Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Condios είπε:

Αγαπημένες μου λιακαδίτσες καλησπέρα!!!!!!!!! και κλασικά θα φωνάξω,,,,,,Παρασκευούλααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

@chitaneta μου γλυκιά ,,,, οι έμπειρες σου κατέθεσαν τις περιπτώσεις τους και όλη πήγαν καλά,,,έτσι θα γίνουν και σε σένα καλή μου,,,,ξεκούραστη με το μωράκι σου να μεγαλώνει μέσα σου !!!!!!!! 

Κορίτσια έχω νέα!!!!!!!!! Μαζί με αυτά και δρόμο μπροστά ( @Aria. & @marina_86 κοντά σιμά εμείς είπαμε, ελπίζω εσείς νωρίτερα με το καλό φυσικά αν είναι να έρθει η στιγμή σας) !!!!!

Βγήκαν τα αποτελέσματα του ERA & PCR ENDOMETRIUM,,,,,μαντέψτε,,,,πεντακάθαρα!!!!!! Γιούπι απ'τη μία ( & what the f...ck παράλληλα) και από την άλλη μόνο η ενδομητρίωση μας έμεινε να είναι η υπεύθυνη,,,, να φύγει και αυτη να πάει στο καλό για να έρθει το καλύτερο. Με πήρε και ο γιατρός μόλις τηλέφωνο, ο κοντούλης μου....για να το περικυκλώσουμε από παντού σύστησε να κάνουμε και ένα οξειδωτικό στρες σπερματος μαζί με fish....καλλιέργεια και dfi εννοούνται!!!!! Αν και θεωρει πως επειδή πάντα καλό ήταν το σπέρμα και αυτά καθαρά θα βγουν αλλά...είπαμε,,,περικύκλωση,,,,λάθη δεν δικαιολογεί και ελλείψεις ουτε ο ιδιος πλέον. Επίσης,,,,είπε,,,,ανάλογα τί θα δείξουν το SORP & FISH & DFI , θα δούμε αν θέλει κάποια αγωγή ο σύζυγος,,,γιατί αν βρεθεί κάτι ειδικά στο FISH πάμε για προεμφυτευτικό στις βλαστοκύστες που θα δημιουργηθούν. + με το καλό να κάνω την επέμβαση, να δούμε τί θα πει ο Πιστοφ.... αν χρειάζεται κάποια ειδική μεταχείριση εμού ανάλογα τί θα βρει και προχωράμε. Χαρακτηριστικά είπε , έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ήρεμος και καλός ήταν,,,,μου είπε και τις τιμές για τις άνωθι εξετάσεις και όλα καλά,,,όταν κατέβουμε Αθήνα για μένα θα κάνει και αυτά ο σύζυγος. Ρώτησα και στη Λάρισα και τα ίδια βγαίνουν 2 φορές ακριβοτερα εδώ,,,,οπότε αποφάσισα να πάμε όπου θελει και εμπιστευεται ο γιατρός. Στο ΑΛΦΑ LAB μας είπε,,,το ξερετε? καλό? Αυτά τα νέα μου....προχωράμε δυνατά τα τα τα!!!!!!! 

Καλό σκ σε όλες!!!!!!!! 

Καταλαβαινω αυτη τη σκεψη.." μα παλι ολα καλα βγαινουν ρε γαμωτο;", αλλά οπως και να εχει ειναι καλα τα νεα! Καλυτερα όλα πεντακαθαρα!

Αντε να το περικυκλωσετε απο παντου και μετα να πανε ολα τελεια!

Οποτε τωρα θα ετοιμαστεις για λαπαροσκοπηση, καταλαβα καλά;

πρίν από 9 λεπτά , Troia είπε:

Να ξέρες ότι εκεί μπορείς να κάνεις δωρεάν και τις εξετάσεις α´ τριμήνου που θα σου γράψει ο γυναικολόγος σου. Το λέω επειδή είναι αρκετές αυτές του α᾽τριμήνου. Εμένα μου τις είχε κάνει η Τσεκούρα με την ίδια αιμοληψία με τον επανέλεγχο της επίκτητης θρομβοφιλίας.

