Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , chitaneta είπε:

Οχι καλε, δεν εισαι παραξενη! Ειναι πολυ μεγαλο όλο αυτο για να χωραει στο μυαλο του ανθρωπου... Ειναι θαυμα της φυσης!

Εγω φοβαμαι να κοιταω πολυ στο ιντερνετ ακομα...και φοβαμαι να παρω και βιβλιο, αλλά οταν αρχισεις να διαβαζεις τα βιβλια που πηρες πες μου πιο σου αρεσει πιο πολύ!

Ποτε εχεις τον επομενο υπερηχο;

ναι όντως ειναι ενα θαύμα , μεγαλειώδες... γιατί αλλιώς να το βλέπεις στην αδελφή σου στη φίλη σου και αλλιώς να συμβαίνει σε σένα
πχ χθες αναρωτιόμουν ο ομφάλιος λώρος που καταλήγει???? :blink:
αρχές Μάρτη θα τα παραλάβω τα βιβλιαράκια
ο επόμενος είναι 3/3, γενικά νιώθω μια ηρεμία θα έλεγα,
διάβαζα χθες ενα άρθρο που έλεγε όσο
ανεβαίνει η προλακτίνη τόσο πιο ζεν γινόμαστε ειδικά προς το τέλος....
η φύση έχει προνοήσει και προστατεύει τη μέλλουσα μανούλα
απο άλλα προβλήματα-σκεψεις και επικεντρώνεται στο μωρο για να το προστατεύει και να το φροντίζει
δεν ξέρω αν ισχύει... ή αν το έχετε ξανακούσει....
επίσης δεν ξέρω μέχρι ποια εβδομάδα είμαστε σε επικίνδυνη φάση? πχ μεχρι 10η-12η?
εσύ πως είσαι?

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Καλημερα συμαχητριες!

Σημερα το πρωι οταν πηγα τουαλετα, στο σκουπισμα ηταν καθαρο σχεδον, κατι ιχνη καφε μονο πολύ λιγα. Αλλά τωρα εβγαλα πάλι λιγο καφε... Λιγο αλλά, εβγαλα...

Τα κοριτσια που εχουν παθει αποκολληση μπορουν λιγο να μου πουν...ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια αυτο; Σας καθηστερησε να σταματησει τελειως τελειως και το καφε;

πρίν από 14 λεπτά , silvy22 είπε:

ναι όντως ειναι ενα θαύμα , μεγαλειώδες... γιατί αλλιώς να το βλέπεις στην αδελφή σου στη φίλη σου και αλλιώς να συμβαίνει σε σένα
πχ χθες αναρωτιόμουν ο ομφάλιος λώρος που καταλήγει???? :blink:
αρχές Μάρτη θα τα παραλάβω τα βιβλιαράκια
ο επόμενος είναι 3/3, γενικά νιώθω μια ηρεμία θα έλεγα,
διάβαζα χθες ενα άρθρο που έλεγε όσο
ανεβαίνει η προλακτίνη τόσο πιο ζεν γινόμαστε ειδικά προς το τέλος....
η φύση έχει προνοήσει και προστατεύει τη μέλλουσα μανούλα
απο άλλα προβλήματα-σκεψεις και επικεντρώνεται στο μωρο για να το προστατεύει και να το φροντίζει
δεν ξέρω αν ισχύει... ή αν το έχετε ξανακούσει....
επίσης δεν ξέρω μέχρι ποια εβδομάδα είμαστε σε επικίνδυνη φάση? πχ μεχρι 10η-12η?
εσύ πως είσαι?

Ναι, ευτυχως που εχουμε και τις ορμονες να μας ηρεμουν!

Πιστευω οτι αν περασουμε και τον τριτο μηνα βρισκομαστε σε καλό δρομο! Αλλά ας μας απαντησουν και τα κοριτσια που ξερουν κατι παραπανω.

Εγω καλα νιωθω, κοιμηθηκα καλα, χαρηκα το πρωι που οταν σκουπιστηκα δεν ειχα ουτε καφε, αλλά τωρα εβγαλα λιγο καφε και μαζευτηκα παλι... υπομονη!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 49 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημερα συμαχητριες!

