Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

Χαχαχαχαχα! Τα εχω τσ ψυχαναγκαστικα μου δε θα το κρυψω...λιγουλακι μονο χαχαχα

Καλα εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι το μωρο θα ειναι τοξοτης και ψςχνω να βρω τα χαρακτηριστικα του ζωδιου χαχαχαχαχα!

Εγω πάω για Ζυγουλακι :tongue:

ωραια είναι τα Τοξοτακια ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

7 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Χαχαχαχαχα! Τα εχω τσ ψυχαναγκαστικα μου δε θα το κρυψω...λιγουλακι μονο χαχαχα

Καλα εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι το μωρο θα ειναι τοξοτης και ψςχνω να βρω τα χαρακτηριστικα του ζωδιου χαχαχαχαχα!

Είμαι κ εγώ ψυχαναγκαστική ρε γαμωτο. Φαντάσου επειδή δεν έχω χώρο βάζω την ηλεκτρική σκούπα κάτω από το κρεβάτι. Ε λίγο πχ να μην την βάλει καλά ο άντρας μου κ να φαίνεται πάω εγώ και την βάζω στο σωστό σημείο ώστε να μην χαλάει το οπτικό μου πεδίο. Άστα ...

Καλέ Χριστούγεννα εννοώ ότι θα γεννησουμε. Ρεβεγιόν στο μαιευτήριο με χριστουγεννιάτικα νυχτικσκια και μωράκια με φορμακι Αη Βασίλη και μόνο στην εικόνα κλαίω. 

Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!! Με το καλό να βάλετε τις υπογραφές και σε λίγο καιρό θα μας πεις και πόσες βλαστοκυστουλες έχεις. Κοντευουμε  φιλενάδα!!!  @Fili μου ταξιδακι και εσύ ε; Να περάσεις καλά και να είσαι φρόνιμη. Χαλαρά και οοομμμμμ το μπεμπακι μας θέλει την μανούλα του ήρεμη και γερή!!

Καλημέρα από αεροδρόμιο. Πήρα καφέ και κατευθείαν μπήκα να δω τι γράψατε. Αγαπημένη μου συνήθεια και ανάγκη πλέον είστε όλες εσείς!!!

• Μου αρέσει 7

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλέ Χριστούγεννα εννοώ ότι θα γεννησουμε. Ρεβεγιόν στο μαιευτήριο με χριστουγεννιάτικα νυχτικσκια και μωράκια με φορμακι Αη Βασίλη και μόνο στην εικόνα κλαίω. 

Τι ωραία που τα λες βρε Χρυσά, όνειρο!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:
13 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλημέρα λιακαδιτσες μου όμορφες και ταξιδιαρες,,,και εγώ Βόλο σήμερα,,,πιάσαμε όλη την Ελλάδα!!!!!! 

Συγκινητικές οι σκέψεις όλων σας. Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας και ας είναι και με φορμακια ότι να 'ναι!!!! Χαρές να έχουμε και από στολίσματα εδώ είμαστε όλες να στηρίξουμε η μία την άλλη. Εγώ κορίτσια είχα στο υπόγειο μου 11 τεράστιες κούτες με μπεμπέ και παιδικά  απ'τις αδερφές μου. Σας πληροφορω ότι χαρισα πάνω απ'τα μισά γιατί όσο τα κράταγα μπεμπέ δεν ερχόταν και στεναχωριέμαι όταν υπάρχουν γυναίκες που και τα έχουν ανάγκη και θα τα χαρούν εγώ να τα κρατάω. Έτσι τα έδωσα με όλη μου την καρδιά γιατί είπε όταν η αγάπη μοιράζεται πολλαπλασιάζεται. 

Υ.Γ. έχω ακόμα άπειρα αγοριστικα μπεμπε(κοριτσιστικα μπεμπέ και παιδικά δόθηκαν καθώς και αγοριστικα παιδικά),,,οποία θέλει με μεγάλη χαρά να της στείλω τα βρεφικά 

• Μου αρέσει 9

12 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Εγω πάω για Ζυγουλακι :tongue:

ωραια είναι τα Τοξοτακια ❤️❤️❤️

Ο αντρας μου και ο αδερφος μου ειναι ζυγουλακια οποτε καταλαβαινεις οτο το αγαπω το συγκεκρινενω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

Ο αντρας μου και ο αδερφος μου ειναι ζυγουλακια οποτε καταλαβαινεις οτο το αγαπω το συγκεκρινενω!