Τελεια!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 20 λεπτά , chitaneta είπε:

Χιλια ευχαριστώ για την προταση σου να με βοηθησεις! Δεν σου κρυβω οτι εχτες που ειδα οτι μου τελειωνουν οι prolutex και χρειαζομαι και crinone, με επιασε πανικος και σκεφτομουν να μπω στο φορουμ να ζητησω απο καποια κοπελα κατι τετοιο (αν και δεν θελω να φερω καμια σε δυσκολη θεση), αλλά ευτυχώς απευθυνθηκα , για άλλη μια φορα στην ανοσολογο και να ειναι καλά, πρωι πρωι ειχα τη συνταγογραφηση! Αρα προς το παρων ειμαι καλυμμενη!

Σ ευχαριστώ και πάλι!

Ευχαριστω Χρυσα μου! Αυτο σκεφτομαι κι εγω οτι ειναι το μωρο της "ελπιδας" να παιρνω θαρρος!

Τίποτα κορίτσι μου. Είμαι σίγουρη ότι όλες όπου μπορούμε να βοηθήσουμε θα το κάνουμε με μεγάλη χαρά. Αν κάποια στιγμή το χρειαστείς απλά πες μου και θα στο δώσω. 

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

ναι όντως ειναι ενα θαύμα , μεγαλειώδες... γιατί αλλιώς να το βλέπεις στην αδελφή σου στη φίλη σου και αλλιώς να συμβαίνει σε σένα
πχ χθες αναρωτιόμουν ο ομφάλιος λώρος που καταλήγει???? :blink:
αρχές Μάρτη θα τα παραλάβω τα βιβλιαράκια
ο επόμενος είναι 3/3, γενικά νιώθω μια ηρεμία θα έλεγα,
διάβαζα χθες ενα άρθρο που έλεγε όσο
ανεβαίνει η προλακτίνη τόσο πιο ζεν γινόμαστε ειδικά προς το τέλος....
η φύση έχει προνοήσει και προστατεύει τη μέλλουσα μανούλα
απο άλλα προβλήματα-σκεψεις και επικεντρώνεται στο μωρο για να το προστατεύει και να το φροντίζει
δεν ξέρω αν ισχύει... ή αν το έχετε ξανακούσει....
επίσης δεν ξέρω μέχρι ποια εβδομάδα είμαστε σε επικίνδυνη φάση? πχ μεχρι 10η-12η?
εσύ πως είσαι?

ΚΑπου εκεί ναι αλλά οοοοοοοολη η εγκυμοσύνη ενα άγχος είναι!! Ναι οκ μέχρι τον τρίτο γίνονται οι αποβολές.

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Καταλαβαινω αυτη τη σκεψη.." μα παλι ολα καλα βγαινουν ρε γαμωτο;", αλλά οπως και να εχει ειναι καλα τα νεα! Καλυτερα όλα πεντακαθαρα!

Αντε να το περικυκλωσετε απο παντου και μετα να πανε ολα τελεια!

Οποτε τωρα θα ετοιμαστεις για λαπαροσκοπηση, καταλαβα καλά;

Εννοείται καλύτερα,,,,αυτή η ανεξήγητη "γιατι βιοχημικες" να ξεπεραστεί και όλα καλά. Έχει ο Θεός,,,το λέω και το πιστεύω. Και εγώ τόνους υπομονη, επιμονή και πίστη. Ναι έκλεισα  29/03 μπαινω για υστερολαπαροσκοπηση, αφαιρεση αρισ. ωοθηκης και σαλπιγγών. ως τότε να φτιάξω λίγο από συμπληρώματα ότι έχει πέσει και συνεχίζουμε.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 19 λεπτά , Condios είπε:

Αγαπημένες μου λιακαδίτσες καλησπέρα!!!!!!!!! και κλασικά θα φωνάξω,,,,,,Παρασκευούλααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

@chitaneta μου γλυκιά ,,,, οι έμπειρες σου κατέθεσαν τις περιπτώσεις τους και όλη πήγαν καλά,,,έτσι θα γίνουν και σε σένα καλή μου,,,,ξεκούραστη με το μωράκι σου να μεγαλώνει μέσα σου !!!!!!!! 

