Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , MELINASP είπε:

Ημικρανίες εδώ από δημοτικό κρίσεις ημικρανιων άστο να τρέμουν χέρια να πέφτω κάτω να κάνω εμετούς να μην μπορώ να δω φως πουθενά. Μαγνητικές αβέρτα όταν ήμουν 10. Εγώ κάνω ενέσεις πάντα όταν νιώθω ότι θα με πιάσει. 

Έχεις αύρα εσύ; νιώθεις ότι θα σε πιάσει; 

Αυτό που έκανα στις εγκυμοσύνες δύο φορές με είχε πιάσει. Τα 3 κολπάκια μ είναι τα εξής. Το κεφάλι κάτω από παγωμένο νερό, σοκολάτα βοηθάει, και έναν ελληνικό σφηνάκι επίσης βοηθάει. 

Παναγία μ καλεεεε τι έπαθες;;; καλά χαρά στο κουράγιο σ να ήμουν εγώ έτσι κ ο άλλος τίποτα;;; ενώ έφταιξε;;; θα τον κυνηγούσα με τη πατερίτσα στο νοσοκομείο να του σπάσω ένα καλάμι έστω ρε αδερφέ!!! 

Εγώ φίλη το ανάποδο φυσική καστανοξανθη και το βάφω κάστανο σκούρο γτ το φρύδι μου του ξεφύγε του θεούλη στον χρωματισμό και το έκανα ολομαυρο. Το χεις ξαναδεί;;;; άμα το αφήσω φυσικό πρέπει να βάφω φρύδι κάθε βδομάδα. 

@marina_86μωρή λολη τι κόλπος;;;;; τώρα το είδα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Και ακόμα δεν ξεκίνησες καλά καλά τη προγεστερονη φαντάσου τι άλλο θα δεις χαχαχαχαχα 

Κοίτα αυτό που λες και εγώ το είχα σκεφτεί αλλά αν μας λένε ότι με δύο έχουμε 25% πιθανότητες να μείνουμε έγκυες αν βάλουμε ένα αυτόματα πάμε στο 12,5%? 

Αυτή την απορία έχω εγω

Αχ βρε κορίτσι μ εύχομαι το εμβρυακι αυτό να ναι το γερό σου και ο μπαμπάκας σ εκεί να το δει πρώτος πρώτος!! ❤️ 

Κι εγω  του το ρωτησα αυτο και ειπε γι αυτο σου λεω οτι ειναι δικη σας αππφαση και οτι το ενα δε σημαινει αποτυχια αλλα οτι η επιτυχια θα ερθει τη 2η φορα ισως αν με τα 2 ερχοταν στην πρωτη προσπαθεια. Δεν ξερω πολυ με μπερδεψε...

πρίν από 19 λεπτά , happykar είπε:

@viliΣυγνωμη που παρεμβαίνω αλλά διάβασα το μήνυμα σου και συγκινήθηκα. Είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση με σένα και ήθελα να σου δώσω θάρρος, κουραγιο και αισιοδοξία. Κάποια κορίτσια μπορεί να με θυμούνται και από το καφέ της εξωσωματικής που έγραφα πιο συχνά αλλά και από εδώ. Έχω καιρό να γράψω γιατί συνέβησαν αρκετά το τελευταίο διάστημα. 
Εχω ζήσει τους τελευταίους μήνες τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου στο πλευρό του πατέρα μου, που διαγνώστηκε μέσα σε μια νύχτα με καρκίνο τελευταίου σταδίου στον εγκέφαλο. Μέσα έξω στα νοσοκομεία και εγώ να παρακαλάω να ζήσει λίγο ακόμα, για να τον χαρώ μια μέρα παραπάνω. Και να προλαβω να κάνω την ετ που ανέβαλα ένα χρόνο τώρα. Τελικά μου έκανε τη χάρη και κρατήθηκε. Έκανα την ετ, να πρέπει να προσέχω, να μην μπορώ να τον σηκώσω, να τον πλύνω, να του τρίψω την πλάτη, τα χέρια, τα πόδια που πονάει ..να έχω τύψεις για το μπαμπα μου και άγχος για το αν θα τα καταφερω. 
Τελικα μπόρεσα να του πω, «μπαμπα ακούσαμε καρδιά» και να τον δω να βουρκώνει. Πρόλαβα να του πω πως αγχώνομαι για το αν θα προχωρησει και να κλαίω και να σηκώνει το μόνο χέρι του που μπορεί να κινήσει και να μου λέει: «τρυγόνι μου γιατί κλαις; Να σε πάρω αγκαλιά». Η μόνη αγκαλιά που πάντα με ηρεμούσε. 
Είμαι 9 εβδομάδων και κάτι και τρέμω αν θα προχωρησει το εμβρυακι, αν θα τα καταφέρει μια μέρα ακόμα ο μπαμπάς μου. Πλέον δε θέλει να με βλέπει, δεν καταλαβαίνει που του λέω για την εγκυμοσύνη. Αλλά ακόμα τον παίρνω αγκαλιά και του λέω ποσο τον αγαπάω.
Και αν δεν τα καταφέρει το εμβρυακι δε θα έχει να κάνει με το κλάμα που έχω ρίξει όλο αυτό το καιρό για τον μπαμπα μου αλλά το πιο πιθανό λόγω χρωμοσωμιακων ανωμαλιών, όπως και οι προηγούμενες αποβολές μου. 
Στα λέω όλα αυτά για να πάρεις θάρρος και να πιστέψεις πως όλα γίνονται. Θα τα καταφέρεις. Είμαι σίγουρη.Με αγάπη. 

Κοριτσι μου ευχομαι το μωρακι σου να σου φερει τοση χαρα που θα καταφερει να ελαφρυνει εστω και λιγακι τη θλιψη που νιωθεις για τον μπαμπακα σου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

Κι εγω  του το ρωτησα αυτο και ειπε γι αυτο σου λεω οτι ειναι δικη σας αππφαση και οτι το ενα δε σημαινει αποτυχια αλλα οτι η επιτυχια θα ερθει τη 2η φορα ισως αν με τα 2 ερχοταν στην πρωτη προσπαθεια. Δεν ξερω πολυ με μπερδεψε...

Εγω που έχω κάνει άλλες 2 προσπάθειες και αυτή ήταν η 3η η εμβρυολογος που με πήρε μου έλεγε να βάλουμε 3 για να αυξήσουμε τις πιθανότητες , τελικά το 3ο δεν προχώρησε και δεν μπήκαμε σ αυτό το δίλημμα , εγω θα έβαζα 2 , μίλησε και με τον άντρα σου και αποφασίζεται !!!

πρίν από 16 λεπτά , MELINASP είπε:

Αχ βρε κορίτσι μ εύχομαι το εμβρυακι αυτό να ναι το γερό σου και ο μπαμπάκας σ εκεί να το δει πρώτος πρώτος!! ❤️ 

Σε ευχαριστω πολύ καλή μου Μελινα :) μακάρι για το εμβρυακι, είμαι πολύ επιφυλακτική ακόμα. Ο μπαμπάς μου δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει να το γνωρίσει. Σε ευχαριστω για το μήνυμα σου:wub:

πρίν από 54 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Πότε θα κάνεις ετ κορίτσι μου; Αυτό μας ενδιαφέρει κ όχι το μαλλί!!!!!!!!!

Ξεκινάω αύριο καταστολή και αν όλα πάνε καλά μέσα στον Μάρτιο!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 17 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσι μου ευχομαι το μωρακι σου να σου φερει τοση χαρα που θα καταφερει να ελαφρυνει εστω και λιγακι τη θλιψη που νιωθεις για τον μπαμπακα σου 

Σε ευχαριστω @Viv37  μακάρι να μου τη φέρει τη χαρά. Προς το παρόν κρατάω κάθε μέρα την ανάσα μου...

