Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , Annaforyou είπε:

@Villi μου είναι πολύ δύσκολο, πονάει πολύ, αλλά θα τα καταφέρεις. Εγώ έχασα τον μπαμπά μου όταν ήμουν 21 χρόνων προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Την Πρωτοχρονιά ανοίγαμε τα δώρα, προσποιούμενοι πως δεν συμβαίνει τίποτα για χατίρι του μικρού μου αδερφού που ήταν 12 χρόνων παιδί.

Μα βάλε και εσύ μια φωτογραφία να σε βρίσκουμε στα ταγκ!! Όλες βασικά πρέπει να βάλετε φωτογραφία. Δεν φτάνει που έχετε παρόμοια ονόματα εσύ marina σε μπερδεύω με Melina και όλες οι άλλες villi, fili, gigi, Viv37, silvy, όλα ίδια μοιάζουν!! Μόνο condios και chitaneta διαφέρουν! ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΟΟΟΟ ❤️❤️ πφφ τόσο καιρό ήθελα να σας το πω!!!

Πόσο δύσκολος και ο δικός σας χαμός και πόσο δυνατοί για τον μικρό σας! 

Πες τα χρυσοστομη,,,,μονο οι φωτος θα μας σώσουν,,,,θα ερθει η ώρα να γνωρισει η μία την αλλη και θα λεμε,,,,α να το γατακι, α να το νησάκι, α να τα πατουσακια, α να η στρασενια ροζ πιπίλα   ,,,χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 51 λεπτά , marina_86 είπε:

Λοιπόν, αισθάνομαι την ανάγκη να σας κάνω όλες λίγο να χαμογελάσετε, ειδικά τη @Villi. Θα απευθυνθώ στην @Condios και θα πω κάτι που το παρατηρώ μέρες τώρα αλλά λέω άστο, δε θα το πω. Θα το πω όμως τώρα για να ευθυμησουμε! Βρε τρελόγκα, με κάνεις mention στις αναρτήσεις σου ως marina86. Η οποία, απ' ότι είδα, έχει κάνει μια ανάρτηση για να κάνει baby sitting στη Λαμία και είναι νοσηλεύτρια. Θα μπει σε καμιά φάση στο forum  κ θ' αρχίσει να διαβάζει για ΕΡΑ τεστ, για λαπαροσκοπηση, ότι πρέπει να πάρει πρώτα δείγμα για μικρόβια και θα τρομάξει η κοπέλα! Θα πει τι έχω Παναγία μου; Χαχαχαχα Μια κάτω παύλα κάνει τη διαφορά! Σε πάει από το baby sitting στη λαπαροσκοπηση! Χαχαχαχα 

Εσύ και μετά η @Ναντιν40 που με έγραφε συνέχεια Μαρινάκη με η στο τέλος κ το μυαλό μου, ως Παοκτσού, πήγαινε στον Ολυμπιακό και πάθαινα μια μίνι υπέρταση! Χαχαχαχαχα 

Σας φιλώ όλες φίλες μου. Εγώ άρχισα κ την προγεστερόνη κ στο γραφείο το πρωί την πρώτη ώρα ήμουν εντελώς ζενννν!!!!! ❤️

Χαχαχαχα!! Μαρινάκι μου έμαθα επιτέλους να το γράφω σωστά!!! Πόσο φωτεινός κ δυνατός άνθρωπος είσαι ρε παιδί μου!! Ειλικρινα Σε ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έχεις δώσει κ τις απορίες  που μου έχεις λύσει.. Πραγματικά τόσο καιρό κοιμόμουνα με τα τσαρουχια. Χάχαχα!!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά την δευτερα❤️. Εγώ έχω ραντεβου με Δο.. Α την Παρασκευή. Άντε να δούμε τι θα δει κ στον υπέρηχο... Να φτασει κ αυτό το ρημάδοραντεβού με τον χριστοφ(αν κ μου την έχει δώσει η αναμονή του) μπας κ πάρω καμιά απόφαση για να ξεκινήσω...

