Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Μπαινω να σας πω τα ευχαριστα. Το εμβρυακι ζει! πηγε 11 χιλιοστα! Τελικα εχει γινει αποκολληση, απο οτι ειπε ο γιατρος μικρη αλλά θελει ξαπλα και ξεκουραση.

Συνεχιζω να εχω σταγονες καφε ή οταν σκουπιζομαι λιγο αραιο καφε. Ελπιζω να πανε ολα καλα... Μεγαλη τρομαρα περασαμε και δω που τα λεμε ακομα τρεμουμε...

Γνωριζει καποια κοπελα, συνηθως τι γινεται με την αποκολληση;

Μπράβο βρε κοριτσάκι μου! Ε ήμουν σίγουρη! Το εμβρυακι σου ήρθε με φουρτούνες από την αρχή και είναι αποφασισμένο να μείνει μέχρι τέλους που θα το πάρεις αγκαλιά σου υγιέστατο!! Όλα θα πάνε καλά! Φαντάζομαι τη τρομάρα σου ειδικά αν έχεις στη πλάτη σου παλαιότερες άσχημες εμπειρίες.. αλλά είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε κατ'ευχήν! Ξεκούραση τώρα και ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού! ♥️♥️♥️♥️

1 hour ago, Condios είπε:

Μπράβο στο εμβρυάκι και στη μανούλα του....είδες? είναι δυνατό από ετ αυτό , είπαμε! Ήρθε για να μείνει και να σε κάνει μανούλα,,,όλα καλά θα πάνε. Όσο μπορείς να είσαι ξεκούραστη και ηρεμη και αυτό όλο και θα μεγαλώνει και θα σου δίνει χαρές. 

@Viv37 ας έρθει η ώρα της ετ με το καλό και θα δείτε τότε πόσα θα βάλετε...αλλά καλό είναι που το συζητάτε,,,,λέει αυτός, λες εσύ,,,κάπου θα καταλήξετε σιγουρα! 

@Chrussa1982 καλή αρχή,,,,,,ξεκίνα μετρα αντίστροφα,,,,γιουπιιιιιιι ,,,, χερι χερι οι συμπεθερες με τη Βιβ 

@happykar εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και να παίρνεις δύναμη μέσα απο το μπαμπά σου! 

@Aria. μπαίνει ο Μάρτης σιγά σιγά,,,έρχεστε και εσείς ένα βήμα πιο κοντά με το καλό.

Εγώ αδιαθέτησα σήμερα και ο πόνος επέστρεψε όπως παλιά,,,,είπαμε καλό να έχεις στενό τράχηλο αλλά τόσο στενό πια καταντάει ανυποφορο. Αντε να τον ανοιξει λίγο ο χειρουργος να περάσει ο καθετήρας χωρίς να τραυματιστούν τα εβρυάκια που θα φτιάξουμε κάποια στιγμή (ελπίζω σύντομα). Ως τοτε τσίκνα , ψητά και παυσίπονα και όλα περαστικά! Καλή Τσικνοπέμπτη κορίτσια ! 

Καλό τσικνισμα αγαπημένη μου!!:wub:♥️♥️♥️

Καλή τσικνοπέμπτη κορίτσια μου! Να περάσετε υπέροχα με τους αγαπημένους σας ότι και αν κάνετε!

♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ευχαριστω Φιλακι μου! Χαιρομαι που εσυ τα καταφερες με 1! Θα το σκεφτω.

Καλη αρχη μαναρι μου!!!!! Ακολουθω κ εγω σιγα σιγα! Στις 9/3 μου ερχεται περιοδος και μετα μου ειπε ξεκιναμε να παχαινουμε το ενδομητριο. Μεχρι τοτε θα ειναι ετοιμες και οι βλαστοκυστες μας. Ελπιζω δηλαδη! Αληθεια ποσο καιρο χρειαζεται για να παχυνει το ενδομητριο; Και η ετ πρεπει να γινει συγκεκριμενη μερα του κυκλου μας ή δεν εχει σημασια;

Σωστα μας ταγκαρες κοριτσακι μου! Μακαρι το καλοκαιρι να χσιδευουμε ολες τις κοιλαρες μας!!!♥️

Δεν ξερουμε ακομα. Η δοτρια σε 10 μερες περιπου θα βγαλει τα ωαρια και μετα αναλογως με το ποσα θα βγαλει θα δουμε και ποσες βλαστοκυστες θα εχουμε. Αρχικα ειχαμει πει 8 ωαρια στην τιμη. Οποτε αν βγαλεο τοσα θα τα κανουμε και βλεπουμε μαλλον

Αγαπημενες μου κλασικα τα reactions δε μ αφηνουν να εκφραστω. Σας αγαπω ολες!

