

Απλά γμτ τελευταία ξεχνάω ποια μέρα περιμένουμε τι.. Σήμερα περιμέναμε νέα από @MELINASP και Δευτέρα ή ντοκτορ μαρίνα πάει για λαπαροσκοπηση κτλ Και κάπου εκεί έχει και υπέρηχο η @silvy22@silvy22... Όρκο δεν παίρνω 

Εγω 3.3 έχω ακόμα για τατα τα τα καρδιά 

@Chrussa1982 πως πήγε σήμερα η ένεση ;

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Σ ευχαριστω! Οντως ειμαστε σε περιεργες ηλικιες με προβληματα υγειας που μπορει να προκυψουν σ εμας η στους γονεις μας. Καμια σχεση οταν εισαι μικρη. Εκει οι μονες αγωνιες ειναι αν θα φαει το μωρο η αν θα κανει κακα. Τωρα εχουμε κ αλλες εγνοιες. Σου ευχομαι να περασετε αυτη την δυσκολη περιοδο με τον μπαμπα σου οσο πιο ανωδυνα γινεται. Πολλα φιλια κ καλο υπολοιπο , να παρεις αγκαλια το μωρακι σου να το χαρεις!

Σε ευχαριστω πολύ για τα καλά σου λόγια! Πολύ καλή επιτυχία σε όλες μας!

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Condios είπε:

Αγαπημένες μου λιακαδίτσες καλησπέρα!!!!!!!!! και κλασικά θα φωνάξω,,,,,,Παρασκευούλααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

@chitaneta μου γλυκιά ,,,, οι έμπειρες σου κατέθεσαν τις περιπτώσεις τους και όλη πήγαν καλά,,,έτσι θα γίνουν και σε σένα καλή μου,,,,ξεκούραστη με το μωράκι σου να μεγαλώνει μέσα σου !!!!!!!! 

Κορίτσια έχω νέα!!!!!!!!! Μαζί με αυτά και δρόμο μπροστά ( @Aria. & @marina_86 κοντά σιμά εμείς είπαμε, ελπίζω εσείς νωρίτερα με το καλό φυσικά αν είναι να έρθει η στιγμή σας) !!!!!

Βγήκαν τα αποτελέσματα του ERA & PCR ENDOMETRIUM,,,,,μαντέψτε,,,,πεντακάθαρα!!!!!! Γιούπι απ'τη μία ( & what the f...ck παράλληλα) και από την άλλη μόνο η ενδομητρίωση μας έμεινε να είναι η υπεύθυνη,,,, να φύγει και αυτη να πάει στο καλό για να έρθει το καλύτερο. Με πήρε και ο γιατρός μόλις τηλέφωνο, ο κοντούλης μου....για να το περικυκλώσουμε από παντού σύστησε να κάνουμε και ένα οξειδωτικό στρες σπερματος μαζί με fish....καλλιέργεια και dfi εννοούνται!!!!! Αν και θεωρει πως επειδή πάντα καλό ήταν το σπέρμα και αυτά καθαρά θα βγουν αλλά...είπαμε,,,περικύκλωση,,,,λάθη δεν δικαιολογεί και ελλείψεις ουτε ο ιδιος πλέον. Επίσης,,,,είπε,,,,ανάλογα τί θα δείξουν το SORP & FISH & DFI , θα δούμε αν θέλει κάποια αγωγή ο σύζυγος,,,γιατί αν βρεθεί κάτι ειδικά στο FISH πάμε για προεμφυτευτικό στις βλαστοκύστες που θα δημιουργηθούν. + με το καλό να κάνω την επέμβαση, να δούμε τί θα πει ο Πιστοφ.... αν χρειάζεται κάποια ειδική μεταχείριση εμού ανάλογα τί θα βρει και προχωράμε. Χαρακτηριστικά είπε , έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ήρεμος και καλός ήταν,,,,μου είπε και τις τιμές για τις άνωθι εξετάσεις και όλα καλά,,,όταν κατέβουμε Αθήνα για μένα θα κάνει και αυτά ο σύζυγος. Ρώτησα και στη Λάρισα και τα ίδια βγαίνουν 2 φορές ακριβοτερα εδώ,,,,οπότε αποφάσισα να πάμε όπου θελει και εμπιστευεται ο γιατρός. Στο ΑΛΦΑ LAB μας είπε,,,το ξερετε? καλό? Αυτά τα νέα μου....προχωράμε δυνατά τα τα τα!!!!!!! 

Καλό σκ σε όλες!!!!!!!! 

Γεια σου και σένα λιακαδίτσα Νο1!! Πολύ ωραία νέα! Μπράβο σου!! Τώρα θα ξεκαθαρίσουν  με το χειρουργείο όλα και θα είσαι πανέτοιμη για το σούπερ νινάκι σου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Εγω 3.3 έχω ακόμα για τατα τα τα καρδιά 

@Chrussa1982 πως πήγε σήμερα η ένεση ;

Μου την έκανε ο καλός μου ευτυχώς για αυτό και δεν σας γκρινιαξα. Πάντως ούτε μελανιές κάνω ούτε τίποτα πάλι καλά.

Θα ακούσεις καρδούλα τόσο δυνατή που ο χτύπος της θα φτάσει μέχρι και στα δικά μας αυτιά.

