Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Αχ άσε χθες ψάχνομουν μόνη μου και να σας πω να γελάσετε πήρα το κινητό κ προσπαθούσα να δω κ λέω έχε γούστο να κάνω κανένα live facebook και να με βλέπουν όλοι!!!

Με νερό με ανακουφίζει ίσως φταίει που χρησιμοποιούσα μωρομαντηλα να ερεθιστηκε πάτησα εικόνες για μυκητες ευτυχώς δ είναι...

Χαχαχα! Ε ενταξει το πολυ πολυ να ελεγες οτι ειναι ορχιδεα! Θα τους εβγαζες τρελους :-P

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 42 λεπτά , Fili είπε:

@Chrussa1982 έχει ένα πολύ χρήσιμο βιντεακι στο youtube. Εγώ αυτό έβλεπα και τις εκανα στην αρχή. Μετά αυτοματοποιημενα. Αν πατήσεις στο Google πως χρησιμοποιείται η arvekap θα σου βγάλει βιντεακια. Ειναι ένα τις newlife! 

Αυτό έβαλα και είδα καμία 10ρια φορές όμως. Εν τω μεταξύ νευριάζω με τον εαυτό μου γιατί τις ενέσεις διέγερσης, οβιτρελ και τις προλουτεξ έτυχε 2 3 να τις κάνω μόνη και μια χαρά τα κατάφερα. Τώρα τι στο καλό με έπιασε δεν ξέρω...

4 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Γεια σας κορίτσια! Λοιπόν, πήγα ενδοκρινολόγο της είπα ότι έχω TSH 4,53. Μου έκανε υπέρηχο όλα τέλεια. Λέει κατά πάσα πιθανότητα απορρυθμιστηκε από το εμβόλιο ή από τις ορμόνες της δωρεάς. Μου έδωσε χάπι Τ4 παιδική δόση μόνο κ μόνο επειδή θέλω να τεκνοποιησω. Επίσης ου έγραψε να κάνω τις: ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΣΩΜΙΑΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (ΑΝΤΙ-ΤPO) (την έχω  <9)

Και την, 

ΑΝΤΙΘΥΡΕΟΣΦΑΙΡΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (ANTI-TG) (την έχω 12,8)

Δεν ξέρω τί σημαίνουν αυτές οι τιμές... 

Ειναι αυξημενη η TSH. Με το φαρμακο θα εισαι οκ! Τα anti σε τι ειναι μετρημενα;

Σε IU/mL ? Η σημαντικη ειναι η TSH. Μη σε ανησχουν τα anti-tg anti-tpo

Σε βλεπω εγκυουλα συντομα♥️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Fili είπε:

Εμεις μόλις γυρίσαμε από υπέρηχο! Μεγαλωσε!!!! Έβγαλε κια πόδια χέρια! 17 χιλιοστά και είμαι 8 και 2 μέρες. 

Περιμέναμε μηπως κουνηθεί αλλά πολύ ζεν. Αφού με ρώτησε καλός μου γιατρός αν έφαγε και του λεω ένα αχλάδι. Γέλασε και λέει με το αχλάδι δουλειά δεν κάνουμε φιλενάδα. Χεχχεχεχ την άλλη Πέμπτη θα φάω σοκολάτα ή παγωτό που αγαπώ! Αχ πάει άλλη μια εβδομάδα Οοοομμμμμμμμμ ❤️❤️❤️❤️

Ωωω καλέ ολόκληρο μωράκι έγινε πωπω!! Φαντάζομαι κατουρηθηκες από την χαρά σου ε;; Εμ και εσύ με αχλάδι πας για υπέρηχο; Την άλλη Πέμπτη φάε μια παγωτάρα τεράστια και εκεί να δεις χαρές και γλέντια.. αφού το λέει ο γιατρός να το φας χωρίς τύψεις!!

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Χαχαχα!! Ναι μικρό παιδάκι!!

Έχει αλλά δεν τα καταλαβαίνω.... Αμαν και αυτοί τι τα γράφουν έτσι;; Αυτά τα σύμβολα πολύ με μπερδεύουν!! 

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΣΩΜΙΑΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (ΑΝΤΙ-ΤPO) : <9                < 34 IU/mL

ΑΝΤΙΘΥΡΕΟΣΦΑΙΡΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (ANTI-TG) : 12.8            < 115 IU/mL

Θα τα στείλω με ένα μέιλ στην γιατρό. 

