Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , Condios είπε:

Εσύ είσαι χειρότερο Psychάκι από μένα,,,αχαχαχαχαχα κλαίω,,,,,,

Θα σου απαντήσω στο 1. είπε ο Τσιρ,,,,,παρόλο που δε γίνεται στη σωστή μέρα η ετ,,,το παράθυρο εμφύτευσης παραμένει μερικώς δεκτικό,,,,όταν όμως ξεκινά η διαδικασία εμφύτευσης, ο οργανισμός αναγνωρίζει ότι κάτι δεν πάει καλά και το αποβάλει....άρα ναι χάνεται το παράθυρο εμφύτευσης το ερμο και αυτο

στο 2. θα αρκεστώ στην απάντηση της @Villi ,,, αφού δεν έχω βακτήρια, ούτε μύκητες , ούτε μάρτυρες αντοχής στα αντιβιοτικά ,,, 

Σε ευχαριστώ για την αντίληψή σου ,,, εγώ δεν το σκέφτηκα,,,αλήθεια. Παρόλα αυτά ,,,θεωρείς ότι αν τους καλέσω θα αλλάξει κάτι και ως δια μαγείας θα εμφανιστεί % ποσοστό για γαλακτοβάκιλους? στο εργαστήριο KARYO εγινε το pcr endometrium 

Καλέ??????? Μαζεύτε τη,,,έπρεπε να είχες τον κοντό γιατρό εσύ,,,,,θα έτρωγες μπινελικι και θα χόρταινες κιολας,,,α,χαχαχαχαχαχα αφου θα σου παρει δειγμα για όλα αυτα,,,τί σκιάζεσαι????? απλα θα επιστήσεις προσοχή!!!!!!!! τη Δευτέρα!!!!!!!!!!! 

Και εγώ έχω κάνει και το endometriome του genlab , και το Emma/ Alice που το στέλνουν στην Ισπανία . Και τα δύο γράφανε ποσοστό % γαλακτοβακιλους . Εσυ μάλλον κάποιο άλλο εκανες ... δε χάνεις τίποτα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο αν είναι εφικτό . Το θετικό είναι ότι δεν έχεις μικρόβια !! Οι γαλακτοβακιλοι φτιάχνουν με προβιοτικά 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 7 λεπτά , marina_86 είπε:

Εσύ βαριέσαι να μετρήσεις, αλλά στις μέτρησα εγώ. Σωστός ο Τσιριγώτης. Γι'αυτό σου ζήτησε ακριβή ώρα, αν κ από τις μέρες φαίνεται. Έγινε σωστά.

Πώς αλλιώς; Όπως μου τις έκανε εμένα η προηγούμενη! Βράδυ με ξεκινούσε την προγεστερόνη, πρωί μου έβαζε την ετ. Και να σου πω τι έγινε στην τελευταία ετ; Ξεκινάω βράδυ Δευτέρας για ετ Σάββατο πρωί. Βράδυ Δευτέρας ξαπλώνω για να βάλω τη vasclor (δεν μου έδινε ούτε ουτρο, ούτε πριμολουτ, τίποτα!). Ανακαλύπτω λοιπόν ότι η vasclor ήταν λίγο ανοιχτή. Τι να κάνω δώδεκα και το βράδυ , βάζω. Το πρωί ρωτάω τον φαρμακοποιό μου λέει παρακινδυνευμένο. Η προγεστερόνη είναι ευαίσθητη. Αν ήταν ανοιχτό για πάνω από ένα μήνα θα σου έλεγα να την πετάξεις. Της το λέω κ μου λέει συνεχίζουμε κανονικά. Οπότε εγώ είναι σαν να έβαλα την κανονική vasclor Τρίτη βράδυ για ετ Σάββατο πρωί. Τρίτη βράδυ!!! Ούτε κάν Τρίτη πρωί. Και της λέω να δώσω αίμα να δούμε τι γίνεται; Όχι μου λέει. Δεν το χρειάζομαι. Μετά την ετ άρχισε κ η μήτρα να γουργουριζει, άστα! Ακόμα τα κλαίω εκείνα τα εμβρυακια. 

