Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Μπαινω να σας πω τα ευχαριστα. Το εμβρυακι ζει! πηγε 11 χιλιοστα! Τελικα εχει γινει αποκολληση, απο οτι ειπε ο γιατρος μικρη αλλά θελει ξαπλα και ξεκουραση.

Συνεχιζω να εχω σταγονες καφε ή οταν σκουπιζομαι λιγο αραιο καφε. Ελπιζω να πανε ολα καλα... Μεγαλη τρομαρα περασαμε και δω που τα λεμε ακομα τρεμουμε...

Γνωριζει καποια κοπελα, συνηθως τι γινεται με την αποκολληση;

Να είσαι χαλαρή και ήρεμη, το μωρουλι μια χαρα προχωράει.. η αποκολληση είναι πολυυυυυ συνηθισμένη κατάσταση στην εγκυμοσυνη, συμβαίνει ανάμεσα στον πλακουντα και τη μήτρα και όπως έγραψε και η νικηαντωνια στην περιοχή υπάρχουν πολλά αγγεία με αποτέλεσμα το αιμα..είμαι σίγουρη ότι έχασες τη γη κάτω από τα πόδια σου όταν είδες το αιμα αλλά με ξεκούραση όλα θα πάνε καλά, σου έδωσε προγεστερονη??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

15 ώρες πρίν, happykar είπε:

@viliΣυγνωμη που παρεμβαίνω αλλά διάβασα το μήνυμα σου και συγκινήθηκα. Είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση με σένα και ήθελα να σου δώσω θάρρος, κουραγιο και αισιοδοξία. Κάποια κορίτσια μπορεί να με θυμούνται και από το καφέ της εξωσωματικής που έγραφα πιο συχνά αλλά και από εδώ. Έχω καιρό να γράψω γιατί συνέβησαν αρκετά το τελευταίο διάστημα. 
Εχω ζήσει τους τελευταίους μήνες τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου στο πλευρό του πατέρα μου, που διαγνώστηκε μέσα σε μια νύχτα με καρκίνο τελευταίου σταδίου στον εγκέφαλο. Μέσα έξω στα νοσοκομεία και εγώ να παρακαλάω να ζήσει λίγο ακόμα, για να τον χαρώ μια μέρα παραπάνω. Και να προλαβω να κάνω την ετ που ανέβαλα ένα χρόνο τώρα. Τελικά μου έκανε τη χάρη και κρατήθηκε. Έκανα την ετ, να πρέπει να προσέχω, να μην μπορώ να τον σηκώσω, να τον πλύνω, να του τρίψω την πλάτη, τα χέρια, τα πόδια που πονάει ..να έχω τύψεις για το μπαμπα μου και άγχος για το αν θα τα καταφερω. 
Τελικα μπόρεσα να του πω, «μπαμπα ακούσαμε καρδιά» και να τον δω να βουρκώνει. Πρόλαβα να του πω πως αγχώνομαι για το αν θα προχωρησει και να κλαίω και να σηκώνει το μόνο χέρι του που μπορεί να κινήσει και να μου λέει: «τρυγόνι μου γιατί κλαις; Να σε πάρω αγκαλιά». Η μόνη αγκαλιά που πάντα με ηρεμούσε. 
Είμαι 9 εβδομάδων και κάτι και τρέμω αν θα προχωρησει το εμβρυακι, αν θα τα καταφέρει μια μέρα ακόμα ο μπαμπάς μου. Πλέον δε θέλει να με βλέπει, δεν καταλαβαίνει που του λέω για την εγκυμοσύνη. Αλλά ακόμα τον παίρνω αγκαλιά και του λέω ποσο τον αγαπάω.
Και αν δεν τα καταφέρει το εμβρυακι δε θα έχει να κάνει με το κλάμα που έχω ρίξει όλο αυτό το καιρό για τον μπαμπα μου αλλά το πιο πιθανό λόγω χρωμοσωμιακων ανωμαλιών, όπως και οι προηγούμενες αποβολές μου. 
Στα λέω όλα αυτά για να πάρεις θάρρος και να πιστέψεις πως όλα γίνονται. Θα τα καταφέρεις. Είμαι σίγουρη.Με αγάπη. 

Με αγγιξε πολυ αυτα που εγραψες κι αυτο που περνας...

