Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μηχανή ναι..παραβίασε ο πρώην ένα στοπ και μας χτύπησε αυτοκίνητο. Εκείνος ούτε γρατζουνιά εγώ έσπασα αστράγαλο, αυχένα και έχασα την ακοή μου εντελώς από το δεξί αυτί.οπως βλέπεις είμαι μοντέλο ελαττωματικό χαχαχαχα. Όσο για το μαλλί το σκέφτομαι έντονα. Είμαι βαμμένη ξανθιά και επειδή το φυσικό μου είναι καστανό κουραδι και με θαμπώνει λόγω του ότι είμαι και άσπρη άσπρη δεν μπορώ να αποφασίσω τι χρώμα θα με κολάκευε. Έχω σοβαρό προβληματισμό η γυναίκα 

Ο γερή τούμπα , αλλά παρά τα ελαττώματα μας παραμένουμε πανέμορφες 

δεν ξέρω απο ξανθά να σ πω 

εμενα είναι κάστανο ανοιχτό με κάποιες ανταύγειες ανοιχτές έχει ξεκινήσει η μαύρη ρίζα με τις άσπρες που γυαλίζουν σε όλο το στεφάνι μπροστά 

ΣΟΚ 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 35 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Η περιτομη πάλι στο αγγούρι πως ήταν; Πραγματικά τώρα προσπαθώ να φανταστώ αγγούρι σε τέτοια μορφή. Μα ρε ΘΕΑΡΑ που τις βρίσκεις αυτές τις περιγραφές; Καλά έχω πεθάνει στο γέλιο σε τέτοιο βαθμό που βγήκε και μυξα μαζί. Με κοιτάει ο άντρας μου σα να είμαι ουφο!! Εν τω μεταξύ θα τον πνίξω θα μείνω χήρα χαχαχαχα. Θέλει λέει να του δείξω πως ακριβώς θα κάνω την ένεση επειδή με φοβάται λίγο με την ανάμειξη ότι δεν θα τα καταφέρω να κάψω δηλαδή μια ολόκληρη ένεση για να βεβαιωθεί!!! Έχει γήπεδο βλέπεις αύριο και δεν θα είναι παρών να ελέγχει. 

Υγρασία απαπαπα!!! Είμαι που είμαι γριά έχω κάτι κατάγματα παλιά από τροχαία έχω κ ένα μαλλί λες κ έβαλα το δάκτυλο στη πρίζα που δεν στρώνει ποτέ με υγρασία και βροχή. 

Αγάπη να υποθέσω ότι τώρα πλέον απαγορεύεται να πάρεις φάρμακο για την ημικρανία ε;; Για δοκίμασε το βιξ που λέει η φίλη μας μήπως κάνει δουλίτσα 

Η δική μου περιγραφή είναι μοναδική,,,,η δική σου "μου βγήκε η μύξα μαζί" είναι συνηθισμένη αχαχχαχαχαχαχαχαχ 

Θέλει να δει πως γίνεται η ένεση χωρίς να γίνεται? Δε γίνεται αυτό πες του σε κανένα ουράνιο και τόξο αχαχαχχαχαχαχαχ . Τί αγώνα έχει αύριο αλήθεια? 

Εγώ σε πιστεύω και σε εμπιστεύομαι,,,θα την κάνεις άψογα,,,το βιταμ που έγραψε η @Ελισάβετ καπ 2 κάνει και για την αρβεκαπ ή μόνο για προλουτεξ?? Στην κοιλιά θα τις κάνεις? 

"Η γριά κότα έχει το ζουμί" λέει ο λαός,,,με το μαλλί το σεξουλιαρικο το ξανθό μπουκλε κιόλας παρακαλώ!!!! Πήγαινε βάψε τα όσο είσαι στην προετοιμασία ,,,να κατουρήσεις ότι αμμωνία είναι ως την ετ...αλλιώς θα σου πω ότι μου λέει ο κομμωτής μου "τρίχες είναι μην ασχολείστε" (και από τότε τα βάφω κάθε δύο μήνες χοχοχο) παρεπιπτόντως και εγώ καστανή ανοιχτή με ομπρε ανταύγειες μπαλαγιαζ ένα πράγμα είμαι. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

πρίν από 13 λεπτά , Condios είπε:

Η δική μου περιγραφή είναι μοναδική,,,,η δική σου "μου βγήκε η μύξα μαζί" είναι συνηθισμένη αχαχχαχαχαχαχαχαχ 

Θέλει να δει πως γίνεται η ένεση χωρίς να γίνεται? Δε γίνεται αυτό πες του σε κανένα ουράνιο και τόξο αχαχαχχαχαχαχαχ . Τί αγώνα έχει αύριο αλήθεια? 