πρίν από 23 λεπτά , silvy22 είπε:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου εχε πίστη ότι θα πάνε όλα καλά σε 3 εβδ θα κανείς κ την αυχενική  σου !!! Και να πάρεις μεγάλη χαρα «happy” !!!
λυπαμαι πολύ για τους μπαμπάδες σας κορίτσια μου @Villi εδώ ταιριάζει η φράση «να μη σου δώσει ο Θεός όσο μπορείς να αντέξεις» εύχομαι να μην υποφέρουν και να τους έχετε στην αγκαλιά σας όσο περισσότερο γίνεται ❤️❤️❤️

Σε ευχαριστω @silvy22 για τις ευχές σου. Κάθε μέρα είναι και ένας άθλος. Ο αγώνας όμως δε σταματάει τελικά ποτε. ♥️♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , happykar είπε:

Σε ευχαριστω πολύ καλή μου Μελινα :) μακάρι για το εμβρυακι, είμαι πολύ επιφυλακτική ακόμα. Ο μπαμπάς μου δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει να το γνωρίσει. Σε ευχαριστω για το μήνυμα σου:wub:

Κορίτσι μου σε θυμάμαι από δίπλα. Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Το χάρηκα πάρα πολύ που το διάβασα. Κάνε κουράγιο γιατί οι στιγμές που περνάς είναι δύσκολες και θέλει δύναμη και ψυχική αντοχή..

• Μου αρέσει 1

On 22/2/2022 at 7:01 ΜΜ, Fili είπε:

Άνθρωπε μου!!! Όντως υπάρχει κόλπο για τις μελανιες;;;; γιατί πλέον ψάχνω με μεγεθυντικό κενο που λέει ο λόγος από το πράσινο των μελανιών 

Το αλουμινονερο βοηθάει, απο φαρμακείο το παιρνεις.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Viv37 είπε:

Βρε τρελοκόριτσο έσκασα μέχρι να μας τα πεις. Καλή αρχή στις εξετάσεις σας. Από ότι ξέρω συνήθως βάζουν 2 για να ανεβαίνουν οι πιθανότητες επιτυχίας. Σίγουρα όμως υπάρχουν κοπέλες που έμειναν έγκυες και με μια βλαστοκυστουλα γερή και δυνατή. Όλα είναι θέμα τύχης και καλού timing αυτό έχω καταλάβει. Εμείς είπαμε να βάλουμε 2 και να μας μείνει η 3η κάβα για αδερφάκι. Ναι είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω!! Δεν με χαλάει και η δίδυμη κύηση και συμφωνώ ότι είναι υψηλού κινδύνου αλλα με λίγη παραπάνω προσοχή όλα θα πάνε καλά. Άντε λοιπόν ξεκινάς και εσύ και είμαι υπέρ χαρούμενη!!! 

Όσο για τα μποτε θα τα κάνω λίγο πριν την ετ έτσι για να υποδεχτώ τα μωρά μου υπέρλαμπρη χαχαχαχα.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσι μου σε θυμάμαι από δίπλα. Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Το χάρηκα πάρα πολύ που το διάβασα. Κάνε κουράγιο γιατί οι στιγμές που περνάς είναι δύσκολες και θέλει δύναμη και ψυχική αντοχή..

Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσα μου! Βλέπω ετοιμάζεσαι και εσυ με το καλό για ετ. Είναι τα πάντα με το μέρος σου ( καλός γιατρος, καλή προετοιμασία, καλές βλαστοκυστες, καλή ηλικία και καλή διάθεση)! Ετοιμάσου να τα καταφέρεις!
Όλες οι κοπέλες εδώ μέσα λίγο πολύ δείχνουν τη δύναμη και την αντοχή τους. Είμαστε ηρωίδες. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , happykar είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσα μου! Βλέπω ετοιμάζεσαι και εσυ με το καλό για ετ. Είναι τα πάντα με το μέρος σου ( καλός γιατρος, καλή προετοιμασία, καλές βλαστοκυστες, καλή ηλικία και καλή διάθεση)! Ετοιμάσου να τα καταφέρεις!
Όλες οι κοπέλες εδώ μέσα λίγο πολύ δείχνουν τη δύναμη και την αντοχή τους. Είμαστε ηρωίδες. 

