Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , MaryH είπε:

To αιμα στους πρωτους μηνες το ειχαμε πολλα κοριτσια. Δεν νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας

Εγω ξεκινησα να τα βαφω στον 4ο με κορρε βαφη. Μου το επετρεπε

Αυτο ελπιζω ...κι εγω apivita χρησιμοποιω ετσι κ αλλιως..

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 52 λεπτά , Viv37 είπε:

Α ωραια! Μαζευτηκαμε πολλες τρελαμενες! Ευτυχως! Χαχαχα

Εσυ αγαπη ποτε θα ξερεις αν τα εμβρυακια σου ειναι καλα; Την αλλη βδομαδα;

Ωραια νεα! Μπραβο! Αντε να περασει η Δευτερα να ξεμπερδεψεις μ' αυτο να μη σε αγχωνει αλλο! 

Μπορεις να κανεθς αυνταυγειες να τος κρυψεις αλλα κι εγω νομιζω οτι μετα τον 3 με μια φυτικη θα ειναι οκ

Και μετα τον 3 μηνα; Ωχωχωχ! Φουλ στις ανταυγειες που δε φτανουν μεχρι ριζα!

@Fili @MELINASP θα με πεθανετε χαχαχαχαχα! Ελατε κι εσεις να κανουμε ενα γκρουπ θεραπι και με τη @Chrussa1982 μηπως και τα λυσουμε ολα αυτα γιατι τα μωρακια μας πολυ αμφιβαλλω αν θα βαζουν τα πραγματα στη σωστη θεση "αγαπη μου το lego δεν μπαινει στο πρασινο κουτι μπαινει στο κιτρινο" χαχαχαχαχα

Για μαγειρεμα το χρησιμοποιεις πουθενα ή μονπ στην κοιλια θα το βαζουμε; 

Ωραια αφου ηρεμησε ειναι καλο! Ευχομαι αυριο να μπορεσεις να πας και να ειναι μια χαρα το νινακι! Μεγαλη αγκαλια και πολλα φιλακια!

Ναι καλέ όπου βάζεις βούτυρο κανονικά βάζω αυτό. Ας μην πούμε συνταγές βραδιάτικα με τόσες φουσκωμένες κοιλίτσες 

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , MaryH είπε:

Ακομα καλυτερη. Ε, να μην μας δουν τα μωρα μας  απεριποιητες, χαχα

Ε ναι!! Κριμα δλδ!!!

πρίν από 17 λεπτά , silvy22 είπε:

Μυρίζουν αυτές ; Βάζω κ μάσκα με μπουκάλα οξυγόνου αν χρειαστεί ! !!! 

Οχι δεν μυριζουν..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα σε όλες. Σας διάβασα όλες εχθές αλλά  δεν είχα κουράγιο να γράψω, ούτε να χαλάσω το κλίμα της παρέας. Η ασθένεια του μπαμπά μου επιδεινώνεται και κάποιες ασθένειες είναι πραγματικά φρικτές για τον άνθρωπο.  Πάντα εδώ μέσα έβρισκα τον τρόπο να επικεντρωθώ στα δικά μου θέματα, να νιώσω ότι κάποια πράγματα θα πάνε καλά, εχθές ήταν αδύνατο, ημουν και είμαι  πάρα πολυ στεναχωρημένη. Και εκτός απο το συγκλονιστικό γεγονός να νιώθω ότι χάνω  ένα αγαπημένο πρόσωπο, σκέφτομαι οτι όλες θελουμε να κάνουμε ετ ουσες ήρεμες και σε καλή κατάσταση και εγώ όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα θα είμαι ή μέσα στην αγωνία ή μέσα στο πένθος και ειλικρινά δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει όλο αυτό, με αγχώνει πολύ. Συγνώμη για το ψυχοπλάκωμα, δεν το συνηθίζω, αλλά άνθρωποι είμαστε και περνάμε διάφορα. 
@marina_86 χάρηκα παρα πολυ με τα νεα σου, επιτέλους προχωράτε. Θα κάνετε τις εξετάσεις και αν υπάρχει κάποιο θέμα ο ψειρας γιατρός θα το βρει. Και χαίρομαι πάρα  μα πάρα πολύ  αν έστω και λιγο συνέβαλα στο να βρεις το γιατρό που σου κάνει. 
@chitaneta μου δυστυχώς βάση εμπειρίας δεν μπορώ να σου πω τίποτα, αλλά επειδή διαβάζω οτι συμβαίνει σε πάρα πολλά κορίτσια νιώθω οτι δεν θα είναι τίποτα. Αν μπορέσεις να πας στο γιατρό ακόμα καλύτερα, εύχομαι να πας και να είναι όλα καλά. 