Αφού τον έχω τρελάνει στις ερωτήσεις. Μέσα στα μάτια τον κοιτάω κ λέω γιατρέ μου, δεν θέλω να ξεχνάτε το σπουδαιότερο. Είμαι πολύ ταλαιπωρημένη. Χαχαχαχα Καλά, γελάω αλλά είμαι!!! 

βραβειο τρελης,,,,δικαιωματικα ολοδικο σου !!!!! ακου εκατσε και μετρησε τις ωρες τις δικες μου? 

το ποσο σε νιωθω για την ταλαιπωρια μακάρι να μην το γνωριζα ουτε εγω,,,κράτα γερά Μαρινάκι,,,,στη τελική ευθεία είσαι και καλά κανεις και τον ρωτας και περιμενεις απο αυτον,,ειναι ο γιατρός σου

,,,,αυτή τη βασκλορ ρε κοριτσια ομως,,,αληθεια στο λαιμο μου καθεται,,,,στις χειροτερες προγεστερονες την κατατάσσω, ξεπερασμενη τη λενε οι γυναικολογοι πλεον,,,δεν ξερω τι να πω,,,αληθεια! ουτρο και παλι ουτρο,,,,prolutex και παλι prolutex 

Επίσης ξερω πως απαξ και ανοιχτεί το κουτι με τις βασκλορ το πετας ειπε ο φαρμακοποιος μου ,,,, μια φορα πηρα και μετα ευτυχως ο Τσιρ δε θελει ουτε να τις ακουει,,,, Ο Τσιρ δε θα απαντουσε στο τηλεφωνο,,,,ευτυχως η μαια εχει μεγαλη εμπειρια και απαντά σε όλα μα όλα (20 χρόνια την εχει διπλα του),,οταν δε με καλυπτει ομως και αυτη στελνω περιποιημενο Mailάκι και για ποτε με παίρνει τηλεφωνο,,,,απ'το δρομο παντα πριν μπει για γεννα....αλλά με παιρνει. 

πρίν από 2 λεπτά , thalasa είπε:

Και εγώ έχω κάνει και το endometriome του genlab , και το Emma/ Alice που το στέλνουν στην Ισπανία . Και τα δύο γράφανε ποσοστό % γαλακτοβακιλους . Εσυ μάλλον κάποιο άλλο εκανες ... δε χάνεις τίποτα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο αν είναι εφικτό . Το θετικό είναι ότι δεν έχεις μικρόβια !! Οι γαλακτοβακιλοι φτιάχνουν με προβιοτικά 

Και εγώ αυτό της igenomix νομιζα θα εκανα που τα λεει ολα πολυ ωραια και αναλυτικά αλλά όχι...θα παρω ενα τηλεφωνο,,,τι ψυχή εχει? Αλλά ποσα προβιοτικα να παρω αν δεν εχω εξεταση? τί ρισκα ειναι αυτα πια? τα προβιοτικα κοριτσια ειναι αυτη η κολπική γελη ή ασχετα? ρωτησα σημερα τη μαια του Τσιρ,,,αν μπορω να παρω κολπικη γελη και μου λεει "οσο δεν κανουμε τιποτα ακομα παρε οτι θες".,.....πειτε εσεις τωρα? παιρνω ή οχι? τη ρωτησα επειδη δεν εχω πλεον πολλα υγρα,,,και που να τα βρω η ερμη καταστολη κοντρα καταστολή και ΠΩΑ? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , marina_86 είπε:

Μετά την ετ άρχισε κ η μήτρα να γουργουριζει, άστα! Ακόμα τα κλαίω εκείνα τα εμβρυακια. 

