Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Νιώθω την ανάγκη να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα, γιατί λυπάμαι που σας ψυχοπλάκωσα πρωί πρωί.  @Fili μου τα λόγια σου ήταν καθρέφτης για εμένα, ακριβώς όπως τα είπες. Το να ξέρεις ότι κάποιος πέρασε τα ίδια είναι μεγαλη παρηγοριά, σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μου. @Neli83 πάντα τοσο γλυκιά και με τον καλό λόγο. Λυπάμαι που σου θύμισα άσχημα πράγματα, θα προσπαθήσω να κάνω ότι λες, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή.

@Chrussa1982 και @marina_86 σας ευχαριστώ πολύ, συγκινήθηκα που προσπαθήσατε να με παρηγορήσετε και να με συμβουλέψετε ακόμα. Είστε και οι δυο πολύ γλυκά πλάσματα, καραμελίτσες.@chitaneta μου, έχεις την αγωνία σου και παρόλα αυτά παίρνεις το χρόνο να πεις δυο καλά λόγια σε εμένα, σε ευχαριστώ πραγματικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει όπως το λες, θα βρω δύναμη. 
@MELINASP είπα να σταματήσω να κλαίω και μόλις διάβασα το μήνυμα σου άρχισαν πάλι οι καταρράκτες. Τίποτα δεν είναι σκληρό απο αυτά που λες, σκληρό είναι απλά αυτό που συμβαίνει. Θα προσπαθήσω να κάνω όλα αυτά που λες και μακάρι να έχω τη δική σου δύναμη. Respect!

Αν ένα πράγμα έχω καταλάβει είναι ότι όσες ήρθαμε αντιμέτωπες με την υπογονιμότητα, αποκτήσαμε μεγαλύτερη καρδιά και περισσότερη ενσυναισθηση. Κλείνω την παρένθεση και ας συνεχίσουμε να λέμε για ορμόνες που ανεβοκατεβαίνουν, για ενδομητρια που παχαίνουν και για κοιλίτσες που φουσκώνουν. ❤️

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 34 λεπτά , Villi είπε:

Νιώθω την ανάγκη να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα, γιατί λυπάμαι που σας ψυχοπλάκωσα πρωί πρωί.  @Fili μου τα λόγια σου ήταν καθρέφτης για εμένα, ακριβώς όπως τα είπες. Το να ξέρεις ότι κάποιος πέρασε τα ίδια είναι μεγαλη παρηγοριά, σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μου. @Neli83 πάντα τοσο γλυκιά και με τον καλό λόγο. Λυπάμαι που σου θύμισα άσχημα πράγματα, θα προσπαθήσω να κάνω ότι λες, σε ευχαριστώ για τη συμβουλή.

@Chrussa1982 και @marina_86 σας ευχαριστώ πολύ, συγκινήθηκα που προσπαθήσατε να με παρηγορήσετε και να με συμβουλέψετε ακόμα. Είστε και οι δυο πολύ γλυκά πλάσματα, καραμελίτσες.@chitaneta μου, έχεις την αγωνία σου και παρόλα αυτά παίρνεις το χρόνο να πεις δυο καλά λόγια σε εμένα, σε ευχαριστώ πραγματικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει όπως το λες, θα βρω δύναμη. 
@MELINASP είπα να σταματήσω να κλαίω και μόλις διάβασα το μήνυμα σου άρχισαν πάλι οι καταρράκτες. Τίποτα δεν είναι σκληρό απο αυτά που λες, σκληρό είναι απλά αυτό που συμβαίνει. Θα προσπαθήσω να κάνω όλα αυτά που λες και μακάρι να έχω τη δική σου δύναμη. Respect!