ααα και μένα η μανούλα μου η πιο γλυκεία του κόσμου όλου!!! οι άντρες είναι λίγο γλυκο-τσουτσ@ν@ι? έτσι έχω ακουσει!!!!  ισχυει?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Είμαι κ εγώ ψυχαναγκαστική ρε γαμωτο. Φαντάσου επειδή δεν έχω χώρο βάζω την ηλεκτρική σκούπα κάτω από το κρεβάτι. Ε λίγο πχ να μην την βάλει καλά ο άντρας μου κ να φαίνεται πάω εγώ και την βάζω στο σωστό σημείο ώστε να μην χαλάει το οπτικό μου πεδίο. Άστα ...

Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!! Με το καλό να βάλετε τις υπογραφές και σε λίγο καιρό θα μας πεις και πόσες βλαστοκυστουλες έχεις. Κοντευουμε  φιλενάδα!!!  @Fili μου ταξιδακι και εσύ ε; Να περάσεις καλά και να είσαι φρόνιμη. Χαλαρά και οοομμμμμ το μπεμπακι μας θέλει την μανούλα του ήρεμη και γερή!!

Καλημέρα από αεροδρόμιο. Πήρα καφέ και κατευθείαν μπήκα να δω τι γράψατε. Αγαπημένη μου συνήθεια και ανάγκη πλέον είστε όλες εσείς!!!

Ωχ κι εγω τετοια ειμαι!! Δεν τον αφηνω να βαλει τα πλυμενα ποατα στη θεση τους γιατι αν τα βαλει σε διαφορετικη θεση παω και τα αλλαζω χαχα'χα! Τη θελουμε την ψυχαναλυση μας αγαπη! 

Οπως ειπες! Δωρακια για τις γιορτες μας! Αχ τι ωραια που θα ειναι!!! 

Σημερα που θα παω για υπογραφες εχω να ρωτησω ή να προσεξω κατι αλλο; Τα ειπαμε ολα ε; Και αυριο στο γιατρο; Να ζητησω καμια εξεταση εκτος απο τις στανταρ;

Εσυ εκει κανε και λιγο ηλιιθεραπεια να αυξησεις τη d σου! Κανε πολλες βολτες και για μας! 

πρίν από 41 λεπτά , Condios είπε:

Καλημέρα λιακαδιτσες μου όμορφες και ταξιδιαρες,,,και εγώ Βόλο σήμερα,,,πιάσαμε όλη την Ελλάδα!!!!!! 

Συγκινητικές οι σκέψεις όλων σας. Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας και ας είναι και με φορμακια ότι να 'ναι!!!! Χαρές να έχουμε και από στολίσματα εδώ είμαστε όλες να στηρίξουμε η μία την άλλη. Εγώ κορίτσια είχα στο υπόγειο μου 11 τεράστιες κούτες με μπεμπέ και παιδικά  απ'τις αδερφές μου. Σας πληροφορω ότι χαρισα πάνω απ'τα μισά γιατί όσο τα κράταγα μπεμπέ δεν ερχόταν και στεναχωριέμαι όταν υπάρχουν γυναίκες που και τα έχουν ανάγκη και θα τα χαρούν εγώ να τα κρατάω. Έτσι τα έδωσα με όλη μου την καρδιά γιατί είπε όταν η αγάπη μοιράζεται πολλαπλασιάζεται. 

Υ.Γ. έχω ακόμα άπειρα αγοριστικα μπεμπε(κοριτσιστικα μπεμπέ και παιδικά δόθηκαν καθώς και αγοριστικα παιδικά),,,οποία θέλει με μεγάλη χαρά να της στείλω τα βρεφικά 

Τι γλυκεια που εισαι και ποσο μ αρεσει που μας λες λιακαδιτσες!!!! Καλα εκανες και τα εδωσες! Πρεπει να ηταν δυσκολο να τα αποχωριστεις ομως θα παρεις καινουρια πολυ συντομα! Βλεπει ο Θεουλης καλη μου. Δε θα σε αφησει ετσι.

