Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Καλέ χαμός από μηνύματα,,,βράδυ φωτιά ,,,χοχοχο! 

@chitaneta μου γλυκιά όλα θα πάνε καλά,,θα δεις! Τόση αγάπη και υποστήριξη σε σένα και στο μωράκι ,,,θα έρθει με το καλό και θα πει "που είναι όλες αυτές οι καρχιες μαμά που σου μιλάγανε όλη την ώρα? Πότε θα τις γνωρίσω?" Χαχαχαχα

@marina86 γιουπιιιιιιιιιιιιιιι,,,,,ηγκικεν η ώρα κοριτσαρα μου!!!!!! Με το καλό!!!!!! Όλα θα πάνε υπέροχα ! 

Η ΠΗΤ κορίτσια είναι ένας μπουσουλας για τους γιατρούς,,,νομίζω θα διαφοροποιηθεί ανάλογα την περίπτωση,,,συνήθως πιο νωρίς λόγω πχ διδύμων, ηλικίας, κιλών μωρού ,,,αρκεί να έρθουν γερά μωράκια,,,τώρα τα ζώδια "πλάθονται" απ'τις μανουλες οι χαρακτήρες ! 

@MELINASP με το καλό να λάβεις όμορφα νέα και εσύ!!!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Για το σπρέι τι λες @silvy22

Τι εννοείς βούτυρο υγρό; (άσχετη εγώ) 

Ναι καλή ιδέα το σπρέι 

Όχι τίποτα άλλο θα παντρέψουμε κ ένα ζευγάρι 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Για το σπρέι τι λες @silvy22

Τι εννοείς βούτυρο υγρό; (άσχετη εγώ) 

Έχει βγάλει η Βιτάμ υγρό βούτυρο που είναι για σοτάρισμα θα το δεις στα ψυγεία μαζί με το κανονικό βούτυρο 

13 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Έχει βγάλει η Βιτάμ υγρό βούτυρο που είναι για σοτάρισμα θα το δεις στα ψυγεία μαζί με το κανονικό βούτυρο 

Τρελεια!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

Όχι δεν θέλει τίποτα γιατί εισπνέουμε χημικά 

Πολυ αυστηρο τον βρισκω...ολες οι φιλες μου και οι γνωστες τα εβαφαν...εγω δεν εχω ρωτησει ακομα ειναι νωρις..

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Επειδη βλεπω εχει πεσει ηρεμία, ηρθα να σας αγχωσω... Το λεω με χιουμορ για να μην βαλω τα κλαμματα!

Κορίτσια πριν λιγο ξαφνικά βγηκε αίμα γεμιζοντας το σερβιετακι!!! Νομιζω βγηκε με τη μια αυτη η ποσοτητα...αιμα κατακόκκινο!

Αμεσως εβαλα σερβιετα και ξάπλωσα. Μιλησα με τον γιατρό μου ειπε να κάνω αλλη μια prolutex, ξαπλα και μιλαμε παλι το απόγευμα.

Τι να πω βρε κορίτσια; κοντεψα να λυποθυμησω απο την τρομαρα οταν ειδα το αίμα...ζαλιστηκα και κιτρινισα.

Με κυνηγάνε τα φαντασματα του παρελθόντος... Αυτο το πατερν, μενω εγκυος, ακουω καρδουλα, μετα αίμα και τελος...

Μετα απο το πρωτο σοκ ειμαι πιο ψυχραιμη τώρα...οτι ειναι να γινει ή εχει γινει ήδη έγινε.

Τι να κανουμε; ολες μας οτι πιο πολυ μπορούμε το κάνουμε! 

