Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Fili είπε:

Εμεις μόλις γυρίσαμε από υπέρηχο! Μεγαλωσε!!!! Έβγαλε κια πόδια χέρια! 17 χιλιοστά και είμαι 8 και 2 μέρες. 

Περιμέναμε μηπως κουνηθεί αλλά πολύ ζεν. Αφού με ρώτησε καλός μου γιατρός αν έφαγε και του λεω ένα αχλάδι. Γέλασε και λέει με το αχλάδι δουλειά δεν κάνουμε φιλενάδα. Χεχχεχεχ την άλλη Πέμπτη θα φάω σοκολάτα ή παγωτό που αγαπώ! Αχ πάει άλλη μια εβδομάδα Οοοομμμμμμμμμ ❤️❤️❤️❤️

Ποσο ωραιο συναισθημα πρεπει να ειναι αυτο! Και χερακια και ποδαρακια! Το γλυκουλι μου!!!!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

7 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Με αγγιξε πολυ αυτα που εγραψες κι αυτο που περνας...

Εγω ειμαι 7 εβδομαδων και επισης τρεμω και ευχομαι να πανε ολα καλα ως το τελος. Λιγο πριν να κανω ετ ανκαλυψαμε τελειως τυχαια οτι η μητερα μου εχει ογκο στον εγκεφαλο. Ειμασταν ομως τυχεροι γιατι ηταν σε σημειο που μπορουσε να χειρουργηθει και μαλιστα πολυ ικανοποιητικα. Λιγο να ειχε αργησει μπορει να ειχε φυγει ετσι στα ξαφνικα της ειπαν. Η βιοψια βγηκε και ειναι ο χειροτερος τυπος ογκου, αλλά θα αρχισει τωρα θεραπειες και ευχομαστε να παρατυνθει η ζωη της οσο γινεται και χωρις να υποφερει. Ως τωρα σταθηκε τυχερη, και δεν εχει επηρεαστει η υγεια της.

Ευχομαι το εμβρυακι που εχεις μεσα να σου δινει δυναμη για τη συνεχεια ! Τι ωραια που ο μπαμπας σου προλαβε να μαθει οτι εισαι εγκυουλα και να χαρει!

Καλη δυναμη!

Chitanela μου σου εύχομαι καταρχάς να πάνε τα πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα για τη μητερα σου. Το σοκ είναι μεγάλο άλλο αφού χειρουργήθηκε και θα κάνει κάποιες θεραπείες σίγουρα θα υπάρξει πολύ καλύτερο προσδόκιμο και το σημαντικό θα προλάβει να δει το εγγονάκι σου από εσένα. Είμαστε με δυο εβδομάδες διαφορα. Κι εγώ είχα μια μικρή αποκόλληση έκανα μια λεντοτζεστ ( προγεστερονη) και έκοψα για λίγες μέρες το σαλοσπιρ. Όλα καλά. Μη φοβάσαι είναι πολύ σύνηθες. Το εμβρυακι σου είναι εδώ για να μείνει!

• Ευχαριστώ 1

19 minutes ago, Viv37 said:

Αχ ασε Φιλακι μου δεν μπορω να το πιστεψω! Ανυπομονω! Εννοειται οτι απο δουλεια δεν μπορω να κανω τπτ.  Ευτυχως δεν εχω αφεντικο, θα με ειχε απολυσει!!! 

Εσυ πώς περασες; Εκανες κ καμια βολτιτσα ή μονο δουλεια;

Φουλ δουλίτσα πρωί μέχρι μεσημεράκι και ένα απόγευμα οπότε μετά επιστροφή ξενοδοχείο πτώμα!!! Χαχχαχα

Είδα όμως και τα αγαπημένα μου Μετέωρα έστω από κάτω σήμερα που πήγα Καλαμπάκα 

• Μου αρέσει 4

7 ώρες πρίν, Condios είπε:

Μπράβο στο εμβρυάκι και στη μανούλα του....είδες? είναι δυνατό από ετ αυτό , είπαμε! Ήρθε για να μείνει και να σε κάνει μανούλα,,,όλα καλά θα πάνε. Όσο μπορείς να είσαι ξεκούραστη και ηρεμη και αυτό όλο και θα μεγαλώνει και θα σου δίνει χαρές. 

