Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Επειδη βλεπω εχει πεσει ηρεμία, ηρθα να σας αγχωσω... Το λεω με χιουμορ για να μην βαλω τα κλαμματα!

Κορίτσια πριν λιγο ξαφνικά βγηκε αίμα γεμιζοντας το σερβιετακι!!! Νομιζω βγηκε με τη μια αυτη η ποσοτητα...αιμα κατακόκκινο!

Αμεσως εβαλα σερβιετα και ξάπλωσα. Μιλησα με τον γιατρό μου ειπε να κάνω αλλη μια prolutex, ξαπλα και μιλαμε παλι το απόγευμα.

Τι να πω βρε κορίτσια; κοντεψα να λυποθυμησω απο την τρομαρα οταν ειδα το αίμα...ζαλιστηκα και κιτρινισα.

Με κυνηγάνε τα φαντασματα του παρελθόντος... Αυτο το πατερν, μενω εγκυος, ακουω καρδουλα, μετα αίμα και τελος...

Μετα απο το πρωτο σοκ ειμαι πιο ψυχραιμη τώρα...οτι ειναι να γινει ή εχει γινει ήδη έγινε.

Τι να κανουμε; ολες μας οτι πιο πολυ μπορούμε το κάνουμε! 

Σας φιλώ

Αχ βρε κοριτσι μου..τι τρομαρα πηρες.. να του πεις το απογευμα να πας να σε δει...μην βαζεις το χειροτερο στο νου σου..και η gigi ειχε και τα μωρακια μια χαρα ειναι..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 33 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Επειδη βλεπω εχει πεσει ηρεμία, ηρθα να σας αγχωσω... Το λεω με χιουμορ για να μην βαλω τα κλαμματα!

Κορίτσια πριν λιγο ξαφνικά βγηκε αίμα γεμιζοντας το σερβιετακι!!! Νομιζω βγηκε με τη μια αυτη η ποσοτητα...αιμα κατακόκκινο!

Αμεσως εβαλα σερβιετα και ξάπλωσα. Μιλησα με τον γιατρό μου ειπε να κάνω αλλη μια prolutex, ξαπλα και μιλαμε παλι το απόγευμα.

Τι να πω βρε κορίτσια; κοντεψα να λυποθυμησω απο την τρομαρα οταν ειδα το αίμα...ζαλιστηκα και κιτρινισα.

Με κυνηγάνε τα φαντασματα του παρελθόντος... Αυτο το πατερν, μενω εγκυος, ακουω καρδουλα, μετα αίμα και τελος...

Μετα απο το πρωτο σοκ ειμαι πιο ψυχραιμη τώρα...οτι ειναι να γινει ή εχει γινει ήδη έγινε.

Σας φιλώ

Ελα κορίτσι τωρα γύρισα και γώ απο το 1η υπερυχο πητ 21.10 την άλλη εβδομάδα θα δούμε καρδούλα 

και η μαία και ο γιατρός μου είπαν απο 2φ ότι 9/10 γυναίκες βλέπει αίμα 

Μάνος είναι λίγο καφέ κτλ δεν ανησυχούμε αν είναι πολύ πάμε για υπερυχο την άλλη μέρα όχι πανικός είναι πολύ σπάνιο να φύγει το μωρο 

μαύρο γίνεται γιατί η μήτρα και ο πλακούντας απλώνονται 

Σε παρακαλω πολύ ηρέμησε !!!!ολα θα πάνε καλά ήρθε για να μείνει 

• Μου αρέσει 7
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

Ελα κορίτσι τωρα γύρισα και γώ απο το 1η υπερυχο πητ 21.10 την άλλη εβδομάδα θα δούμε καρδούλα 

Μάνος είναι λίγο καφέ κτλ δεν ανησυχούμε αν είναι πολύ πάμε για υπερυχο την άλλη μέρα όχι πανικός είναι πολύ σπάνιο να φύγει το μωρο 

Μπράβο κορίτσι μου...τι είδατε τι είδατε?? Αν η πήτ σου είναι 21.10 είναι Σκορπιός; Έτσι για να μην το έχω απορία!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

Μπράβο κοπελαρα μου !!!!! Πότε θα σε ξαναδεί;

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου...τι είδατε τι είδατε?? Αν η πήτ σου είναι 21.10 είναι Σκορπιός; Έτσι για να μην το έχω απορία!!