Τωρα για το μαλλί κορίτσια, εντάξει λύσεις υπάρχουν. Θα ειναι στέκα, θα ειναι κορδέλα, θα είναι σπρέι ή φυτική βαφή, πάντως κάτι θα βρείτε. Κλείστε το πρώτο τρίμηνο με το καλό και μετά όλα θα γίνουν. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 9

Καλημέρα όμορφες αγαπημένες μου φίλες!!! 

24 minutes ago, Villi said:

Κορίτσια μου καλημέρα σε όλες. Σας διάβασα όλες εχθές αλλά  δεν είχα κουράγιο να γράψω, ούτε να χαλάσω το κλίμα της παρέας. Η ασθένεια του μπαμπά μου επιδεινώνεται και κάποιες ασθένειες είναι πραγματικά φρικτές για τον άνθρωπο.  Πάντα εδώ μέσα έβρισκα τον τρόπο να επικεντρωθώ στα δικά μου θέματα, να νιώσω ότι κάποια πράγματα θα πάνε καλά, εχθές ήταν αδύνατο, ημουν και είμαι  πάρα πολυ στεναχωρημένη. Και εκτός απο το συγκλονιστικό γεγονός να νιώθω ότι χάνω  ένα αγαπημένο πρόσωπο, σκέφτομαι οτι όλες θελουμε να κάνουμε ετ ουσες ήρεμες και σε καλή κατάσταση και εγώ όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα θα είμαι ή μέσα στην αγωνία ή μέσα στο πένθος και ειλικρινά δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει όλο αυτό, με αγχώνει πολύ. Συγνώμη για το ψυχοπλάκωμα, δεν το συνηθίζω, αλλά άνθρωποι είμαστε και περνάμε διάφορα. 
@marina_86 χάρηκα παρα πολυ με τα νεα σου, επιτέλους προχωράτε. Θα κάνετε τις εξετάσεις και αν υπάρχει κάποιο θέμα ο ψειρας γιατρός θα το βρει. Και χαίρομαι πάρα  μα πάρα πολύ  αν έστω και λιγο συνέβαλα στο να βρεις το γιατρό που σου κάνει. 
@chitaneta μου δυστυχώς βάση εμπειρίας δεν μπορώ να σου πω τίποτα, αλλά επειδή διαβάζω οτι συμβαίνει σε πάρα πολλά κορίτσια νιώθω οτι δεν θα είναι τίποτα. Αν μπορέσεις να πας στο γιατρό ακόμα καλύτερα, εύχομαι να πας και να είναι όλα καλά. 

Τωρα για το μαλλί κορίτσια, εντάξει λύσεις υπάρχουν. Θα ειναι στέκα, θα ειναι κορδέλα, θα είναι σπρέι ή φυτική βαφή, πάντως κάτι θα βρείτε. Κλείστε το πρώτο τρίμηνο με το καλό και μετά όλα θα γίνουν. 

Δυστυχώς έχω βρεθεί στη θέση σου με τον αγαπημένο μου μπαμπάκα. Σκεφτομουν όσο το ζούσα ότι σε κανένα άνθρωπο δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Είναι φρικτό να βλέπεις αγαπημένα σου πρόσωπα να υποφέρουν και να μεταμορφωνονται.. Πολύ ταλαιπωρία, πολύς πόνος αλλά και κάτι που ανακάλυψα. Οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας απίστευτη δύναμη. Δεν ξέρω αληθινά από που πηγάζει και που μπορεί να φτάσει. Αλλά είναι εκεί και εμφανίζεται όταν την έχουμε πραγματικά ανάγκη. Αν κάποιος μου έλεγε τι θα έκανα, πως θα το αντιμετωπίζα και για πόσο καιρό θα το απεκλεια πριν. 