Μια χαρά λοιπόν !!!εγώ χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω θα έβαζα 2!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Βιβη μου, πιστευω οτι η αποφαση πρεπει να ειναι δικη σας. Ο γιατρος μπορει να σας πει τη γνωμη του αλλά δικη σας θα ειναι η αποφαση.

Για παραδειγμα εγω απο την αρχη ηθελα ενα να βαζω καθε φορα γιατι θα φοβομουν πολυ τη διδυμη κυηση... αλλά αυτο ειναι τελειως προσωπικο. (ασε που εκτος απο την 1η ετ που εβαλα ενα, τα αλλα 4 τα εβαλα ανα ζευγη γιατι ετσι τα χωρισαν στην καταψυξη χωρις να με ρωτησουν και ειχα τσαντιστει!)

Το μειονεκτημα με το ενα, ειναι οτι εχεις τις μισες πιθανοτητες απο το να εβαζες δυο. Σιγουρα το πιο συνηθισμενο ειναι 2 βλαστοκυστες,

Σκεφτειτε το ηρεμα και θα παρετε σιγουρα την καλυτερη αποφαση για σας!

:lol::lol: Όχι ειδήσεις λέει.. χαχαχαχαχαχα!!!

Συμφωνώ απόλυτα!! Η μισή ψυχική μου ηρεμία προέρχεται από εκεί! Δε βλέπω ποτέ ειδήσεις!! Χαχαχαχαχαχα!!:lol:

• Χαχα 3

OiAXp2.pngbfhkp3.png

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Μπράβο στο εμβρυάκι και στη μανούλα του....είδες? είναι δυνατό από ετ αυτό , είπαμε! Ήρθε για να μείνει και να σε κάνει μανούλα,,,όλα καλά θα πάνε. Όσο μπορείς να είσαι ξεκούραστη και ηρεμη και αυτό όλο και θα μεγαλώνει και θα σου δίνει χαρές. 

@Viv37 ας έρθει η ώρα της ετ με το καλό και θα δείτε τότε πόσα θα βάλετε...αλλά καλό είναι που το συζητάτε,,,,λέει αυτός, λες εσύ,,,κάπου θα καταλήξετε σιγουρα! 

@Chrussa1982 καλή αρχή,,,,,,ξεκίνα μετρα αντίστροφα,,,,γιουπιιιιιιι ,,,, χερι χερι οι συμπεθερες με τη Βιβ 

@happykar εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και να παίρνεις δύναμη μέσα απο το μπαμπά σου! 

@Aria. μπαίνει ο Μάρτης σιγά σιγά,,,έρχεστε και εσείς ένα βήμα πιο κοντά με το καλό.

Εγώ αδιαθέτησα σήμερα και ο πόνος επέστρεψε όπως παλιά,,,,είπαμε καλό να έχεις στενό τράχηλο αλλά τόσο στενό πια καταντάει ανυποφορο. Αντε να τον ανοιξει λίγο ο χειρουργος να περάσει ο καθετήρας χωρίς να τραυματιστούν τα εβρυάκια που θα φτιάξουμε κάποια στιγμή (ελπίζω σύντομα). Ως τοτε τσίκνα , ψητά και παυσίπονα και όλα περαστικά! Καλή Τσικνοπέμπτη κορίτσια ! 

@Condios μου ναι έφτασε ο Μάρτης να κάνουμε την εξέταση να δούμε τι γίνεται...εν τω μεταξύ έκανε κ τις εξετάσεις για ουρεοπλασμα μυκοπλασμα χλαμύδια βγήκαν καθαρές...έκανε κ υπέρηχο μήπως υπάρχει καμία κήλη όλα καλά!!!με τον ηλίθιο με τρέλανε ότι κάτι έχουμε...εγώ βέβαια έχω μια ενόχληση χαμηλά μετά την υστεροσκοπιση νιώθω σαν κάψιμο

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Μπαινω να σας πω τα ευχαριστα. Το εμβρυακι ζει! πηγε 11 χιλιοστα! Τελικα εχει γινει αποκολληση, απο οτι ειπε ο γιατρος μικρη αλλά θελει ξαπλα και ξεκουραση.

Συνεχιζω να εχω σταγονες καφε ή οταν σκουπιζομαι λιγο αραιο καφε. Ελπιζω να πανε ολα καλα... Μεγαλη τρομαρα περασαμε και δω που τα λεμε ακομα τρεμουμε...

