Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Οχι το απογευμα θα μιλησουμε...

Να τον πάρεις και στην ανάγκη να πας για υπέρηχο. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι για το πηγμα μπορεί να μην σημαίνει κάτι αρνητικό. Ξάπλα και ηρεμία για όσο χρειαστεί.

πρίν από 33 λεπτά , Condios είπε:

Εμείς είμαστε εδώ για να σε στηρίζουμε,,,και σενα και το μπεμπακι σου,,,,μείνε όσο πιο ήρεμη μπορείς,,,,εκεί ξάπλα μια χαρά εισαι,,,,και εύχομαι ολοψυχα να μην είναι τίποτα και να περάσει γρήγορα!!!!!!!!!! Πολύ αγάπη και μεγάλη αγκαλιά νοερή που σε σφίγγει και σε κρατά δεμένη με το μωρό σου και με το όνειρο!!!!!!

Αρε ψυχούλα ταξιδιάρα και εσύ με τον καλό το λόγο είσαι πάντα! σε ευχαριστώ πολύ,,,,,αν είδα λεει??????? γεμάτη είμαι από συμπαράσταση και έννοια ,,,και εδώ είμαι για όλες σας! 

Αν το στεφάνι σου ειναι Σκορπίδι του Νοέμβρη να ξες,,,είναι ψυχίτσα και ψοφάει να γίνει μπαμπάς,,,,αν είναι του Οκτώβρη είναι πιο ζόρικοι,,,,αλλά και να είναι του Οκτώβρη βρήκε το μαστορά του με σενα!!!!!

@silvy22 με το καλό μαναράκι μου να έρθει και η καρδούλα δυνατά τα τα τα και να φτάσει και η ώρα που θα σχολιάζουμε το ζωδιάκι του!!!!!!!

Του Οκτώβρη είναι το μαμουνι μου. Ζορικος πολύ, ξεροκέφαλος, ξερολας και πεισματάρης. Με μια καρδιά μάλαμα και μια παιδική αγνότητα στο βλέμμα. Θανατηφόρος συνδυασμός άσε χαχαχαχα!!!

Πάντως μεταξύ μας τώρα θέλει ένα παιδάκι περισσότερο και από εμένα. Ξέρεις τι κλάμα έχει ρίξει σε ματωμένες σερβιετες; Και φαντάσου έχει τόσο άγχος που όταν έκανα την οβιτρελ με ρωτάγε: πόσες βελόνες έχει το κουτί, πόσο έπρεπε να στρίψεις την ροδέλα, μετρήσεις σωστά την απόσταση από τον αφαλό; Άσε σου λέω τον μπελά μου έχω βρει. 

Αλλά....τι θα κάναμε χωρίς τους βράχους μας δίπλα μας?? 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

On 18/2/2022 at 4:34 ΜΜ, Villi είπε:

Μακάρι μακάρι να είναι καλά τα εμβρυακια σας και να περάσεις κι εσύ σύντομα στην υποομάδα μας, στις εγκυούλες μας. Για το γιατρό σου έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σίγουρα το ενδομήτριο σου θα είναι σούπερ στην ετ. 

Σε ευχαριστώ Αγαπη μ να σαι καλά!!! 

On 18/2/2022 at 9:40 ΜΜ, Neli83 είπε:

Γλυκες μου φιλεναδες,να σας πω κι εγω τα νεα μου..πηγα στο γιατρο σημερα..το ενα μωρο σταματησε απο μονο του..τα αλλα 2 ηταν πολυ ζωηρα,τα ειδαμε να κουνιουνται!! Σοκ!! Ειναι μολις 2,5 εκατοστα!! Ας ελπισω να συνεχισουν δυνατα αυτα τα 2!! Σας φιλω γλυκα ολες!!

Είδες τλκ η φύση έκανε τη δουλειά κ δεν θα χρειαστεί να πάρετε εσείς κάποια απόφαση. 

Μπράβο αγάπη μου πολύ χάρηκα που πάνε καλά τα ζουζουνακια σου. 

On 19/2/2022 at 2:23 ΜΜ, marina_86 είπε:

Εν τω μεταξύ εγώ την ερώτηση για το μαγνήσιο για άσχετο λόγο την έκανα, αλλά μου άρεσε ο διάλογος! Έμαθα καινούργια πράγματα!!! Χαχαχαχα 

Το μαγνησιο βοηθάει στις συσπάσεις της μήτρας; Έχετε ακούσει να το παίρνουν κ σε ετ;

Βοηθάει αν είσαι έγκυος να είναι χαλαρή η μήτρα να μην κάνει συσπάσεις :)

On 21/2/2022 at 2:23 ΜΜ, Condios είπε:

Καλησπέρα λιακαδίτσες μου όμορφες,,,,καλή εβδομάδα με υπέροχα αποτελέσματα εύχομαι @marina86 και όσες άλλες περιμένετε κάτι. 