Κορίτσια έχω νέα!!!!!!!!! Μαζί με αυτά και δρόμο μπροστά ( @Aria. & @marina_86 κοντά σιμά εμείς είπαμε, ελπίζω εσείς νωρίτερα με το καλό φυσικά αν είναι να έρθει η στιγμή σας) !!!!!

Βγήκαν τα αποτελέσματα του ERA & PCR ENDOMETRIUM,,,,,μαντέψτε,,,,πεντακάθαρα!!!!!! Γιούπι απ'τη μία ( & what the f...ck παράλληλα) και από την άλλη μόνο η ενδομητρίωση μας έμεινε να είναι η υπεύθυνη,,,, να φύγει και αυτη να πάει στο καλό για να έρθει το καλύτερο. Με πήρε και ο γιατρός μόλις τηλέφωνο, ο κοντούλης μου....για να το περικυκλώσουμε από παντού σύστησε να κάνουμε και ένα οξειδωτικό στρες σπερματος μαζί με fish....καλλιέργεια και dfi εννοούνται!!!!! Αν και θεωρει πως επειδή πάντα καλό ήταν το σπέρμα και αυτά καθαρά θα βγουν αλλά...είπαμε,,,περικύκλωση,,,,λάθη δεν δικαιολογεί και ελλείψεις ουτε ο ιδιος πλέον. Επίσης,,,,είπε,,,,ανάλογα τί θα δείξουν το SORP & FISH & DFI , θα δούμε αν θέλει κάποια αγωγή ο σύζυγος,,,γιατί αν βρεθεί κάτι ειδικά στο FISH πάμε για προεμφυτευτικό στις βλαστοκύστες που θα δημιουργηθούν. + με το καλό να κάνω την επέμβαση, να δούμε τί θα πει ο Πιστοφ.... αν χρειάζεται κάποια ειδική μεταχείριση εμού ανάλογα τί θα βρει και προχωράμε. Χαρακτηριστικά είπε , έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ήρεμος και καλός ήταν,,,,μου είπε και τις τιμές για τις άνωθι εξετάσεις και όλα καλά,,,όταν κατέβουμε Αθήνα για μένα θα κάνει και αυτά ο σύζυγος. Ρώτησα και στη Λάρισα και τα ίδια βγαίνουν 2 φορές ακριβοτερα εδώ,,,,οπότε αποφάσισα να πάμε όπου θελει και εμπιστευεται ο γιατρός. Στο ΑΛΦΑ LAB μας είπε,,,το ξερετε? καλό? Αυτά τα νέα μου....προχωράμε δυνατά τα τα τα!!!!!!! 

Καλό σκ σε όλες!!!!!!!! 

Μπράβο αγαπημένη μου!!! Πολύ καλά τα νέα σου, προχωράς και εσύ σιγά σιγά αλλά με σίγουρα και σταθερά βήματα. Γάτα ο κοντός όμως .. φαίνεται θέλει να εξαντλήσει όλα τα πιθανά σενάρια αποτυχίας πράγμα που με βρίσκει σύμφωνη. Γέλασα με την σκέψη που έκανες ότι αφού όλα είναι πεντακάθαρα τι στον π@@τσο συμβαίνει και δεν;; Όταν βέβαια λέω γέλασα το έκανα γιατί το έχω σκεφτεί κ εγώ για τον εαυτό μου κάποιες φορές. 

Υπέροχος καιρός έξω θέλω να βγω βόλτα η σουρτουκω χαχαχα. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα εμβρυομεταφορά Παρασκευή 11 του μήνα δύο βλαστοκύστες. Την Κυριακή έκανα την πρώτη χοριακή 320 και μετά την Τρίτη 754. Και τώρα η επόμενη χοριακή εκεί είναι αύριο. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι βλέπω υγρά κάτω το οποίο έχουν λίγο σκούρο χρώμα. Αν ξέρει κάποια κοπέλα από σας να με βοηθήσει είναι ανησυχητικά αυτά;;

On 11/1/2022 at 8:57 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

1 hour ago, Condios είπε:

Καλό σκ σε όλες!!!!!!!! 

Μπράβο κοριτσάκι υπέροχα τα νέα σου. So far so good. Επίσης εξαιρετικός ο γιατρός σου, πολυ προσεκτικός, πρέπει να νιώθεις μεγάλη ασφάλεια μαζί του. 