Μα είσαι καλά κορίτσι μου. Σε όλες μας αξίζει να γίνουμε μανουλες γιατί ανεβαίνουμε Γολγοθά, αλλά όσο βλέπω ότι σιγά σιγά όλες οι κοιλιτσες φουσκώνουν, ανεβαίνει η διάθεση!! Να μπαίνεις να μας μιλάς κορίτσι μου. Αν παρακολουθείς εντατικά το καφέ μας θα δεις ότι στα πολύ πολύ δύσκολα όπως και στα άσχημα της κάθε κοπέλας , συζητάμε, κάνουμε και group therapy και η μία σηκώνει την άλλη. Να μπαίνεις και να μας μιλάς, να ελαφραινει η καρδούλα σου. Να είσαι γερή και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά. 

Σε φιλω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , happykar είπε:

@viliΣυγνωμη που παρεμβαίνω αλλά διάβασα το μήνυμα σου και συγκινήθηκα. Είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση με σένα και ήθελα να σου δώσω θάρρος, κουραγιο και αισιοδοξία. Κάποια κορίτσια μπορεί να με θυμούνται και από το καφέ της εξωσωματικής που έγραφα πιο συχνά αλλά και από εδώ. Έχω καιρό να γράψω γιατί συνέβησαν αρκετά το τελευταίο διάστημα. 
Εχω ζήσει τους τελευταίους μήνες τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου στο πλευρό του πατέρα μου, που διαγνώστηκε μέσα σε μια νύχτα με καρκίνο τελευταίου σταδίου στον εγκέφαλο. Μέσα έξω στα νοσοκομεία και εγώ να παρακαλάω να ζήσει λίγο ακόμα, για να τον χαρώ μια μέρα παραπάνω. Και να προλαβω να κάνω την ετ που ανέβαλα ένα χρόνο τώρα. Τελικά μου έκανε τη χάρη και κρατήθηκε. Έκανα την ετ, να πρέπει να προσέχω, να μην μπορώ να τον σηκώσω, να τον πλύνω, να του τρίψω την πλάτη, τα χέρια, τα πόδια που πονάει ..να έχω τύψεις για το μπαμπα μου και άγχος για το αν θα τα καταφερω. 
Τελικα μπόρεσα να του πω, «μπαμπα ακούσαμε καρδιά» και να τον δω να βουρκώνει. Πρόλαβα να του πω πως αγχώνομαι για το αν θα προχωρησει και να κλαίω και να σηκώνει το μόνο χέρι του που μπορεί να κινήσει και να μου λέει: «τρυγόνι μου γιατί κλαις; Να σε πάρω αγκαλιά». Η μόνη αγκαλιά που πάντα με ηρεμούσε. 
Είμαι 9 εβδομάδων και κάτι και τρέμω αν θα προχωρησει το εμβρυακι, αν θα τα καταφέρει μια μέρα ακόμα ο μπαμπάς μου. Πλέον δε θέλει να με βλέπει, δεν καταλαβαίνει που του λέω για την εγκυμοσύνη. Αλλά ακόμα τον παίρνω αγκαλιά και του λέω ποσο τον αγαπάω.
Και αν δεν τα καταφέρει το εμβρυακι δε θα έχει να κάνει με το κλάμα που έχω ρίξει όλο αυτό το καιρό για τον μπαμπα μου αλλά το πιο πιθανό λόγω χρωμοσωμιακων ανωμαλιών, όπως και οι προηγούμενες αποβολές μου. 
Στα λέω όλα αυτά για να πάρεις θάρρος και να πιστέψεις πως όλα γίνονται. Θα τα καταφέρεις. Είμαι σίγουρη.Με αγάπη. 