Κορίτσια χθες μου συνεβη το εξης καταπληκτικό,,,μου είχαν κάνει δώρο ένα βιβλίο τα χριστούγεννα με τίτλο "Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου",,,, το είχα και το κοιτούσα απο τότε και ελεγα "καποια στιγμή θα σε διαβασω",,,χθες λοιπον που είχα χρόνο και βαριομουν και λόγω κάποιων σκηνικών είχα νευρα λέω "δε διαβαζεις λίγο μπας και χαλαρώσεις?" ,,,, ε λοιπόν,,,,έπαθα πλάκα,,,,γιατί τελειώνοντας η ωραία εισαγωγή του τί σε περιμένει όσο προχωράς παρακάτω έχει μια εναλλακτική και λέει "αν θες να τα ακουσεις πήγαινε στον ταδε συνδεσμο,,,αλλιώς διάβασε τα προχωρώντας" και λεω ας παω να δω αν οντως ισχυει η ηχογράφηση των κεφαλαίων , καθότι ξενος ο συγγραφέας. Ανοιξε όντως τα sections με τα ηχητικά και ήταν και χωρισμένα ανα βήμα (στα ελληνικα φυσικα ευτυχώς),,,,Το πρώτο λοιπόν κορίτσια meditation ήταν 25 λεπτών,,,,,είναι ένας τύπος που σου μιλάει τόσο αργά,,,,τόσο μαλακά,,,όπου ακολουθώντας τα όσα λέει έρχεσαι στο σταδιο πως όταν ειναι να σε παρει ο υπνος και δεν αισθανεσαι τα ακρα σου καθόλου? μια απίστευτη ηρεμία και χαλάρωση και μια υπέροχη αισθηση ευφορίας,,,,,,τόσο που ανυπομονω να λειπει ο αντρας μου αποψε το βραδυ να περασω στο 2ο σταδιο. Και επειδή δε νομιζω να μπορω να γραψω τιτλους και τετοια εδω γιατι με βαζει σε διαδικασια ελεγχου το φορουμ και αργει να δωσει εγκριση για δημοσιευση όποια θελει μπορω να της το πω σε προσωπικό μήνυμα. @chitaneta η πανσέληνος που περασε δεν ήταν τυχαία έχω να πω,,,,μετα την ενδοσκόπηση και το κλάμα και τη λυτρωση ήρθε η στιγμή νομίζω,,,για μένα σίγουρα ήρθε,,,να βάλω λίγο μπροστα το υποσυνείδητο να δουλεψει γιατι με το συνειδητό πολύ αγχος και στρες χωρίς κανένα λόγο. Σκεφτείτε λεει ότι όσο το συνειδητό ειναι μπροστά, το ανοσοποιητικό είναι στα ταρταρα όσα φαρμακα και να παρεις καθώς το στρες κυριαρχει και τα επηρεάζει ολα προς τα κατω,,,και οτι ο νους-σωμα έχουν την παυλα μεταξύ τους γιατί ακριβώς το ένα εξαρτάται από το άλλο. Αρα αν αυτος ειναι ένας τρόπος αυτοϊασης (στο βαθμό που μπορεί να έρθει προσθετικά σε ότι κάνουμε εννοείται) εγώ προσωπικά θα το δοκιμάσω γιατί χρειάζομαι πολύ μια ανάταση, σώμα και μυαλό, σώμα και ψυχή. 

Πόσο psycho ακούγομαι??????? μουαχαχαχα

Καλέ το θέλω αυτό οοο :)

23 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Λοιπόν,κορίτσια. Ευτυχώς δεν έκανα ωορρηξία, είναι όμως έτοιμο έτοιμο να σκάσει. Το είδε ο γιατρός. Γι'αυτό μου πάτησε μια urgalutran επιτόπου για να το φρενάρει λίγο. Κ αύριο πρέπει να ξαναδώσω αίμα για να είναι λέει 100% σίγουρος!!! Μπορεί να γκρινιάζω αλλά μ' αρέσει που είναι έτσι ψείρας... Χαχαχαχα Αν η προγεστερόνη μου αύριο είναι χαμηλά, ξεκινάω την Τετάρτη τη λήψη προγεστερόνης... Άντε να δούμε. Εν τω μεταξύ δεν έχω χειρότερο από το να δίνω αίμα... Κ δύο μέρες στα καπάκια! 

ΥΓ. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αν είχα πάει σε αυτόν για τους φυσικούς κύκλους, όταν κάναμε τότε..., θα ειχαμε άλλα αποτελέσματα. Τέλος πάντων. Δεν ωφελεί αυτό τώρα. Απλά το σκέφτηκα κ σας το είπα... Έτσι, ένας απολογισμός επιλογών.

Σας φιλώ κ σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Είστε θεές!❤️❤️❤️❤️

Μπράβο αγάπη μ πάλι καλά το προλάβατε! Αντε κ σήμερα να ναι όλα καλά να ξεκινήσεις προγεστερονη! 

22 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

@Condios Αγαπημένη μου, τι ωραία που τα λες. Κοίτα αυτός είναι ψείρας. Μου τη μέτρησε 2η μέρα μαζί με lh κ e2. Μου τα μέτρησε κ σήμερα που είναι 11η γιατί μου τινάζονται κ δεν θέλει να περάσω απότομα στη β φάση του κύκλου (λόγω του ΕΡΑ) κι επειδή τις βρήκε οριακές (προγεστερονη είχα 0.9) θέλει να ξανακάνω αύριο για να είναι σίγουρος ότι θα είναι κάτω από 1.5. Θέλει να ξεκινήσει αυτός την προγεστερόνη μου συγκεκριμένη ώρα την Τετάρτη. Πιασ' τ' αυγό κ κουρευτο! 