Μετα το κατάλαβα….λες οτι δεν άνοιξε καθόλου το παράθυρο. Έτσι όπως τα λες πιθανό. Θέλει και τύχη ρε κορίτσια. Καλό γιατρό και τύχη. 

πρίν από 19 λεπτά , Condios είπε:

πειτε εσεις τωρα? παιρνω ή οχι?

Καλά, τα υποθετα κακό δεν κάνουν σε καμία περίπτωση. Δεν ξέρω όμως να σου πω αν βοηθανε στην υγρασία που θέλεις. 

πρίν από 33 λεπτά , Villi είπε:

Μετα το κατάλαβα….λες οτι δεν άνοιξε καθόλου το παράθυρο. Έτσι όπως τα λες πιθανό. Θέλει και τύχη ρε κορίτσια. Καλό γιατρό και τύχη. 

Ναι,κατάλαβες πώς το εννοώ. Ουσιαστικά είναι σαν να ξεκίνησα προγεστερόνη τρίτη βράδυ άρα θα έπρεπε να κάνω ετ Κυριακή βράδυ για να είναι σωστό το παράθυρο εμφύτευσης. Και αντί για Κυριακή βράδυ εγώ έκανα ετ Σάββατο πρωί!!!!...

Όταν λέω ότι άρχισε να γουργουριζει η μήτρα μου εννοώ αυτό που κάνει σαν δόνηση, που σας έλεγα την άλλη φορά. Δηλαδή χαμένα από χέρι τα εμβρυακια... 

Ας μου έλεγε ότι ακυρώνεται. Ότι έκανα βλακεία που έβαλα ανοιχτή βασκλορ. Κ ας είχα πάρει κ αρβεκαπ κ όλα. Δεν πειράζει. Τώρα έχασα δύο άριστα εμβρυακια που είναι σαν να άνοιξα το παράθυρο κ να τα πέταξα. Έξαλλη έγινα! 

πρίν από 56 λεπτά , Condios είπε:

βραβειο τρελης,,,,δικαιωματικα ολοδικο σου !!!!! ακου εκατσε και μετρησε τις ωρες τις δικες μου? 

το ποσο σε νιωθω για την ταλαιπωρια μακάρι να μην το γνωριζα ουτε εγω,,,κράτα γερά Μαρινάκι,,,,στη τελική ευθεία είσαι και καλά κανεις και τον ρωτας και περιμενεις απο αυτον,,ειναι ο γιατρός σου

,,,,αυτή τη βασκλορ ρε κοριτσια ομως,,,αληθεια στο λαιμο μου καθεται,,,,στις χειροτερες προγεστερονες την κατατάσσω, ξεπερασμενη τη λενε οι γυναικολογοι πλεον,,,δεν ξερω τι να πω,,,αληθεια! ουτρο και παλι ουτρο,,,,prolutex και παλι prolutex 

Επίσης ξερω πως απαξ και ανοιχτεί το κουτι με τις βασκλορ το πετας ειπε ο φαρμακοποιος μου ,,,, μια φορα πηρα και μετα ευτυχως ο Τσιρ δε θελει ουτε να τις ακουει,,,, Ο Τσιρ δε θα απαντουσε στο τηλεφωνο,,,,ευτυχως η μαια εχει μεγαλη εμπειρια και απαντά σε όλα μα όλα (20 χρόνια την εχει διπλα του),,οταν δε με καλυπτει ομως και αυτη στελνω περιποιημενο Mailάκι και για ποτε με παίρνει τηλεφωνο,,,,απ'το δρομο παντα πριν μπει για γεννα....αλλά με παιρνει. 