Εγω ειμαι 7 εβδομαδων και επισης τρεμω και ευχομαι να πανε ολα καλα ως το τελος. Λιγο πριν να κανω ετ ανκαλυψαμε τελειως τυχαια οτι η μητερα μου εχει ογκο στον εγκεφαλο. Ειμασταν ομως τυχεροι γιατι ηταν σε σημειο που μπορουσε να χειρουργηθει και μαλιστα πολυ ικανοποιητικα. Λιγο να ειχε αργησει μπορει να ειχε φυγει ετσι στα ξαφνικα της ειπαν. Η βιοψια βγηκε και ειναι ο χειροτερος τυπος ογκου, αλλά θα αρχισει τωρα θεραπειες και ευχομαστε να παρατυνθει η ζωη της οσο γινεται και χωρις να υποφερει. Ως τωρα σταθηκε τυχερη, και δεν εχει επηρεαστει η υγεια της.

Ευχομαι το εμβρυακι που εχεις μεσα να σου δινει δυναμη για τη συνεχεια ! Τι ωραια που ο μπαμπας σου προλαβε να μαθει οτι εισαι εγκυουλα και να χαρει!

Καλη δυναμη!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 27 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Μπαινω να σας πω τα ευχαριστα. Το εμβρυακι ζει! πηγε 11 χιλιοστα! Τελικα εχει γινει αποκολληση, απο οτι ειπε ο γιατρος μικρη αλλά θελει ξαπλα και ξεκουραση.

Συνεχιζω να εχω σταγονες καφε ή οταν σκουπιζομαι λιγο αραιο καφε. Ελπιζω να πανε ολα καλα... Μεγαλη τρομαρα περασαμε και δω που τα λεμε ακομα τρεμουμε...

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά.  Θα κλείσει σε λίγες μέρες μην φοβάσαι. Φαντάσου ότι είναι σαν μια μικρή πληγή αυτή την στιγμή αλλά με ξεκούραση και προγεστερονη θα κολλήσει πάλι ο πλακούντα στην θέση του. Σου είπε σε πιο σημείο είναι ο πλακουντας; είναι δηλαδή σε καλή θέση; εμένα δυστυχώς ήταν στην άκρη του τραχήλου και καθώς γινόταν η αποβολή του ενός εμβρύου που ήταν πιο πίσω κόντεψε να μου παρασύρει και τον γιο μου. Για το σαλοσπιλ τι σου είπε; 

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ευχαριστώ! Η γυναικολογος που θα με παρακολουθει εχει και η ιδια διδυμακια που τωρα ειναι 3 χρονων και μαλιστα ηταν στον ιδιο σακο και παρακολουθει και την κολλητη μου η οποια ειναι κ αυτη με δοτρια σε διδυμακια τωρα (πώς τα καταφεραμε και οι 2 να εχουμε το ιδιο προβλημα δεν ξερω!) . Οποτε σιγουρα εχει εμπειρια. Αλλα επειδη ειναι και φιλη μου δε μασαει τα λογια της και για τη δικη της εγκυμοσυνη φοβοταν μεχρι τελευταια στιγμη (σε ενα σακο βεβαια, αλλη περιπτωση). Μου κανει εντυπωση που ο γιατρος μου στη φιλη μου ειχε πει μια χαρα ειναι τα 2 και σ εμενα ειπα τα αντιθετα! Αναρωτιεμαι αν του ετυχε κανενα περιστατικο τωρα και αλλαξε γνωμη! 

Οπως ειπες κ εσυ εχουμε λιγο χρονο να το σκεφτουμε και πρεπει να δουμε και ποσες βλαστοκυστες θα έχουμε. 

..

Αγαπημένη μου, εσεις θα αποφασίσετε, πιο είναι το καλύτερο για σας... Έχετε το χρόνο να το σκεφτείτε ακόμα.. .Ευχομαι  να σας πάνε όλα καλά!! ❤️❤️Εμένα στην τελευταία (4ετ)τον Αύγουστο, κ ο γιατρος κ η  εμβρυολογος μου ειχαν προτείνει να βάλω κ τις 3 βλαστοκυστες που είχα τελευταίες για να αυξήσουμε τις πιθανοτητες...και τις έβαλα.. Μην κοιτάς που πήρα κουλουραρααα αλλά θεώρησα ότι αυτό ήταν το σωστό... 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Νανα82 είπε:

Να είσαι χαλαρή και ήρεμη, το μωρουλι μια χαρα προχωράει.. η αποκολληση είναι πολυυυυυ συνηθισμένη κατάσταση στην εγκυμοσυνη, συμβαίνει ανάμεσα στον πλακουντα και τη μήτρα και όπως έγραψε και η νικηαντωνια στην περιοχή υπάρχουν πολλά αγγεία με αποτέλεσμα το αιμα..είμαι σίγουρη ότι έχασες τη γη κάτω από τα πόδια σου όταν είδες το αιμα αλλά με ξεκούραση όλα θα πάνε καλά, σου έδωσε προγεστερονη??