Εν τω μεταξύ του είπα μια φίλη μου από το φόρουμ μου είπε ότι πρέπει να τα κάνουμε με αυτή τη σειρά: πρώτα δείγμα για ΕΡΑ, ngs κ μετά υστεροσκοπηση κ τέλος λαπαροσκοπηση. Γελάει κ μου λέει σωστότατη η φίλη σου! Χαχαχα ❤️ 

Επίσης, @silvy22 του είπα γιατρέ προσοχη με τις τρύπες, σας θέλω αερατο. Μου είπε ότι δεν θα μου κάνει ράμματα κ δεν θα μείνει ιδιαίτερο σημάδι. Άντε να δούμε... 

Τέλος, τον ρώτησα για αργινίνη, μου είπε ότι την εκτιμά κ είναι καλό αντιοξειδωτικό. Αν έπρεπε να διαλέξει όμως ένα κ μόνο ένα συμπλήρωμα, αυτό είναι......... το συνένζυμο Q10. Λέω αυτό μου το είχε δώσει ο Χριστοφ όταν κάναμε διεγέρσεις για καλύτερη ποιότητα ωαρίων. Παίζει ρόλο κ στην εμβρυομεταφορά; Και μου είπε απόλυτα!!!!!! Κορίτσια... καταλάβατε. Θα παραγγείλω! Χαχαχαχαχα 

Άλλο πάλι κ αυτό πως βοηθάει αυτό σε εμ;; 

Έχω δει αλλά συμπληρώματα με μαζί Q10 μόνο του δεν έχω δει. Πες μας ποιο πήρες ντοκτορ μ να πάρουμεχαχαχαχα

21 ώρες πρίν, Condios είπε:

Γάτος ο ψείρας γιατρός έχω να πω !!!! Μπράβο του Αλήθεια!!!!! Πολύ καλά σε πάει με τις εξετάσεις αν είσαι ασανσέρ μανούλα μου!!!! Καλή θα είναι η προγεστερόνη,,,αφού σου έκανε τον ανταγωνιστή (τι είναι αυτή η ουγκαλουτραν τεσπά,,κάτι τέτοιο κατάλαβα αν το κατάλαβα σωστά ε?) .... όσο για τις τρύπες είναι σαν κινέζικα ιδεογράμματα μια σταλιτσα ,,,ρώτα εμένα που έχω μια λαπαροσκοπηση,μετά μια σκωληκοειδίτιδα που πάτησε στις ίδιες και τώρα 3η ξανά λαπαροσκοπηση,,,,μπαμ μπαμ κλείνουν αν είναι και λίγο ράφτης ο γιατρουλης ,,, καινούργια θα βγεις πάλι ,,, βιτρίνα,,,μονδελο!!!!! 

Κλαίω για τη σειρά που του το είπες ,,,θα σκέφτηκε ο άνθρωπος "αυτό το φόρουμ θα είναι το κλουβί με τις τρελές" χαχαχαχαχαχχα 

Αλήθεια και αργινίνη και συνένζυμο Q10? Πραγματικά @Villi μου πόσα ακόμα να πάρουμε????? Αλλά αν βοηθάει και στην ετ ,,,να πάρουμε και απ'αυτο ,,, αντάρα κακιά και αυτό χαχαχαχα!!!! 

Εγώ τα παράτησα όλα τα συμπληρώματα Νοέμβριο που έφαγα τη βιοχημική πάλι. Και όλο λέω Δευτέρα θα τα ξεκινήσω αλλά δεν ήρθε ακόμα αυτή η Δευτέρα,,, καταλαβαίνετε. Όταν τα ξεκινήσω θα πάρω φυλλικό, σίδηρο, d3, vitamin c ester, q10, αργινίνη, Β12 ,,,,, πείτε τι ξέχασα τώρα που γυρίζει ,,,, ντόινγκκκκκκκκ!!!!!!!! Την άλλη φορά τα είχα κάνει αρχείο excel με ημέρες ημερομηνίες,,,όταν είχαν προστεθεί δε και τα φάρμακα της ετ μετρούσα 13-17 / ημέρα χάπια-ενεσεις! Αααααααα θυμήθηκα τι ήθελα να ρωτήσω,,,,βάζει καμία κολπική γελη σε υπόθετα-καψουλες? Δεν έχω πολλά υγρά και σκέφτομαι να ρωτήσω αν χρειάζεται να πάρω γαλακτοβακιλους (σωστά δεν τα λεω?) 

Και τώρα @Chrussa1982 μου εσύ ειδικά θα με νιώσεις ,,,, παρήγγειλα ένα κιλό αρνίσια πα'ι'δακια , ένα κιλό πρόβεια πα'ι'δακια και μια θηλιά λουκάνικα από συνάδελφο που έχει ο πεθερός του τα καλύτερα ζωντανά και κρέατα  ,,,, εννοείται πίτες και τζατζίκι,,,,θα το κάψουμε κυρ Στέφανε την τσικνοπέμπτη,,,θα γίνει κάρβουνο να μοσχοβολισει η γειτονιά!!!!!! 4 ατομα θα τα φάμε ,,,, πολύ λάιτ φέτος το πάμε !!!! 