Και εγώ αυτό της igenomix νομιζα θα εκανα που τα λεει ολα πολυ ωραια και αναλυτικά αλλά όχι...θα παρω ενα τηλεφωνο,,,τι ψυχή εχει? Αλλά ποσα προβιοτικα να παρω αν δεν εχω εξεταση? τί ρισκα ειναι αυτα πια? τα προβιοτικα κοριτσια ειναι αυτη η κολπική γελη ή ασχετα? ρωτησα σημερα τη μαια του Τσιρ,,,αν μπορω να παρω κολπικη γελη και μου λεει "οσο δεν κανουμε τιποτα ακομα παρε οτι θες".,.....πειτε εσεις τωρα? παιρνω ή οχι? τη ρωτησα επειδη δεν εχω πλεον πολλα υγρα,,,και που να τα βρω η ερμη καταστολη κοντρα καταστολή και ΠΩΑ? 

Κολπικά υποθετα ξέρω μόνο , τα οποία είναι σε έλλειψη από ότι ξέρω . Αλλιώς από το στόμα . Και ο Κοντούλης μπορεί να σου προτείνει κάποια , εμένα μου είχε προτείνει κάποια όταν τον επισκέφτηκα :):) καλό κάνουν , κακό δεν κάνουν 

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Villi είπε:

Καλά, τα υποθετα κακό δεν κάνουν σε καμία περίπτωση. Δεν ξέρω όμως να σου πω αν βοηθανε στην υγρασία που θέλεις. 

Θα ξαναρωτήσω και νομίζω θα καταλήξω,,,+1 .... Pas mal!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

πρίν από 20 λεπτά , marina_86 είπε:

Ναι,κατάλαβες πώς το εννοώ. Ουσιαστικά είναι σαν να ξεκίνησα προγεστερόνη τρίτη βράδυ άρα θα έπρεπε να κάνω ετ Κυριακή βράδυ για να είναι σωστό το παράθυρο εμφύτευσης. Και αντί για Κυριακή βράδυ εγώ έκανα ετ Σάββατο πρωί!!!!...

Όταν λέω ότι άρχισε να γουργουριζει η μήτρα μου εννοώ αυτό που κάνει σαν δόνηση, που σας έλεγα την άλλη φορά. Δηλαδή χαμένα από χέρι τα εμβρυακια... 

Ας μου έλεγε ότι ακυρώνεται. Ότι έκανα βλακεία που έβαλα ανοιχτή βασκλορ. Κ ας είχα πάρει κ αρβεκαπ κ όλα. Δεν πειράζει. Τώρα έχασα δύο άριστα εμβρυακια που είναι σαν να άνοιξα το παράθυρο κ να τα πέταξα. Έξαλλη έγινα! 

Μην τα σκέφτεσαι καλή μου,,, ξέρεις πόσες φορές θα είχαμε φουσκώσει - γεννήσει - βαφτίσει αν στα τόσα χρόνια κοιτούσαμε κάθε φορά πίσω???? Μόνο μπροστά,,, στα καλύτερα που δε ζήσαμε ακόμα ,,,σε αυτά τα ευχάριστα που βήμα βήμα θα μας φέρουν το θείο δώρο της φύσης και της καρδιάς μας. Είσαι ένα βήμα πιο κοντά,, αυτό να κοιτάς! Ένα βήμα σωστό τη φορά!!!!

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα αγαπημένες μου❤️❤️❤️ κλέφρα σας διάβαζα σήμερα και παλι έχω σελίδες βλέπω να διαβασω!! 

@chitanetaμου νομίζω είναι φυσιολογικό αυτό με τα καφέ. Αν χρειαστείς prolutex utrogestan ή κάτι από αυτά που παίρνω (innohep, prezolon, salospir) πες μου να ζητήσω έξτρα κουτί και να σου στείλω τον αριθμό της συνταγής να πας να τα πάρεις ❤️

@Condiosτελικά ο δικός σου είναι ο κοντός κι ελεγα ποιος είναι ποιος είναι! Καλά κάνεις και ακούς αγαπημένη μου το σωματακι σου, εσυ το ξέρεις τόσα χρόνια. Κι αυτός ας τα περικυκλώσει όλα γιατί είπαμε. Φέτος φουσκωμένες κοιλίτσες όλες στο καφέ μας ❤️