Αν ένα πράγμα έχω καταλάβει είναι ότι όσες ήρθαμε αντιμέτωπες με την υπογονιμότητα, αποκτήσαμε μεγαλύτερη καρδιά και περισσότερη ενσυναισθηση. Κλείνω την παρένθεση και ας συνεχίσουμε να λέμε για ορμόνες που ανεβοκατεβαίνουν, για ενδομητρια που παχαίνουν και για κοιλίτσες που φουσκώνουν. ❤️

Βιλλάκι μου γλυκό τα λόγια είναι περιττά και τα κορίτσια με κάλυψαν απόλυτα σε όσα σου είπαν και σου πρότειναν. Ο μπαμπάς σου σίγουρα θα είναι περήφανος για σενα και θα θελει την ευτυχία σου. Εσύ ως κόρη ρούφα τις στιγμές μαζί του και άνοιξέ του την καρδιά σου να ξέρει πόσο τον αγαπάς και αυτό θα ελαφρύνει την ψυχούλα σου και θα γλυκάνει τη δική του. Θα είναι πάντα ο μπαμπάς σου και πάντα δίπλα σου και το ξέρεις! Η δύναμη έρχεται γιατί υπαρχει αγάπη. Και η αγάπη νικάει τα πάντα και μένει πάντα στην καρδιά και την ψυχή μας. Είμαι κλαψιάρα , συγκινισιάρα και κλαίω με την κάθε κατάθεσή σας. Αλλά αυτό σημαίνει οτι η ενσυναίσθησή μας είναι εδώ για σένα ! Μια μεγάλη τεράστια νοερή αγκαλιά, τόσο σφιχτή που είναι σα να είμαι δίπλα σου! Το μωράκι σου θα έχει την ευλογία και τις ευχες του μπαμπά σου πάντα να το ακολουθούν και αυτό και σένα. Με το καλό να έρθει γερό. 

@chitaneta μου εύχομαι όλα να ανήκουν στη χθεσινή μέρα και απλά να ήταν ένα τυχαίο γεγονός που δε θα ξανασυμβεί, και όταν με το καλό πας στο γιατρό το μωράκι σου να είναι εκεί να σου δείξει πόσο δυνατό είναι για σενα και να παρεις και εσύ δύναμη απο αυτό!

Κορίτσια μου όμορφα μια πολύ γλυκιά καλησπέρα σε όλες σας!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 2

@Villi μου ότι χρειαστείς να μου στείλεις. Κι αν θες να ξεσπάσεις και να ουρλιαξεις να το κανεις. Είμαστε ομάδα που σημαίνει μαζί και στα χαζά, και στις χαρές και στις απορίες και στα δυσκολα. Δε με ψυχοπλακωσες. Ο μπαμπάς μου είναι ένα κομμάτι μου και όπου είμαι εγώ είναι κι αυτός με κάποιο τρόπο. Μακάρι να μην το ζούσε κάνεις αυτό. C est la vie που λένε και οι Γάλλοι, ζωή με τα καλά και τα κακά.

@MELINASP έχω περάσει πολλές στιγμές μέσα στους μήνες που έσβηνε μπαμπακας να αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερο το ξαφνικό η εκείνο. Σκατα. Δεν έχω ακόμα απάντηση.

Περιμένω τα νέα σου αύριο αύριο αυριοοοοοοοοο. Οοοοοομμμμμμμμμ ❤️❤️❤️

@chitaneta χαίρομαι που εισια καλύτερα σήμερα. Ξεκουρασου, ανάπαυση ηρεμία κι αύριο να δεις γιατρό σου να σε καθησυχάσει. Διάβασα  περιπτώσεις σε πολύ χειρότερη θέση με πολύ αιμορραγία.  με πλήρη ακινησία και ξαπλα(μόνο τουαλέτα) και εντέλει όλα πήγαν καλά. Μέχρι και ο γιατρός απορουσε. ❤️❤️❤️❤️❤️

@Neli83μου μια τεράστια αγκαλιά. Έτσι απλά❤️

Άσχετο! σήμερα στο φαρμακείο που πήγα για rapid μου έδωσαν δείγμα για κρέμες προσώπου korre και μου είπαν ότι έχουν έκπτωση στις βαφές μαλλιών οι οποίες λέει είναι φυτικές κατάλληλες και για εγκυμοσύνη. Ρε... Μας παρακολουθούν;; είναι στην ομάδα μας ή φαρμακοποιός και δεν το ξέρω; χαχαχαχχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

Ευχαριστώ @Filli μου για τα θετικα σου λογια! Θα δουμε τι θα γινει στη περιπτωση μου. Οπως λες c est la vie! Αν παω σημερα τελικα θα σας πω.