Εγώ σε πιστεύω και σε εμπιστεύομαι,,,θα την κάνεις άψογα,,,το βιταμ που έγραψε η @Ελισάβετ καπ 2 κάνει και για την αρβεκαπ ή μόνο για προλουτεξ?? Στην κοιλιά θα τις κάνεις? 

"Η γριά κότα έχει το ζουμί" λέει ο λαός,,,με το μαλλί το σεξουλιαρικο το ξανθό μπουκλε κιόλας παρακαλώ!!!! Πήγαινε βάψε τα όσο είσαι στην προετοιμασία ,,,να κατουρήσεις ότι αμμωνία είναι ως την ετ...αλλιώς θα σου πω ότι μου λέει ο κομμωτής μου "τρίχες είναι μην ασχολείστε" (και από τότε τα βάφω κάθε δύο μήνες χοχοχο) παρεπιπτόντως και εγώ καστανή ανοιχτή με ομπρε ανταύγειες μπαλαγιαζ ένα πράγμα είμαι. 

Για όλες τις ενέσεις είναι κορίτσια. Γενικά όποια λιπαρή ουσία θέλετε μπορείτε να βάλετε πριν την ένεση για τρυπάει πιο εύκολα το δέρμα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , silvy22 είπε:

Ο γερή τούμπα , αλλά παρά τα ελαττώματα μας παραμένουμε πανέμορφες 

δεν ξέρω απο ξανθά να σ πω 

εμενα είναι κάστανο ανοιχτό με κάποιες ανταύγειες ανοιχτές έχει ξεκινήσει η μαύρη ρίζα με τις άσπρες που γυαλίζουν σε όλο το στεφάνι μπροστά 

ΣΟΚ 

Αυτό ακριβώς!! Μαύρη ρίζα με άσπρες παντού όμως!! Τα βάφω κάθε 20 μέρες για να πω ότι είμαι νορμάλ. 

Βάλε τις κορδελιτσες σου και μη σε πολύ νοιάζει. Έμενα που είναι ξανθό είναι χειρότερο!!

πρίν από 18 λεπτά , Condios είπε:

Έχει ευρωπαϊκό τον Ολυμπιακό κ τώρα που άνοιξαν τα γήπεδα δεν κρατιέται χαχαχα. 

Στην κοιλιά θα τις κάνω. Μετράω 3 δάκτυλα απόσταση από αφαλό και χτυπάω. Δεξιά ή αριστερά εναλλάξ. Κάτω από τον αφαλό γίνεται άραγε; Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ. Θυμάμαι στην πρώτη διέγερση που δεν ανταποκρίθηκα είχα την αίσθηση ότι έκανα την ένεση σε λάθος σημείο για αυτό δεν έκανα πολλά ωάρια. Ε μετά μπήκα στο καφέ εξωσωματικής είδα ότι συμβαίνει αυτό και ανσκουφιστηκα. Με αγχωνει και ο άντρας μου ώρες ώρες. 

Οι ανταυγειες μου αρέσουν τρέλα!! Αλλά δεν τις τολμαω. Φαντάσου τώρα είμαι σε φάση που πρέπει να βάψω μαλλί και το τρεναρω για να κάνω την αλλαγή χρώματος λίγο πριν την ετ 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Ναντιν40 είπε:

Χαχαχαχα!! Μαρινάκι μου έμαθα επιτέλους να το γράφω σωστά!!! Πόσο φωτεινός κ δυνατός άνθρωπος είσαι ρε παιδί μου!! Ειλικρινα Σε ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έχεις δώσει κ τις απορίες  που μου έχεις λύσει.. Πραγματικά τόσο καιρό κοιμόμουνα με τα τσαρουχια. Χάχαχα!!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά την δευτερα❤️. Εγώ έχω ραντεβου με Δο.. Α την Παρασκευή. Άντε να δούμε τι θα δει κ στον υπέρηχο... Να φτασει κ αυτό το ρημάδοραντεβού με τον χριστοφ(αν κ μου την έχει δώσει η αναμονή του) μπας κ πάρω καμιά απόφαση για να ξεκινήσω...

Υ. Γ. Δεν ήξερα ότι με την προγεστερονη είσαι ζεν!! Εγώ τόσες φορές δεν  αισθάνθηκα τπτ. Νεράκι σκέτο. Γαμωτιιι τα καλύτερα χάνω.. . 

Καλό απογευμα κορίτσια μου!! ❤️❤️

Καλη επιτυχια στο ραντεβου σου!! Να πανε ολα καλα εύχομαι♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μηχανή ναι..παραβίασε ο πρώην ένα στοπ και μας χτύπησε αυτοκίνητο. Εκείνος ούτε γρατζουνιά εγώ έσπασα αστράγαλο, αυχένα και έχασα την ακοή μου εντελώς από το δεξί αυτί.οπως βλέπεις είμαι μοντέλο ελαττωματικό χαχαχαχα. Όσο για το μαλλί το σκέφτομαι έντονα. Είμαι βαμμένη ξανθιά και επειδή το φυσικό μου είναι καστανό κουραδι και με θαμπώνει λόγω του ότι είμαι και άσπρη άσπρη δεν μπορώ να αποφασίσω τι χρώμα θα με κολάκευε. Έχω σοβαρό προβληματισμό η γυναίκα 

Πότε θα κάνεις ετ κορίτσι μου; Αυτό μας ενδιαφέρει κ όχι το μαλλί!!!!!!!!!