Σας φιλώ

@chitanetaΠολύ στεναχωρηθηκα κορίτσι μου γιατί με γύρισες πίσω και θυμήθηκα τα δικά μου τι είχα πάθει εκείνων το βράδυ.. Κάτι παρόμοιο με σένα..Και το έπαθα διομισι την νύχτα και ήμουν μόνη μου.. Μέχρι να έρθει το πρωί είχα τρελαθεί.. Πήγα στον γιατρό όμως και ευτυχώς δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα..Με φόρτωσε ένα σωρό προγεστερονη 6 utrogestan 200 mg από το στόμα και μια prolutex μέρα παρά μέρα.. Αυτή τη στιγμή το στομάχι μου είναι χάλια άρχισα να έχω σούβλιες, ρεψιματα, κάψιμο.. Άστα υποφέρω.. Είναι πολύ βαριά τα φάρμακα.. Απόψε θα τον πάρω τηλέφωνο μήπως μου τα μοιωσεθ η να τα παίρνω κολπικά που δεν έχουν τόσες παρενέργειες. Εγώ δεν έχω όρεξη και να φάω μου κόπηκε οπότε καταλαβαίνεις αφού δεν τρώω και καλά.. Μην ανησυχείς λοιπόν και εσύ.. Όλα καλά θα είναι.. Οι πιο πολλές το παθαίνουν.. Ξάπλα πολύ όμως, εγώ έλιωσα στο κρεβάτι 15 μέρες τώρα, άσε που έπαθα και κρίση πανικού από το άγχος μου.. Σου στέλνω τις ευχές μου για το καλύτερο, η Παναγία μαζί σου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , gigi 72 είπε:

@chitanetaΠολύ στεναχωρηθηκα κορίτσι μου γιατί με γύρισες πίσω και θυμήθηκα τα δικά μου τιλα μετα είχα πάθει εκείνων το βράδυ.. Κάτι παρόμοιο με σένα..Και το έπαθα διομισι την νύχτα και ήμουν μόνη μου.. Μέχρι να έρθει το πρωί είχα τρελαθεί.. Πήγα στον γιατρό όμως και ευτυχώς δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα..Με φόρτωσε ένα σωρό προγεστερονη 6 utrogestan 200 mg από το στόμα και μια prolutex μέρα παρά μέρα.. Αυτή τη στιγμή το στομάχι μου είναι χάλια άρχισα να έχω σούβλιες, ρεψιματα, κάψιμο.. Άστα υποφέρω.. Είναι πολύ βαριά τα φάρμακα.. Απόψε θα τον πάρω τηλέφωνο μήπως μου τα μοιωσεθ η να τα παίρνω κολπικά που δεν έχουν τόσες παρενέργειες. Εγώ δεν έχω όρεξη και να φάω μου κόπηκε οπότε καταλαβαίνεις αφού δεν τρώω και καλά.. Μην ανησυχείς λοιπόν και εσύ.. Όλα καλά θα είναι.. Οι πιο πολλές το παθαίνουν.. Ξάπλα πολύ όμως, εγώ έλιωσα στο κρεβάτι 15 μέρες τώρα, άσε που έπαθα και κρίση πανικού από το άγχος μου.. Σου στέλνω τις ευχές μου για το καλύτερο, η Παναγία μαζί σου. 

πω πω κοπελα μου, τι τραβας κι εσυ... κι εγω σε σκεφτομουν. Δηλαδη εισαι 15 μερες στο κρεβατι κι ας εχει σταματησει το αιμα; Και πρεπει και να τρως καλα τωρα.

Υπομονη και ευχομαι γρηγορα να περασει αυτη η περιοδος και να εισαι πιο καλα μετα.

Οσο για μενα θα δειξει...

σου στελνω μια αγκαλια

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Condios είπε:

Τίποτα δε με στεναχωρει όταν ξέρω ότι θα δώσω χαρά,,,ίσα ίσα απλόχερα τα δινω. Θα πάρουμε καινούργια. Ας έρθει αυτή η ώρα με το καλό. 

Εν τω μεταξύ κλαιω γιατί άλλο σε ρωτάει η @silvy22 άλλο απάντησες αχαχχαχαχαχαχχα ,,,, το φυστίκι του "Βαγγέλη" είναι μέλι επειδή είναι Ζυγός? Αυτό σε ρώτησε !!!! Αχχαχαχαχαχαχαχχα 

Εεεε περνάω υπέροχα μαζί σας !!!!! Να ξέρετε !!!! 