Ευτυχως που εχω και σας να γραφω...❤️❤️❤️❤️❤️

@Villi μου φυσικα θα βρω χρονο να σου γραψω... ξερεις πανω κατω την ιστορια της μαμας μου...που μολις αρχισε... και σε νιωθω κι εγω πολύ. Σε φιλω γλυκα! ❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Villi είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα σε όλες. Σας διάβασα όλες εχθές αλλά  δεν είχα κουράγιο να γράψω, ούτε να χαλάσω το κλίμα της παρέας. Η ασθένεια του μπαμπά μου επιδεινώνεται και κάποιες ασθένειες είναι πραγματικά φρικτές για τον άνθρωπο.  Πάντα εδώ μέσα έβρισκα τον τρόπο να επικεντρωθώ στα δικά μου θέματα, να νιώσω ότι κάποια πράγματα θα πάνε καλά, εχθές ήταν αδύνατο, ημουν και είμαι  πάρα πολυ στεναχωρημένη. Και εκτός απο το συγκλονιστικό γεγονός να νιώθω ότι χάνω  ένα αγαπημένο πρόσωπο, σκέφτομαι οτι όλες θελουμε να κάνουμε ετ ουσες ήρεμες και σε καλή κατάσταση και εγώ όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα θα είμαι ή μέσα στην αγωνία ή μέσα στο πένθος και ειλικρινά δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει όλο αυτό, με αγχώνει πολύ. Συγνώμη για το ψυχοπλάκωμα, δεν το συνηθίζω, αλλά άνθρωποι είμαστε και περνάμε διάφορα. 
@marina_86 χάρηκα παρα πολυ με τα νεα σου, επιτέλους προχωράτε. Θα κάνετε τις εξετάσεις και αν υπάρχει κάποιο θέμα ο ψειρας γιατρός θα το βρει. Και χαίρομαι πάρα  μα πάρα πολύ  αν έστω και λιγο συνέβαλα στο να βρεις το γιατρό που σου κάνει. 
@chitaneta μου δυστυχώς βάση εμπειρίας δεν μπορώ να σου πω τίποτα, αλλά επειδή διαβάζω οτι συμβαίνει σε πάρα πολλά κορίτσια νιώθω οτι δεν θα είναι τίποτα. Αν μπορέσεις να πας στο γιατρό ακόμα καλύτερα, εύχομαι να πας και να είναι όλα καλά. 

Τωρα για το μαλλί κορίτσια, εντάξει λύσεις υπάρχουν. Θα ειναι στέκα, θα ειναι κορδέλα, θα είναι σπρέι ή φυτική βαφή, πάντως κάτι θα βρείτε. Κλείστε το πρώτο τρίμηνο με το καλό και μετά όλα θα γίνουν. 

Γλυκο μου κοριτσακι λυπαμαι πολυ! Δεν ξερω τι να πω σε κατο τετοιο και πώς να σε κανω να νιώσεις καλύτερα. Να ξερεις οτι ειμαστε εδω για να τα βγάζεις απο μέσα σου και ξελαφωνεις οσο γινεται. Προσπαθησε να μη σκεφτεσαι την ψυχολογικη σου κατασταση οταν θα γινει η ετ σου. Αν το μωρακι θελει θα μεινει οτι και να περνάς και ισως ένας λογος παραπανω να ειναι επιτυχημενη η προσπαθειά σου ελαφρύνει τη θλιψη σου. 