Πήγα σήμερα 22.02 ε το επόμενο το έβαλε 03.03 χαχα νομιζω ζυγός είναι πάλι θα δείξει !απλα με έβγαλε 3 μέρες λιγότερο απο το πρόγραμμα τ Ίντερνετ με βλαστοκυστες @νικηαντωνια81

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ζυγός είναι 

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Πήγα σήμερα 22.02 ε το επόμενο το έβαλε 03.03 χαχα νομιζω ζυγός είναι πάλι θα δείξει !απλα με έβγαλε 3 μέρες λιγότερο απο το πρόγραμμα τ Ίντερνετ με βλαστοκυστες @νικηαντωνια81

Αυτοί τα υπολογίζουν αλλιώς! Ζυγός είναι άντρας μου και μου έχει κάνει τη ζωή πατίνι μπουαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

• Χαχα 3

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 33 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Δίνοντας αγάπη και βοηθώντας όπου υπάρχει αγάπη να ξέρεις σου επιστρέφεται στο πολλαπλάσιο. Και επειδή είσαι μια γλύκα είδες πόσες διαδικτυακές φίλες έχεις; Που σε αγαπάμε και νοιαζόμαστε? Καλέ πως μου ξέφυγε ο σχολιασμός ζωδίων χαχαχαχα. Εμένα το στεφάνι μου είναι Σκορπιός και είναι ο μοναδικός Σκορπιός που τα πάω καλά. Όσο για τους ζυγούς ..απλά τους αγαπώ όλους!!!

Αμάν!!! Πλάκα κάνεις...τώρα πώς είσαι σηκώθηκες καθόλου να πας τουαλέτα να τσεκαρεις; Ξάπλα όπως είπε ο γιατρός και αφού έκανες την ένεση πάρε μια βαθιά ανάσα, διώξε τις άσχημες σκέψεις του παρελθόντος και χάιδευε κοιλίτσα να καταλάβει και το μπεμπακι πόσο πολύ το θέλεις!!! Αγκαλιά μεγάλη από εμένα να ξέρεις σε σκεφτόμαστε όλες. Και πολύ μα πολύ οοομμμμμ

Ευχαριστώ Χρυσά μου. Πηρα το θαρρος να παω τουαλέτα και ειχα κι άλλο αιμα, οχι πολύ και ισως πιο αραιο και δυστυχώς τώρα είδα και ενα πηγμα...

Αλλά οτι περιγραφη και να κάνω μπορει να ειναι θετικη η εκβαση μπορεί και ήδη να εχει τελειωσει το θεμα...

πρίν από 9 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ζυγός είναι 

Αυτοί τα υπολογίζουν αλλιώς! Ζυγός είναι άντρας μου και μου έχει κάνει τη ζωή πατίνι μπουαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Χαχα χαχα και Inohep σε όλη την εγκυμοσύνη !!!! Αγκαλιά με τις ένεσουλες μου ❤️❤️❤️

πρίν από 42 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας φιλώ

Εμείς είμαστε εδώ για να σε στηρίζουμε,,,και σενα και το μπεμπακι σου,,,,μείνε όσο πιο ήρεμη μπορείς,,,,εκεί ξάπλα μια χαρά εισαι,,,,και εύχομαι ολοψυχα να μην είναι τίποτα και να περάσει γρήγορα!!!!!!!!!! Πολύ αγάπη και μεγάλη αγκαλιά νοερή που σε σφίγγει και σε κρατά δεμένη με το μωρό σου και με το όνειρο!!!!!!