@Viv37 ας έρθει η ώρα της ετ με το καλό και θα δείτε τότε πόσα θα βάλετε...αλλά καλό είναι που το συζητάτε,,,,λέει αυτός, λες εσύ,,,κάπου θα καταλήξετε σιγουρα! 

@Chrussa1982 καλή αρχή,,,,,,ξεκίνα μετρα αντίστροφα,,,,γιουπιιιιιιι ,,,, χερι χερι οι συμπεθερες με τη Βιβ 

@happykar εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και να παίρνεις δύναμη μέσα απο το μπαμπά σου! 

Σε ευχαριστω πολύ ναι μου έχει δώσει πολύ δύναμη για να συνεχίσω. Όσο τον έχουμε μαζί μας...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , silvy22 είπε:

Ειχες προχωρήσει πολύ σχεδόν 3Μ 

ναι ανυπομονούμε τοσο πολύ και μετά όλα είναι πρωτόγνωρα 

καλα έτσι ήταν που είδα και το κύτταρο σε φωτό στην ετ !!! Μας δίνει 9 μήνες να προετοιμαστούμε 

αν έχετε να προτείνετε και κάποιο βιβλίο για τον πρώτο καιρό καλοδεχούμενο  

What to expect when you are expecting! Και ο ελληνικος τιτλος καπως ετσι ειναι αλλα δε θυμαμαι αν τον εχουν αλλαξεο λιγακι. Λενε οτι ειναι το καλυτερο.

πρίν από 29 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καθόλου παράξενη όμως!! Το δικό μου μωράκι παλινδρομησε την 10η εβδομάδα. Δύο μέρες πριν το είχα δει σε υπέρηχο. Με χεράκια, ποδαράκια, κεφαλάκι που ήταν κάπως σαν να έκανε λακουβιτσα στο πίσω μέρος εκεί που αρχίζει ο αυχένας. Εκεί δε που έπαθα σοκ και δέος ήταν που είδα στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης προς το πωπωδακι μια ουριτσα. Ο γιατρός τότε γελάτε μου λέει έτσι είναι όλα τα μωράκια. Κ του λέω Σορυ αλλά δεν έχω ξαναδεί ποτέ. 

Πωπω! Ενα ενα μας τα ξεφουρνιζεις τα ζορια σου βρε αγαπουλα! Ποτε τελειωνει το αγχος δηλαδη; Μονο οταν γεννηθουν τα νινακια μας; 

Αυτη τη φορα που θα ειμαστε παρεουλα θα πανε ολα καλα. Τελεοωνουν τα βασανα σου♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Aria. είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αλλά εγώ έχω μέλλον ακόμα...πρέπει γύρω στις 15 να πάει για την εξέταση θέλει 10 μέρες να βγει...τέλη Μάρτη θα μου έχει βγει η ψυχή...

Εξάλλου σας είπα θα μείνω τελευταία να σκουπίσω κ να το κλείσω !!!

Άσε μου αντικλειδι φίλη γιατί και εγώ καλό καλοκαίρι και αν η ετ,,,, αλλά δε με πειράζει καθόλου,,,τα σωστά βήματα να γίνονται και το γερό μωράκι να έρθει όποτε είναι η ώρα του ! 

• Μου αρέσει 3

7 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Oλα καλα! Το εχουν παθει φιλες μου. Σε ολες ολα πηγαν καλα. Ξεκουραση τωρα

Κοριτσι μου πολυ με συγκινησες! Και για τα ευχαριστα της εγκυμοσυνης που ευχομαι να ειναι τελειομηνη. Και για τον μπαμπα σου. Που προλαβε ομως να χαρει στη χαρα σου. Ο δικος μου προλαβε τη χαρα μου και την βαφτιση της μικρης. Τωρα ειναι μεν ζωντανος, γλιτωσε τα χειροτερα απ το εγεφαλικο, αλλα δεν εχει την κινηση του. Ειναι στην αποκατασταση κ δεν μπορουμε να τον βλεπουμε κ να τον φροντιζουμε. Και δεν ξερω που θα βγαλει ολο αυτο με την παραλυση του. Δεν μπορω να χαρω κ το μωρο μου οσο θελω γιατι με τρωει η εγνοια του. Τουλαχιστον, σκεψου για τον μπαμπα σου, οτι προλαβε να χαρει με την εγκυμοσυνη σου και οτι τον φροντισες και του εδειξες την αγαπη σου. Αυτο εχει αναγκη τωρα πιο πολυ απ 