• Χαχα 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Λοιπον επειδη μολις μπηκα ειδα οτι εχετε γραψει 200 σελιδες ως συμηθως σας γραφω τα νεα μου και παω να σας διαβασω μετα. 

Πηγα σημερα στο ραντεβου με το γιατρο. Ολα καλα. Μου εβαλε να καμω επαναληψη ολες τις εξετασεις (ουτε στις πανελληνιες δεν ειχα πει τετοια προταση) γιατι απο την τελευταια μας συναντηση περασε 1,5 χρονος. 

Μας προβληματισε ομως για κατι και χρειαζομαι τη συμβουλη σας. Μας ρωτησε ποσες βλαστοκυστες θελουμε να βαλουμε. 1 ή 2. Εγω του λεω λογικα 2. Και μου λεει (συγγνώμη προκαταβολικα @Neli83 γι αυτο που θα γραψω. Ελπιζω να μη σε αναστατωσω) οτι η διδυμη κυηση ειναι η αποτυχια της εξωσωματικης γιατι ειναι επικινδυνη κυηση και μετα μας ειπε για τους κινδυνους κτλ. Μας ειπε αυτη ειναι δικη σας αποφαση αλλαομ ουσιαστικα μας ειπε οτι αυτος προτεινει το 1. Δε νομιζω να το κανει για τα λεφτα γιατι υπηρξαν αρκετες φορές που θα μπορουσε να μου παρει λεφτα με προσπαθειες για δικο μου ωαριο αλλα δεν,το εκανε ποτε οποτε νομιζω οτι ειναι ειλικρινης. Εγω βεβαια παντα ηθελα διδυμα αλλα επειδη γενικα ειμαι αγχωδης σας ανθρωπος και επειδη συμβαινουν διαφορα στην οικογενεια ξερω οτι μονο ηρεμη δε θα ειμαι, κλεινουμε προς τη μια βλαστοκυστη γνωροζοντας φυσικα οτι ισως χρειαστουν περισσοτερες προσπαθειες αλλα ασφαλεστερη εγκυμοσυνη. Λεει οτι τωρα εχουν αρχισει στο εξωτερικο να βγαζουν νομοθεσιες σχετικα με αυτο. 

Απο την αλλη δεν εχω ακουσει καμια να βαζει μονο 1 βλαστοκυστη στην ετ! 

Τι λετε εσεις ρε κοριτσακια μου; 

Σορρυ για το σεντονι (μαγαζι με λευκα ειδη ανετα ανοιγουμε ολες). Παω να σας διαβασω και επανερχομαι με σχολιασμο αν και υποτιθεται οτι βλεπω αγριες μελισσες. 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 11 λεπτά , Viv37 είπε:

Λοιπον επειδη μολις μπηκα ειδα οτι εχετε γραψει 200 σελιδες ως συμηθως σας γραφω τα νεα μου και παω να σας διαβασω μετα. 

Πηγα σημερα στο ραντεβου με το γιατρο. Ολα καλα. Μου εβαλε να καμω επαναληψη ολες τις εξετασεις (ουτε στις πανελληνιες δεν ειχα πει τετοια προταση) γιατι απο την τελευταια μας συναντηση περασε 1,5 χρονος. 

Μας προβληματισε ομως για κατι και χρειαζομαι τη συμβουλη σας. Μας ρωτησε ποσες βλαστοκυστες θελουμε να βαλουμε. 1 ή 2. Εγω του λεω λογικα 2. Και μου λεει (συγγνώμη προκαταβολικα @Neli83 γι αυτο που θα γραψω. Ελπιζω να μη σε αναστατωσω) οτι η διδυμη κυηση ειναι η αποτυχια της εξωσωματικης γιατι ειναι επικινδυνη κυηση και μετα μας ειπε για τους κινδυνους κτλ. Μας ειπε αυτη ειναι δικη σας αποφαση αλλαομ ουσιαστικα μας ειπε οτι αυτος προτεινει το 1. Δε νομιζω να το κανει για τα λεφτα γιατι υπηρξαν αρκετες φορές που θα μπορουσε να μου παρει λεφτα με προσπαθειες για δικο μου ωαριο αλλα δεν,το εκανε ποτε οποτε νομιζω οτι ειναι ειλικρινης. Εγω βεβαια παντα ηθελα διδυμα αλλα επειδη γενικα ειμαι αγχωδης σας ανθρωπος και επειδη συμβαινουν διαφορα στην οικογενεια ξερω οτι μονο ηρεμη δε θα ειμαι, κλεινουμε προς τη μια βλαστοκυστη γνωροζοντας φυσικα οτι ισως χρειαστουν περισσοτερες προσπαθειες αλλα ασφαλεστερη εγκυμοσυνη. Λεει οτι τωρα εχουν αρχισει στο εξωτερικο να βγαζουν νομοθεσιες σχετικα με αυτο. 