Μια χαρα ειναι τα anti σου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Condios είπε:

10 και εγώ τα ΑΝΤΙΤΡΟ ΚΑΙ 12 τα ANTITG ,,, και επειδή έχω και τα άλλα καλά μου είπε σε δύο χρόνια θα με ξαναδεί,,,εσένα λόγω παιδικοτητας ναι να πας πιο συχνά αχαχχαχαχαχαχχα πολύ πιθανόν φίλη το παλιό εμβόλιο να το προκάλεσε,,, σου είπα,,,εγώ με καταστολή και σικλακουρ και γύρισε η οιστραδιόλη αντί να ανέβει ,,, εκεί το έριξα γιατί άλλη δικαιολογία δεν υπήρχε

Όλα περαστικά !!!!!! 

Τί ωραία νέα!!!!!!!!! Συγκίνηση για το ανθρωπάκι που μεγαλώνει μέσα σου,,,η ζωουλα σας ,,, ε ε έρχεται !!!! Οοοοομμμμ και παγωτό σοκολάτα ναιιιιιι!!!!! Τέτοια νέα να μαθαίνουμε μόνο! Χαρές και μόνο χαρές ! Μπράβο!!!! 

Χρυσουλακι μου καλό θα σου πω κάτι και ελπίζω να βοηθήσω,,,,βάζεις τη βελόνα αφού πλαγιάσεις το μπουκαλάκι σε γωνία περίπου 60 μοιρών ,,,, η πλευρά που η βελόνα έχει άνοιγμα για να περάσει το υγρό όταν θα τραβήξεις να είναι προς το γυαλί στην κάτω γωνία και όσο τραβάς ξαπλώνεις λίγο ακομα το φυαλιδιο. Σαν τη διαφήμιση του ελαιολάδου θα γίνει,,,"ως την τελευταία του σταγόνα" θα τραβηχτεί το υγρό. Τώρα για την εφαρμογή της ένεσης στο δέρμα σου,,,πάρε βαθιές ανάσες να χαλαρώσεις και όταν είναι η ώρα να καρφώσεις πάρε ανάσα , κράτα τη ως ότου γλυστρισει η βελόνα στο δέρμα σου. Αφού μπει , αφήνεις εκπνοή σιγά σιγά ,,,,!!!!! Θέλει οοοοομμμμ και αυτή!!!! Είπα μπας και βοηθήσω ,με πολύ αγάπη πάντα 

Τώρα κατάλαβα την μ@@@κια που έκανα, κρατούσα το φιαλίδιο όρθιο και τραβούσα το υγρό, δεν μου έκοψε να το πλαγιάσω, παρόλο που έιδα και βίντεο. Πάει κορίτσι από το πολύ ντεκαπαζ έχω κάει δεν εξηγείται αλλιώς χαχαχαχα. Από αύριο αναλαμβάνει ο συζυξ και δεν θα σας ξαναπρηξω!! Όσο για την ηρεμία θα συμφωνήσω 100%. Αλλά τι να κάνω που είμαι νευροσπαστο; 

• Χαχα 3

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Ευχαριστώ Βιβη μου! Ευτυχως το ετερον ημισυ ειναι θυσαυρούλης και δεν με αφηνει τιποτα να κανω! Οτι θελω στο κρεβατι μου τα φερνει! Τρομαξε κι αυτος πολυ φυσικα...

Ας κανω υπομονη κι ας ελπισουμε  να πανε ολα καλα!

ΜΕ το καλο κι εσυ να προχωρήσεις!

Σε φιλώ!

Ευχαριστώ Αρια μου!

Και σε σας ευχομαι να βγουνε καλες κι οι υπολοιπες εξετασεις σας και να προχωρησετε συντομα για το αδερφάκι ή αδερφάκια!

Την καρδουλα την ακουσαμε ήδη να χτυπαει απο την Παρασκευη! :wub:

Ευχαριστω γλυκο μου!!