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αγαπημένες μου, η αλήθεια είναι ότι το τσικνισα για τα καλά!!! Χαχαχαχαχα Εν τω μεταξύ, δεύτερη μέρα στην προγεστερόνη κ ήδη νιώθω τσιμπήματα στο στήθος και στην περιοχή της μήτρας. Και σκέφτομαι... σε τι λούμπα πέφτουμε μετά την ετ και ψάχνουμε συμπτώματα; Βέβαια, ανθρώπινο είναι... δεν είναι; 

@Annaforyou τα Anti TPO καλά τα βλέπω. Σε τι μονάδα μέτρησης είναι; Τα Anti TG είναι πράγματι ανεβασμένα, οπότε σοφοτατη η λήψη Τ4. Πώς σου φάνηκε η γιατρός; Είναι έτσι όπως τη θυμάμαι; Φουλ πολυλογου κ τρελόγκα; Τα ελέγχει όλα πάντως! Πέρα από τον θυροειδή, έδωσε βάση σε κάτι άλλο είτε από ορμόνες είτε από αιματολογικά είτε από βιταμίνες κτλ; Θέλω να πω σου ζήτησε και κάτι άλλο ή σου είπε ότι παίζει κ κάτι άλλο ρόλο; 

Κορίτσια μου δεν μπήκα καθόλου σήμερα γτ είχα ένα μικροατυχημα με το αυτοκίνητο, μόνο υλικές ζημιές αλλά πάρα πολύ σύγχυση!!! Τώρα ηρέμησα κ μπήκα να δω τα νέα σας!!

Μου έκανε σωστό έλεγχο για το θυρεοειδή και υπέρηχο αλλά δεν Μ έγραψε κάτι άλλο ούτε ψάξαμε κάτι άλλο ορμονολογικα. Μπορεί να με είδε έτσι μικρή :P κ να μην το θεώρησε απαραίτητο. Ξεκίνησα Τ4 και βλέπουμε! ευχαριστώ όλα τα κορίτσια που μου απαντήσανε! ❤️❤️❤️ 

Τώρα εγώ έχω άλλη απορία; Η  υψηλη ΤSH δυσκολεύει στο να μείνω έγκυος;; Δηλαδή τζάμπα η προσπάθεια αυτό το μήνα? :roll: Με αλλά λόγια θα κάνω πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης;;:P

Στο σκούπισμα με την @aria και γω... Όχι τπτ άλλο αλλά απεχθάνομαι και τις δουλειές!! 

• Μου αρέσει 2

@MELINASPμου διαβάζω διαβαζω αλλά έχει ακόμα σελίδες. Σε πήρανε; Είχες κανα νέο; η πηρες εσύ; που λέει και η φίλη μας η Μαρίνα! 

8 minutes ago, Annaforyou said:

Κορίτσια μου δεν μπήκα καθόλου σήμερα γτ είχα ένα μικροατυχημα με το αυτοκίνητο, μόνο υλικές ζημιές αλλά πάρα πολύ σύγχυση!!! Τώρα ηρέμησα κ μπήκα να δω τα νέα σας!!

Μου έκανε σωστό έλεγχο για το θυρεοειδή και υπέρηχο αλλά δεν Μ έγραψε κάτι άλλο ούτε ψάξαμε κάτι άλλο ορμονολογικα. Μπορεί να με είδε έτσι μικρή :P κ να μην το θεώρησε απαραίτητο. Ξεκίνησα Τ4 και βλέπουμε! ευχαριστώ όλα τα κορίτσια που μου απαντήσανε! ❤️❤️❤️ 

Τώρα εγώ έχω άλλη απορία; Η  υψηλη ΤSH δυσκολεύει στο να μείνω έγκυος;; Δηλαδή τζάμπα η προσπάθεια αυτό το μήνα? :roll: Με αλλά λόγια θα κάνω πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης;;:P

Στο σκούπισμα με την @aria και γω... Όχι τπτ άλλο αλλά απεχθάνομαι και τις δουλειές!! 