21 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Δεν ξέρω έτσι μου είπε! Με ρώτησε αν έκανα πρόσφατα την 3η δόση. Αααχ δεν ξέρω τί συμβαίνει με αυτόν τον θυρεοειδή μου! Δεν έχω κανένα σύμπτωμα, στον υπέρηχο είναι μια χαρά κ οι τιμές εκτός του φυσιολογικού!! Βασικά με ανησυχούν γιατί είναι μαυρισμένες. 

O θυροειδης ρυθμιζεται με το Τ4 μην ανησυχεις

17 ώρες πρίν, happykar είπε:

Μαίρη μου σε ευχαριστω για το μήνυμα σου. Καταρχάς εύχομαι ο μπαμπάς σου να έχει την καλύτερη δυνατή ανάρρωση. Αλλά τις ευχές μου για το μωρό σου να είναι γερό τυχερό και ευτυχισμένο. Καταλαβαίνω απολύτως αυτό που λες. Όσο μπορείς να χαίρεσαι και το μωρό σου, ταυτόχρονα με τις έγνοιες σου. Έτσι είναι η ζωή με τις πίκρες και τις γλυκες ανακατωμένα. Είμαστε λίγο πολύ πλέον σε ηλικίες που έχουν περάσει οι εποχές οι ανέμελες. Δύσκολο πολύ. Αλλά το ότι στις ηλικίες μας μας δίνεται η ευκαιρία να ζούμε τέτοιες χαρές, τι να πω, είναι σαν να ξεκινάμε μια καινουρια ζωή και δεν είναι κάτι που ζουν πολλοί. 

Σ ευχαριστω! Οντως ειμαστε σε περιεργες ηλικιες με προβληματα υγειας που μπορει να προκυψουν σ εμας η στους γονεις μας. Καμια σχεση οταν εισαι μικρη. Εκει οι μονες αγωνιες ειναι αν θα φαει το μωρο η αν θα κανει κακα. Τωρα εχουμε κ αλλες εγνοιες. Σου ευχομαι να περασετε αυτη την δυσκολη περιοδο με τον μπαμπα σου οσο πιο ανωδυνα γινεται. Πολλα φιλια κ καλο υπολοιπο , να παρεις αγκαλια το μωρακι σου να το χαρεις!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μπράβο αγαπημένη μου!!! Πολύ καλά τα νέα σου, προχωράς και εσύ σιγά σιγά αλλά με σίγουρα και σταθερά βήματα. Γάτα ο κοντός όμως .. φαίνεται θέλει να εξαντλήσει όλα τα πιθανά σενάρια αποτυχίας πράγμα που με βρίσκει σύμφωνη. Γέλασα με την σκέψη που έκανες ότι αφού όλα είναι πεντακάθαρα τι στον π@@τσο συμβαίνει και δεν;; Όταν βέβαια λέω γέλασα το έκανα γιατί το έχω σκεφτεί κ εγώ για τον εαυτό μου κάποιες φορές. 

Υπέροχος καιρός έξω θέλω να βγω βόλτα η σουρτουκω χαχαχα. 

Ευχαριστώ που με νιώθεις. Να βγεις και να λιαστεις,,,d3 φυσικη!!!!!!!! εδω κανει λιγο κρυαδακι σημερα αν και λιακαδα,,,χιονισε πανταχοθεν τριγυρω για αυτο

πρίν από 8 λεπτά , Villi είπε:

Μπράβο κοριτσάκι υπέροχα τα νέα σου. So far so good. Επίσης εξαιρετικός ο γιατρός σου, πολυ προσεκτικός, πρέπει να νιώθεις μεγάλη ασφάλεια μαζί του. 