Υ. Γ. Δεν ήξερα ότι με την προγεστερονη είσαι ζεν!! Εγώ τόσες φορές δεν  αισθάνθηκα τπτ. Νεράκι σκέτο. Γαμωτιιι τα καλύτερα χάνω.. . 

Καλό απογευμα κορίτσια μου!! ❤️❤️

• Μου αρέσει 5

πρίν από 35 λεπτά , silvy22 είπε:

Γώ έχω τη στρασενια ροζ πιπίλα !!!!

Ε... αλήθεια νόμιζα ότι η φωτό είναι σκίτσο ένας κόλπος με τις σάλπιγγες! @Condios εγώ πόσο καμμένη είμαι με τα γυναικολογικά;;;;;; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

Θα μου πεις καλά ο κόλπος σου φαινόταν φυσιολογική φώτο προφίλ; Θα σου πω όχι! Χαχαχαχαχαχα ❤️❤️❤️

πρίν από 10 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Χαχαχαχα!! Μαρινάκι μου έμαθα επιτέλους να το γράφω σωστά!!! Πόσο φωτεινός κ δυνατός άνθρωπος είσαι ρε παιδί μου!! Ειλικρινα Σε ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έχεις δώσει κ τις απορίες  που μου έχεις λύσει.. Πραγματικά τόσο καιρό κοιμόμουνα με τα τσαρουχια. Χάχαχα!!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά την δευτερα❤️. Εγώ έχω ραντεβου με Δο.. Α την Παρασκευή. Άντε να δούμε τι θα δει κ στον υπέρηχο... Να φτασει κ αυτό το ρημάδοραντεβού με τον χριστοφ(αν κ μου την έχει δώσει η αναμονή του) μπας κ πάρω καμιά απόφαση για να ξεκινήσω...

Υ. Γ. Δεν ήξερα ότι με την προγεστερονη είσαι ζεν!! Εγώ τόσες φορές δεν  αισθάνθηκα τπτ. Νεράκι σκέτο. Γαμωτιιι τα καλύτερα χάνω.. . 

Καλό απογευμα κορίτσια μου!! ❤️❤️

Αγαπημένη περιμένω με αγωνία τα νέα σου!!!! Τι να κάνουμε. Χριστοφ είναι αυτός! Θα περιμένουμε. Εδώ περιμέναμε γι' άλλους κ γι' άλλους! Σε φιλώωωω!!!❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

πρίν από 25 λεπτά , marina_86 είπε:

Ε... αλήθεια νόμιζα ότι η φωτό είναι σκίτσο ένας κόλπος με τις σάλπιγγες! @Condios εγώ πόσο καμμένη είμαι με τα γυναικολογικά;;;;;; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

Θα μου πεις καλά ο κόλπος σου φαινόταν φυσιολογική φώτο προφίλ; Θα σου πω όχι! Χαχαχαχαχαχα ❤️❤️❤️

Αγαπημένη περιμένω με αγωνία τα νέα σου!!!! Τι να κάνουμε. Χριστοφ είναι αυτός! Θα περιμένουμε. Εδώ περιμέναμε γι' άλλους κ γι' άλλους! Σε φιλώωωω!!!❤️❤️❤️

αληθεια τωρα?????? κολπος με σαλπιγγες η πιπίλα με τα στρας???????????????????????????????????????????????????? αχαχαχααχααχαχαχααχαχαχα "τα μάτια σου κάνουν γυναικολογικά" ατακάρα!!!!!!!!!!! κλαιω με το κάψιμο μας !!!!!!! αν δεν ταιριάζαμε δε θα ΕΡΑζαμε και δε θα λαπαροσκοπιάζαμε και δε θα υστεροσκοπιάζαμε μαζί αχαχαχαα !!!!!!!!!!!!!!! Σ' αγαπώ!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 10

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

το πιστευεις; κι εγω κολπο με σαλπιγγες το εβλεπα! Που να παει το μυαλο μου σε πιπιλα χαχαχα