πρίν από 16 λεπτά , silvy22 είπε:

ααα και μένα η μανούλα μου η πιο γλυκεία του κόσμου όλου!!! οι άντρες είναι λίγο γλυκο-τσουτσ@ν@ι? έτσι έχω ακουσει!!!!  ισχυει?

Χαχαχα αν εννοεις οτι ειναι μελισσουλες οχι ισα ισα το αντιθετο. Αν εννοεις ευαισθητουληδες ισχυει!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ωχ κι εγω τετοια ειμαι!! Δεν τον αφηνω να βαλει τα πλυμενα ποατα στη θεση τους γιατι αν τα βαλει σε διαφορετικη θεση παω και τα αλλαζω χαχα'χα! Τη θελουμε την ψυχαναλυση μας αγαπη! 

Οπως ειπες! Δωρακια για τις γιορτες μας! Αχ τι ωραια που θα ειναι!!! 

Σημερα που θα παω για υπογραφες εχω να ρωτησω ή να προσεξω κατι αλλο; Τα ειπαμε ολα ε; Και αυριο στο γιατρο; Να ζητησω καμια εξεταση εκτος απο τις στανταρ;

Εσυ εκει κανε και λιγο ηλιιθεραπεια να αυξησεις τη d σου! Κανε πολλες βολτες και για μας! 

Τι γλυκεια που εισαι και ποσο μ αρεσει που μας λες λιακαδιτσες!!!! Καλα εκανες και τα εδωσες! Πρεπει να ηταν δυσκολο να τα αποχωριστεις ομως θα παρεις καινουρια πολυ συντομα! Βλεπει ο Θεουλης καλη μου. Δε θα σε αφησει ετσι.

Χαχαχα αν εννοεις οτι ειναι μελισσουλες οχι ισα ισα το αντιθετο. Αν εννοεις ευαισθητουληδες ισχυει!! 

Τίποτα δε με στεναχωρει όταν ξέρω ότι θα δώσω χαρά,,,ίσα ίσα απλόχερα τα δινω. Θα πάρουμε καινούργια. Ας έρθει αυτή η ώρα με το καλό. 

Εν τω μεταξύ κλαιω γιατί άλλο σε ρωτάει η @silvy22 άλλο απάντησες αχαχχαχαχαχαχχα ,,,, το φυστίκι του "Βαγγέλη" είναι μέλι επειδή είναι Ζυγός? Αυτό σε ρώτησε !!!! Αχχαχαχαχαχαχαχχα 

Εεεε περνάω υπέροχα μαζί σας !!!!! Να ξέρετε !!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Επειδη βλεπω εχει πεσει ηρεμία, ηρθα να σας αγχωσω... Το λεω με χιουμορ για να μην βαλω τα κλαμματα!

Κορίτσια πριν λιγο ξαφνικά βγηκε αίμα γεμιζοντας το σερβιετακι!!! Νομιζω βγηκε με τη μια αυτη η ποσοτητα...αιμα κατακόκκινο!

Αμεσως εβαλα σερβιετα και ξάπλωσα. Μιλησα με τον γιατρό μου ειπε να κάνω αλλη μια prolutex, ξαπλα και μιλαμε παλι το απόγευμα.

Τι να πω βρε κορίτσια; κοντεψα να λυποθυμησω απο την τρομαρα οταν ειδα το αίμα...ζαλιστηκα και κιτρινισα.

Με κυνηγάνε τα φαντασματα του παρελθόντος... Αυτο το πατερν, μενω εγκυος, ακουω καρδουλα, μετα αίμα και τελος...

Μετα απο το πρωτο σοκ ειμαι πιο ψυχραιμη τώρα...οτι ειναι να γινει ή εχει γινει ήδη έγινε.

Τι να κανουμε; ολες μας οτι πιο πολυ μπορούμε το κάνουμε! 

Σας φιλώ

Φαντάσου να πάμε για ετ και να λέμε του γιατρού γιατρέ λίγο πιο δεξιά τα εμβρυακια λίγο πιο κάτω κλπ..ο άντρας μου με φωνάζει Κατακουζηνό σαν το σήριαλ χαχαχαχα. Κατά τα άλλα είμαι νορμάλ όμως αλήθεια σας λέω είμαι καλό κορίτσι!! 