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Υποτίθεται χθες έπρεπε αυτός μ είπε ίσως αντί για 20 να κάνουν 21 μέρες δηλαδή σήμερα. Προς το παρών τίποτα άρα πάμε από Δευτέρα πφφφφ

Λογικά από Δευτέρα γτ μέχρι τώρα τπτ κ έχω σκάσει όλα μ τα νύχια από την αγωνία από το πρωί κάνω φασινα για να μην αγχώνομαι πφφφφφ

Ναι κορίτσι μ κάνει μέρες να φύγει εντελώς μην αγχωνεσαι

Ξέχνα το τώρα αυτό κοριτσακι μ όλα είναι καλά δοξ; τον Θεό!!! 

Δεν μπορείς να ασφαλιστέις κάτω από τον αντρουλη σ; εγώ έτσι ειμαι

Αντε ρε κοριτσακι μ μπραβοοο πολύ καλός που το περικυκλώνει για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σ! Πάει ένα τεράστιο σκαλοπάτι το πέρασες με τεράστια επιτυχία!!! Με το καλό στα επόμενα. Καταλαβαίνω το άγχος σ ότι αποκλείστηκε κάτι και εμείς ψάχνουμε αυτό το κάτι αλλά έχεις κ άλλα πράγματα στο τραπέζι σ κ εύχομαι να ναι τι πιο εύκολο. 

Τι εννοείς σκούρο χρώμα; τύπου ασπρ; κίτρινα η καφέ;;; βάζεις κολπική κρέμα; 

Πωπω με τα νεύρα μας παίζουν!!!! Υπομονή μέχρι Δευτέρα λοιπόν!

5 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αγαπημένη, ευχαριστούμε που μας ανοίγεις τον δρόμο! Πολύ ευχάριστο το ότι δεν βρήκατε τίποτα. Αυτό σε γλιτώνει από φάρμακα, από έξτρα καθυστέρηση κ από περισσότερες εξετάσεις. Το ΕΡΑ βγήκε; Έδειξε μετατόπιση στο παράθυρο εμφύτευσης ή κανονικά στις 120 ώρες; Οι γαλακτοβακιλλοι πώς είναι; Καλέ... Δώσε μας κάνα στοιχείο... Χαχαχα

Σίγουρα δεν είσαι γιατρός ε? Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δώσεις κατατακτήριες πάντως. Τα μαθήματα της γυναικολογίας τα περνάς από τώρα! χαχαχα

Φαντάζομαι την αγωνία που έχεις αγαπούλα! Εδώ για μια απλή εξέταση πάμε και όσο να πεις αναστατωνόμαστε. Όμως θα πάνε όλα καλά, θα είναι ανώδυνο και δε θα αφήσει σημάδια και φυσικά θα είναι όλα τέλεια για να υποδεχτείς  το μωράκι σου πολύ πολύ σύντομα. Θα σου στείλουμε όλη ας τη θετική ενέργεια και φυσικά πολλές νοητές αγκαλιές για να νιώσεις όσο πιο άνετα γίνεται όταν θα είσαι εκεί!

5 ώρες πρίν, Condios είπε:

Σωστά,,,η πρωτη ετ απατη,,,τα εμβρυακια εξω απο το ενδομητριο,,,ασχολιαστο,,,,η δευτερη ετ μετα απο υστεροσκοπηση και διανοιξη τραχηλου,,,,βιοχημικη,,,μαντεψε,,,,αντι για Σαββατο εκαναν την ετ Δευτερα,,,,αρα παει το παραθυροοοοοοοοοοοο,,,,,εννοειται εφυγα τρεχοντας.

Τσιρ,,,συγχρονισμος με δοτρια φρεσκα,,,η αλλη κοπελα που τη μοιραστήκαμε τη δοτρια (προφανως) εγκυος,,,,εγώ βιοχημική,,,,,,ξανα Οκτωβρη ετ ,,,, εγω βιοχημική ξανά

Για πες ????? Μονο υπομονη και μπινελικια!!!!!!!!!!!! αλλιώς χαϊρι δε βλεπω

Καλό ότι δε θα παρω αντιβιώσεις ναι,,,,αλλά γαλακτοβάκιλους δεν έδειξε η εξεταση,,,μαλλον ειναι αλλη και δεν την εκανα κοριτσια δεν εξηγείται αλλιως ε? Το ΕΡΑ απ'την άλλη βγήκε receptive ,,, άρα παραμένουμε στις 5 μέρες προγεστερόνη και κάνουμε το σταυρό μας πάλι! Το Pcr endometrium βγήκε ΑΡΝΗΤΙΚΟ σε όλα τα μικρόβια  , και χλαμύδια ξερω εγώ τί ειναι αυτά,,,,αλλά ποσοστο στις % δεν ειχε για γαλακτοβάκιλους. Για πες εσύ που ξερεις περισσότερα και ο νους σου κατεβάζει!!!!!!!! ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ERPEAK RESULTS Αμερική ταξίδεψε το δείγμα του ΕΡΑ,,,,εγώ μόνο την Ισπανική ηξερα αλλα οκ.

Η βιοχημική τι είναι ακριβώς? Όλες οι αποβολές βιοχημικές λέγονται ή είναι κάτι άλλο? 

Είπαμε εσείς που έχετε κοπιάσει τόσο καιρό και παρ' όλα αυτά αντι να σας βγαίνει αρνητισμός συνεχίζετε να μας βοηθάτε και μας στηρίζετε κι εμάς τις πρωτάρες θα τα καταφέρετε χωρίς αμφιβολία. Τόση καλοσύνη δε θα πάει χαμένη. Θα σας γυριστεί. Ας τα στείλουν και στον Άρη τα δείγματα αν θέλουν.

Θα γυρίσει ο τροχός θα γ@#σει κι ο φτωχός. Το 2023 θα είσαι μανούλα και εσύ και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα. Θα τα λέμε στο δίπλα το 2023!! Τελεία και Παύλα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...