• Χαχα 6

Διαφημίσεις

Ρε τρελοκομεία!!! Έχω πνίγει λέμε σας διαβάζω και από το γέλιο φτύνω τον καφέ μου χαχαχαχα!!! Άκου κόλπος η πιπίλα!!! Α δεν πάμε καλά....φάρμακα παίρνετε εσείς η παραισθησιογόνα; Πωπω έτσι θα είμαστε μετά οι υπόλοιπες που θα μπούμε στον χορό?? Ικανή με έχω με την βλακεία που με δέρνει να βλέπω τίποτα μακρουλό θα είμαι και σε στέρηση τότε χαχαχαχα. Και δεν μου λέτε εσείς οι λαπαροσκοπισμενες...εμάς δεν θα μας παίζεται τώρα??

Φωτό δική μου δεν σας βάζω παραειμαι καλλονή για να αντέξουν τα ματάκια σας (λέμε και μια βλακεία να έρθουμε στο τσακιρ κέφι). Αύριο ξεκινάω arvekap ελπίζω να μην αρχίσω την γκρίνια και δεν με αντέξετε!! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 7

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

Χαχα κλαίω και εγω ημικρανία σήμερα βουίζουν τ αυτιά μου δεν βλέπω μπροστά μου 

μέσω είμαστε να κλαίμε να γελάμε αυτή είναι η ομαδάρα μας ❤️❤️❤️❤️

Περαστικά κορίτσι μου. Δεν ξέρω πως είναι η ημικρανία η αφεντια μου πάντως μετά από ένα τροχαίο παντρεύτηκε τον ίλιγγο. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο είναι πάντως σπαστικό. 

Η ομαδάρα μας!! Τι ωραία που ακούγετε!! Είμαστε αχτύπητο και αχαστο team παντως

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Ρε τρελοκομεία!!! Έχω πνίγει λέμε σας διαβάζω και από το γέλιο φτύνω τον καφέ μου χαχαχαχα!!! Άκου κόλπος η πιπίλα!!! Α δεν πάμε καλά....φάρμακα παίρνετε εσείς η παραισθησιογόνα; Πωπω έτσι θα είμαστε μετά οι υπόλοιπες που θα μπούμε στον χορό?? Ικανή με έχω με την βλακεία που με δέρνει να βλέπω τίποτα μακρουλό θα είμαι και σε στέρηση τότε χαχαχαχα. Και δεν μου λέτε εσείς οι λαπαροσκοπισμενες...εμάς δεν θα μας παίζεται τώρα??

Φωτό δική μου δεν σας βάζω παραειμαι καλλονή για να αντέξουν τα ματάκια σας (λέμε και μια βλακεία να έρθουμε στο τσακιρ κέφι). Αύριο ξεκινάω arvekap ελπίζω να μην αρχίσω την γκρίνια και δεν με αντέξετε!! 

Μακρουλό και στέρηση λέει χαχαχχαχαχαχαχχα ,,,, κάνε εικόνα λίγο,,,ένα καλοκαίρι έστειλε η πεθερά της αδερφής μου αγγούρια απ'το χωριό,,,μα την Παναγία ένα είχε σχήμα ολόιδιο με π...ος (με περιτομή κιόλας αχαχχαχαχαχ) λέτε να βάλω αυτή τη φώτο προφίλ αν με αφήσει???? Για τα "αγγούρια" που τρώμε !?!?!! 

Επίσης,,,κάτσε να λαπαροσκοπηθουμε πρώτα,,,και η @marina_86 θα είναι η α' λαπ και εγώ η β' λαπ....σαν πίστες σε βιντεοπαιχνίδι ένα πράγμα αχαχαχαχχα

Λάιτ η αρβεκαπ που ξεκινάς,,,χαμπάρι δε θα πάρεις,,,,όλα σούπερ,,με το καλό κοριτσάρα μου 

Καλλονή είσαι ούτως ή άλλως,,,σαν και σένα καμια !!!! Γιατί είπαμε είμαστε μοναδικές

@silvy22 κόλπος μου έρχεται που αρχικά την είδες και εσύ έτσι τη φωτογραφία αχαχαχχαχαχα αλλά ευτυχώς κατέληξε σε πιπιλαρα στρασσατη .

