Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , chitaneta είπε:

ευχαριστω μαρινα μου, Τωρα εχω ηρεμησει καπως και περιμενω... Η μαια μου ειπε να τα συνεισω και τα δυο αλλά οταν μιλησω στον γιατρο ξανα θα τον ρωτησω παλι γιατι συνηθως τα κοβουν,,,

Καλά νεα με σενα ομως: Αντε με το καλο τη Δευτερα!

Φιλια πολλά!❤️❤️❤️

Κορίτσι μου ρώτα πάλι τον γιατρό σου. Αίμα και σαλοσπιλ δεν πάνε μαζί. Και μην σε αγχώνει το αίμα. Δυστυχώς οι περισσότερες έχουμε στην αρχή. Οταν δεν έχουμε πονους δυνατούς κάποια αποκόλληση είναι. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

19 minutes ago, Moomin said:

Τίποτα, καταλαβαίνω το άγχος σου, εγώ προχθές έτρεμα. Τωρα έχω λίγη ροή, έχει γίνει σκούρο, είδε ο γιατρός μια μικρή αποκόλληση και περιμένουμε να θρέψει. Δυστυχώς έχω ένα ινομυωμα χαμηλά που αν κάνει συσπάσεις τα προκαλεί αυτά. Είμαι στη 13η.

Καλώς ήρθες στο παρέακι μας. Εύχομαι να περάσει γρήγορα και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου εφεξής χωρίς έγνοιες και ανησυχίες πέρα από τι χρώμα ρουχαλάκια να πάρεις και τι καρότσι ❤️

@MELINASPχαχχαχαχαχα σε φαντάζομαι βουρλισμενη! Κι εγώ με την κολλητούλα όταν συγκατοικουσαμε για να την πειράξω και να γελάσω Κουνουσα τα κεράκια ή τα διακοσμητικά στο τραπέζι, τα βιβλία από τη ραφιερα και το έπαιζα αδιάφορη. Αυτή εκεί που μιλούσαμε σηκωνόταν τα έφτιαχνε. Και μετά ξανά εγώ και μετά ξανά αυτή μέχρι που το καταλάβαινε και ξεκαρδιζομουν χεχχεχεχ

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

@chitaneta μου γλυκό κάθε περίπτωση διαφορετική, κάθε παιδάκι γαρ διαφορετικό. Μη σκέφτεσαι τι έχει συμβεί αλλά οραματισου τι θα συμβεί! Το αίμα θα μειωθεί, θα ηρεμήσει κ η μήτρα σου και το παιδάκι σου θα είναι μια χαρά στην κοιλιτσα σου. Στο εύχομαι ολόψυχα!!! Ξάπλωσε όπως σου είπε και προσπάθησε να αναπνέεις βαθιά και ήρεμα. (ξέρεις.... Οοοοοοοοομμμμμμμμμ❤️❤️)

Και μενα μου είπε γιατρός αν δω αίμα να μην τρομάξω να ξαπλώσω να του τηλ και να κόψω το σαλοσπιρ. Άρα συμβαίνει. Φυσικά και το απεύχομαι. Θα είχα χεστει πάνω μου απο το φόβο εννοείται. Το παιδάκι σου είναι δυνατό όπως και η μαμά του που αψηφησε χιόνια κ αποκλεισμούς. Σε σκέφτομαι και σε φιλω

ευχαριστω Φίλη μου, ηδη εχει ηρεμησει η περιοχη και εχω μαστουρωσει με το utrogestan απο το στομα αλλά πιστευω αν παω τουαλετα και σκουπιστω θα εχω αιμα, απλα δεν ειναι πολύ, Η μαια μου ειπε να παρω το σαλοσπιρ και με προβλιματισε λιγο...Να ειναι καλα η μαστουρα χαχαχα

ευχαριστω και παλι που με νοιαζεσαι, κι εσυ και ολα τα κοριτσια!:wub:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , Fili είπε:

@chitaneta μου γλυκιά κάθε περίπτωση διαφορετική, κάθε παιδάκι γαρ διαφορετικό. Μη σκέφτεσαι τι έχει συμβεί αλλά οραματισου τι θα συμβεί! Το αίμα θα μειωθεί, θα ηρεμήσει κ η μήτρα σου και το παιδάκι σου θα είναι μια χαρά στην κοιλιτσα σου. Στο εύχομαι ολόψυχα!!! Ξάπλωσε όπως σου είπε και προσπάθησε να αναπνέεις βαθιά και ήρεμα. (ξέρεις.... Οοοοοοοοομμμμμμμμμ❤️❤️)

Και μενα μου είπε γιατρός αν δω αίμα να μην τρομάξω να ξαπλώσω να του τηλ και να κόψω το σαλοσπιρ. Άρα συμβαίνει. Φυσικά και το απεύχομαι. Θα είχα χεστει πάνω μου απο το φόβο εννοείται. Το παιδάκι σου είναι δυνατό όπως και η μαμά του που αψηφησε χιόνια κ αποκλεισμούς. Σε σκέφτομαι και σε φιλω

Όχι. Ίσως επειδή δε ρώτησα κι εγώ; Μένω πάντα στη στιγμή. Βήμα βήμα. Επομενη πίστα παρακαλώ. Προηγούμενη Πέμπτη μου είπε ότι ήμουν 7 Πέμπτη θα ξαναπάω. Για να δούμε.. 

Αρα δυο εβδομάδες είσαι πιο μπροστά απο μένα λογικά θα σου πει ΠΗτ 06.10 ελα τα ζυγουλακια τα γλυκοτσουτσουνακι@!!!!

• Χαχα 4

Με τα ζώδια που λέτε, επειδή η ημερομηνία για την πρώτη ετ είχε αλλάξει τρεις φορές, και φυσικά τότε με το που μου έλεγε ημερομηνία εγώ  υπολόγιζα κατευθείαν ζώδιο, αυτή τη φορά δεν ασχολήθηκα πολύ. Φυσικά το υπολόγισα. Ζυγός λογικά. Ελπίζω σε καλύτερο ωροσκόπο χεχχεχεχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Fili είπε:

@chitaneta μου γλυκιά κάθε περίπτωση διαφορετική, κάθε παιδάκι γαρ διαφορετικό. Μη σκέφτεσαι τι έχει συμβεί αλλά οραματισου τι θα συμβεί! Το αίμα θα μειωθεί, θα ηρεμήσει κ η μήτρα σου και το παιδάκι σου θα είναι μια χαρά στην κοιλιτσα σου. Στο εύχομαι ολόψυχα!!! Ξάπλωσε όπως σου είπε και προσπάθησε να αναπνέεις βαθιά και ήρεμα. (ξέρεις.... Οοοοοοοοομμμμμμμμμ❤️❤️)

Όχι. Ίσως επειδή δε ρώτησα κι εγώ; Μένω πάντα στη στιγμή. Βήμα βήμα. Επομενη πίστα παρακαλώ. Προηγούμενη Πέμπτη μου είπε ότι ήμουν 7 Πέμπτη θα ξαναπάω. Για να δούμε.. 

Οχι,ουτε εγω ρωτησα..εδω λεμε να τα ριζωσουμε καλα στην κοιλια..στην γεννα φτασαμε?? Αλλα το λενε απο μονοι τους..και σε οποια φιλη μου ειπα οτι ειμαι εγκυος με ρωτανε για πητ...χαχαχα..

• Χαχα 2

nzSsp2.png

πρίν από 39 λεπτά , marina_86 είπε:

@chitaneta μου ξάπλα κ περίμενε. Να ξέρεις σφίχτηκε η καρδιά μου. Είμαι αισιόδοξη όμως. Όλο τέτοια χουνερια μας κάνει αυτό το έμβρυο! Μόλις σε πάρει τηλ πες μας τι σου είπε. Η σκέψη μου είναι μαζί σου... ❤️❤️❤️. (παίρνεις σαλοσπιρ ή αντιπηκτικες; Γιατί αν παίρνεις, να το πεις στον γιατρό. Λογικά θα στα κόψει. Ή έστω το ένα από τα δύο.)

@Condios και το υπόλοιπο dream team, αλληλούια!!!! Συνεχίζω τον χορό της @Condios και τη Δευτέρα μπαίνω για ΕΡΑ, υστεροσκοπηση κ λαπαροσκοπηση!!!! Επιτελουςςςςς να φύγει κι αυτός ο νταλκας από το κεφάλι μου!!!!