Χαχαχαχαχαχαχα! Τοτε ισχυει!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα!

5 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Επειδη βλεπω εχει πεσει ηρεμία, ηρθα να σας αγχωσω... Το λεω με χιουμορ για να μην βαλω τα κλαμματα!

Κορίτσια πριν λιγο ξαφνικά βγηκε αίμα γεμιζοντας το σερβιετακι!!! Νομιζω βγηκε με τη μια αυτη η ποσοτητα...αιμα κατακόκκινο!

Αμεσως εβαλα σερβιετα και ξάπλωσα. Μιλησα με τον γιατρό μου ειπε να κάνω αλλη μια prolutex, ξαπλα και μιλαμε παλι το απόγευμα.

Τι να πω βρε κορίτσια; κοντεψα να λυποθυμησω απο την τρομαρα οταν ειδα το αίμα...ζαλιστηκα και κιτρινισα.

Με κυνηγάνε τα φαντασματα του παρελθόντος... Αυτο το πατερν, μενω εγκυος, ακουω καρδουλα, μετα αίμα και τελος...

Μετα απο το πρωτο σοκ ειμαι πιο ψυχραιμη τώρα...οτι ειναι να γινει ή εχει γινει ήδη έγινε.

Τι να κανουμε; ολες μας οτι πιο πολυ μπορούμε το κάνουμε! 

Σας φιλώ

Αχ τωρα το ειδα! Ευχομαι να ειναι ολα καλα κοριτσακι μου! Πονεσες κιολας; Απ' οτι εχω καταλαβει η αποβολη συνηθως συνοδευεται και απο πονο ετσι δεν ειναι; Το λιγο αιμα που σταματαει κιολας δεν ειναι κακο! Ξαπλα και θετικη σκεψη!

5 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Μια σε φυσικη συλληψη πολλα χρονια πριν και μετα απο αιμορραγία ημερων το εμβρυακι ζούσε αλλά κατοπιν συμβουλης της γυναικ δεν θα προχωρουσε και προχωρησ σε αποξεση. Και μια δεύτερη παλι απο φυσικη συλληψη και αρχισε αιμορραγία μετα την καρδούλα. Ισως εβδομαδες μετα την καρδουλα αν θυμαμαι καλά, αιμα και σε δυο μερες οταν συνεχισα να αιμορραγω, στον υπερηχο ειδαμε οτι ηδη δεν ζουσε...

Τωρα ομως εχεις τη μπεμπεδοσκονη της @Neli83 και πολλη θετικη ενεργεια απ ολες μας! Οποτε θα πανε ολα καλα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

Τωρα ομως εχεις τη μπεμπεδοσκονη της @Neli83 και πολλη θετικη ενεργεια απ ολες μας! Οποτε θα πανε ολα καλα!

Ευχαριστω για τη θετικη σου σκεψη! Ναι, η καλη μας η Νελλη κανει οτι μπορει!

αλλά για να δουμε...οχι δεν ποναω. Στην αρχη ενιωσα κατι ενοχλησεις που δεν ηξερα αν ειναι τα εντερα, η μητρα ή και τα δυο μαζι. αλλά μετα σταματησαν. Και απο τη στιγμη που εκανα την ενεση προλουτεξ ειναι τελειως ηρεμη η περιοχη... Αλλά παρολα αυτα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι...

Ειπαμε με το γιατρο, αν αυριο δω οτι μπορω, θα παω για υπερηχο. Αν δω να εχω πολυ αιμα παλι μπορει να μη το κουνησω. Θα δω αυριο...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Να τον πάρεις και στην ανάγκη να πας για υπέρηχο. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι για το πηγμα μπορεί να μην σημαίνει κάτι αρνητικό. Ξάπλα και ηρεμία για όσο χρειαστεί.

Του Οκτώβρη είναι το μαμουνι μου. Ζορικος πολύ, ξεροκέφαλος, ξερολας και πεισματάρης. Με μια καρδιά μάλαμα και μια παιδική αγνότητα στο βλέμμα. Θανατηφόρος συνδυασμός άσε χαχαχαχα!!!