Περαστικά με την ημικρανία ,,,αν βάλεις κάτι σε τύπου βιξ δίπλα στα μηνίγγια σου θα αιματωθει και θα χαλαρώσεις λίγο (πως φαίνεται η ηλικία μου αφού θυμάμαι τη βιξ ε? Αχαχαχ) 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

πρίν από 28 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Περαστικά κορίτσι μου. Δεν ξέρω πως είναι η ημικρανία η αφεντια μου πάντως μετά από ένα τροχαίο παντρεύτηκε τον ίλιγγο. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο είναι πάντως σπαστικό. 

Η ομαδάρα μας!! Τι ωραία που ακούγετε!! Είμαστε αχτύπητο και αχαστο team παντως

Ίλιγγος με πονοκέφαλος μαζί Δράμα κ είχα χαρεί που 20 μέρες δεν με είχε πιάσει lol ορίστε εδώ δεν χάνετε η συνήθεια 

πρίν από 10 λεπτά , Condios είπε:

Μακρουλό και στέρηση λέει χαχαχχαχαχαχαχχα ,,,, κάνε εικόνα λίγο,,,ένα καλοκαίρι έστειλε η πεθερά της αδερφής μου αγγούρια απ'το χωριό,,,μα την Παναγία ένα είχε σχήμα ολόιδιο με π...ος (με περιτομή κιόλας αχαχχαχαχαχ) λέτε να βάλω αυτή τη φώτο προφίλ αν με αφήσει???? Για τα "αγγούρια" που τρώμε !?!?!! 

Επίσης,,,κάτσε να λαπαροσκοπηθουμε πρώτα,,,και η @marina_86 θα είναι η α' λαπ και εγώ η β' λαπ....σαν πίστες σε βιντεοπαιχνίδι ένα πράγμα αχαχαχαχχα

Λάιτ η αρβεκαπ που ξεκινάς,,,χαμπάρι δε θα πάρεις,,,,όλα σούπερ,,με το καλό κοριτσάρα μου 

Καλλονή είσαι ούτως ή άλλως,,,σαν και σένα καμια !!!! Γιατί είπαμε είμαστε μοναδικές

@silvy22 κόλπος μου έρχεται που αρχικά την είδες και εσύ έτσι τη φωτογραφία αχαχαχχαχαχα αλλά ευτυχώς κατέληξε σε πιπιλαρα στρασσατη .

Περαστικά με την ημικρανία ,,,αν βάλεις κάτι σε τύπου βιξ δίπλα στα μηνίγγια σου θα αιματωθει και θα χαλαρώσεις λίγο (πως φαίνεται η ηλικία μου αφού θυμάμαι τη βιξ ε? Αχαχαχ) 

Μωρέ επιτρέπετε αυτό τωρα ; Δεν μπορώ με την κατάσταση μου γριά εντελώς Νοιώθω κ τον αυχένα πολύ πιασμένο η Αθήνα έχει χάλια καιρό σήμερα 

μα λένε την πιπίλα μ κόλπο χχχχααα

θα φάω το γιαουρτάκι μ να πάω πρωί πρωί να κάνω τις 4 σελίδες αιματολογικές κ ουρά !

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

Ίλιγγος με πονοκέφαλος μαζί Δράμα κ είχα χαρεί που 20 μέρες δεν με είχε πιάσει lol ορίστε εδώ δεν χάνετε η συνήθεια 

Μωρέ επιτρέπετε αυτό τωρα ; Δεν μπορώ με την κατάσταση μου γριά εντελώς Νοιώθω κ τον αυχένα πολύ πιασμένο η Αθήνα έχει χάλια καιρό σήμερα 

μα λένε την πιπίλα μ κόλπο χχχχααα

θα φάω το γιαουρτάκι μ να πάω πρωί πρωί να κάνω τις 4 σελίδες αιματολογικές κ ουρά !