Ευχομαι να γίνουν όλα όσο το δυνατόν ανώδυνα για τον μπαμπάκα σου και για όλους σας. Όταν με το καλό έρθει η ώρα της ετ θα πάρεις πολύ δύναμη και από τον μπαμπά σου, και από το μπεμπακι σου και από όλες εμας. 

❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , Villi είπε:

Αγαπημένη μου @Villi σε αυτή τη ζωή υπάρχουν πολλοί μαχητές. Ο καθένας δίνει τη δική του μάχη με τα δικά του δαιμόνια. Η αλήθεια είναι, όμως, και αυτό το πιστεύω ακράδαντα, ότι όποια μάχη κι αν δίνουμε εμείς με εξετάσεις, αγωνίες, γιατρούς, φάρμακα δεν μπορούμε να διανοηθούμε τη μάχη που δίνουν κάποιοι άνθρωποι για τη ζωή τους. Η βασική διαφορά είναι ότι εμείς δε δίνουμε μάχη για τη ζωή μας αλλά για μια επιθυμία μας (ιερή μεν, επιθυμία δε) και ότι εμείς μπαίνουμε οικειοθελώς σε αυτόν τον αγώνα. Εκείνοι όχι... Οπότε στη μάχη της ζωής, εγώ προσωπικά σκύβω το κεφάλι γιατί είναι η ιερότερη.

Είναι απόλυτα λογική η στενοχώρια που αισθάνεσαι. Η ώρα της ετ θα έρθει κι εσύ θα είσαι πλήρως προετοιμασμένη να δεχτείς τα εμβρυακια σου και θα αισθάνεσαι τον μπαμπά σου δίπλα σου. Θα είναι αυτό που θα θέλει κι εκείνος να κάνεις. Να δώσεις τη δική σου μάχη, όπως κάνει κι αυτός. Μέχρι τότε, εκμεταλλευσου τον χρόνο που έχεις δίπλα του. Μπορεί να είναι δύσκολα, να μεταμορφώνεται, να τον βλέπεις να χάνεται αλλά πίστεψέ με το απότομο, το απρόβλεπτο, το ακαριαίο μπορεί να είναι χειρότερο. Έχεις τον χρόνο να του πεις πόσο τον αγαπάς, τα όνειρα σου, να τον κοιτάξεις στα μάτια. Κάντο! Καμιά φορά αυτός ο πολύτιμος χρόνος δεν υπάρχει... Κ πίστεψέ με, θα έδινες τα πάντα έστω για ένα 5λεπτο! ❤️

ΥΓ. Σ' εσένα και στην @anoulious χρωστάω την εύρεση του γιατρού μου. Αν ποτέ πετύχω, θα πω στο μωράκι ότι δύο αόρατες νεράιδες μου είπαν ένα πολύτιμο μυστικό!❤️ Σε κάθε περίπτωση όμως, ακόμα κι αν δεν πετύχω, νιώθω πιο ασφαλής από το παρελθόν κ βαθύτατα σας ευχαριστώ γι' αυτό. ❤️

Και νιώθω πιο σίγουρη και για το ότι θα είμαι καλά ο,τι κι αν γίνει κ γι' αυτό σας ευχαριστώ όλες κορίτσια μου!❤️

@chitaneta μου, πώς είσαι σήμερα; Είσαι στο μυαλό μας! ❤️

• Μου αρέσει 7
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 53 λεπτά , Villi είπε:

Βιλακι μου λυπάμαι πολύ ειλικρινά. Δυστυχώς όμως όλα τα άσχημα και ψυχοφθόρα είναι εδώ για να μας θυμίζουν ότι έτσι είναι η ζωή γεμάτη ανηφόρες, στεναχώριες, αρρώστιες και όπως συνήθως όλα τα απρόβλεπτα που μας είναι δύσκολο να τα διαχειριστούμε, έρχονται σε στιγμές της ζωής μας για να αποδείξουμε και εμείς ότι είμαστε μαχητριες και δυνατές. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα κάνεις ετ. Αυτό που θα σου πω δεν διαφέρει από όλα όσα σου είπαν τα κορίτσια. Περνα όσο περισσότερο χρόνο μπορείς με τον μπαμπακα σου, πες του όλα όσα δεν του έχεις πει μιλά του για τα σχέδια σου για το μελλοντικό σου μπεμπακι και έτσι να ξεγελάσετε λίγο τον χρόνο με στιγμές χαράς. 

Είναι τεράστιος ο σταύρος που κουβαλάς κορίτσι μου. Έχω σοκαριστεί ειλικρινά. 

Να μας μιλάνε για όλα!! Εδώ δεν είμαστε μόνο να μιλάμε για νύχια μαλλιά και φαγητά. Είμαστε μια γροθιά και για τα δύσκολα. Σε φιλω 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κοριτσια μου καλά!

@Villi μου λυπάμαι γι αυτο που περνάς...ειναι πολύ σκληρο το ξέρω... Αλλά μην ανησυχείς για το δικο σου θέμα. Οταν φτασει η ωρα η καλη της ετ θα τη βρεις την δυναμη, θα δεις! Και θα σκεφτεσαι ποσο πολυ θα χαρει ο μπαμπας σου αν καταφερεις να κανεις τα παιδακια που θέλεις! Η ζωη συνεχίζεται...κι ολα μεσα είναι σε αυτο το ταξιδι μας.

Σου στελνω μια αγκαλιά

Κατα τ άλλα από εχτές δεν ειχα ξανα αιμα κοκκινο. Το πρωι στη σερβιετα ειχα λιγα καφε και οταν σκουπιστηκα ηταν κοκκινο καφε. Κι οταν ξαναπηγα τουαλετα καφε... Καλο σημαδι ειναι δε λεω αλλά με ανησυχεί το κομματι που εβγαλα εχτες που δεν ηταν πηχτο αιμα, αλλά κατι περίεργο... Επισης τις τελευταιες 3 μερες πριν το αιμα ειχα αρχίσει να εχω ναυτιες...και απο εχτες μετα την αιμορραγια τίποτα...ουτε σήμερα... Ρε κοριτσια δεν ειναι υποπτο αυτο;

Ο γιατρος μου ειπε μηπως ξεκουραστω και σημερα και με δει αυριο... Θα δω πως θα παει κι αν δεν μπορω να περιμενω θα του πω για σήμερα...

Σαν να ακουω κατι γουρ γουρ στη περιοχη και φοβαμαι να αρχισει παλι αίμα...νιωθω σαν την ηρεμια πριν την καταιγιδα :(

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλημερα Villi μου..αγγιξες την ευαισθητη χορδη μου..το περασα πριν 10 χρονια..θα σου πω ομως οτι θα εκπλαγεις με την δυναμη που εχουμε μεσα μας..ολα μπορουμε να τα αντεξουμε..να χαρειτε τις στιγμες που εχετε μαζι και να τις κρατησεις σαν φυλαχτο!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

16 ώρες πρίν, Fili είπε:

@MELINASP χαχχαχαχαχα. Χαχχαχαχαχχα κλαίω με το τσίμπημα. Εγώ αυτό το κάνω αν με τσιμπήσει κάπου κουνούπι. Ξύνω αλλού για να μου περάσει και να μην το ερεθισω. Αχχαχαχχα

Άλλη χαλασμένη από εκεί χαχαχαχα δικιά μ είσαι εσυ

16 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλέ χαμός από μηνύματα,,,βράδυ φωτιά ,,,χοχοχο! 

