Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αγαπημένη, τι ωραία που σιγά σιγά όλα μπαίνουν στον δρόμο τους!

Πράγματι, στο εξωτερικό, ειδικά στην Αμερική, αποφεύγουν τη διπλή ετ, κυρίως αν είναι βλαστοκυστες καλής ποιότητας και βλαστοκυστες από δωρεά για ν' αποφύγουν τη δίδυμη κύηση. Το ότι η δίδυμη κύηση, ειδικά στους μεγάλους μήνες, είναι δύσκολη και για τη γυναίκα αλλά κ για τα έμβρυα είναι επίσης πραγματικότητα. Όπως, φαντάζομαι, και η περίοδος της λοχείας είναι πιο δύσκολη με δύο νεογέννητα απ' ότι με ένα. Ωστόσο, δεν σημαίνει ντε κ καλά ότι αν βάλεις δύο θα πιάσουν κ τα δύο. Επίσης, οι δίδυμες κυήσεις είναι πλέον πολύ πιο συχνή κατάσταση για τους γυναικολόγους απ' ότι ήταν στο παρελθόν. Και σε περίπτωση δίδυμης κύησης καλό θα ήταν να σε αναλάβει ένας γυναικολόγος που γνωρίζει από αυτές τις κυήσεις κ ειδικεύεται σε εγκυμοσύνες αυξημένου κινδύνου. Εγώ πάντα έβαζα δύο και δύο θα έβαζα και στη θέση σου, παρά τους όποιους κινδύνους. Σκέψου ότι υπάρχουν κλινικές στην Τσεχία, με πάρα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας - γύρω στο 90και- που στη δωρεά σε γυναίκες με πολλές αποτυχίες ή σε γυναίκες που είναι κοντά στο ηλικιακό όριο βάζουν... 5 και 6 βλαστοκυστες!!!! Ναι, κι εγώ κουφαθηκα όταν το άκουσα!!!!! Είναι λίγο εγκληματικό.... 

Σε κάθε περίπτωση, έχεις χρόνο να το σκεφτείς και σίγουρα θα παίξει κ ρόλο στην απόφαση σας ο αριθμός κ η ποιότητα των βλαστοκυστεων που θα προκύψουν.

Γλυκούλα μου, εύχομαι δύναμη και όλα να πάνε καλά με το εμβρυακι σου! Να είναι δυνατό και να έρθει να σου δώσει χαρά!❤️❤️❤️

Χρυσουλακι μου, καλή αρχή με την καταστολή σήμερα! Μη φοβάσαι καλέ την ενεσουλα! Σε θέλω έξπερτ!!! Χαχαχα Άντε κοντευουμεεεεε!!!❤️

@chitaneta πώς είσαι σήμερα αγαπημένη; Θα πας τελικά σήμερα στον γιατρό;

Ευχαριστώ! Η γυναικολογος που θα με παρακολουθει εχει και η ιδια διδυμακια που τωρα ειναι 3 χρονων και μαλιστα ηταν στον ιδιο σακο και παρακολουθει και την κολλητη μου η οποια ειναι κ αυτη με δοτρια σε διδυμακια τωρα (πώς τα καταφεραμε και οι 2 να εχουμε το ιδιο προβλημα δεν ξερω!) . Οποτε σιγουρα εχει εμπειρια. Αλλα επειδη ειναι και φιλη μου δε μασαει τα λογια της και για τη δικη της εγκυμοσυνη φοβοταν μεχρι τελευταια στιγμη (σε ενα σακο βεβαια, αλλη περιπτωση). Μου κανει εντυπωση που ο γιατρος μου στη φιλη μου ειχε πει μια χαρα ειναι τα 2 και σ εμενα ειπα τα αντιθετα! Αναρωτιεμαι αν του ετυχε κανενα περιστατικο τωρα και αλλαξε γνωμη! 

Οπως ειπες κ εσυ εχουμε λιγο χρονο να το σκεφτουμε και πρεπει να δουμε και ποσες βλαστοκυστες θα έχουμε. 

..