Σου στελνω τεραστιες αγκαλιες. Και μην ξεχνας. Ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις.♥️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Την έχεις την δύναμη κοριτσακι μ

Μια τεράστια αγκαλιά από εμένα ♥ 

πρίν από 45 λεπτά , Fili είπε:

@Villi μου ότι χρειαστείς να μου στείλεις. Κι αν θες να ξεσπάσεις και να ουρλιαξεις να το κανεις. Είμαστε ομάδα που σημαίνει μαζί και στα χαζά, και στις χαρές και στις απορίες και στα δυσκολα. Δε με ψυχοπλακωσες. Ο μπαμπάς μου είναι ένα κομμάτι μου και όπου είμαι εγώ είναι κι αυτός με κάποιο τρόπο. Μακάρι να μην το ζούσε κάνεις αυτό. C est la vie που λένε και οι Γάλλοι, ζωή με τα καλά και τα κακά.

@MELINASP έχω περάσει πολλές στιγμές μέσα στους μήνες που έσβηνε μπαμπακας να αναρωτιέμαι αν είναι καλύτερο το ξαφνικό η εκείνο. Σκατα. Δεν έχω ακόμα απάντηση.

Περιμένω τα νέα σου αύριο αύριο αυριοοοοοοοοο. Οοοοοομμμμμμμμμ ❤️❤️❤️

@chitaneta χαίρομαι που εισια καλύτερα σήμερα. Ξεκουρασου, ανάπαυση ηρεμία κι αύριο να δεις γιατρό σου να σε καθησυχάσει. Διάβασα  περιπτώσεις σε πολύ χειρότερη θέση με πολύ αιμορραγία.  με πλήρη ακινησία και ξαπλα(μόνο τουαλέτα) και εντέλει όλα πήγαν καλά. Μέχρι και ο γιατρός απορουσε. ❤️❤️❤️❤️❤️

@Neli83μου μια τεράστια αγκαλιά. Έτσι απλά❤️

Άσχετο! σήμερα στο φαρμακείο που πήγα για rapid μου έδωσαν δείγμα για κρέμες προσώπου korre και μου είπαν ότι έχουν έκπτωση στις βαφές μαλλιών οι οποίες λέει είναι φυτικές κατάλληλες και για εγκυμοσύνη. Ρε... Μας παρακολουθούν;; είναι στην ομάδα μας ή φαρμακοποιός και δεν το ξέρω; χαχαχαχχαχ

Το ξαφνικό είναι πιο "εύκολο" για εκείνους δυστυχώς 

Σε ευχαριστώ αγάπη μ ♥ 

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου καλά!

@Villi μου λυπάμαι γι αυτο που περνάς...ειναι πολύ σκληρο το ξέρω... Αλλά μην ανησυχείς για το δικο σου θέμα. Οταν φτασει η ωρα η καλη της ετ θα τη βρεις την δυναμη, θα δεις! Και θα σκεφτεσαι ποσο πολυ θα χαρει ο μπαμπας σου αν καταφερεις να κανεις τα παιδακια που θέλεις! Η ζωη συνεχίζεται...κι ολα μεσα είναι σε αυτο το ταξιδι μας.

Σου στελνω μια αγκαλιά

Κατα τ άλλα από εχτές δεν ειχα ξανα αιμα κοκκινο. Το πρωι στη σερβιετα ειχα λιγα καφε και οταν σκουπιστηκα ηταν κοκκινο καφε. Κι οταν ξαναπηγα τουαλετα καφε... Καλο σημαδι ειναι δε λεω αλλά με ανησυχεί το κομματι που εβγαλα εχτες που δεν ηταν πηχτο αιμα, αλλά κατι περίεργο... Επισης τις τελευταιες 3 μερες πριν το αιμα ειχα αρχίσει να εχω ναυτιες...και απο εχτες μετα την αιμορραγια τίποτα...ουτε σήμερα... Ρε κοριτσια δεν ειναι υποπτο αυτο;

Ο γιατρος μου ειπε μηπως ξεκουραστω και σημερα και με δει αυριο... Θα δω πως θα παει κι αν δεν μπορω να περιμενω θα του πω για σήμερα...

