Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Δεν πειράζει. Ακολούθησες τις οδηγίες. :) ρώτα τον για αύριο ❤️

Εμένα μου το έχει βάλει βράδυ στις εννιά 

Όχι ότι με ρώτησε κανείς αλλά να έτσι.. 

Ναι σιγουρα θα τον ξαναρωτησω,,,

Νομιζω θα μπαινω συχνα να σας μιλαω,,,

πρίν από 8 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Για ένα δεν πειράζει. Και εγώ από την ταραχή μου νόμιζα ότι μου είπε να κόψω την κορτιζόνη και πήρα σαλοσπιλ. Μετά που μίλησα με τον γιατρό μου λέει σου είπε η μαία να κόψεις σαλοσπιλ έτσι; ωχχχχχ λέω κορτιζόνη έκοψα. Σοκ ο γιατρός. Καλά μου λέει παίρνεις και τόσα φάρμακα. Οκ μην ξανά πάρεις και κάνε δύο προλουτεξ. Να του το πεις μετά που θα μιλήσετε ότι πήρες σαλοσπιλ. 

Ναι ναι σιγουρα θα του το πω... Κι εμενα μου ειπε να κανω δυο εξτρα prolutex.,,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 11 λεπτά , chitaneta είπε:

το πηρα λιγο πιο αργα ωσπου να μου απαντησει,,, γυρω στις 5,30,,, γι αυτο φοβαμαι

Οχι βρε αγαπη μου,μην αγχωνεσαι για ενα χαπι...ρωτα τον γιατρο οταν μιλησετε αν σε βασανιζει η σκεψη..

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Fili είπε:

@silvy22innohep σε όλη την εγκυμοσύνη σου είπε; Ω μοντιεεεεεε....

Ας είναι κι αυτό λοιπόν ❤️❤️

Πιο πολύ με

πείραξε το μαλλί παρά η ινοχεπ!!! Θα με δει το παιδί μου γιαγιούλα ❤️❤️❤️
και όταν γίνεις γιαγιά και έχεις άσπρα μαλλιά νανανννααα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Πιο πολύ με

Ασε!! Μεγαλο αγκαθι οι ασπρες τριχες..κι εγω εχω παααρα πολλες..αλλα λογικα μετα τον 3ο δεν μπορεις να τα βαψεις με φυτικη?

nzSsp2.png

πρίν από 18 λεπτά , chitaneta είπε:

Να ξέρεις για την προλουτεξ στο σημείο που θα την κάνεις βάλε μια σταλιά βούτυρο πριν μετά το οινόπνευμα με το βαμβάκι κάνεις την ένεση και δεν τρίβεις μετά πάλι με το βαμβάκι απλά ίσα που το ακουμπάς. 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Neli83 είπε:

Ασε!! Μεγαλο αγκαθι οι ασπρες τριχες..κι εγω εχω παααρα πολλες..αλλα λογικα μετα τον 3ο δεν μπορεις να τα βαψεις με φυτικη?

Όχι δεν θέλει τίποτα γιατί εισπνέουμε χημικά 

πρίν από 9 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Να ξέρεις για την προλουτεξ στο σημείο που θα την κάνεις βάλε μια σταλιά βούτυρο πριν μετά το οινόπνευμα με το βαμβάκι κάνεις την ένεση και δεν τρίβεις μετά πάλι με το βαμβάκι απλά ίσα που το ακουμπάς. 

αυτο με το βουτυρο γιατι;

πρίν από 7 λεπτά , chitaneta είπε:

αυτο με το βουτυρο γιατι;

Για να είναι πιο μαλακό το δέρμα και να μπει πιο εύκολα η βελόνα και να μην κάνει μελανια. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

16 minutes ago, silvy22 said:

Πιο πολύ με

Α ρώτησες για το μαλλί;;; και σου είπε όχι; 

Εγώ είχα ρωτησει κομμώτρια και μου είπε ότι πρώτο τρίμηνο όχι. Από εκεί και πέρα τα βάφουν. Κάποιοι γιατροί λέει το απαγορεύουν αλλά συνήθως το κάνουν. Κι εγώ δεν έχω αποφασίσει. Ειπα θα ρωτησω μετά τη 10η εβδομάδα. Πολύ άσπρη τρίχα φίλη μου. Άσε άσε... Πρώτη φορά κράτησε τόσο πολύ και τώρα άρχισε να φαίνεται η κατάλευκη ρίζα. Αλλιώς στις τρεις εβδομάδες είναι χαλι. 