πρίν από 23 λεπτά , silvy22 είπε:

Ελα τι ωραίο !!! Εγω βλέπω βίντεο στο yt πως μεγαλώνει κ έχω πάθει σοκ … προσπαθώ να συνηθίσω ότι μέσα στην κοιλιά μου θα μεγαλώσει ένα ανθρωπάκι … μου φαίνεται πολύ περίεργο :blink::wub:

λετε να είμαι παράξενη ;;;;

Καθόλου παράξενη όμως!! Το δικό μου μωράκι παλινδρομησε την 10η εβδομάδα. Δύο μέρες πριν το είχα δει σε υπέρηχο. Με χεράκια, ποδαράκια, κεφαλάκι που ήταν κάπως σαν να έκανε λακουβιτσα στο πίσω μέρος εκεί που αρχίζει ο αυχένας. Εκεί δε που έπαθα σοκ και δέος ήταν που είδα στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης προς το πωπωδακι μια ουριτσα. Ο γιατρός τότε γελάτε μου λέει έτσι είναι όλα τα μωράκια. Κ του λέω Σορυ αλλά δεν έχω ξαναδεί ποτέ. 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

Καλησπέρα Κοριτσιάαααα! Σας διάβαζα κλέφτρα σήμερα γιατί δούλευα και επιτέλους γύρισα σπιτάκι από Τρίκαλα, ❤️

@chitanetaμου πόσο δυνατό παιδάκι!!! Το ξέραμε ήδη βέβαια. Εδώ αψηφησε χιόνια και αποκλεισμούς, σιγά μη μασήσει σε μια αποκόλληση. Ξεκούραση εσύ με το θυσαυρο σου και ηρεμία τώρα που το είδες κιόλας! 11mm!!!! ❤️❤️❤️❤️ Ποτέ θα ξαναπάς σου είπε; 

@Viv37 ωραία η ορχιδεα (ευτυχώς που το είπες δλδ) αν δεν κάνω λάθος θα παίρνεις χάπια κτλ για το ενδομητριο για δύο εβδομάδες και ναι η ετ γίνεται συγκεκριμένη μέρα! Μα λες κι έχω κάνει delete... Δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Τεσπα... Αχ τι καλά!!!! Μαρηηηη.... Ξεκινάς!!!! ❤️❤️❤️❤️

@Aria. Καλά αποτέλεσματα και στις υπόλοιπες εξετάσεις να έχεις κορίτσι μου και τ@ αδερφακι@ έρχονται!!! 

@Annaforyou πιθανόν να ειναι όντως από το εμβόλιο. Οι περισσότερες φίλες μου μετά το εμβόλιο είχαν θεματακια είτε με κύκλο τους (αν κ κάποιες είχαν χρόνια σταθερό) είτε με θυρεοειδή χωρίς προηγούμενα θέματα. Θα σε παρακολουθεί και όλα να πάνε καλά. Κι εγώ δεν ξέρω τι σημαίνουν οι τιμές για να σε βοηθήσω. Με αυτά είμαι άστα. Που είναι η ντοκτορ. @marina_86να μας λύσει όλες τις απορίες? Χχεχεχε

Αχ ασε Φιλακι μου δεν μπορω να το πιστεψω! Ανυπομονω! Εννοειται οτι απο δουλεια δεν μπορω να κανω τπτ.  Ευτυχως δεν εχω αφεντικο, θα με ειχε απολυσει!!! 

Εσυ πώς περασες; Εκανες κ καμια βολτιτσα ή μονο δουλεια;

πρίν από 31 λεπτά , Viv37 είπε:

Τι ωραια που το ειπες!! Νεες ζωουλες για ολες μας♥️♥️♥️

Μπορει απλως να μην εχει επουλωθει ακομα αλλα φυσικα να του το πεις! Καλη επιτυχια και στα υπολοιπα κοριτσακι μου! Αντε να ξεκινησεις κ εσυ μαζι μ' εμενα και τη Χρυσα!

Διαβάζω την πρόταση και συγκρίνουμε ρε κοριτσάκι μου..ποτέ αγωνιουσαμε για την δοτρια σου, ποτέ τα στραβά με τις κύστες μου και να που με έφτασες και εσύ και ξεκινάμε μαζί τελικά. Κοίτα που για πλάκα το λέγαμε και επειδή το μελετουσαμε κάθε μέρα μέχρι και το σύμπαν μας άκουσε και τώρα πάμε χεράκι χεράκι. Σε απόσταση αναπνοής βέβαια και η @Aria.  που είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα ταλαιπωρηθεί άλλο με αναμονής και καθυστερήσεις. 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Γλυκούλα μου, εύχομαι δύναμη και όλα να πάνε καλά με το εμβρυακι σου! Να είναι δυνατό και να έρθει να σου δώσει χαρά!❤️❤️❤️

Σε ευχαριστώ Μαρίνα! Για να δούμε πώς θα πάει...