Ναι, ως τωρα εκανα 1 ενεση prolutex και μου της εκανε δυο και επισης μου ειπε να ξεκινησω το κολπικο τζελ κρινονε γιατι ως τωρα εβαζα μονο utrog.

Σιγα σιγα επουλωνεται ομως;

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι, ως τωρα εκανα 1 ενεση prolutex και μου της εκανε δυο και επισης μου ειπε να ξεκινησω το κολπικο τζελ κρινονε γιατι ως τωρα εβαζα μονο utrog.

Σιγα σιγα επουλωνεται ομως;

Εννοείται ότι επουλωνεται, η προγεστερονη ειναι πάρα πάρα πολύ βοηθητική  σε αυτό. Απλά να ξεκουραζεσαι και όταν δεν θα έχεις τίποτα μη ξεγελαστεις και αρχίζεις να κουράζεσαι, οι γιατροί σπάνια ανησυχούν απλά πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες τους... το  μωρουλι έρχεται ❤❤❤!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά.  Θα κλείσει σε λίγες μέρες μην φοβάσαι. Φαντάσου ότι είναι σαν μια μικρή πληγή αυτή την στιγμή αλλά με ξεκούραση και προγεστερονη θα κολλήσει πάλι ο πλακούντα στην θέση του. Σου είπε σε πιο σημείο είναι ο πλακουντας; είναι δηλαδή σε καλή θέση; εμένα δυστυχώς ήταν στην άκρη του τραχήλου και καθώς γινόταν η αποβολή του ενός εμβρύου που ήταν πιο πίσω κόντεψε να μου παρασύρει και τον γιο μου. Για το σαλοσπιλ τι σου είπε; 

δεν μου ειπε κατι για τη θεση του πλακουντα.

Μου ειπε να συνεχισω κανονικα σαλοσπιρ και αντιπηκτικη. Βλεπω εδω οτι πολλοι γιατροι το κοβουν το σαλοσπιρ και φοβαμαι λιγο να το παρω...αλλά αφου μου το λεει, κατι θα ξερει

πρίν από 31 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Μπράβο στο εμβρυάκι και στη μανούλα του....είδες? είναι δυνατό από ετ αυτό , είπαμε! Ήρθε για να μείνει και να σε κάνει μανούλα,,,όλα καλά θα πάνε. Όσο μπορείς να είσαι ξεκούραστη και ηρεμη και αυτό όλο και θα μεγαλώνει και θα σου δίνει χαρές. 

@Viv37 ας έρθει η ώρα της ετ με το καλό και θα δείτε τότε πόσα θα βάλετε...αλλά καλό είναι που το συζητάτε,,,,λέει αυτός, λες εσύ,,,κάπου θα καταλήξετε σιγουρα! 

@Chrussa1982 καλή αρχή,,,,,,ξεκίνα μετρα αντίστροφα,,,,γιουπιιιιιιι ,,,, χερι χερι οι συμπεθερες με τη Βιβ 

@happykar εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και να παίρνεις δύναμη μέσα απο το μπαμπά σου! 

@Aria. μπαίνει ο Μάρτης σιγά σιγά,,,έρχεστε και εσείς ένα βήμα πιο κοντά με το καλό.

Εγώ αδιαθέτησα σήμερα και ο πόνος επέστρεψε όπως παλιά,,,,είπαμε καλό να έχεις στενό τράχηλο αλλά τόσο στενό πια καταντάει ανυποφορο. Αντε να τον ανοιξει λίγο ο χειρουργος να περάσει ο καθετήρας χωρίς να τραυματιστούν τα εβρυάκια που θα φτιάξουμε κάποια στιγμή (ελπίζω σύντομα). Ως τοτε τσίκνα , ψητά και παυσίπονα και όλα περαστικά! Καλή Τσικνοπέμπτη κορίτσια ! 