Σε ευχαριστώ Βιλλάκι μου,,,,ο γιατρός μου καλός είναι,,,εξαιρετικός αποδεικνύεται, μετά από αποφάσεις δικές μου, πίεση , ερωτήσεις, ζητώντας - απαιτώντας απαντήσεις και επειδή έχουμε ήδη 2 αποτυχημενες ετ με δανεικα. Θεωρείς του καλαρέσει να έχει και ο ιδιος αποτυχίες????? Τα χέρια του και τις γνώσεις του εμπιστεύομαι,,,ως εκει,,,τα περισσότερα εγώ τα αποφάσισα, τα έψαξα , τα έμαθα. Γιατί φωνάζω και θα συνεχίζω να φωνάζω,,,,ακούστε το σώμα σας και ψάξτε όσα δεν ψάχνει το κέντρο και ο εξωσωματικός.....ενδοκρινολογους, αιματολογους, ανδρολογους, χειρουργους, τα παντα! Ευτυχώς καταφέρνω και συνεννοούμαι μαζί του , γιατί είναι δύστροπος, κακά τα ψέματα, και δυσεύρετος,,,και φυσικά του παραδέχομαι και του λεω "εμπιστευομαι τα χέρια σου, τις γνώσεις σου , τις επιτυχίες σου, την ιστορία σου,,,δικαίωσε με για μια φορά" ,,,και φυσικα χαίρομαι που δεν ειναι γλυκαναλατος,,,δεν τους αντεχω αυτους που σου ορκίζονται ότι θα σε κανουν μανουλα και οι αποτυχιες διαδεχονται η μια την αλλη,,,προτιμω το προσγειωμένο μπινελικι. αχαχαχαχαχα psycho είπαμε,,,, 

Εσύ πως είσαι?????? 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

5 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημερα συμαχητριες!

Σημερα το πρωι οταν πηγα τουαλετα, στο σκουπισμα ηταν καθαρο σχεδον, κατι ιχνη καφε μονο πολύ λιγα. Αλλά τωρα εβγαλα πάλι λιγο καφε... Λιγο αλλά, εβγαλα...

Τα κοριτσια που εχουν παθει αποκολληση μπορουν λιγο να μου πουν...ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια αυτο; Σας καθηστερησε να σταματησει τελειως τελειως και το καφε;

Ναι, ευτυχως που εχουμε και τις ορμονες να μας ηρεμουν!

Πιστευω οτι αν περασουμε και τον τριτο μηνα βρισκομαστε σε καλό δρομο! Αλλά ας μας απαντησουν και τα κοριτσια που ξερουν κατι παραπανω.

Εγω καλα νιωθω, κοιμηθηκα καλα, χαρηκα το πρωι που οταν σκουπιστηκα δεν ειχα ουτε καφε, αλλά τωρα εβγαλα λιγο καφε και μαζευτηκα παλι... υπομονη!

Ναι μετα τον τριτο μην κ την Α επιπεδου,  θα εχετε περασει ενα μεγαλο μαξιλαρακι ασφαλειας. Υπομονη.

Εγω παντως, που δεν ειχα αποκολληση ειχα συχνα καφε στο α τριμηνο. Δεν εδινα κ πολυ σημασια, τα ειχα συνηθισει, χαχα

πρίν από 30 λεπτά , Niki112 είπε:

Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί χρειάζομαι βοήθεια. Έκανα εμβρυομεταφορά Παρασκευή 11 του μήνα δύο βλαστοκύστες. Την Κυριακή έκανα την πρώτη χοριακή 320 και μετά την Τρίτη 754. Και τώρα η επόμενη χοριακή εκεί είναι αύριο. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι βλέπω υγρά κάτω το οποίο έχουν λίγο σκούρο χρώμα. Αν ξέρει κάποια κοπέλα από σας να με βοηθήσει είναι ανησυχητικά αυτά;;

Καλησπερα! Εγω ειχα καφε εκκρισεις στο α τριμηνο. Κι ολα καλα ηταν. Ρωτα ομως τον ντοκ σου για σιγουρα

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Condios είπε:

Εσύ πως είσαι?????? 

Ααααχχ.. ευχαριστώ που ρωτάς. Γενικά χάλια είμαι,  προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση. Τέλος πάντων, μου έβαλες ιδέες τώρα, αυτό το fish εμείς δεν το έχουμε κάνει, θα ρωτήσω τον γιατρό μου την επόμενη  φορά που θα τον δω.  