Πάντως μεταξύ μας τώρα θέλει ένα παιδάκι περισσότερο και από εμένα. Ξέρεις τι κλάμα έχει ρίξει σε ματωμένες σερβιετες; Και φαντάσου έχει τόσο άγχος που όταν έκανα την οβιτρελ με ρωτάγε: πόσες βελόνες έχει το κουτί, πόσο έπρεπε να στρίψεις την ροδέλα, μετρήσεις σωστά την απόσταση από τον αφαλό; Άσε σου λέω τον μπελά μου έχω βρει. 

Αλλά....τι θα κάναμε χωρίς τους βράχους μας δίπλα μας?? 

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Να τον πάρεις και στην ανάγκη να πας για υπέρηχο. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι για το πηγμα μπορεί να μην σημαίνει κάτι αρνητικό. Ξάπλα και ηρεμία για όσο χρειαστεί.

Του Οκτώβρη είναι το μαμουνι μου. Ζορικος πολύ, ξεροκέφαλος, ξερολας και πεισματάρης. Με μια καρδιά μάλαμα και μια παιδική αγνότητα στο βλέμμα. Θανατηφόρος συνδυασμός άσε χαχαχαχα!!!

Πάντως μεταξύ μας τώρα θέλει ένα παιδάκι περισσότερο και από εμένα. Ξέρεις τι κλάμα έχει ρίξει σε ματωμένες σερβιετες; Και φαντάσου έχει τόσο άγχος που όταν έκανα την οβιτρελ με ρωτάγε: πόσες βελόνες έχει το κουτί, πόσο έπρεπε να στρίψεις την ροδέλα, μετρήσεις σωστά την απόσταση από τον αφαλό; Άσε σου λέω τον μπελά μου έχω βρει. 

Αλλά....τι θα κάναμε χωρίς τους βράχους μας δίπλα μας?? 

Τι γλυκος! Οντως θανατηφορος συνδυασμος! Να τον χαιρεσαι! Και ο δικος μου Οκτωβρη αλλα ζυγος. Οτι και να ειναι νομιζω οτι χωρις αυτους θα ηταν πολυ δυσκολα τα πραγματα!

Τα νινακια μας θα ειναι σκορπιακια ή τοξοτακια άντε ισως και αιγοκερακια :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

αλλά για να δουμε...οχι δεν ποναω. Στην αρχη ενιωσα κατι ενοχλησεις που δεν ηξερα αν ειναι τα εντερα, η μητρα ή και τα δυο μαζι. αλλά μετα σταματησαν. Και απο τη στιγμη που εκανα την ενεση προλουτεξ ειναι τελειως ηρεμη η περιοχη... Αλλά παρολα αυτα δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι...

Ειπαμε με το γιατρο, αν αυριο δω οτι μπορω, θα παω για υπερηχο. Αν δω να εχω πολυ αιμα παλι μπορει να μη το κουνησω. Θα δω αυριο...

Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου καλό ξημέρωμα μακαρι να είσαι καλύτερα αύριο να πας 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

πω πω κοπελα μου, τι τραβας κι εσυ... κι εγω σε σκεφτομουν. Δηλαδη εισαι 15 μερες στο κρεβατι κι ας εχει σταματησει το αιμα; Και πρεπει και να τρως καλα τωρα.

Υπομονη και ευχομαι γρηγορα να περασει αυτη η περιοδος και να εισαι πιο καλα μετα.