Σαν να ακουω κατι γουρ γουρ στη περιοχη και φοβαμαι να αρχισει παλι αίμα...νιωθω σαν την ηρεμια πριν την καταιγιδα :(

Κοριτσακι μου σε ειχα ολο το πρωι στο μυαλο μου και δεν προλαβαινα να μπβ να δω πώς εισαι. Πολυ θετικο το οτι σταματησε. Ξεκουρασου και κρατα μας ενημερες αν αποφασισεις να πας στο γιατρο τελικα. Αν και ισωε ειναι καλυτερα να αποφυγεις μετακινησεις και σημερα. Πολλα φιλια♥️♥️♥️

2 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Άλλη χαλασμένη από εκεί χαχαχαχα δικιά μ είσαι εσυ

Σε ευχαριστώ αγάπη μου γλυκιά αναμένω αύριο είναι οι 20 μέρες και τρώγομαι από σήμερα να πάρω 

Αύριο κ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα από σήμερα πφφφφφ

Καλέ τι group therapy Θα απουρελαθουμε εντελώς θα πάρουμε ζαβωματα η μία από την άλλη χαχαχααχαχααχαχα

Καλά με τα Lego άστο όταν πάω στα ανηψια μ παίζουμε με τουβλάκια και εγώ τα βάζω σε σειρά τα όμοια χαχαχαχαχα

Αγάπη μου λυπάμαι πάρα πολύ για όλο αυτό με τον μπαμπά σου. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι κ; ι να σκέφτεσαι όσον αφορά τις ετ. Εύχομαι να είναι ανώδυνη η πορεία του από εδώ και πέρα και να μην ταλαιπωρηθει ο άνθρωπος άλλο. Εγώ έχασα πριν 1 χρόνο τον μπαμπά μου 59 χρόνων ξύπνησε το πρωί είχε πονοκέφαλο μέχρι να πάει η μαμά μ να φέρει το πιεσόμετρο όταν γύρισε απλά ξεψύχησε στα χέρια της. Πολύ δύσκολο το ξαφνικό. Ειλικρινά μέσα από την ψυχή μου εύχομαι ένα θαύμα να γίνει και ο μπαμπάκας σου να γίνει καλά. Αλλά Όσο ώμο και αν σου ακουστεί ψυχή μου μιλά στον μπαμπάκα σου πες του όσα νιώθεις, όσα θες να του πεις, ζήτησε του συγγνώμη και πες του ότι θα είσαι καλά εσύ! Εχωντας χάσει τον μπαμπά μου αυτό μου στοίχισε ότι έφυγε τρέχοντας από το σπίτι μου να τον προλάβω και για 5 λεπτά δεν πρόλαβα να του πω όλα αυτά. Συγγνώμη αν σε στεναχωρεί αυτό αλλά εγώ θα το είχα ανάγκη. Και στο λέω με αγάπη! 

Όσο για τη δύναμη την έχεις ήδη μέσα σ ψυχή μου απλά δεν το ξέρεις! Εγώ την ημέρα που πέθανε ο μπαμπάς μου έπρεπε να ξεκινήσω διέγερση το έκανα. Το εκανα για εκείνον! 

Καλημέρα κοριτσάκι μου πως είσαι σήμερα;; 

Μελινακι μου με εκανες να κλαιω. Για το λογο που μολις ειπες εγω προσπαθω να του λεω οσα αισθανομαι συνεχως γιατι παντα φοβαμαι. Ευχομαι να ειναι μαγικα τα εμβρυακια σου. Αναμενουμε τα αποτελεσματα. Σε φιλω♥️

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημέρα κοριτσια μου καλά!