Διαολεεε μου τρέχουν τα σάλια πωπωπωπωπω

Καλά θα κάνετε να το ευχαριστηθεί τε!!! 

18 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Όχι καλέ, τι 40€??? Γύρω στα 15 έχουν τα κολπικά της eva. Η βιταμίνη e βοηθάει γενικά στην ποιότητα κ την πάχυνση του ενδομητρίου. Και στο δέρμα! Να τα λέμε κι αυτά!!! Χαχαχα 

Εγώ είχα κάποτε Χριστοφ. Τώρα δεν είμαι σ' αυτόν. Είμαι στον Παπανικολάου Κυριάκο. Βέβαια είναι συνεργάτες με τον Χριστοφ. Και οι δύο είμαι πολύ καλοί αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Παπαν δίνει μια έξτρα προσοχή στη λεπτομέρεια της μήτρας...

Πάχυνση ενδομητριου ακούω ωω για πεεε για πεεεε ποια βιτ ε να πάρω; ; με έχεις ξεφραγκιασει χαχαχαχαχα

18 ώρες πρίν, Fili είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου όμορφο! Πήγα και σουκου στη μαμακα μου που είχα να τη δω από τα Χριστούγεννα και πολύ το χάρηκα. Σουκου με τρελή αγαπημένη ανηψια. Σήμερα πήρα και αποτελέσματα από τις αιματολογικες. Όλα καλα είπε στο τηλ ο καλουλης. Από κοντά λέει την Πέμπτη στον υπέρηχο ξανά. 

Συμπτώματα δεν έχω ιδιαίτερα. Πέρα από το ρεψιματακι, την κούραση και τη δυσκοιλιοτητα. 

Αύριο φεύγω και για τρεις μέρες Καρδίτσα Τρίκαλα για δουλίτσα. Πρώτη φορά μετά την ετ και το έχω στο νου μου να είμαι χαλαρά. 

Πολλά θα είναι μάλλον τα χριστουγεννιάτικα "δωράκια" στην παρέα μας. Χεχχεχε 

Τι όμορφα που προχωράμε όλες μαζιιιιιιι

Έκλαψα με τη σκούπα και τη σκόνη @Viv37. Δεν πιστεύω να εισαι από αυτές που όλα είμαι στη θέση τους στοιχισμενα κτλ; :D 

Εγώ είμαι μια από αυτές όλα πρέπει να είναι στοιχισμενα κ στη θέση τους μεγάλο ζαβωμα χαχαχαχα

@Rafaelatarzanμάρτυρας χαχαχαχαχα

17 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Χαχαχαχαχα! Τα εχω τσ ψυχαναγκαστικα μου δε θα το κρυψω...λιγουλακι μονο χαχαχα

Καλα εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι το μωρο θα ειναι τοξοτης και ψςχνω να βρω τα χαρακτηριστικα του ζωδιου χαχαχαχαχα!

Αν βγει αγόρι αναποφασιστικοτητα χαχαχαχαχα ο άντρας μ κάνουμε δύο ώρες να αποφασίσει αν θελει πίτσα η σουβλάκια ζαχαχαχαχαχα

9 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Είμαι κ εγώ ψυχαναγκαστική ρε γαμωτο. Φαντάσου επειδή δεν έχω χώρο βάζω την ηλεκτρική σκούπα κάτω από το κρεβάτι. Ε λίγο πχ να μην την βάλει καλά ο άντρας μου κ να φαίνεται πάω εγώ και την βάζω στο σωστό σημείο ώστε να μην χαλάει το οπτικό μου πεδίο. Άστα ...

Καλέ Χριστούγεννα εννοώ ότι θα γεννησουμε. Ρεβεγιόν στο μαιευτήριο με χριστουγεννιάτικα νυχτικσκια και μωράκια με φορμακι Αη Βασίλη και μόνο στην εικόνα κλαίω. 

Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!! Με το καλό να βάλετε τις υπογραφές και σε λίγο καιρό θα μας πεις και πόσες βλαστοκυστουλες έχεις. Κοντευουμε  φιλενάδα!!!  @Fili μου ταξιδακι και εσύ ε; Να περάσεις καλά και να είσαι φρόνιμη. Χαλαρά και οοομμμμμ το μπεμπακι μας θέλει την μανούλα του ήρεμη και γερή!!

Καλημέρα από αεροδρόμιο. Πήρα καφέ και κατευθείαν μπήκα να δω τι γράψατε. Αγαπημένη μου συνήθεια και ανάγκη πλέον είστε όλες εσείς!!!

Αχουυυυ ψυχαναγκαστικο μ σαγαπω ωω κ εγώ κάνω τέτοια κουλά χαχαχαχααχχα

Πεθαίνω που δεν είμαι η μόνη τρελή ηηηη 

4 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλημέρα λιακαδιτσες μου όμορφες και ταξιδιαρες,,,και εγώ Βόλο σήμερα,,,πιάσαμε όλη την Ελλάδα!!!!!! 