σου στελνω μια αγκαλια

Θα δείξει τα καλύτερα... θα δεις και εγώ έτσι φοβόμουν.. Προσπάθησε να ξεκουράζεσε μην κάνεις τίποτα.. Εμένα μαγειρεύει ο καλομοιρης ο πατέρας μου 82 χρόνων για να μην με κουράζει.. Το λέω και κλαίω γιατί εγώ έπρεπε τώρα να βοηθάω αυτόν.. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας δύσκολο @chitanetaκορίτσι μου.. Τώρα το καταλαβαίνω.. Η αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι είναι ζωγραφισμένη κάθε μέρα στο πρόσωπό μου.. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να σκέφτομαι θετικά και έτσι πρέπει να κάνουμε αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο μαγικό κουμπί να το πατήσουμε και να γίνουν όλα.. Ο δρόμος της μητρότητας είναι ανηφορικός και δύσκολος και αυτός που δεν το ζει δεν ξέρει.. Μόνο όταν κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωρά μας τότε θα ηρεμήσουμε... Κατά τα άλλα παρηγοριά στον άρρωστο κ.τ.λ...Καλά απόψε σφιζω από αισιοδοξία.. Χαχαχα.. Αλλά είναι η πραγματικότητα... 

• Μου αρέσει 6

5 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Σε ευχαριστώ Αγαπη μ να σαι καλά!!! 

Είδες τλκ η φύση έκανε τη δουλειά κ δεν θα χρειαστεί να πάρετε εσείς κάποια απόφαση. 

Μπράβο αγάπη μου πολύ χάρηκα που πάνε καλά τα ζουζουνακια σου. 

Βοηθάει αν είσαι έγκυος να είναι χαλαρή η μήτρα να μην κάνει συσπάσεις :)

Καλέ το θέλω αυτό οοο :)

Μπράβο αγάπη μ πάλι καλά το προλάβατε! Αντε κ σήμερα να ναι όλα καλά να ξεκινήσεις προγεστερονη! 

Άλλο πάλι κ αυτό πως βοηθάει αυτό σε εμ;; 

Έχω δει αλλά συμπληρώματα με μαζί Q10 μόνο του δεν έχω δει. Πες μας ποιο πήρες ντοκτορ μ να πάρουμεχαχαχαχα

Διαολεεε μου τρέχουν τα σάλια πωπωπωπωπω

Καλά θα κάνετε να το ευχαριστηθεί τε!!! 

Πάχυνση ενδομητριου ακούω ωω για πεεε για πεεεε ποια βιτ ε να πάρω; ; με έχεις ξεφραγκιασει χαχαχαχαχα

Εγώ είμαι μια από αυτές όλα πρέπει να είναι στοιχισμενα κ στη θέση τους μεγάλο ζαβωμα χαχαχαχα

@Rafaelatarzanμάρτυρας χαχαχαχαχα

Αν βγει αγόρι αναποφασιστικοτητα χαχαχαχαχα ο άντρας μ κάνουμε δύο ώρες να αποφασίσει αν θελει πίτσα η σουβλάκια ζαχαχαχαχαχα

Αχουυυυ ψυχαναγκαστικο μ σαγαπω ωω κ εγώ κάνω τέτοια κουλά χαχαχαχααχχα

Πεθαίνω που δεν είμαι η μόνη τρελή ηηηη 

Με το καλό ψυχή μ να τα βάλεις στο δικό σ το παιδάκι γρήγορα γρήγορα!!! ❤️ 

Όλα τα πιάτα έχουν συγκεκριμένη θέση στη πιάτο θήκη εννοείται!!! ❤️ 

Καλέ εμένα ο άντρας μ όταν θέλει να με νευριάσει πάει κ κουνάει 2-3εκατοστα τα βάζα, τα κεριά, τις καρέκλες και τα αφήνει να τα δω ε κ βουρλιζομαι χαχαχαχα

Αγάπη μ γλυκιά αφού είναι αυτή η ποσότητα κ δεν συνεχίζει είναι πολύ καλό. Ξάπλωσε και εύχομαι να είναι ότι μεγαλώνει το φασολάκι σ κ θέλει χώρο. 