Γνωριζει καποια κοπελα, συνηθως τι γινεται με την αποκολληση;

Τέλεια τα νέα σου!!!με προσοχή κ ξεκούραση άκου τον γιατρό μας!!!εγώ στον γιο μου δ ήξερα ότι ήμουν έγκυος έκανα τα πάντα δ φαντάζεσαι...ξαφνικά αφού έμαθα ότι ήμουν βλέπω αίμα...είχα αποκολληση επρεπε 15μερες κρεβάτι κ προσοχή...εγώ έκανα μόνο την προσοχή γιατί λόγω δουλειάς δ μπορούσα να κρεβατωθω ...μην ανησυχείς για τπτ όλα θα πάνε καλά εμένα προχθές έγινε 8 χρόνων με το καλό να ακούσεις την καρδούλα του κ να το δεις να μεγαλώνει 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , Aria. είπε:

@Condios μου ναι έφτασε ο Μάρτης να κάνουμε την εξέταση να δούμε τι γίνεται...εν τω μεταξύ έκανε κ τις εξετάσεις για ουρεοπλασμα μυκοπλασμα χλαμύδια βγήκαν καθαρές...έκανε κ υπέρηχο μήπως υπάρχει καμία κήλη όλα καλά!!!με τον ηλίθιο με τρέλανε ότι κάτι έχουμε...εγώ βέβαια έχω μια ενόχληση χαμηλά μετά την υστεροσκοπιση νιώθω σαν κάψιμο

Τέλεια τα νέα σου!!!με προσοχή κ ξεκούραση άκου τον γιατρό μας!!!εγώ στον γιο μου δ ήξερα ότι ήμουν έγκυος έκανα τα πάντα δ φαντάζεσαι...ξαφνικά αφού έμαθα ότι ήμουν βλέπω αίμα...είχα αποκολληση επρεπε 15μερες κρεβάτι κ προσοχή...εγώ έκανα μόνο την προσοχή γιατί λόγω δουλειάς δ μπορούσα να κρεβατωθω ...μην ανησυχείς για τπτ όλα θα πάνε καλά εμένα προχθές έγινε 8 χρόνων με το καλό να ακούσεις την καρδούλα του κ να το δεις να μεγαλώνει 

Να το χαιρεσαι το παλικαρακι σου!!! Με το καλο να μπουνε ολα σε σειρα να ερθει και το αδερφακι! ❤

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Aria. είπε:

Πολύ καλά τα νέα σας για το σύζυγό σου,,,,εύχομαι και τα του Μάρτη να είναι υπέροχα για να προχωρήσετε και εσείς!!!!!! Πόσες μέρες πέρασαν απο την υστεροσκόπησή σου? Κάψιμο εσωτερικό τύπου τράχηλο αισθάνεσαι ή χαμηλά στην ευαίσθητη εξωτερική περιοχή? Μίλα με το γιατρό σου και ενημέρωσέ τον , μην το αφήνεις έτσι. Ο Κουρ.. στην έκανε ο ίδιος?

Για να μην αρχίσετε να οργιάζετε,  γιατί έτοιμες είστε σας βλέπω, ορχιδέα είναι!! Είπα να βάλω μια μπριζόλα αλλά θα χλαπακιάσουμε πολλά κοψίδια σήμερα οπότε καλύτερα λουλουδάκια...

• Χαχα 12

πρίν από 14 λεπτά , Condios είπε:

Πολύ καλά τα νέα σας για το σύζυγό σου,,,,εύχομαι και τα του Μάρτη να είναι υπέροχα για να προχωρήσετε και εσείς!!!!!! Πόσες μέρες πέρασαν απο την υστεροσκόπησή σου? Κάψιμο εσωτερικό τύπου τράχηλο αισθάνεσαι ή χαμηλά στην ευαίσθητη εξωτερική περιοχή? Μίλα με το γιατρό σου και ενημέρωσέ τον , μην το αφήνεις έτσι. Ο Κουρ.. στην έκανε ο ίδιος?

Ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

Ο κουρτης μου την έκανε..νιώθω ενόχληση σαν τσούξιμο σαν κάψιμο έβαλα καθρέφτη κ είδα είναι σαν να έχω πληγή εξωτερικά είναι την τρίτη που θα πάω θα του το πω είναι δύο εβδομάδες που την έκανα ...επαφές δ έχω  που κ που μου περνάει δ μυρίζει άσχημα ούτε έχω λευκά υγρά 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

Για να μην αρχίσετε να οργιάζετε,  γιατί έτοιμες είστε σας βλέπω, ορχιδέα είναι!! Είπα να βάλω μια μπριζόλα αλλά θα χλαπακιάσουμε πολλά κοψίδια σήμερα οπότε καλύτερα λουλουδάκια...