Σημερα το πρωι οταν πηγα τουαλετα, στο σκουπισμα ηταν καθαρο σχεδον, κατι ιχνη καφε μονο πολύ λιγα. Αλλά τωρα εβγαλα πάλι λιγο καφε... Λιγο αλλά, εβγαλα...

Τα κοριτσια που εχουν παθει αποκολληση μπορουν λιγο να μου πουν...ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια αυτο; Σας καθηστερησε να σταματησει τελειως τελειως και το καφε;

Πιστευω οτι αν περασουμε και τον τριτο μηνα βρισκομαστε σε καλό δρομο! Αλλά ας μας απαντησουν και τα κοριτσια που ξερουν κατι παραπανω.

Εγω καλα νιωθω, κοιμηθηκα καλα, χαρηκα το πρωι που οταν σκουπιστηκα δεν ειχα ουτε καφε, αλλά τωρα εβγαλα λιγο καφε και μαζευτηκα παλι... υπομονη!

Καλημέρα κορίτσι μου είναι φυσικό να μην είδες καφέ το πρωί γιατί ήσουν πολλές ώρες ξαπλωμενη και δεν είχε κατέβει ενώ όταν πήγες τουαλέτα περπατήσεις και αυτό κατέβηκε και το είδες μετά. Από την στιγμή που έχεις λίγο καφέ το πολύ σε μια εβδομάδα με ξεκούραση θα σταματήσει. Όντως μετά τις 12 εβδομάδες λιγοστεύουν πάρα πολύ οι πιθανότητες αποβολής. Επίσης χθες που πήγες στο γιατρό δεν σου έγραψε τα φαρμακα; μετά την επιβεβαίωση εγκυμοσύνης έχουμε 0% συμμετοχή στα φάρμακα αυτά. 

13 ώρες πρίν, Condios είπε:

Άσε μου αντικλειδι φίλη γιατί και εγώ καλό καλοκαίρι και αν η ετ,,,, αλλά δε με πειράζει καθόλου,,,τα σωστά βήματα να γίνονται και το γερό μωράκι να έρθει όποτε είναι η ώρα του ! 

Καλά κ εγώ δ έχω του σίγουρο...όλα εξαρτώνται από τον σύζυγό ....

2 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Ρε είδα τη φώτο και λέω ποια είναι αυτή καινούργια κοπέλα; χαχαχαχαχαχαχχα

Ωωωωω ρε κορίτσι μ υπομονή βρεγμένη πετσετουλα κ υπομονή 

Με το καλό κορίτσι μ όλα να πάνε καλά αντε φτάνει η ώρα σου!!! ❤️ 

Κοριτσακι μ λογικες οι σκέψεις σ όλο τον κόσμο επιρεαζει εσύ όμως τώρα να σκέφτεσαι θετικά πάμε μπροστά ♥ 

Μπράβο ρε κοριτσακι μου δόξα τον Θεό όλα καλά!!! ❤️ Πολύ χάρηκα! Το φασολάκι σ ήρθε για να μείνει! 

Ξάπλωσε κ χαλάρωσε τώρα μεγαλώνει το φασολινι! 

Αντε μπράβο ρε κορίτσι μ τέλει; είδες σουργελο ήταν ο άλλος δόξα τον Θεό όλα καλά! 

Μια χαρά είσαι κοριτσακι μ αυτά τα νούμερα σημαίνουν ότι δεν έχεις αυτοανοσο θυροειδη. Μια χαρά τα νούμερα σ κ θ; ισιώσει τώρα και με το χαπάκι. Οι ορμόνες της διέγερσης μπορεί όντως να τον πειραξουν

Βουρρρρρρ στο φικι φικι χαχαχαχα

Όχι κοριτσακι μ έχω βασκλορ αν σ κάνει νομιζω

Μπραβοοο μεγάλωσε τι ζουζουνακι σου ♥ ♥ ♥ με το καλό την άλλη βδομάδα με τη σοκολάτα να χοροπηδάει!! 

Αγάπες μ καλημέρα το ταικνησα χθες δίχως αύριο ακόμα δεν έχω χωνέψει! 