@chitaneta μου γλυκιά όλα θα πάνε καλά,,θα δεις! Τόση αγάπη και υποστήριξη σε σένα και στο μωράκι ,,,θα έρθει με το καλό και θα πει "που είναι όλες αυτές οι καρχιες μαμά που σου μιλάγανε όλη την ώρα? Πότε θα τις γνωρίσω?" Χαχαχαχα

@marina86 γιουπιιιιιιιιιιιιιιι,,,,,ηγκικεν η ώρα κοριτσαρα μου!!!!!! Με το καλό!!!!!! Όλα θα πάνε υπέροχα ! 

Η ΠΗΤ κορίτσια είναι ένας μπουσουλας για τους γιατρούς,,,νομίζω θα διαφοροποιηθεί ανάλογα την περίπτωση,,,συνήθως πιο νωρίς λόγω πχ διδύμων, ηλικίας, κιλών μωρού ,,,αρκεί να έρθουν γερά μωράκια,,,τώρα τα ζώδια "πλάθονται" απ'τις μανουλες οι χαρακτήρες ! 

@MELINASP με το καλό να λάβεις όμορφα νέα και εσύ!!!! 

Σε ευχαριστώ αγάπη μου γλυκιά αναμένω αύριο είναι οι 20 μέρες και τρώγομαι από σήμερα να πάρω 

13 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Α ωραια! Μαζευτηκαμε πολλες τρελαμενες! Ευτυχως! Χαχαχα

Εσυ αγαπη ποτε θα ξερεις αν τα εμβρυακια σου ειναι καλα; Την αλλη βδομαδα;

Ωραια νεα! Μπραβο! Αντε να περασει η Δευτερα να ξεμπερδεψεις μ' αυτο να μη σε αγχωνει αλλο! 

Μπορεις να κανεθς αυνταυγειες να τος κρυψεις αλλα κι εγω νομιζω οτι μετα τον 3 με μια φυτικη θα ειναι οκ

Και μετα τον 3 μηνα; Ωχωχωχ! Φουλ στις ανταυγειες που δε φτανουν μεχρι ριζα!

@Fili @MELINASP θα με πεθανετε χαχαχαχαχα! Ελατε κι εσεις να κανουμε ενα γκρουπ θεραπι και με τη @Chrussa1982 μηπως και τα λυσουμε ολα αυτα γιατι τα μωρακια μας πολυ αμφιβαλλω αν θα βαζουν τα πραγματα στη σωστη θεση "αγαπη μου το lego δεν μπαινει στο πρασινο κουτι μπαινει στο κιτρινο" χαχαχαχαχα

Για μαγειρεμα το χρησιμοποιεις πουθενα ή μονπ στην κοιλια θα το βαζουμε; 

Ωραια αφου ηρεμησε ειναι καλο! Ευχομαι αυριο να μπορεσεις να πας και να ειναι μια χαρα το νινακι! Μεγαλη αγκαλια και πολλα φιλακια!

Αύριο κ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα από σήμερα πφφφφφ

Καλέ τι group therapy Θα απουρελαθουμε εντελώς θα πάρουμε ζαβωματα η μία από την άλλη χαχαχααχαχααχαχα

Καλά με τα Lego άστο όταν πάω στα ανηψια μ παίζουμε με τουβλάκια και εγώ τα βάζω σε σειρά τα όμοια χαχαχαχαχα

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Αγάπη μου λυπάμαι πάρα πολύ για όλο αυτό με τον μπαμπά σου. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι κ; ι να σκέφτεσαι όσον αφορά τις ετ. Εύχομαι να είναι ανώδυνη η πορεία του από εδώ και πέρα και να μην ταλαιπωρηθει ο άνθρωπος άλλο. Εγώ έχασα πριν 1 χρόνο τον μπαμπά μου 59 χρόνων ξύπνησε το πρωί είχε πονοκέφαλο μέχρι να πάει η μαμά μ να φέρει το πιεσόμετρο όταν γύρισε απλά ξεψύχησε στα χέρια της. Πολύ δύσκολο το ξαφνικό. Ειλικρινά μέσα από την ψυχή μου εύχομαι ένα θαύμα να γίνει και ο μπαμπάκας σου να γίνει καλά. Αλλά Όσο ώμο και αν σου ακουστεί ψυχή μου μιλά στον μπαμπάκα σου πες του όσα νιώθεις, όσα θες να του πεις, ζήτησε του συγγνώμη και πες του ότι θα είσαι καλά εσύ! Εχωντας χάσει τον μπαμπά μου αυτό μου στοίχισε ότι έφυγε τρέχοντας από το σπίτι μου να τον προλάβω και για 5 λεπτά δεν πρόλαβα να του πω όλα αυτά. Συγγνώμη αν σε στεναχωρεί αυτό αλλά εγώ θα το είχα ανάγκη. Και στο λέω με αγάπη! 