@Neli83 και εγώ για φυτικη σκεφτόμουν σαν εναλλακτική λύση. Η @silvy22 εινξαι αυστηρή.... Πφφφφφ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, marina_86 είπε:

@chitaneta μου ξάπλα κ περίμενε. Να ξέρεις σφίχτηκε η καρδιά μου. Είμαι αισιόδοξη όμως. Όλο τέτοια χουνερια μας κάνει αυτό το έμβρυο! Μόλις σε πάρει τηλ πες μας τι σου είπε. Η σκέψη μου είναι μαζί σου... ❤️❤️❤️. (παίρνεις σαλοσπιρ ή αντιπηκτικες; Γιατί αν παίρνεις, να το πεις στον γιατρό. Λογικά θα στα κόψει. Ή έστω το ένα από τα δύο.)

@Condios και το υπόλοιπο dream team, αλληλούια!!!! Συνεχίζω τον χορό της @Condios και τη Δευτέρα μπαίνω για ΕΡΑ, υστεροσκοπηση κ λαπαροσκοπηση!!!! Επιτελουςςςςς να φύγει κι αυτός ο νταλκας από το κεφάλι μου!!!!

@MELINASP καλέ, αφού είχαμε πει κ βιταμίνη e! Τα μπέρδεψες; Θα πίνεις ένα χαπακι Ε κ ένα χαπακι αργινινη το πρωι κ από ένα το βράδυ!!!! 

Μόλις βρω το κατάλληλο q10, θα σας το πω. Στο παρελθόν είχα βρει ένα πολύ καλό, σκέτο q10 ήταν!

Έχεις δίκιο προφεσορ μ τα είπες εσύ εγώ κούκου μυαλό χαχαχαχα

Οκ θα πάρω μια ε αύριο. Κάποια προτίμηση; 

1 hour ago, chitaneta είπε:

ευχαριστω μαρινα μου, Τωρα εχω ηρεμησει καπως και περιμενω... Η μαια μου ειπε να τα συνεισω και τα δυο αλλά οταν μιλησω στον γιατρο ξανα θα τον ρωτησω παλι γιατι συνηθως τα κοβουν,,,

Καλά νεα με σενα ομως: Αντε με το καλο τη Δευτερα!

Φιλια πολλά!❤️❤️❤️

Ναι όταν ξαναμιλήσεις πες τους το μην πιεις πριν το επιβεβαιώσεις με τον γιατρό. 

Μπράβο αγάπη μ όσο μπορείς ηρεμησε

πρίν από 46 λεπτά , Fili είπε:

Καλώς ήρθες στο παρέακι μας. Εύχομαι να περάσει γρήγορα και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου εφεξής χωρίς έγνοιες και ανησυχίες πέρα από τι χρώμα ρουχαλάκια να πάρεις και τι καρότσι ❤️

@MELINASPχαχχαχαχαχα σε φαντάζομαι βουρλισμενη! Κι εγώ με την κολλητούλα όταν συγκατοικουσαμε για να την πειράξω και να γελάσω Κουνουσα τα κεράκια ή τα διακοσμητικά στο τραπέζι, τα βιβλία από τη ραφιερα και το έπαιζα αδιάφορη. Αυτή εκεί που μιλούσαμε σηκωνόταν τα έφτιαχνε. Και μετά ξανά εγώ και μετά ξανά αυτή μέχρι που το καταλάβαινε και ξεκαρδιζομουν χεχχεχεχ

Πωπω έτσι έτσι μ κάνει τα κουνάει και κάνει τον αδιάφορο χαχαχαχα

Θες να πέσεις κάτω με ψυχαναγκασμους;;; είμαι τόσο κολλημένη με τη συμμετρία που αν μου τσιμπήσεις το δεξί χέρι μόνη μ θα τσιμπήσω το αριστερό στο αντίστοιχο σημείο άστο χαχαχααχχα

πρίν από 40 λεπτά , Fili είπε:

Με τα ζώδια που λέτε, επειδή η ημερομηνία για την πρώτη ετ είχε αλλάξει τρεις φορές, και φυσικά τότε με το που μου έλεγε ημερομηνία εγώ  υπολόγιζα κατευθείαν ζώδιο, αυτή τη φορά δεν ασχολήθηκα πολύ. Φυσικά το υπολόγισα. Ζυγός λογικά. Ελπίζω σε καλύτερο ωροσκόπο χεχχεχεχ

Χαχαχαχααχχα θέα!!! 