Χθες ήταν οι 20 μέρες που έπρεπε να με πάρουν για τα αποτελέσματα από τους προεμφυτευτικους σε αυτά τα δύο εμβρυακια που μας είχαν μείνει δεν με πήραν τους πήρα εγώ αλλά δεν έχουν βγει ακόμα. Πφφφφφφ

Σουργελο δ λες τπτ!!!με πεθανε όμως κ πριν την υστεροσκοπιση θα πάω να τον πλάκωσε κορίτσια αλήθεια του χρειάζεται με έκανε κ έχασα το μυαλό μου

1 ώρα πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου είναι φυσικό να μην είδες καφέ το πρωί γιατί ήσουν πολλές ώρες ξαπλωμενη και δεν είχε κατέβει ενώ όταν πήγες τουαλέτα περπατήσεις και αυτό κατέβηκε και το είδες μετά. Από την στιγμή που έχεις λίγο καφέ το πολύ σε μια εβδομάδα με ξεκούραση θα σταματήσει. Όντως μετά τις 12 εβδομάδες λιγοστεύουν πάρα πολύ οι πιθανότητες αποβολής. Επίσης χθες που πήγες στο γιατρό δεν σου έγραψε τα φαρμακα; μετά την επιβεβαίωση εγκυμοσύνης έχουμε 0% συμμετοχή στα φάρμακα αυτά. 

Δυστυχώς δεν είμαι ασφαλισμενη στι εοπυ και απο προσφατη αλλαγή νομοσχεδιου απο τον υπουργο υγειας μας, οι γιατροι του εοπυ δεν μπορουν απο τον φεβρουαριο να συνταγογραφουν σε ανασφαλιστους. Μονο οι γιατροι του δημοσίου μπορούν. 

Ευτυχώς που ειχα παει στην ανοσολογο του Έλενα και βρηκα άκρη και μπορει να μου τα γράφει αυτή!

Μακάρι να περασει γρήγορα και να πανε ολα καλά!

Ευχαριστώ που μου εγραψες!

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , chitaneta είπε:

Δυστυχώς δεν είμαι ασφαλισμενη στι εοπυ και απο προσφατη αλλαγή νομοσχεδιου απο τον υπουργο υγειας μας, οι γιατροι του εοπυ δεν μπορουν απο τον φεβρουαριο να συνταγογραφουν σε ανασφαλιστους. Μονο οι γιατροι του δημοσίου μπορούν. 

Ευτυχώς που ειχα παει στην ανοσολογο του Έλενα και βρηκα άκρη και μπορει να μου τα γράφει αυτή!

Αχχχχχ ρε κορίτσι γαμωτο. Κοίταξες εκεί που σου είπα χθες; θέλεις να σου δώσω το αμκα μου μήπως μπορεί να σου γράψει ο γιατρός σου; απλά να πληρώσεις την συμμετοχή; 

πρίν από 14 λεπτά , chitaneta είπε:

Αχχχχχ ρε κορίτσι γαμωτο. Κοίταξες εκεί που σου είπα χθες; θέλεις να σου δώσω το αμκα μου μήπως μπορεί να σου γράψει ο γιατρός σου; απλά να πληρώσεις την συμμετοχή; 

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Χαχαχαχα Εγώ είμαι!!!! Για να με ξεχωρίζετε στο πλήθος και για να μην μπερδεύεται η @Condios!!!! 

Κι εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω που ρώτησε κ η Villi. Σου είπαν πότε θα βγουν; 

Αγαπημένη ετοιμάστηκες ψυχολογικά για τη Δευτέρα; Που θα το κάνετε; Στο γεννεσις; Και ήθελα να σε ρωτήσω αν ξερεισ..για το q10 έβγαλες καμία άκρη;; Μήπως ξέρεις δοσολογία που πρέπει να παίρνουμε; 

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημερα συμαχητριες!

Υπομονή κορίτσι μου, κάτσε κάποιες μέρες ξάπλα για να επουλωθεί γρηγορότερα. Μεγαλώνει το μωράκι σου και σε παιδεύει πριν καλά καλά γεννηθεί. Να θυμάσαι όμως ότι είναι μωρό της "ελπίδας" και ήρθε για να μείνει!!

Καλησπέρα στα υπόλοιπα πανέμορφα και αισιόδοξα κορίτσια. Έχω φάει τρελό πηξιμο στη δουλειά τώρα πήρα μια ανάσα κ κατευθείαν να μπω να δηλώσω παρουσία!!