• Χαχα 4

23 minutes ago, chitaneta said:

Καλησπέρα κορίτσια!

Επειδη βλεπω εχει πεσει ηρεμία, ηρθα να σας αγχωσω... Το λεω με χιουμορ για να μην βαλω τα κλαμματα!

Κορίτσια πριν λιγο ξαφνικά βγηκε αίμα γεμιζοντας το σερβιετακι!!! Νομιζω βγηκε με τη μια αυτη η ποσοτητα...αιμα κατακόκκινο!

Αμεσως εβαλα σερβιετα και ξάπλωσα. Μιλησα με τον γιατρό μου ειπε να κάνω αλλη μια prolutex, ξαπλα και μιλαμε παλι το απόγευμα.

Τι να πω βρε κορίτσια; κοντεψα να λυποθυμησω απο την τρομαρα οταν ειδα το αίμα...ζαλιστηκα και κιτρινισα.

Με κυνηγάνε τα φαντασματα του παρελθόντος... Αυτο το πατερν, μενω εγκυος, ακουω καρδουλα, μετα αίμα και τελος...

Μετα απο το πρωτο σοκ ειμαι πιο ψυχραιμη τώρα...οτι ειναι να γινει ή εχει γινει ήδη έγινε.

Σας φιλώ

Γλυκό μου κοριτσι ούτε να φανταστώ δεν μπορώ την τρομάρα που πήρες. Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες με ξαφνικό αίμα και πολλές φορές κια για μέρες και η έκβαση ήταν θετική. 

Προσπάθησε όσο εφικτό ειναι να είσαι ήρεμη και να παραμένεις θετική. Όντως ότι είναι να γίνει θα γίνει. Το σπορακι σου είναι πολύ δυνατό και μας το έχει αποδείξει μέχρι τώρα ουκ ολίγες φορές. 

Σε σκέφτομαι, σου στέλνω οοοοολη μου την αγάπη και θετική ενέργεια. Οοοομμμμμμ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , Condios είπε:

Τίποτα δε με στεναχωρει όταν ξέρω ότι θα δώσω χαρά,,,ίσα ίσα απλόχερα τα δινω. Θα πάρουμε καινούργια. Ας έρθει αυτή η ώρα με το καλό. 

Εν τω μεταξύ κλαιω γιατί άλλο σε ρωτάει η @silvy22 άλλο απάντησες αχαχχαχαχαχαχχα ,,,, το φυστίκι του "Βαγγέλη" είναι μέλι επειδή είναι Ζυγός? Αυτό σε ρώτησε !!!! Αχχαχαχαχαχαχαχχα 

Εεεε περνάω υπέροχα μαζί σας !!!!! Να ξέρετε !!!! 

Δίνοντας αγάπη και βοηθώντας όπου υπάρχει αγάπη να ξέρεις σου επιστρέφεται στο πολλαπλάσιο. Και επειδή είσαι μια γλύκα είδες πόσες διαδικτυακές φίλες έχεις; Που σε αγαπάμε και νοιαζόμαστε? Καλέ πως μου ξέφυγε ο σχολιασμός ζωδίων χαχαχαχα. Εμένα το στεφάνι μου είναι Σκορπιός και είναι ο μοναδικός Σκορπιός που τα πάω καλά. Όσο για τους ζυγούς ..απλά τους αγαπώ όλους!!!

πρίν από 16 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας φιλώ

Αμάν!!! Πλάκα κάνεις...τώρα πώς είσαι σηκώθηκες καθόλου να πας τουαλέτα να τσεκαρεις; Ξάπλα όπως είπε ο γιατρός και αφού έκανες την ένεση πάρε μια βαθιά ανάσα, διώξε τις άσχημες σκέψεις του παρελθόντος και χάιδευε κοιλίτσα να καταλάβει και το μπεμπακι πόσο πολύ το θέλεις!!! Αγκαλιά μεγάλη από εμένα να ξέρεις σε σκεφτόμαστε όλες. Και πολύ μα πολύ οοομμμμμ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σας φιλώ

Ωρε κορίτσι μου τι ήταν αυτό τώρα στα ξαφνικά;;; Τι εννοείς πατέρν; Πόσες φορές σ έχει τύχει; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...