• Μου αρέσει 3

πρίν από 22 λεπτά , Viv37 είπε:

Αυτο που μου ειπε ειναι οτι ισως με το ενα χρειαστει περισσοτερες προσπαθειες. Δηλαδή με τα 2 εχουμε περοσσοτερες πιθανοτητες επιτυχιας με την πρωτη. Ουφ δεν ξερω πολυ εχω μπερδευτει...

Σου είπε πόσες βλαστοκυστες θα σου δώσει??? 3?κάπου το έχασα συγνώμη!!!

12 ώρες πρίν, Fili είπε:

@happykar καλή και ανεφελη εγκυμοσύνη να έχεις. Δύσκολες στιγμές αυτές που ζεις. Και μενα ο μπαμπάς μου είχε καρκίνο στον εγκέφαλο. Επιλέξαμε να είναι σπίτι μαζί μας και όχι κλινική. Δύσκολες καταστάσεις. Μια τεράστια αγκαλιά και να γίνουν όλα όσο γίνεται πιο εύκολα.

@Viv37 εγώ έβαλα μια βλαστοκυστη, όχι βέβαια από επιλογή, απλά δεν είχα άλλη. Κι ευτυχώς το μικρακι είναι δυνατό και έμεινε ❤️ Κι εγώ αν είχα δύο, δύο θα έβαζα. Ξέρω βέβαια κι άλλες περιπτώσεις με μια που έπιασαν. Μια γιατί δεν είχε άλλη, και η δεύτερη από επιλογή καθώς δεν ήθελε δίδυμα. 

@Καντι πρώτη φορά το ακούω αυτό! Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολυυυυυ

Φωτογραφία ζητήσατε έβαλα μια με αγαπημένο βουνό φυσικά! Θα την ανανεώσω σύντομα με χιονισμένο χχαχαχαχα

Ευχαριστω Φιλακι μου! Χαιρομαι που εσυ τα καταφερες με 1! Θα το σκεφτω.

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!! Σήμερα ξύπνησα ορεξατη και χαμογελαστή. Είπα στον εαυτό μου ότι ξεκινάμε επιτέλους και ξεματιαστηκα για καλό και για κακό χαχαχα!!! 

Κορίτσια εδώ στον Πειραιά έχουν ήδη αρχίσει και ψήνουν. Έξω από τα καφέ έχουν βγάλει και την ψησταριά και δώστου τσίκνα. Παρόλο που είμαι έρμαιο της κοιλιάς μου και με κυβερνάει η λιγούρα, μου ήρθε αναγουλα. Ε μα λέω από τις 9 το πρωί έπιασαν δουλίτσα έλεος!! 

@νικηαντωνια81 σε ευχαριστώ πολύ πολύ που δε με ξεχνάς. Και να ξέρεις μου αρέσει που το έχεις διπορτο και δίπλα και εδώ. Άλλωστε μια παρέα είμαστε με την ίδια λαχτάρα. 

Καλη αρχη μαναρι μου!!!!! Ακολουθω κ εγω σιγα σιγα! Στις 9/3 μου ερχεται περιοδος και μετα μου ειπε ξεκιναμε να παχαινουμε το ενδομητριο. Μεχρι τοτε θα ειναι ετοιμες και οι βλαστοκυστες μας. Ελπιζω δηλαδη! Αληθεια ποσο καιρο χρειαζεται για να παχυνει το ενδομητριο; Και η ετ πρεπει να γινει συγκεκριμενη μερα του κυκλου μας ή δεν εχει σημασια;

2 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου όμορφα από την ήδη καπνισμένη Πάτρα !!!σας διαβάζω αλλά δ ξέρω τι να πρωτοσχολιασω!!!

@Viv37 ήρθε η δοτρια επιτέλους κ ναι μπαίνεις στη γραμμή για να παραλάβεις το/τα μπεμπακια σου

@Chrussa1982 καλή αρχή όμορφια μου !!!τελικά πακέτο θα πάτε εσείς οι δύο!!!

@chitaneta μου ελπίζω όλα καλά να ξεκουράστηκε να ηρεμισες και όλα οκ!!!

Αχ μπερδεύω κ τα ονόματα κ δ ξέρω μην έχω ταγκαρει καμία άλλη κοπέλα...

Γελάω μαζι σας,κλαίω μαζί σας...είμαι χαρούμενη για τις χαρές σας ...