• Μου αρέσει 10

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Μου ειπε να συνεχισω κανονικα σαλοσπιρ και αντιπηκτικη. Βλεπω εδω οτι πολλοι γιατροι το κοβουν το σαλοσπιρ και φοβαμαι λιγο να το παρω...αλλά αφου μου το λεει, κατι θα ξερει

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξανά ακούσει σαλοσπιλ και αίμα. Ίσως είναι πολύ μικρή η αποκόλληση και η ροή του αίματος γιαυτό δεν στο έκοψε. Μήπως το κόβουν μόνο όταν το αίμα προέρχεται από αποβολή; ίσως. Εσύ κάνε αυτό που σου λέει ο γιατρός σου και όλα καλά θα πάνε 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλησπέρα, επειδή κι εγώ το είχα διαβάσει και φοβόμουν, παίρνω σαλοσπίρ και κλεξάν χωρίς να έχω κάποιο θέμα, ο Κουρτ με διαβεβαίωσε ότι αυτά δεν παίζουν ρόλο στην αιμορραγία, ίσα-ίσα βοηθάνε στον πλακούντα. Είναι βέβαια όπως όταν έχεις μια ανοιχτή πληγή και αργεί λίγο να κλείσει λόγω αντιπηκτ. Επίσης είχα πάρει και την αιματολόγο στο Έλενα και είχα ρωτήσει και μου είχε πει και εκείνη πως το θέμα είναι καθαρά μαιευτικό και στη περίπτωση μου και να τα κόψω για λίγο δεν μου δημιουργεί θέμα αλλά ούτε και δημιουργούν από μόνα τους πρόβλημα λόγω της αιμορραγίας.

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Moomin είπε:

Καλησπέρα, επειδή κι εγώ το είχα διαβάσει και φοβόμουν, παίρνω σαλοσπίρ και κλεξάν χωρίς να έχω κάποιο θέμα, ο Κουρτ με διαβεβαίωσε ότι αυτά δεν παίζουν ρόλο στην αιμορραγία, ίσα-ίσα βοηθάνε στον πλακούντα. Είναι βέβαια όπως όταν έχεις μια ανοιχτή πληγή και αργεί λίγο να κλείσει λόγω αντιπηκτ. Επίσης είχα πάρει και την αιματολόγο στο Έλενα και είχα ρωτήσει και μου είχε πει και εκείνη πως το θέμα είναι καθαρά μαιευτικό και στη περίπτωση μου και να τα κόψω για λίγο δεν μου δημιουργεί θέμα αλλά ούτε και δημιουργούν από μόνα τους πρόβλημα λόγω της αιμορραγίας.

Α τελικα εχουμε τον ιδιο γιατρο δεν το ηξερα! Κι εμενα αυτο μου ειπε οταν τον ρωτησα. Τωρα που μου το ειπες κι εσυ ομως ησυχασα πιο πολύ.:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Α τελικα εχουμε τον ιδιο γιατρο δεν το ηξερα! Κι εμενα αυτο μου ειπε οταν τον ρωτησα. Τωρα που μου το ειπες κι εσυ ομως ησυχασα πιο πολύ.:wub:

για να υσηχασεις ακομα πιο πολυ  επειδη κ εγω εχω αυτον τον γιατρό τα επερνα κ εγω κανονινα κ ειχα κ εγω αιμορραγία στην 6 βδομαδα...να τον ακους τον ντοκ  μας....ειναι τζιμανι....μωρακι ερχεται λεμε....φιλακια κοιλιτσα

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Oλα καλα! Το εχουν παθει φιλες μου. Σε ολες ολα πηγαν καλα. Ξεκουραση τωρα

16 ώρες πρίν, happykar είπε:

@viliΣυγνωμη που παρεμβαίνω αλλά διάβασα το μήνυμα σου και συγκινήθηκα. Είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση με σένα και ήθελα να σου δώσω θάρρος, κουραγιο και αισιοδοξία. Κάποια κορίτσια μπορεί να με θυμούνται και από το καφέ της εξωσωματικής που έγραφα πιο συχνά αλλά και από εδώ. Έχω καιρό να γράψω γιατί συνέβησαν αρκετά το τελευταίο διάστημα. 
Εχω ζήσει τους τελευταίους μήνες τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου στο πλευρό του πατέρα μου, που διαγνώστηκε μέσα σε μια νύχτα με καρκίνο τελευταίου σταδίου στον εγκέφαλο. Μέσα έξω στα νοσοκομεία και εγώ να παρακαλάω να ζήσει λίγο ακόμα, για να τον χαρώ μια μέρα παραπάνω. Και να προλαβω να κάνω την ετ που ανέβαλα ένα χρόνο τώρα. Τελικά μου έκανε τη χάρη και κρατήθηκε. Έκανα την ετ, να πρέπει να προσέχω, να μην μπορώ να τον σηκώσω, να τον πλύνω, να του τρίψω την πλάτη, τα χέρια, τα πόδια που πονάει ..να έχω τύψεις για το μπαμπα μου και άγχος για το αν θα τα καταφερω. 
Τελικα μπόρεσα να του πω, «μπαμπα ακούσαμε καρδιά» και να τον δω να βουρκώνει. Πρόλαβα να του πω πως αγχώνομαι για το αν θα προχωρησει και να κλαίω και να σηκώνει το μόνο χέρι του που μπορεί να κινήσει και να μου λέει: «τρυγόνι μου γιατί κλαις; Να σε πάρω αγκαλιά». Η μόνη αγκαλιά που πάντα με ηρεμούσε. 
Είμαι 9 εβδομάδων και κάτι και τρέμω αν θα προχωρησει το εμβρυακι, αν θα τα καταφέρει μια μέρα ακόμα ο μπαμπάς μου. Πλέον δε θέλει να με βλέπει, δεν καταλαβαίνει που του λέω για την εγκυμοσύνη. Αλλά ακόμα τον παίρνω αγκαλιά και του λέω ποσο τον αγαπάω.
Και αν δεν τα καταφέρει το εμβρυακι δε θα έχει να κάνει με το κλάμα που έχω ρίξει όλο αυτό το καιρό για τον μπαμπα μου αλλά το πιο πιθανό λόγω χρωμοσωμιακων ανωμαλιών, όπως και οι προηγούμενες αποβολές μου. 
Στα λέω όλα αυτά για να πάρεις θάρρος και να πιστέψεις πως όλα γίνονται. Θα τα καταφέρεις. Είμαι σίγουρη.Με αγάπη. 

Κοριτσι μου πολυ με συγκινησες! Και για τα ευχαριστα της εγκυμοσυνης που ευχομαι να ειναι τελειομηνη. Και για τον μπαμπα σου. Που προλαβε ομως να χαρει στη χαρα σου. Ο δικος μου προλαβε τη χαρα μου και την βαφτιση της μικρης. Τωρα ειναι μεν ζωντανος, γλιτωσε τα χειροτερα απ το εγεφαλικο, αλλα δεν εχει την κινηση του. Ειναι στην αποκατασταση κ δεν μπορουμε να τον βλεπουμε κ να τον φροντιζουμε. Και δεν ξερω που θα βγαλει ολο αυτο με την παραλυση του. Δεν μπορω να χαρω κ το μωρο μου οσο θελω γιατι με τρωει η εγνοια του. Τουλαχιστον, σκεψου για τον μπαμπα σου, οτι προλαβε να χαρει με την εγκυμοσυνη σου και οτι τον φροντισες και του εδειξες την αγαπη σου. Αυτο εχει αναγκη τωρα πιο πολυ απ ολα

πρίν από 55 λεπτά , chitaneta είπε:

Ρωτησε τον παλι για το σαλοσπιρ. Συνηθως το κοβουν. Η ρωτησε τον αιματολογο σου

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Πολύ εμπνευσμένη η φωτογραφία προφίλ που έβαλα. Δεν θα θελα σχόλια! Μήπως τελικά όντως να έβαζα έναν κόλπο με σάλπιγγες να τελειώνουμε; Χαχαχαχαχαχα 

Άσχετο!

Και δεν βαζεις; Παντως με το θεμα μας ειναι σχετικο! :D Κατσε μην το βαλω εγω τελικα!

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Τι ωραία νέα!!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!!!! Ο γιατρός μου μου είπε χθες αν μπορούσαμε να δένουμε τις εγκύους σε ένα κρεβάτι για 9 μήνες θα ήταν το καλύτερο αλλά επειδή δε γίνεται να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν μέσα γιατί η ψυχική σου ηρεμία επηρεάζει τη μήτρα. Τώρα για την αποκόλληση. Νομίζω ότι ξεκολλάει ο πλακούντας από τη μήτρα που είναι κολλημένος και με την αποκόλληση αυτή προκαλείται αιμορραγία.  Από φίλες μου που ξέρω τους είχαν πει να μείνουν ξάπλα και να σηκώνονται αυστηρά μόνο για τουαλέτα.  Πιάστηκαν λίγο από την πολλή ξάπλα αλλά όλα πήγαν καλά και τα μωράκια τους είναι τώρα παλικάρια 10 χρονών! Οπότε υπομονή, ηρεμία, βάλε το έτερον ήμισυ να κάνει όλες τις δουλειές, διάβαζε βιβλία, άκου μουσική, λίγο νέτφλιξ και όχι ειδήσεις!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...