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Αγαπημένη ετοιμάστηκες ψυχολογικά για τη Δευτέρα; Που θα το κάνετε; Στο γεννεσις; Και ήθελα να σε ρωτήσω αν ξερεισ..για το q10 έβγαλες καμία άκρη;; Μήπως ξέρεις δοσολογία που πρέπει να παίρνουμε; 

@Villi μου και ναι κ όχι... Από τη μία ανυπομονώ να την κάνω να τελειώνω κ από την άλλη έχω μία αγωνία... Ναι, μου είπε ο γιατρός δοσολογία για το Q10. Μου είπε θα χρειαστεί να παίρνω λίγο πιο μεγάλη δόση, δηλαδή 200mg την ημέρα. Θέλω μέσα στο ΣΚ να κάνω την παραγγελία μου και να τα ξεκινήσω περιμένοντας τ' αποτελέσματα...

6 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλημερα. Σου ειπαν ποτε θα βγουν; Φαντάζομαι απο εβδομάδα σίγουρα. 

Υποτίθεται χθες έπρεπε αυτός μ είπε ίσως αντί για 20 να κάνουν 21 μέρες δηλαδή σήμερα. Προς το παρών τίποτα άρα πάμε από Δευτέρα πφφφφ

6 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Χαχαχαχα Εγώ είμαι!!!! Για να με ξεχωρίζετε στο πλήθος και για να μην μπερδεύεται η @Condios!!!! 

Κι εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω που ρώτησε κ η Villi. Σου είπαν πότε θα βγουν; 

Λογικά από Δευτέρα γτ μέχρι τώρα τπτ κ έχω σκάσει όλα μ τα νύχια από την αγωνία από το πρωί κάνω φασινα για να μην αγχώνομαι πφφφφφ

5 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημερα συμαχητριες!

Σημερα το πρωι οταν πηγα τουαλετα, στο σκουπισμα ηταν καθαρο σχεδον, κατι ιχνη καφε μονο πολύ λιγα. Αλλά τωρα εβγαλα πάλι λιγο καφε... Λιγο αλλά, εβγαλα...

Τα κοριτσια που εχουν παθει αποκολληση μπορουν λιγο να μου πουν...ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια αυτο; Σας καθηστερησε να σταματησει τελειως τελειως και το καφε;

Ναι, ευτυχως που εχουμε και τις ορμονες να μας ηρεμουν!

Πιστευω οτι αν περασουμε και τον τριτο μηνα βρισκομαστε σε καλό δρομο! Αλλά ας μας απαντησουν και τα κοριτσια που ξερουν κατι παραπανω.

Εγω καλα νιωθω, κοιμηθηκα καλα, χαρηκα το πρωι που οταν σκουπιστηκα δεν ειχα ουτε καφε, αλλά τωρα εβγαλα λιγο καφε και μαζευτηκα παλι... υπομονη!

Ναι κορίτσι μ κάνει μέρες να φύγει εντελώς μην αγχωνεσαι

4 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Καλά κ εγώ δ έχω του σίγουρο...όλα εξαρτώνται από τον σύζυγό ....

Σουργελο δ λες τπτ!!!με πεθανε όμως κ πριν την υστεροσκοπιση θα πάω να τον πλάκωσε κορίτσια αλήθεια του χρειάζεται με έκανε κ έχασα το μυαλό μου

Ξέχνα το τώρα αυτό κοριτσακι μ όλα είναι καλά δοξ; τον Θεό!!! 

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Δυστυχώς δεν είμαι ασφαλισμενη στι εοπυ και απο προσφατη αλλαγή νομοσχεδιου απο τον υπουργο υγειας μας, οι γιατροι του εοπυ δεν μπορουν απο τον φεβρουαριο να συνταγογραφουν σε ανασφαλιστους. Μονο οι γιατροι του δημοσίου μπορούν. 

Ευτυχώς που ειχα παει στην ανοσολογο του Έλενα και βρηκα άκρη και μπορει να μου τα γράφει αυτή!

Μακάρι να περασει γρήγορα και να πανε ολα καλά!

Ευχαριστώ που μου εγραψες!

Δεν μπορείς να ασφαλιστέις κάτω από τον αντρουλη σ; εγώ έτσι ειμαι

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Καλό σκ σε όλες!!!!!!!! 