4 σελίδες???????? Όντως τόσες πολλές είναι!!!!! 

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται,,,σωστό και αυτό,,,,κάνε οοοοοομμμμμμ και ηρεμία και χαλάρωση. Ελπίζω πραγματικά να σου περάσει,,,,αλλά αν λες την Αθήνα παλιοκαιρο πρέπει να έρθεις Λάρισα,,,άνοιξα τον αφυγραντήρα έδειξε 75% υγρασία,,,εδώ και μία ώρα παλεύει να πέσει κάτω απ'το 65% . Εγώ λησμονω τα χρόνια που έμενα εκεί,,,2 ώρες ύπνο και είναι υπέροχα,,,εδώ 8 ώρες ύπνο και σερνομαστε. 

Λοιπόν,,,έδειξα στο σύζυγό μου τη φωτογραφία προφίλ σου να μου πει τι βλέπει! Καρδούλα είπε αρχικά ,,,, ο γλυκός μου,,,και μετά στη 2η ευκαιρία που του έδωσα είπε πόμολο ,,,, ψυχούλα άσχετος από πιπίλες αχαχαχχαχαχα 

• Χαχα 2

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

4 σελίδες???????? Όντως τόσες πολλές είναι!!!!! 

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται,,,σωστό και αυτό,,,,κάνε οοοοοομμμμμμ και ηρεμία και χαλάρωση. Ελπίζω πραγματικά να σου περάσει,,,,αλλά αν λες την Αθήνα παλιοκαιρο πρέπει να έρθεις Λάρισα,,,άνοιξα τον αφυγραντήρα έδειξε 75% υγρασία,,,εδώ και μία ώρα παλεύει να πέσει κάτω απ'το 65% . Εγώ λησμονω τα χρόνια που έμενα εκεί,,,2 ώρες ύπνο και είναι υπέροχα,,,εδώ 8 ώρες ύπνο και σερνομαστε. 

Λοιπόν,,,έδειξα στο σύζυγό μου τη φωτογραφία προφίλ σου να μου πει τι βλέπει! Καρδούλα είπε αρχικά ,,,, ο γλυκός μου,,,και μετά στη 2η ευκαιρία που του έδωσα είπε πόμολο ,,,, ψυχούλα άσχετος από πιπίλες αχαχαχχαχαχα 

Χαχαχα γέλασα με το συζηγο είναι μάλλον ζουμαρισμένη κ δεν φαίνεται καλά 

Αμ δούμε αγόρι θα βάλω αλλαγη απόχρωσης !!! Τα χω όλα ροζ 

κανω κάνω ομμμ δεν θυμάμαι αν μ είπε αν μπορώ να βάζω θερμοφορα 

πωπω έχει κ ζεστα στη λαρσα κ υγρασία 

Μπιουτιφουλ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 20 λεπτά , Condios είπε:

Η περιτομη πάλι στο αγγούρι πως ήταν; Πραγματικά τώρα προσπαθώ να φανταστώ αγγούρι σε τέτοια μορφή. Μα ρε ΘΕΑΡΑ που τις βρίσκεις αυτές τις περιγραφές; Καλά έχω πεθάνει στο γέλιο σε τέτοιο βαθμό που βγήκε και μυξα μαζί. Με κοιτάει ο άντρας μου σα να είμαι ουφο!! Εν τω μεταξύ θα τον πνίξω θα μείνω χήρα χαχαχαχα. Θέλει λέει να του δείξω πως ακριβώς θα κάνω την ένεση επειδή με φοβάται λίγο με την ανάμειξη ότι δεν θα τα καταφέρω να κάψω δηλαδή μια ολόκληρη ένεση για να βεβαιωθεί!!! Έχει γήπεδο βλέπεις αύριο και δεν θα είναι παρών να ελέγχει. 