@Villi μου λυπάμαι γι αυτο που περνάς...ειναι πολύ σκληρο το ξέρω... Αλλά μην ανησυχείς για το δικο σου θέμα. Οταν φτασει η ωρα η καλη της ετ θα τη βρεις την δυναμη, θα δεις! Και θα σκεφτεσαι ποσο πολυ θα χαρει ο μπαμπας σου αν καταφερεις να κανεις τα παιδακια που θέλεις! Η ζωη συνεχίζεται...κι ολα μεσα είναι σε αυτο το ταξιδι μας.

Σου στελνω μια αγκαλιά

Κατα τ άλλα από εχτές δεν ειχα ξανα αιμα κοκκινο. Το πρωι στη σερβιετα ειχα λιγα καφε και οταν σκουπιστηκα ηταν κοκκινο καφε. Κι οταν ξαναπηγα τουαλετα καφε... Καλο σημαδι ειναι δε λεω αλλά με ανησυχεί το κομματι που εβγαλα εχτες που δεν ηταν πηχτο αιμα, αλλά κατι περίεργο... Επισης τις τελευταιες 3 μερες πριν το αιμα ειχα αρχίσει να εχω ναυτιες...και απο εχτες μετα την αιμορραγια τίποτα...ουτε σήμερα... Ρε κοριτσια δεν ειναι υποπτο αυτο;

Ο γιατρος μου ειπε μηπως ξεκουραστω και σημερα και με δει αυριο... Θα δω πως θα παει κι αν δεν μπορω να περιμενω θα του πω για σήμερα...

Σαν να ακουω κατι γουρ γουρ στη περιοχη και φοβαμαι να αρχισει παλι αίμα...νιωθω σαν την ηρεμια πριν την καταιγιδα :(

Αγάπη μ τώρα τα είδα είναι πολύ καλό που δεν έχεις αίμα κόκκινο. Και που δεν πονάς. 

Η σκέψη μ μαζί σ ♥ 

πρίν από 13 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσακι μου σε ειχα ολο το πρωι στο μυαλο μου και δεν προλαβαινα να μπβ να δω πώς εισαι. Πολυ θετικο το οτι σταματησε. Ξεκουρασου και κρατα μας ενημερες αν αποφασισεις να πας στο γιατρο τελικα. Αν και ισωε ειναι καλυτερα να αποφυγεις μετακινησεις και σημερα. Πολλα φιλια♥️♥️♥️

Μελινακι μου με εκανες να κλαιω. Για το λογο που μολις ειπες εγω προσπαθω να του λεω οσα αισθανομαι συνεχως γιατι παντα φοβαμαι. Ευχομαι να ειναι μαγικα τα εμβρυακια σου. Αναμενουμε τα αποτελεσματα. Σε φιλω♥️

Καλά κάνεις αγάπη μ να του τ; λες κάθε μέρα του μπαμπάκα σου ♥ 

Σε ευχαριστώ πολυυ

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 25 λεπτά , Viv37 είπε:

Γλυκο μου κοριτσακι λυπαμαι πολυ! Δεν ξερω τι να πω σε κατο τετοιο και πώς να σε κανω να νιώσεις καλύτερα. Να ξερεις οτι ειμαστε εδω για να τα βγάζεις απο μέσα σου και ξελαφωνεις οσο γινεται. Προσπαθησε να μη σκεφτεσαι την ψυχολογικη σου κατασταση οταν θα γινει η ετ σου. Αν το μωρακι θελει θα μεινει οτι και να περνάς και ισως ένας λογος παραπανω να ειναι επιτυχημενη η προσπαθειά σου ελαφρύνει τη θλιψη σου. 

Σου στελνω τεραστιες αγκαλιες. Και μην ξεχνας. Ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις.♥️

Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Τι να πω, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Μακάρι τουλάχιστον να έρθει χαρά απο εκεί.

πρίν από 40 λεπτά , chitaneta είπε:

ξερεις πανω κατω την ιστορια της μαμας μου...που μολις αρχισε... και σε νιωθω κι εγω πολύ.