Μαίρη μου σε ευχαριστω για το μήνυμα σου. Καταρχάς εύχομαι ο μπαμπάς σου να έχει την καλύτερη δυνατή ανάρρωση. Αλλά τις ευχές μου για το μωρό σου να είναι γερό τυχερό και ευτυχισμένο. Καταλαβαίνω απολύτως αυτό που λες. Όσο μπορείς να χαίρεσαι και το μωρό σου, ταυτόχρονα με τις έγνοιες σου. Έτσι είναι η ζωή με τις πίκρες και τις γλυκες ανακατωμένα. Είμαστε λίγο πολύ πλέον σε ηλικίες που έχουν περάσει οι εποχές οι ανέμελες. Δύσκολο πολύ. Αλλά το ότι στις ηλικίες μας μας δίνεται η ευκαιρία να ζούμε τέτοιες χαρές, τι να πω, είναι σαν να ξεκινάμε μια καινουρια ζωή και δεν είναι κάτι που ζουν πολλοί. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 17 λεπτά , Viv37 είπε:

What to expect when you are expecting! Και ο ελληνικος τιτλος καπως ετσι ειναι αλλα δε θυμαμαι αν τον εχουν αλλαξεο λιγακι. Λενε οτι ειναι το καλυτερο.

Οκ το παράγγειλα πήρα κ το 9 μαγικοί μήνες 

Ευχαριστώ  πολύ 

• Μου αρέσει 2

11 minutes ago, silvy22 said:

Οκ το παράγγειλα πήρα κ το 9 μαγικοί μήνες 

Ευχαριστώ  πολύ 

Αππαπααα δε σε πρόλαβαινω καλε! Χεχχεχεχ εγώ αύριο λέω να τσεκάρω σε κάνα βιβλιοπωλείο. Θα ενημερώσω

• Μου αρέσει 1

Αγαπημένες μου, η αλήθεια είναι ότι το τσικνισα για τα καλά!!! Χαχαχαχαχα Εν τω μεταξύ, δεύτερη μέρα στην προγεστερόνη κ ήδη νιώθω τσιμπήματα στο στήθος και στην περιοχή της μήτρας. Και σκέφτομαι... σε τι λούμπα πέφτουμε μετά την ετ και ψάχνουμε συμπτώματα; Βέβαια, ανθρώπινο είναι... δεν είναι; 

@Annaforyou τα Anti TPO καλά τα βλέπω. Σε τι μονάδα μέτρησης είναι; Τα Anti TG είναι πράγματι ανεβασμένα, οπότε σοφοτατη η λήψη Τ4. Πώς σου φάνηκε η γιατρός; Είναι έτσι όπως τη θυμάμαι; Φουλ πολυλογου κ τρελόγκα; Τα ελέγχει όλα πάντως! Πέρα από τον θυροειδή, έδωσε βάση σε κάτι άλλο είτε από ορμόνες είτε από αιματολογικά είτε από βιταμίνες κτλ; Θέλω να πω σου ζήτησε και κάτι άλλο ή σου είπε ότι παίζει κ κάτι άλλο ρόλο; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, happykar είπε:

Είμαστε λίγο πολύ πλέον σε ηλικίες που έχουν περάσει οι εποχές οι ανέμελες. Δύσκολο πολύ. Αλλά το ότι στις ηλικίες μας μας δίνεται η ευκαιρία να ζούμε τέτοιες χαρές, τι να πω, είναι σαν να ξεκινάμε μια καινουρια ζωή και δεν είναι κάτι που ζουν πολλοί. 

Πολυ  αληθινά αυτά  που γράφεις. Έτσι ακριβώς είναι. 

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Πολύ εμπνευσμένη η φωτογραφία προφίλ που έβαλα. Δεν θα θελα σχόλια! Μήπως τελικά όντως να έβαζα έναν κόλπο με σάλπιγγες να τελειώνουμε; Χαχαχαχαχαχα 

Άσχετο!