Συγκινητικές οι σκέψεις όλων σας. Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας και ας είναι και με φορμακια ότι να 'ναι!!!! Χαρές να έχουμε και από στολίσματα εδώ είμαστε όλες να στηρίξουμε η μία την άλλη. Εγώ κορίτσια είχα στο υπόγειο μου 11 τεράστιες κούτες με μπεμπέ και παιδικά  απ'τις αδερφές μου. Σας πληροφορω ότι χαρισα πάνω απ'τα μισά γιατί όσο τα κράταγα μπεμπέ δεν ερχόταν και στεναχωριέμαι όταν υπάρχουν γυναίκες που και τα έχουν ανάγκη και θα τα χαρούν εγώ να τα κρατάω. Έτσι τα έδωσα με όλη μου την καρδιά γιατί είπε όταν η αγάπη μοιράζεται πολλαπλασιάζεται. 

Υ.Γ. έχω ακόμα άπειρα αγοριστικα μπεμπε(κοριτσιστικα μπεμπέ και παιδικά δόθηκαν καθώς και αγοριστικα παιδικά),,,οποία θέλει με μεγάλη χαρά να της στείλω τα βρεφικά 

Με το καλό ψυχή μ να τα βάλεις στο δικό σ το παιδάκι γρήγορα γρήγορα!!! ❤️ 

4 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ωχ κι εγω τετοια ειμαι!! Δεν τον αφηνω να βαλει τα πλυμενα ποατα στη θεση τους γιατι αν τα βαλει σε διαφορετικη θεση παω και τα αλλαζω χαχα'χα! Τη θελουμε την ψυχαναλυση μας αγαπη! 

Οπως ειπες! Δωρακια για τις γιορτες μας! Αχ τι ωραια που θα ειναι!!! 

Σημερα που θα παω για υπογραφες εχω να ρωτησω ή να προσεξω κατι αλλο; Τα ειπαμε ολα ε; Και αυριο στο γιατρο; Να ζητησω καμια εξεταση εκτος απο τις στανταρ;

Εσυ εκει κανε και λιγο ηλιιθεραπεια να αυξησεις τη d σου! Κανε πολλες βολτες και για μας! 

Τι γλυκεια που εισαι και ποσο μ αρεσει που μας λες λιακαδιτσες!!!! Καλα εκανες και τα εδωσες! Πρεπει να ηταν δυσκολο να τα αποχωριστεις ομως θα παρεις καινουρια πολυ συντομα! Βλεπει ο Θεουλης καλη μου. Δε θα σε αφησει ετσι.

Χαχαχα αν εννοεις οτι ειναι μελισσουλες οχι ισα ισα το αντιθετο. Αν εννοεις ευαισθητουληδες ισχυει!! 

Όλα τα πιάτα έχουν συγκεκριμένη θέση στη πιάτο θήκη εννοείται!!! ❤️ 

Καλέ εμένα ο άντρας μ όταν θέλει να με νευριάσει πάει κ κουνάει 2-3εκατοστα τα βάζα, τα κεριά, τις καρέκλες και τα αφήνει να τα δω ε κ βουρλιζομαι χαχαχαχα

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Επειδη βλεπω εχει πεσει ηρεμία, ηρθα να σας αγχωσω... Το λεω με χιουμορ για να μην βαλω τα κλαμματα!

Κορίτσια πριν λιγο ξαφνικά βγηκε αίμα γεμιζοντας το σερβιετακι!!! Νομιζω βγηκε με τη μια αυτη η ποσοτητα...αιμα κατακόκκινο!

Αμεσως εβαλα σερβιετα και ξάπλωσα. Μιλησα με τον γιατρό μου ειπε να κάνω αλλη μια prolutex, ξαπλα και μιλαμε παλι το απόγευμα.

Τι να πω βρε κορίτσια; κοντεψα να λυποθυμησω απο την τρομαρα οταν ειδα το αίμα...ζαλιστηκα και κιτρινισα.

Με κυνηγάνε τα φαντασματα του παρελθόντος... Αυτο το πατερν, μενω εγκυος, ακουω καρδουλα, μετα αίμα και τελος...

Μετα απο το πρωτο σοκ ειμαι πιο ψυχραιμη τώρα...οτι ειναι να γινει ή εχει γινει ήδη έγινε.

Τι να κανουμε; ολες μας οτι πιο πολυ μπορούμε το κάνουμε! 

Σας φιλώ

Αγάπη μ γλυκιά αφού είναι αυτή η ποσότητα κ δεν συνεχίζει είναι πολύ καλό. Ξάπλωσε και εύχομαι να είναι ότι μεγαλώνει το φασολάκι σ κ θέλει χώρο. 