Άντε βρε το καλοκαίρι έρχεται κ εμείς θα είμαστε ελπίζω όλες χοντρούλες!!!

Είπαμε θετική σκέψη και οοοοοοομμμμμμμ

Σωστα μας ταγκαρες κοριτσακι μου! Μακαρι το καλοκαιρι να χσιδευουμε ολες τις κοιλαρες μας!!!♥️

πρίν από 18 λεπτά , Aria. είπε:

Σου είπε πόσες βλαστοκυστες θα σου δώσει??? 3?κάπου το έχασα συγνώμη!!!

Δεν ξερουμε ακομα. Η δοτρια σε 10 μερες περιπου θα βγαλει τα ωαρια και μετα αναλογως με το ποσα θα βγαλει θα δουμε και ποσες βλαστοκυστες θα εχουμε. Αρχικα ειχαμει πει 8 ωαρια στην τιμη. Οποτε αν βγαλεο τοσα θα τα κανουμε και βλεπουμε μαλλον

Αγαπημενες μου κλασικα τα reactions δε μ αφηνουν να εκφραστω. Σας αγαπω ολες!

• Μου αρέσει 5

Κορίτσια να σας πω κάτι άσχετο που με προβληματίζει..από το πρωί ακούω για τον πόλεμο. Ήμουν πριν σε μια ουρά σε δημόσια υπηρεσία κ όλοι μιλούσαν για αυτό. Και τι επιπτώσεις θα έχει στην οικονομία και σφίχτηκε η καρδιά μου. Έκανα μια φευγαλέα σκέψη: θα τα καταφέρω; Η θα εξαθλιωθουμε όλοι μας; Και μετά μου πάτησα ένα βρισιμο απο μέσα μου και στανιαρα..ντραπηκα που ένιωσα φόβο κοριτσια

• Λυπημένη/-ος 5

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Ευχαριστώ! Η γυναικολογος που θα με παρακολουθει εχει και η ιδια διδυμακια που τωρα ειναι 3 χρονων και μαλιστα ηταν στον ιδιο σακο και παρακολουθει και την κολλητη μου η οποια ειναι κ αυτη με δοτρια σε διδυμακια τωρα (πώς τα καταφεραμε και οι 2 να εχουμε το ιδιο προβλημα δεν ξερω!) . Οποτε σιγουρα εχει εμπειρια. Αλλα επειδη ειναι και φιλη μου δε μασαει τα λογια της και για τη δικη της εγκυμοσυνη φοβοταν μεχρι τελευταια στιγμη (σε ενα σακο βεβαια, αλλη περιπτωση). Μου κανει εντυπωση που ο γιατρος μου στη φιλη μου ειχε πει μια χαρα ειναι τα 2 και σ εμενα ειπα τα αντιθετα! Αναρωτιεμαι αν του ετυχε κανενα περιστατικο τωρα και αλλαξε γνωμη! 

Οπως ειπες κ εσυ εχουμε λιγο χρονο να το σκεφτουμε και πρεπει να δουμε και ποσες βλαστοκυστες θα έχουμε. 

..

Μην φοβάσαι! Είναι πολύ συνηθισμένες στις μέρες οι δίδυμες κυήσεις. Από προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα να το τολμήσεις.

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

15 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Λοιπον επειδη μολις μπηκα ειδα οτι εχετε γραψει 200 σελιδες ως συμηθως σας γραφω τα νεα μου και παω να σας διαβασω μετα. 

Πηγα σημερα στο ραντεβου με το γιατρο. Ολα καλα. Μου εβαλε να καμω επαναληψη ολες τις εξετασεις (ουτε στις πανελληνιες δεν ειχα πει τετοια προταση) γιατι απο την τελευταια μας συναντηση περασε 1,5 χρονος. 