Ρε είδα τη φώτο και λέω ποια είναι αυτή καινούργια κοπέλα; χαχαχαχαχαχαχχα

22 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

καλημερα μελινα εχω κανει επεμβαση κογχες διαφραγμα ολα αυτα απειρεσ μαγνητικες δεν υπαρχει θεμα ειναι νευραλγιες απο την ημικρανια day2! αρε το ζουζουνι με ταλαιπωρει...

Ωωωωω ρε κορίτσι μ υπομονή βρεγμένη πετσετουλα κ υπομονή 

21 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ευχαριστω Φιλακι μου! Χαιρομαι που εσυ τα καταφερες με 1! Θα το σκεφτω.

Καλη αρχη μαναρι μου!!!!! Ακολουθω κ εγω σιγα σιγα! Στις 9/3 μου ερχεται περιοδος και μετα μου ειπε ξεκιναμε να παχαινουμε το ενδομητριο. Μεχρι τοτε θα ειναι ετοιμες και οι βλαστοκυστες μας. Ελπιζω δηλαδη! Αληθεια ποσο καιρο χρειαζεται για να παχυνει το ενδομητριο; Και η ετ πρεπει να γινει συγκεκριμενη μερα του κυκλου μας ή δεν εχει σημασια;

Σωστα μας ταγκαρες κοριτσακι μου! Μακαρι το καλοκαιρι να χσιδευουμε ολες τις κοιλαρες μας!!!♥️

Δεν ξερουμε ακομα. Η δοτρια σε 10 μερες περιπου θα βγαλει τα ωαρια και μετα αναλογως με το ποσα θα βγαλει θα δουμε και ποσες βλαστοκυστες θα εχουμε. Αρχικα ειχαμει πει 8 ωαρια στην τιμη. Οποτε αν βγαλεο τοσα θα τα κανουμε και βλεπουμε μαλλον

Αγαπημενες μου κλασικα τα reactions δε μ αφηνουν να εκφραστω. Σας αγαπω ολες!

Με το καλό κορίτσι μ όλα να πάνε καλά αντε φτάνει η ώρα σου!!! ❤️ 

19 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια να σας πω κάτι άσχετο που με προβληματίζει..από το πρωί ακούω για τον πόλεμο. Ήμουν πριν σε μια ουρά σε δημόσια υπηρεσία κ όλοι μιλούσαν για αυτό. Και τι επιπτώσεις θα έχει στην οικονομία και σφίχτηκε η καρδιά μου. Έκανα μια φευγαλέα σκέψη: θα τα καταφέρω; Η θα εξαθλιωθουμε όλοι μας; Και μετά μου πάτησα ένα βρισιμο απο μέσα μου και στανιαρα..ντραπηκα που ένιωσα φόβο κοριτσια

Κοριτσακι μ λογικες οι σκέψεις σ όλο τον κόσμο επιρεαζει εσύ όμως τώρα να σκέφτεσαι θετικά πάμε μπροστά ♥ 

19 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Μπαινω να σας πω τα ευχαριστα. Το εμβρυακι ζει! πηγε 11 χιλιοστα! Τελικα εχει γινει αποκολληση, απο οτι ειπε ο γιατρος μικρη αλλά θελει ξαπλα και ξεκουραση.

Συνεχιζω να εχω σταγονες καφε ή οταν σκουπιζομαι λιγο αραιο καφε. Ελπιζω να πανε ολα καλα... Μεγαλη τρομαρα περασαμε και δω που τα λεμε ακομα τρεμουμε...

Γνωριζει καποια κοπελα, συνηθως τι γινεται με την αποκολληση;

Μπράβο ρε κοριτσακι μου δόξα τον Θεό όλα καλά!!! ❤️ Πολύ χάρηκα! Το φασολάκι σ ήρθε για να μείνει! 

Ξάπλωσε κ χαλάρωσε τώρα μεγαλώνει το φασολινι! 