• Μου αρέσει 6

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Χιλια ευχαριστώ για την προταση σου να με βοηθησεις! Δεν σου κρυβω οτι εχτες που ειδα οτι μου τελειωνουν οι prolutex και χρειαζομαι και crinone, με επιασε πανικος και σκεφτομουν να μπω στο φορουμ να ζητησω απο καποια κοπελα κατι τετοιο (αν και δεν θελω να φερω καμια σε δυσκολη θεση), αλλά ευτυχώς απευθυνθηκα , για άλλη μια φορα στην ανοσολογο και να ειναι καλά, πρωι πρωι ειχα τη συνταγογραφηση! Αρα προς το παρων ειμαι καλυμμενη!

Σ ευχαριστώ και πάλι!

πρίν από 17 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Υπομονή κορίτσι μου, κάτσε κάποιες μέρες ξάπλα για να επουλωθεί γρηγορότερα. Μεγαλώνει το μωράκι σου και σε παιδεύει πριν καλά καλά γεννηθεί. Να θυμάσαι όμως ότι είναι μωρό της "ελπίδας" και ήρθε για να μείνει!!

Καλησπέρα στα υπόλοιπα πανέμορφα και αισιόδοξα κορίτσια. Έχω φάει τρελό πηξιμο στη δουλειά τώρα πήρα μια ανάσα κ κατευθείαν να μπω να δηλώσω παρουσία!!

Ευχαριστω Χρυσα μου! Αυτο σκεφτομαι κι εγω οτι ειναι το μωρο της "ελπιδας" να παιρνω θαρρος!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Χιλια ευχαριστώ για την προταση σου να με βοηθησεις! Δεν σου κρυβω οτι εχτες που ειδα οτι μου τελειωνουν οι prolutex και χρειαζομαι και crinone, με επιασε πανικος και σκεφτομουν να μπω στο φορουμ να ζητησω απο καποια κοπελα κατι τετοιο (αν και δεν θελω να φερω καμια σε δυσκολη θεση), αλλά ευτυχώς απευθυνθηκα , για άλλη μια φορα στην ανοσολογο και να ειναι καλά, πρωι πρωι ειχα τη συνταγογραφηση! Αρα προς το παρων ειμαι καλυμμενη!

Σ ευχαριστώ και πάλι!

Στο mammyland μια κοπέλα χαρίζει φάρμακα. Αν θέλεις, φτιάξε έναν λογαριασμό να δεις αν σε ενδιαφέρει κάτι κι επειδή δεν θα μπορείς να της στείλεις μήνυμα σαν νέο μέλος, πες μου αν είναι να της στείλω εγώ.

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου λιακαδίτσες καλησπέρα!!!!!!!!! και κλασικά θα φωνάξω,,,,,,Παρασκευούλααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

@chitaneta μου γλυκιά ,,,, οι έμπειρες σου κατέθεσαν τις περιπτώσεις τους και όλη πήγαν καλά,,,έτσι θα γίνουν και σε σένα καλή μου,,,,ξεκούραστη με το μωράκι σου να μεγαλώνει μέσα σου !!!!!!!! 

Κορίτσια έχω νέα!!!!!!!!! Μαζί με αυτά και δρόμο μπροστά ( @Aria. & @marina_86 κοντά σιμά εμείς είπαμε, ελπίζω εσείς νωρίτερα με το καλό φυσικά αν είναι να έρθει η στιγμή σας) !!!!!