Πανεμορφη η ορχιδέα!!!!!! άσε που περιέχει γραμματάκια απο τη διαδικασία ,,,, ρχδ,,,,ιδέα,,,, + το χρώμα που δίνει αισιοδοξία και το λουλούδι που ανθίζει , άρα νέα ζωή!!!!!!! Βουρ στα κοψίδια...και σοδα και "ταράτσα"! 

πρίν από 7 λεπτά , Aria. είπε:

Ευχαριστώ πολύ μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

Ο κουρτης μου την έκανε..νιώθω ενόχληση σαν τσούξιμο σαν κάψιμο έβαλα καθρέφτη κ είδα είναι σαν να έχω πληγή εξωτερικά είναι την τρίτη που θα πάω θα του το πω είναι δύο εβδομάδες που την έκανα ...επαφές δ έχω  που κ που μου περνάει δ μυρίζει άσχημα ούτε έχω λευκά υγρά 

μηπως έβγαλες κάτι άλλο? κάποια δερματική κυστούλα? με τί ανακουφίζεσαι? φυσικά και να του το αναφέρεις...περαστικό και αυτό να είναι! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

Πανεμορφη η ορχιδέα!!!!!! άσε που περιέχει γραμματάκια απο τη διαδικασία ,,,, ρχδ,,,,ιδέα,,,, + το χρώμα που δίνει αισιοδοξία και το λουλούδι που ανθίζει , άρα νέα ζωή!!!!!!! Βουρ στα κοψίδια...και σοδα και "ταράτσα"! 

μηπως έβγαλες κάτι άλλο? κάποια δερματική κυστούλα? με τί ανακουφίζεσαι? φυσικά και να του το αναφέρεις...περαστικό και αυτό να είναι! 

Αχ άσε χθες ψάχνομουν μόνη μου και να σας πω να γελάσετε πήρα το κινητό κ προσπαθούσα να δω κ λέω έχε γούστο να κάνω κανένα live facebook και να με βλέπουν όλοι!!!

Με νερό με ανακουφίζει ίσως φταίει που χρησιμοποιούσα μωρομαντηλα να ερεθιστηκε πάτησα εικόνες για μυκητες ευτυχώς δ είναι...

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Λοιπόν, πήγα ενδοκρινολόγο της είπα ότι έχω TSH 4,53. Μου έκανε υπέρηχο όλα τέλεια. Λέει κατά πάσα πιθανότητα απορρυθμιστηκε από το εμβόλιο ή από τις ορμόνες της δωρεάς. Μου έδωσε χάπι Τ4 παιδική δόση μόνο κ μόνο επειδή θέλω να τεκνοποιησω. Επίσης ου έγραψε να κάνω τις: ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΣΩΜΙΑΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (ΑΝΤΙ-ΤPO) (την έχω  <9)

Και την, 

ΑΝΤΙΘΥΡΕΟΣΦΑΙΡΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (ANTI-TG) (την έχω 12,8)

Δεν ξέρω τί σημαίνουν αυτές οι τιμές... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 20 λεπτά , Aria. είπε:

Αχ άσε χθες ψάχνομουν μόνη μου και να σας πω να γελάσετε πήρα το κινητό κ προσπαθούσα να δω κ λέω έχε γούστο να κάνω κανένα live facebook και να με βλέπουν όλοι!!!

Με νερό με ανακουφίζει ίσως φταίει που χρησιμοποιούσα μωρομαντηλα να ερεθιστηκε πάτησα εικόνες για μυκητες ευτυχώς δ είναι...

σίγουρα φταίνε τα μωρομαντηλα,,,το ίδιο έπαθα και εγω μια φορά που τα χρησιμοποιησα,,,,παρε ένα υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή ή ακομα καλύτερα μπόλικο καθαρο δροσερο νερακι και χαμομηλι επίσης. Αν εχεις καμια δική σου γυναίκα δερματολογο στείλε της και φωτο,,,μπας και μπορεί να σου πει αν ειναι δερματικό,,,,live video οχι είναι επίφοβο χαχαχαχα ,,,,εγώ αν και αποτριχωμένη με λειζερ εξακολουθώ να βγάζω δοθηινες που και που και με το που το αντιλαμβάνομαι πλακώνομαι στη buctroban και ισιώνω κατευθείαν ευτυχως