@MELINASP καλέ, αφού είχαμε πει κ βιταμίνη e! Τα μπέρδεψες; Θα πίνεις ένα χαπακι Ε κ ένα χαπακι αργινινη το πρωι κ από ένα το βράδυ!!!! 

Μόλις βρω το κατάλληλο q10, θα σας το πω. Στο παρελθόν είχα βρει ένα πολύ καλό, σκέτο q10 ήταν!

Ωωωω τέλεια τα νέα σου!!! Άντε να κάνεις και αυτά (μου αρέσει που τα κάνεις 3 σε 1) να ξεμπερδεψεις!!! Θα αλλάξεις πίστα μετά θα έρθεις παρέα μας να γκρινιάζουμε και να αγωνιούμε πότε επιτέλους θα κάνουμε την ετ, να μην κάνουμε πάλι αυγό και να μεγαλώνει το ενδομήτριο μας. Έτσι αυτά τα ωραία τα γνωστά!! Μην ανησυχείς όλα μα όλα θα πάνε καλά!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Κορίτσι μου ρώτα πάλι τον γιατρό σου. Αίμα και σαλοσπιλ δεν πάνε μαζί. Και μην σε αγχώνει το αίμα. Δυστυχώς οι περισσότερες έχουμε στην αρχή. Οταν δεν έχουμε πονους δυνατούς κάποια αποκόλληση είναι. 

ωχ θεε μου και το πηρα ηδη...  βλακεια εκανα,,, τωρα ποιος ξερει τι επιπτωσεις θα εχει:(

@chitaneta μου όταν μπορέσεις πάρε καλύτερα γιατρό και ρωτα για το σαλοσπιρ. Να είσαι σιγουρη. Φιλιιιιιι

Και οτι θέλεις και οπότε γράφε εδώ. Κι ας λες τα ιδια

Γι αυτό είμαστε. Να διώχνουμε τα σύννεφα και να στηρίζουμε η μία την άλλη ❤️❤️❤️❤️❤️

Α ναι και οοοοοομμμμμμμμ χεχχε

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

ωχ θεε μου και το πηρα ηδη...  βλακεια εκανα,,, τωρα ποιος ξερει τι επιπτωσεις θα εχει:(

Αφου σου ειπε η μαια να το παρεις μην αγχωνεσαι...ετσι κ αλλιως το μεσημερι δεν το πηρες μετα το φαγητο?

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

9 minutes ago, chitaneta said:

Δεν πειράζει. Ακολούθησες τις οδηγίες. :) ρώτα τον για αύριο ❤️

8 minutes ago, Neli83 said:

Αφου σου ειπε η μαια να το παρεις μην αγχωνεσαι...ετσι κ αλλιως το μεσημερι δεν το πηρες μετα το φαγητο?

Εμένα μου το έχει βάλει βράδυ στις εννιά 

Όχι ότι με ρώτησε κανείς αλλά να έτσι.. 

πρίν από 8 λεπτά , Neli83 είπε:

το πηρα λιγο πιο αργα ωσπου να μου απαντησει,,, γυρω στις 5,30,,, γι αυτο φοβαμαι

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Δεν πειράζει. Ακολούθησες τις οδηγίες. :) ρώτα τον για αύριο ❤️

Εμένα μου το έχει βάλει βράδυ στις εννιά 

Όχι ότι με ρώτησε κανείς αλλά να έτσι.. 

Α ναι?? Νομιζα μονο μεσημερι,μετα το φαγητο.. γραψτε λαθος τοτε!

nzSsp2.png

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Για ένα δεν πειράζει. Και εγώ από την ταραχή μου νόμιζα ότι μου είπε να κόψω την κορτιζόνη και πήρα σαλοσπιλ. Μετά που μίλησα με τον γιατρό μου λέει σου είπε η μαία να κόψεις σαλοσπιλ έτσι; ωχχχχχ λέω κορτιζόνη έκοψα. Σοκ ο γιατρός. Καλά μου λέει παίρνεις και τόσα φάρμακα. Οκ μην ξανά πάρεις και κάνε δύο προλουτεξ. Να του το πεις μετά που θα μιλήσετε ότι πήρες σαλοσπιλ. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...