πρίν από 35 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Δίνοντας αγάπη και βοηθώντας όπου υπάρχει αγάπη να ξέρεις σου επιστρέφεται στο πολλαπλάσιο. Και επειδή είσαι μια γλύκα είδες πόσες διαδικτυακές φίλες έχεις; Που σε αγαπάμε και νοιαζόμαστε? Καλέ πως μου ξέφυγε ο σχολιασμός ζωδίων χαχαχαχα. Εμένα το στεφάνι μου είναι Σκορπιός και είναι ο μοναδικός Σκορπιός που τα πάω καλά. Όσο για τους ζυγούς ..απλά τους αγαπώ όλους!!!

Αρε ψυχούλα ταξιδιάρα και εσύ με τον καλό το λόγο είσαι πάντα! σε ευχαριστώ πολύ,,,,,αν είδα λεει??????? γεμάτη είμαι από συμπαράσταση και έννοια ,,,και εδώ είμαι για όλες σας! 

Αν το στεφάνι σου ειναι Σκορπίδι του Νοέμβρη να ξες,,,είναι ψυχίτσα και ψοφάει να γίνει μπαμπάς,,,,αν είναι του Οκτώβρη είναι πιο ζόρικοι,,,,αλλά και να είναι του Οκτώβρη βρήκε το μαστορά του με σενα!!!!!

@silvy22 με το καλό μαναράκι μου να έρθει και η καρδούλα δυνατά τα τα τα και να φτάσει και η ώρα που θα σχολιάζουμε το ζωδιάκι του!!!!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Μια σε φυσικη συλληψη πολλα χρονια πριν και μετα απο αιμορραγία ημερων το εμβρυακι ζούσε αλλά κατοπιν συμβουλης της γυναικ δεν θα προχωρουσε και προχωρησ σε αποξεση. Και μια δεύτερη παλι απο φυσικη συλληψη και αρχισε αιμορραγία μετα την καρδούλα. Ισως εβδομαδες μετα την καρδουλα αν θυμαμαι καλά, αιμα και σε δυο μερες οταν συνεχισα να αιμορραγω, στον υπερηχο ειδαμε οτι ηδη δεν ζουσε...

• Λυπημένη/-ος 7

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Μια σε φυσικη συλληψη πολλα χρονια πριν και μετα απο αιμορραγία ημερων το εμβρυακι ζούσε αλλά κατοπιν συμβουλης της γυναικ δεν θα προχωρουσε και προχωρησ σε αποξεση. Και μια δεύτερη παλι απο φυσικη συλληψη και αρχισε αιμορραγία μετα την καρδούλα. Ισως εβδομαδες μετα την καρδουλα αν θυμαμαι καλά, αιμα και σε δυο μερες οταν συνεχισα να αιμορραγω, στον υπερηχο ειδαμε οτι ηδη δεν ζουσε...

Πότε θα σε δει ο γιατρός;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Αχ...αυτο ηταν απαντηση στην @Annaforyou 

Απο την τρομαρα που εχω μπερδευομαι...

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Πότε θα σε δει ο γιατρός;

Δεν εχουμε πει ακόμα... Αλλά το απογευμα θα μιλησουμε ξανά...

Νομιζω παντως οτι το πηγμα δεν ειναι καλο σημαδι...

πρίν από 28 λεπτά , silvy22 είπε:

Αλλά αμα δεις και πηγμα;

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Αλλά αμα δεις και πηγμα;

Μου είπε άμα δεις πολύ αίμα κομμάτια ηρεμία κ έρχεσαι το πρωί για υπερυχο 

Θα πας το απόγευμα να σε δει ; 

πρίν από 14 λεπτά , chitaneta είπε:

Ειλικρινά δεν ξέρω ! Μόνο ο υπέρηχος !

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 14 λεπτά , silvy22 είπε:

Μου είπε άμα δεις πολύ αίμα κομμάτια ηρεμία κ έρχεσαι το πρωί για υπερυχο 

Θα πας το απόγευμα να σε δει ; 

Οχι το απογευμα θα μιλησουμε...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...