Κλαίω ειλικρινά από την περιγραφή σου, είναι λίγο πιο ευαίσθητη αυτή την περίοδο, αλλά ειλικρινά με συγκίνησες. Έχω βιώσει παρόμοια κατάσταση με το δικό μου πατέρα πριν 6 χρόνια, ακόμα και η σκέψη με πονάει ακόμα... Ευχομαι να πάνε όλα καλά με το μωρουλι σου και να έρθει γερό και δυνατό...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , happykar είπε:

Λυπάμαι πολύ για τον μπαμπά σου και σε ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες. Μακάρι να μπορείς να τον αγκαλιάζεις και να του λες ότι τον αγαπάς για καιρό ακόμα. Τα συναισθήματα ακριβώς τα ίδια όπως  τα περιγράφεις…Κι επίσης του λέω συνέχεια ότι τον αγαπώ. Είναι τόσο δύσκολες καταστάσεις, όμως τα κατάφερες και σε ευχαριστώ για το θάρρος που μου δίνεις. Να προσεχείς τον εαυτό σου και εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Νανα82 είπε:

Κλαίω ειλικρινά από την περιγραφή σου, είναι λίγο πιο ευαίσθητη αυτή την περίοδο, αλλά ειλικρινά με συγκίνησες. Έχω βιώσει παρόμοια κατάσταση με το δικό μου πατέρα πριν 6 χρόνια, ακόμα και η σκέψη με πονάει ακόμα... Ευχομαι να πάνε όλα καλά με το μωρουλι σου και να έρθει γερό και δυνατό...

Αχ. Σκοπός μου δεν ήταν να κάνω καμία να κλάψει.  απλά να δώσω την αισιόδοξη πλευρά και να αίρω κάθε φόβο που νιώθουμε όταν κάνουμε ετ ή όταν ετοιμαζόμαστε για χοριακη και περνάμε δύσκολες καταστάσεις. Αν το εμβρυακι είναι να τα καταφέρει θα τα καταφέρει και θα εμφυτευθει. Τώρα αν θα προχωρησει εξαρτάται από βιολογικούς κυρίως παράγοντες, και όχι ψυχολογικούς οπως το να είμαστε ήρεμες, να μην έχουμε άγχος, να είμαστε ζεν κτλ. Τουλάχιστον αυτό μου έχουν δείξει οι μέχρι τώρα τέσσερις εμβρυομεταφορες μου.  Κάθε επιτυχία στον αγώνα όλων. Νανα ελπίζω η ευαισθησίες σου να προέρχονται από ευχαριστους λόγους.Ελπίζω ο πόνος έξι χρόνια μετά να έχει κάπως μειωθεί.  Ο πατέρας σου ζει ακόμα μέσα σου. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 13 λεπτά , happykar είπε:

να αίρω κάθε φόβο που νιώθουμε όταν κάνουμε ετ ή όταν ετοιμαζόμαστε για χοριακη και περνάμε δύσκολες καταστάσεις. Αν το εμβρυακι είναι να τα καταφέρει θα τα καταφέρει και θα εμφυτευθει.

Αυτό ακριβώς… δεν μου φτάνουν όλα έχω και αυτό το φόβο. Σε ευχαριστώ και πάλι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Villi είπε:

Λυπάμαι πολύ για τον μπαμπά σου και σε ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες. Μακάρι να μπορείς να τον αγκαλιάζεις και να του λες ότι τον αγαπάς για καιρό ακόμα. Τα συναισθήματα ακριβώς τα ίδια όπως  τα περιγράφεις…Κι επίσης του λέω συνέχεια ότι τον αγαπώ. Είναι τόσο δύσκολες καταστάσεις, όμως τα κατάφερες και σε ευχαριστώ για το θάρρος που μου δίνεις. Να προσεχείς τον εαυτό σου και εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου. 

Κι εσυ να προσεχεις τον εαυτό σου. Και εσυ να του λες για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό  ότι τον αγαπάς. Σκοπός μου ήταν να σου δώσω λίγο από την πίστη μου ότι παρά τις δύσκολες στιγμές θα τα καταφέρεις. Εδώ θα είμαστε και θα μας τα πεις ♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...