πρίν από 18 λεπτά , silvy22 είπε:

Χαχαχα γέλασα με το συζηγο είναι μάλλον ζουμαρισμένη κ δεν φαίνεται καλά 

Μαμα δούμε αγόρι θα βάλω αλλαγη απόχρωση !!! Τα χω όλα ροζ 

κανω κάνω ομμμ δεν θυμάμαι αν μ είπε αν μπορώ να βάζω θερμοφορα 

πωπω έχει κ ζεστα στη λαρσα κ υγρασία 

βιουτιφουλ

Υγρασία απαπαπα!!! Είμαι που είμαι γριά έχω κάτι κατάγματα παλιά από τροχαία έχω κ ένα μαλλί λες κ έβαλα το δάκτυλο στη πρίζα που δεν στρώνει ποτέ με υγρασία και βροχή. 

Αγάπη να υποθέσω ότι τώρα πλέον απαγορεύεται να πάρεις φάρμακο για την ημικρανία ε;; Για δοκίμασε το βιξ που λέει η φίλη μας μήπως κάνει δουλίτσα 

• Χαχα 3

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Η περιτομη πάλι στο αγγούρι πως ήταν; Πραγματικά τώρα προσπαθώ να φανταστώ αγγούρι σε τέτοια μορφή. Μα ρε ΘΕΑΡΑ που τις βρίσκεις αυτές τις περιγραφές; Καλά έχω πεθάνει στο γέλιο σε τέτοιο βαθμό που βγήκε και μυξα μαζί. Με κοιτάει ο άντρας μου σα να είμαι ουφο!! Εν τω μεταξύ θα τον πνίξω θα μείνω χήρα χαχαχαχα. Θέλει λέει να του δείξω πως ακριβώς θα κάνω την ένεση επειδή με φοβάται λίγο με την ανάμειξη ότι δεν θα τα καταφέρω να κάψω δηλαδή μια ολόκληρη ένεση για να βεβαιωθεί!!! Έχει γήπεδο βλέπεις αύριο και δεν θα είναι παρών να ελέγχει. 

Υγρασία απαπαπα!!! Είμαι που είμαι γριά έχω κάτι κατάγματα παλιά από τροχαία έχω κ ένα μαλλί λες κ έβαλα το δάκτυλο στη πρίζα που δεν στρώνει ποτέ με υγρασία και βροχή. 

Αγάπη να υποθέσω ότι τώρα πλέον απαγορεύεται να πάρεις φάρμακο για την ημικρανία ε;; Για δοκίμασε το βιξ που λέει η φίλη μας μήπως κάνει δουλίτσα 

Πήρα ντεπόν δεν γινόταν , έβαλα κ στον αυχένα μια αλοιφή

συμβουλη βάψε το μαλλί κοντά στο φυσικό τουλάχιστον 

κάλε ποσα τροχαία κ συ… μηχανή ; Ελπιζω να μην πέρασες κάτι πολύ σοβαρό 

με την ένεση μια χαρα θα τα πας 

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Πήρα ντεπόν δεν γινόταν , έβαλα κ στον αυχένα μια αλοιφή

συμβουλη βάψε το μαλλί κοντά στο φυσικό τουλάχιστον 

κάλε ποσα τροχαία κ συ… μηχανή ; Ελπιζω να μην πέρασες κάτι πολύ σοβαρό 

με την ένεση μια χαρα θα τα πας 

Μηχανή ναι..παραβίασε ο πρώην ένα στοπ και μας χτύπησε αυτοκίνητο. Εκείνος ούτε γρατζουνιά εγώ έσπασα αστράγαλο, αυχένα και έχασα την ακοή μου εντελώς από το δεξί αυτί.οπως βλέπεις είμαι μοντέλο ελαττωματικό χαχαχαχα. Όσο για το μαλλί το σκέφτομαι έντονα. Είμαι βαμμένη ξανθιά και επειδή το φυσικό μου είναι καστανό κουραδι και με θαμπώνει λόγω του ότι είμαι και άσπρη άσπρη δεν μπορώ να αποφασίσω τι χρώμα θα με κολάκευε. Έχω σοβαρό προβληματισμό η γυναίκα 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...