Ένας λόγος που δεν ήθελα να γράψω τίποτα ήταν για να μην σε ταράξω. Σε παρακαλώ μην ταυτίζεσαι, μην κρατήσεις τίποτα απο αυτά που έγραψα, η ιστορία του κάθε ανθρώπου ειναι διαφορετική. Να είσαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά με τη μανούλα σου. Και πάνω απο όλα και προτεραιότητα είναι το μωρό.  

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Villi είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Τι να πω, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Μακάρι τουλάχιστον να έρθει χαρά απο εκεί.

Ένας λόγος που δεν ήθελα να γράψω τίποτα ήταν για να μην σε ταράξω. Σε παρακαλώ μην ταυτίζεσαι, μην κρατήσεις τίποτα απο αυτά που έγραψα, η ιστορία του κάθε ανθρώπου ειναι διαφορετική. Να είσαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά με τη μανούλα σου. Και πάνω απο όλα και προτεραιότητα είναι το μωρό.  

Όχι @Villi μου μην ανησυχείς, δεν με ταραξες. Η ταραγμένη θα ταραχτεί;  εχω παθει ενα ειδος ανοσιας πια...μαλλον ειναι μηχανισμος επιβίωσης...

Να μπαινεις να μας γραφεις οτι θελεις!

@Villi μου είναι πολύ δύσκολο, πονάει πολύ, αλλά θα τα καταφέρεις. Εγώ έχασα τον μπαμπά μου όταν ήμουν 21 χρόνων προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Την Πρωτοχρονιά ανοίγαμε τα δώρα, προσποιούμενοι πως δεν συμβαίνει τίποτα για χατίρι του μικρού μου αδερφού που ήταν 12 χρόνων παιδί.

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Λοιπόν, αισθάνομαι την ανάγκη να σας κάνω όλες λίγο να χαμογελάσετε, ειδικά τη @Villi. Θα απευθυνθώ στην @Condios και θα πω κάτι που το παρατηρώ μέρες τώρα αλλά λέω άστο, δε θα το πω. Θα το πω όμως τώρα για να ευθυμησουμε! Βρε τρελόγκα, με κάνεις mention στις αναρτήσεις σου ως marina86. Η οποία, απ' ότι είδα, έχει κάνει μια ανάρτηση για να κάνει baby sitting στη Λαμία και είναι νοσηλεύτρια. Θα μπει σε καμιά φάση στο forum  κ θ' αρχίσει να διαβάζει για ΕΡΑ τεστ, για λαπαροσκοπηση, ότι πρέπει να πάρει πρώτα δείγμα για μικρόβια και θα τρομάξει η κοπέλα! Θα πει τι έχω Παναγία μου; Χαχαχαχα Μια κάτω παύλα κάνει τη διαφορά! Σε πάει από το baby sitting στη λαπαροσκοπηση! Χαχαχαχα 

Εσύ και μετά η @Ναντιν40 που με έγραφε συνέχεια Μαρινάκη με η στο τέλος κ το μυαλό μου, ως Παοκτσού, πήγαινε στον Ολυμπιακό και πάθαινα μια μίνι υπέρταση! Χαχαχαχαχα 

Σας φιλώ όλες φίλες μου. Εγώ άρχισα κ την προγεστερόνη κ στο γραφείο το πρωί την πρώτη ώρα ήμουν εντελώς ζενννν!!!!! ❤️

Μα βάλε και εσύ μια φωτογραφία να σε βρίσκουμε στα ταγκ!! Όλες βασικά πρέπει να βάλετε φωτογραφία. Δεν φτάνει που έχετε παρόμοια ονόματα εσύ marina σε μπερδεύω με Melina και όλες οι άλλες villi, fili, gigi, Viv37, silvy, όλα ίδια μοιάζουν!! Μόνο condios και chitaneta διαφέρουν! ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΟΟΟΟ ❤️❤️ πφφ τόσο καιρό ήθελα να σας το πω!!!