1 hour ago, silvy22 είπε:

Ελα κορίτσι τωρα γύρισα και γώ απο το 1η υπερυχο πητ 21.10 την άλλη εβδομάδα θα δούμε καρδούλα 

και η μαία και ο γιατρός μου είπαν απο 2φ ότι 9/10 γυναίκες βλέπει αίμα 

Μάνος είναι λίγο καφέ κτλ δεν ανησυχούμε αν είναι πολύ πάμε για υπερυχο την άλλη μέρα όχι πανικός είναι πολύ σπάνιο να φύγει το μωρο 

μαύρο γίνεται γιατί η μήτρα και ο πλακούντας απλώνονται 

Σε παρακαλω πολύ ηρέμησε !!!!ολα θα πάνε καλά ήρθε για να μείνει 

Μπράβο κοριτσακι μ μεγαλώνει κ το δικό σ φασολινι με το καλό και καρδούλα ♥ 

πρίν από 52 λεπτά , chitaneta είπε:

Ευχαριστώ Χρυσά μου. Πηρα το θαρρος να παω τουαλέτα και ειχα κι άλλο αιμα, οχι πολύ και ισως πιο αραιο και δυστυχώς τώρα είδα και ενα πηγμα...

Αλλά οτι περιγραφη και να κάνω μπορει να ειναι θετικη η εκβαση μπορεί και ήδη να εχει τελειωσει το θεμα...

Μην σκέφτεσαι έτσι αγάπη μ αν είχε τελειώσει θα είχες πολυυυ αίμα κ πολύ έντονους πόνους. Εσύ δεν τα έχεις αυτά. Ίσως είναι μια αποκόλληση. Ξάπλωσε κρεββάτι και παρακολουθα το. Το πηγμα είναι κ από αποκόλληση και από αγγεία της μήτρας να ξέρεις. Η σκέψη μ μαζί σ ♥ 

Σορρυ για το σεντόνι αγάπες είχα να μπω 3 μέρες δέκα σελίδες βρήκα χαχαχαχα

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , chitaneta είπε:

Αχ...αυτο ηταν απαντηση στην @Annaforyou 

Απο την τρομαρα που εχω μπερδευομαι...

Δεν εχουμε πει ακόμα... Αλλά το απογευμα θα μιλησουμε ξανά...

Νομιζω παντως οτι το πηγμα δεν ειναι καλο σημαδι...

Αλλά αμα δεις και πηγμα;

Καλησπέρα, συγγνώμη για τη σφήνα, σας διαβάζω συχνά γιατί με πολλές κοπέλες από εδώ έχουμε τον ίδιο γιατρό, δεν θυμάμαι αν έχεις κι εσύ τον ίδιο. Διάβασα ότι το έχεις ξαναπάθει, άσε το παρελθόν, η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Εγώ αυτό που έπαθες το έπαθα σε λίγο βαθμο πριν μερικές μέρες και ξανά προχθές με πολλή ροή κ πηγματα, όχι πολλά,αλλά είχα. Θέλει εντελώς ξάπλα, να ηρεμήσει να φύγει το φρέσκο αίμα, προλουτεξ και ο,τι σου πει ο γιατρός. Να ηρεμήσει λίγο η μήτρα να πας να σε δει. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, η Παναγιά μαζί σου.

• Μου αρέσει 3

T4Rzp2.png

πρίν από 44 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Να τον πάρεις και στην ανάγκη να πας για υπέρηχο. Προσπάθησε όσο μπορείς να μην αγχώνεσαι για το πηγμα μπορεί να μην σημαίνει κάτι αρνητικό. Ξάπλα και ηρεμία για όσο χρειαστεί.

Του Οκτώβρη είναι το μαμουνι μου. Ζορικος πολύ, ξεροκέφαλος, ξερολας και πεισματάρης. Με μια καρδιά μάλαμα και μια παιδική αγνότητα στο βλέμμα. Θανατηφόρος συνδυασμός άσε χαχαχαχα!!!

Πάντως μεταξύ μας τώρα θέλει ένα παιδάκι περισσότερο και από εμένα. Ξέρεις τι κλάμα έχει ρίξει σε ματωμένες σερβιετες; Και φαντάσου έχει τόσο άγχος που όταν έκανα την οβιτρελ με ρωτάγε: πόσες βελόνες έχει το κουτί, πόσο έπρεπε να στρίψεις την ροδέλα, μετρήσεις σωστά την απόσταση από τον αφαλό; Άσε σου λέω τον μπελά μου έχω βρει. 

Καλη μου Χρυσα αν δεν μου πει αυτος να παω σήμερα, προτιμω να μεινω ξαπλα και να παω αύριο. Συνεχιζω να εχω αιμα, λιγο μεν και δεν εβγαλα αλλο πηγμα αλλά εχω και φοβαμαι να κουνηθω.

Και μενα σκορπιουλης ειναι...31/10 και ειναι πολυ καλουλης!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

αν δεν ταιριάζατε δε θα συμπεθεριάζατε,,,,μια χαρά ειναι,,,,έτσι,,,να συμμετέχει σε όλα, καλά κάνει,,,να συμπαραστέκεται σε όσα περνάς! Μπράβο και φτου φτου έτσι αγαπημένοι να είστε πάντα!

πρίν από 27 λεπτά , MELINASP είπε:

Έχω δει αλλά συμπληρώματα με μαζί Q10 μόνο του δεν έχω δει. Πες μας ποιο πήρες ντοκτορ μ να πάρουμεχαχαχαχα

Διαολεεε μου τρέχουν τα σάλια πωπωπωπωπω

Καλά θα κάνετε να το ευχαριστηθεί τε!!! 