πρίν από 38 λεπτά , chitaneta είπε:

ωχ θεε μου και το πηρα ηδη...  βλακεια εκανα,,, τωρα ποιος ξερει τι επιπτωσεις θα εχει:(

Αν το πήρες ήδη μην αγχώνεσαι αγάπη μ γτ πήρες και προγεστερονη. Απλά μιλά με τον γιατρό για τα επόμενα η για Ινοχεπ αν κάνεις. 

πρίν από 33 λεπτά , chitaneta είπε:

Μια χαρά τότε μην αγχώνεσαι καθόλου για το σαλοσπιρ με δύο εκτρα προλουτεξ

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Εγώ είχα ρωτησει κομμώτρια και μου είπε ότι πρώτο τρίμηνο όχι. Από εκεί και πέρα τα βάφουν. Κάποιοι γιατροί λέει το απαγορεύουν αλλά συνήθως το κάνουν. Κι εγώ δεν έχω αποφασίσει. Ειπα θα ρωτησω μετά τη 10η εβδομάδα. Πολύ άσπρη τρίχα φίλη μου. Άσε άσε... Πρώτη φορά κράτησε τόσο πολύ και τώρα άρχισε να φαίνεται η κατάλευκη ρίζα. Αλλιώς στις τρεις εβδομάδες είναι χαλι. 

Σπρέι δεν σας αφήνει να βάλετε κορίτσια μ; 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

17 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Για να είναι πιο μαλακό το δέρμα και να μπει πιο εύκολα η βελόνα και να μην κάνει μελανια. 

Άνθρωπε μου!!! Όντως υπάρχει κόλπο για τις μελανιες;;;; γιατί πλέον ψάχνω με μεγεθυντικό κενο που λέει ο λόγος από το πράσινο των μελανιών 

• Χαχα 2

πρίν από 11 λεπτά , Fili είπε:

@Neli83 και εγώ για φυτικη σκεφτόμουν σαν εναλλακτική λύση. Η @silvy22 εινξαι αυστηρή.... Πφφφφφ

Κάλε έτοιμα τα είχαν μου τα είπαν πακετάκι 

μου είπε εγω την γυναίκα μου δεν την άφησα και έχουν 4 με 5 παιδιά 

παραγγειλα στέκες με στρας

• Χαχα 4

@MELINASP χαχχαχαχαχα. Χαχχαχαχαχχα κλαίω με το τσίμπημα. Εγώ αυτό το κάνω αν με τσιμπήσει κάπου κουνούπι. Ξύνω αλλού για να μου περάσει και να μην το ερεθισω. Αχχαχαχχα

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Άνθρωπε μου!!! Όντως υπάρχει κόλπο για τις μελανιες;;;; γιατί πλέον ψάχνω με μεγεθυντικό κενο που λέει ο λόγος από το πράσινο των μελανιών 

Εγώ είχα σωθεί με το βουτυρο το υγρό. Επειδή έκανα και κλεξαν. Και το καλοκαίρι που έπρεπε να κάνει ο άντρας μου 30 του έβαζα βούτυρο και γελούσε. Δύο τρεις μέρες έκανα ότι το ξέχασα και έκανε τρεις μελανιές όλες δικές του!!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

Για το σπρέι τι λες @silvy22

8 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Εγώ είχα σωθεί με το βουτυρο το υγρό. Επειδή έκανα και κλεξαν. Και το καλοκαίρι που έπρεπε να κάνει ο άντρας μου 30 του έβαζα βούτυρο και γελούσε. Δύο τρεις μέρες έκανα ότι το ξέχασα και έκανε τρεις μελανιές όλες δικές του!!!!!! 

Τι εννοείς βούτυρο υγρό; (άσχετη εγώ) 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...