Ιιιιιι ευτυχώς εισαι καλά Αννουλα μας!!! Οοοοοομμμμμμμμμ και άλλο κακό να μη σε βρει ❤️❤️❤️

Αχ @marina_86 δεν το πηρες χωρίς κόπο και κόστος προσωπικο καλή μου το ντοκτορά! Τέλος πια εύχομαι όλα αυτά και από εδώ και πέρα να γίνουν όλα ένα ένα και να σε ακουμε μετά να μας λες για διατροφες, και κρέμες, και λάδια και βιταμίνες με την κοιλιά γεμάτη ❤️❤️❤️

@Villi μου θέλω απλά να σου στείλω μια ❤️ και μια μεγάλη αγκαλιά! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 34 λεπτά , thalasa είπε:

τα οποία είναι σε έλλειψη από ότι ξέρω .

Οχι δεν ειναι σε έλλειψη ολα. Σε έλλειψη ειναι τα υποθετα της frezyderm που ηταν πολυ καλα. Τωρα βολευόμαστε με τα αντίστοιχα της Eva.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

@marina_86

Εμένα ναι,,,ούτε εγώ την ήξερα ,,, αλλά εσείς που ψάχνετε το σπέρμα και περιμένετε δε σας την πρότειναν? Αν όχι ρώτα,,,για αυτό είμαστε εδώ,,,για να ρωτάμε και να μαθαίνουμε ! 

Χμμγκχ Χμγκχ.. γκουχου γκουχου.. 

(Καθαρίζω το λαιμό μου και βήχω διακριτικά.. τελείως όμως..!!) 

Για το fish λέω.. 

Γκουχου γκουχου αγαπημένη.. γκουχου γκουχου!! :mrgreen::P:lol::lol:

• Χαχα 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

1 hour ago, Fili είπε:

Καλησπέρα αγαπημένες μου❤️❤️❤️ κλέφρα σας διάβαζα σήμερα και παλι έχω σελίδες βλέπω να διαβασω!! 

@chitanetaμου νομίζω είναι φυσιολογικό αυτό με τα καφέ. Αν χρειαστείς prolutex utrogestan ή κάτι από αυτά που παίρνω (innohep, prezolon, salospir) πες μου να ζητήσω έξτρα κουτί και να σου στείλω τον αριθμό της συνταγής να πας να τα πάρεις ❤️

@Condiosτελικά ο δικός σου είναι ο κοντός κι ελεγα ποιος είναι ποιος είναι! Καλά κάνεις και ακούς αγαπημένη μου το σωματακι σου, εσυ το ξέρεις τόσα χρόνια. Κι αυτός ας τα περικυκλώσει όλα γιατί είπαμε. Φέτος φουσκωμένες κοιλίτσες όλες στο καφέ μας ❤️

Ευχαριστώ Fili μου! Αλλά την βρηκα την λυση, πρωι πρωι μου εγραψε συνταγη η ανοσολογος που ειναι στο δημοσιο!

Πολλά φιλια!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, thalasa είπε:

Κολπικά υποθετα ξέρω μόνο , τα οποία είναι σε έλλειψη από ότι ξέρω . Αλλιώς από το στόμα . Και ο Κοντούλης μπορεί να σου προτείνει κάποια , εμένα μου είχε προτείνει κάποια όταν τον επισκέφτηκα :):) καλό κάνουν , κακό δεν κάνουν 

Σε ευχαριστώ πολύ πολυ,,, αλλά αυτό που λέει η @Villi είναι,,,, νομίζω ,,,,το είχε ξαναγράψει καμία δεκαριά σελίδες πίσω και η @marina_86

πρίν από 50 λεπτά , Villi είπε:

Οχι δεν ειναι σε έλλειψη ολα. Σε έλλειψη ειναι τα υποθετα της frezyderm που ηταν πολυ καλα. Τωρα βολευόμαστε με τα αντίστοιχα της Eva.