Πάχυνση ενδομητριου ακούω ωω για πεεε για πεεεε ποια βιτ ε να πάρω; ; με έχεις ξεφραγκιασει χαχαχαχαχα

Με το καλό ψυχή μ να τα βάλεις στο δικό σ το παιδάκι γρήγορα γρήγορα!!! ❤️ 

Σορρυ για το σεντόνι αγάπες είχα να μπω 3 μέρες δέκα σελίδες βρήκα χαχαχαχα

Εσένα που απαντάς τα σεντόνια πολύ σε αγαπώ!!!!!!!! αχαχαχαχαχα

είχες κάποιο νέο???????

@marina86 τί εδειξε η εξεταση σήμερα,,,,θα ξεκινήσεις αύριο προγεστερόνη? ή θα μας σκάσεις στην αναμονή? μουαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Moomin είπε:

Καλησπέρα, συγγνώμη για τη σφήνα, σας διαβάζω συχνά γιατί με πολλές κοπέλες από εδώ έχουμε τον ίδιο γιατρό, δεν θυμάμαι αν έχεις κι εσύ τον ίδιο. Διάβασα ότι το έχεις ξαναπάθει, άσε το παρελθόν, η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Εγώ αυτό που έπαθες το έπαθα σε λίγο βαθμο πριν μερικές μέρες και ξανά προχθές με πολλή ροή κ πηγματα, όχι πολλά,αλλά είχα. Θέλει εντελώς ξάπλα, να ηρεμήσει να φύγει το φρέσκο αίμα, προλουτεξ και ο,τι σου πει ο γιατρός. Να ηρεμήσει λίγο η μήτρα να πας να σε δει. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, η Παναγιά μαζί σου.

Ευχαριστώ πολύ που μου γράφεις.

Εσενα σου σταματησε; σε ποια εβδομαδα είσαι τωρα;

Να εισαι κι εσυ καλά και να πανε ολα καλά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Condios είπε:

αν δεν ταιριάζατε δε θα συμπεθεριάζατε,,,,μια χαρά ειναι,,,,έτσι,,,να συμμετέχει σε όλα, καλά κάνει,,,να συμπαραστέκεται σε όσα περνάς! Μπράβο και φτου φτου έτσι αγαπημένοι να είστε πάντα!

Εσένα που απαντάς τα σεντόνια πολύ σε αγαπώ!!!!!!!! αχαχαχαχαχα

είχες κάποιο νέο???????

@marina86 τί εδειξε η εξεταση σήμερα,,,,θα ξεκινήσεις αύριο προγεστερόνη? ή θα μας σκάσεις στην αναμονή? μουαχαχα

Χαχαχαχαχαχαχα 

Εγώ να έχω νέο; ακόμα περιμένω εγώ 

• Μου αρέσει 1

@chitaneta μου ξάπλα κ περίμενε. Να ξέρεις σφίχτηκε η καρδιά μου. Είμαι αισιόδοξη όμως. Όλο τέτοια χουνερια μας κάνει αυτό το έμβρυο! Μόλις σε πάρει τηλ πες μας τι σου είπε. Η σκέψη μου είναι μαζί σου... ❤️❤️❤️. (παίρνεις σαλοσπιρ ή αντιπηκτικες; Γιατί αν παίρνεις, να το πεις στον γιατρό. Λογικά θα στα κόψει. Ή έστω το ένα από τα δύο.)

@Condios και το υπόλοιπο dream team, αλληλούια!!!! Συνεχίζω τον χορό της @Condios και τη Δευτέρα μπαίνω για ΕΡΑ, υστεροσκοπηση κ λαπαροσκοπηση!!!! Επιτελουςςςςς να φύγει κι αυτός ο νταλκας από το κεφάλι μου!!!!

@MELINASP καλέ, αφού είχαμε πει κ βιταμίνη e! Τα μπέρδεψες; Θα πίνεις ένα χαπακι Ε κ ένα χαπακι αργινινη το πρωι κ από ένα το βράδυ!!!! 

Μόλις βρω το κατάλληλο q10, θα σας το πω. Στο παρελθόν είχα βρει ένα πολύ καλό, σκέτο q10 ήταν!

• Μου αρέσει 7

πρίν από 15 λεπτά , marina_86 είπε:

@chitaneta μου ξάπλα κ περίμενε. Να ξέρεις σφίχτηκε η καρδιά μου. Είμαι αισιόδοξη όμως. Όλο τέτοια χουνερια μας κάνει αυτό το έμβρυο! Μόλις σε πάρει τηλ πες μας τι σου είπε. Η σκέψη μου είναι μαζί σου... ❤️❤️❤️. (παίρνεις σαλοσπιρ ή αντιπηκτικες; Γιατί αν παίρνεις, να το πεις στον γιατρό. Λογικά θα στα κόψει. Ή έστω το ένα από τα δύο.)

@Condios και το υπόλοιπο dream team, αλληλούια!!!! Συνεχίζω τον χορό της @Condios και τη Δευτέρα μπαίνω για ΕΡΑ, υστεροσκοπηση κ λαπαροσκοπηση!!!! Επιτελουςςςςς να φύγει κι αυτός ο νταλκας από το κεφάλι μου!!!!