• Χαχα 7
  • Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 27 λεπτά , marina_86 είπε:

Λοιπόν, αισθάνομαι την ανάγκη να σας κάνω όλες λίγο να χαμογελάσετε, ειδικά τη @Villi. Θα απευθυνθώ στην @Condios και θα πω κάτι που το παρατηρώ μέρες τώρα αλλά λέω άστο, δε θα το πω. Θα το πω όμως τώρα για να ευθυμησουμε! Βρε τρελόγκα, με κάνεις mention στις αναρτήσεις σου ως marina86. Η οποία, απ' ότι είδα, έχει κάνει μια ανάρτηση για να κάνει baby sitting στη Λαμία και είναι νοσηλεύτρια. Θα μπει σε καμιά φάση στο forum  κ θ' αρχίσει να διαβάζει για ΕΡΑ τεστ, για λαπαροσκοπηση, ότι πρέπει να πάρει πρώτα δείγμα για μικρόβια και θα τρομάξει η κοπέλα! Θα πει τι έχω Παναγία μου; Χαχαχαχα Μια κάτω παύλα κάνει τη διαφορά! Σε πάει από το baby sitting στη λαπαροσκοπηση! Χαχαχαχα 

Εσύ και μετά η @Ναντιν40 που με έγραφε συνέχεια Μαρινάκη με η στο τέλος κ το μυαλό μου, ως Παοκτσού, πήγαινε στον Ολυμπιακό και πάθαινα μια μίνι υπέρταση! Χαχαχαχαχα 

Σας φιλώ όλες φίλες μου. Εγώ άρχισα κ την προγεστερόνη κ στο γραφείο το πρωί την πρώτη ώρα ήμουν εντελώς ζενννν!!!!! ❤️

Δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!! μόνο κάτω παύλα από δω και μπρος!!!!!!!!!!!! αχαχααχαχαχαχαχ ,,,,, τουλαχιστον ετσι όπως έπραττα τόσο καιρό επιβεβαιώνεται το ΠΟΣΟ ΚΑΜΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ !!!!!!!!!! μουαχαχαχαχα,,,,, ενώ εσύ πιτσιρικού μου,,,,πόσο γατόνι είσαι εφόσον εμ δε σε ταγκάρω σωστά εμ απαντάς σε όλα?????? Να 'σαν τα νιάτα δυο φορές,,,,, @gigi 72 μαθε της το στίχο του τσάμικου σε παρακαλώ και κάνε μια μεγάλη αγκαλια στο μπαμπουλη σου που σε φροντίζει παρόλη την ηλικια του,,,,εικόνα τον έκανα και γεμισα με απεραντη αγαπη!!!!! 

και την @Ναντιν40 την αγαπώ,,,,αχαχαχαχαχαχα 

απολαυσε τη μαστουρα της προγεστερόνης,,,είναι ανεπανάληπτη!!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

πρίν από 33 λεπτά , Annaforyou είπε:

@Villi μου είναι πολύ δύσκολο, πονάει πολύ, αλλά θα τα καταφέρεις. Εγώ έχασα τον μπαμπά μου όταν ήμουν 21 χρόνων προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Την Πρωτοχρονιά ανοίγαμε τα δώρα, προσποιούμενοι πως δεν συμβαίνει τίποτα για χατίρι του μικρού μου αδερφού που ήταν 12 χρόνων παιδί.

Μα βάλε και εσύ μια φωτογραφία να σε βρίσκουμε στα ταγκ!! Όλες βασικά πρέπει να βάλετε φωτογραφία. Δεν φτάνει που έχετε παρόμοια ονόματα εσύ marina σε μπερδεύω με Melina και όλες οι άλλες villi, fili, gigi, Viv37, silvy, όλα ίδια μοιάζουν!! Μόνο condios και chitaneta διαφέρουν! ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΟΟΟΟ ❤️❤️ πφφ τόσο καιρό ήθελα να σας το πω!!!

Γώ έχω τη στρασενια ροζ πιπίλα !!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...