17 ώρες πρίν, Aria. είπε:

@Condios μου ναι έφτασε ο Μάρτης να κάνουμε την εξέταση να δούμε τι γίνεται...εν τω μεταξύ έκανε κ τις εξετάσεις για ουρεοπλασμα μυκοπλασμα χλαμύδια βγήκαν καθαρές...έκανε κ υπέρηχο μήπως υπάρχει καμία κήλη όλα καλά!!!με τον ηλίθιο με τρέλανε ότι κάτι έχουμε...εγώ βέβαια έχω μια ενόχληση χαμηλά μετά την υστεροσκοπιση νιώθω σαν κάψιμο

Τέλεια τα νέα σου!!!με προσοχή κ ξεκούραση άκου τον γιατρό μας!!!εγώ στον γιο μου δ ήξερα ότι ήμουν έγκυος έκανα τα πάντα δ φαντάζεσαι...ξαφνικά αφού έμαθα ότι ήμουν βλέπω αίμα...είχα αποκολληση επρεπε 15μερες κρεβάτι κ προσοχή...εγώ έκανα μόνο την προσοχή γιατί λόγω δουλειάς δ μπορούσα να κρεβατωθω ...μην ανησυχείς για τπτ όλα θα πάνε καλά εμένα προχθές έγινε 8 χρόνων με το καλό να ακούσεις την καρδούλα του κ να το δεις να μεγαλώνει 

Αντε μπράβο ρε κορίτσι μ τέλει; είδες σουργελο ήταν ο άλλος δόξα τον Θεό όλα καλά! 

16 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Γεια σας κορίτσια! Λοιπόν, πήγα ενδοκρινολόγο της είπα ότι έχω TSH 4,53. Μου έκανε υπέρηχο όλα τέλεια. Λέει κατά πάσα πιθανότητα απορρυθμιστηκε από το εμβόλιο ή από τις ορμόνες της δωρεάς. Μου έδωσε χάπι Τ4 παιδική δόση μόνο κ μόνο επειδή θέλω να τεκνοποιησω. Επίσης ου έγραψε να κάνω τις: ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΣΩΜΙΑΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (ΑΝΤΙ-ΤPO) (την έχω  <9)

Και την, 

ΑΝΤΙΘΥΡΕΟΣΦΑΙΡΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (ANTI-TG) (την έχω 12,8)

Δεν ξέρω τί σημαίνουν αυτές οι τιμές... 

Μια χαρά είσαι κοριτσακι μ αυτά τα νούμερα σημαίνουν ότι δεν έχεις αυτοανοσο θυροειδη. Μια χαρά τα νούμερα σ κ θ; ισιώσει τώρα και με το χαπάκι. Οι ορμόνες της διέγερσης μπορεί όντως να τον πειραξουν

Βουρρρρρρ στο φικι φικι χαχαχαχα

13 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Γεια σου Φίλη μου! Θα με ξαναδει Τριτη ή Τεταρτη. Εννοειται οτι ακόμα ειμαι τρομαγμενη και περιμενω πως και πως να ξαναπαω να με δει!

Γεια σου Χρύσα και καλή αρχή! Αν δυσκολεύεσαι με τις ενεσεις, μηπως να ζητησεις απο την Στεφανια μια μερα να στην κανει για να δεις; Εμενα μου της κανει ο καλος μου και την πρώτη φορα πηγαμε να του τη δειξει η Στεφανία. Αυτό που μενει λιγο μεσα και δυσκολευεσαι να το βγαλεις το θυμαμαι να το λεει κι ο δικος μου... Αν και πιστευω οτι καλα θα την εκανες...

Κορίτσια να ρωτησω, μήπως σε καποια περισσεύει κολπικη κρεμα crinone;

Όχι κοριτσακι μ έχω βασκλορ αν σ κάνει νομιζω

12 ώρες πρίν, Fili είπε:

Εμεις μόλις γυρίσαμε από υπέρηχο! Μεγαλωσε!!!! Έβγαλε κια πόδια χέρια! 17 χιλιοστά και είμαι 8 και 2 μέρες. 

Περιμέναμε μηπως κουνηθεί αλλά πολύ ζεν. Αφού με ρώτησε καλός μου γιατρός αν έφαγε και του λεω ένα αχλάδι. Γέλασε και λέει με το αχλάδι δουλειά δεν κάνουμε φιλενάδα. Χεχχεχεχ την άλλη Πέμπτη θα φάω σοκολάτα ή παγωτό που αγαπώ! Αχ πάει άλλη μια εβδομάδα Οοοομμμμμμμμμ ❤️❤️❤️❤️

Μπραβοοο μεγάλωσε τι ζουζουνακι σου ♥ ♥ ♥ με το καλό την άλλη βδομάδα με τη σοκολάτα να χοροπηδάει!! 