@MELINASP καλέ, αφού είχαμε πει κ βιταμίνη e! Τα μπέρδεψες; Θα πίνεις ένα χαπακι Ε κ ένα χαπακι αργινινη το πρωι κ από ένα το βράδυ!!!! 

Μόλις βρω το κατάλληλο q10, θα σας το πω. Στο παρελθόν είχα βρει ένα πολύ καλό, σκέτο q10 ήταν!

ευχαριστω μαρινα μου, Τωρα εχω ηρεμησει καπως και περιμενω... Η μαια μου ειπε να τα συνεισω και τα δυο αλλά οταν μιλησω στον γιατρο ξανα θα τον ρωτησω παλι γιατι συνηθως τα κοβουν,,,

Καλά νεα με σενα ομως: Αντε με το καλο τη Δευτερα!

Φιλια πολλά!❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, chitaneta είπε:

Ευχαριστώ πολύ που μου γράφεις.

Εσενα σου σταματησε; σε ποια εβδομαδα είσαι τωρα;

Να εισαι κι εσυ καλά και να πανε ολα καλά!

Τίποτα, καταλαβαίνω το άγχος σου, εγώ προχθές έτρεμα. Τωρα έχω λίγη ροή, έχει γίνει σκούρο, είδε ο γιατρός μια μικρή αποκόλληση και περιμένουμε να θρέψει. Δυστυχώς έχω ένα ινομυωμα χαμηλά που αν κάνει συσπάσεις τα προκαλεί αυτά. Είμαι στη 13η.

• Μου αρέσει 2

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Moomin είπε:

Τίποτα, καταλαβαίνω το άγχος σου, εγώ προχθές έτρεμα. Τωρα έχω λίγη ροή, έχει γίνει σκούρο, είδε ο γιατρός μια μικρή αποκόλληση και περιμένουμε να θρέψει. Δυστυχώς έχω ένα ινομυωμα χαμηλά που αν κάνει συσπάσεις τα προκαλεί αυτά. Είμαι στη 13η.

Πω πω τρομαρα κι εσυ! Ξεκουραση και να πανε ολα καλα!

• Ευχαριστώ 1

2 hours ago, silvy22 said:

Πήγα σήμερα 22.02 ε το επόμενο το έβαλε 03.03 χαχα νομιζω ζυγός είναι πάλι θα δείξει !απλα με έβγαλε 3 μέρες λιγότερο απο το πρόγραμμα τ Ίντερνετ με βλαστοκυστες @νικηαντωνια81

Α κι εμένα από το πρόγραμμα λιγότερο κανα δυο μέρες. Επίσης την Πέμπτη που πήγαμε και είχε μεγαλώσει υπολογίζεται κ καλύτερα η μέρα οπότε μπορεί να αλλάξει μια ή δυο. Αχ μ αρέσει που από τώρα υπολογίζεις την ΠΗΤ (Έτσι δεν την ειπαμε; χεχχεχε) 

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Α κι εμένα από το πρόγραμμα λιγότερο κανα δυο μέρες. Επίσης την Πέμπτη που πήγαμε και είχε μεγαλώσει υπολογίζεται κ καλύτερα η μέρα οπότε μπορεί να αλλάξει μια ή δυο. Αχ μ αρέσει που από τώρα υπολογίζεις την ΠΗΤ (Έτσι δεν την ειπαμε; χεχχεχε) 

ΠΗΤ ναι !!! Μου το έβγαλαν οι μαίες κατευθείαν εδώ μου έδωσαν ημερομηνίες για τους 3 μεγάλους υπερυχους !!!

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Κι εμενα μου εδωσε πητ απο τον 2ο υπερυχο..εσενα οχι?? 

nzSsp2.png

@chitaneta μου γλυκιά κάθε περίπτωση διαφορετική, κάθε παιδάκι γαρ διαφορετικό. Μη σκέφτεσαι τι έχει συμβεί αλλά οραματισου τι θα συμβεί! Το αίμα θα μειωθεί, θα ηρεμήσει κ η μήτρα σου και το παιδάκι σου θα είναι μια χαρά στην κοιλιτσα σου. Στο εύχομαι ολόψυχα!!! Ξάπλωσε όπως σου είπε και προσπάθησε να αναπνέεις βαθιά και ήρεμα. (ξέρεις.... Οοοοοοοοομμμμμμμμμ❤️❤️)

Και μενα μου είπε γιατρός αν δω αίμα να μην τρομάξω να ξαπλώσω να του τηλ και να κόψω το σαλοσπιρ. Άρα συμβαίνει. Φυσικά και το απεύχομαι. Θα είχα χεστει πάνω μου απο το φόβο εννοείται. Το παιδάκι σου είναι δυνατό όπως και η μαμά του που αψηφησε χιόνια κ αποκλεισμούς. Σε σκέφτομαι και σε φιλω

11 minutes ago, Neli83 said:

Κι εμενα μου εδωσε πητ απο τον 2ο υπερυχο..εσενα οχι?? 

Όχι. Ίσως επειδή δε ρώτησα κι εγώ; Μένω πάντα στη στιγμή. Βήμα βήμα. Επομενη πίστα παρακαλώ. Προηγούμενη Πέμπτη μου είπε ότι ήμουν 7 Πέμπτη θα ξαναπάω. Για να δούμε.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...