Μας προβληματισε ομως για κατι και χρειαζομαι τη συμβουλη σας. Μας ρωτησε ποσες βλαστοκυστες θελουμε να βαλουμε. 1 ή 2. Εγω του λεω λογικα 2. Και μου λεει (συγγνώμη προκαταβολικα @Neli83 γι αυτο που θα γραψω. Ελπιζω να μη σε αναστατωσω) οτι η διδυμη κυηση ειναι η αποτυχια της εξωσωματικης γιατι ειναι επικινδυνη κυηση και μετα μας ειπε για τους κινδυνους κτλ. Μας ειπε αυτη ειναι δικη σας αποφαση αλλαομ ουσιαστικα μας ειπε οτι αυτος προτεινει το 1. Δε νομιζω να το κανει για τα λεφτα γιατι υπηρξαν αρκετες φορές που θα μπορουσε να μου παρει λεφτα με προσπαθειες για δικο μου ωαριο αλλα δεν,το εκανε ποτε οποτε νομιζω οτι ειναι ειλικρινης. Εγω βεβαια παντα ηθελα διδυμα αλλα επειδη γενικα ειμαι αγχωδης σας ανθρωπος και επειδη συμβαινουν διαφορα στην οικογενεια ξερω οτι μονο ηρεμη δε θα ειμαι, κλεινουμε προς τη μια βλαστοκυστη γνωροζοντας φυσικα οτι ισως χρειαστουν περισσοτερες προσπαθειες αλλα ασφαλεστερη εγκυμοσυνη. Λεει οτι τωρα εχουν αρχισει στο εξωτερικο να βγαζουν νομοθεσιες σχετικα με αυτο. 

Απο την αλλη δεν εχω ακουσει καμια να βαζει μονο 1 βλαστοκυστη στην ετ! 

Τι λετε εσεις ρε κοριτσακια μου; 

Σορρυ για το σεντονι (μαγαζι με λευκα ειδη ανετα ανοιγουμε ολες). Παω να σας διαβασω και επανερχομαι με σχολιασμο αν και υποτιθεται οτι βλεπω αγριες μελισσες. 

Oλα αυτα που σου ειπε ο ντοκ, ισχυουν, κοριτσι.Τα γραφει κ η ξενη βιβλιογραφια. Απλως οι 2 αυξανουν στο διπλο τις πιθανοτητες. Αν δεν εχεις προβληματα υγειας, καρδιακα , υπερταση, διαβητη ή συγγενεις ανωμαλιες μητρας, μπορεις να βαλεις δυο. Επισης κ η ηλικια παιζει ρολο. Βεβαια κ ενα , αν ειναι καλο θα πιασει

• Μου αρέσει 4

πρίν από 11 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Μπαινω να σας πω τα ευχαριστα. Το εμβρυακι ζει! πηγε 11 χιλιοστα! Τελικα εχει γινει αποκολληση, απο οτι ειπε ο γιατρος μικρη αλλά θελει ξαπλα και ξεκουραση.

Συνεχιζω να εχω σταγονες καφε ή οταν σκουπιζομαι λιγο αραιο καφε. Ελπιζω να πανε ολα καλα... Μεγαλη τρομαρα περασαμε και δω που τα λεμε ακομα τρεμουμε...

Γνωριζει καποια κοπελα, συνηθως τι γινεται με την αποκολληση;

Αχ μπραβο βρε μαναρι μου!!! Αφου το μωρακι ειναι καλα ολα θα περασουν!!!ξαπλα γρηγορα!!!!

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

πρίν από 11 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Μπαινω να σας πω τα ευχαριστα. Το εμβρυακι ζει! πηγε 11 χιλιοστα! Τελικα εχει γινει αποκολληση, απο οτι ειπε ο γιατρος μικρη αλλά θελει ξαπλα και ξεκουραση.

Συνεχιζω να εχω σταγονες καφε ή οταν σκουπιζομαι λιγο αραιο καφε. Ελπιζω να πανε ολα καλα... Μεγαλη τρομαρα περασαμε και δω που τα λεμε ακομα τρεμουμε...

Άντε ρε αγάπη και μας έχεις κοψοχολιασει από το πρωί! Άντε, τέλεια!❤️❤️❤️ Όλα θα πάνε καλά!!!❤️❤️❤️ Είδες το εμβρυακι σου; Πίστεψέ το!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Άψογα!!!!!! Με την ανάπαυση πάνε όλα καλά.