Όσο για τη δύναμη την έχεις ήδη μέσα σ ψυχή μου απλά δεν το ξέρεις! Εγώ την ημέρα που πέθανε ο μπαμπάς μου έπρεπε να ξεκινήσω διέγερση το έκανα. Το εκανα για εκείνον! 

πρίν από 21 λεπτά , chitaneta είπε:

@Villi μου λυπάμαι γι αυτο που περνάς...ειναι πολύ σκληρο το ξέρω... Αλλά μην ανησυχείς για το δικο σου θέμα. Οταν φτασει η ωρα η καλη της ετ θα τη βρεις την δυναμη, θα δεις! Και θα σκεφτεσαι ποσο πολυ θα χαρει ο μπαμπας σου αν καταφερεις να κανεις τα παιδακια που θέλεις! Η ζωη συνεχίζεται...κι ολα μεσα είναι σε αυτο το ταξιδι μας.

Σου στελνω μια αγκαλιά

Καλημέρα κοριτσάκι μου πως είσαι σήμερα;; 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 25 λεπτά , chitaneta είπε:

Σου στελνω μια αγκαλιά

Κατα τ άλλα από εχτές δεν ειχα ξανα αιμα κοκκινο. Το πρωι στη σερβιετα ειχα λιγα καφε και οταν σκουπιστηκα ηταν κοκκινο καφε. Κι οταν ξαναπηγα τουαλετα καφε... Καλο σημαδι ειναι δε λεω αλλά με ανησυχεί το κομματι που εβγαλα εχτες που δεν ηταν πηχτο αιμα, αλλά κατι περίεργο... Επισης τις τελευταιες 3 μερες πριν το αιμα ειχα αρχίσει να εχω ναυτιες...και απο εχτες μετα την αιμορραγια τίποτα...ουτε σήμερα... Ρε κοριτσια δεν ειναι υποπτο αυτο;

Ο γιατρος μου ειπε μηπως ξεκουραστω και σημερα και με δει αυριο... Θα δω πως θα παει κι αν δεν μπορω να περιμενω θα του πω για σήμερα...

Σαν να ακουω κατι γουρ γουρ στη περιοχη και φοβαμαι να αρχισει παλι αίμα...νιωθω σαν την ηρεμια πριν την καταιγιδα :(

Πολυ καλο που σταματησε το αιμα αλλα μην σκεφτεσαι τιποτα..πηγαινε σημερα στον γιατρο να ηρεμησεις..μπορεις να αντεξεις μεχρι αυριο? 

nzSsp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Neli83 είπε:

Πολυ καλο που σταματησε το αιμα αλλα μην σκεφτεσαι τιποτα..πηγαινε σημερα στον γιατρο να ηρεμησεις..μπορεις να αντεξεις μεχρι αυριο? 

Θα δω Νελλη μου. Αν ως το μεσημερι συνεχιζω χωρις αιμα μπορει να τον παρω μπας και με δει σήμερα... Απο τη μια θελω να δω τι έχει γινει κι απο την αλλη φοβαμαι τη μετακινηση...

πρίν από 10 λεπτά , chitaneta είπε:

Θα δω Νελλη μου. Αν ως το μεσημερι συνεχιζω χωρις αιμα μπορει να τον παρω μπας και με δει σήμερα... Απο τη μια θελω να δω τι έχει γινει κι απο την αλλη φοβαμαι τη μετακινηση...

Οπως νιωθεις κοριτσι μου...αν φοβασαι την μετακινηση δεν το συζητω καν!! Σπιτι και ξαπλα!! ❤

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...