Σορρυ για το σεντονι (μαγαζι με λευκα ειδη ανετα ανοιγουμε ολες). Παω να σας διαβασω και επανερχομαι με σχολιασμο αν και υποτιθεται οτι βλεπω αγριες μελισσες. 

Τι να σου πω...αφου θελεις διδυμακια γιατι να μην βαλεις 2? Το ξερω οτι ειναι υψηλου κινδυνου αλλα με λιγη προσοχη παραπανω πιστευω οτι ολα πανε καλα..εγω εβαλα 2 για να εχω περισσοτερες πιθανοτητες να πιασει εστω το ενα..δεν με χαλασαν βεβαια τα 2...με τρομοκρατησαν ομως τα 3... σκεψου το καλα..οι γιατροι λενε τους κινδυνους αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τα παθουμε ολα! 

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Viv37 είπε:

Μπούρδες λέει 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

6 ώρες πρίν, Condios είπε:

Πόσο δύσκολος και ο δικός σας χαμός και πόσο δυνατοί για τον μικρό σας! 

Πες τα χρυσοστομη,,,,μονο οι φωτος θα μας σώσουν,,,,θα ερθει η ώρα να γνωρισει η μία την αλλη και θα λεμε,,,,α να το γατακι, α να το νησάκι, α να τα πατουσακια, α να η στρασενια ροζ πιπίλα   ,,,χαχαχα

Μακαρι να ερθει αυτη η στιγμη! Εγω τελευταια οταν κυκλοφορω εξω βλεπω κοπελες και,σκεφτομαι λες αυτη να ειναι η Φιλη ή η Μαρινα ή Νελλη ή...!

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Μακρουλό και στέρηση λέει χαχαχχαχαχαχαχχα ,,,, κάνε εικόνα λίγο,,,ένα καλοκαίρι έστειλε η πεθερά της αδερφής μου αγγούρια απ'το χωριό,,,μα την Παναγία ένα είχε σχήμα ολόιδιο με π...ος (με περιτομή κιόλας αχαχχαχαχαχ) λέτε να βάλω αυτή τη φώτο προφίλ αν με αφήσει???? Για τα "αγγούρια" που τρώμε !?!?!! 

Επίσης,,,κάτσε να λαπαροσκοπηθουμε πρώτα,,,και η @marina_86 θα είναι η α' λαπ και εγώ η β' λαπ....σαν πίστες σε βιντεοπαιχνίδι ένα πράγμα αχαχαχαχχα

Λάιτ η αρβεκαπ που ξεκινάς,,,χαμπάρι δε θα πάρεις,,,,όλα σούπερ,,με το καλό κοριτσάρα μου 

Καλλονή είσαι ούτως ή άλλως,,,σαν και σένα καμια !!!! Γιατί είπαμε είμαστε μοναδικές

@silvy22 κόλπος μου έρχεται που αρχικά την είδες και εσύ έτσι τη φωτογραφία αχαχαχχαχαχα αλλά ευτυχώς κατέληξε σε πιπιλαρα στρασσατη .

Περαστικά με την ημικρανία ,,,αν βάλεις κάτι σε τύπου βιξ δίπλα στα μηνίγγια σου θα αιματωθει και θα χαλαρώσεις λίγο (πως φαίνεται η ηλικία μου αφού θυμάμαι τη βιξ ε? Αχαχαχ) 

Ανασα δε με αφηνετε να παρω απο το γελιο!!!!! Ψηφιζω αγγουροφωτο! Αντε γιατι σε λιγο ολες θα λεμε "αγγουρι" "αγγουρακι" απο τη στερηση! Εμας μας ειπε να μην κανουμε σεξ μεχρι τη Δευτερα που θα βγουν κατι εξετασεις που καναμε και εγω τοτε θα παω στην πολη μου να λανω beaute πριν την ετ!!! 

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ρε τρελοκομεία!!! Έχω πνίγει λέμε σας διαβάζω και από το γέλιο φτύνω τον καφέ μου χαχαχαχα!!! Άκου κόλπος η πιπίλα!!! Α δεν πάμε καλά....φάρμακα παίρνετε εσείς η παραισθησιογόνα; Πωπω έτσι θα είμαστε μετά οι υπόλοιπες που θα μπούμε στον χορό?? Ικανή με έχω με την βλακεία που με δέρνει να βλέπω τίποτα μακρουλό θα είμαι και σε στέρηση τότε χαχαχαχα. Και δεν μου λέτε εσείς οι λαπαροσκοπισμενες...εμάς δεν θα μας παίζεται τώρα??