πρίν από 15 λεπτά , Annaforyou είπε:

Γεια σας κορίτσια! Λοιπόν, πήγα ενδοκρινολόγο της είπα ότι έχω TSH 4,53. Μου έκανε υπέρηχο όλα τέλεια. Λέει κατά πάσα πιθανότητα απορρυθμιστηκε από το εμβόλιο ή από τις ορμόνες της δωρεάς. Μου έδωσε χάπι Τ4 παιδική δόση μόνο κ μόνο επειδή θέλω να τεκνοποιησω. Επίσης ου έγραψε να κάνω τις: ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΣΩΜΙΑΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (ΑΝΤΙ-ΤPO) (την έχω  <9)

Και την, 

Άμα είσαι παιδάκι,,,παιδική και η δόση,,,χεχε!!!! Καλά έκανε και κατά τη γνώμη μου να σε παρακολουθεί εφόσον είσαι σε αυτή τη διαδικασία, ειδικά με το που θα δεις θετικό τεστ.  Δε θυμάμαι τα ΑΝΤΙΤPO,,,,Θα σου πω το βράδυ που θα ειμαι σπιτι και δω τα δικα μου,,,,εκτός αν τότε απαντησει κάποια ειδήμων !!!!!!!! Όρια δεν έχει γραμμένα δίπλα να δεις αν είναι οκ? 

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Α τελικα εχουμε τον ιδιο γιατρο δεν το ηξερα! Κι εμενα αυτο μου ειπε οταν τον ρωτησα. Τωρα που μου το ειπες κι εσυ ομως ησυχασα πιο πολύ.:wub:

Ναι ειναι πολύ επεξηγηματικός και σίγουρος σε ο,τί λέει. Να ναι καλά κάποια κορίτσια από εδώ, δικά τους σχόλια διάβασα και είπα να τον επισκεφτω. Πάντως θα πάω και στο Έλενα σε λίγο καιρό οπότε θα τους ρωτήσω και από κοντά λεπτομέρειες.

Όλα καλά θα πάνε, σίγουρα ανακουφιστηκατε με τον υπέρηχο, οπότε ξεκούραση και όμορφες σκέψεις. Θα θρέψει, απλά θέλει μέρες.

• Ευχαριστώ 1

T4Rzp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Condios είπε:

σίγουρα φταίνε τα μωρομαντηλα,,,το ίδιο έπαθα και εγω μια φορά που τα χρησιμοποιησα,,,,παρε ένα υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή ή ακομα καλύτερα μπόλικο καθαρο δροσερο νερακι και χαμομηλι επίσης. Αν εχεις καμια δική σου γυναίκα δερματολογο στείλε της και φωτο,,,μπας και μπορεί να σου πει αν ειναι δερματικό,,,,live video οχι είναι επίφοβο χαχαχαχα ,,,,εγώ αν και αποτριχωμένη με λειζερ εξακολουθώ να βγάζω δοθηινες που και που και με το που το αντιλαμβάνομαι πλακώνομαι στη buctroban και ισιώνω κατευθείαν ευτυχως

Άμα είσαι παιδάκι,,,παιδική και η δόση,,,χεχε!!!! Καλά έκανε και κατά τη γνώμη μου να σε παρακολουθεί εφόσον είσαι σε αυτή τη διαδικασία, ειδικά με το που θα δεις θετικό τεστ.  Δε θυμάμαι τα ΑΝΤΙΤPO,,,,Θα σου πω το βράδυ που θα ειμαι σπιτι και δω τα δικα μου,,,,εκτός αν τότε απαντησει κάποια ειδήμων !!!!!!!! Όρια δεν έχει γραμμένα δίπλα να δεις αν είναι οκ? 

Χαχαχα!! Ναι μικρό παιδάκι!!

Έχει αλλά δεν τα καταλαβαίνω.... Αμαν και αυτοί τι τα γράφουν έτσι;; Αυτά τα σύμβολα πολύ με μπερδεύουν!! 

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΣΩΜΙΑΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (ΑΝΤΙ-ΤPO) : <9                < 34 IU/mL

ΑΝΤΙΘΥΡΕΟΣΦΑΙΡΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ (ANTI-TG) : 12.8            < 115 IU/mL

Θα τα στείλω με ένα μέιλ στην γιατρό. 

Επεξεργάστηκαν by Annaforyou
  • Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Annaforyou είπε:

Και την, 

Aπο το εμβολιο??? Τι φαση?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...