Αγάπες μ καλημέρα το ταικνησα χθες δίχως αύριο ακόμα δεν έχω χωνέψει! 

Χθες ήταν οι 20 μέρες που έπρεπε να με πάρουν για τα αποτελέσματα από τους προεμφυτευτικους σε αυτά τα δύο εμβρυακια που μας είχαν μείνει δεν με πήραν τους πήρα εγώ αλλά δεν έχουν βγει ακόμα. Πφφφφφφ

• Μου αρέσει 6

πρίν από 10 λεπτά , MELINASP είπε:

Χθες ήταν οι 20 μέρες που έπρεπε να με πάρουν για τα αποτελέσματα από τους προεμφυτευτικους σε αυτά τα δύο εμβρυακια που μας είχαν μείνει δεν με πήραν τους πήρα εγώ αλλά δεν έχουν βγει ακόμα. Πφφφφφφ

Καλημερα. Σου ειπαν ποτε θα βγουν; Φαντάζομαι απο εβδομάδα σίγουρα. 

πρίν από 11 λεπτά , MELINASP είπε:

Χαχαχαχα Εγώ είμαι!!!! Για να με ξεχωρίζετε στο πλήθος και για να μην μπερδεύεται η @Condios!!!! 

Κι εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω που ρώτησε κ η Villi. Σου είπαν πότε θα βγουν; 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ελα τι ωραίο !!! Εγω βλέπω βίντεο στο yt πως μεγαλώνει κ έχω πάθει σοκ … προσπαθώ να συνηθίσω ότι μέσα στην κοιλιά μου θα μεγαλώσει ένα ανθρωπάκι … μου φαίνεται πολύ περίεργο :blink::wub:

λετε να είμαι παράξενη ;;;;

Οχι καλε, δεν εισαι παραξενη! Ειναι πολυ μεγαλο όλο αυτο για να χωραει στο μυαλο του ανθρωπου... Ειναι θαυμα της φυσης!

Εγω φοβαμαι να κοιταω πολυ στο ιντερνετ ακομα...και φοβαμαι να παρω και βιβλιο, αλλά οταν αρχισεις να διαβαζεις τα βιβλια που πηρες πες μου πιο σου αρεσει πιο πολύ!

Ποτε εχεις τον επομενο υπερηχο;

1 hour ago, MELINASP είπε:

Ωωωωω ρε κορίτσι μ υπομονή βρεγμένη πετσετουλα κ υπομονή 

Με το καλό κορίτσι μ όλα να πάνε καλά αντε φτάνει η ώρα σου!!! ❤️ 

Κοριτσακι μ λογικες οι σκέψεις σ όλο τον κόσμο επιρεαζει εσύ όμως τώρα να σκέφτεσαι θετικά πάμε μπροστά ♥ 

Μπράβο ρε κοριτσακι μου δόξα τον Θεό όλα καλά!!! ❤️ Πολύ χάρηκα! Το φασολάκι σ ήρθε για να μείνει! 

Ξάπλωσε κ χαλάρωσε τώρα μεγαλώνει το φασολινι! 

Αντε μπράβο ρε κορίτσι μ τέλει; είδες σουργελο ήταν ο άλλος δόξα τον Θεό όλα καλά! 

Μια χαρά είσαι κοριτσακι μ αυτά τα νούμερα σημαίνουν ότι δεν έχεις αυτοανοσο θυροειδη. Μια χαρά τα νούμερα σ κ θ; ισιώσει τώρα και με το χαπάκι. Οι ορμόνες της διέγερσης μπορεί όντως να τον πειραξουν

Βουρρρρρρ στο φικι φικι χαχαχαχα

Όχι κοριτσακι μ έχω βασκλορ αν σ κάνει νομιζω

Μπραβοοο μεγάλωσε τι ζουζουνακι σου ♥ ♥ ♥ με το καλό την άλλη βδομάδα με τη σοκολάτα να χοροπηδάει!! 

Αγάπες μ καλημέρα το ταικνησα χθες δίχως αύριο ακόμα δεν έχω χωνέψει! 

αν δεν βρω κατι αλλο θα σου πω για την βασκλορ καλη μου. Ευχαριστω παντως!

Ευχομαι σημερα να σε παρουνε για τους προεμφυτευτικους!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...