Φωτό δική μου δεν σας βάζω παραειμαι καλλονή για να αντέξουν τα ματάκια σας (λέμε και μια βλακεία να έρθουμε στο τσακιρ κέφι). Αύριο ξεκινάω arvekap ελπίζω να μην αρχίσω την γκρίνια και δεν με αντέξετε!! 

Χρυσουλακι καλη αρχη!!! 

Δε μας ειπες πώς περασες στο ταξιδακι σου; 

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Χαχαχα γέλασα με το συζηγο είναι μάλλον ζουμαρισμένη κ δεν φαίνεται καλά 

Μαμα δούμε αγόρι θα βάλω αλλαγη απόχρωση !!! Τα χω όλα ροζ 

κανω κάνω ομμμ δεν θυμάμαι αν μ είπε αν μπορώ να βάζω θερμοφορα 

πωπω έχει κ ζεστα στη λαρσα κ υγρασία 

βιουτιφουλ

Εγω σημερα ρωτησα το γιατρο αν υπαρχει προβλημα με θερμοφορες στην κοιλια και μου ειπε απο ζεστη δεν επαθε καμια ποτε τιποτα. Οποτε ορμα!

Πωπω τι περασες βρε πουλακι μου!!! Απαπαπα αυτοι οι πρωην...πεταμενα λεφτα! 

Λοιπον επειδη αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο με το μαλλι (ιδιο φυσικο, ιδιο βαμμενο και ιδια επιδερμιδα... ε βεβαια αν δεν ταιριαζαμε...). Ακου το σκεφτομαι να κανω εγω. Λεω να βαψω τη βαση καστανο κοντα στο φυσικο μου και να πλακωσω στις ανταυγειες, πολυ ανοιχτες για να μη φαινομαι σαν την τρελλη,  αλλα να ειναι πανω τυπου μπαλαγιαζ να μη φαινεται ασχημα οταν θα μακραινει. Αν τα κανω ολα σκουρα φαινομαο σαν φαντασμα οπως φανταζομαι κ εσυ.  Θα κανω δω τι θα μου πει και ο κομμωτρια μου η οποια επισης ξεκινησε εξωσωματικη τωρα.  

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Villi είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα σε όλες. Σας διάβασα όλες εχθές αλλά  δεν είχα κουράγιο να γράψω, ούτε να χαλάσω το κλίμα της παρέας. Η ασθένεια του μπαμπά μου επιδεινώνεται και κάποιες ασθένειες είναι πραγματικά φρικτές για τον άνθρωπο.  Πάντα εδώ μέσα έβρισκα τον τρόπο να επικεντρωθώ στα δικά μου θέματα, να νιώσω ότι κάποια πράγματα θα πάνε καλά, εχθές ήταν αδύνατο, ημουν και είμαι  πάρα πολυ στεναχωρημένη. Και εκτός απο το συγκλονιστικό γεγονός να νιώθω ότι χάνω  ένα αγαπημένο πρόσωπο, σκέφτομαι οτι όλες θελουμε να κάνουμε ετ ουσες ήρεμες και σε καλή κατάσταση και εγώ όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα θα είμαι ή μέσα στην αγωνία ή μέσα στο πένθος και ειλικρινά δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει όλο αυτό, με αγχώνει πολύ. Συγνώμη για το ψυχοπλάκωμα, δεν το συνηθίζω, αλλά άνθρωποι είμαστε και περνάμε διάφορα. 
@marina_86 χάρηκα παρα πολυ με τα νεα σου, επιτέλους προχωράτε. Θα κάνετε τις εξετάσεις και αν υπάρχει κάποιο θέμα ο ψειρας γιατρός θα το βρει. Και χαίρομαι πάρα  μα πάρα πολύ  αν έστω και λιγο συνέβαλα στο να βρεις το γιατρό που σου κάνει. 
@chitaneta μου δυστυχώς βάση εμπειρίας δεν μπορώ να σου πω τίποτα, αλλά επειδή διαβάζω οτι συμβαίνει σε πάρα πολλά κορίτσια νιώθω οτι δεν θα είναι τίποτα. Αν μπορέσεις να πας στο γιατρό ακόμα καλύτερα, εύχομαι να πας και να είναι όλα καλά. 

Τωρα για το μαλλί κορίτσια, εντάξει λύσεις υπάρχουν. Θα ειναι στέκα, θα ειναι κορδέλα, θα είναι σπρέι ή φυτική βαφή, πάντως κάτι θα βρείτε. Κλείστε το πρώτο τρίμηνο με το καλό και μετά όλα θα γίνουν. 