1 hour ago, Annaforyou είπε:

Σιδερένια εσύ ,,,, και τα άλλα τα σίδερα φτιάχνονται,,εσύ να είσαι καλά! Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς,,,αλλά σε σίγουρα θα πάρεις απάντηση,τόσα κορίτσια εδώ μέσα 

πρίν από 50 λεπτά , Kiddo είπε:

Χμμγκχ Χμγκχ.. γκουχου γκουχου.. 

(Καθαρίζω το λαιμό μου και βήχω διακριτικά.. τελείως όμως..!!) 

Για το fish λέω.. 

Γκουχου γκουχου αγαπημένη.. γκουχου γκουχου!! :mrgreen::P:lol::lol:

Θύμισε μου? Εγώ δηλαδή του το ρώτησα και αυτός είπε ναι να το κάνουμε (επειδή μου είπες εσύ τί είναι αναλυτικά????? ) Ή μόνος του μου το είπε? Εγώ θυμάμαι του είπα για το SORP που είπε η μαία και αυτός είπε και για το fish? Πωπωωωωωω προτείνετε κάτι και για τη μνήμη αν ξέρετε βλέπω την άνοια να έρχεται νωρίς νωρίς ,, και τρομάζω 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

1 hour ago, Annaforyou είπε:

Πωπω κοριτσάκι μου!! Σημασία έχει ότι είσαι καλά και δεν έπαθες τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι ρυθμίζεται πανευκολα οποτε μην ανησυχείς!! Και τώρα πες μας....ποτέ κανείς είπαμε το τεστακι?? 

πρίν από 3 λεπτά , Condios είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολυ,,, αλλά αυτό που λέει η @Villi είναι,,,, νομίζω ,,,,το είχε ξαναγράψει καμία δεκαριά σελίδες πίσω και η @marina_86

Σιδερένια εσύ ,,,, και τα άλλα τα σίδερα φτιάχνονται,,εσύ να είσαι καλά! Δεν ξέρω να σου απαντήσω δυστυχώς,,,αλλά σε σίγουρα θα πάρεις απάντηση,τόσα κορίτσια εδώ μέσα 

Θύμισε μου? Εγώ δηλαδή του το ρώτησα και αυτός είπε ναι να το κάνουμε (επειδή μου είπες εσύ τί είναι αναλυτικά????? ) Ή μόνος του μου το είπε? Εγώ θυμάμαι του είπα για το SORP που είπε η μαία και αυτός είπε και για το fish? Πωπωωωωωω προτείνετε κάτι και για τη μνήμη αν ξέρετε βλέπω την άνοια να έρχεται νωρίς νωρίς ,, και τρομάζω 

Εντάξει κορίτσια...σας παρακολουθώ όλη μέρα να λέτε για προβιοτικα, παράθυρα εμφύτευσης και προγεστερόνη που την μετράμε με την ώρα και νιώθω ότι μιλάτε κινέζικα χαχαχαχα.

• Χαχα 3

26 minutes ago, Chrussa1982 said:

Εντάξει κορίτσια...σας παρακολουθώ όλη μέρα να λέτε για προβιοτικα, παράθυρα εμφύτευσης και προγεστερόνη που την μετράμε με την ώρα και νιώθω ότι μιλάτε κινέζικα χαχαχαχα.

Πεστα ρε Χρύσα μου. Χχαχαχαχα κάποιες φορές κι εγώ διαβάζω διαβαζω και λέω μπα παναθεμα με τπτ δε θυμάμαι από όλα αυτά :)))))) 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...