13 ώρες πρίν, thalasa είπε:

Κορίτσι μου καλή δύναμη και κουράγιο με τον πατερούλη σου. Και πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη , χάρηκα παρά πολύ , όλα καλά θα πανε , θα τα καταφερεις! Να μας γράφεις νέα σου

Θαλασσιτσα μου καλή σε ευχαριστω πολύ! Ναι ναι θα σας γράψω και τα καλά και τα άσχημα αν προκύψουν! Σε φιλώ!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ταξιδιάρα φίλη μου επιτέλους σπίτι ε? Πάρε αγκαλιά το γλυκάκι σου και ξεκουράσου!! Η ντοκτορ @marina_86 θα έχει πέσει με τα μούτρα στα κοψιδια μέρα που είναι χαχαχα. Και εγώ κορίτσια έφαγα έσκασα μιλάμε!!! Τώρα καναπές και οοομμμμμ. 

Ρε κορίτσια μου ..σαν ηλίθια νιώθω. Δυσκολευτηκα με την ένεση. Δεν μπορούσα να τραβήξω από το φιαλίδιο το υγρό με τιποτα  όμως. Έμεινε μια σταγονιτσα μέσα. Μετά έτρεμαν τα χέρια μου. Τρυπηθηκα 100 φορές λες και είχα Πάρκινσον ήμουν εκείνη την ώρα. Προσπαθούσα να πατήσω το έμβολο να μπει στην κοιλιά το φάρμακο και δεν μπορούσα. Παίζει να έφαγα έτσι και 10 λεπτά. Αυτός ο άντρας μου με έφαγε πια χαχαχαχα. Ντυνόταν για γήπεδο και με λιβανιζε να προσέχω να μην την κάνω αν δε μπορώ και τέτοια. Μιλάμε χολοσκασμενη είμαι.

Ουφ τα είπα και ησύχασα!!

Κορίτσια ορματε για μάσα!! Καλή τσικνοπέμπτη!!

Απαπα σε γλωσσοφαγε ο καλος σου!! Θα το βρεις το κολπο πουλακι που θα σου παει! Δεν ειναι κ ευκολο!  Βαλε και βουτυρο οπως ειπε η Ελισαβετ να μαλακωσει. Καλη χωνεψη και ομμμμμμμ!

• Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καθόλου παράξενη όμως!! Το δικό μου μωράκι παλινδρομησε την 10η εβδομάδα. Δύο μέρες πριν το είχα δει σε υπέρηχο. Με χεράκια, ποδαράκια, κεφαλάκι που ήταν κάπως σαν να έκανε λακουβιτσα στο πίσω μέρος εκεί που αρχίζει ο αυχένας. Εκεί δε που έπαθα σοκ και δέος ήταν που είδα στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης προς το πωπωδακι μια ουριτσα. Ο γιατρός τότε γελάτε μου λέει έτσι είναι όλα τα μωράκια. Κ του λέω Σορυ αλλά δεν έχω ξαναδεί ποτέ. 

Ειχες προχωρήσει πολύ σχεδόν 3Μ 

ναι ανυπομονούμε τοσο πολύ και μετά όλα είναι πρωτόγνωρα 

καλα έτσι ήταν που είδα και το κύτταρο σε φωτό στην ετ !!! Μας δίνει 9 μήνες να προετοιμαστούμε 

αν έχετε να προτείνετε και κάποιο βιβλίο για τον πρώτο καιρό καλοδεχούμενο  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Διαβάζω την πρόταση και συγκρίνουμε ρε κοριτσάκι μου..ποτέ αγωνιουσαμε για την δοτρια σου, ποτέ τα στραβά με τις κύστες μου και να που με έφτασες και εσύ και ξεκινάμε μαζί τελικά. Κοίτα που για πλάκα το λέγαμε και επειδή το μελετουσαμε κάθε μέρα μέχρι και το σύμπαν μας άκουσε και τώρα πάμε χεράκι χεράκι. Σε απόσταση αναπνοής βέβαια και η @Aria.  που είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα ταλαιπωρηθεί άλλο με αναμονής και καθυστερήσεις. 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αλλά εγώ έχω μέλλον ακόμα...πρέπει γύρω στις 15 να πάει για την εξέταση θέλει 10 μέρες να βγει...τέλη Μάρτη θα μου έχει βγει η ψυχή...

Εξάλλου σας είπα θα μείνω τελευταία να σκουπίσω κ να το κλείσω !!!

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...