@viliΣυγνωμη που παρεμβαίνω αλλά διάβασα το μήνυμα σου και συγκινήθηκα. Είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση με σένα και ήθελα να σου δώσω θάρρος, κουραγιο και αισιοδοξία. Κάποια κορίτσια μπορεί να με θυμούνται και από το καφέ της εξωσωματικής που έγραφα πιο συχνά αλλά και από εδώ. Έχω καιρό να γράψω γιατί συνέβησαν αρκετά το τελευταίο διάστημα. 
Εχω ζήσει τους τελευταίους μήνες τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου στο πλευρό του πατέρα μου, που διαγνώστηκε μέσα σε μια νύχτα με καρκίνο τελευταίου σταδίου στον εγκέφαλο. Μέσα έξω στα νοσοκομεία και εγώ να παρακαλάω να ζήσει λίγο ακόμα, για να τον χαρώ μια μέρα παραπάνω. Και να προλαβω να κάνω την ετ που ανέβαλα ένα χρόνο τώρα. Τελικά μου έκανε τη χάρη και κρατήθηκε. Έκανα την ετ, να πρέπει να προσέχω, να μην μπορώ να τον σηκώσω, να τον πλύνω, να του τρίψω την πλάτη, τα χέρια, τα πόδια που πονάει ..να έχω τύψεις για το μπαμπα μου και άγχος για το αν θα τα καταφερω. 
Τελικα μπόρεσα να του πω, «μπαμπα ακούσαμε καρδιά» και να τον δω να βουρκώνει. Πρόλαβα να του πω πως αγχώνομαι για το αν θα προχωρησει και να κλαίω και να σηκώνει το μόνο χέρι του που μπορεί να κινήσει και να μου λέει: «τρυγόνι μου γιατί κλαις; Να σε πάρω αγκαλιά». Η μόνη αγκαλιά που πάντα με ηρεμούσε. 
Είμαι 9 εβδομάδων και κάτι και τρέμω αν θα προχωρησει το εμβρυακι, αν θα τα καταφέρει μια μέρα ακόμα ο μπαμπάς μου. Πλέον δε θέλει να με βλέπει, δεν καταλαβαίνει που του λέω για την εγκυμοσύνη. Αλλά ακόμα τον παίρνω αγκαλιά και του λέω ποσο τον αγαπάω.
Και αν δεν τα καταφέρει το εμβρυακι δε θα έχει να κάνει με το κλάμα που έχω ρίξει όλο αυτό το καιρό για τον μπαμπα μου αλλά το πιο πιθανό λόγω χρωμοσωμιακων ανωμαλιών, όπως και οι προηγούμενες αποβολές μου. 
Στα λέω όλα αυτά για να πάρεις θάρρος και να πιστέψεις πως όλα γίνονται. Θα τα καταφέρεις. Είμαι σίγουρη.Με αγάπη. 

• Μου αρέσει 13
  • Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

Μακαρι να ερθει αυτη η στιγμη! Εγω τελευταια οταν κυκλοφορω εξω βλεπω κοπελες και,σκεφτομαι λες αυτη να ειναι η Φιλη ή η Μαρινα ή Νελλη ή...!

Ανασα δε με αφηνετε να παρω απο το γελιο!!!!! Ψηφιζω αγγουροφωτο! Αντε γιατι σε λιγο ολες θα λεμε "αγγουρι" "αγγουρακι" απο τη στερηση! Εμας μας ειπε να μην κανουμε σεξ μεχρι τη Δευτερα που θα βγουν κατι εξετασεις που καναμε και εγω τοτε θα παω στην πολη μου να λανω beaute πριν την ετ!!! 

Χρυσουλακι καλη αρχη!!! 

Δε μας ειπες πώς περασες στο ταξιδακι σου; 

Εγω σημερα ρωτησα το γιατρο αν υπαρχει προβλημα με θερμοφορες στην κοιλια και μου ειπε απο ζεστη δεν επαθε καμια ποτε τιποτα. Οποτε ορμα!

Πωπω τι περασες βρε πουλακι μου!!! Απαπαπα αυτοι οι πρωην...πεταμενα λεφτα! 

Λοιπον επειδη αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο με το μαλλι (ιδιο φυσικο, ιδιο βαμμενο και ιδια επιδερμιδα... ε βεβαια αν δεν ταιριαζαμε...). Ακου το σκεφτομαι να κανω εγω. Λεω να βαψω τη βαση καστανο κοντα στο φυσικο μου και να πλακωσω στις ανταυγειες, πολυ ανοιχτες για να μη φαινομαι σαν την τρελλη,  αλλα να ειναι πανω τυπου μπαλαγιαζ να μη φαινεται ασχημα οταν θα μακραινει. Αν τα κανω ολα σκουρα φαινομαο σαν φαντασμα οπως φανταζομαι κ εσυ.  Θα κανω δω τι θα μου πει και ο κομμωτρια μου η οποια επισης ξεκινησε εξωσωματικη τωρα.  