Αντε ρε κοριτσακι μ μπραβοοο πολύ καλός που το περικυκλώνει για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σ! Πάει ένα τεράστιο σκαλοπάτι το πέρασες με τεράστια επιτυχία!!! Με το καλό στα επόμενα. Καταλαβαίνω το άγχος σ ότι αποκλείστηκε κάτι και εμείς ψάχνουμε αυτό το κάτι αλλά έχεις κ άλλα πράγματα στο τραπέζι σ κ εύχομαι να ναι τι πιο εύκολο. 

πρίν από 45 λεπτά , Niki112 είπε:

Τι εννοείς σκούρο χρώμα; τύπου ασπρ; κίτρινα η καφέ;;; βάζεις κολπική κρέμα; 

• Μου αρέσει 2

Just now, Villi είπε:

Ααααχχ.. ευχαριστώ που ρωτάς. Γενικά χάλια είμαι,  προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση. Τέλος πάντων, μου έβαλες ιδέες τώρα, αυτό το fish εμείς δεν το έχουμε κάνει, θα ρωτήσω τον γιατρό μου την επόμενη  φορά που θα τον δω.  

Ειλικρινά εύχομαι να βρεις τρόπους και σκέψεις που θα είναι πιο όμορφες από τα γεγονότα που συμβαίνουν. Μη συγκρίνεις καταστάσεις και μην τρομάζεις. Και σε εμάς προληπτικά θα γίνει και γιατί δεν έμεινε και κάτι άλλο που δεν έχουμε κάνει,,, γιατί είναι κρίμα να πάω για 5η ετ, μετά από άπειρες εξετάσεις, χρήματα, πόνο σωματικό και ψυχικό, 3η δότρια και να έχουμε ακόμα αναπάντητα "γιατί" (αν χτυπα ξύλο δεν πετύχουμε πάλι). Η ερώτηση βέβαια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν,,,,ίσα ίσα που αν την κάνεις κάνε την ολοκληρωμένη ,,,, "τί εξεταση υπάρχει για το σπέρμα που δεν έχουμε κάνει και αν χρειάζεται να κάνουμε για να αποκλίσουμε ενδεχόμενα και καταστάσεις?" καθώς επίσης και "ισχύει ότι παρόλο που φτάνουν  βλαστοκύστες τα έμβρυα αν δεν έχουμε επιτυχία, 1 στις 3 οφείλεται στο σπέρμα?" να δούμε τί θα σου πει! 

Just now, MELINASP είπε:

Αντε ρε κοριτσακι μ μπραβοοο πολύ καλός που το περικυκλώνει για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σ! Πάει ένα τεράστιο σκαλοπάτι το πέρασες με τεράστια επιτυχία!!! Με το καλό στα επόμενα. Καταλαβαίνω το άγχος σ ότι αποκλείστηκε κάτι και εμείς ψάχνουμε αυτό το κάτι αλλά έχεις κ άλλα πράγματα στο τραπέζι σ κ εύχομαι να ναι τι πιο εύκολο. 

Ευχαριστώ καλό μου Μελινάκι,,,,εύχομαι να σε πάρουν σύντομα και να έχεις όμορφα νέα,,,παίζουν όλοι με την υπομονή μας,,,,!!!!! Γεμάτο το τραπεζι,,,χθες απο κοψιδια,,σημερα απο εξετασεις και σκέψεις,,,κάτι είναι και αυτο,,,χοχοχο

πρίν από 3 λεπτά , marina_86 είπε:

@Villi μου και ναι κ όχι... Από τη μία ανυπομονώ να την κάνω να τελειώνω κ από την άλλη έχω μία αγωνία... Ναι, μου είπε ο γιατρός δοσολογία για το Q10. Μου είπε θα χρειαστεί να παίρνω λίγο πιο μεγάλη δόση, δηλαδή 200mg την ημέρα. Θέλω μέσα στο ΣΚ να κάνω την παραγγελία μου και να τα ξεκινήσω περιμένοντας τ' αποτελέσματα...

Κοριτσάρα μου,,,,όλα καλα θα πάνε,,,για καλό μπαίνεις,,,σε καλα χέρια είσαι,,,βήμα βημα πιο κοντα!!!!!! Με τη βοήθεια του Θεού όλα θα έρθουν, αφέσου. Όλα τα υπολοιπα που περνάνε απο το χερι σου τα κανεις!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...