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 13 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Μπράβο τέλεια νέα!!! Ταρζανακι το εμβρυακι χαχαχα!! Ουφ πάει κ αυτό!! Ξεκούραση τώρα κορίτσι μου και ηρεμία μέχρι να περάσει η αποκόλληση. Πολύ χάρηκα που και εσύ και το μωράκι είστε καλά!!(

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Ξεκολλάει ο πλακούντας από την μήτρα. Και επειδή εμπεριέχει αίμα αγγεία δηλ προκαλείτε αιμορραγία 

• Μου αρέσει 3

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 17 λεπτά , chitaneta είπε:

Κοριτσια καλησπέρα!

Τέλεια!!!.. Ξάπλα κ ξεκούραση κ όλα θα πάνε καλά!!! ❤️❤️

15 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Λοιπον επειδη μολις μπηκα ειδα οτι εχετε γραψει 200 σελιδες ως συμηθως σας γραφω τα νεα μου και παω να σας διαβασω μετα. 

Πηγα σημερα στο ραντεβου με το γιατρο. Ολα καλα. Μου εβαλε να καμω επαναληψη ολες τις εξετασεις (ουτε στις πανελληνιες δεν ειχα πει τετοια προταση) γιατι απο την τελευταια μας συναντηση περασε 1,5 χρονος. 

Μας προβληματισε ομως για κατι και χρειαζομαι τη συμβουλη σας. Μας ρωτησε ποσες βλαστοκυστες θελουμε να βαλουμε. 1 ή 2. Εγω του λεω λογικα 2. Και μου λεει (συγγνώμη προκαταβολικα @Neli83 γι αυτο που θα γραψω. Ελπιζω να μη σε αναστατωσω) οτι η διδυμη κυηση ειναι η αποτυχια της εξωσωματικης γιατι ειναι επικινδυνη κυηση και μετα μας ειπε για τους κινδυνους κτλ. Μας ειπε αυτη ειναι δικη σας αποφαση αλλαομ ουσιαστικα μας ειπε οτι αυτος προτεινει το 1. Δε νομιζω να το κανει για τα λεφτα γιατι υπηρξαν αρκετες φορές που θα μπορουσε να μου παρει λεφτα με προσπαθειες για δικο μου ωαριο αλλα δεν,το εκανε ποτε οποτε νομιζω οτι ειναι ειλικρινης. Εγω βεβαια παντα ηθελα διδυμα αλλα επειδη γενικα ειμαι αγχωδης σας ανθρωπος και επειδη συμβαινουν διαφορα στην οικογενεια ξερω οτι μονο ηρεμη δε θα ειμαι, κλεινουμε προς τη μια βλαστοκυστη γνωροζοντας φυσικα οτι ισως χρειαστουν περισσοτερες προσπαθειες αλλα ασφαλεστερη εγκυμοσυνη. Λεει οτι τωρα εχουν αρχισει στο εξωτερικο να βγαζουν νομοθεσιες σχετικα με αυτο. 

Απο την αλλη δεν εχω ακουσει καμια να βαζει μονο 1 βλαστοκυστη στην ετ! 

Τι λετε εσεις ρε κοριτσακια μου; 

Σορρυ για το σεντονι (μαγαζι με λευκα ειδη ανετα ανοιγουμε ολες). Παω να σας διαβασω και επανερχομαι με σχολιασμο αν και υποτιθεται οτι βλεπω αγριες μελισσες. 

Βιβη μου, πιστευω οτι η αποφαση πρεπει να ειναι δικη σας. Ο γιατρος μπορει να σας πει τη γνωμη του αλλά δικη σας θα ειναι η αποφαση.

Για παραδειγμα εγω απο την αρχη ηθελα ενα να βαζω καθε φορα γιατι θα φοβομουν πολυ τη διδυμη κυηση... αλλά αυτο ειναι τελειως προσωπικο. (ασε που εκτος απο την 1η ετ που εβαλα ενα, τα αλλα 4 τα εβαλα ανα ζευγη γιατι ετσι τα χωρισαν στην καταψυξη χωρις να με ρωτησουν και ειχα τσαντιστει!)

Το μειονεκτημα με το ενα, ειναι οτι εχεις τις μισες πιθανοτητες απο το να εβαζες δυο. Σιγουρα το πιο συνηθισμενο ειναι 2 βλαστοκυστες,

Σκεφτειτε το ηρεμα και θα παρετε σιγουρα την καλυτερη αποφαση για σας!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...