Ναι ωραία ιδέα αυτή με το μαλλί που λες θα βγάλεις ένα 4 μηνο !!!! Κάνε το μποτε σου 

καλα για αυχένα  θέλω θερμοφορα 

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Πήρα ντεπόν δεν γινόταν , έβαλα κ στον αυχένα μια αλοιφή

συμβουλη βάψε το μαλλί κοντά στο φυσικό τουλάχιστον 

κάλε ποσα τροχαία κ συ… μηχανή ; Ελπιζω να μην πέρασες κάτι πολύ σοβαρό 

με την ένεση μια χαρα θα τα πας 

Ημικρανίες εδώ από δημοτικό κρίσεις ημικρανιων άστο να τρέμουν χέρια να πέφτω κάτω να κάνω εμετούς να μην μπορώ να δω φως πουθενά. Μαγνητικές αβέρτα όταν ήμουν 10. Εγώ κάνω ενέσεις πάντα όταν νιώθω ότι θα με πιάσει. 

Έχεις αύρα εσύ; νιώθεις ότι θα σε πιάσει; 

Αυτό που έκανα στις εγκυμοσύνες δύο φορές με είχε πιάσει. Τα 3 κολπάκια μ είναι τα εξής. Το κεφάλι κάτω από παγωμένο νερό, σοκολάτα βοηθάει, και έναν ελληνικό σφηνάκι επίσης βοηθάει. 

Παναγία μ καλεεεε τι έπαθες;;; καλά χαρά στο κουράγιο σ να ήμουν εγώ έτσι κ ο άλλος τίποτα;;; ενώ έφταιξε;;; θα τον κυνηγούσα με τη πατερίτσα στο νοσοκομείο να του σπάσω ένα καλάμι έστω ρε αδερφέ!!! 

Εγώ φίλη το ανάποδο φυσική καστανοξανθη και το βάφω κάστανο σκούρο γτ το φρύδι μου του ξεφύγε του θεούλη στον χρωματισμό και το έκανα ολομαυρο. Το χεις ξαναδεί;;;; άμα το αφήσω φυσικό πρέπει να βάφω φρύδι κάθε βδομάδα. 

@marina_86μωρή λολη τι κόλπος;;;;; τώρα το είδα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Και ακόμα δεν ξεκίνησες καλά καλά τη προγεστερονη φαντάσου τι άλλο θα δεις χαχαχαχαχα 

πρίν από 35 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοίτα αυτό που λες και εγώ το είχα σκεφτεί αλλά αν μας λένε ότι με δύο έχουμε 25% πιθανότητες να μείνουμε έγκυες αν βάλουμε ένα αυτόματα πάμε στο 12,5%? 

Αυτή την απορία έχω εγω

πρίν από 12 λεπτά , happykar είπε:

@viliΣυγνωμη που παρεμβαίνω αλλά διάβασα το μήνυμα σου και συγκινήθηκα. Είμαι σε μια παρόμοια κατάσταση με σένα και ήθελα να σου δώσω θάρρος, κουραγιο και αισιοδοξία. Κάποια κορίτσια μπορεί να με θυμούνται και από το καφέ της εξωσωματικής που έγραφα πιο συχνά αλλά και από εδώ. Έχω καιρό να γράψω γιατί συνέβησαν αρκετά το τελευταίο διάστημα. 
Εχω ζήσει τους τελευταίους μήνες τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου στο πλευρό του πατέρα μου, που διαγνώστηκε μέσα σε μια νύχτα με καρκίνο τελευταίου σταδίου στον εγκέφαλο. Μέσα έξω στα νοσοκομεία και εγώ να παρακαλάω να ζήσει λίγο ακόμα, για να τον χαρώ μια μέρα παραπάνω. Και να προλαβω να κάνω την ετ που ανέβαλα ένα χρόνο τώρα. Τελικά μου έκανε τη χάρη και κρατήθηκε. Έκανα την ετ, να πρέπει να προσέχω, να μην μπορώ να τον σηκώσω, να τον πλύνω, να του τρίψω την πλάτη, τα χέρια, τα πόδια που πονάει ..να έχω τύψεις για το μπαμπα μου και άγχος για το αν θα τα καταφερω. 
Τελικα μπόρεσα να του πω, «μπαμπα ακούσαμε καρδιά» και να τον δω να βουρκώνει. Πρόλαβα να του πω πως αγχώνομαι για το αν θα προχωρησει και να κλαίω και να σηκώνει το μόνο χέρι του που μπορεί να κινήσει και να μου λέει: «τρυγόνι μου γιατί κλαις; Να σε πάρω αγκαλιά». Η μόνη αγκαλιά που πάντα με ηρεμούσε. 
Είμαι 9 εβδομάδων και κάτι και τρέμω αν θα προχωρησει το εμβρυακι, αν θα τα καταφέρει μια μέρα ακόμα ο μπαμπάς μου. Πλέον δε θέλει να με βλέπει, δεν καταλαβαίνει που του λέω για την εγκυμοσύνη. Αλλά ακόμα τον παίρνω αγκαλιά και του λέω ποσο τον αγαπάω.
Και αν δεν τα καταφέρει το εμβρυακι δε θα έχει να κάνει με το κλάμα που έχω ρίξει όλο αυτό το καιρό για τον μπαμπα μου αλλά το πιο πιθανό λόγω χρωμοσωμιακων ανωμαλιών, όπως και οι προηγούμενες αποβολές μου. 
Στα λέω όλα αυτά για να πάρεις θάρρος και να πιστέψεις πως όλα γίνονται. Θα τα καταφέρεις. Είμαι σίγουρη.Με αγάπη. 