Μπράβο κοριτσακι μ μεγαλώνει κ το δικό σ φασολινι με το καλό και καρδούλα ♥ 

Μην σκέφτεσαι έτσι αγάπη μ αν είχε τελειώσει θα είχες πολυυυ αίμα κ πολύ έντονους πόνους. Εσύ δεν τα έχεις αυτά. Ίσως είναι μια αποκόλληση. Ξάπλωσε κρεββάτι και παρακολουθα το. Το πηγμα είναι κ από αποκόλληση και από αγγεία της μήτρας να ξέρεις. Η σκέψη μ μαζί σ ♥ 

Σορρυ για το σεντόνι αγάπες είχα να μπω 3 μέρες δέκα σελίδες βρήκα χαχαχαχα

Α ωραια! Μαζευτηκαμε πολλες τρελαμενες! Ευτυχως! Χαχαχα

Εσυ αγαπη ποτε θα ξερεις αν τα εμβρυακια σου ειναι καλα; Την αλλη βδομαδα;

3 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

@chitaneta μου ξάπλα κ περίμενε. Να ξέρεις σφίχτηκε η καρδιά μου. Είμαι αισιόδοξη όμως. Όλο τέτοια χουνερια μας κάνει αυτό το έμβρυο! Μόλις σε πάρει τηλ πες μας τι σου είπε. Η σκέψη μου είναι μαζί σου... ❤️❤️❤️. (παίρνεις σαλοσπιρ ή αντιπηκτικες; Γιατί αν παίρνεις, να το πεις στον γιατρό. Λογικά θα στα κόψει. Ή έστω το ένα από τα δύο.)

@Condios και το υπόλοιπο dream team, αλληλούια!!!! Συνεχίζω τον χορό της @Condios και τη Δευτέρα μπαίνω για ΕΡΑ, υστεροσκοπηση κ λαπαροσκοπηση!!!! Επιτελουςςςςς να φύγει κι αυτός ο νταλκας από το κεφάλι μου!!!!

@MELINASP καλέ, αφού είχαμε πει κ βιταμίνη e! Τα μπέρδεψες; Θα πίνεις ένα χαπακι Ε κ ένα χαπακι αργινινη το πρωι κ από ένα το βράδυ!!!! 

Μόλις βρω το κατάλληλο q10, θα σας το πω. Στο παρελθόν είχα βρει ένα πολύ καλό, σκέτο q10 ήταν!

Ωραια νεα! Μπραβο! Αντε να περασει η Δευτερα να ξεμπερδεψεις μ' αυτο να μη σε αγχωνει αλλο! 

3 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Ασε!! Μεγαλο αγκαθι οι ασπρες τριχες..κι εγω εχω παααρα πολλες..αλλα λογικα μετα τον 3ο δεν μπορεις να τα βαψεις με φυτικη?

Μπορεις να κανεθς αυνταυγειες να τος κρυψεις αλλα κι εγω νομιζω οτι μετα τον 3 με μια φυτικη θα ειναι οκ

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Όχι δεν θέλει τίποτα γιατί εισπνέουμε χημικά 

Και μετα τον 3 μηνα; Ωχωχωχ! Φουλ στις ανταυγειες που δε φτανουν μεχρι ριζα!

@Fili @MELINASP θα με πεθανετε χαχαχαχαχα! Ελατε κι εσεις να κανουμε ενα γκρουπ θεραπι και με τη @Chrussa1982 μηπως και τα λυσουμε ολα αυτα γιατι τα μωρακια μας πολυ αμφιβαλλω αν θα βαζουν τα πραγματα στη σωστη θεση "αγαπη μου το lego δεν μπαινει στο πρασινο κουτι μπαινει στο κιτρινο" χαχαχαχαχα

2 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Για μαγειρεμα το χρησιμοποιεις πουθενα ή μονπ στην κοιλια θα το βαζουμε; 

πρίν από 42 λεπτά , chitaneta είπε:

Ωραια αφου ηρεμησε ειναι καλο! Ευχομαι αυριο να μπορεσεις να πας και να ειναι μια χαρα το νινακι! Μεγαλη αγκαλια και πολλα φιλακια!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

σου στελνω μια αγκαλια

To αιμα στους πρωτους μηνες το ειχαμε πολλα κοριτσια. Δεν νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Πολυ αυστηρο τον βρισκω...ολες οι φιλες μου και οι γνωστες τα εβαφαν...εγω δεν εχω ρωτησει ακομα ειναι νωρις..

Εγω ξεκινησα να τα βαφω στον 4ο με κορρε βαφη. Μου το επετρεπε

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...