Βγήκαν τα αποτελέσματα του ERA & PCR ENDOMETRIUM,,,,,μαντέψτε,,,,πεντακάθαρα!!!!!! Γιούπι απ'τη μία ( & what the f...ck παράλληλα) και από την άλλη μόνο η ενδομητρίωση μας έμεινε να είναι η υπεύθυνη,,,, να φύγει και αυτη να πάει στο καλό για να έρθει το καλύτερο. Με πήρε και ο γιατρός μόλις τηλέφωνο, ο κοντούλης μου....για να το περικυκλώσουμε από παντού σύστησε να κάνουμε και ένα οξειδωτικό στρες σπερματος μαζί με fish....καλλιέργεια και dfi εννοούνται!!!!! Αν και θεωρει πως επειδή πάντα καλό ήταν το σπέρμα και αυτά καθαρά θα βγουν αλλά...είπαμε,,,περικύκλωση,,,,λάθη δεν δικαιολογεί και ελλείψεις ουτε ο ιδιος πλέον. Επίσης,,,,είπε,,,,ανάλογα τί θα δείξουν το SORP & FISH & DFI , θα δούμε αν θέλει κάποια αγωγή ο σύζυγος,,,γιατί αν βρεθεί κάτι ειδικά στο FISH πάμε για προεμφυτευτικό στις βλαστοκύστες που θα δημιουργηθούν. + με το καλό να κάνω την επέμβαση, να δούμε τί θα πει ο Πιστοφ.... αν χρειάζεται κάποια ειδική μεταχείριση εμού ανάλογα τί θα βρει και προχωράμε. Χαρακτηριστικά είπε , έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ήρεμος και καλός ήταν,,,,μου είπε και τις τιμές για τις άνωθι εξετάσεις και όλα καλά,,,όταν κατέβουμε Αθήνα για μένα θα κάνει και αυτά ο σύζυγος. Ρώτησα και στη Λάρισα και τα ίδια βγαίνουν 2 φορές ακριβοτερα εδώ,,,,οπότε αποφάσισα να πάμε όπου θελει και εμπιστευεται ο γιατρός. Στο ΑΛΦΑ LAB μας είπε,,,το ξερετε? καλό? Αυτά τα νέα μου....προχωράμε δυνατά τα τα τα!!!!!!! 

Καλό σκ σε όλες!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 9 λεπτά , Troia είπε:

Στο mammyland μια κοπέλα χαρίζει φάρμακα. Αν θέλεις, φτιάξε έναν λογαριασμό να δεις αν σε ενδιαφέρει κάτι κι επειδή δεν θα μπορείς να της στείλεις μήνυμα σαν νέο μέλος, πες μου αν είναι να της στείλω εγώ.

Ναι κατι μου ειπαν εχτες αλλά δεν προλαβα να το κοιταξω... Ξερεις ειναι Αθηνα;

Που ακριβως στο mammyland θα βρω την αναρτηση;

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. Επίσης εκείνη θα σε παραπέμψει σε άλλες ειδικότητες αν δε μπορεί να σου γράψει κάτι. άσε που μαζεύουν φάρμακα για περιπτώσεις σαν τη δική σου. Εγώ τους έχω πάει φάρμακα που δεν χρειάζομαι. Λογικά σε αυτή τη φάση μπορεί να θέλει να σου κάνει και εξετάσεις, οπότε θα είσαστε σε επικοινωνία. Πες της και για τα καφέ.

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι κατι μου ειπαν εχτες αλλά δεν προλαβα να το κοιταξω... Ξερεις ειναι Αθηνα;

Που ακριβως στο mammyland θα βρω την αναρτηση;

θα σου στείλω link με π.μ.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , Troia είπε:

Αυτό θα σου έλεγα κι εγώ. Επίσης εκείνη θα σε παραπέμψει σε άλλες ειδικότητες αν δε μπορεί να σου γράψει κάτι. άσε που μαζεύουν φάρμακα για περιπτώσεις σαν τη δική σου. Εγώ τους έχω πάει φάρμακα που δεν χρειάζομαι. Λογικά σε αυτή τη φάση μπορεί να θέλει να σου κάνει και εξετάσεις, οπότε θα είσαστε σε επικοινωνία. Πες της και για τα καφέ.

Ευτυχως που εχω κι αυτην, ειχαμε ηδη μιλησει για κατι αλλο και ειναι παρα πολυ εξυπηρετικη! Και σε αυτη τη φαση με εσωσε!

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Ευτυχως που εχω κι αυτην, ειχαμε ηδη μιλησει για κατι αλλο και ειναι παρα πολυ εξυπηρετικη! Και σε αυτη τη φαση με εσωσε!

Να ξέρες ότι εκεί μπορείς να κάνεις δωρεάν και τις εξετάσεις α´ τριμήνου που θα σου γράψει ο γυναικολόγος σου. Το λέω επειδή είναι αρκετές αυτές του α᾽τριμήνου. Εμένα μου τις είχε κάνει η Τσεκούρα με την ίδια αιμοληψία με τον επανέλεγχο της επίκτητης θρομβοφιλίας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...