Αχ βρε κορίτσι μ εύχομαι το εμβρυακι αυτό να ναι το γερό σου και ο μπαμπάκας σ εκεί να το δει πρώτος πρώτος!! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

Ναι ωραία ιδέα αυτή με το μαλλί που λες θα βγάλεις ένα 4 μηνο !!!! Κάνε το μποτε σου 

καλα για αυχένα  θέλω θερμοφορα 

Οπου θελεις μπορεις να τη βαλεις καλο μου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , happykar είπε:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου εχε πίστη ότι θα πάνε όλα καλά σε 3 εβδ θα κανείς κ την αυχενική  σου !!! Και να πάρεις μεγάλη χαρα «happy” !!!
λυπαμαι πολύ για τους μπαμπάδες σας κορίτσια μου @Villi εδώ ταιριάζει η φράση «να μη σου δώσει ο Θεός όσο μπορείς να αντέξεις» εύχομαι να μην υποφέρουν και να τους έχετε στην αγκαλιά σας όσο περισσότερο γίνεται ❤️❤️❤️

πρίν από 12 λεπτά , MELINASP είπε:

Ημικρανίες εδώ από δημοτικό κρίσεις ημικρανιων άστο να τρέμουν χέρια να πέφτω κάτω να κάνω εμετούς να μην μπορώ να δω φως πουθενά. Μαγνητικές αβέρτα όταν ήμουν 10. Εγώ κάνω ενέσεις πάντα όταν νιώθω ότι θα με πιάσει. 

Έχεις αύρα εσύ; νιώθεις ότι θα σε πιάσει; 

Αυτό που έκανα στις εγκυμοσύνες δύο φορές με είχε πιάσει. Τα 3 κολπάκια μ είναι τα εξής. Το κεφάλι κάτω από παγωμένο νερό, σοκολάτα βοηθάει, και έναν ελληνικό σφηνάκι επίσης βοηθάει. 

Παναγία μ καλεεεε τι έπαθες;;; καλά χαρά στο κουράγιο σ να ήμουν εγώ έτσι κ ο άλλος τίποτα;;; ενώ έφταιξε;;; θα τον κυνηγούσα με τη πατερίτσα στο νοσοκομείο να του σπάσω ένα καλάμι έστω ρε αδερφέ!!! 

Εγώ φίλη το ανάποδο φυσική καστανοξανθη και το βάφω κάστανο σκούρο γτ το φρύδι μου του ξεφύγε του θεούλη στον χρωματισμό και το έκανα ολομαυρο. Το χεις ξαναδεί;;;; άμα το αφήσω φυσικό πρέπει να βάφω φρύδι κάθε βδομάδα. 

@marina_86μωρή λολη τι κόλπος;;;;; τώρα το είδα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Και ακόμα δεν ξεκίνησες καλά καλά τη προγεστερονη φαντάσου τι άλλο θα δεις χαχαχαχαχα 

Κοίτα αυτό που λες και εγώ το είχα σκεφτεί αλλά αν μας λένε ότι με δύο έχουμε 25% πιθανότητες να μείνουμε έγκυες αν βάλουμε ένα αυτόματα πάμε στο 12,5%? 

Αυτή την απορία έχω εγω

Αχ βρε κορίτσι μ εύχομαι το εμβρυακι αυτό να ναι το γερό σου και ο μπαμπάκας σ εκεί να το δει πρώτος πρώτος!! ❤️ 

Ναι άσε υποφέρω τάση για εμετό ζαλάδες , αύρα όχι αλλά ξύπνησα χάλια , έχω νοσηλευθεί μου κάνει και νευραλγιες πονάει η γνάθος κ κόκκαλο μύτης τι να σ κάνει το ντεπόν έφυγα κ απο τη δουλεια 

αν συνεχίσει θα πάω για φυσιοθεραπεία αυχένα ή βελονισμό (δεν ξέρω αν επιτρέπεται βεβαια ) και χθες ήμουν τοσο χαρούμενη ότι θα ξεκινήσω γυμναστική πφφφφ

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...